
از زمان به وجود آمدن اینترنت، تقلید محتوا یا بهتر است بگوییم دزدی محتوا یک مشکل اساسی برای همه سایتهای با کیفیت بوده است. برای هر مجموعهای که عمل “تولید” محتوا انجام میدهد، تقلید، کپی برداری یا سرقت محتوا یک امر ناخوشایند است. اما از طرفی تعداد سایتهایی که این کار را انجام میدهند کم نیست.
تقلید محتوا مشکلی است که همواره با آن درگیر هستیم. سوال اینجاست که آیا باید به مبارزه با آن بپردازیم و یا به سادگی آن را نادیده بگیریم؟ امروز ما به نظرات موافقین و مخالفین هردو سمت ماجرا میپردازیم.
تقلیدمحتوا چیست؟
اساسا تقلید محتوا به معنای این است که کس دیگری بدون ذکر منبع محتوا شما را برداشته و در وبسایت خود قرار دهد(به صورت دستی یا توسط شبیهسازها و رباتها). اینکار معمولا به امید بالا بردن سئو، کاربران جدید و بازدید صورت میگیرد. در حقیقت اینکار در ایالات متحده آمریکا و چند کشور دیگر برخلاف قانون کپی رایت میباشد. گوگل نیز این کار را تایید نمیکند و توصیه میکند که شما محتوای مخصوص خود را مانند وبسایت رسمیار تولید کنید.
با ما باشید تا در ادامه چند مثال تقلید محتوا را، از دیدگاه گوگل را برسی کنیم.
- سایتهایی که محتوای دیگر سایتهارا بدون ذکر منبع، مجددا منتشر میکنند
- سایتهایی که از دیگر سایتها محتوا کپی میکنند، آن را کمی تغییر میدهند(مانند جایگزین کردن مترادفها یا استفاده از تکنیکهای خودکار سازی ) و مجددا منتشر میکنند.
- سایتهایی که محتوا را ازروی سایر سایتها دوباره تولید میکنند بدون آنکه به یک مطلب منحصر به فرد یا سودمند به کاربر ارائه دهند.
- سایتهایی که محتوایی مانند عکس یا فیلم را از سایتهای دیگر بر روی سایت خود، بدون ذکر منبع قرار میدهند.
تقلید محتوا بهتر است با بازنشر محتوا اشتباه گرفته نشود. در واقع وقتی شما محتوا خود را بازنشر میکنید دایره بازدید خود را بزرگتر میکنید. بازنشر محتوا حتی ممکن است توسط شخص سومی انجام شود، اما کاملا با تقلید محتوا متفاوت است. اگر کسی از بازنشر محتوا استفاده میکند باید از تگهای مخصوص rel=canonical یا noindex استفاده کند.
ادامه مطلب
نوشته شده در : یک شنبه 4 شهریور 1397 ساعت :11:29 PM | توسط :آرچینا
نظرات (0)