ıllıllı نوشته های جالب و قشنگ ıllıllı
☺☻☺☻ BEAUTI NOTE☺☻☺☻  
قالب وبلاگ

اختراعات جالب و نویی را ببینید که در سال 2017 به ثبت رسیده‌اند..

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سال 2017 میلادی رو به اتمام است و معمولا اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در این روزهای سال مروری بر کارهای سال گذشته خود می‌کنند تا سر جمعی از آن‌ها بدست بیاورند. یکی از این مرورها روی اختراعات انجام شده است که می‌توانید در تصویر زیر جالب‌ترین و نوآورانه ترین آن‌ها را ببینید.

 

اخبار,اخبارگوناگون,اختراعات نوآورانه سال 2017

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 10:02 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]

این درمانگاه با هدف پیشگیری از انواع بیماری‌ها درست شده است..

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها علی رغم پیشرفت چشمگیر تکنولوژِی، افراد زیادی به سرعت بیمار می‌شوند و بهترین مبارزه با آن‌ها پیشگیری از ابتلا به بیماری است. فوروارد، درمانگاهی با هدف پیشگیری از بیماری‌ها است. مردم با پرداختن ماهیانه 149 دلار می‌توانند از خدماتی همچون آزمایش خون، برنامه کاهش وزن، مراجعه مستمر به پزشک و ... بهره‌مند شوند.

 

اخبار,اخبارگوناگون, درمانگاه پیشگیری از بیماری‌ها

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 10:02 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]

یک شرکت سازنده وسایل لوکس، مجلل‌ترین تلفن همراه تاریخ را ساخت. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی پیش بود که در لوکس‌ترین و گرانترین تلفن همراه هوشمند جهان به بازار معرفی شد و با قیمت حدود 16 تا 24 میلیون به عنوان گرانترین موبایل در جهان شناخته شد و آن موبایل، آیفون X بود. حالا یک شرکت سازنده وسایل مجلل، لوکس‌ترین تلفن همراه موجود در جهان با استفاده از این گوشی هوشمند شرکت اپل ساخت.

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون , لوکس‌ترین موبایل جهان

این شرکت در ساخت این گوشی علاوه بر پوشش طلا از 344 الماس با اندازه‌های مختلف و ردیفی 14 تایی از یاقوت‌های بزرگ استفاده کرده است و قیمت آن را 40 هزار و 124 دلار اعلام کرده است.

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 10:02 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]

اخبار,اخبار گوناگون,نوزادی با موهای عجیب

تصاویری از نوزادی با موهای سیاه و سفید در کارولینای جنوبی در حالی در شبکه های اجتماعی منتشر و مورد توجه قرار گرفته است که مادر این کودک نیز دقیقا با همین ویژگی متولد شد.

به گزارش تابناک، اگر چه متولد شدن با چنین مدل مویی در میان نوزدان چندان رایج نیست اما حالا «MilliAnna» نسل چهارم از خانواده خودش است که با این ویژگی متولد می شود و همچنین او نیز مانند مادرش و نسل های قبلی اش در هنگام تولد چندین خال هم بر روی ران پایش دارد.

 

اما جالب است بدانید که این نوزاد دارای بیماری «Poliosis» بوده که بصورت ارثی و ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. مادر «MilliAnna» دارای ۲۳ سال سن است و او هم مانند نوزادش دارای این بیماری بوده.

 

جالب است بدانید «Poliosis» یا زالی نوعی بیماری ژنتیکی از نوع اتوزومی مغلوب است است که به دلیل نقص مادرزادی یک آنزیم، تیروزین به ملانین تبدیل نمی‌شود.

 

عدم توان تولید رنگدانه ملانین موجب می‌شود که رنگ پوست بیمار سفید باشد. تا کنون هفت نوع آلبینیسم شناسایی شده است که در شایع ترین نوع آن (OCA2) بیمار پوستی روشن (به همراه اندکی ملانین)، رنگ مویی بین طلایی تا قرمز تیره، و همچنین رنگی چشمی روشن (آبی، سبز، خاکستری و …) دارد.

 

در حقیقت نمی توان گفت که این نوزاد دارای بیماری زالی است چراکه در این بیماری کل پوست بدن بدون رنگدانه است اما در «MilliAnna» همه جای پوست به جز بخش های کوچکی دارای رنگدانه می باشد.

 

زمانی که برایانا مادر این نوزاد به دنیا آمد ابتدا همسایه ها تصور می کردند که او با این ویژگی ها دارای یک بیماری پنهان بوده و به زودی از بین خواهد رفت اما حالا او ۲۳ ساله شده و خودش یک نوزاد با همین ویژگی ها دارد.

 

تصاویری که از او در شبکه های اجتماعی منتشر شده باعث شهرت و محبوبیت آنها شده است.

 

اخبار,اخبار گوناگون,نوزادی با موهای عجیب

 

اخبار,اخبار گوناگون,نوزادی با موهای عجیب

 

اخبار,اخبار گوناگون,نوزادی با موهای عجیب

 

 


ادامه مطلب
[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 9:58 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]

 خانه‌هایی در ایتالیا با نام M.A.Di‌ وجود دارند که سه نفر در عرض ۶ ساعت می‌توانند آن‌ها را سرهم کنند.

 

طراح ایتالیایی این خانه معتقد است این خانه‌ها در مناطق محروم که بردن امکانات اولیه به آن‌ها بسیار سخت است یا بعد از حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل بسیار کاربرد خواهد داشت. البته این خانه‌ها خیلی هم ارزان نیستند و بر اساس متراژشان، بین ۲۴,٨۰۰ تا ۵۴,۹۰۰ یورو قیمت‌گذاری‌ می‌شوند.

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

  اخبارگوناگون ,خبرهای  گوناگون ,خانه‌های پیش ساخته

 

 

 خبر آنلاین

 


ادامه مطلب
[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 9:58 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]



 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

دانشمندان با بررسی دی‌ان‌ای دریافته‌اند که غول برفی مرموز کوه‌های آسیا که با نام یتی شناخته می‌شود، در حقیقت یک نوع از خرس است.

یکی از موجودات افسانه‌ای محبوب و مشهور جهان را می‌توان یتی یا غول برفی دانست. این موجودات که همیشه گزارش‌های دیده شدن آن‌ها بدون سند و مدرک مستدل به گوش رسیده‌اند، یکی از مرموزترین موجودات افسانه‌ای در جهان به‌حساب می‌آیند. در این راستا نیز دانشمندان به سراغ تحقیقاتی درباره ماهیت این موجودات رفته و به یافته‌های بسیار ویژه‌ای دست پیدا کرده‌اند.

 

تیم تحقیقاتی ویژه این پروژه با مشکلاتی روبرو بوده‌اند زیرا هیچ نمونه‌ای از این موجود در دسترس نبود و به همین دلیل برداشت نمونه به یک امر دردسرساز بدل شده بود.  با این وجود دانشمندان توانستند تا از دندان‌ها، تکه‌های پوست و موی به‌دست‌آمده از این موجودات در اختیار کلکسیونرهای بزرگ جهان قرار داشت استفاده کرده و به آزمایش آن‌ها مشغول شدند.

 

این دانشمندان با تحقیق بر روی دی‌ان‌ای این نمونه‌ها توانستند تا ماهیت اصلی این موجود را کشف کنند. یافته‌های آن‌ها نشان داد که  نمونه مشابه دی‌ان‌ای یافته شده در این موجودات، یک نمونه کاملا مرسوم در دنیای زیست‌شناسی است. دانشمندان توانستند تا با مقایسه دی‌ان‌ای به‌دست‌آمده و نمونه‌های موجود در میان حیوانات، کشف کنند که این موجودات افسانه‌ای در حقیقت خرس هستند.

 

البته در میان 11 نمونه برداشته شده، شاهد وجود تعدادی از گونه‌های خرس مانند خرس سیاه آسیایی، خرس‌های قهوه‌ای هیمالیا و خرس‌های قهوه‌ای تبتی بودیم. شارلوت لیندکوییست از دانشگاه بوفالو در این باره می‌گوید: «یافته‌های ما نشان داد که یافته‌های زیستی مربوط به افسانه یتی را می‌توان در خرس‌های محلی مشاهده کرد. تحقیقات ما نشان داد که ژنتیک می‌تواند پرده از راز سایر موجودات مرموز نیز بردارد.»

 

سیناپرس


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:36 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]


 

مغولستان هنوز هم وجود دارد، اما مغول هایی که آنجا زندگی می‌کنند همان کسانی نیستند که در کتاب‌های تاریخ می‌خوانیم. اجداد آن‌ها با اسب در دشت‌ها پرسه می‌زدند، غارتگری می‌کردند و با وحشیگری پیروز می‌شدند. آن‌ها جنگجویان ترسناکی بودند، اما مردم بافرهنگ و پیشرفته‌ای هم بودند. در این مقاله بیشتر با آن‌ها آشنا می شوید.

زنان مغول
مورخان مایلند مردان مغول را ترسناک و فاتح به تصویر بکشند، اما اغلب زنان را نادیده می‌گیرند. این کاملا غیرمنصفانه است، زیرا تمدن مغول واقعا زنان فرمانروا و قدرتمندی داشته است. زنان مغول اقتصاد را در جریان نگه می‌داشتند و برخی از بالاترین پست‌های مذهب شمنیسم را داشتند؛ بنابراین زنان مغول چنان موقعیت قدرتمندی داشتند که زنان اروپای آرزوی آن را داشتند. اما زنان تنها کسب و کار و مذهب را اداره نمی‌کردند، بلکه مغول‌ها چندین حکمران زن هم داشتند.بعد از مرگ چنگیز خان، دختران و عروسانش درگیر جنگ هایی بر سر قدرت شدند.

یکی از قدرتمندترین ملکه های مغول ماندوهای (Mandhuhai)، یک جنگجوی توانا با ذهنی باهوش و تاکتیکی بود. او مثل چنگیز برای متحد کردن پادشاهی مغول جنگید و بر دشمنان یکی پس از دیگری پیروز می‌شد. وقتی در سی سالگی بود، به این فکر افتاد که باید نام خانوادگی خود را حفظ کند، اما هنوز مشغول جنگ هایش بود. او این مشکل را با ازدواج با یک شاهزاده ۱۷ ساله که به غنیمت گرفته بود و به دنیا آوردن هشت بچه حل کرد، در حالی که هنوز فعالانه در جنگ‌ها شرکت می‌کرد.

 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


سیستم پستی
مغول‌ها در طبیعت خانه به دوش بودند، بنابراین ارتباط کارآمد بین رهبران و افسران، هم حیاتی و هم مشکل بود. آن‌ها این مشکل را با اختراع یک سیستم پستی بسیار کارآمد به نام «یام» حل کردند. بسیاری از مسافران خارجی از جمله مارکو پولو از اندازه و قابل اطمینان بودن یام شگفت زده شدند.


یام مجموعه‌ای گسترده از ایستگاه‌های پستی با قاصدهای اختصاصی بود که نامه، گزارش‌های اطلاعاتی و اخبار مهم را ایستگاه به ایستگاه منتقل می‌کردند. این ایستگاه‌ها حدود ۲۴ - ۶۴ کیلومتر باهم فاصله داشتند و کارمندان دائمی داشتند. زمانی حداقل ۱۴۰۰ ایستگاه در تنها چین وجود داشت و قاصد‌ها ۵۰۰۰۰ اسب تازه نفس در اختیار داشتند.

 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


تاکتیک
مغول‌ها با تاکتیک‌های جنگی موثر و وحشتناکشان شناخته می‌شدند و مهارت خود را با جنگ‌های زیاد تقویت می‌کردند. حتی ژنرال‌های کوچکتر مغول هم به اندازه فرماندهان مشهور تاریخی، مثل اسکندر کبیر و هانیبال بارسا، موفق بودند و دستاوردهای زیادی کسب می‌کردند. مغول‌ها به شدت به تاکتیک‌های ناگهانی متکی بودند.

عقب نشینی ساختگی، حملات ناگهانی، جنگ‌های روانی و حتی گروگان گیری و سپر انسانی از حرکات کلاسیک مغول هاست. آن‌ها دوست داشتند جنگ را با پرتاب بارانی از کمان بر سر دشمن و به دنبال آن حمله وحشیانه سواره نظام‌ها شروع کنند. اغلب دشمن را با یک کماندار مخفی که وانمود به فرار می‌کرد فریب می‌دادند.


وقتی به هدف‌های بزرگی مثل شهر‌ها حمله می‌کردند تمایل داشتند در جبهه بسیار وسیعی بجنگند و در این مدت با سیستم یام با هم ارتباط برقرار می‌کردند. هم چنین آن‌ها مهارت زیادی در محاصره داشتند و با کسانی که تسلیم حکومت آن‌ها نمی‌شدند بی رحم بودند. این ترکیب تاکتیکی آن‌ها را برترین نیروی جنگی زمان خودشان می‌کرد.
 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


جاده ابریشم
یکی از بی رحمانه و در عین حال کارآمدترین بخش‌های سلطنت چنگیزخان تسخیر وحشیانه جاده ابریشم، جاده تجاری اصلی بین آسیا و اروپا و یکی از بزرگترین منابع درآمدی امپراتوری مغول بود. او که متوجه شد حتی ارتش عظیمش نمی‌توانند کاملا این جاده ۶۴۳۷ کیلومتری را تسخیر کنند و نگه دارند یک استراتژی ثانویه اتخاذ کرد. او شروع به از بین بردن همه سکونتگاه‌های عربی و ترکی در این جاده کرد تا زمانی که همه شهر‌ها و واحه هایی که در این مسیر وجود داشتند ویران شدند یا به زانو درآمدند. این کار زمان زیادی طول کشید و چنگیز نتوانست زنده بماند تا نتیجه کارش را ببیند، اما سرانجام مغول‌ها کنترل جاده را در دست گرفتند و جاده ابریشم در قرن ۱۴ و ۱۵ را تحت کنترل آن‌ها بود. جالب است که آن‌ها با تاجران به خوبی رفتار می‌کردند و نه تنها مشوق آن‌ها بودند بلکه واقعا تجارت بین مدیترانه و چین را تقویت می‌کردند. اما عبور از جاده ابریشم در دوران مغول ارزان نبود: بیشتر درآمد تجارت آن‌ها مستقیما از راه عوارض و مالیات‌های مختلف وارد جیب مغول‌ها می‌شد.
 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


صلح مغولی (Pax Mongolica)
گاهی، نتیجه نهایی جنگ‌های سخت صلح است. صلح مغولی نام دوره‌ای صلح آمیز است که به دنبال پیروزی‌های مغول در قرن‌های ۱۳ و ۱۴ پیش آمد. در آن زمان مغول‌ها در اوج قدرت بودند. امپراتوری آن‌ها حدود ۱۵ میلیون کیلومتر مربع وسعت داشت و شامل بیش از ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت می‌شد.‌ می‌توانید آن را با ایالات متحده مقایسه کنید که ۹۰۸۳ کیلومتر مربع وسعت دارد! از آنجا که این قلمروی وسیع تحت یک حکومت مشترک قرار داشت و با وجود سیستم ارتباطی کارآمد و رونق تجارت بین المللی، امپراتوری مغول رشد کرد و همه خوشحال بودند. در واقع مغول‌ها یکی از صلح آمیزترین دوره‌های تاریخی را مدیریت کردند.

 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


اردوی طلایی (Golden Horde)
یکی از قدرتمندترین امپراتوری‌های مغول، اردوی طلایی بود، یک پادشاهی بزرگ که توسط باتو خان، نوه چنگیزخان در سال ۱۲۵۱ تاسیس شد و در واقع یک کشور قدرتمند با زیربنای کامل و شهرهای سنگی بسیار مدرن به ویژه در سرای باتو بود. اردوی طلایی تاثیر زیادی هم روی فرهنگ آن‌ها داشت. آن‌ها بر بخش هایی از روسیه امروزی، اوکراین، قزاقستان، مولدووا و قفقاز حکومت می‌کردند و با مردم روس و مسلمان در ارتباط بودند و در نهایت رهبران مغول از اسلام استقبال کردند و این دین را پذیرفتند.
 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


سلاح‌ها
مغول‌ها هرجا که می‌توانستند سوار بر اسب می‌جنگیدند. قدرت اسب خودش یک سلاح در نظر گرفته می‌شد.طبیعتا سلاح‌های مغولی بسیاری برای سواری طراحی شده بودند. شمشیرهای آن‌ها منحنی بود و استفاده از آن هم سوار بر اسب و هم پیاده آسان بود. نیزه، گرز و قمه هم استفاده می‌شد. برخی از مغول‌ها از باروت به عنوان بمب‌های انفجاری و نارنجک استفاده می‌کردند.


دور بردترین سلاح آن ها، کمان کمپوزیت بود، یک سلاح کوچک، اما قوی که برد آن دو برابر کمان انگیسی بود. آن‌ها باتوجه به موقعیت از چندین نوع تیر برای کمان هایشان استفاده می‌کردند. برخی برای سوراخ کردن مناسب بودند و برخی سر آهنی داشتند و می‌توانستند فواصل طولانی پرواز کنند.

یکی از معروف‌ترین تیرهای آنها، تیر سوتی بود، یک تیر توخالی که هنگام پرتاب صدای بلندی تولید می‌کرد. از این تیر برای ترساندن دشمن استفاده می‌شد، اما برای علامت دهی هم بود: سپاه مغول عظیم و پر سر و صدا بود و دستورات به سختی شنیده می‌شد بنابراین فرماندهان از این تیر برای علامت دادن به سربازان استفاده می‌کردند.

تیرهای آتشین نیز استفاده می‌شدند که زخم‌های وحشتناکی در دشمن ایجاد می‌کردند. زره تا آخرین مراحل دوران مغول استفاده نمی‌شد. به جای زره‌های زنجیری، مغول‌ها از زره‌های سبک چرمی استفاده می‌کردند که از خواباندن پوست اسب در ادرار ساخته می‌شد. آن‌ها اسب‌ها را هم زره پوش می‌کردند.

 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


پذیرش
مغول‌ها خیلی زود فهمیدند که برای فتح یک امپراتوری بزرگ باید عادات مردم سرزمین هایی که فتح کرده بودند را بپذیرند. آن‌ها از اینکه مردم دین و عادات فرهنگی مهمشان را حفظ کنند خوشحال می‌شدند و فعالانه با چیزهایی مثل کاهش مالیات این موضوع را تشویق می‌کردند. از آنجا که مغولان خودشان نگرش باز و راحتی نسبت به مذهب داشتند، تقریبا هیچ هزینه‌ای صرف آن نمی‌شد و ابزار ارشمندی برای حفظ محتوای ملت‌های تسخیر شده فراهم شد.
 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


تاتار‌ها
بسیاری از مردم مغول‌ها را به نام تاتار‌ها می‌شناختند. این نام در اصل از تاتا گرفته شده بود، نامی که مغول‌ها خودشان را می‌نامند. با این حال وقتی مردم متوجه شدند این کلمه شبیه کلمه تارتاروس رومیان به معنای جهنم است آن‌ها را تارتار یا تاتار نامیدند به معنای مردم تارتاروس یا شیطان‌های جهنمی. نام تاتار هنوز هم استفاده می‌شود هرچند دیگر تهدیدآمیز نیست. امروزه، تاتار به مردم ترکی اشاره دارد که در روسیه، قزاقستان و سیبری زندگی می‌کنند.

 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها


سبتای (Subutai)
سبتای یکی از بزرگترین دلایلی بود که چنگیزخان توانست امپراتوری مغول را تشکیل دهد. او یکی از چهار سگ جنگی چنگیز و استراتژیست اصلی مغول بود. سبتای یکی از باهوش‌ترین متخصصصان فنون جنگی در تاریخ و ماهرترین ژنرال ارتشی پر از رهبران ماهر و شجاع بود. سبتای در استفاده از تسلیحات محاصره و هوش نظامی سرآمد بود. او همیشه قبل از اینکه تاکتیک خودش را طراحی کند متوجه می‌شد که دشمن از چه تاکتیک هایی استفاده می‌کند و بنابراین موثرترین ضد حمله را انتخاب می‌کرد. او دائما در حال یادگیری چیزهای جدید از مهندسین و متخصصان بود.

وقتی چنگیزخان حین فتح چین مرد و پسرش اوگه دئی جانشین او شد، سبتای به خدمت ادامه داد. توجه اوگه دئی و سبتای به اروپا جلب شد. آن‌ها چند ارتش را شکست دادند و می‌خواستند به اروپای مرکزی حمله کنند که اوگه دئی در سال ۱۲۴۱ درگذشت. در یک خوش شانسی بزرگ برای اروپا، جانشین او، گایو خان، سبتای را از جبهه اروپا به دلایل سیاسی برکنار کرد و او را به چین فرستاد. سبتای در آن زمان ۷۰ ساله بود و یک سال در چین جنگید و قبل از برگشت به خانه در اثر کهولت سن در گذشت.
 

اخبار,اخبارگوناگون,مغول‌ها

 

 

برترین ها


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:36 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]

میلیون‌ها موش در پایتخت زندگی می‌کنند اما این یکی مسلما انباردارشان است. به گردوهایی که انبار کرده دقت کنید تا متوجه شغل‌اش شوید. این موش تهرانی در ناحیه ۲ منطقه ۸ پایتخت زندگی می‌کرد.

 

  اخبار گوناگون,خبرهای  گوناگون ,انبار گردوهای یک موش در نارمک

 

 عصر  ایران


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:36 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]


 

اخبار,اخبار گوناگون,میدان سرخ روسیه

خیابان‌های روسیه کم کم شکل و شمایل جام جهانی میزبانی از به خود می‌گیرند.

به گزارش ایلنا، کشور روسیه میزبان جام جهانی 2018 خواهد بود و 197 روز دیگر نگاه‌های مردم سرتاسر جهان به رقابت‌های فوتبالی است که در شهرهای مختلف این کشور برگزار می‌شود.

 

میدان سرخ مسکو، پایتخت روسیه که یکی از میدان‌های اصلی و معروف این کشور است، شکل و شمایلی جالب برای آمادگی میزبانی از جام جهانی پیدا کرده است.

 

اخبار,اخبار گوناگون,میدان سرخ روسیه

 

 


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:34 AM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.

تعداد کل صفحات : 10 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

درباره وبلاگ

خوش آمد میگم و امیدوارم از مطالب جالب و قشنگ خوشتون بیاد
آمار سایت
كل بازديدها : 2004317 نفر
كل نظرات : 224 عدد
كل مطالب : 4323 عدد
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 25 تیر 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ :شنبه 7 اردیبهشت 1392 
امکانات وب