کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

» تشییع پیکر مطهر ۳ شهید مدافع حرم در مشهد

کد خبر : 1893626
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴در ۱۲:۴۷ ب.ظ
مدیر ایثارگران سپاه امام رضا(ع) خبر داد:

تشییع پیکر مطهر ۳ شهید مدافع حرم در مشهد

مدیر ایثارگران سپاه امام رضا(ع) از تشییع پیکر 3 شهید مدافع حرم در شهر مشهد مقدس خبر داد.
۳۴۳۵۱۹_۱۶۲

حسین احمدی پور در گفتگو با مشهد پیام اظهار داشت: پیکر مطهر شهیدان محمد رحمانی، محمد صفری و عارف رضوان، بر روی دستان مردم شهید پرور مشهد تشییع می‌شود.

 

مدیر ایثارگران سپاه امام رضا(ع) بیان داشت: این مراسم پنجشنبه ۲۰ اسفندماه ساعت ۹ صبح از محل مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

 

وی ادامه داد: پیکرهای این سه شهید در نهایت در قطعه شهدای فاطمیون بهشت رضا(ع) دفن خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:54 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

» شهیدی که هدیه بازنشستگی خود را از حضرت زینب(س) گرفت

کد خبر : 1893685
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴در ۱:۰۶ ب.ظ
 

شهیدی که هدیه بازنشستگی خود را از حضرت زینب(س) گرفت

شهید حسنعلی شمس آبادی که یک روز پس از بازنشستگی به سوریه رفته بود، ده روز بعد به درجه رفیع شهادت نائل آمد و هدیه بازنشستگی خود را از دستان حضرت زینب(س) دریافت کرد.

به گزارش مشهدپیام،پیکر مطهر سردار شهید حسنعلی شمس آبادی فردا(پنج‌شنبه) ساعت ۹ صبح از مقابل مهدیه مشهد تشییع خواهد شد.

این شهید که یک روز پس از بازنشستگی به سوریه رفته بود، ده روز بعد به درجه رفیع شهادت نائل آمد و هدیه بازنشستگی خود را از حضرت زینب(س) دریافت کرد.

 
 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:49 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

با حکم رهبر معظم انقلاب صورت گرفت

انتصاب آیت الله علم‌الهدی به‌عنوان نماینده ولی‌ فقیه در استان خراسان رضوی

خبرگزاری فارس: انتصاب آیت الله علم‌الهدی به‌عنوان نماینده ولی‌ فقیه در استان خراسان رضوی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حکمی آیت الله سیداحمد علم‌الهدی را به‌عنوان نماینده ولی‌ فقیه در استان خراسان رضوی منصوب کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی آیت الله سید احمد علم‌الهدی را به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

«بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب حجة‌الاسلام و المسلمین آقای حاج سیّد احمد علم‌الهدی دامت برکاته

پس از سلام و تحیت

با طلب رحمت و رضوان الهی برای فقید سعید مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین آقای طبسی اعلی الله مقامه که در سالهای متمادی نمایندگی حضرت امام راحل رضوان الله علیه و این حقیر را عهده‌دار بودند، جناب مستطاب عالی را که امام جمعه‌ی موفق مشهد و امتحان‌داده‌ی دورانهای دشوار میباشید به نمایندگی خود در آن استان که متبرک به نام حضرت ابی‌الحسن‌الرضا علیه آلاف التحیة و الثنا است، منصوب میکنم.

انتظار دارد که وحدت کلمه‌ی مردم حول محور ارزشهای اسلام و انقلاب و انس و رأفت با جوانان و ارتباط با مسئولان و قشرهای گوناگون مردم همواره در مد نظر باشد. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.

سیّد علی خامنه‌ای

19/ اسفند ماه/ 1394»

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
تقدیر از زحمات یک کارمند بازنشسته
 
 
 

تقدیر از زحمات یک کارمند بازنشسته

1394/12/12 چهارشنبه

 
طی مراسمی از زحمات و خدمات کارمند بازنشسته سازمان قضایی خراسان رضوی، تجلیل شد.

 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی در این مراسم از زحمات و خدمات سیدجعفر حسینی تقدیر و تشکر کرد و برای وی در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت کرد.
حجت الاسلام علی اسماعیلی در پایان با اهدای لوح و هدیه ای از این کارمند بازنشسته تقدیر و تشکر کرد.
همچنین سیدجعفر حسینی نیز از رئیس سازمان قضایی استان و تمامی کارکنان سازمان قضایی خراسان رضوی قدردانی کرد.

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:43 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، متهم یکی از پرونده های شعب اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران با پیشنهاد رشوه 10 میلیون ریالی قصد دور زدن قانون را داشت که با مخالفت مدیر دفتر شعبه روبرو شد اما با ورود حراست و اطلاع سرپرست مجتمع 12 فروردین تعزیرات حکومتی، موضوع تقدیر از سلامت اداری این کارمند مطرح شد.
دکتر علیرضا جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی پس از اطلاع از این اقدام شایسته به منظور سپاسگزاری از این کارمند و تقویت سلامت اداری و انگیزه سایر کارکنان این سازمان دستور به پرداخت پاداش به وی را صادر کرد.
 
 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات
تاریخ    :   1394/12/17
 
ساعت    :   08:32:26

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:39 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

.

 

ورود افراد بدگمان به خمینی ممنوع است
دکتر خدیجه حاجیان گفت: روز عقد، شهید عموشاهی گفت می‌خواهم روی در ورودی برگه‌ای بچسبانم و بنویسم هرکسی که با امام مشکل دارد حق ندارد به مراسم ما بیاید!
ورود افراد بدگمان به خمینی ممنوع است

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، مریم اختری؛ تصورم از گفتگو با یک استادیار دانشگاه با آنچه به تحقق پیوست بسیار متفاوت بود! خونگرم، صمیمی و بسیار دوست‌داشتنی، بلندطبع و بی‌نهایت بی‌تکلف محدود مواردی بود که در گفتگوی به نسبت طولانی ما به آن پی بردم. استادی که با عنوان «عزیزم» شاگردانش را خطاب قرار می‌دهد و می‌گوید همه دانشجویان مانند دختر و پسرم هستند و مقید است حتماً با پوشش چادر بر سر کلاس درس و تدریس حاضر شود.

«دکتر خدیجه حاجیان»، همسر گرانقدر «امیر سرلشگر شهید محمدمهدی عموشاهی»، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس است، مدیر گروه مطالعات نقد ادبی و مدیر داخلی فصلنامه نقد ادبی.

در دفتر وی قرار مصاحبه گذاشتیم. در طی گفتگو تماماً همسر بزرگوارش را «آقای عموشاهی»، «آقا» یا «حاج‌آقا» خطاب می‌کرد. فقط در یکی از نوشته‌هایش دیدم نام همسرش را «محمدمهدی من» نوشته... به احترام این استاد فرزانه، گفتگو را با دلنوشته دکتر حاجیان خطاب به «محمدمهدی او» آغاز کرده‌ایم، خطاب به «امیر سرلشگر شهید محمدمهدی عموشاهی»؛

«در قصه‌های عامیانه این سرزمین گاهی سخن از شاهزاده‌ای است که روزی سوار بر اسبی سفید، از شهر آرزوها از راه می‌رسد و خوشبخت‌ترین دختر این سرزمین را بر آن اسب سوار می‌کند و با خود به شهر آرزوها می برد. ظاهراً این قصه در طول تاریخ در ذهن بسیاری از دختران دم‌بخت سرزمینم شکل می‏گرفته و می‏گیرد، اما اینکه تا چه اندازه به حقیقت پیوسته یا می‌پیوندد  نمی‏دانم؛ آنچه می‏دانم  این است که من هم یکی از همین دختران سرزمین قصه‌ها بودم و سخت منتظر آن شاهزاده و امروز که سال‏ها از شهادت تو می‏گذرد حس می‌کنم این افسانه دست کم در باره یک دختر به حقیقت پیوست و آن شاهزاده به سراغ  من آمد و مرا با همان اسب سفید خوشبختی به سرزمین آرزوها برد. این‏ها را نه از روی اغراق می‏گویم نه برای بالا بردن تو. در همین آغاز اعتراف می‌کنم که هر چه بخواهم از تو بگویم بیان و قلمم از تصویر وجودت خیلی خیلی عاجز است اگر قلبم می‌توانست لب به سخن بگشاید شاید می‏توانست تصویر تو را تا اندازه‏ای نزدیک به واقعیت در قاب بنشاند. و اما من  در این سال‏ها مرتب این قاب خاطرات را تمییز و سعی کرده‌ام نام و خاطرت برای همیشه در آن خوش بدرخشد و در حقیقت این قاب خاطرات تو یا نه بهتر است بگویم وجود حقیقی توست که هنوز مرا سرپا نگه داشته است. وجودی که گاهی با آن حرف می‌زنم، گاهی درد دل می‌کنم و گاهی هم گله یا شکایت  و از گفتن این خاطرات که قرار است ثبت شود، قصدم این نیست اسطوره‏ای باورناپذیر از تو بسازم؛ زیرا برخی از این حقایق بیشتر به افسانه می‏ماند تا حقیقت! اما احساس می‌کنم این یک تکلیف است که باید ثبت و نوشته شود تا نسل‌های بعد بدانند برای حفظ این آب و خاک، چه بهای سنگینی پرداخته شده است.»

«دکتر حاجیان» متولد کربلا است، در اصفهان بزرگ شده و زندگی کرده و همسرش اصالتاً اصفهانی؛ «سال 63 من 17 ساله بودم و شهید عموشاهی 23 ساله که آشنا شدیم و ازدواج کردیم. زندگی شیرین به بلندای 3 سال دوست‌داشتنی...»

این گفتگو جذاب در 3 بخش آماده شده است که آنچه در ادامه می‌آید بخش نخست آن است.

*انقلابی دو آتشه!

شهید عموشاهی آن روزها بسیار انقلابی و حتی دو آتشه بود. تلاش زیادی کرد که وارد سپاه شود که بنا به دلایلی این امر محقق نشد. در اولین جذب نیروی دانشگاه امام علی (ع) جذب این دانشگاه شد، دوره‌ای که به «دوره طلایی ارتش» معروف شد. تقریباً هم‌دوره‌های او یا به شهادت رسیدند یا اکنون در رده‌های بالای ارتش قرار دارند مانند امیر پوردستان.

*عموشاهی همسر انقلابی می‌خواست

وقت ازدواج گفته بود «همسر متدین و انقلابی می‌خواهم.» آن روزها نماد تدین، انقلابی بودن بود. به عبارتی اگر کسی انقلابی واقعی بود حتماً فردی متدین و مذهبی به شمار می‌آمد. من عضو فعال انجمن اسلامی دانش‌‌آموزان بودم و مسئول واحد خواهران. مسئول واحد برادران اتحادیه که از دوستان حاج‌آقا بود، من را به او معرفی کرد.

ابتدای امر به دلیل برخی مسائل پیرامونی مخالفت کردم اما پدرم خوابی دید که نظرم عوض شد. پدر خواب دیده بود که سید بزرگواری به خوابش آمد و گفت که می‌خواهم دختر شما را برای پسرم خواستگاری کنم. چند سکه هم به دست پدرم داد و گفت این هم مهریه‌اش!‌ صبح ‌گفت خواب عجیبی دیده‌ام. آن سید بزرگوار امام جماعت مسجد جامع شهر بود که یک سال پیش به رحمت خدا رفت، حاج‌آقا مهدی امامی.

تحقیقات را شروع کردیم. هرچه بیشتر پرس‌و‌جو کردیم، پیر و جوان همه به پاکی او اذعان داشتند.

*من همسر پاسدار می‌خواستم!

آن روزها دلم می‌خواست با یک پاسدار ازدواج کنم. پاسدار قداست خاصی داشت و همه مشتاق بودند با یک پاسدار ازدواج کنند. بعد از اینکه آقای عموشاهی به خواستگاری‌ام آمد، دیدم زیاد نمی‌توان به عناوین و القاب تکیه کرد و آن را ملاک قرار داد. روایت هم داریم که خداوند بندگان خاص خود را در میان مردم پنهان می‌کند و آقای عموشاهی نمونه‌ای ایده‌آل از این گونه «اوتاد» بود.

البته زندگی مشترک با او این عقیده را بسیار بیشتر تأیید کرد. با اینکه 27 خرداد بیست و هشتمین سالگرد شهادت ایشان است اما من همچنان او را زنده می‌بینیم و بسیار به او علاقه دارم.

*بدگمان به خمینی نیاید

مراسم‌ها بسیار معمولی برگزار شد فقط یادم هست وقتی که کارت‌های مراسم را آماده می‌کردیم به کنارم آمد و برگه‌ای که در دست داشت را نشانم داد. پرسیدم این چیست؟‌ برگه را باز کرد و گفت «بخوان». روی برگه نوشته بود «هرکه باشد بر خمینی بدگمان/ حق ندارد پا نهد در این مکان» گفتم «می‌خواهی چه کنی؟» گفت «می‌خواهم روز عقد این شعر را با خط درشت بنویسم و روی در ورودی بزنم. کسی که با امام مشکل دارد حق ندارد به مراسم عقد ما بیاید.» می‌دانست بعضی از اقوام با امام مشکل دارند. واقعاً دلش نمی‌خواست آنها به مراسم بیایند. از او خواهش کردم که این کار را انجام ندهد ممکن بود حرف و حدیث‌هایی گفته شود که شاید زیاد هم به صلاح نبود.

این یکی از شاخصه‌های روحی او بود که مرا بسیار مجذوب خودش می‌کرد. البته هر دو امام را بسیار دوست داشتیم. آنقدر به امام علاقه داشتیم که اگر امام می‌فرمودند آب بخورید ما می‌خوردیم و اگر نه، نمی‌خوردیم! شاخص زندگی ما، حرف‌های حضرت امام بود.

نفر اول از چپ «شهید عموشاهی»، نفر آخر‌ «شهید صیاد شیرازی»

*ماه عسل در حج تمتع

بهمن ماه سال 62 عقد کردیم. چون آقای عموشاهی فرماندهی حفاظت مرکز زرهی شیراز را بر عهده داشت باید بعد از ازدواج به شیراز می‌رفتیم. 17 مرداد 63 جشن ازدواج را برگزار کردیم و فردای آن روز برای ماه عسل به حج تمتع رفتیم. پدرم مسئول کاروان بود و ما بود ما را به عنوان خدمه با خود برد.

سفر عجیبی بود. آقای عموشاهی هیچ‌گاه از زمان و کارهای خدمه‌ای نمی‌زد، می‌گفت اولویت با کارهای زائر است. بعد از خستگی روزانه برای طواف به مسجد‌الحرام می‌رفتیم.

*انجام طواف مستحب اشکال دارد

یک شب دیدم نشسته و خانه کعبه را نگاه می‌کند. گفتم «حاج‌آقا بریم طواف مستحب انجام دهیم؟» گفت «نه!» گفتم «چرا؟ مگر کار اشتباهی است؟ ما کارهایمان را که انجام داده‌ایم و الآن زمان استراحت ما است.» گفت «امروز امام پیامی صادر کرده‌اند مبنی بر اینکه زائرانی که طواف واجب را انجام داده‌اند، از به جا آوردن طواف مستحب پرهیز کنند تا دیگر زائران راحت‌تر بتوانند طواف واجب را انجام دهند و به مشقت نیفتند.

در ضمن خانم، اگر بنا به انجام عمل مستحب باشد نگاه کردن به کعبه هم مستحب است، تلاوت قرآن و نماز هم همینطور.»

*محاسن آنکارد شده

یادم می‌آید آن زمان داشتن محاسن بلند نشانه انقلابی‌گری بود، اما حاج‌آقا هیچ‌گاه محاسن‌اش را از حد خاصی بلند‌تر نمی‌کرد. یکبار به او گفتم «چرا شما محاسنتان را بلند نمی‌کنید؟» گفت «امام فرموده‌اند برادران ارتشی با نمره 4 محاسن را کوتاه کنند. این دستور امام است و من از آن تبعییت می‌کنم.» واقعاً شاخصه‌های او بر اساس فرمایشات امام تعیین و اجرا می‌شد.

*زندگی سراسر عشق

دیدگاه‌های ما نسبت به امام و انقلاب آنقدر مشابه و نزدیک بود که برایمان زندگی سراسر عشق رقم زده‌ بود. با اینکه من دختری بسیار عزیزکرده در خانواده بودم و بعد از ازدواج باید از خانواده‌ام دور می‌شدم آن هم خانواده‌ای که با وجود داشتن 4 برادر و خواهر، پدرم بسیار به من توجه و علاقه داشت و در وضعیتی بزرگ شده بودم که اصلاً به سختی و دوری عادت نداشتم، اما بعد از ازدواج همه سختی‌ها را به عشق آقای عموشاهی تحمل می‌کردم. وجود 2 فرزند با اختلاف سنی یک سال و یک ماه و نبودن پدرشان شرایط را سخت‌تر می‌کرد اما همین‌قدر که به آقای عموشاهی تعلق داشتیم، تحمل سختی‌ها را آسان می‌کرد.

واقعاً‌ اگر در گذشته لیلی و مجنونی وجود داشته، در مورد من و آقای عموشاهی صدق می‌کرد، حقیقتاً چنین رابطه‌ای داشتیم. سریال زندگی خلبان شهید بابایی را با اشک تماشا می‌کردم. واقعاً انگار زندگی شهید عموشاهی را به تصویر کشیده بود با این تفاوت که شهید بابایی قبل از انقلاب به ارتش وارد شده بود و حاج‌آقا بعد از انقلاب.

*دروازه قرآن شیراز

بعد از مدتی حاج‌‌آقا فرماندهی حفاظت تیپ 27 زرهی را در سومار هم به‌عهده گرفت. حالا باید یک ماه در شیراز می‌ماند و یک ماه را برای سرکشی به سومار می‌رفت. تا زمانی که فرزند نداشتیم زمانی که حاج‌آقا به سومار می‌رفت به اصفهان برمی‌گشتم تا کنار مادرم باشم. بعد از فرزنددارشدن سفر رفتن برایم سخت شده بود و برای همین در شیراز می‌ماندم.

خانه ما در شیراز در ابتدای ورودی شهر قرار داشت همان جایی که اکنون به دروازه قرآن معروف است. در کوی افسران مستقر بودیم. کنار منازل ما مرکز پیاده بود و محل خدمت حاج‌آقا در مرکز زرهی که با خانه فاصله داشت.

*چادر رنگی نپوش!

از آنجا که به من بسیار حساس بود، سخت‌گیری‌های خاصی هم داشت. یادم هست که یکبار یکی از همرزمان بسیار متدین و متشخص حاج‌آقا مهمان ما بود. چادر رنگی پوشیده بودم. سر سفره، آرام به من گفت که چادر مشکی بپوشم! خجالت می‌کشیدم وسط صرف غذا بروم و چادرم را عوض کنم! حتی به آقای عموشاهی اینها را گفتم، اما اصرار داشت که نباید با چادر رنگی باشم. به ناچار و برخلاف میل باطنی‌ام چادرم را عوض کردم و دوباره سرسفره برگشتم.

گفت «من بدم می‌آید جلوی مرد نامحرم، چادر رنگی بپوشی. اگر می‌خواهی من راحت باشم، چادرت را عوض کن.» این در حالی بود که چادر رنگی‌ام حتی از چادر مشکی ضخیم‌تر بود! با این‌حال می‌گفت «دلم نمی‌خواهد کسی شما را در این پوشش ببیند. دلم می‌خواهد پوشیده‌تر باشی.»

وقتی مهمان رفت، گفتم «آقا زشت نبود این کار؟» گفت «نه! من دوست ندارم کسی تو را بدون چادر مشکی نگاه کند!» گفتم «این بنده خدا که اصلاً مرا نگاه نمی‌کرد!» گفت «خب، من راحت‌ترم.» قطعاً ما هم مانند همه همسران گاهی با هم اختلافاتی داشتیم، اما واقعاً در روابطمان همیشه بنایم سمعاً و طاعتا بود.

*مدیریت روابط خانواده

مدیریت آقای عموشاهی هنوز هم برایم تحسین‌برانگیز است. مردی که در 23 سالگی ازدواج کرد و در 26 سالگی به شهادت رسید، با این حال، آنقدر زیبا روابط را مدیریت می‌کرد که با اینکه غالباً فکر،‌ ایده و نظر او اعمال می‌شد، من آزرده نمی‌شدم.

*فقط شیراز

بعد از ازدواج که به شیراز رفتیم، دلم می‌خواست درسم را ادامه دهم. آقای عموشاهی تنها یک شرط برای ادامه تحصیل من گذاشت؛ «دانشگاه فقط در شیراز!» تنها 12 رشته را می‌توانستم انتخاب کنم. پیراپزشکی شیراز قبول شدم و تربیت معلم اصفهان. اصفهان را که به هیچ‌وجه موافقت نکرد. رشته پیراپزشکی دانشگاه شیراز ثبت‌نام کردم.

*نام بچه‌ها

بسیار احساساتی بود. فاطمه را طور دیگری دوست داشت. اسم فاطمه را هم اختصاصاً خودش معین کرد. اسم‌های دیگر را که پیشنهاد می‌دادیم، انگار که از آن اسم‌ها فراری باشد شاکی می‌شد که «چرا تا زمانی که نام فاطمه هست، اسم دیگری را حتی به زبان می‌آورید! اسم دخترمان فقط فاطمه است.» اسم محمدحسین را برادرم که جانباز است، انتخاب کرد.

*خاطره محمدحسین از پدر

محمدحسین خاطرات محوی از پدرش دارد. یک بار که شهید عموشاهی با خستگی از منطقه به خانه آمد، محمدحسین کنار پنجره ایستاده بود و با شنیدن صدای اذان و دیدن گلدسته‌های مسجد، با زبان کودکی می‌گفت «مسجد، مسجد...» شهید عموشاهی سریع آماده شد و گفت «باید محمدحسین را به مسجد ببرم.» وقتی از مسجد برگشتند دیدم حاج‌آقا به شدت می‌خندد! گفتم «چی شده؟» گفت «تا برای نماز قامت بستم، محمدحسین از کنارم رفت...».

حدوداً 14-15 سال بعد از شهادت حاج‌‌آقا، با محمدحسین از کنار آن مسجد عبور می‌کردیم. یک دفعه محمدحسین گفت «این همان مسجدی است که با بابا به آنجا رفته بودیم!» بسیار برایش شیرین بود.

خاطره دیگر محمدحسین مربوط به آخرین روزی است که شهید عموشاهی در خانه بود. پسرم به خوبی به یاد دارد که پدرش برای صبحانه لقمه‌های خامه و عسل را در دهانش قرار می‌داد.

*مسجد با بچه‌های ناآرام

یک روز نزدیک غروب، خسته به خانه آمد. از شیطنت‌ بچه‌ها آن‌قدر کلافه بودم که فقط انتظار می‌کشیدم از راه برسد تا برای لحظه‌ای نفس تازه کنم. اما وقتی از راه رسید، بسیار خونسرد لباسش را عوض کرد تا به مسجد برود که مبادا از نماز جماعت عقب بیفتد. دلم می‌خواست با خروشی تند به او بگویم «مگر من انسان نیستم و حق دل‌جویی ندارم. مگر یکی از اصول زندگی مشترک، کسب رضایت یکدیگر  نیست...»

نه اینکه او نمی‌دانست و باید کسی به او می‌آموخت، نه. او خوب می‌دانست و در مکتبش آموخته بود چگونه در مقابل تنش‌ها عاقلانه بایستد. وقتی با واکنش من روبرو شد خونسردتر از قبل رو به من کرد و گفت «این‌ که مشکلی نیست. هر دو باهم به مسجد می‌رویم». پرسیدم «حالا با این بچه‌های ناآرام چطوری هر دو مسجد برویم؟ مگر می‌گذارند مردم آسوده به نمازشان برسند؟». خندید و گفت: «این که مشکلی نیست. من نماز اول را به جماعت می‌خوانم و تو مواظب بچه‌ها باش. نماز دوم را شما به جماعت بخوان و من مواظب بچه‌ها هستم». مثل همیشه تدبیر و تعقل‌ عجیب‌اش راه‌گشا بود.

ایستاده از چپ، نفر دوم «امیر سرلشگر شهید محمدمهدی عموشاهی»

*عدالت امام جماعت

یک روز با عجله آماده رفتن به مسجد شد تا از نماز جماعت عقب نماند. عجیب به این کار اهمیت می‌داد و در هر شرایطی، با شروع اذان راهی محل جماعت می‌شد. حتی شنیدم در پادگان و مناطق عملیاتی هم نماز جماعت دو نفره به پا می‏‌کرد. آن روز هم آماده شد تا از در خانه بیرون برود که پرسیدم: «حاج‌آقا، شما این امام جماعت را که به او اقتدا می‌کنی می‌شناسی؟ آیا به عدالت و شجاعت او اطمینان داری؟» ساده جواب داد: «همین که عده‌ای از مسلمان‌ها به او اقتدا می‌کنند، کافی است».

این نوع ساده‌بینی‌اش تنها برای شرایط خاص نبود. در زندگی مشترک‌مان هم همین شیوه را به کار می‌برد و همین را از من انتظار داشت.

* هنوز از چشم‌هایش می‌ترسم

به مستحبات و مکروهات هم توجه می‌کرد در خوردن غذای گرم، آب خوردن و.... در همه چیز حواسش به مستحبات و مکروهات بود. واجب و حرام که جای خود را داشت. مثلاً در صحبت‌هایمان به شدت به غیبت و تهمت حساس بود. حتی به خاطر دارم یک‌بار نسبت به فردی که نه من او را می‌شناختم و نه حاج‌آقا، بدگمان بودم. تا به او گفتم، چنان با غضب مرا نگاه کرد که هنوز هم از آن چشم‌ها می‌ترسم.

*ظرف‌شستن به شیوه امیر سرلشگرعموشاهی

ماه رمضانی مهمان داشتیم. شهید عموشاهی که دید با وجود شیطنت‌‌های محمدحسین و تهیه چند نوع غذا، به شدت خسته شده‌ام، بعد از رفتن مهمان‌ها گفت «خانم، شما برو بنشین! من خودم تمام ظرف‌ها را می‌شویم.» می‌دانستم زیاد اهل ظرف شستن نیست، اما اصرار من بی‌فایده بود. هرچه گفتم قبول نکرد و گفت «خواهش می‌کنم شما به اتاق برو».

حدود 10 دقیقه بعد آقای عموشاهی به اتاق آمد و گفت «خانم، ظرف‌ها تمام شد!» گفتم «یعنی شما در این زمان کوتاه آن‌ همه ظرف را شستی؟» گفت «بله»! گفتم «مطمئنی؟» گفت «بیشتر آنها را شستم. فقط ظرف‌هایی که در آنها غذا مانده بود را جمع کردم تا صبح خیس بخورد!»

به آشپزخانه رفتم دیدم ظرف‌های میوه و چای را شسته و بقیه ظرف‌ها را در دیگ پلو جمع کرده بود!

* من فرمانده هستم

به یاد دارم یک اتومبیل پیکان مدل پایین، از کار افتاده به همراه یک سرباز راننده به او داده بودند تا برای کارهای خود از آن استفاده کند. آن زمان استفاده خانواده‌ها هم از آن اتومبیل متداول بود.

اولین‌بار که با اتومبیل پشت در آمد کمی چای و نفت خودمان را به سرباز داد و او را مرخص کرد. تا آن زمان نمی‌دانستم او چنین امکاناتی دارد. وقتی اصرار کردم که قصه اتومبیل چیست؟ گفت «خانم، چون من فرمانده هستم، این اتومبیل را در اختیار من گذاشته‌اند.» با تعجب و شاید ناراحتی نگاهش کردم و گفتم «شما اتومبیل دارید و شب‌ها با اتوبوس به خانه می‌آیید؟» گفت «خانم، مسیر طولانی است، سرباز بنده خدا اذیت می‌شود تا اینجا بیاید و برگردد!» شاید کمی صدایم بالا رفت!‌ گفتم «شما هر شب می‌گویی اتوبوس نبود یا ماشین پیدا نکردم و دیر به خانه می‌آیی. در حالی‌که من و بچه‌ها را تنهاییم! بعد می‌گویی سرباز اذیت می‌شود!»

*شخصی نیست!

این در حالی بود که خیلی از دوستان حاج‌آقا را می‌دیدم که اتومبیل را در اختیار همسران‌شان قرار می‌دادند تا برای گشت و گذار به شاهچراغ یا حتی به مطب دکتر بروند. بعد من با 2 فرزند کوچک، باید تا خیابان اصلی می‌رفتم و منتظر تاکسی می‌ماندم تا مثلاً به دکتر مراجعه کنم!

اینها را که با گلایه به او گفتم، خیلی جدی به من نگاه کرد و گفت «خانم شاید اینها که از این اتومبیل‌ها استفاده شخصی می‌کنند جوابی برای روز قیامت داشته باشند، اما من نه توجیه دارم و نه جواب!» بعد از آن دیگر حتی اتومبیل را پشت در خانه خودمان ندیدم!


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) در گفتگو با «صبح توس»:
شهادت پاداش بازنشستگی شهید شمس‌آبادی بود/ پاسداران بر پیمانی که با انقلاب اسلامی بستند استوارند
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ در ۱:۳۵ ب٫ظ
 
 
معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) گفت: پاسداران انقلاب بر عهد و پیمانی که با امام بستند استوارند و پیمان خون بستند که درراه نظام و رهبری تا آخرین قطره از آرمان‌های انقلاب دست نکشند.
سرهنگ افراسیابی

علی‌اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) در گفتگو با خبرنگار حوزه ایثار و شهادت صبح توس، ضمن اعلام خبر شهادت حسنعلی شمس‌آبادی از پاسداران سپاه امام رضا(ع) اظهار داشت: جز خضوع، خشوع و فروتنی چیزی از شهید ندیدیم.

وی گفت: شهید شمس‌آبادی در روزهای پایانی خدمتش در مجموعه بود و اجر و مزد خود را از خداوند دریافت کرد و شهادت حق وی بود که خداوند جزای کارهای نیک و پاکی و صداقتش را اعطا کرد.

افراسیابی افزود: شهدای مدافع حرم مایه افتخار و مباهات نظام هستند و شهادت تزریق خون به پیکر اجتماع است و مدافعین حرم با شهدای زینبیه محشور خواهند شد.

شایان‌ذکر است شهید شمس‌آبادی چند روز گذشته در سوریه به دست تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

انتهای پیام/

کد مطلب: 328890

تــوجـه


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:34 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۵۳۱۵۵۰
 
 
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
 
با حکم رهبر انقلاب؛

  حجت‌الاسلام والمسلمین علم‌الهدی به نمایندگی ولی فقیه در استان خراسان رضوی منصوب شد 

رهبر معظم انقلاب در حکمی حجت‌الاسلام سید احمد علم‌الهدی را به‌عنوان نماینده‌ ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی منصوب کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین علم‌الهدی به نمایندگی ولی فقیه در استان خراسان رضوی منصوب شد
 
 
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،
 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد علم‌الهدی را به‌عنوان نماینده‌ی ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی منصوب کردند.
 
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
 
بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
 
جناب حجة‌الاسلام والمسلمین آقای حاج سیّد احمد علم‌الهدی دامت برکاته
 
پس از سلام و تحیت
با طلب رحمت و رضوان الهی برای فقید سعید مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین آقای طبسی اعلی‌الله‌مقامه که در سالهای متمادی نمایندگی حضرت امام راحل رضوان‌الله‌علیه و این حقیر را عهده‌دار بودند، جناب مستطاب عالی را که امام جمعه‌ی موفق مشهد و امتحان‌داده‌ی دورانهای دشوار میباشید به نمایندگی خود در آن استان که متبرک به نام حضرت ابی‌الحسن‌الرضا علیه آلاف التحیة و الثنا است، منصوب میکنم.
 
انتظار دارد که وحدت کلمه‌ی مردم حول محور ارزشهای اسلام و انقلاب و انس و رأفت با جوانان و ارتباط با مسئولان و قشرهای گوناگون مردم همواره در مد نظر باشد. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
 
سیّد علی خامنه‌ای
۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۴
 
انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
 

فضیلت حدیث شریف کساء نزد علما و مراجع  

حدیث شریف کساء نزد علما و مراجع عظام تقلید به منظور رفع حاجت و دفع بلا و گرفتاری بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
عقیق: از احادیثی که منتسب به حضرت زهرا سلام الله علیها است حدیث شریف کساء است. این حدیث به قدری اهمیت دارد که می توان آن را در راستای معرفی پیشوایان و راهنمایان امّت اسلام و یکی از نقاط روشن و برجستۀ ‌خصایص و فضایل اهل بیت گرامی معرفی کرد. همواره این حدیث نزد علما و فقها به خصوص مراجع عظام تقلید از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است به طوری که این بزرگان برای رفع حاجت و دفع گرفتاری و بلا بدان توصیه و تاکید می کردند.در این جا به گوشه ای از این فضایل تقدیم می شود:

 آیت الله قاضی طباطبایی
یکی از مراجع بزرگوار تقلیدنقل می کنند: آیت الله قاضی استاد عرفان و اخلاق علامه طباطبایی، صاحب تفسیر المیزان،  به حدیث کساء بسیار اعتقاد داشت و اگر کسی به ایشان مراجعه می کرد و از مشکلات خود برای ایشان می گفت، در جواب به خواندن حدیث کساء، سفارش می کردند. همچنین آیت الله قاضی به رعایت آداب خاصی برای جلسات  حدیث کساء اشاره می نمودند؛ برای مثال می فرمودند: در جلسات حدیث کساء، چوب عود آتش بزنید.

مرحوم آیت الله بهاء الدینی
یکی از شخصیتهای مهم مملکتی نقل می کرد: هنگامی که رژیم  بعثی صدام بمباران شهر قم را آغاز کرد و مردم ناراحت شدند، به منزل آیت الله رضا بهاء الدینی رفتم و از ایشان راهنمایی خواستم، ایشان در جواب در خواست من بیان داشتند وقتی حمله هوایی به شهر دورود آغاز شد و مردم می ترسیدند و نزد من آمدند و راهنمایی خواستند من توسلی به حضرات معصومین علیهم السلام پیدا کردم و به آنها عرض کردم که مردم بیچاره اند و شما خودتان برای رفع این نگرانی ها آنها را راهنمایی بفرمایید. این توسل ادامه داشت تا اینکه از طرف حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره ای شدکه به حدیث کساء متوسل شوید. من از مردم دورود  خواستم که در تمام مساجد، مجلس حدیث کساء برپا کنند و مردم هم این برنامه را با توجۀ خاص اجرا کردند و در نتیجۀ آن بمباران شهر قطع شد.

مرحوم آیت الله گلپایگانی
به نقل از برخی از نزدیکان مرحوم آیت الله گلپایگانی، وقتی مشکلی برای این عالم پیش می آمد، ایشان به حدیث کساء متوسل می شدند و در مواقعی که کسی نزد ایشان می آمد و مشکلی داشت، ایشان یک جزوه حدیث کساء به او می دادند و می فرمودند: «از طریق توسل به حدیث کساء، مشکل  خود رابرطرف کنید»
حتی زمانی که جمعی از مسئولان مملکتی  نزد ایشان رفتند و دربارۀ جنگ تحمیلی با ایشان صحبت کردند، ایشان در جواب فرمودند: «به حدیث کساء متوسل شوید.»

 مرحوم آیت الله العظمی بهجت
حضرت آیت‌الله بهجت‌ قدس‌سره مانند دیگر عالمان بزرگ شیعه توجه ویژه‌ای به این حدیث داشت. شاید چشم‌گیرترین امری که در این‌باره از ایشان مشهود بود، قرائت دائمی حدیث کسا بود. ایشان شب‌ها این حدیث را قرائت می‌کرد و حتی در سالیانی دورتر، افراد خانواده را گرد هم می‌آورد و به همراه ایشان حدیث کسا می‌خواند.
گاهی هم در لابه‌لای کلامش به فرازهای آن روایت اشاره می‌کرد و گاهی هم صراحتاً درباره حدیث کسا سخن می‌گفت. باور ایشان این بود که امام عصرعجلاللهتعالیفرجهالشریف به مجالس حدیث کسا توجه ویژهای دارند.
گاهی هم در پاسخ به شبهاتی که درباره سند این روایت مطرح می‌شد، مطالب روشن‌گری بیان می‌فرمودند؛ به‌عنوان مثال حضرت آیت‌الله بهجت‌ قدس‌سره معتقد بودند کسانی که اهل تعقل و درایت باشند و با دقت در عجایب این حدیث بنگرند، صحت این روایت را می‌یابند و دیگر نیازی به سند آن ندارند.
آیت‌الله بهجت‌ رحمه‌الله می‌فرمود: «چند معجزه در حدیث کساست؛ به امام حسن‌ علیه‌السلام می‌فرماید: صاحب حوض هستی. آیا تا به حال گفته بود تو صاحب حوض من هستی؟! به امام حسین‌ علیه‌السلام می‌گوید: تو شافع امت من هستی».
آیت الله بهجت سفارش می کرد برای شفای مریض حدیث کساء را مکررا بخوانید و هنگام خواندن در مجلس عود روشن کنید.

مرحوم آیت الله میرزا جواد تبریزی
یکى از مصادیق «وَابْتَغُوا اِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ»دعا است که حدیث کساء را شامل مى‏شود. این حدیث شریف را بخوانید که نتایج آن را بزرگان از مؤمنین دیده ‏اند و ان شاء اللَّه به عنایت امام زمان‏ علیه السلام امور حل مى‏شود. نگران نباشید.
این حدیث از احادیث مجرب مى‏باشد و از مسلّمات و مرتکزات در اذهان عموم مؤمنین، علما و اصحاب ائمه‏ علیهم السلام بوده و جاى شک و شبهه‏اى در آن نیست.

آیت الله وحید خراسانی
در حدیث شریف کساء آمده است: «هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها» در همین جمله باید فکر کرد؛ زیرا آنچه عقل هر حکیمی را مبهوت می کند، این است که اول شخص عالم و آدم پیغمبر خاتم است و دوم شخص عالم و آدم وصی بلافصل خاتم است. آن دو بزرگوار دیگر امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام به اتفاق عامه و خاصه، هر دو سید تمام اهل بهشتند و خدا جنت عدن را به این دو امام معصوم زینت داده است.
آن وقت، چنین کسانی وقتی زیر کساء یا عبای پیامبر (ص) قرار می گیرند؛ یعنی اجتماع این پنج نور پاک واقع می شود، ام سلمه از پیامبر (ص) تقاضا می کند که او هم در زیر کساء با اینان قرار گیرد. حضرت فرمودند «انت علی خیر»، ولی خواست او را اجابت نکردند که این محدوده اختصاری است. حدیث کساء مورد اتفاق فریقین قرار دارد و درباره این پنج نور پاک، آیه شریفه ی تطهیر نازل گشته است «انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا»
حال این پنج نور پاک و باعظمت هنگامی که معرفی می شوند گفته می شود: فاطمه است و پدر فاطمه. در اینجا پیامبر اکرم - که شخص اول عالم است - به عنوان پدر فاطمه معرفی می شوند. آن شخص دوم عالم به عنوان شوهر آن حضرت معرفی می شوند که عبارت چنین است؛ فاطمه است و شوهر فاطمه.
و بعد در آن حدیث آمده است که فاطمه است و دو پسر فاطمه. پس، حضرت زهرا سلام الله علیها مرکز دائره است. بی تردید کسی که با این مرکز دائره مربوط باشد با همه دایره ارتباط دارد. دایره وجود هم فقط دور این عده می گردد و الان «بیمنه رزق الوری و بوجوده ثبتت الارض و السماء» کسی که به وجود او، آسمان و زمین ثابت است، آخرین فرزند معصوم فاطمه سلام الله علیها است. این است که فضیلت و عظمت ارتباط با آن حضرت قابل وصف نیست؛ حال به هر طریقی و هر راهی که باشد؛ بنابراین حضرت فاطمه سلام الله علیها تنها کسی است که با تمام آل عبا رابطه ای بلافصل دارد. با آنکه پیامبر گرامی بالاترین شأن را دارد رابطه او با امام حسین علیه السلام به واسطه حضرت زهرا سلام الله علیها است. حضرت علی علیه السلام فرزندان دیگری هم داشته است؛ اما بدون پیوند با حضرت زهرا سلام الله علیها از چنان عظمت و جایگاهی برخوردار نشدند.

 

منبع:تسنیم

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:26 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 76344 چهارشنبه، 19 اسفند 1394 - 14:05
 
 
چرا نواب اربعه امام زمان(عج) شهید نشدند
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): با وجود فشارهایی که از حاکمان و خلفای آن دوران بر «محمد بن عثمان» وارد می‌شد، همچنین به رغم مخالفت‌هایی که از سوی مدعیان دروغین نیابت با وی صورت می‌گرفت، ایشان توانست جایگاه نیابت ولی‌عصر(عج) را به گونه‌ای شایسته نگه دارد.
  

دومین نایب از نواب اربعه امام زمان(عج)، محمد بن عثمان فرزند نایب اول است. عثمان بن سعید هنگام مرگ خود، به دستور حضرت مهدی(عج) نیابت را به فرزند خود «محمد» سپرد، امام زمان(عج) در توقیعی این چنین از نایب دوم خویش یاد می‌کنند: ... و اما محمد بن عثمان عمری، خداوند از او و پدرش خشنود و راضی باشد! همانا او مورد وثوق من و نوشته او، نوشته من است، با وجود فشارهایی که از حاکمان و خلفای آن دوران بر محمد بن عثمان وارد می‌شد، همچنین به رغم مخالفت‌هایی که از سوی مدعیان دروغین نیابت با وی صورت می‌گرفت، ایشان توانست جایگاه نیابت ولی‌عصر(عج) را به گونه‌ای شایسته نگه دارد و امور واگذار شده را به شایستگی انجام دهد.

از ویژگی‌های نایب دوم امام زمان(عج) می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-ایشان فرزند نخستین نایب بود.

2-همانند پدرش، از طرف دو امام به نیابت امام زمان نصب شده بود.
3- مدت زمان بیشتری نایب حضرت مهدی(عج) بوده است.

4- افزون بر رسیدگی به امور شیعیان، از حساس‌ترین وظایف او در دوران نیابت، مبارزه با مدعیان دروغین نیابت بود.

بنا به روایت مشهور محمد بن عثمان در رزوهای آخر جمادی‌الاول سال 305 هجری قمری وفات یافت که مزار مظهرش در کنار قبر مادرش بر سر راه کوفه در محلی که خانه‌اش آنجا بود، واقع است. این محل در سمت غربی بغداد است.

 

چرا نواب اربعه امام زمان(عج) شهید نشدند

 

*چرا نواب اربعه شهید نشدند

البته یکی از سؤالاتی که درباره نواب اربعه مطرح می‌شود این است که برخورد حکومت با نائبان حضرت مهدی(عج) چگونه بود و چرا این افراد کشته و شهید نشدند؟

گروه مهدویت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم در پاسخ این چنین می‌نویسد:

تردیدی نیست که با توجه به روایات نبوی و نیز احادیثی که از ناحیه ائمه اطهار درباره امام زمان(عج) و حکومت مهدوی وارد شده بود، دستگیری امام زمان(عج) یکی از اهداف مهم حکومت وقت بود. آنان می‌دانستند که نتیجه وجود امام(ع) تهدید حکومت و حاکمیت آنان است، بنابراین دیوانه‌وار می‌کوشیدند تا دولت خود را از خطر وی نگاه دارند و در این راستا از هیچ‌گونه اقدامی فرو گذار نکردند.
حمله به خانه امام و فرمان به تفتیش دقیق خانه او سیاستی بود که همه حکام به کار می‌بردند و دولتیان از آن پیروی می کردند، تجسس پیوسته و احتیاط فوق‌العاده از طرف مأموران برای کشف مکان پنهانی امام(عج) و دستگیری وی صورت‌می گرفت.

با این وجود فعالیت نواب در طول نیابتشان کاملا سری، مخفیانه و در استتار شدید انجام می‌گرفت، به گونه‌ای که دولت وقت با کوشش‌های زیاد و تجسس خستگی‌ناپذیر بعد از 19 سال فعالیت نواب تازه فهمیدند که امام(عج) در میان مردم وکیل و نائب دارد و فعالیت‌های مشکوک در دریافت مال و وجوهات به وکالت جهت مصالح امام انجام می‌دهند.(1)
اما تنها این نبود بلکه رهبری و نظارت و مراقبت پایگاه‌های مردمی نیز وجود داشت و اموال را از آن مراکز دریافت می‌کردند، بر پایه این کشف خطرناک مأموران حکومتی، وقتی «معتضد» زمام خلافت را در دست گرفت، مراقبت‌ها و تجسس را درباره امام و خصوصاً شناسایی افراد کلیدی مثل نواب تشدید کرد.(2)

به گونه‌ای که بارها منزل امام(ع) و دیگر اماکن مرتبط به آن بزرگوار و شیعیان‌اش مورد تهاجم و تفتیش قرار گرفت، «از مجموع روایات و نصوص تاریخی آشکار می‌شود که امام(عج) در تنظیمات تشکیلات و ارتباط و تماس خود با پایگاه‌های مردمی و پیروان خویش تأکید می‌کرد که در سازمان، نظام هرمی را رعایت کنند، او خود در قلّه و رأس هرم به عنوان رهبر، کارهای خود را در خفاء و به طور سری انجام می‌داد و فرمان‌ها و دستورات و رهنمودهای خود را به طور مستقیم به نواب خود صادر می‌کرد، دیگران به منزله شاخ و برگ‌ها بین او و وکیلان او که در مناطق دور (و مخفی از چشم مأموران حکومتی) پراکنده بودند، حلقه پیوند بین امام و پایگاه‌های وسیع مردمی بودند».(3)
بنابراین انتخاب افراد به وسیله امام(عج) برای تصدی سفارت و بر عهده گرفتن وکالت مخصوص، بر اساس ژرفای اخلاص و وفاداری آنان و قدرت و توانایی نسبت به تحمل شکنجه بود تا اگر به دست مأموران بیرحم حکام ستمگر وقت افتند، توانایی تحمل آزار و زندان را داشته باشند، پس امام(عج)  این منصب نیابت خاص را به کسانی واگذار می‌کرد که اخلاص عمیق و اراده نیرومند داشته باشند و به همین خاطر عده‌ای به ابوسهل نوبختی (که از بزرگان شیعه بود) اعتراض کرده و گفتند: این امر چگونه رخ داده است (چگونه با وجود شما) آن را به شیخ ابوالقاسم حسین بن روح داده‌اند نه به تو؟ او گفت: آنان داناترند و بهتر می‌دانند چه کسی را انتخاب کنند. اما من کسی هستم که با دشمنان ملاقات و مناظره می‌کنم و اگر جای او (امام(عج)) را همچنان که ابوالقاسم می‌داند، می‌دانستم و تحت فشار قرار می‌گرفتم، شاید جای او را نشان می‌دادم، اما ابوالقاسم، اگر حجت(امام(عج)) زیر دامانش باشد و او را تکه تکه کنند، او را نشان نمی‌دهد.(4)
و بر همین اساس زمانی که حسین بن روح(ره) وکیل شخصی محمد بن عثمان(ره) بود، به دلیل درگیری‌های قومی، نژادی و فرقه‌ای دستگاه خلافت عباسی، پس از سقوط خاندان ایرانی بنو فرات از وزارت در خلافت عباسی و روی کار آمدن جناح سنی، جناب حسین بن روح در سال 312 دستگیر شد و تا سال 317 قمری زندانی بود، در دوران زندان مسئولیت‌های علمی خود را به دوست و همفکرش محمد بن علی شلمغانی سپرد و هنوز در زندان بود که خبر انحراف عقیدتی شلمغانی را شنید، با صدور نامه‌ای در لعن او، کلیه مسئولیت‌ها را از وی پس گرفت.(با توجه به پایداری و حفظ اسرار نیابت و اجتناب از مواجهه و رویارویی با مأموران و حکومت وقت) اندکی بعد از زندان آزاد شد و خلیفه وقت تمایل داشت تا با حسین بن روح در تماس باشد.(5)
و همین طور سایر نواب مثلاً جناب عثمان بن سعید اسدی که نماینده امام هادی(ع) و امام عسکری(ع) نیز بود و یکی از کادرهای برجسته شیعه امامیه بود که در دوره حیات و امامت امام حسن عسکری(ع) رابط بین امام و نمایندگان آن حضرت در مناطق مختلف بود و کلیه پیام‌ها را جاسازی کرده و به عنوان یک فروشنده روغن خدمت امام عسکری(ع) می‌رسید و تحویل می‌داد و جواب دریافت کرده، به همان صورت از خانه امام(عج) خارج می‌شد.

وی همین رابطه را با امام هادی(ع) نیز داشته است. لذا مورد توجه و اعتماد کامل خاندان اهل بیت و امامت بود. از همین روی نائب خاص حضرت بقیة الله(عج) شد و خدمت آن حضرت شرفیاب می‌شد(و در طول دوران نیابت‌اش) دستورات لازم را دریافت می‌داشت(و به طور سری و پنهان از دید مأموران حکومتی) به شیعیان می‌رساند.(6)

همین طور جناب محمد بن عثمان و نیز علی بن محمد سمری وضعیت مشابهی داشتند و هیچ گاه اقدام به فعالیت‌های علنی و دایر کردن دفتر و یا نمایندگی نمی‌کردند تا موجب جلب توجه حکومت و مأموران حکومتی شود و تمام سعیشان در دوره نیابت هر کدام بر اساس سفارش‌های امام(عج) و در نظر گرفتن مصالح شیعه، اجتناب از مواجهه و برخورد مستقیم با دولت وقت و مأموران دولتی بود، بنابراین در طول شصت و نه سال و شش ماه و پانزده روز غیبت صغری که جناب عثمان بن سعید پنج سال و جناب محمد بن عثمان حدود 40 سال و جناب حسین بن روح 21 سال و جناب علی بن محمد سمری سه سال سمت نیابت خاص از حضرت بقیة الله(عج) به عهده داشتند، هیچ گونه حادثه‌ای که منجر به رویارویی و مواجهه مستقیم با حکومت و ماموران حکومتی شود واقع نشد و بسیار کم اتفاق می‌افتاد که موضوع علنی شود.

هیأت‌های نمایندگی مردم نزد نائب می‌آمدند و وجوه و سؤالات را با خود می‌آوردند، نایب اموال را دریافت می کرد و پاسخ سؤال ها را می داد و مشکلات را حل می کرد. دریافت وجوهات غالباً و عموماً با روش بازرگانی بود ـ یعنی به صورت قرض دادن، به افراد داده می شد بی آن که این روش، شک ماموران را بر انگیزد.(7)
سخن‌چینان و جاسوسان دولتی، غالباً با روش‌های بی اندازه جالب روبرو می‌شدند که از این قبیل و از باب نمونه نحوه وصول اخبار به عبدالله بن سلیمان وزیر دولت وقت بود، درباره وکلای امام زمان(عج) که در بغداد و دیگر مناطق حضور داشتند و شایع بود که برای امام(عج) کار می‌کنند، کسانی نزد وزیر مزبور آمدند و به او گفتند که نزد هر یک از این نواب، کسی فرستد و آن اشخاص بگویند که پولی دارند و می‌خواهند نزد امام بفرستد. هر کس از آنان پولی دریافت کرد، حجت علیه او اقامه می‌شود و به جرم مشهود دستگیر می‌شود، وزیر برای کشف و شناسایی نواب امام(عج) به این نصیحت عمل کرد. اما دستورها و راهنمایی‌های معصومانه امام(عج) زودتر از جاسوسان دولت به وکیلان رسیده بود، لذا آنان نیابت امام را انکار کردند و خود را در برابر مزدوران دولت به نادانی زدند و تجاهل کردند، از این رو توطئه وزیر با شکست روبرو شد و نواب از شر مأموران نجات یافتند.(8)
همان گونه که از این جریان و جریان‌ها و حوادث مشابه آن استفاده می‌شود، وکلا و نواب امام(عج) چه نواب اربعه که مستقیماً با امام(عج) در ارتباط بودند و چه وکلاء و نوابی که با یکی از نواب اربعه در ارتباط بودند، ولو دسترسی به خود امام نداشتند، شدیداً  مراقب بودند که هیچگونه بهانه به دست مأموران دولتی و حکومت وقت ندهند و البته این در اثر نظارت و سفارش امام(عج) برای حفظ اسرار امام و مصالح شیعیان بوده است.

 

*پی‌نوشت‌ها:

1. بررسی پیشوایان، استاد عادل اطیب. ترجمه دکتر اسدالله مبشری. مبحث نواب اربعه.
2. همان.
3. همان.
4. غیبت شیخ طوسی(ره)، ص 240. بحار الانوار، ج 13، ص 98.
5. تاریخ ادیان و مذاهب، ج3، مبلغی آبادانی.
6. تاریخ ادیان و مذاهب جهان، ج 3، مبحث نواب اربعه، مبلغیّ آبادانی.
7. همان.
8. تاریخ ادیان و مذاهب جهان، ج 3، مبحث نواب اربعه، مبلغی آبادانی، به نقل از: اعلام الوری ص 421.

   
  

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:20 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 76475 چهارشنبه، 19 اسفند 1394 - 16:08
 
 
عکس/ شاعران انقلاب در یک قاب
 
عکس/ شاعران انقلاب در یک قابشهیدخبر(شهیدنیوز): مردانی در آن سال‌ها واقعا شاعر تاثیرگذاری بود و شعرش جریانی در ادبیات انقلاب ایجاد کرده بود.
  

پرویز بیگی حبیب‌آبادی با انتشار این تصویر قدیمی و منتشر نشده نوشت: خانم سیمین‌دخت وحیدی کنار قیصر ایستاده و مرحوم نصرالله مردانی هم که امروز سالروز اوست نفر بعدی است. علی معلم دامغانی، حسین اسرافیلی و عباس براتی‌پور هم نفرات بعدی هستند که به ترتیب ایستاده‌اند.

آن دو نفر که نشسته‌اند، از سمت راست من هستم با پیراهنی سفید کنار حسین آهی عزیز .

حالا که سالروز نصرالله مردانی است، چند کلمه‌ای هم برای او بنویسم. آن سال‌ها مصادف با جنگ تحمیلی هم بود و یکی از شعرهایش در کنار دیگر آثار ماندگار ادبی دفاع مقدس سینه به سینه در جبهه‌ها می‌چرخید:

من واژگون، من واژگون، من واژگون رقصیده‌ام

من بی‌سر و بی‌دست و پا، در خواب خون رقصیده‌ام

مردانی در آن سال‌ها واقعا شاعر تاثیرگذاری بود و شعرش جریانی در ادبیات انقلاب ایجاد کرده بود. روحش شاد!

   

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
مهم‌ترین جملات رهبرانقلاب در سال ۹۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۵۶
 
 
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ی رهبر انقلاب در سال ۹۴ را به نظر سنجی گذاشته است.
به گزارش جهان به نقل از میزان، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مهم‌ترین و
به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ی رهبر انقلاب در سال ۹۴ را به نظر سنجی گذاشته است.
 
این نظرسنجی تا بیست و دوم اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
 
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از مخاطبان خواسته است نظرات خود را از طریق سایت khamenei.ir ارسال یا آن را به شماره‌ی ۲۰۱۱۰ پیامک کنند.
 
جملات پیشنهادی برای انتخاب به عنوان مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ی رهبر انقلاب در سال ۹۴ به شرح زیر هستند:
 
۳۹۴/۰۱/۰۱ - بیانات در حرم مطهر رضوی
 
من این را صریحاً به ملّت عزیزمان عرض میکنم – قبلاً هم گفتم – من از همه‌ی دولتها در دوران مسئولیّت خودم حمایت کردم؛ از این دولت هم حمایت میکنم. هرجا هم لازم باشد تذکّر میدهم؛ البتّه چک سفید امضا هم به کسی نمیدهم. نگاه میکنم به عملکردها و برحسب عملکردها قضاوت میکنم و به توفیق الهی و به کمک الهی، برحسب عملکردها هم عمل خواهم کرد.
 
۱۳۹۴/۰۱/۲۰ - بیانات در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام
 
چند جوان بی‌تجربه، امور آن کشور (عربستان سعودی) را در دست گرفتند و دارند آن جنبه‌ی توحّش را غلبه میدهند بر جنبه‌ی متانت و ظاهرسازی؛ این به ضررشان تمام خواهد شد. من هشدار میدهم به سعودی‌ها، از این حرکت جنایت‌آمیزی که در یمن میکنند باید دست بردارند؛این در این منطقه قابل قبول نیست.
 
۱۳۹۴/۰۱/۳۰ - بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران
 
جمهوری اسلامی اوّلاً ثابت کرده است و نشان داده است که در دفاع از خود کاملاً مقتدرانه و در نهایت اقتدار عمل میکند؛ همه‌ی ملّت مثل یک مشت مستحکم گِرد هم می‌آیند و در مقابل متجاوز، در مقابل متعرّض، در مقابل مهاجمِ غیر منطقی می‌ایستند؛ در دفاع، ملّت ما یکپارچگی کامل دارد و هیچ‌چیز دیگری تأثیر نمیگذارد.
 
۱۳۹۴/۰۲/۰۹ - بیانات در دیدار جمعی از کارگران سراسر کشور
 
حرف زدن راجع به فساد که فایده‌ای ندارد؛ با «دزد دزد» گفتن، دزد از دزدی دست برنمیدارد؛ باید رفت، وارد شد. مسئولان کشور، روزنامه که نیستند که راجع به فساد حرف میزنند. بله، روزنامه راجع به فساد ممکن است حرف بزند، من و شما که مسئول هستیم باید اقدام کنیم؛ حرف دیگر چیست؟ وارد بشوید؛ اگر بلدیم اقدام کنیم، جلوی فساد را به‌معنای واقعی کلمه بگیریم.
 
مشکل اقتصادی کشور اگر بخواهد حل بشود، باید روی تولید متمرکز شد... کلید حلّ مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست؛ در داخل کشور است.
 
۱۳۹۴/۰۲/۱۴ - بیانات در دیدار اعضای ستاد کنگره‌ی بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان
 
کشور امروز خوشبختانه درگیر جنگ نظامی نیست امّا درگیر جنگ سیاسی است، درگیر جنگ اقتصادی است، درگیر جنگ امنیّتی است و بالاتر از همه درگیر جنگ فرهنگی است؛ یعنی یک جنگ است. یعنی این را اگر کسی نداند، آن‌وقت خواب خواهد ماند؛ اگر کسی نداند خواب خواهد ماند. همین‌قدر که ندانید دشمن در صدد حمله است و این حمله از کجا است و چگونه است، باید مطمئن باشید شکست میخورید؛ باید بدانید که دشمن چه‌کار میکند. امروز صحنه‌ی کشور این است
 
۱۳۹۴/۰۲/۱۶ - بیانات در دیدار جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور
 
میگوید اگر چنین نشود، چنان نشود، ممکن است ما حمله‌ی نظامی به ایران بکنیم؛ اوّلاً که غلط میکنید؛ ثانیاً من در زمان رئیس‌جمهور قبلی آمریکا - آن‌وقت هم تهدید میکردند - گفتم دوران بزن‌ودررو تمام شده؛ این‌جور نیست که شما بگویید میزنیم و درمیرویم؛ نخیر، پاهایتان گیر خواهد افتاد و ما دنبال میکنیم. این‌جور نیست که ملّت ایران رها کند کسی را که بخواهد به ملّت ایران تعرّضی بکند؛ ما دنبال خواهیم کرد.
 
۱۳۹۴/۰۲/۳۰ - بیانات در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه‌السلام
 
بنده خبرهایی دارم از اینکه دشمنان ما با همراهی برخی از مسئولان سفیه منطقه‌ی خلیج‌فارس - نه همه‌شان، بعضی - درصدد هستند که جنگهای نیابتی را به مرزهای ایران بکشانند. پاسداران انقلاب اسلامی و همه‌ی پاسداران حریم امنیّت ملّی در سازمانهای مختلف بیدارند، هوشیارند. این را بدانند که اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش جمهوری اسلامی بسیار سخت خواهد بود.
 
گفتیم که اجازه نمیدهیم از هیچ‌یک از مراکز نظامی هیچ بازرسی‌ای از سوی بیگانگان صورت بگیرد. میگویند بایستی ما بیاییم با دانشمندان شما مصاحبه کنیم یعنی در واقع بازجویی کنیم. ما اجازه نمی‌دهیم به حریم دانشمندان هسته‌ای ما و دانشمندان در هر رشته‌ی حسّاس و مهمّی، اندک‌اهانتی بشود.
 
۱۳۹۴/۰۳/۱۴ - بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله
 
مسئله‌ی فلسطین از دستور کار نظام جمهوری اسلامی خارج نخواهد شد.
 
اگر ملّت ایران بخواهد به آن هدفها برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند، که تحریف شخصیّت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملّت ایران است. اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد.
 
۱۳۹۴/۰۳/۲۶ - پیام رهبر انقلاب در پی تشییع پیکر مطهر شهدا با حضور حماسی مردم تهران
 
صلوات و تحیّات خدا بر شهیدان مظلوم غوّاص که با ظهور و حضور خود، این فروغ خاموش نشدنی را مدد رساندند و پرچم یادهای عزیز و گران‌بها و ذخیره‌های معنوی ملّت را با شکوهی هر چه تمام‌تر در کشور برافراشتند... حضور پُرمضمون امروز شما در تشییع این دُردانه‌های به میهن بازگشته، یکی از به یادماندنی‌ترین حوادث انقلاب است.
 
۱۳۹۴/۰۳/۲۷ - دیدار نخست‌وزیر عراق با رهبر انقلاب
 
میهمان‌نوازی و کَرَم در استقبال از زائران اربعین حسینی یکی از صفات ممتاز مردم است. این رفتار عاشقانه‌ی معنوی در دنیای امروز مادی بسیار مهم و قابل توجه است و هنوز به‌درستی عمق این فضیلت مردم عراق شناخته نشده است.
 
۱۳۹۴/۰۴/۱۳ - بیانات در دیدار اساتید دانشگاه‌ها
 
طبق آمارهای جهانی، شتاب پیشرفت علمی در کشور، سیزده برابرِ متوسّط جهان بود؛ این را مراکز آماریِ علمی دنیا اعلام کردند که ما هم مکرّر قبلاً اعلام کردیم. این شتاب، امروز کم شده... کاری کنید که شتاب رشد علمی فروکش نکند.
 
۱۳۹۴/۰۴/۱۳ - بیانات در دیدار اساتید دانشگاه‌ها
 
محیط علمی کشور را از حاشیه‌سازی‌ها برکنار نگه دارید.
 
۱۳۹۴/۰۴/۰۶ - بیانات در دیدار خانواده‌های شهدای هفتم تیر و جمعی از خانواده‌های شهدای استان تهران
 
امروز هم شهدا در حال تقویت روحیّه‌ی ملّت ایرانند. همین چند روز قبل از این، ۲۷۰ شهید وارد تهران شدند و شما دیدید چه حادثه‌ای درست شد؛ چه شوری، چه هیجانی! نقطه‌ی مقابل دلسردی‌ها، نقطه‌ی مقابل نومیدی‌ها، نقطه‌ی مقابل رکود و رکونها؛ تحرّک، آمادگی، شوق، عشق، آرمان‌گرایی؛ این کار شهدا است.
 
۱۳۹۴/۰۴/۲۰ - بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان
 
اگر مبارزه‌ی با استکبار نباشد، ما اصلاً تابع قرآن نیستیم. مبارزه‌ی با استکبار که تمام نمیشود. در مورد مصادیق استکبار، آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است... مبارزه‌ی با استکبار تعطیل‌پذیر نیست، تکلیفش کاملاً روشن است و خودتان را آماده کنید برای ادامه‌ی مبارزه‌ی با استکبار.
 
۱۳۹۴/۰۴/۲۷ - خطبه‌های نماز عید فطر
 
این آقا گفته است که میتواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمی‌های ما این‌جور حرفها را «لاف در غریبی» میگفتند. من نمیخواهم در این زمینه چیزی بگویم، آنها که این حرف را خواهند شنید، اگر میخواهند درست بفهمند، اگر میخواهند از تجربه‌های خود درست استفاده بکنند بدانند، البتّه ما از هیچ جنگی استقبال نمیکنیم، ما به هیچ جنگی مبادرت نمیکنیم و پیش‌دستی نمیکنیم، امّا اگر جنگی اینجا اتّفاق بیفتد، آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است.
 
۱۳۹۴/۰۵/۲۶ - بیانات در دیدار اعضای مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و اتحادیه‌ی رادیو و تلویزیون‌های اسلامی
 
هر کسی با اسرائیل مبارزه کند و رژیم صهیونیستی را بکوبد و مقاومت را تأیید کند، ما از او حمایت میکنیم؛ انواع حمایتهایی که برای ما ممکن باشد؛ همه‌جور حمایتی که برای ما ممکن است، از هر کسی که با رژیم صهیونیستی مقابله کند، خواهیم کرد.
 
امروز به نظر ما مصداق مجاهدت که در مقابل ما مسلمانها، ما پیروان اهل بیت قرار دارد، عبارت است از مبارزه‌ی با نقشه‌های استکبار در منطقه‌ی اسلامی؛ امروز بزرگ‌ترین مجاهدت این است.
 
‌۱۳۹۴/۰۵/۳۱- بیانات در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران حج
 
ما سی‌وپنج شش سال است که این تجربه را داریم که باید داخل آحاد ملّت اتّحاد و اتّفاق وجود داشته باشد؛ و به برکت این اتّحاد و اتّفاق موفقیّتهای بزرگی هم به دست آوردیم؛ این را بعضی از کشورهای دیگر ندانستند، نفهمیدند و هنوز هم نمیفهمند. بر اثر یک اختلاف کوچک -یا اختلاف مذهبی، یا اختلاف قومی یا حتّی اختلاف حزبی- در داخل کشورهایشان می‌افتند به جان هم و همدیگر را مثل دشمن میکوبند؛ خب، خدای متعال نعمتش را از اینها میگیرد... وقتی خودمان خودمان را خراب کردیم، خودمان ایجاد اختلاف کردیم، خودمان علیه هم توطئه کردیم، خودمان با هم دست‌به‌یقه شدیم، خدای متعال نعمتش را برمیدارد
 
‌۱۳۹۴/۰۵/۳۱ - بیانات در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران حج
 
لعنت خدا بر آن کسانی که سعی کردند حقیقت امّت اسلامی را، اهمّیّت امّت اسلامی را از ذهنها دور کنند؛ مسلمانها را به اصناف گوناگون، به انگیزه‌های گوناگون تقسیم کنند؛ ملّیّتها را در مقابل عظمت امّت اسلامی بزرگ کنند؛ ملّت را از هم جدا کنند؛ درحالی‌که امّت اسلامی مهم است.
 
۱۳۹۴/۰۶/۱۸ - بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
 
بعد از اتمام این مذاکراتِ هسته‌ای، شنیدم صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی گفتند فعلاً با این مذاکراتی که شد، تا ۲۵ سال از دغدغه‌ی ایران آسوده‌ایم؛ بعد از ۲۵ سال فکرش را میکنیم. بنده در جواب عرض میکنم اوّلاً شما ۲۵ سال آینده را نخواهید دید. ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت؛ ثانیاً در همین مدّت هم روحیّه‌ی اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیست‌ها را راحت نخواهد گذاشت؛ این را بدانند اینکه ما در سال ۸۸ در مقابل کسانی که اصرار میکردند باید انتخابات باطل بشود ایستادیم، به‌خاطر همین بود که از حقّ‌النّاس دفاع کردیم. چهل میلیون (نفر) -بالاترین نصاب انتخابات- در سال ۸۸ در (دادن‌) آراء شرکت کردند. خب، یک نتیجه‌ای داد. هر کسی (هم‌) برنده‌ی این انتخابات میشد، ما همین‌جور می‌ایستادیم، دفاع میکردیم. بنده از حقّ‌النّاس دفاع کردم، از حقّ مردم دفاع کردم. باز هم هر وقتی که مردم رأی بدهند -به هر کسی که مردم بپسندند و بپذیرند و رأی بدهند- بنده از رأی مردم دفاع خواهم کرد؛ پشت سرِ مردم خواهم ایستاد. رأی مردم حقّ‌النّاس است.
 
۱۳۹۴/۰۶/۱۸ - بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
 
ملّت بزرگ ایران این شیطان بزرگ را از کشور بیرون کرد؛ نباید بگذاریم دوباره برگردد؛ نباید بگذاریم از در رفت، از پنجره برگردد؛ نباید اجازه بدهیم نفوذ پیدا کند.
 
۱۳۹۴/۰۶/۱۸ - بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
 
مسئولین کشور جوانهای انقلابی را گرامی بدارند؛ این‌همه جوانهای حزب‌اللّهی و انقلابی را برخی از گویندگان و نویسندگان نکوبند به اسم افراطی و امثال اینها. جوان انقلابی را باید گرامی داشت.
 
۱۳۹۴/۰۷/۰۸ - بیانات در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر
 
امروز ده‌ها هزار نفر از عزیزان ما هنوز در مکّه و مدینه، در مناسک حجّند؛ اندک بی‌احترامیِ به اینها، عکس‌العمل ایجاد خواهد کرد.
 
۱۳۹۴/۰۷/۱۵ - بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده‌های آنان
 
امروز، همه‌ی ایمان در نظام جمهوری اسلامی در مقابل کفر قرار گرفته است؛ و همان‌طور که معنویّت و صفا و اقتدار معنوی پیغمبر اکرم و خانواده‌اش توانست دشمن را از میدان خارج کند، به فضل الهی و به حول‌وقوّه‌ی الهی ملّت ایران با اقتدار خود و با معنویّت خود دشمن را از میدان خارج خواهد کرد.
 
۱۳۹۴/۰۷/۲۲ - بیانات در دیدار شرکت‌کنندگان در نهمین همایش ملی «نخبگان فردا»
 
بعضی‌ها اردو درست میکنند که بفرستند اروپا؛ اردوی دانشجویی به اروپا! یکی از غلطترین کارها این است؛ این اردوی جهادی، از آن بمراتب بهتر و شرافتمندانه‌تر و مفیدتر است.
 
۱۳۹۴/۰۸/۱۲ - بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان
 
یکی از کارهای آمریکایی‌ها در این سالهای آخر، این است که کسانی را وادار کنند به بَزَک‌کردن چهره‌ی آمریکا؛ به اینکه این‌جور وانمود بکنند که آمریکایی‌ها اگر هم یک روزی دشمن بودند، امروز دیگر دشمنی نمیکنند؛ هدف این‌است.
 
۱۳۹۴/۰۸/۲۰ - بیانات در دیدار رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری
 
بعضی‌ها کار فرهنگی را در داخل دانشگاه با کنسرت و اردوهای مختلط اشتباه گرفته‌اند؛ خیال میکنند کار فرهنگی این است‌؛ میگویند باید دانشجو شاد باشد!
 
۱۳۹۴/۰۸/۲۰ - بیانات در دیدار رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری
 
همه‌ی دنیا -دشمنان ما یک‌جور، دوستان ما یک‌جور- میگویند جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است (امّا) این آقا در داخل میرود فلان‌جا سخنرانی میکند، میگوید آقا، ما کسی نیستیم، ما چیزی نیستیم، ما منزوی هستیم!
 
۱۳۹۴/۰۹/۰۴ - بیانات در دیدار فرماندهان گردان‌های بسیج
 
هدف نفوذ این است؛ نفوذ جریانی، نفوذ شبکه‌ای، نفوذ گسترده؛ نه موردی. اگر این نفوذ نسبت به اشخاصی انجام بگیرد که اینها در سرنوشت کشور، سیاست کشور، آینده‌ی کشور تأثیری دارند، شما ببینید چه اتّفاقی می‌افتد؟ آرمان‌ها تغییر پیدا خواهند کرد، ارزش‌ها تغییر پیدا خواهد کرد، خواست‌ها تغییر پیدا خواهد کرد، باورها تغییر پیدا خواهد کرد.
 
۱۳۹۴/۰۹/۰۴ - بیانات در دیدار فرماندهان گردان‌های بسیج
 
اینهایی که در بخشهای مختلف، با زبانهای مختلف، بسیج را متّهم میکنند به تندروی، به افراطی‌گری و چه و چه و چه، دارند در واقع نفوذ را تکمیل میکنند؛
 
۱۳۹۴/۰۹/۰۸ - نامه رهبر انقلاب اسلامی به عموم جوانان در کشورهای غربی‌
 
من از شما جوانان میخواهم که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرف‌بینی و استفاده از تجربه‌های ناگوار، بنیانهای یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی‌ریزی کنید.
 
۱۳۹۴/۰۹/۰۹ - بیانات در ابتدای درس خارج فقه‌ درباره پیاده‌روی اربعین
 
(پیاده روی تا کربلا) این حرکت حرکت عشق و ایمان است؛ ما هم از دور نگاه میکنیم به این حرکت، و غبطه میخوریم به حال آن کسانی که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند:
 
گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم‌
 
بُعد منزل نبوَد در سفر روحانی
 
۱۳۹۴/۱۰/۱۴ - بیانات در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
 
اگر فرض کنیم عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس شورای اسلامی بشود یا وارد مجلس خبرگان بشود یا در ارکان دیگر نظام نفوذ بکند، مثل موریانه از داخل میجَود و پایه‌ها را سست می‌کند و فرو می‌ریزد؛
 
۱۳۹۴/۱۰/۱۴ - بیانات در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
 
نماز جمعه یک قرارگاه است؛ قرارگاه ایمان، قرارگاه تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق.... فرمانده قرارگاه امامت جمعه، شخص امام جمعه است.
 
۱۳۹۴/۱۰/۱۹ - بیانات در دیدار مردم قم
 
آن‌کسی که امروز با امام خمینی بیعت میکند، با پیغمبر بیعت کرده. وقتی شما خطّ انقلابی امام را زنده نگه میدارید و نمیگذارید مندرس بشود، نمیگذارید رنگ کهنگی بگیرد، در واقع با پیغمبر بیعت کردید؛ با پیغمبر که بیعت کردید،
 
۱۳۹۴/۱۰/۱۹ - بیانات در دیدار مردم قم
 
حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد امّا انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است.
 
۱۳۹۴/۱۰/۲۱ - بیانات در دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای ورزش کشور
 
آن ورزشکاری که اسم خدا را می‌آورد، یا آن ورزشکاری که بعد از آنکه در کشتی پشت حریف را به خاک میرساند سجده میکند؛ اینها خیلی مهم است
 
۱۳۹۴/۱۰/۳۰ - بیانات در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات
 
من میفهمم که بعضی وقتی میگویند تندروی، جریان حزب‌اللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزب‌اللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه‌ی وجود، با همه‌ی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله‌ی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان می‌آیند.
 
۱۳۹۴/۱۰/۳۰ - بیانات در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات
 
این حرکتی که جوانهای عزیز سپاه پاسداران ما در دریا کردند و در مقابل تجاوز دشمن از خودشان هویّت و قدرت نشان دادند -که تا حالا فرصت نشده که از اینها تشکّر بکنم؛ و واقعاً هم تشکّر میکنم از اینها- کار بسیار درستی کردند؛ دشمن تجاوز کرد به آبهای ما، اینها رفتند دشمن را محصور کردند.
 
۱۳۹۴/۱۰/۳۰ - بیانات در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات
 
امتیاز دوم این شهدای شما (مدافع حرم) این است که اینها رفتند با دشمنی مبارزه کردند که اگر اینها مبارزه نمیکردند، این دشمن می‌آمد داخل کشور... اگر جلویش گرفته نمیشد، ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و بقیه‌ی استانها با اینها میجنگیدیم و جلوی اینها را میگرفتیم. در واقع این شهدای عزیز ما جان خودشان را در راه دفاع از کشور، ملت، دین،انقلاب اسلامی فدا کردند.
 
۱۳۹۴/۱۱/۱۹ - بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش
 
بنده از ده سال، دوازده سال پیش دارم این حرف را با صدای بلند میزنم که اگر اقتصاد کشور را در درون مقاوم‌سازی بکنیم، عمده‌ی مشکلات ناشی از دشمن از بین خواهد رفت و برای اشتغالمان، برای جوانهایمان، برای رفع خیلی از آسیب‌های اجتماعی که ناشی از بیکاری و رکود است،
 
۱۳۹۴/۱۱/۱۹ - بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش
 
هیچ انسانی را، هیچ مجموعه‌ای را مردم ستایش نمیکنند وقتی‌که از وجود دشمن غفلت کند؛ تعریف نمیکنند که دل اینها با همه خوش است.
 
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ - بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی‌
 
رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل میدهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران.
 
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ - بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی‌
 
اگر چنانچه مجلس به دنبال رفاه مردم، عدالت اجتماعی، گشایش اقتصادی، به دنبال پیشرفت علم، پیشرفت فنّاوری، به دنبال عزّت ملّی و استقلال ملّت باشد، ریل‌گذاری او به سمت این هدفها خواهد بود؛ اگر مجلس مرعوب غرب باشد، مرعوب آمریکا باشد، دنبال حاکمیّت جریان اشرافی‌گری باشد، ریل‌گذاری او در این جهتها خواهد بود؛ کشور را بدبخت خواهند کرد
 
۱۳۹۴/۱۲/۰۵ - بیانات در دیدار مردم نجف‌آباد
 
از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم.
 
۱۳۹۴/۱۲/۰۵ - بیانات در دیدار مردم نجف‌آباد
 
در مقابل میانه‌رو تندرو نیست؛ در مقابل میانه‌رو منحرف است. آن کسی میانه‌رو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضی‌ها تندتر میروند و بعضی‌ها کندتر میروند. تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛
 
۱۳۹۴/۱۲/۰۵ - بیانات در دیدار مردم نجف‌آباد
 
آنهایی که می‌گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند؛ حزب‌اللّهی‌ها را می‌گویند تندرو. میانه‌رو (هم‌) کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد.
کد مطلب: 478580
 
 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:12 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

۰
 
سردار حاحی زاده: صهیونیست‌ها حماقت کنند پاسخ سختی خواهیم داد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۹
 
 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به شرارت های رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: اگر آنها درخصوص ایران شرارت کنند سیلوهای ما در ایران گسترش بیشتری خواهد یافت؛ حماقت کنند پاسخ سختی خواهیم داد.
به گزارش جهان به نقل از مهر، سردار امیر علی حاجی زاده در حاشیه بخش پایانی رزمایش موشکی اقتدار ولایت که صبح امروز در ارتفاعات البرز شرقی برگزار شد، در خصوص پیام درون مرزی این رزمایش اظهار داشت: رزمایش اقتدار ولایت به منظور ارتقای آمادگی و توان یگان ها و پایگاه های موشکی ما در سراسر کشور بود که این کار از یک هفته قبل شروع شد.

وی ادامه داد: این موشک ها از ارتفاعات البرز سواحل مکران را مورد هدف قرار خواهد داد. برد این موشک ها ۱۴۰۰ کیلومتر خواهد بود. البته برد واقعی آنها بیش از دو هزار کلیومتر است.

حاجی زاده خاطرنشان کرد: سکوی پرتاب و همه تجهیزات این موشک ها کاملا ایرانی است و جوانانی که این موشک ها را شلیک می کنند از جوانان نسل سوم انقلاب هستند. این توانمندی محصول تحریم ها و فشارهای دشمن است.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه با بیان اینکه طبیعتا هرچه دشمنان تحریم ها و فشار را بیشتر کند واکنش سپاه پاسداران و نیروهای ارزشی و انقلابی به دشمنان حرکت مضاعف و تلاش مضاعف خواهد بود افزود: توانمندی هایمان را افزایش خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه دشمنان ما پس از برجام امنیت ملت ایران را مورد هدف قرار گرفته اند، گفت: این تحریم در واقع به منظور تضعیف امنیت ملت شریف ایران است.

حاجی زاده افزود: این موشک با برد دو هزار کیلومتر امروز سواحل مکران را مورد هدف قرار داد و اگر می خواستیم با برد بیشتر بزنیم به داخل دریا می رفت.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه در ادامه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به آخر خط رسیده است افزود: این رژیم امروز مستأصل است و توسط کشورهای اسلامی محاصره شده و ملت ها بیدار شده اند.

وی با تاکید بر اینکه همانطور که مقام معظم رهبری پیش بینی کرده عمر این رژیم طولانی نیست گفت: قبل از اینکه نیاز به زدن با موشک باشد آنها فروخواهند پاشید.

حاجی زاده با بیان اینکه مهم این است که ما دشمنی دشمنان که در راس آنها آمریکا است را باور کرده ایم، تصریح کرد: در این ۴ دهه مردان مردی اراده داشتند و به دنبال این بودند که کشور توانمند شود و تولید قدرت کنیم و امنیت قوی در کشور برقرار شود.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه خاطرنشان کرد: ما همه چیز را براساس شرایط جنگی واقعی پیش بینی کرده ایم و دشمنی دشمنان را جدی گرفته ایم.

وی افزود: در بحث موشکی ایده ها، موشک ها و سکوها کاملا ایرانی است و نیروهای کاربرنده آن از نسل سوم انقلاب هستند.  

حاجی زاده در ادامه درخصوص عملکرد رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: شما شاهد شرارت های رژیم صهیونیستی در منطقه هستید و این رژیم کودک کش منطقه را به آتش کشیده و برخی دولت های مرتجع منطقه با آنها هم‌پیمان شده اند.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه با بیان اینکه این کشورها حزب الله را که با گروه های تکفیری و تروریست ها مقابله می کند، جزو لیست تروریست ها قرار می دهند، اظهار داشت: طبیعی است که اینها توطئه صهیونیست ها است.

وی درخصوص رویکرد جمهوری اسلامی ایران در مورد سوریه گفت: ما کنار ملت سوریه و دولت این کشور هستیم و تشخیص اینکه چه کمکی صورت بگیرد با دولت سوریه خواهد بود.

حاجی زاده درخصوص چرایی تولید موشک های برد بلند اظهار داشت: علت اینکه موشک های دو هزار کیلومتری تولید کردیم به خاطر دشمنان دورمان یعنی رژیم صهیونیستی بود که بتوانیم آنها را در فاصله امن در هر نقطه مورد هدف قرار دهیم.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه افزود: اگر آنها شرارت کنند تونل ها و سیلوهای ما در ایران گسترش بیشتری خواهد یافت؛ حماقت کنند پاسخ سختی خواهیم داد.
کد مطلب: 478935
 
 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:11 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
۰
 
خاتمی: منش آیت الله یزدی در تاریخ می ماند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۸
 
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: نطقی که آیت الله یزدی در افتتاحیه خبرگان داشتند مایه افتخار روحانیت است و در تاریخ می ماند.
به گزارش جهان به نقل از مهر، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری در ضیافت شام نوزدهمین اجلاسیه دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری که در محل ساختمان دبیرخانه خبرگان رهبری بر گزار شد با تسلیت درگذشت آیت الله واعظ طبسی اظهار کرد: حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تبریک می گویم که مسئولیت آستانه قدس رضوی را برعهده گرفتند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند آستان قدس رضوی مرکز فرهنگی کشور و جمهوری اسلامی است.

وی همچنین تاکید کرد: گاهی می شود که گوش من و شما را منبر و محراب می گیرد و گاهی گوش من و شما جلب ریاست، تالیفات، مقالات و مصاحبه ها می شود و همه چیز یادمان می رود و حواسمان به ریاست و موقعیتمان منحرف می شود.

آيت الله سيداحمد خاتمي نیز در ادامه این مراسم گفت: برخوردي كه امروز آيت الله يزدي در نطق خود در افتتاحيه اجلاسيه خبرگان داشتند مايه افتخار روحانيت است و تعبير ايشان اين بود كه من تشكر ميكنم از كساني كه به بنده راي ندادند.

وي افزود: اين منش روحانيت در طول تاريخ و راز محبوبيت روحانيت بوده است. آيت الله يزدي سپس فرمودند من تسليم قانون هستم و نه جامعه مدرسين و نه خودم اقدامي براي اينكه كسي كنار برود تا من وارد خبرگان بشوم انجام نداديم.

عضو هيات رييسه خبرگان رهبري تاكيد كرد: اين افتخار را ما براي خبرگان ثبت كرديم و در مساله رقابت ها هم شكوه خاصي بين روحانيت بود. بنده با آقايان بهرامي، عليمرادي سه نفر كانديداي خبرگان براي كرمان بوديم و به فضل خدا با كمال صميميت هرجا ميرفتيم ميگفتيم ما سه نفر هستيم و يك نفر نيستيم.

وي خاطر نشان كرد: بنده براي انتخابات يك ريال هزينه نكردم و تنها خرج بنده يك كوپه قطار از قم به كرمان بود البته در حدي كه جامعه مدرسين داشت عكس هايي منتشر شد.

آيت الله خاتمي گفت: جنس خبرگان خود را در انتخابات نشان داد و خبر دارم بسياري از اعاظم در منش، عملكردي اين چنين داشتند. اين منش براي هميشه در تاريخ انتخابات خبرگان ثبت خواهد شد.

امام جمعه موقت تهران تصريح كرد: از عزيزاني كه با ما در دوره چهاره خبرگان بودند و در دوره پنجم با ما نيستند آروزي موفقيت ميكنم و تاسف خود را از اينكه بزرگاني مانند آيت الله يزدي و مصباح را در خبرگان پنجم نداريم ابراز مي كنم.
http://www.jahannews.com/
 
کد مطلب: 478938
 
 www.jahannews.com

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کدام عکس غرورآفرین است؟
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۹
 
   
 
مقایسه عکس با ایرباس و تولید بومی و ملی؛ کدام غرورآفرین است؟

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000478/nf00478948-1.jpg

کد مطلب:

47894

 

www.jahannews.com/


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 19 اسفند 1394  ] [ 4:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 59 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4071999 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب