تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:43 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

لاپورتا: پوگبا می‌خواهد به بارسا بپیوندد


خوان لاپورتا، کاندید ریاست باشگاه بارسلونا مطمئن است که پل پوگبا خواهان پیوستن به بارسلونا است.


 

به گزارش "ورزش سه"، هافبک 22 ساله که به عنوان یکی از بهترین استعدادهای دنیا شناخته می‌شود، با وجود اینکه به تازگی قراردادش با یووه را تمدید کرده، در حال مذاکره با دیگر باشگاه‌ها برای جدایی از جمع تورینی هاست. بارسا یکی از تیم‌هایی است که خواهان جذب اوست و لاپورتا مدعی شد که پوگبا علاقه مند به پیوستن به جمع آبی اناری ها است.

او گفت:" پوگبا خرید فوق‌العاده ای خواهد بود. او واقعا بازیکن قدرتمندی است. هنوز خیلی جوان است و خیلی دوست دارد که به بارسا بپیوندد. من رابطه ی خوبی با مدیربرنامه‌هایش، مینو رایولا دارم. اگر تصمیم بگیریم که پوگبا را بخریم، مسلما این موضوع کمک زیادی خواهد کرد."

لاپورتا با بارتومئو برای ریاست باشگاه بارسلونا رقابت خواهد کرد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:42 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

عدم اطمینان پدرو از آینده اش در بارسا


پدرو رودریگز، هافبک بارسلونا از آینده اش در این تیم مطمئن نیست و در حال حاضر در حال بررسی گزینه های پیش رویش است.


 

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه موندو دپورتیوو در نسخه امروز خود فاش ساخت که پدرو از 4 تیم من سیتی، پاریس ژرمن، اینتر و لیورپول پیشنهاد دارد و فعلا در حال بررسی آنهاست. او می‌خواهد به طور مداوم بازی کند و در بارسلونا، با حضور مسی، سوارز و نیمار، امکان وقوع چنین خواسته ای وجود ندارد. قرارداد پدرو سال 2019 به پایان می‌رسد و او می‌خواهد جایی در ترکیب اسپانیا برای یورو 2016 داشته باشد.

عدم بازی رسیدن به او باعث شده تا پاکو آلکاسر و آلوارو موراتا، جای او را در لاروخا بگیرند.پیشنهاد پاریسن ژرمن برای او 25 میلیون یورو است که البته هنوز تصمیمی درباره رد یا قبول آن گرفته نشده است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:42 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

حجازی مربی استقلال شد


آتیلا حجازی به عنوان یکی از کمکهای پرویز مظلومی انتخاب شد.


 

به گزارش "ورزش سه"، آتیلا حجازی امروز پس از یک جلسه چند ساعته با پرویز مظلومی به عنوان یکی از مربیان کادر فنی انتخاب شد.

او شنبه ٦ تیر در اولین تمرین استقلال حاضر خواهد بود.

گفتنی است این برای دومین دفعه است که پرویز مظلومی از حجازی در کادر خودش استفاده می کنز. در دوره گذشته حضور مظلومی به عنوان سرمربی استقلال هم حجازی آنالیزور استقلال بود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:42 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

لاپورتا: پوگبا می‌خواهد به بارسا بپیوندد


خوان لاپورتا، کاندید ریاست باشگاه بارسلونا مطمئن است که پل پوگبا خواهان پیوستن به بارسلونا است.


 

به گزارش "ورزش سه"، هافبک 22 ساله که به عنوان یکی از بهترین استعدادهای دنیا شناخته می‌شود، با وجود اینکه به تازگی قراردادش با یووه را تمدید کرده، در حال مذاکره با دیگر باشگاه‌ها برای جدایی از جمع تورینی هاست. بارسا یکی از تیم‌هایی است که خواهان جذب اوست و لاپورتا مدعی شد که پوگبا علاقه مند به پیوستن به جمع آبی اناری ها است.

او گفت:" پوگبا خرید فوق‌العاده ای خواهد بود. او واقعا بازیکن قدرتمندی است. هنوز خیلی جوان است و خیلی دوست دارد که به بارسا بپیوندد. من رابطه ی خوبی با مدیربرنامه‌هایش، مینو رایولا دارم. اگر تصمیم بگیریم که پوگبا را بخریم، مسلما این موضوع کمک زیادی خواهد کرد."

لاپورتا با بارتومئو برای ریاست باشگاه بارسلونا رقابت خواهد کرد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:42 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

باقری نقش مهمی در تیم دارد

برانکو: باید فصل را با جاه‌طلبی آغاز کنیم


سرمربی پرسپولیس گفت: باید فصل جدید لیگ برتر را به گونه‌ای آغاز کنیم که جاه‌طلبی پرسپولیس در آن مشخص و نمایان باشد.


 

 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، برانکو ایوانکوویچ پس از حضور در باشگاه پرسپولیس اظهارداشت: اولین گروه از بازیکنان تمرینات خود را بسیار با انگیزه آغاز کرده‌اند؛ اما متاسفانه گروه کثیری مشکل‌شان حل نشده و امیدوارم زودتر مشکل این بازیکنان حل شود.

وی ادامه داد: طبیعی است هرچه بازیکنان دیرتر به تمرینات بیایند و تکه تکه به گروه قبلی اضافه شوند میزان یکسان‌سازی به خوبی انجام نشود.

برانکو گفت: مشکلات وجود دارد اما باید فصل را طوری آغاز کنیم که جاه‌طلبی پرسپولیس به خوبی مشخص باشد و باید برای قهرمانی بجنگیم.

وی در خصوص حضور کریم باقری در این باشگاه گفت: کریم نقش مهمی دارد و او همکار خوب ماست و البته باید زودتر به ما ملحق شود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:41 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

توافق بارسا و اورتون برای انتقال دلوفئو


گزارش‌ها حاکی از توافق بارسلونا و اورتون برای انتقال دلوفئو ، هافبک بارسلونا است.


 

به گزارش "ورزش سه"، دلوفئو در حال حاضر در لیورپول است و انتقال او به اورتون به زودی با 6 میلیون یورو نهایی خواهد شد، البته بارسا بند بازگشت 12 ماهه نیز خواهد داشت.دلوفئو یک فصل در اورتون به صورت قرضی بازی کرد و عملکرد بسیار خوبی در این تیم داشت.

با خروج دلوفئو، درآمد بارسا در سال گذشته به 600 میلیون یورو خواهد رسید که یک رکورد جدید خواهد بود و مسلما برای بارتومئو در انتخابات پیش رو، یک امتیاز مثبت محسوب خواهد شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:41 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

حقوق نجومی پیشنهادی یونایتد به راموس


منچستریونایتد قصد دارد حقوقی نجومی برای جذب ستاره اسپانیایی از رئال به او ارائه دهد.


 

به گزارش "ورزش سه"، راموس از شرایطش در رئال راضی نیست و با پرز، به مشکل برخورده است. همچنین با قرارداد پیشنهادی رئال نیز به توافق نرسیده و قصد دارد برنابئو را ترک کند. منچستر نیز قصد دارد از علاقه رئال به دخیا استفاده کرده و دروازه بان اسپانیایی را به عنوان بخشی از رقم انتقال راموس به اولدترافورد به رئال منتقل کند.

حال پیشنهاد منچستر برای خود راموس نیز نجومی است. شیاطین سرخ قصد دارند قراردادی 5 ساله با حقوقی بالغ بر 12 میلیون یورو در سال به او پرداخت کنند که رقم بسیار بالایی محسوب می‌شود. حقوق پیشنهادی رئال حدود 7.5 میلیون یوروست و راموس در حال حاضر، 5.5 میلیون یورو از رئال حقوق می‌گیرد.رقم این انتقال نیز به ادعای آ اس، 55 میلیون یورو خواهد بود.

رونی، پردرآمد ترین بازیکن منچستریونایتد چنین حقوقی می‌گیرد که نشان از علاقه شدید منچستر به جذب ستاره خط دفاعی سپیدپوشان است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:40 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

جریمه 30 هزار دلاری و محرومیت تعلیقی


رئیس سازمان لیگ در نامه ای به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از جریمه 30 هزار دلاری این باشگاه در لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.


 

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از سایت سازمان لیگ، مهدی تاج رئیس سازمان لیگ در نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس خبر از جریمه 30 هزار دلاری این باشگاه از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا داد. در نامه تاج به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آمده است:

با عنایت به رای مورخ 12 ژوئن 2015 کمیته انضباطی AFC در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا در دیدار پرسپولیس و الهلال عربستان آن باشگاه به جهت رفتار تماشاگران و براساس ماده 76 آئین نامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرداخت 30 هزار دلار محکوم شده است.

علاوه بر این بر اساس ماده 24 و 76 آئین نامه انضباطی AFC آن باشگاه محکوم به برگزاری اولین مسابقه خود در لیگ قهرمانان آسیا بدون حضور تماشاگر است که با توجه به ماده 23 همین آئین نامه انضباطی این رای برای 2 سال به حالت تعلیق در آمده است که در صورت تکرار این رای لازم الاجرا خواهد بود و جریمه سنگین تری نیز برای باشگاه در نظر گرفته می شود.

لطفا ترتیبی اتخاذ نمایید که از این قبیل رفتارها در مسابقات خانگی جلوگیری به عمل آید.

مهدی تاج

رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:40 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

وکیل طارمی:تقریباً به تفاهم نهایی رسیدم


وکیل مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که با این باشگاه به جمع‌بندی رسیده‌اند اما در خصوص مسائل مالی یکسری جزئیات باقی مانده است.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، عبدالصمد ابراهیمی، مدیر برنامه‌های مهدی طارمی که امروز (پنجشنبه) برای مشخص کردن وضعیت این بازیکن به باشگاه پرسپولیس رفته بود، درباره شرایط مذاکرات گفت: صحبت‌هایی انجام دادیم و تقریباً به تفاهم نهایی رسیدم اما یکسری جزئیات مانده است که باید درباره این مسائل هم به تفاهم برسیم.

وی افزود: صحبت‌هایی که امروز انجام دادیم بسیار خوب بود و به جمع‌بندی کلی رسیدیم، از همین‌رو طارمی امروز در تمرینات حاضر می‌شود و بعد از آن یک جلسه دیگر با مسئولان باشگاه خواهیم داشت.

مدیر برنامه‌های مهدی طارمی درباره اینکه آیا میزان اختلاف‌شان با باشگاه زیاد است، اظهار داشت: این اختلاف زیاد نیست و یکسری مسائل باید بررسی شود. مشکلاتی وجود دارد که با حل شدن آنها همه چیز نهایی خواهد شد.

ابراهیمی در خصوص دیگر پیشنهادهای طارمی گفت: این بازیکن از القادسیه پیشنهاد داشت که به خاطر مسائل مالی به تفاهم نرسیدیم. پیشنهادی هم از لیگ پرتغال داشت که این پیشنهاد هم بسیار پایین بود. برای حضور طارمی در قطر هم پیشنهادی رسید که شرایط خوب نبود.
 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:40 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

رکورد شکنی مسی در روز تولدش (عکس)


روز گذشته لئو مسی تولد 28 سالگی خود را در هتل رادیسون شیلی، محل اقامت تیم ملی آرژانتین جشن گرفت.


 

به گزارش "ورزش سه"، برای این جشن تولد، کیک زیبایی از سوی هم تیمی های مسی تدارک دیده شده بود. جالب اینجاست که مسی در روز تولد خود نیز یک رکورد ویژه را به ثبت رساند. او بیش از 140 هزار پیام تبریک در اینستاگرام دریافت کرد. مطلب مربوط به تشکر او از هواداران 1.1 میلیون لایک خورد و بیش از 48 هزار کامنت نیز زیر آن نوشته شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:39 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

در مصاحبه با OLE

دی ماریا : نامه رئال مادرید را پاره کردم


آنخل دی ماریا در مصاحبه ای فاش ساخت که سال گذشته پیش از بازی فینال جام جهانی، نامه ای که از سوی باشگاه رئال مادرید به فدراسیون فوتبال آرژانتین ارسال شده بود را پاره کرده است.


 

به گزارش "ورزش سه"، دی ماریا در بازی نیمه نهایی مقابل هلند مصدوم شد و بازی فینال را از دست داد. دو روز قبل از برگزاری بازی فینال مقابل آلمان، نامه ای از سوی باشگاه رئال مادرید برای فدراسیون فوتبال آرژانتین ارسال شد، مبنی بر اینکه اجازه بازی به دی ماریا در فینال داده نشود.
دی ماریا در همین رابطه به OLE گفت:" پزشک تیم ملی مرا صدا کرد و این نامه را به من نشان داد. آن را خواندم و بعد پاره کردم. برای من چنین درخواستی عجیب و غیرقابل قبول بود. ساعتی بعد در حضور سرمربی تیم ملی و دن خولیو گراندونا(رئیس فقید فدراسیون فوتبال آرژانتین) در مورد این مساله صحبت کردیم.
به سابه یا گفتم که تصمیم با شماست. اگر به وجود من نیاز دارید من حاضرم در فینال بازی کنم. به گراندونا هم گفتم که نظر شما در این مورد چیست؟ او به من گفت پسر، اگر دوست داری بازی کنی، کسی جلوی تو را نمی گیرد. هر اتفاقی هم بیفتد ما غرامت خواهیم داد و مسئولیتش بر عهده من خواهد بود."

به ادعای OLE، پس از همین جریان بود که دی ماریا تصمیمش برای جدایی از رئال مادرید را قطعی کرد و در تماس با ایجنتش از او خواست که به پیشنهاد های رسیده برای وی گوش کند.دی ماریا در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات، رئال را ترک و به منچستریونایتد پیوست.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

در گفتگو با خبرنگاران

فردیناند:شاید راموس قصدبازی دادن منچستررادارد


این روزها شایعه پیوستن سرخیو راموس از رئال مادرید به منچستریونایتد بیش از همیشه به گوش می رسد.


 

به گزارش "ورزش سه"، روند مذاکرات برای تمدید قرارداد راموس با رئال مادرید مدت هاست که متوقف شده است. فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، با خواسته راموس مبنی بر دریافت 10 میلیون یورو حقوق سالیانه محالفت کرده و به او پیشنهاد حقوق 7.5 میلیون یورو در سال را داده است. این یکی از دلایل عصبانیت راموس از رئیس باشگاه رئال مادرید است و او روز گذشته به اطلاع باشگاه رساند که قصد جدایی دارد و به پیشنهاداتی که برای وی می رسد گوش کنند.

از منچستریونایتد به عنوان جدی ترین تیم خواهان راموس نام برده شده است. دو شایعه در این مورد وجود دارد. یکی واگذاری دخیا بعلاوه 30 میلیون یورو برای جذب راموس از سوی یونایتد و دیگری پرداخت 55 میلیون یورو به باشگاه رئال مادرید برای محقق شدن این انتقال.

ریو فردیناند، مدافع و کاپیتان سابق منچستریونایتد در واکنش به این اخبار گفت:" شنیده ام که منچستریونایتد قصد خرید راموس و شواین اشتایگر را دارد. اگر این اتفاق بیفتد بسیار عالی خواهد شد اما در مورد راموس کمی تردید دارم.
شاید او برای تحت فشار گذاشتن مدیریت رئال مادرید از منچستریونایتد سو استفاده می کند و قصد بازی دادن این تیم برای رسیدن به هدفش که تمدید قرارداد با بالاترین حقوق است را دارد. نمی خواهم به راموس هیچگونه بی احترامی ای کرده باشم اما این هم یکی از احتمالات است که باید در نظر گرفته شود."

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

به تمدید قرارداد نورمحمدی و عدم جذب حسینی

اعتراض هواداران پرسپولیس


تعدادی از هواداران پرسپولیس با حضور در ساختمان این باشگاه به تمدید قرارداد نورمحمدی و عدم حضور سیدجلال حسینی در لیست برانکو اعتراض کردند.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، تعداد اندکی از هواداران پرسپولیس با حضور در ساختمان این باشگاه نسبت به وضعیت سرخپوشان در فصل نقل‌وانتقالات به شدت ابراز نگرانی کردند.

این هواداران اعتقاد داشتند مسئولان جدید باشگاه پرسپولیس با وجود اینکه یک هفته از شروع کارشان می‌گذرد، هنوز نتوانسته‌اند حتی یک بازیکن جذب کنند و کار به جایی رسیده که باید التماس شود تا بازیکنانی چون نورمحمدی، محمد نوری، امید عالیشاه، علی‌عسگر و ... در پرسپولیس بمانند.

این هواداران به شدت از ماندن نورمحمدی، علی‌عسگر در پرسپولیس ناراحت بودند و خواهان کنار گذاشتن این بازیکنان از جمع سرخپوشان شدند.

مورد دیگری که این تعداد هوادار به آن به شدت اعتراض داشتند، عدم حضور نام سیدجلال حسینی در لیست برانکو ایوانکوویچ بود. آنها می‌گفتند چرا باید امثال نورمحمدی در پرسپولیس ماندنی شوند اما این تیم جایی برای سیدجلال حسینی نداشته باشد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

قرارداد 3 ساله مظاهری با ذوب‌آهن


رشید مظاهری دروازه‌بان تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با حضور در باشگاه ذوب آهن قرارداد خود را تا سه سال دیگر تمدید کرد.


به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا رشید مظاهری که 2 سال با ذوب آهن قرارداد دارد با حضور در باشگاه ذوب آهن یکسال دیگر به قراردادش اضافه نمود تا با قراردادی سه ساله در خدمت تیم فوتبال ذوب آهن باشد.


پیش از این سیدمهدی رحمتی هم گزینه دروازه‌بانی ذوب‌آهن در لیگ پانزدهم بود اما با تمدید قرارداد مظاهری و احتمال بازگشت رحمتی به استقلال، به نظر می‌رسد بازگشت رحمتی به اصفهان منتفی شده است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:37 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

ادعای مارکا

اوتامندی، جانشین احتمالی راموس در رئال


از نیکولاس اوتامندی، مدافع آرژانتینی والنسیا، به عنوان بهترین جانشین برای سرخیو راموس در رئال مادرید نام برده می شود.


 

به گزارش "ورزش سه"، سرخیو راموس ساز جدایی از رئال مادرید را کوک کرده و روز گذشته نیز این مساله را به اطلاع مدیریت باشگاه رساند. مشکلات در تمدید قرارداد باعث شده تا این مدافع ارزشمند 29 ساله، تصمیم خود برای جدایی از باشگاهی که 10 سال در آن سابقه بازی دارد را قطعی کند.
مارکا ساعاتی پیش مدعی شد که در رئال مادرید روی اوتامندی برای جانشینی راموس نظر مثبت دارند؛ البته هنوز مذاکرات در این زمینه صورت نگرفته چون جدایی راموس قطعی نشده است.

رئالی ها خاطره چندان خوشی نیز از اوتامندی ندارند. این مدافع 27 ساله باشگاه والنسیا، ژانویه گذشته در مستایا با ضربه سر خود باعث شکست رئال از والنسیا(2-1) و پایان یافتن رکورد 22 برد متوالی این تیم شد. او خصوصیاتی بسیار شبیه به راموس دارد و والنسیا برای فروشش، رقم فسخ قرارداد او را که 50 میلیون یورو است،می خواهد. اوتامندی صراحتا از تمایلش برای ترک والنسیا سخن گفته است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 4:37 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

ادعای توتو اسپورت

یوونتوس در اندیشه جذب دو بازیکن چلسی


یوونتوسی ها که تا بدینجا سه بازیکن جدید جذب کرده اند، قصد جذب دو بازیکن دیگر را نیز دارند تا تیمی قدرتمندتر از همیشه را روانه رقابت های فصل بعد سری آ کنند.


 

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس تا همینجا بازیکنانی چون دیبالا، خدیرا و مانژوکیچ را به خدمت گرفته است. قهرمان فصل گذشته سری آ می خواهد فصل بعد، پنجمین قهرمانی متوالی خود را جشن بگیرد.

امروز نشریه توتو اسپورت فاش ساخت که مدیران یووه در پی جذب دو بازیکن از تیم چلسی هستند. دو بازیکنی که سابقه بازی در لیگ ایتالیا را در کارنامه دارند. اولی خوان کوادرادوی کلمبیایی است که سال ها برای فیورنتینا بازی می کرد. او ژانویه گذشته راهی چلسی شد و با این تیم تا سال 2019 قرارداد امضا کرد. او البته هرگز نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب تیم مورینیو پیدا کند.

دومین بازیکن، محمد صلاح است که در نقل و انتقالات زمستانی گذشته، از چلسی راهی فیورنتینا شد و در 16 بازی موفق به زدن 6 گل نیز شد. صلاح تا سال 2019 با چلسی قرارداد دارد و فیورنتینا هم در تلاش است تا قرارداد این بازیکن را از قرضی به دائمی تبدیل کند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:48 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

معادله سه مجهولی گلرهای استقلال/ طالب‌لو، فروزان و رحمتی! معادله-سه-مجهولی-گلرهای-استقلال-طالبلو-فروزان-و-رحمتی وبسایت رسمی برنامه نود - وضعیت دروازه‌بان‌های استقلال در لیگ پانزدهم به معادله‌‌ای سه مجهولی تبدیل شده است. به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، تیم استقلال در لیگ پانزدهم وضعیتی نامشخص برای پست دروازه‌بانی دارد و اظهارنظرهای عجیبی در این مورد به گوش می‌رسد. به اظهارات زیر دقت کنید. مظلومی: رحمتی را می‌خواهیم یکی از دروازه‌بان‌های ما جدا می‌شوند. امیری: طالب‌لو و رحمتی را آشتی می‌دهیم تا با هم رقابت کنند. طالب‌لو: با مظلومی صحبت کردم و در استقلال می‌مانم. فروزان: قرارداد سه ساله دارم و در استقلال می‌مانم. بهرام امیری: رحمتی را صد در صد می‌خواهیم، از بین طالب‌لو و فروزان یکی باید برود. این صحبت‌ها طی چند روز گذشته در حالی مطرح شده که مسئولان باشگاه استقلال در ابتدا خواستار به خدمت گرفتن سید مهدی رحمتی شدند. البته در این بین حضور علیرضا بیرانوند در محوطه باشگاه استقلال طی روزهای ابتدایی نقل و انتقالات سر و صدای زیادی به پا کرد و درست یک روز بعد پرویز مظلومی و بهرام امیری ادعا کردند روی رحمتی برای فصل آینده حساب کرده و خواهان جذب این بازیکن هستند. با این وجود مشخص نیست وقتی استقلالی‌ها خواهان به خدمت گرفتن رحمتی هستند و پرویز مظلومی چندین بار به صورت تلفنی با گلر فصل گذشته پیکان صحبت کرده تکلیف دروازه‌بان‌های فصل آینده این تیم چه می‌شود. طالب‌لو و فروزان هر دو بعد از جلسه امروز مدعی شدند در استقلال می‌مانند و حالا باید دید چه کسی از پس حل این معادله سه مجهولی برمی‌آید.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:48 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

باقری به باشگاه پرسپولیس رفت

باقری-به-باشگاه-پرسپولیس-رفت

وبسایت رسمی برنامه نود - مربی فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پیش از ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس،  نادر باقری مربی فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پیش از ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت تا برای گرفتن مطالباتش از این باشگاه اقدام کند.

باقری اما پس از خروج از باشگاه پرسپولیس درخصوص اینکه آیا توانست مطالبات مالی‌اش را بگیرد، اظهارداشت: یکسری صحبت هایی مطرح شد و قول‌هایی به من دادند و قرار است طی چند روز آینده این مسئله هم مشخص شود.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:48 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

عزیزمحمدی: فساد در فوتبال از جاهای دیگر کمتر است

عزیزمحمدی-فساد-در-فوتبال-از-جاهای-دیگر-کمتر-است

وبسایت رسمی برنامه نود - عزیز محمدی گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال در موضوع حق پخش تلویزیونی تعلل کردند.

به گزارش وبسایت نود، رئیس اتحادیه باشگاه‌های فوتبال ایران عنوان کرد: «این که گفته می شود اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران خنثی است را قبول ندارم.»

وی افزود: «در حال حاضر این اتحادیه به دنبال استانداردسازی باشگاه ها، بیمه بازنشستگی بازیکنان و مربیان و بسیاری از موارد دیگر است. ضمن اینکه وظیفه برگزاری مسابقات نیز بر عهده سازمان لیگ است و این اتحادیه اجازه چنین کاری را ندارد.»

عزیزمحمدی در پاسخ به این سوال که آیا در فوتبال ایران فساد وجود دارد؟ گفت: «اینکه بگوییم فسادی در فوتبال نیست به بیراهه رفته ایم. در فوتبال ایران فساد وجود دارد اما این فساد از حوزه های دیگر کمتر است. در حوزه هایی نظیر بانک‌ها، پزشکی، صنعت و ... فسادهایی وجود دارد که به مراتب از فساد در فوتبال بیشتر است اما به خاطر اینکه فوتبال مانند یک اتاق شیشه ای است و تمام اتفاقات آن رصد می شود، کوچکترین فسادی که در آن صورت بگیرد بازتاب های زیادی را در پی خواهد داشت.»

سازمان لیگ حق پخش تلویزیونی را از طریق مجلس پیگیری کند

رئیس سابق سازمان لیگ فوتبال ایران درباره موضوع حق پخش تلویزیونی و موضع اتحادیه باشگاه ها نسبت به این مسئله اظهار داشت: «اتحادیه باشگاه ها زمانی می تواند در موضوع حق پخش ورود کند که فدراسیون فوتبال این موضوع را به اتحادیه واگذار کرده باشد. در حال حاضر صداوسیما با این توجیه که پرداخت حق پخش، قانونی نیست از پرداخت آن طفره می رود؛ اما چگونه زمانی که این مبلغ پرداخت می شد مشکلی به نام قانون وجود نداشت؟ ضمن این که در همان زمان که صداوسیما پیشنهاد پرداخت مبلغ ۲۲/۵ میلیارد تومان را به فدراسیون فوتبال داده بود، باید این مبلغ مورد قبول قرار می گرفت اما متاسفانه مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست چندین برابر شدن مبلغ حق پخش را داشتند. این کار شدنی نیست چرا که نمی شود مبلغ ۱۷ میلیارد تومان به یکباره ۱۰ برابر شود. همین تعلل ها باعث شد فوتبال به حقش نرسد.»

عزیزمحمدی در ادامه افزود: «با شرایط موجود سازمان لیگ باید حق پخش تلویزیونی را از طریق مجلس پیگیری کند. زمانی که حق پخش به یک قانون تبدیل شود صداوسیما نمی تواند آن را پرداخت نکند.»

وی با اشاره به شفاف نبودن مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی گفت: «ابتدای لیگ چهاردهم عنوان شد که مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی ۱۶۰ میلیارد تومان است، اما مشخص نیست تا الان چه میزان از این مبلغ وصول و به باشگاه ها پرداخت شده است. تصور نمی کنم بیشتر از ۳۰ درصد از مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی وصول شده باشد.»

دولت و مجلس نمی خواهند استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند

عزیزمحمدی درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس نیز عنوان کرد: «کاملا مشخص است که دولت و مجلس نمی خواهند استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند. مزایده این دو تیم چهار مرحله برگزار شد و در آخر هم واگذاری صورت نگرفت. طبق مصوبه مجلس باید این دو تیم به بخش خصوصی واگذار شوند، اما می بینیم که چنین اتفاقی هنوز نیفتاده است. دولت اگر استقلال و پرسپولیس را نمی خواهد خیلی راحت آنها را منحل کند. در غیر اینصورت به وضعیت آنها رسیدگی و مشکلاتشان را حل کند. در حال حاضر این دو تیم در وضعیت مالی بغرنجی به سر می برند و به طور حتم روزهای سختی را در لیگ پانزدهم شاهد خواهند بود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «تکلیف بسیاری از تیم های لیگ برتر نظیر صبای قم، فولاد نوین، ملوان، راه آهن، استقلال خوزستان، پدیده و سیاه‌جامگان همچنان نامشخص است. امیدوارم مشکلات این تیم ها هر چه زودتر حل شود تا بتوانیم شاهد لیگی پویا در فصل آینده باشیم.»


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:46 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

۴ مرد کواچ برای بازی لهستان/زرینی جای قائمی را گرفت 14-مرد-کواچ-برای-بازی-لهستانزرینی-جای-قائمی-را-گرفت وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم ملی والیبال ایران اسامی ۱۴ بازیکن تیم کشورمان برای دو دیدار مقابل لهستان را اعلام کرد. به گزارش وب سایت نود، سایت رسمی فدراسیون والیبال نوشت:اسلوبودان کواچ اسامی ۱۴ بازیکن ایران برای دو دیدار با لهستان در هفته هفتم لیگ جهانی را اعلام کرد. بر این اساس سعید معروف، سید محمد موسوی، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میزرزاجان‌پور، مهدی مهدوی، عبدالرضا علیزاده، شهرام محمودی، امیر غفور، محمد حسن صنوبر، حمزه زرینی، میلاد عبادی‌پور، مهدی مرندی و علی شفیعی ۱۴ بازیکن ایران در این دو مسابقه خواهند بود. بدین ترتیب تیم ایران با یک تغییر نسبت به دیدار با تیم‌های روسیه و آمریکا به میدان می‌رود که حمزه زرینی به جای فرهاد قائمی در ترکیب قرار گرفته است. تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان ساعت ۲۱ روزهای جمعه و یکشنبه پنجم و هفتم تیر در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر می‌روند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:44 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی
وبسایت رسمی برنامه نود - پس از صحبت‌های امروز سرمربی استقلال در نهایت وحید طالب‌لو در این تیم ماندنی شد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، امروز از ساعت ۱۱ نشستی بین پرویز مظلومی، سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال با وحید طالب‌لو، گلر فصل گذشته در محل این باشگاه برگزار شد که در نهایت این جلسه منجر به آن شد که طالبلو در استقلال بماند.

بر همین اساس به نظر می‌رسد با توجه به مذاکرات سفت و سخت استقلالی‌ها با سیدمهدی رحمتی، این دروازه‌بان به همراه طالب‌لو برای فصل آینده به عنوان دروازه‌بان‌های استقلال معرفی شوند.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:39 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

بعد از گذشت سومین هفته از نقل و انتقالات

در انتظار بزرگترین نقل و انتقال لیگ


در حالی که سه هفته از آغاز نقل و انتقالات لیگ برتر گذشته، همچنان تیم ها به صورت چراغ خاموش به دنبال رایزنی با گزینه های خود هستند.


 

به گزارش "ورزش سه"، طی فصول گذشته، فصل نقل و انتقالات را یکی از بخش های جذاب فوتبال ایران می شد عنوان کرد، جایی که روزانه خبر مذاکره ستاره های لیگ برتری با تیم های مختلف به گوش می رسید اما در این فصل و با گذشت سه هفته از آغاز لیگ برتر همچنان تیم ها در جذب ستاره ها ناکام مانده اند و خبری از تمدید قرارداد و جذب بازیکنان به گوش نمی رسد.

در این میان همچنان فوتبالدوستان منتظرند تا خصوصا با تغییرات در راس دو تیم سرخابی تهران تکلیف حضور ستاره ها در این تیم مشخص شود. در این میان ترانسفر آندرانیک تیموریان، مهدی رحمتی، جواد نکونام، مسعود شجاعی، جلال حسینی، کریم انصاریفرد و ... مطمئنا می تواند یکی از اتفاقات و خبرهای مهم و جذاب لیگ برتر تلقی شود. فوتبالدوستان همچنان منتظر شنیدن اخبار مهمترین نقل و انتقال لیگ هستند و باید دید مدیران باشگاه ها چه زمانی در مذاکرات خود به صورت جدی ستاره ها را به تور می اندازند.

در فصول گذشته و با حضور مدیرانی با ریسک بالا در راس دو تیم استقلال و پرسپولیس معمولا این مقطع با حرارت بیشتری دنبال می شد اما به نظر می رسد در مقطع کنونی با توجه به مشکلات مالی دو تیم، مدیران دست به عصاتر به دنبال جذب ستاره مورد نظر کادرفنی خود هستند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:39 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

جهانیان: هرگز در گرفتن بازیکن دخالتی نمی‌کنیم


عضو هیات مدیره استقلال ادعا می‌ کند که هرگز در کار انتخاب بازیکنان مورد نظر کادرفنی دخالت نمی‌کند.


 

شهاب جهانیان در این باره به "ورزش سه" گفت: هرگز در کار سرمربی دخالت نمی‌کنیم هم من و هم سایر اعضای هیات مدیره. در صدد هستند که باشگاه کارهایش بهتر انجام شود و ما نمی‌ خواهیم کاری کنیم که فعالیت باشگاه در فصل نقل و انتقالات مختل شود.

او در مورد نگرانی هواداران از اوضاع نابسامان باشگاه هم گفت: نگرانی هواداران را درک می‌ کنم اما با اطمینان به آنها می‌ گویم که همه چیز درست می‌ شود، ما داریم تلاش می‌ کنیم تا تیمی خوب برای فصل نقل و انتقالات آماده کنیم.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که تکلیف اسپانسر باشگاه چه زمانی روشن می‌ شود هم گفت: به زودی تکلیف مشخص می‌ شود و باشگاه دیگر مشکلی برای جذب بازیکنان موردنظرش نخواهد داشت.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

عضو کمیته نقل و انتقالات خبر داد

توافق استقلال با مهدی رحمتی


عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال از توافق این باشگاه با مهدی رحمتی گلر فصل گذشته پیکان خبر داد.


 

بهرام امیری در این باره به "ورزش سه" گفت: امروز آقای مظلومی با مهدی رحمتی صحبت کردند و ما هم صحبت خواهیم کرد. با رحمتی توافق کرده ایم و به احتمال بسیار زیاد قرارداد او نهایی می‌ شود.

او در مورد تکلیف وحید طالب لو و محسن فروزان هم گفت: ماجرای خاصی نیست، در لیست آقای مظلومی اولویت با جذب مهدی رحمتی است و از بین این دو نفر که شما گفتید یکی باید جدا شود. البته در صورتی که خودش بخواهد این اتفاق بیافتد چون ما با هر دوی این نفرات قرارداد داریم.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

مذاکره جعفرپور و جعفری با پدیده


مهدی جعفرپور بازیکن فصل قبل پرسپولیس و حسن جعفری مدافع سابق ملوان با باشگاه پدیده مذاکره کرده اند.


 

به گزارش "ورزش سه"، مهدی جعفرپور و حسن جعفری امروز مذاکراتی را با باشگاه پدیده انجام داده اند و به احتمال زیاد فصل آینده در این تیم توپ خواهند زد. جعفرپور فصل گذشته با حمید درخشان به پرسپولیس آمد و فصل خوبی را نداشت و باید دید در پدیده احیا می شود. به احتمال زیاد امروز این دو بازیکن به توافق نهایی می رسند و در کنفرانس خبری باشگاه اعلام خواهد شد.

محمد نژادمهدی هم با باشگاه قرارداد دارد و در این تیم می ماند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

نفت با جدایی بیرانوند موافقت می‌کند؟


ماجرای جدایی علیرضا بیرانوند دروازه‌بان جوان نفت‌تهران از این باشگاه به یک موضوع داغ در فوتبال ایران تبدیل شده است.


 

به گزارش "ورزش سه"، با تمایل دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی برای جذب علیرضا بیرانوند باید دید که واکنش باشگاه نفت به این ماجرا چه خواهد بود. حسین آل اسحاق دبیر کمیته نقل و انتقالات باشگاه نفت در این باره گفت: به هر حال هر باشگاهی که بیرانوند را می‌ خواهد بهتر است به باشگاه نامه کتبی بزند و ما حاضریم با آن باشگاه وارد مذاکره شویم.

او ادامه داد: به هر حال یکی از اصلی ترین راه های درآمدزایی هر باشگاهی فروش بازیکنانش است. به همین دلیل هم هست که باشگاه های مختلف این انگیزه را پیدا می‌ کنند که بازیکن پرورش دهند و از فروش آنها و البته گرفتن حق رشدشان درآمد کسب کنند.

از صحبت های آل اسحاق می‌ شود فهمید که در صورتی که پیشنهاد خوبی به باشگاه نفت برسد، اصلا بعید نیست که این باشگاه او را آزاد کند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:38 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

پس از اسدی، نظامی پور، نقی زاده، درویشی و باتیستا

محمد ابراهیمی با گسترش فولاد تمدید کرد


مهاجم سال گذشته تیم گسترش فولاد تبریز، قراردادش را با این تیم به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.


 

به گزارش "ورزش سه"، تیم گسترش فولاد تبریز در راستای حفظ بازیکنان فصل پیش خود، با محمد ابراهیمی، مهاجم خود نیز به توافق رسید و قرارداد وی را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

این بازیکن پس از مرتضی اسدی، امید نظامی پور، علی رضا نقی زاده، محمدامین درویشی و مگنو باتیستا، ششمین بازیکن سال گذشته این تیم بود که قرارداد خود را تمدید کرد. سیدمحسن حسینی و داود نوشی صوفیانی نیز از بازیکنانی هستند که با این تیم قرارداد دارند و مورد تایید فراز کمالوند قرار دارند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:37 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

افشارزاده با بیرانوند دیداری نداشته است


مدیرعامل استقلال و دروازه بان نفت تهران با یکدیگر ملاقاتی نداشته اند.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، متاسفانه یکی از رسانه های ورزشی، امروز (سه شنبه) خبری مبنی بر ملاقات بهرام افشارزاده و علیرضا بیرانوند در محل وزارت ورزش و جوانان منتشر کرده است که به این وسیله خبر مذکور تکذیب می شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال و بیرانوند هیچگونه ملاقاتی با یکدیگر نداشته اند و بدیهی است که در صورت تکرار این اخبار، باشگاه استقلال حق شکایت را برای خود محفوظ می داند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:37 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

دستیار دوم سرمربی پرسپولیس انتخاب شد


مصطفی قنبرپور به عنوان دستیار به کادرفنی برانکو ایوانکوویچ اضافه شد.


 

به گزارش "ورزش سه"، قنبرپور که سابقه حضور در این تیم را نیز دارد و طی روزهای گذشته به عنوان فرد معتمد علی اکبر طاهری در مذاکرات این تیم شرکت داشت به عنوان دستیار به کادرفنی پرسپولیس اضافه شد.

از سوابق قنبرپور می توان به قهرمانی او به همراه سایپا در لیگ آزادگان اشاره کرد و او فوتبالش را از تیم جوانان پرسپولیس شروع کرده و در دهه هفتاد در دو مقطع پیراهن تیم ملی بزرگسالان را نیز بر تن کرده است. او در عرصه مربیگری سابقه هدایت تیم تام ایران خودرو و قهرمانی به همراه این تیم در لیگ فوتسال ایران را در کارنامه اش دارد و در تیم ملی نوجوانان نیز سرمربیگری کرده است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:36 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

پرسپولیس – صادقیان؛ پایان همکاری


پیام صادقیان به روز پایانی همکاری خود با پرسپولیس رسید و به طور قطع فصل آینده باید در تیم دیگری به بازی اش ادامه دهد.


 

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که قرارداد پیام صادقیان با پرسپولیس به پایان رسیده، اما این بازیکن جوان امیدوار بود با وساطت نزدیکان تیم بار دیگر فرصت حضور در این تیم را به دست بیاورد. البته به نظر می رسد او به پایان دوران همکاری با پرسپولیس نزدیک شده و برانکو ایوانکوویچ تلویحا اعلام کرده نیازی به حضور این بازیکن در پازل تاکتیکی اش ندارد.

برانکو ایوانکوویچ که در هفته های پایانی تصمیم به اخراج صادقیان گرفته بود علیرغم ابراز تمایل این بازیکن برای بازگشت به ترکیب این تیم چراغ سبزی نشان نداد و در ادامه امروز و طی مصاحبه اش اعلام کرد برای او در ادامه آرزوی موفقیت می کند: رای صادقیان آرزوی موفقیت دارم. او استعداد خوبی دارد و امیدوارم در چارچوب پتانسیلی که دارد بازیکن خوبی شود.

صادقیان در حال حاضر از یک تیم مالزیایی و دو تیم لیگ برتر پیشنهاد دارد و باید دید فصل آینده را با پیراهن کدام تیم آغاز خواهد کرد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:36 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

ابراز تمایل پرسپولیس به حضور آقای گل


لوسیانو ادینیو در فصل گذشته عنوان آقای گلی لیگ برتر را کسب کند و در حال حاضر تیم های زیادی را خواهان خود می بیند.


 

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم برزیلی فصل گذشته تراکتورسازی مورد توجه پرسپولیسی ها قرار گرفته است و برانکو ایوانکوویچ امیدوار است مذاکرات او و باشگاه به گونه ای پیش برود که این مهاجم را در ترکیب تیمش قرار دهد. سرمربی پرسپولیس وقتی امروز با پرسش خبرنگاران مبنی بر تمایل باشگاه برای جذب ادینیو مواجه شد، ضمن تحسین عملکرد او گفت: آمار ادینیو به حد کافی گویای کیفیت اوست. ادینیو بازیکنی است که تمام باشگاه‌ها او را می‌خواهند اما در مورد صحبت باشگاه پرسپولیس با ادینیو اجازه دهید که به عنوان رازهای باشگاه باقی بماند.

ادینیو در حال حاضر از چند باشگاه حوزه خلیج فارس نیز پیشنهاد دارد و طی فصول گذشته نیز همواره صحبت از پوشیدن پیراهن استقلال و پرسپولیس توسط او بود. باید دید اینبار پرسپولیسی ها می توانند آقای گل فصل گذشته را به خدمت بگیرند یا تراکتور مانع جدایی او خواهد شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:36 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

بعد از عدم توافق با مسوولان تیم

خارجی های پرسپولیس رفتند


دو بازیکن خارجی که با صلاحدید برانکو ایوانکوویچ به ایران آمده بودند، موفق به توافق با پرسپولیس نشدند و به این ترتیب ایران را ترک کردند.


 

به گزارش "ورزش سه"، مدافع و مهاجم کروات که با صلاحدید برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس به ایران آمده بودند، بعد از اینکه موفق به توافق با این تیم نشدند ایران را ترک کردند.

لوکا ماریچ و ایوان کرسانویچ که به عنوان دو بازیکن مورد تایید برانکو ایوانکوویچ به ایران آمده بودند در صورتی ایران را ترک کردند که مبلغ مورد نظر آنها با توافق باشگاه همراه نبود. مسوولان باشگاه اعلام کرده اند در صورتی که ماریچ و کرسانویچ از پیشنهاد مالی خود کم کنند می توانند با سرخپوشان قراردادشان را امضا کنند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:35 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

سلیمی دو ساله با فولاد تمدید کرد


گلر فولادخوزستان که فصل پیش رکورددار کلین شیت نیز شد، دو فصل دیگر در جمع سرخپوشان حضور دارد.


 

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا سلیمی با وجود پیشنهاد جدی از تیم نفت تهران ترجیح داد در فولاد بماند و در حالی که شرایط این تیم به دلیل از دست دادن بازیکنانش زیاد مساعد نیست کمک حال سرخپوشان اهواز شود.

این بازیکن با عقد قراردادی دو ساله در فولاد ماندگار شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:35 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

آخرین وضعیت و زمان نقل و انتقالات


رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران آخرین وضعیت نقل و انتقالات این فصل را بطور کامل تشریح کرد.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت سازمان لیگ، رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران آخرین وضعیت نقل و انتقالات این فصل را بطور کامل تشریح کرد.

*تاریخ نقل و انتقالات بازیکنان از چه زمانی آغاز می‌شود
از یک روز بعد از آخرین بازی فصل قبل (12 خرداد 94) تا 10 روز مانده به شروع مسابقات فصل جدید(30تیر 94)همچنین پس از انقضای مهلت تعیین شده هر باشگاه می‌تواند در حین مسابقات و در هر زمان 3 بازیکن آزاد را جذب کند.
* استخدام بازیکنان در چه بازه زمانی انجام می شود ؟
بر اساس قوانین فیفا که برای همه فدراسیون های ملی فوتبال لازم الاجراست دوبازه زمانی که شامل ابتدای فصل که حداکثر 12هفته است و نیم فصل که حداکثر 4 هفته خواهد بود.
*بازیکنان در هر فصل برای چند باشگاه می‌توانند بازی کنند؟
آنان می تواند برای 2 باشگاه بازی کنند و آن هم صرفأ در دو بازه زمانی اول فصل و نیم فصل که به صورت قطعی و یا قرضی انتقال می یابد.
*قراردادها در چند نسخه تنظیم و توزیع آنها به چه صورت خواهد بود؟
در 3 نسخه که حکم واحد دارند
الف- به محض امضای طرفین در باشگاه تحویل بازیکن یا طرف دوم می شود.
ب-هم در باشگاه برای امور ادرای، مالیاتی و دیگر امور سابقه می شود.
ج- دیگر به همراه سایر مدارک برای کنترل وارد هیأت فوتبال می شود و در نهایت به کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ برای صدور مجوز بازی ارائه می شود.
* باشگاه هایی که در لیگ برتر باقی مانده‌اند در فصل جاری چند بازیکن لیگ برتری را می‌توانند جذب کنند؟
این تیم ها می‌توانند 6 بازیکن را به لیست خود اضافه کنند
*باشگاه‌هایی که از رقابت‌های لیگ دسته اول به لیگ برتر صعود می کنند چند بازیکن لیگ برتری می توانند جذب کنند؟
این تیم ها می توانند 7بازیکن را به لیست خود اضافه کنند
*بازیکنان باشگاه‌های سقوط کرده از لیگ برتر سهمیه لیگ برتری محسوب می‌شوند؟
بله اما بازیکنان باشگاه های صعود کننده به لیگ برتر سهمیه لیگ برتری به شمار نمی روند.
*در چه وضعیتی بازیکنان باشگاه‌های لیگ برترسهمیه لیگ برتری محسوب نمی‌شوند؟
الف- بازیکنان فصل قبل در طول مسابقات فقط در 7بازی در لیست هجده نفره قرار بگیرند .
ب- اگر بازیکنان فصل قبل لیگ برتری قبل از شروع مسابقات نیم فصل دوم با توافق طرفین قطع همکاری کنند و در نیم فصل دوم درباشگاهی غیر لیگ برتری بازی کنند ویا در نیم فصل دوم عضویت هیچیک از باشگاه ها را نداشته باشند سهمیه لیگ برتری محسوب نمی شود.
* باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر و لیگ یک در بازه زمانی مجاز نقل وانتقالات نیم فصل، چند بازیکن را می‌توانند جذب کنند؟
6بازیکن و بازیکنان مصدومی که از لیست در نیم فصل خارج شده اند، بدون قید و شرط سهمیه لیگ برتری اعم از بازیکنان آزاد، انتقال قطعی، قرضی، مبادله ای، سرباز و خارجی واجد شرایط می‌توانند بازیکن جذب کنند.
*محدودیت بازیکن سهمیه لیگ برتری ( 6و 7) نفر تعیین شده است آیا شامل باشگاه‌های لیگ یک می‌شود؟
خیر، باشگاه‌های حاضر در لیگ یک محدودیت سهمیه ای ندارند؛ اما درفصل پیش رو نمی‌توانند از بازیکنان خارجی استفاده کنند.
*باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر چند بازیکن خارجی می‌تواند استخدام کند؟
4 نفر که حتمأ یکی از آنان باید از کشورهای آسیایی باشد.این بازیکنان می توانند بطور همزمان در یک بازی حضور داشته باشند
* بازیکنان ایرانی شاغل خارج از کشور سهمیه‌های بازیکنان خارجی محسوب می‌شوند؟
خیر خارجی کسی است که ملیت و پاسپورت غیر ایرانی داشته باشد.
*باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر و لیگ یک می‌توانند تیم دوم داشته باشند؟
بله، به شرط اینکه تیم اول و دوم هر باشگاه در لیگ های مجزا حضور داشته باشند.
*ترکیب تیم دوم چگونه خواهد بود؟
حداقل 15 بازیکن تیم باید بومی استان محل فعالیت باشگاه باشند.
*در صورت حضور تیم اول و دوم یک باشگاه در یک سری از مسابقات به دلیل صعود و یا سقوط چه قانونی اجرا می‌شود ؟
یکی از تیم‌ها باید انصراف و یا واگذار شود. این فصل این اتفاق در لیگ برتر رخ داده و تیم دوم فولاد خوزستان به نام فولاد نوین موفق به صعود به لیگ برتر شده است که به دلیل همین قانون این باشگاه باید امتیازش را واگذار کند.
*برای باشگاه‌های لیگ برتری مزیت داشتن تیم دوم چیست؟
تیم اول هر باشگاه علاوه بر جذب بازیکن در 2 بازه زمانی مجاز نقل و انتقالات ( اول فصل، نیم فصل)می‌توانند حد فاصل یک سوم مسابقات نیم فصل و دو سوم مسابقات با رعایت سقف تعداد بازیکنان، بدون محدودیت با تیم دوم تبادل بازیکن داشته باشند.
*آیا بازیکنان زیر 18 سال می توانند ترانسفر بین المللی شوند؟
خیر مگر آنکه بازیکنان زیر 18سال به دلیل مهاجرت غیر فوتبالی والدین باشند.
* حداقل و حداکثر مدت قرارداد بازیکنان چقدر است؟
الف- حداقل از تاریخ عقد تا پایان فصل مسابقاتی خواهد بود.
ب- حداکثر از تاریخ عقد قرارداد تا پنج فصل مسابقاتی خواهد بود.
همچنین حداکثر مدت قرارداد برای بازیکنان زیر 18سال حداکثرسه فصل مسابقاتی خواهد بود.
*اگر بازیکنی دارای واسطه (مدیر برنامه) باشد چه نکاتی را باید رعایت کنند؟
حتمأ باید برگ‌های قرارداد را امضا کند تا درصورت بروز اختلاف مالی واسطه با بازیکن بتواند از حق السهم خود از 3درصد تا5 درصد از مبلغ دریافتی طرف قراردادخود بهره مند شود.
*متون مفاد قرارداد تحت چه شرایطی انشاء می‌شود؟
متون مفاد می‌بایست در یک حالت کاملأ آزاد و بدون نفوذ دیگر مسائل و بر اساس قوانین و مقررات مندرج در آیین نامه نقل و انتقالات باشد.
* فسخ قرارداد با توجه به داشتن دلیل موجه ورزشی چیست؟
دلایل ورزشی همان شرایط مندرج در قرارداد است که مورد توافق قرار می‌گیرد و در صورت عدم رعایت شرایط به آن استناد می‌شود.
*پیامدهای فسخ قرارداد یک جانبه چیست؟
در همه موارد، طرف فسخ کننده (یک جانبه) موظف به پرداخت غرامت است و در کنار الزامات غرامت، در صورت فسخ قرارداد در دوره حفاظت شده محرومیت ورزشی نیز شامل حال این بازیکن می شود.
*مدت محرومیت در دوره حفاظت شده چقدراست؟
4ماه محرومیت از مسابقات رسمی و در صورت همراه شدن با سایرتخلفات تا 6 ماه قابل افزایش است.
*اگر باشگاهی در دوره حفاظت شده اقدام به فسخ قرارداد با بازیکن را کند، تکلیف چیست؟
علاوه بر الزام به پرداخت غرامت، مشمول محرومیت‌های ورزشی نیز می شود.
* اگر بازیکنی در زمان مجاز نقل وانتقالات با2 یا چند باشگاه قرارداد منعقد کند (رسمی، داخلی) چه برخورد قانونی با او می‌شود؟
تاریخ قرارداد اول معتبر است و بابت قراردادهای بعدی تا 30 درصد مبلغ قرارداد جریمه به وی تعلق خواهد گرفت.
واگر تاریخ عقد قرارداد بازیکن با دو یا چند باشگاه یکی باشد ،او متخلف است و از نیم فصل تا یک فصل از نقل و انتقالات محروم می شود و 30 درصد بالاترین ملبغ قرارداد در حق سازمان لیگ جریمه خواهد شد.
*قرارداد بین بازیکن و باشگاه در شرایط نرمال چه موقع پایان می‌یابد؟
پس از اتمام مدت قرارداد و یا توافق فسخ دو طرفه این عمل انجام می شود.
*فسخ قرارداد با توجه به داشتن دلیل موجه چیست؟
فسخ قرارداد با دلیل موجه قهری است وطرفین در این فسخ نقشی ندارند و هر دو تمایل به ادامه همکاری دارند. ولی دراثر عوامل دیگرمانند منع فعالیت هر یک از طرفین توسط دادگاه های مدنی و یا دیگر مراجع ذیصلاح اجبار به قطع همکاری می کنند و دراین حالت پیامد سوئی طرفین را تهدید نمی کند و مشمول پرداخت غرامت و محرومیت نمی شوند.
سوال: دوره حفاظت شده چیست؟
جواب: بازه زمانی 3 فصل یا 3سال هرکدام زودتر برسد. از زمان لازم الاجرا شدن قرارداد در صورتیکه قرارداد پیش از 28 سالگی بازیکن بسته شده باشد. و یا بازه زمانی 2فصل یا 2 سال هرکدام زودتر برسد، از زمان لازم الاجرا شدن قرارداد بازیکن در صورتی که سن بازیکن در زمان عقد قرارداد بالاتر از 28 سال باشد.
*بازیکنان آزاد به چه کسانی اطلاق می شود؟
الف: به بازیکنانی که تحت قرارداد هیج باشگاه داخلی یا خارجی نباشند.
ب: مدت قرارداد به اتمام رسیده باشد.
ج: مدت قرارداد با رضایت طرفین قبل از اتمام مدت (اقاله) فسخ شده باشد.
د: قرارداد با آرای ارکان قضایی ابطال شده باشد.
*روش محاسبه و حق آموزش در بعد بین الملل چگونه است؟
براساس مقررات مربوط به حق آموزش مندرج در پیوست 4قوانین حاکم بر وضعیت بازیکنان فیفا خواهد بود.
*به جز بازیکنان، چه کسانی از یک تیم باید دارای قرارداد باشند؟
همه افرادی که مجاز به همراهی تیم در حین مسابقه از روی نیمکت هستند، باید دارای قرارداد و مدارک معتبر باشند.
*بازیکنان مصدوم خارج شده از لیست می‌توانند جذب سایر باشگاه ها در رده های مختلف باشند؟
خیر، بازیکن مصدوم خارج شده تا پایان آن فصل حق جذب در سایر باشگاه ها را ندارد.
* آیا باشگاه می‌تواند بازیکنی جایگزین بازیکن مصدوم خارج شده از لیست کند؟
بله، صرفأ باید در زمان 2 بازه زمانی مجاز نقل و انتقالات (اول فصل و نیم فصل) جایگزین کند.
*چه تفاوتی بین بازیکن حرفه ای و آماتور وجود دارد؟
بازیکن حرفه ای، بازیکنی است که دارای قرارداد کتبی با یک یاشگاه است و پرداختی که بابت فعالیت های فوتبالی اش به او اختصاص می یابد بیش از هزینه هایی که متحمل می شود، باشد. سایر بازیکنان آماتور به حساب می آیند.
*حق آموزش کدام دسته از بازیکنان را شامل می شود؟
همه بازیکنان زیر 23 سال که برای اولین بار با باشگاه دیگر قرارداد حرفه ای منعقد می کنند.
* میزان مبلغ حق آموزش چقدر است؟
20 درصد مبلغ قرارداد تا سقف 200 میلیون تومان.
مازاد بر آن تا سقف قرارداد 400 میلیون تومان 15 درصد.
و مازاد بر 400 میلیون تومان 10 درصد.
*مبلغ حق آموزش به عهده چه کسی است؟
به عهده باشگاه جدید است که پس از 30 روز از تاریخ قرارداد به باشگاه قدیم پرداخت شود.
* اگر باشگاه جدید این مبلغ را پرداخت نکند چه اتفاقی خواهد افتاد؟
باشگاه جدید پس از 30 روز نمی‌توند از بازیکن استخدامی خود استفاده کند مگر اینکه رضایت کتبی باشگاه قدیم به سازمان لیگ ارائه شود.
*در چه صورت حق آموزش به بازیکن انتقالی زیر 23 سال تعلق نمی‌گیرد.
باشگاهی که بدون دلیل موجه با بازیکن فسخ قرارداد کند.
*آیا حق آموزش مشمول بازیکنان قرضی نیز می‌شود؟
بله، هیچ تفاوتی با بازیکن قطعی ندارد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:35 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

نوروزی: احتمالا سایپایی می شوم


مهاجم فصل گذشته پرسپولیس ادعا می کند که به احتمال زیاد با سایپا قرارداد می بندد.


 

رضا نوروزی که روز گذشته جلسه بی نتیجه ای با مدیران سایپا برگزار کرد به "ورزش سه" گفت: به احتمال زیاد با سایپا قرارداد می بندم و هنوز حضورم در این تیم منتفی نشده است. احتمالا در جلسات بعدی قراردادم را با سایپا نهایی می کنم.

او ادامه داد: من از چند تیم شهرستانی هم پیشنهاد دارم اما خودم ترجیح می دهم در تهران به فوتبالم ادامه بدهم و به همین دلیل احتمالا با سایپا قرارداد امضا می کنم.

نوروزی در پاسخ به این سوال که چرا با پرسپولیس ادامه نداد گفت: من به دیدار مدیر پرسپولیس رفتم و ایشان هیچ حرفی در مورد ادامه همکاری نزد. من هم کاری از دستم برنمی آمد و ترجیح دادم به پیشنهادات دیگران فکر کنم.

او از اتفاقات پرسپولیس به شدت ناراحت است: واقعا از اتفاقاتی که در پرسپولیس برایم افتاد، ناراحت هستم. وقتی که با پرسپولیس قرارداد امضا کردم رویای آقای گلی و حضور در تیم ملی را در سر می پروارندم. اما متاسفانه مصدوم شدم و این اولین اتفاق بدی بود که برایم افتاد. اتفاق بد دوم هم این بود که بعد از اینکه مصدومیتم تمام شد، سرمربی تیم عوض شده بود و فرصت بازی به من نرسید. انشاالله این فصل همه چیز را جبران می کنم.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:34 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

جدایی کاپیتان پرسپولیس حتمی شد


محمد نوری فصل آینده را در لیگ ستارگان قطر دنبال خواهد کرد و در ترکیب تیم مسیمیر این کشور به میدان می رود.


 

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که مسوولان پرسپولیس خبر از توافق با محمد نوری برای ادامه همکاری با این باشگاه خبر می دهند، شنیده می شود مذاکرات کاپیتان سرخپوشان برای حضور در لیگ ستارگان قطر و تیم مسیمیر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و او ایران را ترک خواهد کرد.

محمد نوری که از فصل گذشته نیز مبلغی از مسوولان تیمش طلبکار است و هنوز تماسی برای ادامه همکاری و تسویه حساب از سوی باشگاه به او نشده، آخرین شانس خود را برای لژیونر شدن را امتحان می کند و می خواهد فصل آینده را خارج از ایران سپری کند. عملکرد درخشان نوری در فصل گذشته سبب شده تا این باشگاه تازه صعود کرده به لیگ ستارگان به شدت خواهان به خدمت گرفتن او باشد و حتی نامش را در لیست نفرات اعزامی به کشور اسلوونی برای برپایی اردوی تدارکاتی پیش فصل قرار دهند.

با این شرایط به نظر می رسد نوری در فصل آینده بازوبند را به بازیکن دیگری از این تیم بسپرد و در لیگ قطر به فوتبالش ادامه دهد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:34 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

ذوب‌آهن به دنبال تمدید با حسن‌زاده


ذوب‌آهن چند روزی است که تمریناتش را از سر گرفته ولی این تیم هنوز موفق به توافق با یکی دو نفر از بازیکنانش نشده است.


 

به گزارش "ورزش سه" یکی از بازیکنانی که باشگاه ذوب آهن هنوز موفق به تمدید قرارداد با او نشده است مسعود حسن‌زاده‌، مهاجم فصل پیششان است که عملکرد بسیار خوبی نیز برای آن ها داشت و توانست از این تیم به تیم‌ملی نیز راه پیدا کند، این مهاجم که پیشنهاد های خوبی از تیم های بالای جدولی لیگ برتر دارد هنوز تصمیم قطعی ا ش را برای فصل آینده نگرفته است.‌

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:34 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

مذاکره استقلال با فرزاد حاتمی


تیم استقلال بار دیگر خواهان به خدمت گرفتن بازیکن پیشین خود شد.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، فرزاد حاتمی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ملوان انزلی در لیست استقلال برای فصل آینده قرار گرفته و امروز (سه‌شنبه) مسئولان استقلال با این بازیکن صحبت‌های ابتدایی را آغاز کردند.

حاتمی در لیگ دوازدهم به مدت یک نیم فصل برای استقلال بازی کرد و سابقه بازی در تیم پرسپولیس را نیز دارد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:33 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

حضور صادقیان در ذوب‌آهن منتفی شد


حضور بازیکن فصل گذشته پرسپولیس در تیم ذوب‌آهن منتفی شد.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، در رسانه‌ها صحبت از حضور پیام صادقیان در تیم ذوب‌آهن بود و گفته می‌شد احتمالا او به باشگاه سابق خود بازگردد اما روز گذشته در جلسه‌ای که در باشگاه ذوب‌آهن برگزار شد یحیی گل‌محمدی نظر نهایی را در مورد این بازیکن داد و حضور او در تیم ذوب‌آهن برای فصل آینده منتفی شد.

برانکو اعلام کرده فصل آینده صادقیان در پرسپولیس نخواهد بود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:33 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

حاتمی: از «مارکوپولو» بودن خسته شدم!


مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ملوان گفت:من با استقلال مذاکراتی را انجام دادم و می‌خواهم تصمیمی بگیرم که بهترین انتخاب فوتبالم باشد.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، فرزاد حاتمی در خصوص مذاکرات خود با مسئولان باشگاه استقلال گفت:صحبت‌های کوچکی با مسئولان استقلال داشتم و شرایط خودم را گفتم،در نهایت هم همه چیز را به خدا سپردم.باید دید چه شرایطی پیش خواهد آمد.

وی در خصوص اینکه آیا دوست دارد به استقلال برگردد گفت:فوتبال حرفه ای شده و من هم می‌خواهم این بار انتخابی انجام بدهم که اشتباه نکنم.سعی و تلاشم این است که این بار بهترین انتخاب فوتبالم را داشته باشم و سالها در یک تیم بمانم. خودم هم یک جورهایی از مارکوپولو بودن خسته شده‌ام!

مهاجم فصل گذشته ملوان با تاکید بر اینکه قراردادی با این باشگاه ندارد گفت:من نمی‌دانم مسئول باشگاه ملوان در حال حاضر کیست البته هیات مدیره با تجربه‌ای را برای این تیم فعلا انتخاب کرده‌اند ولی منابع مالی این باشگاه که مهمترین چیز است هنوز مشخص نیست.مطالبات سال گذشته ما باقی مانده و کسی هم پاسخگو نیست.فقط امیدوارم ملوان به حال خود رها نشود.

وی در پایان تاکید کرد: مردم انزلی مردمی فوتبال فهم هستند که بدون اینکه بخواهم غلو کنم با این تیم نفس می‌کشند.اواخر فصل گذشته تمام بازیهای ما در انزلی پر از تماشاگر می‌شد و این کار را برای رقبا خیلی سخت کرده بود.آنها باعث شدند لیگ جذاب شود و من خیلی خوشحالم که ملوان در لیگ برتر ماند. امیدوارم امسال طوری با این تیم برخورد شود که این تیم مردمی و ریشه دار با قدرت در مسابقات ظاهر شود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:32 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

دعوت برزای به تمرینات ختافه


بهنام برزای کاپیتان تیم امید ایران به تمرینات باشگاه ختافه دعوت شده است.


 

به گزارش "ورزش سه" مدیر برنامه های این بازیکن جوان گفت: دعوتنامه ختافه رسیده و من برای مذاکره با آقای افشارزاده به باشگاه استقلال می روم تا ببینیم نتیجه چه می شود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:32 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

تلاش برای حضور کیانی در پرسپولیس


مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند هافبک فصل گذشته تراکتورسازی را جایگزین یکی از بازیکنان حاضر در تمرینات سرخپوشان کنند.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، مهدی کیانی یکی از بازیکنانی است که مسئولان فنی باشگاه پرسپولیس معتقدند به کار این تیم می‌آید و از برانکو خواسته‌اند او را جایگزین یکی از نفرات حاضر در تمرینات فعلی سرخپوشان کند.

در بین نفراتی که در دور جدید تمرینات سرخپوشان حضور دارند، یکی از بازیکنان فصل گذشته خیلی کم فرصت بازی کردن پیدا کرد و به همین جهت مسئولان فنی باشگاه پرسپولیس تمایل زیادی به ماندن این بازیکن در جمع سرخپوشان ندارند. آنها با توجه به این مسئله به برانکو پیشنهاد داده‌اند که رضایت دهد مهدی کیانی را جایگزین این بازیکن کند.

اینکه برانکو موافق این مسئله است یا نه در روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:31 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

یک سال دیگر

نورمحمدی در پرسپولیس ماندنی شد


مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس برای یک سال دیگر با این تیم به توافق رسید.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، رضا نورمحمدی مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پس از حضور در باشگاه با مسئولان پرسپولیس برای عقد قرارداد به مدت یک سال دیگر به توافق رسید.

نورمحمدی قرار است طی یکی دو روز آینده در تمرینات پرسپولیس حاضر شود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:31 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

گزارش روز:

چه بازیکنانی بیشتر از راموس حقوق می گیرند؟


قهرمان و مرد برجسته رئال در فینال لیگ قهرمانان 2013-2014 مقابل اتلتیکو مادرید این روزها ساز جدایی از رئال را سر داده است.


 

به گزارش "ورزش سه"، راموس تا سال 2017 با رئال مادرید قرارداد دارد و مذاکرات برای تمدید، مدت هاست که متوقف شده است. این مدافع که از سال 2005 برای رئال بازی می کند، در حال حاضر کایپتان دوم تیم محسوب شده و محبوبیت بسیار بالایی نزد هواداران دارد.

ریشه اختلافات بین او و رئال مادرید، به تقاضای 10 میلیونی یورویی راموس برای حقوق سالیانه بر می گردد. فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، حاضر نیست بیش از 7.5 میلیون یورو به این بازیکن پرداخت کند. راموس هم اکنون 5.5 میلیون یورو سالیانه از رئال حقوق می گیرد. او هفتمین بازیکن در رئال مادرید از لحاظ دریافتی سالیانه است.
بالاتر از او 6 بازیکن قرار دارند. رونالدو با 17 میلیون یورو، گرت بیل با 11 میلیون یورو، بنزما با 8 میلیون یورو، کاسیاس با 7.5 میلیون یورو، کروس و خامس رودریگز با 6 میلیون یورو حقوق سالیانه، بالاتر از راموس هستند. پس از او نیز مودریچ، مارسلو، کوئنترائو و په په قرار دارند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:30 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

پیش بازی بولیوی-پرو


دو تیم بولیوی و پرو، بامداد امروز در ورزشگاه بیکنتناریو جرمن بکر شهر تموکو به مصاف یکدیگر خواهند رفت.


 

به گزارش "ورزش سه"، بولیوی با کسب رده ی دوم در گروهش، پدیده رقابت‌ها بوده، در حالی که پرو نیز بالاتر از کلمبیا به این مرحله رسیده است.

بولیوی

بولیوی به عنوان تیم دوم گروه اول رقابت‌ها به این دور از مسابقات صعود کرده و در 5 بازی اخیر خود، 2 شکست، 2 پیروزی و 1 تساوی به دست آورده است. با این حال، آنها در 8 بازی اخیر خود در کوپا آمریکا تنها 1 پیروزی به دست آورده اند که همان پیروزی باعث صعود آنها به این مرحله شده است. با وجود صعود به این مرحله،در بیشتر نظرسنجی ها، فوتبال دوستان در بیشتر نظرسنجی ها، شانس زیادی برای بولیوی قائل نیستند و احتمال حذف انها را بیشتر از صعودشان می‌دانند.

پرو

پرو نیز به عنوان تیم دوم گروه C به مرحله یک چهارم صعود کرده و حالا باید به مصاف بولیوی برود. پرو در 5 بازی اخیر خود، 2 شکست، 2 تساوی و 1 پیروزی بدست آورده که همان پیروزی باعث صعود آنها به این مرحله شده است. در 5 دیدار اخیر دو تیم نیز 4 تساوی به دست آمده و پرو یک پیروزی نیز به دست آورده است. آخرین تقابل دو تیم در کوپا آمریکا با تساوی 2-2 به پایان رسیده است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:29 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

ویلیان: به فیرمینو کمک می‌کنم در لیورپول جا بیفتد


ویلیان، ستاره چلسی عنوان کرد که به روبرتو فیرمینو کمک خواهد کرد تا در لیورپول بهتر جا بیفتد.


 

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته فیرمینو به صورت رسمی با 31 میلیون یورو با لیورپول پیوست که ممکن است رقم انتقال او تا 39 میلیون افزایش پیدا کند. با وجود اینکه ویلیان در تیم رقیب یعنی چلسی بازی می‌کند، عنوان کرد که به فیرمینو کمک می‌کند در لیورپول بهتر جا بیفتد.

او گفت:" فیرمینو بازیکن بسیار خوبی است و می‌داند چگونه گلزنی کند. او قدرتمند است. مشخصا فوتبال انگلیس با چیزی که او تا به حال بازی کرده متفاوت است. فوتبال در انگلیس خیلی سریع و هوجمی است و ممکن است هماهنگ شدن با آن کمی طول بکشد ولی او تمامی فاکتورها برای هماهنگی را دارد. من و فیلیپ کوتینیو که در کنارش بازی می‌کند، به او کمک خواهیم کرد که هر چه سریع تر در لیورپول به هماهنگی برسد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 1:28 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

با استقلال قرارداد دارم

فروزان: مظلومی 4 سال پیش هم مرا می خواست


محسن فروزان بعد از پایان جلسه با پرویز مظلومی در صحبتی کوتاه اعلام کرد سرمربی حال حاضر این تیم 4 فصل گذشته هم او را می خواست.


 

به گزارش "ورزش سه"، فروزان با اعلام اینکه حرف هایی که در این جلسه زده شده خصوصی است گفت: حرف هایی که در این جلسه زده شد کاملا خصوصی بود و آقای مظلومی درباره مسایل مختلف حرف زد.

شماره یک فصل گذشته استقلال درباره شایعه حضور رحمتی و شرایط او برای لیگ پانزدهم گفت: من با استقلال قرارداد دارم و به سوالات حاشیه ای در این باره پاسخ نخواهم داد.

فروزان درباره تصمیمش برای فصل آینده نیز گفت: با توجه به قرارداد سه ساله ام، دو فصل دیگر از آن باقی مانده و در خدمت استقلال هستم.

در حالی که وحید طالب لو نیز اعلام آمادگی کرده در فصل آینده در استقلال حاضر باشد فروزان نیز درباره تصمیمش گفت: من فصل گذشته در این تیم بازی کردم و اکنون نیز با توجه به قراردادم عمل خواهم کرد.

وی در پایان گفت: نمی خواستم بعد از پایان جلسه صحبتی کنم اما به احترام هواداران که در این مدت بارها درباره آینده ام در استقلال سوال می کردند به سوالات خبرنگاران پاسخ دادم و دوست ندارم وارد مسائل حاشیه ای شوم.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 12:53 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

گودین: امیدوارم میراندا در اتلتیکو بماند


دیگو گودین، مدافع اتلتیکومادرید عنوان کرد که امیدوار است میراندا، هم تیمی اش در اتلتیکو بماند.


 

به گزارش "ورزش سه"، میراندا از اینترمیلان پیشنهاد جدی دارد و گفته می‌شود در آستانه جدایی از باشگاه قرار درد.گودین عنوان کرد که امیدوار است میراندا در اتلتی بماند ولی در صورت جدایی او، خوزه خیمنز می‌تواند جایش را پر کند.

گودین در مصاحبه با آ.اس گفت:" برای میراندا آرزوی بهترین‌ها را دارم زیرا او بهترین دوست و هم تیمی من است. همیشه برایش بهترین ها را آرزو داشته ام. امیدوارم در اتلتیکو بماند زیرا او بازیکن بزرگی است که هواداران را خیلی خوشحال کرده است. اگر از تیم جدا شود، تصمیم شخصی اش بوده. برایش آرزوی بهترین ها را دارم زیرا او شخصیتی فوق‌العاده دارد و تیم، مهره ی مهمی را از دست خواهد داد."

با این حال، گودین معتقد است که خیمنز می‌تواند جانشین مناسبی برای میراندا باشد. او گفت:" در سن و سال خیمنز، او خیلی با تجربه است و در تیم ملی اروگوئه و اتلتیکومادرید بازی می‌کند. واقعیت این است که در این سن، شخصیت و کیفیت بالایی نشان داده است. با او همکاری خوبی دارم زیرا بازیکن بزرگی است. به خوبی با زوجش هماهنگ می‌شود."

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 12:43 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

لیست کواچ برای جدال با لهستان اعلام شد


سرمربی تیم ملی والیبال ایران اسامی 14 بازیکن تیم کشورمان برای دو دیدار مقابل لهستان را اعلام کرد.


 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ اسامی 14 بازیکن ایران برای دو دیدار با لهستان در هفته هفتم لیگ جهانی را اعلام کرد. بر این اساس سعید معروف، سید محمد موسوی، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میزرزاجان‌پور، مهدی مهدوی، عبدالرضا علیزاده، شهرام محمودی، امیر غفور، محمد حسن صنوبر، حمزه زرینی، میلاد عبادی‌پور، مهدی مرندی و علی شفیعی 14 بازیکن ایران در این دو مسابقه خواهند بود.

 

بدین ترتیب تیم ایران با یک تغییر نسبت به دیدار با تیم‌های روسیه و آمریکا به میدان می‌رود که حمزه زرینی به جای فرهاد قائمی در ترکیب قرار گرفته است.

 

تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان ساعت 21 روزهای جمعه و یکشنبه پنجم و هفتم تیر در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی در سالن 12 هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر می‌روند.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 12:40 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

حاج‌محمدی با استقلال دو ساله بست


مدافع نفت تهران با قراردادی دو ساله به استقلال پیوست.


 

امین حاج‌محمدی، مدافع نفت تهران امروز پس از مذاکره با استقلالی‌ها با عقد قراردادی دو ساله به عضویت این باشگاه درآمد.

به گزارش فارس، حاج‌محمدی فصل گذشته عملکرد خوبی در نفت داشت تا جایی که وی حتی پس از پایان فصل توسط کی‌روش به اردوی تیم ملی نیز دعوت شد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 85 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >