کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
   کد خبر: 74843 جمعه، 14 اسفند 1394 - 16:50
 
 
ناگفته‌های دیدار رهبر انقلاب با شهید آوینی و گروه روایت فتح
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): آقا گفتند این قلم و صدایی که پخش می‌شود خیلی زیباست. متن‌ها را چه کسی می‌نویسد؟ از آنجایی که مرتضی خیلی تأکید داشت بر اینکه از باب اخلاص نگوییم این‌ها کار کیست، به ایشان گفتم: آقا اگر بخواهید من بچه‌ها را به شما معرفی می‌کنم، ولی صاحب صدا و نویسنده می‌خواهند معرفی نشوند. آقا هم اصراری نکردند.
  

سال ۶۵ از دفتر ریاست جمهوری وقت (حضرت آیت الله خامنه‌ای) با عوامل برنامه‌ی روایت فتح تماس گرفته و پیغام می‌دهند که آقای رییس جمهور تمایل دارند دیداری با بچه‌های گروه روایت فتح داشته باشند. بچه‌های روایت فتح که متعجب از چنین دیدار غیر مترقبه‌ای بودند، در روز مقرر به دیدار رییس جمهور رفتند. چند سال بعد، سید شهیدان اهل قلم که معلوم بود خاطرهٔ شیرینی از آن دیدار برایش به جای مانده بود، در مقاله‌ای با عنوان مبشر صبح، به این دیدار اشاره‌ای کرد و چنین نوشت: «عزیز ما!‌ای وصیّ امام عشق! آنان که معنای «ولایت» را نمی‌دانند در کار ما سخت درمانده‌اند اما شما خوب می‌دانید که سرچشمهٔ این تسلیم و اطاعت و محبت در کجاست. خودتان خوب می‌دانید که چقدر شما را دوست می‌داریم و چقدر دلمان می‌خواست آنکه روز به دیدار شما آمدیم، سر در بغل شما پنهان کنیم و بگرییم. ما طلعت آن عنایت ازلی را در نگاه شما بازیافتیم. لبخند شما شفقت صبح را داشت و شب انزوای ما را شکست. سر ما و قدمتان که وصیّ امام عشق هستید و نایب امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف.»
مهدی همایونفر از جمله افرادی بود که در آن روز و دیدار همراه تیم روایت فتح حضور داشت. همایونفر از همراهان شهید مرتضی آوینی در گروه جهاد تلویزیونی بود و مسئول برنامه‌ی روایت فتح بعد از جنگ و تصویربردار اصلی این برنامه در دوران جنگ و پس از جنگ بود. از سال ۱۳۷۱، هم زمان با راه اندازی دوباره‌ی برنامه‌ی روایت فتح تا سال ۱۳۷۷ مسئولیت گروه روایت فتح را بر عهده داشت و هم اکنون نیز مسئول مؤسسه فرهنگی- هنری روایت فتح است. به مناسبت سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم، با او درباره‌ی حال و هوای این دیدار، شهید آوینی، و افق‌های برنامه روایت فتح به گفت‌و‌گو نشستیم.

 
 از بحث ورود به کار مستندسازی شهید آوینی شروع کنیم. چه شد شهید آوینی وارد عرصه‌ی هنر انقلاب شدند و چرا ایشان تصمیم گرفت روایت فتح را بسازد؟
من سعی می‌کنم کوتاه پاسخ بدهم. در سال ۵۸، سید مرتضی آوینی پس از اینکه به جهاد پیوست، به تلویزیون آمد تا برای فیلم‌برداری از فعالیت‌هایی که خودش در جهاد می‌کرد، امکانات بگیرد. تا آن موقع آوینی کار معماری انجام می‌داد، ولی همان موقع هم ذوق هنری او غلبه داشت بر فضای معماری و همین باعث شد که وقتی دوربین به دستش رسید، تا زمان شهادت دیگر دوربین را رها نکند و از همان شهریور ۵۸ با ساخت «سیل خوزستان» و «شش روز در ترکمن‌صحرا» شروع به ساخت فیلم مستند کرد. تا اینکه در سال ۵۹ جنگ شد و توجه مرتضی هم معطوف به جنگ شد. در مهر ۵۹ با گروه دو-سه‌نفره در بحبوحه‌ی جنگِ تن‌به‌تن در خرمشهر، به آنجا رفت و از آبانِ همان سال، شروع به ساخت فیلم مستند کرد. این مستندها به نام «حقیقت» نام‌گذاری شدند که اولین مجموعه‌ مستندهای جنگی هستند که مرتضی در جهاد تلویزیونی ساخت.
ناگفته‌های دیدار رهبر انقلاب با شهید آوینی و گروه روایت فتح
 

این روند تا سال ۶۴ ادامه پیدا کرد. مرتضی از ۵۹ تا ۶۴ دو کار مهم انجام داد. اول اینکه یک عده جوان مؤمن و انقلابی را وارد عرصه‌ی مستندسازی کرد و در گام بعدی، ارتباط خوبی با سپاه برقرار نمود که باعث شد ورود گروه مستندسازی‌اش به مناطق عملیاتی راحت‌تر باشد. تا اینکه در سال ۶۴ در عملیات والفجر۸، مجموعه تصاویری نزدیک به صحنه و بسیار متفاوت از آنچه مردم قبلاً از جنگ دیده بودند، گرفته شد و نظر خیلی از افراد را به خودش جلب کرد. پس از آن، تلویزیون مشتاق شد تا از این جنس برنامه‌ها بیشتر ساخته شود. به ما در پخش تلویزیون، دفتری دادند و مرتضی هم که به دنبال فرصت بود تا بتواند هنر و ادبیات را برای انقلاب خرج کند، «روایت فتح» را کلید زد. این برنامه از تابستان ۶۵ تا پایان جنگ، به دلیل استقبال زیاد مردم و تصاویر بسیار بدیع و جالبی که از جنگ ارائه می‌داد، تقریباً هر دو سه هفته یک‌بار، به‌صورت بلاانقطاع پخش می‌شد.
 
آقا گفتند این قلم و صدایی که پخش می‌شود خیلی زیباست. متن‌ها را چه کسی می‌نویسد؟ از آنجایی که مرتضی خیلی تأکید داشت بر اینکه از باب اخلاص نگوییم این‌ها کار کیست، به ایشان گفتم: آقا اگر بخواهید من بچه‌ها را به شما معرفی می‌کنم، ولی صاحب صدا و نویسنده می‌خواهند معرفی نشوند. آقا هم اصراری نکردند.
 
 شهید آوینی در روایت فتح چه افق‌هایی را می‌دید؟
آوینی در مقالاتش مفصل به این موضوع اشاره کرده که با ظهور حضرت امام و انقلاب اسلامی، عصر توبه‌ی بشر شروع شده است و این راه به سمتی می‌رود که دوران جاهلیت ثانی به پایان برسد و ان‌شاءالله به ظهور حضرت حجت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف بینجامد. این تعبیر و نگاه، بچه‌های انقلاب اسلامی را پیش‌قراول این حرکت می‌دانست و معتقد بود که این حرکت فتحی است. فتحی نه به معنای دنیاگشایی، بلکه منظور فتح قلوب بشری است و ما باید روایت این فتح را نشان دهیم. آخرین برنامه‌ی مجموعه‌ی «حقیقت» به نام «و این است فتح‌الفتوح» ساخته شد که به نظرم «روایت فتح» را از این نام کلید زد.

مرتضی پس از آنکه همه‌ی عملیات طریق‌القدس را به تصویر می‌کشد، در پلان آخر نشان می‌دهد که یک رزمنده در سنگر به‌صورت نشسته نماز می‌خواند و موقعی که قامت می‌بندد و تکبیره‌الاحرام می‌گوید، مرتضی دوربین را فیکس می‌کند و می‌گوید: «و این است فتح‌الفتوح.» منظور مرتضی از «روایت فتح» هم همین بوده است. مثلاً هنگامی که فاو را نشان می‌دهد، منظورش فتح فاو نیست. اگر کسی اهل مطالعه باشد یا نریشن‌های مرتضی آوینی را در مستندهایش گوش داده باشد، کاملاً می‌فهمد که منظور مرتضی از فتح، همان فتحی است که در سوره‌ی نصر آمده است و اشاره دارد به فتح کامل پیامبر اسلام که توانست قلوب مسلمانان را فتح کند و بیانگر خلیفه‌اللهی است. به نظرم مرتضی این دید را به فتح داشت.

 جناب‌عالی یکی از اشخاصی بودید که در دیدار رهبر انقلاب با دست‌اندرکاران «روایت فتح» حضور داشتید. اگر مایل هستید، از اینجا شروع کنیم که اصلاً چطور شد در آن برهه‌ی زمانی، رهبر انقلاب برنامه‌ای برای دیدار با عوامل «روایت فتح» ترتیب دادند؟
ما از بهار سال ۶۵ یک برنامه کلید زده بودیم به نام «روایت فتح» که به‌صورت مستمر پخش می‌شد. فکر می‌کنم در تابستان سال ۶۵ بود که از دفتر ریاست‌جمهوری با من تماس گرفتند که رئیس‌جمهور می‌خواهند با اعضای گروه دیدار کنند. آن موقع ما را که حدود بیست نفر بودیم، کسی نمی‌شناخت. یک گوشه مشغول کار خودمان بودیم و در رأس کار، مرتضی آوینی بود. تشکیلاتمان نظم خاصی نداشت و معلوم نبود منتسب به کجاییم. کار خودمان را می‌کردیم. بنابراین کسی ما را به‌صورت فردی یا اداری نمی‌شناخت که معرفی‌مان کند. کسی که با من تماس گرفت آقای حسینی‌نژاد، مسئول تبلیغات جهاد بودند. ایشان تنها کسی بودند که از وزارت جهاد وقت با ما تماس داشتند. تماس گرفتند و گفتند که دفتر ریاست‌جمهوری می‌خواهند شما را ببینند.

ناگفته‌های دیدار رهبر انقلاب با شهید آوینی و گروه روایت فتح
 
 
این را هم باید بگویم که «روایت فتح» تیتراژی نداشت و اصلاً معلوم نبود توسط چه کسی و کجا ساخته شده است. فقط نوشته‌ی «روایت فتح» می‌آمد. این موضوع به روحیه‌ی آوینی برمی‌گشت که می‌گفت باید در گمنامی کارمان را بکنیم و به وظیفه‌ی الهی‌مان عمل کنیم. می‌گفت چطور از آن بسیجی که به عملیات می‌رود نمی‌پرسند که هستی و از کجا آمده‌ای؟ ما هم باید مثل او باشیم. کاری که برای خدا انجام بگیرد، اجر و قربش بیشتر است.

به همین دلیل، تیتراژی نداشتیم که از آن طریق کسی بفهمد چه کسی این برنامه را می‌سازد. همه‌ی این‌ها باعث شد که آن تماس را جدی نگیریم. در کمتر از یک ماه از تماس اول، دوباره تماس گرفتند که رئیس‌جمهور شخصاً می‌خواهند با شما ملاقات کنند. باز هم ما باورمان نمی‌شد. گفتیم ما اصلاً درخواست ملاقات نداده بودیم که رئیس‌جمهور پذیرفته باشند. دوباره مسئول دفتر ایشان تکرار کرد که خود ایشان شخصاً می‌خواهند با شما دیدار کنند. بالأخره به آقا، که آن زمان در کسوت ریاست‌جمهوری بودند، ارادت قلبی داشتیم. همگی مبهوت بودیم و به ‌هر حال به ساختمان ریاست‌جمهوری رفتیم.

 اگر از حال‌وهوای شهید آوینی پیش از دیدار با آقا چیزی به یاد دارید، بیان کنید.
یادم می‌آید مرتضی به من، که آن موقع مسئول گروه بودم، گفت لطف کنید در این دیدار نگویید چه کسی متن می‌نویسد و می‌خواند. به من گفت اگر نظر من را می‌خواهی، نگو چه کسی چه کاری انجام می‌دهد و اگر آقا سؤالی داشتند، جواب بده.

 چه نکاتی را آقا در آن دیدار بیان کردند و محور صحبت‌هایشان چه بود؟
موقعی که خدمت آقا رفتیم، از روی کنجکاوی از مسئول دفترشان پرسیدیم آقای رئیس‌جمهور چه کاری داشتند که لطف کردند و ما را دعوت کردند؟ ایشان پاسخ دادند آقای رئیس‌جمهور گفته‌اند «من دوست دارم با بچه‌های روایت فتح دیداری داشته باشیم و این بچه‌ها را ببینم.» در آن جلسه ایشان خیلی از ما قدردانی کردند. از عجایبی که ایشان در آن جلسه فرمودند و در خاطرم مانده است و سال‌ها آوینی از آن یاد می‌کرد این بود که گفتند: «شب‌های جمعه که جلسه‌ی سران سه قوه است، به اعضای جلسه می‌گویم که چون روایت فتح رأس ساعت ۹:۳۰ شروع می‌شود، یا جلسه را زودتر برگزار کنیم که با روایت فتح تداخل نداشته باشد یا بگذارید که من زودتر از جلسه خارج شوم.»
ناگفته‌های دیدار رهبر انقلاب با شهید آوینی و گروه روایت فتح
 

من این را دقیقاً به یاد دارم. خیلی برای ما عجیب بود که رئیس‌جمهور مملکت این‌قدر به برنامه علاقه‌مند است که دوست دارد به هر صورت به برنامه برسد و برنامه را ببیند، وگرنه ما خبری از جنگ نمی‌دادیم که ایشان ندانند. اصلاً برنامه‌ی ما خبری نبود و آقا به نوع نگاه برنامه توجه داشتند.

نکته‌ی دومی که از آن جلسه به یاد دارم این بود که آقا گفتند این قلم و صدایی که پخش می‌شود خیلی زیباست. متن‌ها را چه کسی می‌نویسد؟ از آنجایی که مرتضی خیلی تأکید داشت بر اینکه از باب اخلاص نگوییم این‌ها کار کیست، به ایشان گفتم: آقا اگر بخواهید من بچه‌ها را به شما معرفی می‌کنم، ولی صاحب صدا و نویسنده می‌خواهند معرفی نشوند. آقا هم اصراری نکردند.

از عجایبی که رهبر انقلاب در آن جلسه‌ی دیدار فرمودند و در خاطرم مانده است و سال‌ها آوینی از آن یاد می‌کرد این بود که گفتند: «شب‌های جمعه که جلسه‌ی سران سه قوه است، به اعضای جلسه می‌گویم که چون روایت فتح رأس ساعت ۹:۳۰ شروع می‌شود، یا جلسه را زودتر برگزار کنیم که با روایت فتح تداخل نداشته باشد یا بگذارید که من زودتر از جلسه خارج شوم.» 

 در حین جلسه، شهید آوینی صحبت یا سؤالی کردند؟ در صحبت‌هایی که بعد از جلسه داشتید، چه صحبت یا اتفاقی توجه شهید آوینی را به خود جلب کرده بود؟
در آن جلسه، شهید آوینی برای همان گمنامی که خدمت‌تان گفتم، در ردیف دوم نشست و صحبتی نکرد.

 شما به‌همراه سید مرتضی آوینی جزء هسته‌ی مرکزی گروه جهاد تلویزیونی بودید که مستند «خان‌گزیده‌ها» و «روایت فتح» را ساختید. این حرکت تا پایان جنگ ادامه پیدا کرد، اما پس از جنگ سیر مستندسازی‌های دفاع مقدس متوقف شد. گویا رهبر انقلاب در آن روزها به اعضای «روایت فتح» تذکری دادند. لطف کنید درباره‌ی آن روزها و تذکر آقا توضیحی بفرمایید.
بله، همین‌طور است. مجموعه مستندهای «روایت فتحِ» اول، پس از جنگ متوقف شد. البته به‌صورت پراکنده مستندهایی مثل «با من سخن بگو دوکوهه» در همان سال‌های ۶۷ یا ۶۸ کار می‌شد، ولی دیگر در تلویزیون مثل گذشته، خبری از برنامه‌های منظم «روایت فتح» نبود. از آنجایی که ما خودمان هم کار دیگری جز ساخت مستند جنگی بلد نبودیم و به این دست کارها اعتقاد داشتیم، همان موقع جلساتی با برخی بچه‌ها از جمله شهید فلاحت‌پور (که یک سال قبل از مرتضی در لبنان شهید شد) ترتیب دادیم تا برای «روایت فتح» پس از جنگ، تصمیم‌گیری کنیم. جمع‌بندی این جلسات به اینجا رسید که می‌توان بعد از جنگ هم در این‌باره فیلم مستند ساخت، ولی از نگاه عقلایی. همه‌ی جزئیات را در کاغذی نوشتیم، ولی در حد همین کاغذ ماند و به عمل نرسید.
 
 روایتی از نقش رهبر انقلاب در فعالیت مجدد «روایت فتح»
 
 

در سال ۶۹ مرتضی دعوت شد که به‌عنوان سردبیر مجله‌ی «سوره» شروع به کار کند. مرتضی به قلم و ادبیات خیلی علاقه داشت و از طرف دیگر برایش فرصتی پیش آمده بود تا دنیایی از مطالبی که در ذهن داشت، بنویسد. بنابراین دعوت را پذیرفت و از همان سال به‌شدت درگیر مجله‌ی «سوره» شد. من هم با آنکه در جهاد تلویزیونی مسئول بودم، به «سوره» رفتم و در همین اثنا بود که مدیر وقت شبکه‌ی یک، آقای مهدی فریدزاده، ما را دید و گفت در جلسه‌ای که با آقا داشته است، ایشان پرسیده‌اند چرا دیگر «روایت فتح» پخش نمی‌شود. وقتی این نکته را آقای فریدزاده به من گفت، ما چون به‌لحاظ تشکیلاتی منسجم نبودیم، از این صحبت عبور کردیم. فکر نمی‌کردیم جدی باشد. تا اینکه به فاصله‌ی کمتر از یک سال، یک بار دیگر آقای فریدزاده به ما گفت که رهبر انقلاب از من پرسیدند پیام مرا به بچه‌های «روایت فتح» رساندی؟ چرا اقدامی صورت نگرفت؟ این را که شنیدم، به‌سراغ مرتضی آوینی رفتم و گفتم آقا چنین پیغامی داده‌اند. میان شهید آوینی و آقا ارتباط معنوی و قلبی عمیقی برقرار بود. مرتضی دو مقاله هم برای آقا نوشته بود. این موضوع را که شنید، تکان خورد و گفت باید کاری کنیم. تصمیم برآن شد که صورت‌جلسه‌هایی که چند سال قبل شهید فلاحت‌پور نوشته بودند، به دفتر آقا بفرستیم.

وقتی این طرح را فرستادیم، بعید می‌دانستیم این نامه‌ی دست‌نویس و بدون سربرگ، به دست آقا برسد. احتمال ۹۹ درصد می‌دادیم که رهبر انقلاب یا دفتر ایشان به این طرح بی‌نام‌ونشان نگاه هم نمی‌کنند. آن موقع به دلایل اداری و ساختاری، «روایت فتح» یک تشکیلات بدون پشتوانه محسوب می‌شد. باورمان نمی‌شد که این دست‌نوشته‌ها اصلاً خوانده شود. پس از گذشت کمتر از یک ماه، در اتاق جهاد تلویزیون نشسته بودیم که کسی آمد و گفت جواب نامه‌تان به رهبری آمده است و برای پیگیری‌های بعدی با دفتر رهبری در تماس باشید. یعنی آن نامه صرفاً یک جواب نبود و پیگیری‌های بعدی هم پیش‌بینی شده بود.

 از محتوای نامه‌ی رهبری چیزی به یاد دارد؟
ناگفته‌های دیدار رهبر انقلاب با شهید آوینی و گروه روایت فتح
 
بله، ایشان در حاشیه‌ی همان نامه‌ی دست‌نوشته‌ای که ما برایشان ارسال کرده بودیم، تک‌تک موارد طرحمان را خوانده بودند و زیر هریک نکته‌ای نوشته بودند. مثلاً نوشته بودند این خوب است یا این قسمت بهتر است اجرا نشود. یکی از آن‌ها را خوب به یاد دارم که ما نوشته بودیم در دویست سال گذشته، ایران همواره شکست خورده و قسمتی از این سرزمین به تاراج رفته است. آقا زیر این نوشته بودند که عباس‌میرزا شکست نخورد و این اشتباه است. تا این حد ایشان این طرح را با دقت خوانده بودند. به دلیل آنکه نامه گمنام بود، شفاهی گفته بودند که اقدام شود و اگر مشکلی بود، از طریق دفتر پیگیری شود. ما که دیگر به خودمان آمده بودیم، ابتدا از طریق تلویزیون اقدام به شروع کار کردیم، ولی نشد. بعد از طریق جهاد خواستیم کار را شروع کنیم که آن هم نشد. بنابراین با دفتر ایشان تماس گرفتیم و آن‌ها هم در نهایت همکاری، همه‌ی امکانات را در اختیار ما گذاشتند. آوینی هم مشتاقانه پای کار آمد و سری دوم «روایت فتح» را کلید زد.
 
حضور آقا در مراسم تشییع شهید آوینی، پیام‌های زیادی برای منتقدین داشت. تا آن موقع، چه در زمان حیات امام و چه در زمان رهبری آقا، مرسوم نبود شخص اول نظام در مراسم تشییع جنازه‌ی کسی شرکت کند. این اولین‌باری بود که آقا در کسوت رهبری، در چنین مراسمی شرکت می‌کردند. به نظرم این حضور هشداری بود برای کسانی که مرتضی را بد شناخته بودند.


 به نظر می‌رسد رهبر انقلاب از همان ابتدا توجه ویژه‌ای به پدیده‌ی مستندسازی تجربی و غیرتجربی دفاع مقدس داشتند. در جایی ایشان فرموده‌اند که مستندسازی دفاع مقدس با کار داستانی متفاوت است و باید ادامه پیدا کند. به نظر شما، این توجه تا چه اندازه اثرگذار بوده است؟
ما از همان ابتدا فکر می‌کردیم یکی از موضوعاتی که در مستندسازی از آن غفلت می‌شود، جنگ است. اکثر افرادی که جنگ را دیده‌اند، در حال حاضر هستند؛ یعنی بهترین موقعیت است برای نشان دادن جنگ و محقق کردن آن نگاه مرتضی که نسبت به جنگ داشت و برگرفته از نگاه صدر اسلام بود. واقعاً اگر آن موقع آقا پیگیر نمی‌شدند و از ما حمایت نمی‌کردند، محال بود آوینی دوباره به «روایت فتح» برگردد و این برنامه به اسوه‌ی مستندسازی پس از جنگ تبدیل شود.

 در روز تشییع جنازه‌ی شهیدآوینی، مقام معظم رهبری به‌صورت غیرمنتظره در مراسم حضور پیدا کردند. از واکنش مسئولین و جمعیت حاضر در آن مراسم چیزی به یاد دارید؟ به نظرتان چه دلیلی وجود داشت که آقا چنین کاری را برای آوینی انجام دهند؟
مرتضی در روزهایی شهید شد که به‌شدت متهم بود به دوری از اندیشه‌هایی که یک روز خودش مدافع آن‌ها بود. در اوج این مسائل و فشارها و سرمقاله‌هایی که علیه او نوشته می‌شد و در کوران بدبینی‌ها، به‌صورت خیلی غیرمنتظره شهید شد. حضور آقا در مراسم تشییع شهید آوینی، پیام‌های زیادی برای منتقدین داشت. تا آن موقع، چه در زمان حیات امام و چه در زمان رهبری آقا، مرسوم نبود شخص اول نظام در مراسم تشییع جنازه‌ی کسی شرکت کند. این اولین‌باری بود که آقا در کسوت رهبری، در چنین مراسمی شرکت می‌کردند. به نظرم این حضور هشداری بود برای کسانی که مرتضی را بد شناخته بودند.
 
* khamenei.ir
   

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 5:18 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

بیانیه سپاه امام رضا(ع) در پی درگذشت آیت الله واعظ طبسی

کد خبر : 1893446
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴در ۶:۲۳ ق.ظ
 

بیانیه سپاه امام رضا(ع) در پی درگذشت آیت الله واعظ طبسی

مواضع انقلابی و وفاداری به آرمان‌های نظام اسلامی و مجاهدت در این مسیر دشوار که غالباً بدون تظاهر انجام‌گرفته است، خود فصل دیگری از زندگی این روحانی عالی‌قدر است.

به گزارش مشهد پیام، در پی درگذشت آیت‌الله واعظ طبسی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان، سپاه امام

رضا(ع) بیانیه به این شرح صادر کرد:

 

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم
” انا لله و انا الیه راجعون ”

 

 

با تأسف و اندوه، خبر درگذشت عالم مجاهد و یار صادق انقلاب آیت‌الله واعظ طبسی (ره) موجب تأثر دلدادگان راستین نظام مقدس جمهوری اسلامی گردید. ایشان که به فرموده رهبر معظم انقلاب برادری همدل و هم‌زبان برای معظم له و مریدی صَدیق برای امام راحل(ره) و خدمتگزاری پایدار و سخت‌کوش برای انقلاب بودند؛ از نخستین طلیعه‌های مبارزات نهضت اسلامی، مشهد مقدس شاهد حضور شجاعانه و اثرگذار این روحانی محترم در عرصه‌های پرخطر و قبول دشواری‌های آن بوده و این حضور صریح و صادقانه تا آخرین روزهای مبارزات ملت ایران ادامه یافت و اعتماد امام بزرگوار به ایشان منشأ کسب افتخار تولیت و خدمت به آستان مبارک رضوی علیه آلاف التحیه و الثناء شد و خدمات بی‌سابقه به این آستان مقدس باهمت و عزم راسخ ایشان شکل گرفت. امید است که توجهات آن حضرت شامل حال این خدمتگزار با اخلاص گردد.

 

 

این مجاهد بصیر که از پیش از پیروزی انقلاب براثر شکنجه‌های رژیم سفاک پهلوی، جسمی رنجور را تحمل می‌کرد، در طول دوران مختلف، بی‌اعتنا به تعریف‌ها و گاه طعنه‌های غیرمنصفانه، استوار و مستحکم بر صراط مستقیم امام و انقلاب و در کنار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایستاد و بهترین سرمایه زندگی خود را نوکری حضرت رضا علیه‌السلام می‌دانست. مواضع انقلابی و وفاداری به آرمان‌های نظام اسلامی و مجاهدت در این مسیر دشوار که غالباً بدون تظاهر انجام‌گرفته است، خود فصل دیگری از زندگی این روحانی عالی‌قدر است. از خداوند رحیم پاداش شایسته و غفران و رضوان الهی را برای ایشان مسألت می‌کنیم.

 

 

سپاه امام رضا علیه‌السلام این ضایعه اسفناک را به پیشگاه مقدس قطب عالم امکان(عج) و نائب برحقش امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، مراجع عظام تقلید، حوزه‌های علمیه، خادمان بارگاه منور رضوی و عموم ملت شریف ایران و به‌ویژه بیت محترم آن مرحوم صمیمانه تسلیت عرض نموده، علو درجات برای آن مجاهد نستوه و صبر و اجر عظیم برای بازماندگان مسألت می‌نماید.

 

 

در پایان از آحاد امت غیور و ولایتمدار استان به‌ویژه علمای اعلام، اساتید محترم حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان عزیز، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، پاسداران سلحشور و بسیجیان سرافراز و عموم زائران و مجاوران مضجع نورانی سلطان سریر ارتضاء، دعوت می‌گردد در مراسم تشییع آن فقید سعید که روز شنبه ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۴ ساعت ۹ صبح از حسینیه امام رضا علیه‌السلام واقع در خیابان شهید هاشمی نژاد، کوچه ناظر، به سمت حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد شرکت فرمایند.

 

 

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:14 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

» عکس/ مراسم تشییع پیکر آیت‌الله واعظ‌ طبسی

کد خبر : 1893463
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴در ۱۲:۵۵ ب.ظ
 

عکس/ مراسم تشییع پیکر آیت‌الله واعظ‌ طبسی

مراسم تشییع پیکر آیت‌الله واعظ‌ طبسی نماینده ولی‌فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی صبح شنبه با حضور پر شور مردم و شخصیت های کشوری آغاز شد.

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:12 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برگزاری کارگاه آموزشی ضابطین نیروهای مسلح خراسان رضوی

 

1394/11/25 يكشنبه

 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی گفت: اگر ضابطین و قضات، حقوق متهم و شاکی را دقیقاً نشناسند هرگونه تلاشی برای رسیدن به دادرسی عادلانه مفید نخواهد بود.

 حجت الاسلام علی اسماعیلی در کارگاه آموزشی مسئولان بازرسی، قضایی و دفاتر حقوقی یگان‌های نظامی و انتظامی استان، با تأکید بر این که گزارش ضابطان باید جامع و کامل باشد، افزود: این بدان معنا نیست که هر نظری ضابطان دادند قضات به آن عمل کنند اما نظریه ضابط می‌تواند قرائن محکم و قوی برای دادرسی باشد.
وی گفت: امام رضا(ع) می فرمایند: هر کسی که بدون بصیرت و بینایی عمل کند، همانند کسی است که در بیراهه قدم برمی‌دارد و هر چه سریع‌تر حرکت کند از مقصد دورتر می‌شود.

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:09 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 آیت‌الله مکارم‌شیرازی: فعالیت های سازمان قضایی نیروهای مسلح قابل تقدیر است

1394/12/15 شنبه

 
آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار با مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: از این سازمان اخبار خوبی داریم و شنیده‌ایم شمار پرونده‌های قضایی در سازمان رو به کاهش است، فعالیت‌های انجام شده در این سازمان خلاف برخی سازمان‌ها خوب و قابل تقدیر است.

مرجع تقلید شیعیان شامگاه چهارشنبه با بیان این که  پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی متولیان قضایی نیروهای مسلح باشد، اظهار داشت: در نیروهای مسلح باید به گونه‌ای اقدام کرد که اعضا از آسیب‌ها دور باشند و دشمن قادر به نفوذ میان آن‌ها نباشد.

ایشان با اشاره به اینکه باید به سمتی حرکت کرد که آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا کند، گفت: پیشگیری و درمان دو راهی است که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی وجود دارد، پیشگیری اثرات بهتری دارد و هزینه‌ها را کمتر می‌کند، همان گونه که در طب به پیشگیری توجه می‌شود باید در جامعه نیز به این اصل دقت شود.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اینکه برای پیشگیری باید مراقبت دائمی داشت، خاطر نشان کرد: دشمنان ما هر ساله برای تخریب نظام اسلامی اقدامات و فکرهایی انجام می‌دهند، باید در برابر این آسیب‌ها آمادگی داشته باشیم تا برنامه‌های دشمن را خنثی کنیم.

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه قاضی نباید اهل رشوه باشد افزود: این از دستورات دین اسلام است، قاضی باید در جامعه دارای رفتار بر اساس اسلام بوده و قوانین دین را رعایت کند.

وی تأکید کرد: دشمن نباید بتواند سلامت قضایی در کشور را با مشکل مواجه کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز در کشور دارای شرایط خاصی هستیم و شاهد کمین دشمنان در اطراف هستیم، مردم ما با این وجود سالم هستند که نشانه این سلامت را در انتخابات اخیر می‌توان به وضوح دید.

استاد برجسته حوزه علمیه با تاکید بر اینکه در انتخابات اخیر هیچ بخشی از کشور مشکلی نداشت، تصریح کرد: دشمنان ما در حیرت هستند و نمی‌توانند این سلامت را درک کنند.
 
پیش از سخنان آیت الله العظمی مکارم شیرازی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در گزارشی از فعالیت های این سازمان گفت: اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع جرم سازمان قضایی نیروهای مسلح با موفقیت همراه  بوده و در حال بررسی نقاط ضعف و قوت این برنامه ها هستیم تا کار با قوت ادامه یابد.


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در14 بند به اظهارات رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی تره و بار پیرامون کشف محموله قاچاق در حجره وی پاسخ داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، به دنبال استقرار ۲۴ ساعته گشت های تعزیرات حکومتی استان تهران برای برخورد با پدیده قاچاق در میدان میوه و تره بار مرکزی و کشف میوه قاچاق در حجره رئیس اتحادیه، محمد محمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران به منظور تنویر افکار عمومی در 14 بند به اظهارات خلاف واقع رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی تره و بار در سایت های مختلف به این اظهارات پاسخ داد:
۱) شعب تعزیرات حکومتی مقام رسیدگی کننده هستند و تعزیرات حکومتی ناظر و بازرس ندارد. بازرسان دستگاه های نظارتی نظیر بازرسان اتحادیه، اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت و گمرک وظیفه بازرسی و نظارت دارند و در صورت بررسی و اعلام تخلف، گزارش برای رسیدگی و صدور حکم به تعزیرات ارسال می شود.
۲) براساس بند (ط) ماده (۳۰) قانون نظام صنفی، اتحادیه ها وظیفه نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی را دارند و باید گزارش تخلفات را به تعزیرات حکومتی ارسال نمایند.
۳) با توجه به ضرورت و به منظور تقویت دستگاه های نظارتی، تعزیرات گشت های مشترک را راه اندازی کرده است و در معیت قاضی تعزیرات، بازرسان دستگاه های نظارتی حضور دارند و به صورت مستقل انجام وظیفه می کنند و در صورت بررسی و اعلام تخلف گزارش برای رسیدگی در اختیار قاضی تعزیرات قرار می گیرد.
۴) گشت مشترک تعزیرات در میدان مرکزی میوه و تره بار از تعدادی از غرفه ها از جمله غرفه رئیس اتحادیه بارفروشان، میوه قاچاق کشف و با اعلام تخلف و تنظیم صورتجلسه گزارش را برای رسیدگی در اختیار قاضی تعزیرات قرار می دهند.
۵) یکی از عوامل حاضر در حجره رئیس اتحادیه، خود را صاحب بار معرفی می کند و برابر اظهارات کتبی، مسئولیت کالای قاچاق را می پذیرد و اعلام می دارد که مجوز ندارد. با توجه به صورتجلسه بازرسان، اقرار متهم و نداشتن مجوز قانونی، حکم ضبط میوه های قاچاق و جریمه صادر می شود و حکم به محکوم ابلاغ می شود.
۶) رئیس اتحادیه پس از اطلاع در حجره حاضر می شود در حالیکه رسانه های خبری در محل گشت نیز حضور داشته اند، اعلام می دارد که قسمتی از حجره خود را اجاره دادم و میوه قاچاق مربوط به مستاجر بوده است و به حضور بازرسان در حجره اعتراض می کند و موضوع مبارزه با قاچاق میوه در میدان را زیر سوال می برد و متعاقبا اعلام می دارد که مجوز دارم در حالیکه قبلا اعلام کرده بود متخلف، مستاجر است.
۷) برابر مقررات- مستاجر هر واحد صنفی باید از اتحادیه مربوط کارت مباشرت داشته باشد- مستاجر مورد ادای ایشان فاقد کارت مباشرت بوده است.
۸)حتی اگر بپذیریم که فرد مورد نظر مستاجر قسمتی از حجره بوده و دلال یا حق العمل کار صاحب حجره نبود است؛ محصولات مستاجر در کنار صاحب حجره در معرض فروش قرار می گیرد و صاحب حجره مطلع از میوه های داخل حجره است.
۹) در حجره مورد نظر علاوه بر گرانفروشی، بارها میوه قاچاق نظیر گلابی آفریقایی، لیموترش مصری کشف شده و حکم محکومیت نیز صادر شده است. هر بار یکی از عوامل حجره و متخلفان به فعالیت خود ادامه داده اند اما این بار که موضوع رسانه ای شده است، صاحب حجره برآشفته شده است.
۱۰) قانون راه اعتراض را مشخص کرده است و محکوم می تواند به حکم صادره اعتراض کند تا بررسی مجدد شود. بارها حکم شعبه بدوی نقض شده است اما با جوسازی و فرافکنی نمی توان واقعیت را تغییر داد.
۱۱) صاحب حجره حدود یک سال است که رئیس اتحادیه شده و توقع داشته که از حجره ایشان بازرسی و به تخلف رسیدگی نشود.
۱۲) رئیس اتحادیه تاکنون به وظیفه نظارت خود عمل نکرده است حتی یک متخلف را به تعزیرات معرفی نکرده است تا متخلفان مجازات شوند و دلگرمی برای متصدیان و افراد قانونمند میدان باشد.
۱۳) رئیس اتحادیه در مواردی نه تنها با تخلف برخورد نکرده است بلکه حمایت نیز کرده است و از زمان تصدی اتحادیه، نابسامانی مجدد در میدان شکل گرفته است. مساله این است که رئیس اتحادیه باید الگو و سرمشق دیگران باشد نه اینکه با رفتارهای غیرمتعارف و حرف های غیرمنطقی موجب شود ۶ نفر از اعضای هیات مدیره مخالفت خود را با ایشان اعلام کنند و دستگاه های نظارتی نیز ایشان را حمایت نکنند و توبیخ شود و عزل ایشان در دستور کار مسئولان باشد.
۱۴) نکته آخر اینکه قانون و مقررات باید ابتدا از سوی مسئولان رعایت شود نه اینکه قانون گریز باشند و انتظار مصونیت داشته باشند. کسبه متدین و قانونمند میدان که کم نیستند به دنبال نظم و آرامش هستند اما عده ای فرصت طلب نیز به دنبال بر هم زدن نظم و آرامش میدان هستند تا بتوانند به تخلفات خود ادامه دهند.
 
 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات
تاریخ    :   1394/12/15
 
ساعت    :   15:01:30

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:05 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
 
 
رئیس کشیک نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی از برقراری کشیک نوروزی این سازمان از 16 اسفندماه سال جاری تا 14 فروردین ماه 95 خبر داد.
محمدحسن سرابیان رئیس کشیک نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به ابلاغ طرح نظارتی این سازمان برای نوروز 95، گفت: براساس این طرح کشیک نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان یکی از اعضای ستاد خدمات سفر طی دو مرحله از تاریخ 16 الی 29 اسفندماه سال جاری و 1 الی 14 فروردین ماه سال 95 انجام می شود.
وی افزود: براساس این طرح، کشیک نوروزی این سازمان موظف به رسیدگی به تخلفات حوزه های کالا و خدمات اعم از صنفی و غیرصنفی، بهداشتی، درمانی و دارویی و قاچاق کالا و ارز هستند و مردم می توانند شکایت های خود را از طریق شماره تماس 124 و یا سامانه پیامکی 30009651 مطرح کنند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
سرابیان در مورد اماکن مورد نظارت کشیک نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی نیز اظهار داشت: مطابق طرح نظارتی ابلاغ شده، شرکت های مسافرتی، مراکز اسکان و پذیرایی، اماکن تاریخی، تفریحی و فرهنگی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نمایشگاه های بهاره،میدارن میوه و تره بار، جایگاه های سوخت و مراکز بهداشتی و درمانی اماکن هدف هستند اما بنا به ضرورت و تشخیص ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر سایر موارد لازم نیز ابلاغ می شود.
 
 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:04 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۳۰۴۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۰
برترینها

عکس: وداع با پیکر آیت‌ الله واعظ طبسی  

 
مراسم وداع با پیکر مطهر مرحوم آیت‌الله عباس واعظ طبسی نماینده ولی‌فقیه در استان‌های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی عصر جمعه چهاردهم اسفند با حضور گسترده مردم عزادار مشهد مقدس و مسئولان در محل حسینیه امام رضا (ع) مشهد برگزار شد.
 
خبرگزاری فارس: مراسم وداع با پیکر مطهر مرحوم آیت‌الله عباس واعظ طبسی نماینده ولی‌فقیه در استان‌های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی عصر جمعه چهاردهم اسفند با حضور گسترده مردم عزادار مشهد مقدس و مسئولان در محل حسینیه امام رضا (ع) مشهد برگزار شد.

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

عکس: وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:02 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۰۴۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
برترینها

آنچه سران قوا در مورد آیت الله طبسی گفتند  

 
در پی رحلت آیت‌الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده مجلس خبرگان رهبری، روسای قوا، برخی چهره های سیاسی و مذهبی با حضور در مشهد مقدس در مراسم تشییع پیکر وی شرکت کردند.
 
خبرآنلاین:  در پی رحلت آیت‌الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده مجلس خبرگان رهبری، روسای قوا، برخی چهره های سیاسی و مذهبی با حضور در مشهد مقدس در مراسم تشییع پیکر وی شرکت کردند.
 
حجت الاسلام حسن روحانی در فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد مقدس از آیت‌الله واعظ طبسی به عنوان یکی از پیشتازان نهضت اسلامی نام برد و تصریح کرد: آیت‌الله واعظ طبسی در کنار مقام معظم رهبری و شهید هاشمی‌نژاد از شخصیت‌هایی بودند که رهبری نهضت اسلامی را در این منطقه برعهده داشتند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مسئولیت سنگینی را در تولیت آستان قدس رضوی و در مجمع تشخیص مصلحت نظام و خبرگان رهبری برعهده داشتند.
 
علی لاریجانی نیز که به منظور شرکت در تشییع پیکر تولیت آستان قدس رضوی به مشهد سفرکرده است. در جمع خبرنگاران گفت: خلاء وجود آیت الله واعظ طبسی در کشور ملموس خواهد بود و باید شان و جایگاه این عالم برجسته را به جای آورد. 
 
همچنين آیت الله صادق آملی لاریجانی در این خصوص افزود: این فقیه مجاهد یار صدیق رهبر معظم انقلاب بود و در مدیریت آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی، با توجه به ابعاد فرهنگی کار ، تلاشهای گسترده ای انجام داد. 
 
محمدرضا عارف منتخب اول مردم تهران در انتخابات مجلس دهم در مورد شخصیت آیت الله طبسی اظهار کرد: ایشان در پیش از انقلاب نقش مهمی در پیش برد آرمان‌های امام داشتند و پس از انقلاب هم یک مجاهد واقعی بود که همیشه در صحنه حضور داشت.
 
حجت‌الاسلام سید مهدی طباطبایی استاد اخلاق و عضو جامعه روحانیت مبارز نیز طی پیامی ارتحال آیت‌الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی را تسلیت گفت.

ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 10:01 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۰۴۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
برترینها

پاسخ آیت‌الله مکارم به موضع‌گیری‌ علیه آیت‌الله طبسی  

 
آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: ان‌شاءالله شخصی به جای آیت‌الله واعظ طبسی امور تولیت آستان قدس رضوی را به دست بگیرد که بتواند به صورت آبرومندانه آن را اداره کند.
 
ایسنا نوشت: آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: ان‌شاءالله شخصی به جای آیت‌الله واعظ طبسی امور تولیت آستان قدس رضوی را به دست بگیرد که بتواند به صورت آبرومندانه آن را اداره کند.
 
آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی، آیت‌الله واعظ طبسی، را شخصیتی فوق‌العاده دانست و اظهار کرد: اگر تصاویری از گذشته آستان قدس رضوی ملاحظه کنید، خواهید فهمید که آیت‌الله واعظ طبسی به چه اندازه ساخت و ساز داشته و این حرم را گسترش داده است.
 
وی احیاء موقوفات غصبی امام رضا(ع) را از فعالیت های آیت الله واعظ طبسی دانست و گفت: همین امر سبب شد تا موضع‌گیری‌های بسیاری علیه ایشان صورت گرفت و سم پاشی‌هایی انجام شد. ایشان به عنوان متولی حق تولیه داشتند؛ اما به هیچ عنوان از این حق استفاده نمی‌کردند. 
 
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مرحوم آیت الله واعظ طبسی مرد بسیار متینی بود و انشاءالله شخصی به جای ایشان امور تولیت آستان قدس رضوی را به دست بگیرد که بتواند به صورت آبرومندانه آن را اداره کند و مردم هم خوشحال باشند که این حرم همچنان شکوفاست.

ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:56 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
سردار نظری در گفت‌وگو با «صبح توس»:
نقش آیت الله واعظ طبسی در انقلاب اسلامی روشن و تأثیر گذار بود
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۱ ق٫ظ
 
 
فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: نقش آیت الله واعظ طبسی در انقلاب اسلامی روشن و تأثیر گذار است.
نظری

سردار یعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع) در حاشیه مراسم تشییع آیت‌الله واعظ طبسی در گفتگو با خبرنگارصبح توس اظهار داشت: آیت الله طبسی را از دوران انقلاب می شناسیم و در دوران جوانی بنده که همزمان با شروع نهضت انقلاب بود به عنوان پیروان ایشان و شهید هاشمی نژاد و رهبر معظم انقلاب در راهپیمایی شرکت می کردیم.

 

وی خاطر نشان کرد: نقش ایشان در انقلاب اسلامی روشن و تأثیر گذار بود.

 

سردار نظری گفت: ایشان جزء استوانه‌های انقلاب بودند و پس از رحلت امام خمینی(ره) هم در این ۳۷ سال از انقلاب در کنار رهبر معظم انقلاب اسلامی مجاهدت کردند.

 

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:54 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
گزارش تصویری/
مراسم تشییع آیت الله واعظ طبسی در مشهد
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۱:۱۷ ب٫ظ
 
 
مراسم تشییع آیت الله واعظ طبسی صبح امروز از حسینیه امام رضا(ع) تا حرم مطهر رضوی برگزار شد.
IMG_9990 copy

به گزارش صبح توس، مراسم تشییع آیت الله واعظ طبسی در مشهد با اقامه نماز توسط حضرت آیت‌الله

العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر مرحوم حضرت آیت‌الله واعظ طبسی تولیت فقید آستان قدس رضوی برگزار شد.

عکس: علیرضا اخباری

  • DCIM343MEDIA
  • IMG_9865 copy
  • DCIM343MEDIA
  • IMG_9871 copy
  • DCIM343MEDIA
  • IMG_9875 copy
  • DCIM343MEDIA
  • IMG_9877 copy
  • IMG_9891 copy
  • IMG_9893 copy
  • IMG_9919 copy
  • IMG_9923 copy
  • IMG_9928 copy
  • IMG_9929 copy
  • IMG_9937 copy
  • IMG_9932 copy
  • IMG_9940 copy
  • DCIM343MEDIA
  • DCIM343MEDIA
  • DCIM343MEDIA
  • IMG_9990 copy
  • photo_2016-03-05_12-52-11
  • IMG_9999 copy
  • photo_2016-03-05_12-52-06
  • photo_2016-03-05_12-51-41
  • IMG_0003 copy
  • photo_2016-03-05_12-51-59
کد مطلب: 328890

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:53 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

بدون نظر
 
در حاشیه مراسم تشییع تولیت آستان قدس رضوی؛
چرا هاشمی به مراسم تشییع مرحوم واعظ طبسی نرسید؟
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۲:۱۷ ب٫ظ
 
 
شاید تنها کسانی که خود را نتوانستند به این مراسم باشکوه برسانند آیت الله هاشمی رفسنجانی یاد دیرین آیت الله واعظ طبسی و حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی باشند که برای انجام کاری سفری مشترک به شمال کشور داشته اند.
BP2K4738

به گزارش صبح توس به نقل از مشهد پیام، هاشمی کجاست؟ شاید این جزو بیشترین سوالاتی بود که

صبح امروز مردم مشهد و شاید مسئولین کشوری در نبود رییس تشخیص مصلحت نظام از یکدیگر سوال می‌کردند. سوالی که کماکان بی پاسخ مانده است.

 

صبح امروز مراسم تشییع باشکوه مرحوم آیت الله واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در استان های خراسان برگزار و این عالم ربانی در جوار حرم مطر رضوی آرام گرفت.

 

نکته قابل توجه در این مراسم حضور رهبر انقلاب به منظور اقامه نماز بر پیکر تولیت آستان قدس رضوی و دیگر مسئولین کشور در مشهد مقدس بود.

 

شاید تنها کسانی که خود را نتوانستند به این مراسم باشکوه برسانند آیت الله هاشمی رفسنجانی یار و دوست دیرین آیت الله واعظ طبسی و حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی  باشند که برای انجام کاری سفری مشترک به شمال کشور داشته اند.

 

آیت الله هاشمی رفسنجانی و  حجت الاسلام و المسلمین حسن خمینی که برای عیادت از آیت الله طبسی به مشهد رفته بودند بعد از عیادت به استان گلستان سفر کردند و در مسیر سفر به گلستان از دانشگاه های آزاد شیروان و بجنورد بازدید داشتند که با حاشیه هایی هم همراه بود.

 

سفری که به قدری طول کشید که حتی آن ها را به مراسم تشییع تدفین و خاک سپاری مرحوم آیت الله واعظ طبسی نرساند.

 

حال سوال اینجاست که رییس تشخیص مصلحت نظام چه کاری مهمی داشته که نتوانسته خود را به مراسم ترحیم دوست صادق خود برساند؟

 

انتهای پیام/

کد مطلب: 328890

تــوجـه


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:50 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی با حضور رهبر معظم انقلاب ..
 
لحظاتی قبل؛
نماز بر پیکر پاک آیت‌الله واعظ‌طبسی توسط مقام معظم رهبری اقامه شد
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۶ ق٫ظ
 
 
نماز میت بر پیکر پاک آیت‌الله واعظ‌طبسی لحظاتی پیش توسط مقام معظم رهبری اقامه شد.
اقامه نماز بر پيکر مطهر آيت‌الله واعظ طبسي توسط ولي امر مسلمين جهان

به گزارش صبح توس، نماز میت بر پیکر پاک آیت‌الله واعظ‌طبسی لحظاتی پیش توسط ولی امر مسلمین جهان آیت‌الله خامنه‌ای اقامه شد.

 

این مراسم در صحن جامع حرم منور رضوی درحال برگزاری است و خیل عظیمی از اقشار مختلف مردم و طلاب حوزه‌های علمیه و همچنین مسئولان کشوری و لشکری در آن حضور دارند.

 

قرار است پیکر پاک آیت‌الله واعظ‌طبسی در رواق توحیدخانه حرم مطهر رضوی به‌خاک سپرده شود.

 

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:49 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
رهبر انقلاب:
آیت‌الله واعظ طبسی برادری همدل برای اینجانب و خدمتگزاری پایدار برای انقلاب بود
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ در ۴:۱۷ ب٫ظ
 
 
در پی درگذشت عالم مجاهد و یار صادق انقلاب اسلامی آیت‌الله حاج شیخ عباس واعظ طبسی رحمةالله علیه، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر فرمودند.
??????? ?? ????? ???????? ???? ???? ?? ???? ???? ??????

به گزارش صبح توس، در پی درگذشت عالم مجاهد و یار صادق انقلاب آیت الله حاج شیخ عباس واعظ طبسی رحمةالله علیه، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کردند.

متن پیام رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

با تأسف و اندوه خبر درگذشت عالم مجاهد و یار صادق انقلاب جناب حجةالاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ عباس واعظ طبسی رحمةالله علیه را دریافت کردم

ایشان برادری همدل و همزبان برای اینجانب و مریدی صَدیق برای امام راحل و خدمتگزاری پایدار و سخت کوش برای انقلاب بودند.

از نخستین طلیعه های مبارزات نهضت اسلامی، مشهد مقدس شاهد حضور شجاعانه و اثرگذار این روحانی محترم در عرصه های پرخطر و قبول دشواریهای آن بود و این حضور صریح و صادقانه تا آخرین روزهای مبارزات ملت ایران ادامه یافت. پس از انقلاب، اعتماد امام بزرگوار به ایشان منشأ کسب افتخار تولیت و خدمت به آستان مبارک رضوی علیه آلاف التحیة و السلام شد و خدمات بی سابقه به این آستان مقدس با همت و عزم راسخ ایشان شکل گرفت و امید است که توجهات آن حضرت شامل حال این خدمتگزار با اخلاص گردد.

موضع انقلابی و وفاداری به آرمانهای نظام اسلامی و مجاهدت در این مسیر دشوار که غالباً بدون تظاهر انجام گرفته است، خود فصل دیگری از زندگی این روحانی عالیقدر است. اکنون با فقدان ایشان اینجانب برادر مهربان و همسنگر دوران غربت و شدت پیش از انقلاب و همکار سخت کوش سالهای پس از انقلاب را از دست داده و از خداوند رحیم پاداش شایسته و غفران و رضوان الهی را برای ایشان مسألت میکنم.

به خاندان مکرّم و بازماندگان ایشان بویژه همسر صبور و نیک اندیش و فرزندان محترم صمیمانه تسلیت عرض میکنم و صبر و اجر برای آنان مسألت مینمایم.

سید علی خامنه ای

۱۴ اسفند ماه»

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 15 اسفند 1394  ] [ 9:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 59 :: 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4072256 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب