ctrl+z

پیامبر اکرم (ص) :

أللهُ أفرَحُ بِتَوبَةِ العَبدِ مِنَ العَقیمِ الوالِدِ وَ مِنَ الضّالِّ الواجِدِ.
خداوند از توبه بنده اش بیش از عقیمی که صاحب فرزند شود و گم کرده ای که گمشده اش را پیدا می کند خوشحال می شود.

(مسترک الوسائل ج17 ص126)



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 3 بهمن 1392  ساعت 6:11 AM | نظرات (0)

دکتر سعید جلیلی پنج شنبه و جمعه میهمان دیار آزاد مردان خوزستان خواهد بود

نماینده مقام معظم رهبری درشورای عالی امنیت ملی پنجشنبه ۱۰ صبح در دانشگاه شهید چمران اهواز با اساتید و دانشجویان دیدار و گفتگو خواهد کرد و بعداظهر راهی میعادگاه شهدای شلمچه خواهد بود. برنامه بعدی روز پنج شنبه سخنرانی درجمع مردم و هیئت های مذهبی در مسجد جامع خرمشهر پس از نماز مغرب و عشا است.

دیدار با علما و طلاب استان خوزستان از جمله برنامه های صبح جمعه دکتر جلیلی است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در آخرین برنامه خود به پاسداشت مقام شهدا و ایثارگران استان خوزستان در مسجد اعظم اهواز خواهد رفت و بعد از نماز مغرب و عشا دربین مردم و ایثارگران استان خوزستان سخن خواهد گفت.



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 3 بهمن 1392  ساعت 6:08 AM | نظرات (0)

چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی

چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی

 حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد!

 

۱- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله و نعم الوکیل» (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۷۱) پناه نمی برد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جسند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.

 

۲- در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین*» (سوره مبارکه انبیاء آیه ۸۷) پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می بخشیم.» (سوره انبیاء آیه ۸۸)

 

۳- در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره مبارکه غافر آیه ۴۴) … پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه ۴۵)

 

۴- در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر «ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله» (سوره مبارکه کهف آیه ۳۹) پناه نمی برد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.

 



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 3 بهمن 1392  ساعت 6:07 AM | نظرات (0)

روایتی بس عجیب و امیددهنده...

شخصی از امام صادق(ع) پرسید: (( اقا جدت امام حسین(ع) الان کجاست؟

حضرت فرمود: چقدر جثه تو کوچک است و چقدر سوال تو بزرگ است! بدن مبارک امام حسین(ع) در قبر است اما روح (( بزرگشان )) سمت راست عرش خدا نزد جد و پدر و مادرشان است و نظر (( مبارک امام حسین(ع) )) به دو مکان و موضع است:

1.       به زوار قبرش

2.       به مجالس عزایش

آنگاه حضرت فرمودند: امام حسین(ع) از جد و پدر و مادر و برادرش خواهش می کنند که برای عزادارانش استغفار نمایند تا خدا آنان را بیامرزد.))

امام حسین(ع) فرمودند: (( اگر گریه کننده بر من می دانست که چه اجری نزد خداوند دارد شادی اش از اندوهش بیشتر می گردید.))

 

چشمه سار عشق، ص10 ؛ قصص الحسینیه، ص72.



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 3 بهمن 1392  ساعت 6:00 AM | نظرات (0)

تعداد صفحات :49      40   41   42   43   44   45   46   47   48   49