پلنگ های برزیلی که به دلیل شکار غیرمجاز نسلشان در معرض خطر انقراض قرار داشت، برای جان به در بردن از وقوع سیل در آمازون به بالای درختان پناه برده اند.
مهر
ادامه مطلب
ıllıllı نوشته های جالب و قشنگ ıllıllı ☺☻☺☻ BEAUTI NOTE☺☻☺☻
|
پلنگ های برزیلی که به دلیل شکار غیرمجاز نسلشان در معرض خطر انقراض قرار داشت، برای جان به در بردن از وقوع سیل در آمازون به بالای درختان پناه برده اند.
مهر ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:45 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
[ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:45 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
بزرگترین پل سهبعدی جهان که ساخت آن در این هفته به پایان رسیده است، مراحل آزمایشی را پشت سر میگذارد. به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمودو، این هفته، موسسه "آلن تورینگ" (Alan Turing) در انگلستان و استارتآپ " MX3D" در هلند، از تکمیل بزرگترین پل سهبعدی جهان، خبر دادند.
چاپ این پل 12 متری که از 4500 کیلوگرم فولاد ضدزنگ و 1100 کیلوگرم سیم ساخته شده، شش ماه به طول انجامید.
قرار است این پل بالای کانال " Oudezijds Achterburgwal canal" در شهر آمستردام قرار گیرد تا کمکی برای عبور افراد پیاده و دوچرخه سواران باشد.
این پروژه، نخستین ساخت از نوع خودش است و اندازهها برای ارزیابی چگونگی عملکرد آن، در حال بررسی است.
به گفته گروه پژوهشی سازههای فولادی "کالج سلطنتی لندن" (Imperial College London) که مسئول آزمایش ساختاری پروژه هستند، این پل به محض تکمیل شدن، به حسگرهایی مجهز خواهد شد که علاوه بر عوامل محیطی، دادههایی مانند کشش، جابهجایی و لرزش را گزارش میکنند.
این اطلاعات، در کپی دیجیتالی پل قرار میگیرد تا پل به عنوان نخستین نمونه برای پروژههای آینده عمل کند و اصلاح مدل اخیر را برای پژوهشگران امکانپذیر سازد تا به سازهای ایمن برای کاربران تبدیل شود و سلامت و رضایت طولانیمدت از آن را تضمین کند.
تاکنون، آزمایشها از نظر پژوهشگران و مهندسان، مثبت بوده است.
پروفسور "لروی گاردنر" (Leroy Gardner)، از گروه پژوهشی سازههای فولادی، در این باره گفت: در غیاب تدارکات طراحی ساختاری برای فولاد چاپ شده سهبعدی ، آزمایش فیزیکی، برای اطمینان از ایمنی این سازه، مهم است. آزمایشات اخیر، نه تنها مقاومت پل زیر بار را ثابت میکند، بلکه نشان میدهد شبیهسازی عددی پل توسط این گروه، نمایش دقیقی از رفتار مشاهده شده را ارائه داده است.
این پروژه در آینده، کاربردهای گوناگون و احتمالا هیجانانگیزی خواهد داشت. گفته شده است که شاید این پل در زمینه های گوناگون، از حوزه رباتیک تا تولید سازههایی برای مهاجرت به ماه، کاربرد داشته باشد.
دکتر "کریگ بوچانان" (Craig Buchanan)، سرپرست این گروه پژوهشی گفت: قرار است آزمایش پل همچنان ادامه داشته باشد. گروه در تلاش است تا اثبات کند که پل در برابر بارگذاری کامل مقاوم است و پیش بینی می شود که استفاده از آن در پایان سال 2019 برای مردم ممکن باشد.
ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:45 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
[ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:45 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
سیاره شگفتانگیز ما عجایب زیادی دارد که هنوز کشف نشدهاند با این حال مکانهایی در جهان ما وجود دارد که بیش از حد خطرناک، محافظتشده یا خاص هستند و دیدن آنها ممکن نیست. به گزارش آنا، بازدید از مکانهای خاص کره زمین حتی برای باتجربهترین مسافران و گردشگران نیز ممنوع است وارتباط این مکانهای خاص به طور کامل با دنیای خارجی قطع شده است.
ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:45 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
پژوهشگران انگلیسی با استفاده از تصاویر ماهواره ای، موفق به شناسایی 81 سایت باستان شناسی در منطقه Tapajós Basin آمازون شدند که پیش از این تصور می شد تقریبا خالی از سکنه بوده است. آمازون پهناورترین جنگل در آمریکای جنوبی است و تا پیش از ورود اروپاییان به قاره آمریکا، این جنگل ها محل زندگی میلیون ها سرخپوست بوده است.
سینا پرس ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:44 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
تصاویر خیره کننده زیر قندیلهای غارهای یخی دریاچه بایکال در سیبری را نمایش میدهند. به گزارش برترینها، هزاران قندیل یخی داخل غارهای منجمد روسیه محیطی سورئال و تخیلی ایجاد کرده اند. آندری گراچف از این غارها در دریاچه بایکال روسیه, عمیق ترین دریاچه جهان عکاسی کرده است. این پدیدههای یخی داخل غارها شبیه منارههای وارونه معماری گوتیک هستند و بیش از ۳ متر طول دارند.
ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:42 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
واژه «ناوشکن» خود نشان دهنده قدرت تخریب، نیرو و کارآمدی است. پس جای تعجبی ندارد که در نیروی دریایی این واژه به معنای یک کشتی جنگی بسیار قدرتمند است که با انجام حملات و انجام ماموریت های پیچیده همراه با قدرت آتش ویرانگر خود دشمن را به زانو در می آورد. به گزارش برترین ها، واژه «ناوشکن» خود نشان دهنده قدرت تخریب، نیرو و کارآمدی است. پس جای تعجبی ندارد که در نیروی دریایی این واژه به معنای یک کشتی جنگی بسیار قدرتمند است که با انجام حملات و انجام ماموریت های پیچیده همراه با قدرت آتش ویرانگر خود دشمن را به زانو در می آورد. اما ناوشکن از همان ابتدا چنین قدرتی نداشته است و باید بدانید که نمونه های اولیه آن ها برای پیدا کردن قایق های دشمن و نابودی مورد استفاده قرار می گرفت. اولین ناوشکن های ضد قایق های اژدرانداز در اواخر دهه قرن نوزدهم ساخته شده و پس از جنک جهانی اول به سرعت مورد توجه قرار گرفتند. سپس سایز آن ها به شدت افزایش یافته تا بتوانند در نبردهای سطحی جنگ جهانی دوم کارآیی داشته باشند. بعد از آن اختراع موشک های سطح به هوا و کروز ظاهر، اندازه و توانایی های این ناوشکن ها را به طور کامل تغییر داد. اگر چه ناوشکن های امروزی در مقایسه با ناوشکن های جنگ جهانی دوم ظاهر کمتر ترسناکی دارند اما قدرت آتش این ناوشکن ها چندین برابر بیشتر است.
ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:42 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
«آیام سمانی» گرانترین پرنده دنیا و از ماکیان سیاه رنگ بومی کشور اندونزی است که به قیمت 5 هزار دلار فروخته میشود. به گزارش اشگاه خبرنگاران, گرانترین مرغ و خروس دنیا با نام آیام سمانی نوعی از ماکیان سیاه رنگ است که بومی کشور اندونزی محسوب میشود.
ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:40 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
انسان از حدود ۲۰۰ هزار سال پیش بر روی این کره خاکی که ۴.۵ میلیارد ساله است، زندگی اش را شروع کرده و به همین علت، میراث زیادی از خود بر جا گذاشته است.
بر اساس کشفیات باستان شناسان می توان فهمید که تمدن های گذشته از دانش بسیاری برخوردار بوده اند و پس از کشف قدیمی ترین اشیا دوران کهن شاید راهی برای درک زندگی و شناسایی ریشه بشریت پیدا کرد. انسان از حدود ۲۰۰ هزار سال پیش بر روی این کره خاکی که ۴.۵ میلیارد ساله است، زندگی اش را شروع کرده و به همین علت، میراث زیادی از خود بر جا گذاشته، که سبب کند و کاوهای بیشماری در سراسر دنیا شده است.
در این مطلب به چند مورد از قدیمیترین اشیای روی زمین اشاره میکنیم که پنجره جدیدی از تاریخ را به روی ما می گشاید.
اولین پروتز جهان تاریخچه استفاده از اندام مصنوعی به سه هزار سال پیش باز می گردد. در آن زمان در صورت نقض عضو از اندام حیوانات و یا چوب و چرم استفاده می شد. در مصر باستان یک پروتز متعلق به زنی که احتمالا بین سالهای 710 تا 950 قبل از میلاد زندگی میکرده است، کشف شد. این پروتز یک شست پای مصنوعی است که در کنار مومیایی دفن شده بود. البته ناگفته نماند چشم مصنوعی شهر سوخته هم در این گروه قرار می گیرد، این چشم از مخلوط قیر طبیعی با نوعی چربی جانوری ساخته شده است و قدمت آن به حدود 2800 سال و 4800 سال پیش از میلاد میرسد.
کهن ترین جواهر دنیا باستان شناسان روس در غاری در منطقه ی سیبری دستبندی را کشف کردند که متعلق به مردمان تمدن دنیسووا است. این دستبند حدود ۷۰ هزار سال قدمت دارد و از ماده ی کلریت ساخته شده که رنگ سبز استثنایی ای دارد. بر روی این جواهر سوراخ هایی ایجاد شده و این سوال را به وجود می آورد که تمدن 100 هزار سال پیش چطور مجهز به تکنولوژی حفر سوراخ بوده است؟ چرا که همچین تکنولوژی ای دست کم تا اواخر دوران نوسنگی وجود نداشته است.
اولین عینک آفتابی این عینک آفتابی باستانی شباهت کمی به عینک های آفتابی مدرن امروزی دارد ولی برای همین هدف ساخته شده است. طراحی آن به گونه ای است که سوراخهای کوچکی بر روی صفحه ای برای دید دارد و از چشمها دربرابر نور شدید آفتاب حفاظت میکند. این نوع عینک ها در مناطق سردسیر و نواحی شمالی کانادا مخصوصا در روزهای برفی که نور خورشید درخشش بیشتری دارد، مورد استفاده قرار می گرفته است. بعد ها در چین از کوارتز دودی برای در امان ماندن از نور مستقیم خورشید استفاده کردند.
اولین آدامس دنیا در سال ۱۹۹۳ یک دانشجوی بریتانیایی یک تکه شیره ی پوست درخت غان را در یک سایت باستان شناسی در غرب فنلاند پیدا کرد که ۵۰۰۰ سال قدمت داشت و متعلق به دوران نوسنگی بود. مردم آن زمان از این شیره به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده برای درمان عفونتهای لثه و همچنین به عنوان چسب برای تعمیر ظرفهایشان استفاده میکردند.
کهن ترین سرود کهن ترین آثار موسیقی لوح هایی گلی به خط میخی در زبان هوری هستند که در شهر باستانی اوگاریت در سوریه امروزی کشف شدند. بر روی این لوح ها دستور العمل هایی است تا نوازندگان بدانند چطور باید این موسیقی را بنوازند.
باشگاه خبرنگاران ادامه مطلب [ چهارشنبه 22 فروردین 1397 ] [ 5:40 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ]
[ نظرات 0 ]
|
|