من دخترم

 
من یک دخترم
نه یک مانکن فروشگاه,
نه یک وسیله برای جلب توجه,
و نه یک تابلو نقاشی
پیشرفت و بالارفتن را میخواهم اما نه به هر قیمتی
آزادم اما با تفسیری جدابافته...
آزادی من حجاب من است ،
طلا هم آزاد است اما همیشه محفوظ ، طلا را هیچوقت فله نمیفروشند!
آن چه را فله میفروشند که زیادی آزاد باشد .نمونه اش "سبزی خوردن"!
 


[ پنج شنبه 22 مرداد 1394  ] [ 7:39 PM ] [ زارع-مرادیان ]

صرفا جهت اطلاع...

تا وقتی زنده ام به وظیفه خویش تا حد طاقت خود و بدون خستگی رفتار میکنم و هیچگاه سنگر را برای دشمن خالی نمی گذارم...شهید چمران

 


[ پنج شنبه 22 مرداد 1394  ] [ 7:34 PM ] [ زارع-مرادیان ]

حیا...

حیا بهترین لباس دنیا

در روایتی از علی(ع) آمده است که حضرت میفرماید «أحسن ملابس الدنیا الحیاء»، یعنی «بهترین لباس دنیوی حیاء است» و این لباس هم دو بُعدی است و دو کار از آن میآید؛ هم موجب میشود که قبائح انسان پوشیده شود و از طرفی انسان را میآراید، در آیه هم این تعبیر بود که «یُواری سَوْآتِکُمْ» یعنی این پوشش، قبائح را میپوشاند «وَ ریشا»، یعنی لباس پاکیزه و زیبایی است.

حیا مانع عمل زشت

امام علی(ع) فرمود «الحیاءُ یصُدُّ عن فعلِ القبیحِ» حیاء جلوی عمل زشت را میگیرد، روایت خیلی روشن است، یعنی حیا، جلوگیر عمل زشت است، در روایتی از پیغمبر اکرم(ص) آمده است که حضرت فرمودند «قال رسولالله(ص): الْحَیَاءُ خَیْرٌ کُلُّهُ یَعْنِی أَنَّهُ یَکُفُّ ذَا الدِّینِ وَ مَنْ لَا دِینَ لَهُ عَنِ الْقَبِیحِ فَهُوَ جِمَاعُ کُلِّ جَمِیل» سراپای حیاء خیر است، برای شخص بیدین و بادین سود دارد و هر دو را از کار زشت باز میدارد، نقش حیاء این است که مانع انجام کار زشت انجام میشود

حیا زلیخا از بت

یک روایت از امام باقر (علیه السلام) برای شما می‌خوانم که وقتی از ایشان راجع به جریان حضرت یوسف سؤال می‌شود، حضرت فرمودند: در آنجایی که زلیخا یوسف را به گناه دعوت کرد، پوششی روی بتش انداخت. من یک بخش از روایت را می‌خوانم: «فَقالَ لَها یوسف: ما صَنَعتِ؟» یوسف به او گفت: این چه کار بود کردی؟ "قالت: طَرَحْتُ عَلَیْها ثَوْباً أَسْتَحیِی أَنْ یَرانَا " روی او پوششی انداختم. پیراهن، پوشش را ثوب می‌گویند. خجالت می‌کشم، شرمم می‌آید که ما را ببیند. حیا می‌کنم که این بت، ما را ببیند . "فَقال یوسف (علیه السلام): فَأَنتِ تَسْتَحیینَ مِنْ صَنَمِکِ وَ هُوَ لا یَسْمَعُ وَ لا یَبْصُر وَ لا أَسْتَحیی أنا مِنْ رَبِّی؟ " حضرت امام باقر فرمود: که یوسف در جواب او گفتتو از بت خود حیا می‌کنی، و حال آنکه او نه می‌شنود و نه می‌بیند. نه سمیع است، نه بصیر است. حال من نباید از پروردگارم خجالت می‌کشی؟ تو از بت خود خجالت بکشی، من از خدایم که سمیع و بصیر است خجالت نکشم؟

(صحبت های آیت الله مجتبی تهرانی)



[ پنج شنبه 22 مرداد 1394  ] [ 7:31 PM ] [ زارع-مرادیان ]

یادمان نرود...

از دانشگاه،مدرسه که می آد...بدون هیچ معطلی میره میشینه پشت کامپیوتر...یاهوو مسنجر......چند تا پیام افلاین ...وارد چت روم میشه...مثل اینکه دوستان همیشگی اش هم هستند...اینقدر سرش گرم میشه تو اون فضای چت که به خودش میاد چند ساعت پشت کامپیوتر نشسته و داره با یکی صحبت میکنه...چه دل هایی که توی این چت روم ها میلرزه...چه ایمان هایی که سست میشه...چه نفس هایی که به شیطون بله میگه...یادمان نرود:

نامحرم در فضای مجازی هم نامحرم است....رعایت حدود ارتباط با نامحرم فقط در  فضای فیزیکی و حقیقی نیست...یادمان نرود:

فعالیت کردن در فضای مجازی و پاک ماندن در آن  تقوای دو چندانی میخواهد.....یادمان نرود:گاهی به گناه به اندازه یک کلیک فاصله داریم...یادمان نرود:

فضای مجازی هم در محضر خداست...



[ پنج شنبه 22 مرداد 1394  ] [ 7:27 PM ] [ زارع-مرادیان ]