نقش مردان در بی حجابی زنان...

نقش مردان در بدحجابی زنان 
با نزدیک شدن به فصل گرما حواشی از نوع بد پوششی هم به چشم می خورد، قصد داریم با نگاهی متفاوت به مبحث حجاب نگاهی داشته باشیم، نقش مردان در بدحجابی زنان جامعه موضوعی که شاید مورد غفلت واقع شده و همواره زنان متهم اصلی بدحجابی هستند...
 
گفتگو با : حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضان نرگسی
مردانی که سعی می کنند غیرت را از خود دور کنند!
با نزدیک شدن به فصل گرما حواشی از نوع بد پوششی هم به چشم می خورد، قصد داریم با نگاهی متفاوت به مبحث حجاب نگاهی داشته باشیم، نقش مردان در بدحجابی زنان جامعه موضوعی که شاید مورد غفلت واقع شده و همواره زنان متهم اصلی بدحجابی هستند در حالی که بیشتر دلایل بدحجابی زنان به خاطر نوع رفتار مردان است همان که قدیم ها می گفتند بدحجابی زن از بی غیرتی مرد است، در این راستا گفتگویی داشتیم با حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضان نرگسی کارشناس مسائل اجتماعی و استاد دانشگاه.
 
* مردان چگونه در بد حجابی زنان نقش دارند؟
- نقش مردان در بد حجابی و بد پوششی زنان از جمله همسر، خواهر و دختران را می توان در دو بخش تقسیم بندی کرد نقش مستقیم مردان در بد حجابی زنان، نقش غیر مستقیم مردان در بدحجابی زنان.
 
* نقش مستقیم چگونه است؟
- برخی از نقش خواسته و برخی ناخواسته است، که بیشتر در قشر بالای جامعه از نظر مالی و اقتصادی است، در هر جامعه ای افراد ثروتمند و افرادی که خودشان را جزء اشراف می دانند  خواهان تشخص و نمایان شدن خارج از افراد جامعه هستند، در گذشته به دلیل فقر زیاد اشراف و عموم مردم با نگاه اول تشخیص داده می شدند در عصر حاضر زندگی عموم مردم نزدیک به هم شده است و شناخت طبقه مرفه عموم مردم مشخص نیست.
به همین دلیل طبقه ثروتمند در تلاش هستند برای نشان دادن خود،  زندگی خود را فراتر از مرزها  نشان دهند، خصوصا مردان این خانواده ها میخواهند ثروت و حتی زیبایی همسران خود را به رخ بکشند و حتی هزینه هایی برای جراحی زیبایی همسرانشان می پردازند و این ها را به نمایش می گذارند و احساس می کنند این با نمایش گذاشتن ها تشخص و متفاوت بودن خود را حفظ می کنند.
 
* نمونه ها ی عینی چیست؟
- بسیار مشاهده شده که مردان همسران خود را داخل ماشین های شخصی خود به نمایش می گذارند و البته این نوع رفتار در میان افراد ثروتمندی که از نظر دیانت و اعتقادات قوی نیستند مشاهده می شود و با این کار می خواهند نشان دهند به دلیل نوع پوشش متفاوت همسرانشان خود را مردان ثروتمند نشان دهند، این هم همان ها هستند که قرآن به آنها لقب مطرف می دهد، همان افرادی که دلشان می خواهند بقیه مردم جامعه آنها را با انگشت نشان دهد و با این کار،  لذت هم می برند!
 
* گروههای دیگر به غیر از ثروتمندان چطور؟
- گروه دیگر از مردان که در بد حجابی زنان خود موثر هستند گروههای تحصیل کرده ای هستند که  خود را روشنفکر می نامند، و یا علاقه به غرب دارند و احساس می کنند که تشبه به غرب و ظاهر غربی به خود گرفتن نشان از برتری است این ها افرادی هستند که مبانی فرهنگی، و اجتماعی از غرب را پذیرفتند.
این مردها سعی می کنند در نوع رفتار در خانواده شبه غربی ها رفتار کنند و از آنجا که در غرب  به اصطلاح آزادی در نوع پوشش وجود دارد این آزادی را به اعضای خانواده می دهد، این مردان سعی می کنند این نوع رفتار خود را به نوعی آزادی دادن به خانواده نشان دهند و این بی غیرتی را به زعم خود آزادی بنامند.
البته این نوع مردان در قبال این نوع آزادی دادن به همسران خود انتظار دارند همسران آنها هم در معاشرت با زنان دیگر هم به آنها سخت گیری نداشته باشند.
 
* تاثیر رفتار این دو گروه به دیگر افراد جامعه چگونه است؟
- گروه ثروتمند و گروه تحصیل کرده در جامعه از طرف بسیاری از مردم به عنوان الگو انتخاب شده و مورد تقلید واقع می شود، بر همین اساس بسیاری از مردم صرفا به دلیل مشاهد چنین افرادی رفتارشان تغییر می کند وگرنه همچون دو گروه اول به دنبال دلایل که گفته شد نیستند که متاسفانه در جامعه هم زیاد شده است.
مردان هم وقتی می بینند زنانشان مانند زنان طبقات مرفه و روشنفکر رفتار می کنند آن را یک کلاس برای خود می دانند و آن را تشویق هم می کنند، اما در نهایت متوجه نیستند که این کلاس از کجا آمده و اینکه اگر موهای همسرانشان بیرون باشد و یا مانتو هایی با آستین های نصفه بپوشند چه چیز عایدشان می شود، زیرا رفتارشان ناخواسته و تقلیدی است.
 
* نقش رسانه ها در این نوع رفتار و بی تفاوتی مردان در بدحجابی زنان چیست؟
- فیلم های داخلی و فیلم های خارجی اعم از ماهواره و فیلم هایی که در رسانه های داخلی دوبله می شود تاثیر زیادی دارد، متاسفانه در فیلم های داخلی غیرت ورزی یک مرد را بد اخلاقی تصور می کنند، در فیلم ها اگر مردی همسر خود را تحت هر شرایطی آزاد بگذارد مرد خوب و خوش اخلاقی است، البته ممکن است افرادی غیرت ورزی هایی شدید تعصب بی مورد داشته باشند که این غیرت ورزی به بد اخلاقی ختم شود ولی رسانه ها همین رفتار غلط را بزرگ نمای می کنند و نشان می دهند که همه افراد غیرتمند بد اخلاق هستند.
به همین دلیل افرادی که میخواهند سالم زندگی کنند اما با دیدن چنین فیلم هایی برای آنکه خود را یک مرد خوب و ایده آل نشان دهند سعی می کنند اگر غیرتی هم دارند آن را از خود دور کنند.
 
* نقش های غیر مستقیم مردان چیست؟
- نقش غیر مستقیم مردان در بدحجابی به چند مورد تقسیم می شود:
برخی از مردان لاابالی هستند، و در معاشرت با زنان بیگانه احساس راحتی می کنند، اینجاست که زنان چنین مردانی میخواهند این رفتار شوهرانشان را تلافی کنند و شاید هم مردان با بدحجابی زنانشان مخالف باشند و به آنها تذکر دهند اما زنان هم در مقابل به رفتارهای خارج از عرف آنها اشاره می کنند و دلیل رفتار خود را رفتار آنها معرفی می کنند، همان چیزی که در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان تبلیغ می شود و به زنان می گویند که در تلافی رفتار همسرانشان آنها نیز آزادی های جدیدی برای خود تعریف کنند اما متاسفانه این کار نه تنها تلافی نمی شود بلکه خود زن نیز گرفتار می شود.
مورد دیگر اینکه مردی در منزل از بدحجابی زنان بیرون از خانه تعریف  وتمجید کند و بدون اینکه قصد داشته باشد چنین رفتاری را همسر خود انجام دهد اما این نوع گفتار وی تاثیر روانی خود را خواهد گذاشت، این کار یکی از تاثیرگذارترین عمل غیر مستقیم بر بد حجابی زنان است که به دست مردان صورت می گیرد.
ممکن است خیلی وقت ها در محل کار مردان، زنان بدحجاب  بیشتر مورد احترام واقع شوند تا زنان مومنه و محجبه ، البته این رفتار مردان روی همه زنان جامعه تاثیر می گذارد، اگر دختران جوان از پشتوانه ایمانی قوی برخوردار نباشند ممکن اس این رفتار مردان باعث شود آنها از حجاب روی گردان شوند.
رفتار دیگر اینکه مردان در منزل از زنان محجه اظهار تنفر کنند، باعث خواهد شد دختر و همسر چنین مردی از حجاب روی گردان شوند بدون اینکه نیت اصلی مرد چنین باشد.
اگر می خواهیم حجاب زنان جامعه درست شود باید آموزش اولیه به مردان جامعه داشته باشیم تا رفتارشان باعث تشویق به حجاب شود.
در پایان توصیه نیز به مادران دارم که در فصل گرما ممکن است هنگام بازگشت به خانه از چادر اظهار تنفر کنند و الفاظی که وای مردم از دست این چادر چقدر هوا گرم است که گفتن همین جمله همین بس که دخترخانه هم از چادر متنفر شود.
 
منبع : enghelab-news.ir


[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 11:13 AM ] [ زارع-مرادیان ]

ورود ممنوع های دختر، پسری !

ورود ممنوع های دختر، پسری ! 
جوانی که انتظار دارد که زندگی او سرشار ازعشق و محبت و آرامش باشد اگر در گذشته دوستی هایی داشته، همیشه نگران است که مبادا روابط گذشته او آثار بدی در زندگی اش بگذارد... آنچه در این مقاله می خوانید آثار رابطه ی اشتباه با جنس مخالف است و شرایط برقراری ارتباط سالم...
 
جوانی که انتظار دارد که زندگی او سرشار ازعشق و محبت و آرامش باشد اگر در گذشته دوستی هایی داشته، همیشه نگران است که مبادا روابط گذشته او آثار بدی در زندگی اش بگذارد... آنچه در این مقاله می خوانید آثار رابطه ی اشتباه با جنس مخالف است و شرایط برقراری ارتباط سالم.
 
آثار رابطه با جنس مخالف
ارتباط با جنس مخالف، به خصوص اگر رابطه ای خارج از محدوده اخلاق و دستورات دینی باشد، آثار و تبعات زیان باری به دنبال دارد:
 
- از بین رفتن کرامت انسانی و غرق شدن در گرداب شهوت ها
اگر انسان به غریزه جنسی به عنوان یک هدف و خارج از چهارچوب مقرّرات اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی بپردازد، هر عاملی که بهتر و بیشتر به شهوت ها پاسخ دهد، جایز شمرده می شود و در این صورت، چشم چرانی، علاقه ی شهوانی به همجنس، خودارضایی، اعتیاد به عکس ها و فیلم های مبتذل و آزادی ارتباط دختران و پسران با یکدیگر پسندیده می نماید، حتی اگر با ضابطه های عقلی و دینی در ستیز باشند و به نابودی شرافت انسانی و جامعه بشری بینجامند!
با نگاهی به جوامع غربی پیامدهای منفی رابطه دختران و پسران را بر فرد و جامعه به خوبی درخواهیم یافت. در این جوامع، هدف انسان از زندگی و آینده روشن از میان رفته و افزایش روزافزون قتل و جنایت، اعتیاد، خودفروشی، آشفتگی روحی و روانی و دیگر آسیب های اخلاقی و انسانی، همه ناشی از غلبه ی شهوات و بی بند و باری بر عقل و ایمان است.
 
- کاهش آرامش روانی و افزایش التهاب و اضطراب
برخی صاحب نظران غربی آزادی های جنسی را عامل آرامش روحی و زدودن عقده های درونی می دانند، ولی پس از اجرای فراگیر این راهکار در غرب، شاهد افزایش روزافزون آمار بیماری های روانی، خودکشی و جنایت های ناشی از ناکامی های جنسی می باشند.
روشن است که گسترش محرّک های جنسی انسان را به رابطه گسترده با جنس مخالف می کشاند و هرگونه شکست در این راه، به آسیب بزرگ تری خواهد انجامید. این نوع رابطه هیجان ها و التهاب های جنسی را فزونی می بخشد و تقاضای جنسی را به صورت آتشی شعله ور، عطشی روحی و خواست اشباع نشدنی درمی آورد. در نتیجه، با توجه به اینکه روح بشر فوق العاده تحریک پذیر است، اشتباه است که گمان کنیم تحریک پذیری روح بشر محدود به حد خاصی است. هیچ نوجوان پسری از تصاحب دختران و هیچ دختری از متوجه کردن پسران و در نهایت، هیچ دلی از هوس، سیر نمی شود. تقاضای نامحدود، خواه و ناخواه، انجام ناشدنی است و همیشه همراه نوعی احساس محرومیت و دست نیافتن به آرزوهاست و به نوبه خود، منجر به اختلالات روحی و بیماری های روانی می گردد. البته همه این ها در صورتی است که تقوا و ترس از خدا وجود نداشته باشد.
کسی که تقوا دارد و حریم الهی را نگه می دارد خداوند او را برای نجات از گرداب های اخلاقی یاری می دهد.
یکی از استرس های همیشگی جوان ترس از افشای ارتباط های گذشته خواهد بود؛
 
- پیدایش تنوّع خواهی و اثرگذاری آن بر انتخاب فرد در ازدواج
نوجوانان و جوانانی که پیش از ازدواج، با جنس مخالف خود، رابطه برقرار می کنند، هنگام ازدواج و انتخاب همسر، به همه با دید شک و تردید می نگرند«ویل دورانت» در این زمینه می گوید: «مرد، نگران و مضطرب است که مباداکسی پیش از او زنش را تصرف کرده باشد، ولی این نگرانی و اضطراب در زن کمتر است»؛
 حتی پس از ازدواج نیز روحیه ی هوسبازانه و تنوّع طلبانه، روانشان را آزار می دهد و چه بسا به سوی منجلاب فساد کشیده شوند و راه بی بندباری را در پیش گیرند.
«ویل دورانت» می نویسد: «فساد پس از ازدواج، بیش تر محصول عادات پیش از ازدواج است ... (که) در زیر عوامل سطحی طلاق، نفرت از بچه داری و میل به تنوع طلبی نهان است. میل به تنوع گرچه از همان آغاز در بشر بوده است ولی امروزه به سبب اصالت فرد در زندگی و تعدد محرکات جنسی در شهرها و تجاری شدن لذت جنسی، ده برار گشته است».
 
- آلوده شدن به معصیت
قرآن کریم و روایات معصومان(علیهم السلام)از ارتباط جنسی با دیگران و نگاه های شهوت آمیز برحذر داشته و وعده خسران و عذاب به مرتکبان چنین اعمالی داده است.
قرآن کریم می فرماید: (قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَیَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِکَ أَزْکَی.... وَ قُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ.... زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ...) (1) به مؤمنان بگو! چشم های خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و عفاف خود را حفظ کنند. این برای آنان پاکیزه تر است... و به زنان با ایمان بگو: چشم های خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گیرند و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را آشکار ننمایند جز بر شوهرانشان... .
این آیه، به صراحت دستور داده است که زن و مرد نامحرم به یکدیگر نگاه شهوت آلود نداشته باشند. به راستی، اگر به این آیه مبارکه عمل شود و دختر و پسر نامحرم از ابتدا به یکدیگر توجه ننمایند و به هم نگاه هوس آلود نکنند، آیا دوستی ها و عشق های خیابانی به وجود می آیند؟
 
شرایط ارتباط با جنس مخالف
بر اساس بینش دینی و اسلامی هرگونه دوستی با جنس مخالف ممنوع و حرام است و عذاب اخروی در پی دارد، اما ارتباط عادی برای مصالح ویژه از قبیل مباحثات علمی، داد و ستد، رفت وآمدهای خانوادگی، استاد و شاگردی و مانند آن، که لازمه زندگی اجتماعی هستند و منافع مادی و معنوی بر آن ها مرتب هستند، اشکال ندارد، ولی این ارتباطات هم شرایط و قوانینی دارند که به بعضی از آن ها اشاره می شود:
 
رعایت حیای فردی و عفّت جمعی
ارتباط با جنس مخالف، که در شرایط خاصی اتفاق می افتد، نه تنها مجوّز پرده دری و از بین بردن عفت نیست، بلکه از ابتدا برای حفظ حریم عفت و حیا تأسیس شده و به خاطر مصالح مهم اجتماعی وضع شده است؛ یعنی فلسفه ی وجودی این ارتباط، حفظ عفّت عمومی و تحکیم حیای فردی و کسب کمالات از طریق مقابل است. از این رو، ممکن نیست فلسفه وجودی آن را زیر پا نهاد. حتی برای زن و شوهر هم، که از ارتباط دوستی بی حد و مرز برخوردارند، این آزادی در رفتار دوستانه وجود ندارد و همه باید حیای عمومی و حریم اخلاقی جامعه را حفظ کنند.
خداوند متعال در سوره مبارکه قصص، در داستان ارتباط دختران حضرت شعیب(علیه السلام) با حضرت موسی(علیه السلام) به این شرط تصریح دارد و می فرماید: وقتی حضرت موسی(علیه السلام) در آب دادنِ به گوسفندان، به دختران شعیب علیه السلام) کمک نمود، آنان نزد پدر رفتند و از جوانمردی حضرت موسی(علیه السلام) تعریف و تمجید کردند  حضرت شعیب(علیه السلام)تصمیم گرفت از حضرت موسی (علیه السلام) سپاس گزاری کند. به همین دلیل، دختران خود را به دنبال او فرستاد و دختران در اوج حیا و عفّت حرکت کردند تا به کنار جاده رسیده و در آنجا منتظر ماندند تا حضرت موسی(علیه السلام)متوجه حضور آنان شود و حضرت موسی هم متوجه آمدن آنان شد. دختران از او تقاضا کردند تا پیش پدرشان بیاید و حضرت موسی هم قبول کرد، وقتی خواستند به طرف منزل بروند، حضرت موسی(علیه السلام)به خاطر حفظ حریم حیا و عفّت، دوشادوش دختران حرکت نکرد، بلکه جلوتر از دختران راه می رفت و دختران شعیب به دنبال او با انداختن سنگ ریزه، مسیر را نشان می دادند. (2)
بنابراین، ارتباط با جنس مخالف باید با حفظ حریم فردی، رعایت حیا و عفّت اجتماعی باشد و اگر برخاسته از تمایلات جنسی و شهوانی باشد، ممنوع است و گناه بزرگی در پی دارد.
 
 رعایت دستورات دینی در ارتباطات
خواستگار در مراحل خواستگاری می تواند در قالب دستورات شرع با فرد موردنظر خود ارتباط داشته باشد، اما حتماً باید با رعایت دستورات دینی انجام گیرد تا ـ خدای ناکرده ـ به گناه منجر نشود. باید ارتباط آنان در فضایی جوانمردانه انجام شود؛ زیرا اگر مراعات مسائل دینی و اعتقادی در ارتباط وجود نداشته باشد، آرام آرام این ارتباط به طرف ناهنجاری اخلاقی کشیده شده، رابطه ناسالم می گردد و در این صورت، به ضرر هر دو تمام می شود. هدفدار بودن
بسیاری از ارتباطات دختران و پسران نوجوان هدف جدّی و ارزشمند نداشته، صرفاً لذت جویی لحظه ای می باشد که این لذت جویی ها اگر در چارچوب دستورات دینی ـ یعنی، پس از جاری شدن عقد ازدواج ـ نباشند، جایز نیستند. از این رو، این ارتباطات، که صرفاً جنبه تفریحی دارند و منفعتی مشروع از آن ها به هیچ کدام از دختر و پسر نمی رسد مذموم است. از این رو، برای جلوگیری از هدر رفتن سن نوجوانی و سنین نشاط و بالندگی لازم است تا در ارتباطات اهدافی دنبال شود و از این فرصت برای بهره برداری علمی، اخلاقی، آموزشی و هنری استفاده گردد.
نتیجه اینکه در دستورات دینی و تربیتی اسلام، توجه ویژه ای به دوستی و ارتباط شده و معیارهایی که برای انتخاب دوست بیان شده، همه در جهت تربیت و تکامل انسان ها بوده و سعی شده است ترقّی و بالندگی اخلاقی، علمی و معنوی در آن ها مورد توجه باشد و حتی در ارتباط با جنس مخالف هم دستورات و رهنمودهایی ارائه شده که با کمال طلبی انسان ها سازگاری دارد و خط مشی طوری ترسیم شده است که انسان ها را از انحراف و کج اندیشی بازداشته، به خالق یکتا نزدیک سازد و سعادت دنیوی و اخروی آنان را در پی داشته باشد.  
 
پی نوشت ها :
1. نور: 30 و 31
2. سید محمّدحسین طباطبائی، تفسیر المیزان، قم، انتشارات اسلامی، ج 16، ص 35ـ36
 
برگرفته از :  مجله علمی و تخصصی معرفت و پرسمان
منبع : tebyan.net

 



[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 9:10 AM ] [ زارع-مرادیان ]

آتش بي حجابي و بي حيايي!

آتش بي حجابي و بي حيايي!
آتش كه در جنگل مي افتد، همه كساني كه در قبال خاموش كردن آن مسئول هستند، هر كاري از دستشان بر بيايد انجام مي دهند، هر كس از جانش مايه مي گذارد تا آتش را خاموش كند، و مهمترين كار در اين موقع، متحد شدن بر اساس قانون و برنامه اي واحد و هدفمند براي از بين بردن آتش است.
 
نویسنده: احمد کریمی
اين متن را تقديم مي كنم به شهداي عزيز و بزرگوارمان كه، در اكثر قريب به اتفاق وصيت نامه هاشان، سفارش به حجاب و حياي زنان و دخترانمان وجود دارد، همان ها كه براي تكه تكه شدنشان انگيزه اي كمتر از رضاي خداوند نداشتند...
****
آتش كه در جنگل مي افتد، همه كساني كه در قبال خاموش كردن آن مسئول هستند، هر كاري از دستشان بر بيايد انجام مي دهند، هر كس از جانش مايه مي گذارد تا آتش را خاموش كند، و مهمترين كار در اين موقع، متحد شدن بر اساس قانون و برنامه اي واحد و هدفمند براي از بين بردن آتش است.
آيا ديده ايد اولين كاري كه انجام مي گيرد، و تمركز آتش نشان ها روي آن موضوع است،‌چيست؟
وقتي آتش با همه قدرتش به جنگل مي زند، راحت ترين طعمه هاي آتش، درختان خشك هستند،‌در اين ميان، باد، بزرگترين كمك را به وسعت بخشيدن به آتش مي كند، بهترين كاري كه در اين ميان انجام مي گيرد، بستن خط آتش است تا، از سرايت آتش به درختان سالم جلوگيري به عمل آيد، حال شيوه هايي كه آتش نشان ها انجام مي دهند، متناسب با كارشان اين است كه رديفي از درختان را در مقابل آتش حذف مي كنند تا جلوي سرايت آتش را بگيرند،‌ و اين در حالي است كه نه مي توان روي درختان خشك سرمايه گذاري كرد و نه مي توان جلوي باد را گرفت...
شايد با مثالي كه زدم،‌ به منظورم پي برده باشيد...
آتش بي حجابي و بي حيايي به جامعه زده است، و طوفان قدرتمند تفكرات غربي و شيطاني كمكي بزرگ به وسعت بخشيدن آتش بي عفتي، بي حيايي و بي حجابي مي كند، و اين در حالي است كه تفكراتي خشك كه تحمل مقابله با اين هجوم آتش و طوفان را ندارند، به راحتي مي سوزند، و خود را به موج بي حياي جامعه مي سپارند. البته نقطه ضعف آتش نشان هاي موظف به خاموش كردن آتش بي حجابي اين است كه، به اتحادي مبني بر داشتن راهكاري واحد و قدرتمند براي عمل كردن در اين جنگل جامعه نرسيده اند، گروهي فرهنگ سازي، گروهي برخورد قواي قهريه و هر كسي نظري دارد...
اما اگر در مثالي كه زده ام مناقشه اي نشود، بعد از تحقيقاتي كه در اين زمينه جسته و گريخته داشته ام،‌به اين نتيجه رسيده ام كه همه ما به اشتباهي بزرگ دست زده ايم، و آن هزينه كردن همه قواي فعال در اين محور، بر روي بي حجاب هاي جامعه است، و غافل از اينكه در مبحث حجاب، آنكه خود را همگام با تفكراتي ضد قرآني و ضد اهلبيتي كرده است، آنقدر متحمل هجوم تفكرات و اخلاقيات سوء شده است كه، حاضر مي شود بدن خويش و زيبايي هاي خدادادي خويش را به اين و آن نشان دهد، و همه انسانيت خويش را در بدن و موي خويش خلاصه كند، ‌و خوراك چشمان هرزه بعضي در جامعه كند و اين خود اوج ضعف فرد را مي رساند كه به اينجا ختمش كرده است، و ما هم با خوش خيالي، همه هزينه هاي فردي و اجتماعي و مالي را روي آنها زوم كرده ايم ( البته هر چند اكثر قريب به اتفاق بي حجاب ها نيت و مقصودشان اين نيست، بلكه خود به خود و در روندي با شيب تند، به گسترش شهوت و هوي و هوس در جامعه كمك شاياني مي كنند).
در اين موضوع بدترين اتفاقي كه مي افتد، خوش خيالي و اميدواري ما به با حجاب هاي جامعه است، و البته نه همه آنها، بلكه آن دسته از با حجاب ها كه طبق سنت و قوانين خانوادگيشان، عرف اجتماعشان، و يا دلايل متعددي ديگر كه ممكن است، حتي نظارت برادري مقيد و مومن نيز باشد، مجبور به محجه بودن هستند و حتي نه، به حجاب عادتي از سر يك كار عادي كرده اند، ‌و به محض ورود به شرايط جديد و يا برادشته شدن قيدهاي ذكر شده، به فردي بي حجاب تبديل مي شوند.
پس رشد بي حجابي وقتي اتفاق مي افتد كه ما با حجاب ها را رها كرده ايم و همين طور آمار در حال رشد بي حجابي را نظاره مي كنيم، و برنامه ريزي براي نجات آنها مي كنيم، غافل از اينكه بي حجاب ها از آسمان و از كرات ديگر نيامده اند، بلكه اينها همان باحجاب ها هستند كه در اصل "بي حجابي پنهاني" بوده اند !!!
پس، بستن خط آتش در اين محور و جلوگيري از بي حجاب شدن باحجاب ها، اولين كاري است كه بايد انجام گيرد، وقتي توانستيم،‌ با حجاب ها را نسبت به موقعيتي كه دارند و ارزش حجابي كه رعايت كرده اند توجيه كنيم و آنها را از دستبرد آتش ويرانگر نجات دهيم، و خط آتش را ببنديم،‌ آنوقت مي توانيم با كمترين كارها در زمينه حجاب، بهترين نتايج را بگيريم.
بي حجابي در جامعه ما، با بي فكري بعضي و توجيه نبودن بعضي، مي رود كه به سليقه و اختيار تبديل شود، غافل از اينكه سواي قوانيني كه بي حجابي را بي قانوني مي داند،‌ خداوندي هست كه بارها و بارها در قرآن كريم و از زبان ائمه اطهار(علیه السلام)، حجاب را ثواب، و بي حجابي را سواي از گناهي كبيره بودن آن، موجب اضمحلال جامعه مي شناسد.
به اين اعتقادم كه، تا اتحادي در اين موضوع در كشور صورت نگيرد؛ و كارها به صورت دور از هم و جزيره اي اداره شود و هر كس ساز خود را بزند، نتيجه اي جز‌ آنچه مي بينيم، عايدمان نخواهد شد...
خدايا، به آنها كه در اين محور فعاليت مي كنند، بينش، تعقل، اتحاد و تقوي؛ به آنها كه حجاب دارند، قدرت قدرشناسي و عمل به وظيفه، و به آنها كه حجاب را به عنوان قانوني قرآني و خدايي نپذيرفته اند، شعور و درك پذيرفتن اين تاج بندگيت به زن را،  اعطا كن...
 
منبع: hikmatema.blogfa.com

 



[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 9:09 AM ] [ زارع-مرادیان ]

ای چادر چقدر غریبی...

ای چادر! چقدر غریبی.. 
هنوز از در حرم بیرون نیامده بود که چادرش را برداشت؛ روسریش را شل تر کرد و آهی کشید و گفت: داشتم خفه می شدم. همینطور که بهش نگاه می کردم،چشمم به کیفش افتاد که شاید ۲-۳ کیلویی بود خواستم بگویم ...
 
 
هنوز از در حرم بیرون نیامده بود که چادرش را برداشت؛ روسری اش را شل تر کرد و آهی کشید و گفت: داشتم خفه می شدم. همینطور که بهش نگاه می کردم،چشمم به کیفش افتاد که شاید ۲-۳ کیلویی بود خواستم بگویم،
ای چادر! چقدر غریبی؛
که صدای تق تق کفش هایش توجه مرا به خودش جلب کرد، کفش هایی با پاشنه های آنچنانی که حتی راه رفتن را به سختی انجام می داد و گفتم: ای چادر! چقدر غریبی .
چقدر غریبی که حاضرند کیف پر از وسایل تباهی شان را ساعت ها بر دوش بکشند،اما وزن کم تو را تحمل نکنند.
ای چادر! چقدر غریبی؛
اگر با کفش های پاشنه بلندشان و …..صد بار زمین بخورند با خنده بلند می شوند اما کافیست یک بار با تو برایشان اتفاقی بیفتد، چقدر سریع کنارت می زنند و برای کنار زدنت فلسفه می بافند و آیه توجیه می کنند.
حجاب، سکوی پرواز زن به سمت آسمان است نمی دانم چرا برخی به زمین عادت کرده اند؟
به نظر شما راه رفتن با کفش های پاشنه بلند و گرفتن کیف سخت تر است یا پوشیدن چادر؟

 



[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 8:33 AM ] [ زارع-مرادیان ]

مـــــا پـــــیـــــروز خـــــواهــــــیـــــــم شــــــــد.

 

 

سالهایی نه چندان قبل دشمن حمله کرد به سرزمینم
و خواست تا چادر از سره مادرم بردارد
برادرن باغیرتم نگذاشتند و تا اخرین نفس جنگیدند
امروز چطور؟
حالا که دشمن جنگی دیگر آغاز کرده
جنگی که اگر بصیر نباشیم شاید حتی متوجهش هم نشویم
این جنگ آرام آرام و بی صدا عمل میکند 
تانک هایشان رسانه هایی هستند که بی حیایی را تبلیغ میکنند
تفنگ هایش ایجاد شبهه و تفرقه
و فشنگ هایش بی تفاوتی و بی غیرتی را انتقال میدهند
امروز آیا برادرانم تا اخرین نفس به جنگ میپردازند یا متوجه جنگ نمیشوند؟
امروز آیا خواهرانم به برادرانم انگیزه جنگیدن در این جنگ نرم را میدهند
یا بلعکس ؟ میشوند کمکی به دشمن
و من و خواهرانم امروز چادرمان را محکم تر خواهیم گرفت
هرچه طوفان بی حیایی و بی غیرتی از سوی دشمن به سمت ما بیاید
ما در راهمان مصمم تر خواهیم شد
و برادرانم امروز هم تا اخرین نفس خواهند جنگید
و بابصیرت و حفظ غیرت دل مهدی فاطمه (عج) را شاد خواهند کرد
مـــــا پـــــیـــــروز خـــــواهــــــیـــــــم شــــــــد.



[ یک شنبه 15 شهریور 1394  ] [ 7:30 PM ] [ زارع-مرادیان ]

>> درد دین ندارند

با خودم میگویم زمانه زمانه بدیست
دیگر نه زنهایمان زن هستند و نه دیگر مردهایمان مرد
دیگر مردمان شهر قدرت گذشته را ندارند
دیگر قدرت صداقت را ندارند
دیگر قدرت شجاعت را ندارند
قدرت ندارند پای دین باشند
>> درد دین ندارند <<
زنها دیگر قدرت حفظ حیا را ندارند
آخه نسل جوان مى گویند توان سر کردن چادر را ندارند
چقدر حفظ حجاب و حیا سنگین شده
✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾

 



[ یک شنبه 15 شهریور 1394  ] [ 7:26 PM ] [ زارع-مرادیان ]