آثار دنیایی وضو چیست؟

آثار دنیایی وضو چیست؟

13699449345597653252.jpg

 وضو در کنار آثار متعدد و بزرگ اخروی، آثاری نیز در امور دنیایی انسان‌ها دارد که عبارت‌اند از:
1. سلامتیجسم؛ در حدیثی پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) خطاب به امام علی(علیه السلام) می‌فرماید: «وضو گرفتن قبل و بعد از غذا خوردن باعث شفای جسم و رفع بیماری‌های آن است»
2. برطرفکننده فقر و افزایش روزی؛ امام صادق (علیه السلام) فرمود: «وضو گرفتن قبل وبعد از خوردن غذا، فقر را برطرف کرده و رزق و روزی را زیاد می‌کند». (الکافی، ج 6، ص 290، ح 2 و 5)
3. زیاد شدن خیر خانه؛ این مورد که اعم از مورد قبلی است.
درروایتی از امام صادق امام صادق (علیه السلام) نقل شده است: «هر کس دوست دارد که خیر خانه‌اش (که هم شامل مال و اموال و هم فرزند و امور معنوی خانواده) زیاد شود، هنگام آماده شدن غذا وضو بگیرد». (المحاسن، ج 2، ص 424)
4. برطرفشدن ناراحتی؛ یکی دیگر از آثار وضو گرفتن بعد از غذا، برطرف شدن هم و غم است. از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در باب وضو نقل شده است: «وضوی بعد از غذا همّ و غم را برطرف می‌کند».
(الکافی، ج 6، ص 290)
گفتنیاست؛ آثاری که برای عمل نیک و یا بد در آیات و روایات بیان شده است؛ از یکنگاه اخروی‌اند و از نگاهی دیگر دنیوی؛ یعنی این‌گونه نیست که آثار دنیوی آن بی‌ارتباط با آثار اخروی باشند؛ مانند سلامتی جسم که در وضو به اندازه‌یخود اثرگذار است؛ چرا که برای عبادت و بندگی خداوند و داشتن آخرتی نیکو سلامت جسم به اندازه خود تأثیر دارد؛ بنابر این، آثار دنیوی به نوعی به آثار اخروی بر می‌گردند؛ به علاوه، خیلی از آثار به ضمیمه‌ی اعمال نیک دیگراثر بخش‌اند.


ادامه مطلب


[ شنبه 23 خرداد 1394  ] [ 10:43 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

کدام یک از این دوافضل است

84785011471499930107.jpg

امام صادق (ع)

جمیل بن صالح از امام صادق (ع ) سؤال کرد: کدام یکاز این دوافضل است : انسان در اول وقت نمازش را بخواند یامقداری نماز را تأخیربیندازد تا بااهل مسجد به جماعت نماز بخواند،زمانی که مسجد امام جماعتدارد؟ حضرت فرمود:نماز را به تأخیربینداز، با اهلمسجد نماز بخوان ، زمانیکه مسجد امام جماعت دارد.

عن جمیل بن صالح انه سال ابا عبدالله - علیه السلام - ایهما افضل ؟ یصلیالرجل لنفسه فی اول الوقت اویؤخرهاقلیلا و یصلی باهل مسجده اذا کانامامهم ؟ قال : یؤخر و یصلی باهل مسجده اذاکان الامام

 (وسائل الشیعه ، ج 5، ص 388)

 

ادامه مطلب


[ شنبه 23 خرداد 1394  ] [ 10:43 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

حاجت گرفتن با نماز مجرب سوره انعام

حاجت گرفتن با نماز مجرب سوره انعام

86934976562074322338.jpg

در شب پنجشنبه یا جمعه یاروز آن  ابتدا سوره حمد را خوانده و شروع کنید به خواند سوره انعام به آیه ۱۲۳ یعنی رسل الله که رسیدید بلافاصله ۲ رکعت نماز خوانده شود در هر رکعت ۷بار حمد+۷بار آیه الکرسی+ 50 بار سوره کوثر را بخوانید.
 بعد از سلام به اتمام سوره به پردازید.
بعد از اتمام سوره 70 مرتبه "" لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین""
 بعد از اتمام سوره به سجده روید و ۷۰ بار گویید لا اله الا الله محمد رسول الله.بعد حاجت بخواهید که روا خواهد شد.
منبع:شفاخانه


ادامه مطلب


[ شنبه 23 خرداد 1394  ] [ 10:42 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

حق الناس را رعایت کنید

حق الناس را رعایت کنید

96560650186141279913.jpeg

خاطره خاطره‌ی دوم که راجع به حق الناس است. ایشان می‌فرمود: امام آمد نماز بخواند پشت در کفش بود. امام نگاه به کفش‌ها کرد برگشت. گفتیم: آقا مردم در سالن نشسته‌اند. منتظرنماز جماعت هستند. بفرمایید نماز بخوانید. فرمود: من اگر بیایم و نماز بخوانم باید پایم را بگذارم روی کفش مردم. آخر چرا من باید پایم را بگذارم روی کفش مردم؟ گفتیم: آقا راضی‌اند. گفتند: راضی باشند. من پا روی کفش مردم نمی‌گذارم. برگشت! گفتیم آقا چه می‌کنید؟ گفتند بگو نماز فرادی بخوانند. گفتیم آقا ما کفش‌ها را کنار می‌زنیم. فرمودکفش‌ها را کنار بزنی، این لنگه کفش‌ها قاطی می‌شود وقتی برگردند عمر مردم تلف می‌شود. باید دنبال لنگه‌ی کفششان بگردند. چرا به مردم ظلم کنم؟  ببینید این دین ما این است وقتی دین معنایش این است این که ما فکر می‌کنیم حالا که صدایمان خوب است حق داریم سحر خوانی کنیم؟ حق داریم قرآن بخوانیم؟ حق داریم... نه شما حق ندارید، عزاداری کنید به نحوی که مردم آزاری بشود مردم آزاری به هیچ دلیلی نماز جمعه را می‌گوید شب جمعه پیاز نخور. فردا در نماز جمعه ممکن است بوی پیاز بدهی خیلی وقت‌ها که می‌رویم به نماز جمعه سجاده می‌بریم بعد از نماز جمعه سجاده را برمی‌داریم همین طور هرکسی سجاده اش را بر می‌دارد کمک می‌کند هی تکان می‌دهیم یک گردوخاکی بلند می‌شود که اینطور نباید باشد تکان داد ن سجاده سجاده را تا کن ببر خانه تکان بده حتی مسافرت شما می‌روید مشهد می‌روی هر مسافرت زیارتی یا غیر زیارتی نگو حالا ما مسافریم اگر مسافر در نماز جمعه شرکت کند ثوابش بیش از افراد همان شهر است.

(حجةالإسلام و المسلمین قرائتی «مدّظلّه»)


ادامه مطلب


[ شنبه 23 خرداد 1394  ] [ 10:41 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]