عطسه کردن یک مکانیسم دفاعی طبیعی برای بدن است و مطابق روایات از ابتلا به بسیاری از بیماریها به ویژه امراض چشمی جلوگیری می کند.
حضرت امام رضا ـ عليه السّلام ـ در سال 148 هـ ق، عالم امكان را به نور وجود خويش منور ساختند. آن حضرت در سن 35 سالگي، پس از شهادت پدر بزرگوراشان امام موسي بن جعفر، در سال 183 هـ ق عهدهدار امامت مسلمين گرديدند.[1] بدين ترتيب در دوره ايشان سه خليفه عباسي يعني هارون الرشيد، محمد امين و عبدالله مأمون، بودند كه بر مسند خلافت تكيه زدند.
در ایـن شـهـر کــه نـمـیتـوان بــه هـیـچکـس
اعـتـمـاد کـرد !
حـــــرمـی هـسـت کــه
مـیتـوان حـتـی بــه دیـوارهـایـش تـکـیــه زد
چــه رسـد بــه صـاحـبـش !
دلتنگتم امام رضا . . .
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف
در طب سنتی و اسلامی کاسنی را تصفیه کننده خون دانسته و معتقدند که اثرات سودبخشی روی کبد و کیسه و طحال می گذارد و همچنین برای جلوگیری از ناراحتی های معده و تقویت مزاج از آن استفاده می شود.
اصولا هیچ پشتیبان و تكیهگاهى همچون مشورت نیست. زیرا مشورت عین هدایت است. معمولا افرادى كه كارهاى خود را با مشورت انجام مىدهند، كمتر گرفتار لغزش مىشوند زیرا (بهره جستن از) عقلها و تجارب و دیدگاههاى دیگران، آنها را پخته و كم عیب مىگرداند و از لغزشهاى فاحش مصون مىدارد. به عكس كسانى كه گرفتار استبداد راى هستند و خود را از راهنمایى دیگران بىنیاز مىدانند، هرچند از نظر فكرى نیرومند باشند، غالبا گرفتار لغزش و اشتباه خواهند شد.
الو ...
سلام آقا جان
خیلی دلم برات تنگه . . .
می شنوی؟
این صدای دلمه که مدام می خونه
" السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا "
در میان فرزندان پسر امام موسی کاظم(ع) هیچکدام همسنگ حضرت امام رضا(ع) نبودند و در میان دخترانشان، محدث گرانقدر مرحوم حاج شیخ عباس قمی به هنگام بحث از دختران حضرت موسی بن جعفر(ع) می نویسد: «برحسب آنچه به ما رسیده، اَفضل آنها سیده جلیله معظمه، فاطمه بنت امام موسی کاظم (ع) معروف به حضرت معصومه (س) است» (منتهی ال؛مال ج 2 ، ص 241 )
از امام رضا ـ عليه السّلام ـ در طول سفرش به ايران در منازل مختلف كرامات و معجزاتي مشاهده ميشد و آثار برخي از آنها تا به امروز موجود است كه به آنها اشاره ميشود: