کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

نشانه‌های مؤمن

نشانه‌های مؤمن

arbaeen

نشانه‌های مؤمن

نشانه‌های مؤمن

عن أَبِي مُحَمَّدٍ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ الْعَسْكَرِيِّ (ع) أَنَّهُ قَالَ: عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ صَلَاةُ الْخَمْسِينَ وَ زِيَارَةُ الْأَرْبَعِينَ وَ التَّخَتُّمُ بِالْيَمِينِ وَ تَعْفِيرُ الْجَبِينِ وَ الْجَهْرُ بِبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ.

 امام حسن عسکری (ع) فرمودند: نشانه‌های مومن (شیعه) پنج چیز است؛ 50 رکعت نماز (در هر روز که شامل ۱۷رکعت نماز يوميه و نيز نمازهاي نافله مي شود) در روز، زیارت اربعین، انگشتر به دست راست کردن، پیشانی بر خاک سودن، و بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن.‏

بحارالانوار، ج ۹۸ (بیروت) ص ۳۲۹ / المزار، شیخ مفید، ص


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:21 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: ۶۳۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
 
از رهبرم می‌خواهم کوتاهی سرباز خویش را به لطف خود ببخشند

وصیت‌نامه سرلشکر شهید حسین همدانی  

 

در وصیت‌نامه سرلشکر شهید حسین همدانی آمده است: از امام و مولایم حضرت آیت‌الله‎العظمی سیدعلی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) هم که نتوانستم سرباز خوبی باشم عذرخواهی می‎کنم، کوتاهی مرا انشاءلله به لطف و بزرگواری خودشان ببخشند.

عقیق:پیش از ظهر امروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید همدانی، فرزند وی وهب همدانی وصیت‌نامه شهید را قرائت کرد که در آن سردار شهید همدانی خود را شاگرد تنبل دفاع مقدس یاد کرده بودند!!

بخش‌هایی از این وصیت‎نامه را در زیر می‌خوانید.

سپاس خدای را که نعمت‌های فراوان بر ما ارزانی داشت و فراوان شکر که در عصر خمینی (ره) حیاتمان را قرار داد، همه پدران و مادران ما در آرزوی این دوران بودند و ندیدند اما ما دیدیم.

دوران احیای اسلام عزیز و عزتمندی ملت‌های مسلمان، مقاومت مجاهدین سپاه اسلام، عصر تحول و شکوه و عظمت در جهان اسلام، عصر بیداری ملت‌ها، عصر زوال طاغوت‌ها، عصر فروپاشی قدرت‌ها و استکباری، عصر برگشتن به خویشتن.

خدا را هزاران شکر به خاطر نعمت‌هایش، نعمت زندگی در هشت سال دفاع مقدس، زندگی با مجاهدینی که محبوب خدا بودند و میهمان خدا شدند.

زندگی در کنار ملتی که خوش درخشیدند و در مقابل همه توطئه‌ها و فشارهای سنگین دشمنان تسلیم نشدند و مدل شدند، نمونه شدند در بین ملت‌ها که سرآمد همه آنها پدران و مادران و همسران و فرزندان شهیدان گرانقدر ما هستند.

چه افتخاری بالاتر از آنکه آزادگان ما و جانبازان ما و خانواده مقاومشان صبر را شرمنده کردند و 10 سال در اردوگاه‌های حزب بعث صفحه زرین بر تاریخ این ملت نگاشتند، جانبازان ما با تحمل دردهای فراوان حجت را بر ما تمام کردند که باید مقاومت را ادامه داد.

خدای بزرگ را شکر به خاطر نعمت‌ برخورداری از ولایت، ولایت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع).

مگر می‌توان از شکر نعمت بزرگی که خدای مهربان به ما داده برآییم. نعمت ولایت فقیه امام بزرگوارمان آن پیر جماران؛ نعمت جانشینی خلف آن علی زمانمان که ادامه‌دهنده راه امام راحل هستند و کاروان انقلاب را چه مدبرانه و زیبا از همه گردنه‌ها و کمین‎ها عبور می‎دهد اما نه، باید بیش از این شاکر باشیم نه زبانی؛ بلکه عملی مثل شهیدانمان لبیک بگوییم.

بنده حقیر؛ حسین همدانی این شاگرد تنبل دفاع مقدس اعتراف می‎کنم که وظایف خود را به خوبی انجام ندادم و بعضی موقع‎ها این نفس سرکش سراغم می‎آمد و مرا گول می‎زد وسوسه می‎شدم، نق می‎زدم، در درون اعتراض ایجاد می‌شد اما خدا مرا کمک می‌کرد متوجه می‌شدم، پشیمان می‌شدم توبه می‌کردم و از خدا طلب عفو و بخشش می‌کردم، توبه‎ام را می‌پذیرفت و این اواخر هم خیلی دلم را هوایی کرده است.

خدا کند که در موقع جان دادن راضی باشد خدای مهربان و خودم به رحمت او امیدوار هستم نه به عملکرد خود.

و از همه دوستان و آشنایان حلالیت می‎‌طلبم، از امام و مولایم حضرت آیت‌الله‎العظمی سید علی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) هم که نتوانستم سرباز خوبی باشم عذرخواهی می‎کنم، کوتاهی مرا ان‌شاالله به لطف و بزرگواری خودشان ببخشند.

از خانواده شهیدان، جانبازان و آزادگان همیشه شرمنده بودم که نتوانستم خدمتگذار خوبی باشم؛ مرا حلال کنند.

تشکر از همسر عزیزم که همسنگر و همراه خوبی بودند خداوند ان‌شاالله این عمل شما را ذخیره آخرت قرار دهد و اما سفارش می‌کنم مثل گذشته بدهکار به انقلاب و نظام باشی نه طلبکار.

قانع باشی در مقابل کمبودها یا کم‎مهری‌ها؛ صبر داشته باشی و مراقب باشی فضاسازان تو را ناسپاس نکنند؛ عشق به ولایت فقیه و اطاعت کامل از ایشان سعادتمندی دنیا و آخرت را دارد.

فرزندانم وهب، مهدی، زهرا و سارا را سفارش می‌کنم و تأکید بر حفظ ارزش‌های اسلام عزیز و نظام مقدس جمهوری اسلامی؛ با حفظ ارزش‌هایش می‌توانند تأثیرگذار و مدل و الگو باشند، حجاب برتر بر شما واجب است رضایت پدر پیر شما بر حفظ ارزش‌هاست.

سعادتمندی و عاقبت به خیری شما را از خدای مهربان خواستارم.

برای خواهرانم منصوره خانم و اکرم خانم و برادرم اصغر آقا و فرزندان عزیزشان آرزوی سعادتمندی دارم، بسیار دوستان خوبی داشتم که یکایک آنها و زندگی با آنها همیشه در ذهن و خاطرات بنده ماندگار است و به این دوستی مفتخر هستم.

از همه آشنایان و دوستان می‌خواهم در صورت امکان یک روز برایم نماز و روزه به جای آورند؛ اگر ان‌شاالله در آن عالم دیگر باز هم در کنار شما عزیزان باشم، جبران کنم!


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:19 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۶۳۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۹
 
با مشارکت عقیق در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد

چهارمین شب از شب های شعر "بر آستان اشک" 

در چهارمین شب این برنامه که با موضوع و محوریت حضرت علی اکبر (ع) برگزار شد ، آقایان سعید یوسفیان ، استاد مرتضی امیری اسفندقه ، استاد محمد علی مجاهدی ، مهدی رحیمی ، علی داودی و علی رکن الدینی به شعرخوانی پرداخته و مدیحه سرایی در رثای حضرت سیدالشهدا (ع) و حضرت علی اکبر (ع) توسط حاج علی انسانی انجام شد.

عقیق: تصاویر این مراسم را ببینید:


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۶۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۸
 

پوستر / مصیبت بزرگ

  عقیق:رهبر انقلاب اسلامی: حوادث اخیر منا برای ما از دو جهت عزا و مصیبت بود: [یکی] از جهتِ چندصد نفر حاجیان عزیز خودمان که مظلومانه [و] ای بسا عدّه‌ای از آنها با زبان تشنه از دنیا رفتند؛ خانواده‌های آنها که خرسند بودند از اینکه عزیزانشان از حج برمیگردند و آغوش را برای اینها باز کرده بودند، حالا باید با جنازه‌های آنها روبه‌رو بشوند؛ این مصیبت بزرگی است. دوّم برای دنیای اسلام؛ بیش از پنج هزار کشته از دنیای اسلام وجود داشته است.

برای مشاهده پوستر در ابعاد اصلی روی تصویر کلیک کنید.
 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۶۳۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۹
 

نگرش ریشه ای به«سجده»،«کعبه»،«مسجد»  

مساجد یعنی مواضع معینی که به سجده می نهند و مکان های مشخصی که در آن سجده می کنند.

عقیق:سجده، وضعیت و حالتی است که نهایت خضوع و انقیاد و تسلیم را اظهار می کند و آفرینش با تمامی واقعیت ها، پدیده ها، حرکت ها و جریانات اش نمایشی عمیق، پر معنا، شورانگیز و زیبایی است از سجده مجموعه موجودات در پیشگاه پروردگار متعال «ولله یسجد من فی السموات و الارض طوعا و کرها و ظلالهم بالغدو و الا صال» .

 
همه مخلوقات ، همه و همه، به اراده و مشیت حضرت ربوبی به وجود آمده و در سیطره سنت ها و نوامیس و قانون مندی های الهی لباس هستی پوشیده و تحول پیدا می کنند. نظام عالم با همه فرایندها و فرآورده هایش تسلیم و فرمانبردار خداست و تکوینا در وضعیت و حالت سجده هست، بلی! ستاره و گیاه و درخت در سجده اند « و النجم و الشجر یسجدان»، خورشید و ماه و کوه ها و جنبندگان در سجده اند «الم تر ان الله یسجد له من فی السموات و من فی الارض و الشمس و القمر و النجوم و الجبال و الشجر و الدوآب و کثیر من الناس حق علیه العذاب ... » .
 
وانگهی در ورای سجده مخلوقات تکوینی و اسباب و علل ظاهری، ملائکه الله که کارگزاران عالی الهی و وسائط فیض در تدبیر امورات عالم هستند نیز در وضعیت و حالت سجده مداوم در پیشگاه الله هستند «ولله یسجد ما فی السموات و ما فی الارض من دابة والملائکة و هم لا یستکبرون» .
 
آری جهان یک سجده گاه است، یک مسجد بیکران است «ان الدنیا ... مسجد احباء الله» و خلقت نموداری از سجده بر درگاه جبروتی خالق. این است که جهان یک لاشه مردار نیست، یک مجموعه پوچ و تهی و بی مفهوم نیست، جهان زنده است، هدفدار و پر معنی است، در سجده فرمانبرداری است، محل سجده های زیبا و طولانی است، مقدس است و پرشکوه و محترم است، تو گوش شنوا پیدا کن تا بانگ روح افزای اذان اش را در صبح و شام بر مناره بلند کهکشان هایش بشنوی و شاهد شهادت هایش به توحید باشی و با او هم آواز و همراز و هم صدا و همراه شوی. باری هوشیار باش که در مسجدی! اینجا بازیکده نیست، به سجده افتادگان را بنگر، خود را پاک کن و پاکی بجوی و آداب سجده به جای آر.
 
مواضع سجده مخلوقات بعضی از اعضای آنها نیست، کیان وجودشان است و مکان سجده آنها بستر حرکت و تحول شان. آنها در سرتاسر هستی شان سر به درگاه الهی می سایند و پیشانی وجود به سجده می نهند، سجده ای به درازای تاریخ خلقت!
 
چرا آنچه در آسمان ها و زمین است و همه جنبندگان و همه ملائک سر به سجده اند؟ قرآن تبیین می کند: چون آنها حالت استکبار ندارند « وهم لا یستکبرون» و آنچه مانع حالت و وضعیت سجده در پیشگاه الهی است استکبار است و برای افتادن به سجده و به وجود آوردن حالت سجده در خود و دیگران باید با استکبار با ریشه ها و شاخه هایش، با بنیادها و مظاهرش جنگید و مبارزه کرد، در همه عرصه ها و در عرصه جهاد اکبر و در میدان جهاد اصغر با آن به جهاد مقدس پرداخت، در درون و در بیرون و سرانجام به سجده شهادت رسید و راه همین است و جز این نیست.
 
به هر حال کوتاه ترین سخن اینکه سرتاسر زمین برای ما مسجد است. «الارض کلها مسجد»، «وجعلت لی الارض مسجدا و ترابها طهورا» . کعبه نشانی است تا ره گم نشود. کعبه اولین مسجد است.
 
 
پی نوشت:
برگرفته از کتاب: «مسجد نهاد عبادت و ستاد ولایت»  نوشته «حسن رهبری»
منبع:شبستان

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:13 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

کد خبر: ۶۳۲۷۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۹
 

رفیق جدانشدنی و بی‌انتهای تمام انسان‌ها  

 

پیامبر(ص) فرمود: «اگر آرزو نبود، حتی هیچ باغبانی درختی را نمی‌کاشت. طبعاً او آرزو دارد که این درخت، میوه بدهد، بعد میوه­‌ها را بچیند، به بازار ببرد، بفروشد و به واسطه آن، خانه درست کند»، پس آرزو فی ذاته در خواطر هر انسانی موجودیت دارد.
عقیق:به نقل از فارس؛ آیت‌الله روح‌الله قرهی مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) در تازه‌ترین جلسه اخلاق خود به موضوع «مراقبه» با محوریت آرزو؛ رفیق جداناشدنی تمام انسان‌ها، برای رسیدن به مرحله عمل پرداخت که مشروح آن در ادامه می‌آید:
 
*خطورات ذهنی و طرح نقشه راه برای انجام عمل!
 
هر عملی از انسان، ساطع می‌شود، چه عمل خیر و چه عمل شرّ، در بستر خطورات است. همه این اعمال در جایگاه خطورات نفسانی یا شیطانی و یا در مقابل، خطورات ربّانی و ملکوتی قرار دارد.
 
در عالم عمل، اوّل آنچه که به ذهن می‌گذرد، عامل بر عمل است. تمام اعمال انسان‌ها اوّل بر ذهن وارد می‌شود، چه آن عمل ناخودآگاه بر ذهن وارد شود، چه با تأمّل و تفکّر. ولی مهم این‌جاست: راه گریزی نیست که اوّل نقشه همه اعمال، در ذهن خطور می‌کند.
 
در باب خطورات و چگونگی تشکیل آن و آن مراحل اربعه، مطالبی را بیان کردیم، امّا آنچه که باعث می‌شود خطورات تقسیم به خطورات نفسانی و شیطانی و ملکوتی و ربّانی شود، چیست؟
 
اوّلاً همه این‌ها حسب مطالبی که بیان کردیم، همه نقشه راه است برای عمل. و نکته مهم این‌جاست که هیچ عملی اتّفاقی به وجود نمی‌آید، إلّا به نقشه راهش و آن نقشه راه، خطورات ذهنی بشر است.
 
*آرزو، عامل فعلیّت بخشیدن به خطورات
 
در مورد این خطورات فرمودند: یا در دو دست شیطان قرار دارد که عامل خطورات نفسانی و شیطانی می‌شود و این، در حقیقت، «لمة من الشیطان»[1]؛ یعنی «ایعاد بالشر و تکذیب بالحق» است. به تعبیر روایت، در دو انگشت شیطان قرار می‌گیرد. یا آن لمّه‌ای است که «من الملک» یعنی «ایعاد بالخیر و تصدیق بالحق» است.
 
ختمی مرتبت، محمّد مصطفی(ص) فرمود: «قلب‏ المؤمن‏ بین‏ إصبعین من أصابع الرحمن‏»[2]، قلب مؤمن بین دو انگشت از انگشتان خدای رحمان است. یعنی وقتی مؤمن شد، تمام خطورات که جایگاه آن ذهن و قلب اوست، تا او را به عمل برساند، در بین دو انگشت ذوالجلال و الاکرام است، یعنی همه خطورات و نقشه راه، باذن الله تبارک و تعالی بر قلب او وارد می‌شود.
 
نکته مهم اینجاست: تمام خیر، خوبی، نیکی و حال خوش اولیاء، موقعی است که این مؤمن، در دست خداست و سکینه و آرامش و همه خطورات ملکی و الهی به عنوان نقشه راه، باذن الله تبارک و تعالی بر قلب او، ورود پیدا می‌کند. امّا برعکس اگر شیطانی شد، همه چیز به ید ابلیس است.
 
لذا در خواطر الهی و هم‌چنین خواطر شیطانی، اوّل چیز، آرزوست. الهام به آرزو در انسان موجودیّت دارد. مثلاً ذیل آیه شریفه 268 سوره بقره، مفسّرین و اولیاء الهی، نکاتی را بیان کردند که بسیار زیباست. پروردگار عالم می‌فرماید: «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشاءِ‏»، شیطان شما را از تنگدستی و فقر، می‌ترساند و به وحشت می‌اندازد و به بدکاری وامی‌دارد. بیان کردند: اگر انسان، جلوات دنیا را دید و به ذهن و قلب او خطور کرد که نکند من در دنیا فقیر و گرفتار و بدبخت شوم، همین عامل فحشاء می‌شود.
 
یکی از مطالب فحشاء این است که انسان به واسطه ترس از فقر که در ذهنش خطور یافته، به دنبال رزق حرام برود. طرق کس حرام هم مختلف است و شیطان نقشه راه را برای او می‌چیند. یکی اختلاس می‌کند، یکی نعوذبالله تن‌فروشی می‌کند و ... . فحشاء، مختلف است و حالش، حال متغیّر است. لذا چون انسان، حال متغیّر پیدا کرد، به احوال مبدّل می‌گردد، یعنی از حالی به حال دیگر می‌رود. اسّ و اساس همه این‌ها خطورات ذهنی و قلبی است که نقشه راه را برای او ترسیم می‌کند و او را به عمل وامی‌دارد. پس مهم این‌جاست.
 
لذا اولیاء خدا نکته بسیار مهمّی را بیان می‌کنند، می‌گویند: آرزوها، دلیل فعلیّت می‌آورد، چه آرزوی خوب و چه آرزوی بد. یعنی عامل می‌شود برای حرکت در مقام فعلیّت فعل انسان. لذا انسان، فاعل به آن عمل می‌شود، چه عمل خیر و چه عمل شرّ.
 
اولیاء خدا می‌گویند: تمام این‌ها به واسطه دنیاست. مثلاً ظواهر و جلوات دنیا را می‌بیند، به ذهن او خطور می‌کند، می‌گوید: ببین، آن‌جایی که کسی ثروت دارد، او به ظاهر عزیز است، پس به دنبال ثروت حتّی بلغ ما بلغ باید رفت. آن‌جا که کسی قدرت دارد، عزیز است، پس به دنبال قدرت حتّی بلغ ما بلغ ... و قس علی هذا به دنبال همه مطالب. در دنیا، اوّل نگاهش به جلوات است و در ذهنش، اساس این جلوات، در عالم دنیا، به خطورات ورود پیدا می‌کند. اصل این خطورات کجاست؟ اینکه باورش می‌شود اگر مال داشتی، تو می‌توانی در جامعه، عزیز باشی؛ یعنی عزّت را در مال می‌بیند. اگر قدرت داشتی، می‌توانی عزیز باشی؛ عزّت را به قدرت می‌بیند. لذا خطور این جلوات بر ذهن و قلب، نقشه راه را می‌کشد. این که به هر طریق شده است باید عزیز شوم. چگونه عزیز شوم؟ به هر طریق مال به دست آورم تا سری بین شرها دربیاورم. این حال او، نقشه راه برای عملکرد را در ذهن می‌چیند و این را از آرزو می‌دانند. او هم آرزو دارد یک روز به این مقام برسد.
 
*اشرار و ابرار؛ هر دو در تلاش بر تحقّق آرزوهایشان هستند!
 
حتّی در باب عمل خیر هم این‌گونه است. وقتی مقام معرفتی حضرات معصومین و اولیاء خدا تبیین می‌شود و اولیاء خدا دائم بیان می‌کنند که سیره عملی بزرگان را مطالعه کنید، دلیل این است که سیره عملی آن‌ها، در مرحله نخست، آرزو برای انسان به وجود می‌آورد. یعنی آرزو می‌کند که من هم بتوانم آن مقام را به دست آورم.
 
لذا همان‌گونه که در باب دنیا، برای ورود خطورات ذهنی، همان نگاه به جلوات است؛ در مورد خطورات ذهنی ملکوتی و الهی هم، همان نگاه به سیره عملی حضرات معصومین و اولیاء و بزرگان است.
 
لذا اولیاء خدا علّت العلل قصص القرآن را برای عبادالرّحمن، این می‌دانند که این قصص، عامل آروزی رسیدن به آن مقامات است و چون کسی این آرزو را کرد و در ذهن و قلبش خطور پیدا کرد که آن مقام، مقام معرفتی است و رشد من در آن مقام است؛ لذا بعد از آن، نقشه راهی در عملکرد در قلب و ذهنش به وجود می‌آید و از آن پس به سمت عمل می‌رود.
 
بناست بحث ما بحث علمی اخلاقی باشد و طرقی را که اولیاء خدا بیان کردند، تبیین کنیم تا بدانیم چطور باید حرکت کنیم. حالا به فضل الهی علّت العلل اینکه بعضی در آن سمت و بعضی در این سمت هستند و برخی هم به تعبیر قرآن، «مذبذبین» هستند، بیان خواهیم کرد.
 
پس اصل علّت، خطورات ذهنی است که نقشه عمل را در پی دارد. اصل آن ورود به خطورات ذهنی هم نگاه به دنیاست. منتها از دو منظر:
 
نگاه به دنیا از طریق جلوات و ظواهر دنیا است.
 
نگاه به دنیا برای کسب مقامات معرفتی که این هم در ابتدا از طریق نگاه است. یعنی باز هم آن، جلوه می‌دهد. منتها یک جلوه، جلوه شرّ است که آن جلوات دنیا الدنیّه است. یک جلوه، جلوه خیر است که آن جلوات رحمانی است.
 
لذا در هر دو، یعنی هم جلوات رحمانی و هم جلوات شیطانی، آرزو (أمل) نقش دارد. یعنی آرزو می‌کند برسد به آن‌جا که رئیس شود. آرزو می‌کند به آن‌جا برسد که نماینده شود. آرزو می‌کند به آن‌جا برسد که وزیر شود و ...، چون تصوّر او این است که حداقل خیر دنیا و رسیدن به مقام عزّتش، همین رسیدن به این ظواهر دنیاست.
 
اتّفاقاً طرف مقابل هم دنبال عزّت است. لذا قرآن می‌فرماید: همه دنبال عزّت هستند، منتها «وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنین‏»[3]. ذیل همین آیه شریفه، اولیاء خدا می‌فرمایند: این دلالت بر عزّت است که برخی از طریق نفس می‌خواهند جلو بروند، امّا نمی‌دانند عزّت حقیقی در این طرف است.
 
پس:
 
هر دو گروه اوّل به قضایای خطورات ذهنی و قلبی دچار هستند. منتها خطورات گروه اوّل، نفسانی و شیطانی است و خطورات گروه دوم، ملکی و ربّانی است.
 
هر دو گروه، اسّ و اساس خطوراتشان، جلوات دنیاست، منتها یکی جلوه دنیا الدنیّه و ظواهر دنیاست و یکی جلوه حقیقت دنیا عندالاولیاء و العرفا و العقلاء است که به یکی دنیای مذموم و دیگری دنیای ممدوح گفته می‌شود.
 
همه این مطالب براساس آرزوست. یعنی هر دو گروه آرزو دارند.
 
گروه اوّل می‌خواهند به دنیا برسند، به این دلیل که عزّت خود را در این می‌بینند. اولیاء خدا هم عزّت خود را در بندگی و سیر الی الله و رسیدن به مقام عبودیّت می‌بینند. لذا سیره و حال عملی بزرگان، سرشت زندگی آنان می‌شود و آن‌ها را به عنوان یک آینه مجسّم، دنبال می‌کنند تا به آن مقامات برسند. در آن طرف هم عزّت را در رسیدن به دنیا و مال و منال و مقام می‌بینند. می‌گویند: اگر به ظواهر و جلوات دنیا برسیم، عزیز هستیم.
 
لذا نقشه راه برای عمل برای هر دو کشیده می‌شود.
 
حالا با توجّه به این مطلب که بیان کردیم که آرزوها، خواه حصول آن ممکن باشد و خواه مورد آن متعلّق به نیک یا زشت باشد، خواه عدم تحقّق آن مستند به قضا و قدر الهی باشد، خواه عاملی باعث تقصیر در آرزو گردد - که به فضل الهی این موراد را توضیح خواهم داد - خواه سوء تدبیر و یا حسن تدبیر در آرزو باشد، ...، همه این‌ها به یک چیز ختم می‌شود و آن، این که عمل حتماً صورت می‌گیرد.
 
لذا خود آرزو فی ذاته، همدم بشر است، چه برای مؤمن و چه برای غیرمؤمن. چه آن کسی که خطورات نفسانی و شیطانی دارد و چه آن کسی که خطورات ملکی و ربانی دارد.
 
*رفیق و مونس تمام انسان‌ها
 
امیرالمؤمنین، اسدالله الغالب، علی‌بن‌أبی‌طالب(ع) فرمودند: «الْأَمَلُ‏ رَفِیقٌ‏ مُؤْنِس‏». همه ما در آرزو هستیم، کسی نمی‌­تواند بگوید من آرزو ندارم. بعضی از آرزوها ما مخفی است و خودمان حواسمان نیست که آن آرزو در وجودمان هست، لذا به آن می‌­گویند: «الأمل الخفیّه». در این باره نکات بسیار زیبا و ظریفی است که اولیاء خدا بیان کردند و به فضل الهی توضیح می­دهم.
 
«الْأَمَلُ‏ رَفِیقٌ‏ مُؤْنِس‏» یعنی آرزو، همدم، انیس و مونس انسان است. این را بدانید همه انسان‌ها در درون خودشان با خودشان حرف می‌زنند، منتها گاهی به واسطه بعضی از مشکلات، از درون به بیرون می‌­آید و همان‌طور که دیدید، مثلاً شخصی دارد راه می­‌رود و با خودش حرف می­‌زند. یعنی صحبت درونی او به بیرون انتقال پیدا کرده است. در حالی که همه، چه مؤمن، چه غیر مؤمن، چه ولیّ خدا، چه غیر ولیّ خدا، صحبت‌های درونی دارند و آرزو، همدم آن‌هاست، همان رفیق شفیقی که دائم دارد در درون او حرف می­‌زند و اگر آرزو نبود، اصلاً چیزی به وجود نمی­‌آمد.
 
لذا پیغمبر اکرم، محمّد مصطفی(ص) فرمودند: «الْأَمَلُ‏ رَحْمَةٌ لِأُمَّتِی، وَ لَوْ لَا الْأَمَلُ مَا أَرْضَعَتْ أُمٌّ وَلَداً وَ لَا غَرَسَ غَارِسٌ شَجَرا» حضرت تمثیل را پایین می­‌آورد که همه بفهمند، می­‌فرمایند: اوّلاً بدانید آرزو برای امّت من رحمت است و اشکالی ندارد.
 
بعد می­‌فرمایند: می­‌خواهید بدانید آرزو چیست؟ می­‌فرمایند: اگر آرزو نبود هیچ مادری، فرزندش را شیر نمی­‌داد. مادر آرزو دارد بچّه­‌اش بزرگ شود، لذا حتّی وقتی در گهواره است، برای بچّه شعر می­‌خواند که بعدها مثلاً بزرگ می­‌شود، این‌ طور می­‌شود، آن‌ طور می­‌شود، عروسش می­‌کنم، دامادش می­‌کنم و ...، این‌ها آرزو است.
 
حضرت در ادامه نیز می­‌فرمایند: اگر آرزو نبود، حتّی هیچ باغبانی درختی را نمی‌کاشت. طبعاً او آرزو دارد که این درخت، میوه بدهد، بعد میوه­‌ها را بچیند، به بازار ببرد، بفروشد و به واسطه آن، خانه درست کند و ازدواج بچّه­‌اش مهیّا شود و ... .
 
لذا آرزو همیشگی است و همه آرزو دارند. پس باید این را بدانیم که آرزو فی ذاته در خواطر هر انسانی، چه خیر و چه شرّ، موجودیّت دارد.
 
*رفیق جدانشدنی و بی‌انتهای تمام انسان‌ها
 
لذا زین العابدین، امام العارفین، حضرت سیّد السّاجدین، علیّ‌بن‌الحسین(ع) در یکی از این دعاهای شریفشان که در جلد 94 بحارالانوار هست، مطالبی را بیان فرمودند، از جمله اینکه فرمودند: «أسئلک من الآمال أوفقها» از تو مناسب‌ترین آرزوها را مسألت دارم و خواهانم.
 
یعنی حضرت می­‌خواهد بیان بفرمایند: بدانید آرزو همیشگی است، منتها مهم این است که انسان بداند باید کدام آرزو را داشته باشد. پس کسی نمی­‌تواند از آرزو به دور باشد؛ چون همه چیز براساس آرزوست.
 
وقتی تبیین می­‌شود: شیعیان، همسایگان پیامبرند؛ طبیعی است شما آرزو می­‌کنی، فردای قیامت پیامبر را ببینی. لذا در دعا هم همین درخواست رؤیت ایشان را بیان می­‌کنیم. حالا با توجّه به داشتن این آرزو، عمل به وجود می­‌آید. با خود می‌گویی: حالا باید چکار کنم که به آنجا برسم؟ می­‌گوید: حالا این کار را انجام بده، این کار را انجام بده، این کار را انجام بده و ...، تا بتوانی فردای قیامت محضر پیغمبر اکرم، محمد مصطفی(ص) باشی.
 
پس آرزو، همدم و رفیق برای هر انسانی است و نمی­‌شود از آن جدا شد و این، یک نکته بسیار مهمی است.
 
ضمن اینکه یک نکته دیگر هم هست و آن، اینکه آرزو انتها هم ندارد. یک موقعی فرزند شیخنا الاعظم، حضرت مفید عزیز در اواخر عمر آقا (همان به ظاهر عمر اوّلیّه که آقا می‌خواستند بروند؛ چون ایشان به امر حضرت حجّت(عج) در قید حیات هستند) به ایشان عرضه داشتند: آقا! من می­‌خواهم مثل شما بشوم.
 
حضرت فرمودند: عزیزم! پس بدان تو هیچ نخواهی شد.
 
گفت: چطور؟!
 
فرمودند: من می­‌خواستم امام زمان بشوم، این شدم (نه اینکه نعوذبالله ادّعای امام زمانی کنند؛ یعنی من می‌خواستم به آن مقام عصمت کامله برسم)، تو اگر بخواهی مثل من بشوی که هیچ نمی‌شوی.
 
پس معلوم می­‌شود آرزو برای همه هست و انتها هم ندارد.
 
لذا مولی‌الموالی، امیرالمؤمنین، اسدالله الغالب، علی‌بن‌أبی­طالب(ع) فرمودند: «الْأَمَلُ‏ لَا غَایَةَ لَه‏» برای آرزو، هیچ پایانی نیست و غایت و نهایتی ندارد، حتی آن‌هایی که در دنیا می­افتند هم همین حال را دارند.
 
*سیری‌ناپذیری هم مادیّون و هم اولیاء خدا در آرزوها!
 
اگر به متن امام راحل عظیم‌الشّأنمان در تنفیذ ریاست جمهوری شهید بزرگوار، شهید رجائی، مراجعه کنید، می‌ببینید که امام در آنجا فرمودند: گاهی انسان آرزو می­‌کند که مثلاً وکیل شود، بعد از مدّتی آرزو می­‌کند وزیر شود، بعد از مدّتی آرزو می‌­کند نخست وزیر شود، بعد از مدّتی آرزو می­‌کند رئیس جمهور شود و ... . امّا بدانید این انتها ندارد و انسان به جایی می‌رسد که حتّی اگر همه دنیا را هم به او بدهند، باز به دنبال یک آرزوی دیگری است؛ یعنی سیر نمی­‌شود.
 
حضرت در یک فرمایش دیگر فرمودند: «الْآمَالُ‏ لَا تَنْتَهِی‏» آرزوها پایان ناپذیرند. البته فکر نکنید که فقط برای بدی‌ها بیان فرمودند، خیر، چه آرزوی خوب و چه آرزوی بد، تمام ناشدنی است. از آن طرف هم می­‌بینیم که حضرت شیخنا الاعظم می­‌خواهد حضرت حجّت شوند و از آن طرف هم می­‌بینیم آن کسی که آرزوهای دنیایی دارد، حتّی اگر همه دنیا تحت ید او باشد سیر نمی‌شود و باز هم می‌خواهد. همان‌طور که اولیاء خدا هم از بندگی و معارف و عبادت سیر نمی­‌شوند.
 
اولیاء خدا بیان کردند: یکی از ادلّه‌‌ای که در نماز حضرت حجّت، 100 مرتبه «ایّاک نعبد و ایاک نستعین» گفته می‌شود، برای این است که به واسطه هر ایّاک نعبد و ایّاک نستعین که بیان می­‌شود، آن شخص مطلب جدیدی را می‌­بیند و لذا از این عبادت و بندگی سیر نمی‌‌شود و دنبال مقام بالاتری است و حال او حال دیگری خواهد شد.
 
ما گاهی وقتی حرکات آن مرد الهی و عظیم‌الشّأن، آن ابوالعرفا، آیت‌الله العظمی ادیب را می‌دیدیم، قابل باور برایمان نبود. من هنوز هم واقعاً متعجّبم که چطور می­‌شود انسان در کبر سن، چهار پاره استخوان، قریب به سه ساعت در رکوع باشد و مدام اشک بریزد! پنج دقیقه، بیست دقیقه، یک ربع، نیم ساعت، مگر انسان چقدر می­‌تواند در رکوع باشد و اشک بریزد، طوری که تمام محاسن مبارکشان خیس می­‌شد؟! می­‌دیدم که ایشان شبی را در رکوع بودند و فقط می­‌گفتند: «سبحان ربّی العظیم و بحمده»، «سبحان الله، سبحان الله، سبحان الله ...»، چنان سبحان اللّهی می­‌گفتند، کأنّ عشق بازی می­‌کنند. ما با حال ایشان گریه­‌مان گرفته بود و بعد که به ایشان عرض کردیم: آقا! محاسن مبارکتان خیس شد، ایشان می­‌فرمودند: نگاه به خودت بکن، من خودم متوجّه نبودم.
 
آقا وضعیت و حالی داشتند که من با خود می‌گفتم: آقا! چطور می­‌خواهند از رکوع بلند شوند؟! بعد از قریب به سه ساعت، آقا خیلی راحت بلند می­‌شدند و می­‌گفتند: «سمع الله لمن حمده، الله اکبر»، چنان زیبا و عاشقانه، چنان حال و اتّصالی داشتند که وصف ناشدنی بود. ظاهر هم این است که اجازه آن مطلب را از ایشان بر می­‌دارند و إلّا آن‌ها تا صبح همان­طور می‌ماندند و برایشان مهم نبود، شاید یک شبانه روز، دو شبانه روز و ... . امثال من این مطالب را نمی­‌فهمند که یعنی چه؟! مگر نماز واجب نمی‌خو­اهند بخوانند؟! بله ما نمی‌فهمیم. لذا آن لذایذ به صورت ظاهر از آن‌ها برداشته می­‌شود که بتوانند به مابقی کارهای خود برسند، امّا این‌ها از یک تسبیح به تسبیح بعد و از یک تقدیس به تقدیس بعد، از حالی به حالی دیگر می‌رفتند. لذا آرزو برای این‌ها تمامی ندارد.
 
لذا اولیاء خدا هم همین هستند، یک مقامی را در بندگی می‌­بینند و هر چه در آن عشق‌بازی و لذّت با پروردگار عالم، در آن ارتباط و حلاوت و شیرینی ارتباط با پروردگار عالم، جلو می­‌روند، یک مقام دیگری را آرزو می­‌کنند و حال آن‌ها یک حال دیگری می­‌شود. معلوم می‌‌شود سجده و رکوع آن‌ها، یک سجده و رکوع عادی نیست، فقط سبحان ربی الاعلی و بحمده نیست، چیز دیگری را می­‌بینند.
 
همان طور که کسی که در دنیا می­‌افتد، همین حال را دارد و روایتش را جلسه بعد بیان می‌کنم که نکته‌ای جالب دارد. من در شب‌های ماه محرّم هم قصد دارم که مباحث اخلاق را تعطیل نکنم و ضمن اینکه به فضل الهی هر شب از ساعت هفت به بعد برنامه داریم، امّا چهارشنبه­‌ها هم بحث اخلاق را خواهیم داشت تا به این مطلب دقّت کنیم که چه شد کربلا، کربلا شد؟! در آنجا هم همین بحث آرزو مطرح است و لذا همان آرزوها هم عامل عمل آنان شد.
 
امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: علّت اعمال این افراد، همین آرزوهای باطلشان است. بعد اشاره فرمودند که اگر شما هم آرزوی رسیدن به قرب الهی داشتید، عمل صالحتان زیاد می­‌شد. آن‌ها آرزوی قرب چنین و چنان دارند و عمل می­‌کنند، ولی شما عمل نمی­‌کنید.
 
*فقط در بستر خطورات ملکی و ربّانی است که آرزوها دست‌یافتنی می‌شود
 
فرمودند: «الأمل، ایجادٌ و ایجابٌ للعمل»، کوتاه، امّا پر از محتوا و معنا،  همان آرزوست که بستر را ایجاد می­‌کند و بر انسان عمل را واجب می­‌کند، حالا می­‌خواهد عمل، عمل کاذب باشد، یا عمل صالح، امّا این آرزو وجود دارد.
 
عزیزان من! جوان‌های عزیز! ما باید بدانیم که همین آرزوی رسیدن به مقام حضرت حجّت بود که شیخنا الأعظم را به مقام اخ السّدیدی ایشان رساند؛ چون همین آرزو عامل می­‌شود که کم کم عمل من و شما عمل مهدوی شود، «الأمل، ایجادٌ و ایجابٌ للعمل»، منتها اینجا باید گفت: «للعمل الصالح»؛ چون کسی که آرزوی آقا را دارد، عملش، عمل صالح می­‌شود و همین آرزوست که بصیرت می­‌آورد.
 
بعدها بیان می­‌کنم که آرزوی خوبی‌ها، بصیرت می‌­آورد، امّا آرزوی به دنیا این‌گونه نیست و بصیرت را از بین می‌برد. فرق این دو آرزو این است که آنجا ثمر دارد، ولی اینجا ثمری ندارد. آن خطورات نفسانی و شیطانی، انسان را فقط به عمل فساد می­‌رساند و از طریق عمل فساد هم به آرزویش نمی­‌رسد، امّا آرزوی ملکوتی و ربّانی که از خواطر ملکی و ربّانی است، انسان را به آن عمل صالح می‌برد که از طریق عمل صالح هم به آن آرزوی خودش می­‌رسد و تفاوتش این است. حال این با حال آن تفاوت دارد، انسان اگر این را بفهمد، ادراکاتش، ادارکات الهی شود و تفاوت‌ها را درک می­‌کند، مطالب را متوجه می­‌شود، لذا بصیر می­‌شود و آنچه که مِنَ الاولیاء است به او مرحمت می­‌شود. پس تفاوت این دو حال، این است که آنجا به آرزو نمی­‌رساند و اینجا به آرزو هم می­‌رساند.
 
هم در آیات قرآن و هم در روایات آمده که خود شیطان گفته: من اجازه نمی­‌دهم به دنیا هم برسید، از طریق عمل فساد مدام دنبال دنیا می­‌دوید، امّا شما را به آرزویتان نمی­‌رسانم؛ امّا این طرف به آرزو می­‌رساند. این نکات، نکات بسیار مهمّی است که باید در آن‌ها تأمل کرد.
 
*بشارت، خبرهای خوشی در راه است!
 
خود قرآن فرموده که آن‌هایی که می­خواهند از طریق فساد، عالم را به سیطره در بیاروند، نمی­توانند و به خواسته خود نمی‌رسند، «وَ نُریدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین‏». یا در جایی دیگر فرموده: «بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنین‏» «إن» شرطیه است؛ یعنی اگر مؤمن باشید، عالم مال این‌ها است.
 
بشارت‌هایی عرض کنم، قبلاً بیان کردیم: اگر این‌ها حمله به یمن را ادامه بدهند، شما در مهر ماه مطالبی را می‌­بینید و دیدید. پس بدانید همین قضیه منا، همین قضیه سقوط جرثقیل و ... جنگ درونی خودشان است. اینها با خودشان در جنگند، می­‌خواستند همدیگر را محکوم کنند که نشان بدهند وزیر کشورشان لیاقت این قضیه را ندارد و ... . لذا جنگ قدرت درونی دارند.
 
منتها پیر استعمار انگلیس خبیث دارد آن‌ها را راهنمایی، مراقبت و مواظبت می­‌کند. چون می‌دانید آن‌ها نسبت به روایات و آیات و کتب ما خیلی مطالعه دارند. یک نمونه بارزش که خودشان افشا کردند، خود نتانیاهو بود که کتاب دیدگاه‌های امام‌المسلمین در بحث فلسطین را در سازمان ملل نشان داد، معلوم است خوب مطالعه می‌کنند و خوب می­‌دانند. لذا روایات آخرالزمان را هم خوب مطالعه کردند. از آن طرف هم، یهود با آن یهودیات خودش می­‌خواهد که روایات را جعل می‌کردند، می‌خواهد اقداماتی انجام دهد که آن وقایع اتّفاق نیفتد.
 
امّا می­‌خواهم به شما بشارت بدهم که در ماه‌های آینده، اتّفاقاتی در حجاز رخ خواهد افتاد. گرچه بعضی از مصائب اتّفاق خواهد افتاد، امّا در نهایت به نفع اسلام است، به نفع دین و قرآن است. این آل سعود که آل یهود هستند، کشور حجاز را به اسم خودشان کرده‌اند و عربستان سعودی نامیده‌اند، امّا این‌ها به آرزوی خودشان نمی­رسند. یهود هم آرزوها داشت، امّا آرزوهایش دارد از بین می‌رود. لذا ما نباید بنشینیم و بگوییم: بعضی از چیزها باید اتّفاق بیفتد، در سوریه باید چنین شود و ...، خیر، ما می­‌توانیم با دعا و اعمال خود، مطالب را عوض کنیم. «الدعاء یرد القضاء» دعا، قضا و قدر تغییر می‌دهد.
 
البته یکی از موارد دعا به عمل است. الدعاء مِن الدعوة است، یعنی دعوت به خیر. دعوت به خیر هم مقابله کردن با این‌ها است. پس ننشینیم و بگوییم: سوریه باید از دست برود، بلکه باید بایستیم و این خطورات شیطانی و نفسانی را مراقب و مواظب باشیم.
 
بحث من، بحث سیاسی نیست، اما این‌ها یکی است، تفاوتی نمی­‌کند، دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ما است. امّا می­‌خواهم عرض کنم که بدانید: آن آرزوهایی که آن‌ها دارند، تحقّق نمی‌یابد. چون طبق فرمایش امیرالمؤمنین، در اباطیل هستند، لذا  نهایت خوبی ندارند. گرچه به صورت ظاهر در ابتدا ظفری دارند، اما ظفر حقیقی، بالنّهایه متعلّق به آن‌ها نیست. «اذا جاء نصراللّه و الفتح» که جدّی سیّد حسن نصرالله آمد و فتح هم آمد، «ورأیت الناس یدخلون فی دین اللّه أفواجاً» مطالبی هم هست که بعضی را نمی‌شود بیان کرد، باید سکوت کنیم، بعضی از موارد را اگر جلوتر از وقتش بگویی، تخریب می‌شود، امّا خواستم بشارت کلّی بیان کنم. اتّفاقاً بگذارید این‌ها حمله کنند که به فضل الهی از بین می­روند.
 
آرزومندان سربازی حضرت حجّت! روزی یک آیه قرآن حفظ کنید.
 
منتها عزیز دلم! این ایّام آخرالزمان است، خیلی باید یاد آقاجانمان باشیم. من تکرار می­‌کنم و بر این تکرار خودم اصرار دارم، جوان‌های عزیز! برای حفظ قرآن اقدام کنید، حتی روزی یک آیه حفظ کنید. سربازان آقا جانمان، حافظ کلّ قرآن هستند. درست است ظهور نزدیک است، امّا اگر شده روزی یک آیه حفظ کنید، اشکالی ندارد، انشاءالله خودشان برکاتی می­‌دهند و بعداً همه چیز درست می­شود. شما اقدام خودت را بکن، شما آرزوی سربازی خودت را نشان بده، بعد انشاءالله به عمل می‌رسد. گفتیم: آرزو، «ایجاب للعمل» است.
 
دروغ می­‌گوید: آن کسی که می­گوید من دوست دارم سرباز امام زمان باشم و حداقل روزی یک آیه حفظ نکند. من به صراحت می­گویم: هرکه هرچه می­خواهد بگوید، بگوید. با حرف هیچ احدی هم کاری ندارم. بروید روزی یک آیه حفظ کنید. طلبه‌ای که روزی یک آیه حفظ نکند، طلبه نیست و ... .
 
آرزومندان سربازی حضرت حجّت! بروید روزی یک آیه حفظ کنید. من نمی­گویم: شبی یک سوره، یک صفحه، نصف صفحه و ... حفظ کنید، سخت نکردم، روزی یک آیه عرض کردم. اما اگر بگذارید روزها بگذرد و اقدامی نکنید، فایده‌ای ندارد.
 
هرساعت حداقل یک دعای سلامتی برای آقاجان بخوان. عرض کردم خودتان در دعای سلامتی می­‌گویید: «اللّهمّ کن لولیّک الحجّة ابن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه السّاعة و فی کل ساعة»، یعنی یا الله! در این ساعت و هر ساعت، ولیّ و حافظ حجّتت باش. خوب وقتی من و شما به پروردگار عالم عرضه می­‌داریم: «فی هذه الساعة و فی کل ساعة»، من و شما هم باید حداقل هر ساعت به یاد ایشان باشیم.
 
اوایل که می­‌خواهی عادت کنی، در تلفن همراه خود زنگ بگذار که مقیّد باشی و هر ساعت حداقل یک دعای سلامتی بخوانی، کم کم اصلاً طوری می‌شود که سر ساعت خودت می‌دانی که دیگر باید بخوانی، «اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً».
 
کسی که هر ساعت، به یاد آقاجان بود، ولو به یک دعای سلامتی، نکته اساسی‌اش این ست که در حصن حصین قرار می­گیرد. مگر می‌شود کسی یاد آقاجان باشد، آن‌ وقت آقاجان یاد او نباشد؟! آقاجان که کریم است، «عادتکم الاحسان و سجیتکم الکرم»، کریم کریمان است، می­شود یاد ما نباشد؟! هر کسی هم که آقا به یادش بود، آن‌وقت در حصن حصین است و از گناه دور می­شود، پس این اوّلین خصوصیت هر ساعت یاد وجود مقدّس آقاجان بودن است. بعد وقتی آقاجان می­بیند تو همیشه یاد او هستی و او هم یاد توست، معلوم است دیگر آرام آرام برای سربازی انتخابت می­کند.
 
لذا عزیزان! حفظ روزی حداقل یک آیه از قرآن و خواندن دعای سلامتی در هر ساعت را در جامعه گسترش دهید. یک جایی نشستی، دیدی سر ساعت شد، بگو: «اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ ...» وقتی پرسیدند: آقا! چیزی شده؟ بگو: باید هر ساعت بخوانیم و یاد آقا باشیم. همه ترویج بدهید. ما نمی‌دانیم، حتّی خود من هم نمی­دانم چه برکاتی در این هست.
 
یکی هم این که آخر شب، وقتی مسواک زدی و وضو گرفتی که بخوابی («الوضوء نور»، سعی کنید دائم الوضو باشید، خیلی خوب است، شما که می­‌روی دست و صورتت را بشویی، خوب وضو هم بگیر. وضو آرامش می­‌آورد و در روایت داریم: دائم الوضو بودن فقر را از بین می­‌برد. وضو، به انسان حلم می‌دهد)، دقایقی را با آقاجان حرف بزن. دعا سلامتی را بخوان، دعای فرج «الهی عظم البلاء ... » را بخوان و بعد بگو: «السّلام علیک یا مولای یا بقیّة اللّه»، بگو: آقاجان! شما می­‌شنوید، شما می‌­بینید، شما عین الله الناظره هستید، امور در دست شماست، عالم باذن الله در ید شماست، شما خلیفه اللّهی، خدا همه چیز را در اختیار شما قرار داده، آقاجان! می­خواهم سربازت باشم، آقاجان! کاری کن دنیا مرا فریب ندهد، جلواتش مرا کور نکند، من این­ها را نبینم که اگر دنیا را ببینم، دیگر تو را نمی‌توانم ببینم. آقاجان! کاری کن چشمم گناه نکند، چشم گناه‌بین، آقا بین نمی­‌شود. قربانت بروم! حالم را تغییر بده.
 
با آقا حرف بزن، مؤدب حرف بزن، بگو: آقاجان! پس بناست من کی آدم بشوم؟! آقاجان منم آرزو دارم، گفتند: آرزو عیب ندارد، آرزو دارم سربازت شوم، با این وضعم که نمی‌­توانم، کی درست می­‌شوم؟!
 
می‌­دانی چرا می­‌گویم شب که همه چراغ­‌ها خاموش است و همه خوابیده‌­اند، با آقا حرف بزن؛ چون شما می­‌گویی: آقاجان! من از این سر و صداهای دنیا بیرون آمدم و حالا می­‌خواهم با شما باشم.
 
از آن طرف هم عرض کردم که فرمودند: «النوم أخ الموت» خواب، برادر مرگ است، اگر خوابید و دیگر بلند نشدید، چه خوب است که آخرین حرفتان با آقا بوده باشد. چون در روایت داریم ملک الموت سینه را بو می­کند، اگر بوی ایمان داشته باشد، جان کندنش راحت است. حال، مگر می­شود آخرین حرف­ها را با امام زمان زده باشی وسینه ات مهدوی باشد و ملک الموت، جانت را سخت بگیرد؟! محال است، محال است!
 
عزیزان من! خدا شاهد است، آقا خیلی منتظر است شب با او حرف بزنیم، شب­‌ها هم که می­‌خواهی حرف بزنی، یک چیزی را هم اضافه کن، چند مرتبه عرض کرده‌­ام، یک موقع­‌هایی آقاجان را قسم بده، بگو: آقاجان! به جان مادرت نرجس خاتون، شنیده‌­ام مادرتان را خیلی دوست دارید.
 
عرض کردم یک موقع­‌هایی هم بگو قسم می‌­دهم به جان عمه جانت زینب، شنیدم او را هم خیلی دوست دارید، همان عمه جانی که بالای تل چه‌ها دید که مدام بلند می­‌شد و می­‌نشست.
 
یا در آخر هم بگو: به جان مادر پهلو شکسته‌ات که مابین در و دیوار گفت: کجاست فرزندم مهدی؟!
 
البته همان‌طور که عرض کردم این­ها را همیشه نگو که آقا جان اذیّت شوند، امّا این شب­‌ها یک چیزی را بگو، بگو: آقاجان شما که گفتی: من همیشه عزادار جدّم حسین هستم، امّا آقاجان محرم دارد می­رسد، آقاجان به آن شال عزایت قسمت می­‌دهم دست مرا بگیر، آقا! می‌شود من هم سربازت بشوم. فدایت شوم! قربانت بروم! یابن الحسن! می­‌شود من هم واقعاً این شب­‌ها آماده بشوم برای جدّ مظلومت یک عزاداری درست و حسابی کنم و یک اشک خالصانه برای او بریزم. قربانت بروم! سربازیم را امضاء کن، به شیخنا الاعظم، به آن اخ السدیدت! قسمت می­‌دهم سربازیم را امضاء کن قربانت بروم.
 
عزیز دلم، با آقا حرف بزن، هر چه دلت می­‌خواهد به آقا بگو، بگو: آقا! می­‌بینی دنیا چه خبر است، عزیز دلم! کی می‌آیی، مردم مظلوم یمن، مردم مظلوم بحرین، مردم مظلوم سوریه، مردم مظلوم عراق، مردم مظلوم افغانستان، مردم مظلوم نیجر، مردم مظلوم لبنان را می‌بینی، قربانت بروم! این همه مظلومان عالم چشمشان به شماست، کی می­آیی قربانت بروم، خاک پایت، سرمه چشمانم، بیا ...                                                                                                                                             
«السّلام علیک یا مولای یا بقیّة اللّه
 
یا وصیّ الحسن و الخلف الحجّة أیّها القائم المنتظر المهدی، یابن رسول اللّه یا سیّدنا و مولانا،
 
إنّا توجّهنا و استشفعنا و توسّلنا بک إلی اللّه و قدّمناک بین یدی حاجاتنا، یا وجیهاً عنداللّه، إشفع لنا عنداللّه»
مطالب مرتبط

 
نام:
 
ایمیل:
 
* نظر:
 
 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:06 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 
دانلود مستند از لاک جیغ تا خدا - این قسمت - شهدای غواص

دانلود مستند از لاک جیغ تا خدا - این قسمت - شهدای غواص
• زمان : 25:46
دانلود برنامه ای که می تواند زندگی شما را تغییر دهد.
دانلود مستند از لاک جیغ تا خدا - این قسمت: خانم عاطفه سقا 1394/7/4
مستند "از لاک جیغ تا خدا" ماجرای تغییر افراد را به تصویر می کشد.
این برنامه قصد دارد با هدف تکریم حجاب و بانوان محجبه، با افرادی که به تازگی موفق به بهره مندی از پوشش چادر شده اند، گفتگو کند. الگوسازی برای جامعه دختران و زنان کشور و نیز ارائه حجاب برتر از اهداف این برنامه است.

جهت پخش صوت یا فیلم در سایت یا وبلاگ خود کد زیر را copy و در محل مورد نظر خود paste کنید:

دریافت فایل
http://rasekhoon.net/media/download/1104745/دانلود-مستند-از-لاک-

جیغ-تا-خدا-این-قسمت-شهدای-غواص

راسخون*


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 مهر 1394  ] [ 5:03 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
شهید وحدت و خدمت/سردارمحمدزاده
 
 
 
شهید اخیر عزیز این منطقه (خراسان شمالی)
 
سردار شهید رجبعلی محمدزاده
 
اجر مجاهدت های دوران دفاع مقدس را 
 
ایستادگی در آن عرصه های دشوار را 
 
در سال ها بعد از خداوند متعال دریافت کرد
 
و خداوند متعال پرونده ی او را کامل کرد 
 
شهید وحدت و شهید خدمت ...
 
امام خامنه ای (مدظله العالی)
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 10:41 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

سردار خندان خراسانی

 

 

 

جمعه شب بود كه تلفن زنگ زد. قصد پاسخگويي  نداشتم ولي انگار همه مي گفتند گوشي را بردار.صداي سردارشوشتري بود. خيلي خوشحال شدم چرا كه از آخرين ديدارمان بيش از سه ماه گذشته بود. تلفن بسيار گرمي شد و حسابي از دلتنگي بيرون آمدم. كمي از اوضاع و احوال شرق كشور گفت. فعاليتهاي خوبي را در سيستان وبلوچستان انجام گرفته. با توجه به شناختي كه از منطقه داشتم نكاتي را هم گفتم اما بيشتر بحث درباره كنگره بزرگداشت شهداي خراسان بود. در آخر، قرار گذاشتيم صبح دوشنبه قبل از ملاقات مقام معظم رهبري همديگر را ببينيم.

ساعت ٩ صبح يك شنبه در جلسه اي بودم كه بچه هاي دفتر، يادداشتي دادند كه هر چه مي خواندم بيشتر بهت زده مي شدم. باورم نمي شد.خبر تكا ندهنده بود. نوشته بودند آقاي شوشتري در يك عمليات انتحاري به شهادت رسيده است. سريع جلسه را تمام كردم و به دفترم آمدم كه خبر ديگري دادند تلخ تر از خبر اول. رجب محمدزاده هم همراه سردار شوشتري به شهادت رسيده بود.

رجب يكي از بهترين فرمانده گردا نهاي دوران جنگ بود. مردي شجاع، مدير و پرتحرك ولي آرام و باوقار. همه در لشگر مي دانستند كه او را بيشتر از ديگر فرمانده گردا نها دوست دارم.نفهميدم آن روز چگونه گذشت. تا شب به گذشته فكر مي كردم. به روزهايي كه با هم داشتيم و بعد تلخي زمانه و اوضاع امروزمان. خدا كند فاصله ديروز و امروز ما به اندازه زماني كه گذشت نباشد. تمام ذهنم را همين موضوع اشغال كرده بود و اينكه چه بايد بكنيم تا از وسوس ههاي زمانه در امان بمانيم. از امروز به ديروز برسيم و به آرما نهاي دوست داشتني و بزرگي كه داشتيم و البته بايد داشته باشيم. به عهد و پيمان آن روزها فكر كردم و مصمم شدم آن مسير را قو يتر از گذشته ادامه بدهم. مسير آرمان هاي امام)ره( وشهدا.

*از وبلاگ محمد باقر قاليباف (شهردار تهران)

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 10:39 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

سردار شهید رجبعلی محمدزاده

شهیدِ خدمت و وحدت

سردار شهید رجبعلی محمدزاده

امام خامنه ای :
ایشان واقعا شهید خدمت و وحدت بودند ؛ ماموریت بسیار مهمی داشتند در آن منطقه( سیستان و بلوچستان) همراه شهید شوشتری .مرد خوش برخوردی هم بودند و منشاء خیرات و برکات زیادی شدند آنجا .../


 

کلیپ تصویری فوق العاده زیبای شهدای وحدت

 

   دریافت کلیپ


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 10:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
سردار محمد زاده کیست؟
 

 

شهید رجبعلی محمدزاده از سرداران گمنام، زحمت کش و مخلصی بود که همه چیز خود را فدای این کشور، ولایت و رهبر و اسلام کرد.

 

 او فردی بود که هم دشمن را خوب می شناخت، هم نیاز زمانه را می شناخت و هم به موقع اقدام می کرد روزی در دفاع، روزی در توسعه و روزی هم که دشمنان جنگ نرم را علیه جمهوری اسلامی راه اندازی کردند به موضوع وحدت بین شیعه و سنی، به موضوع توسعه در شرق کشور و به ایجاد الفت و انس بیشتر بین مردم توجه و اعتنا کرد. از ویژگی های ارزشمند دیگر ایشان افتاده بودن، بی ادعا بودن و ... بود. شهادت زیبنده شوشتری بود. شهادت زیبنده مردان خدایی است که در دوره های سخت، امتحان ها را گذرانده اند. شهید شوشتری جزو آن هایی بود که در دشواری ها و در گردنه های مختلف انقلاب، از مقابله با ضد انقلاب گرفته تا دفاع مقدس، تا سازندگی و تا جنگ نرم، شایسته ظاهر شد.  صادقانه بگویم  اگر شوشتری نبود طرح مجموعه قبور شهدای گمنام در کوهسنگی محقق نمی شد. بسیاری از خدمات بزرگ در حوزه های فرهنگ، اجتماع و اقتصاد از برکت وجود شوشتری بود.

 

شهید محمد زاده عملکرد واقعا درخشانی از خود بر جای گذاشت

شهید محمد زاده یکی از سرداران بزرگ استان خراسان است و در عملیات هایی هم چون عملیات های کربلای 1، 4 و 5 و امثال آن در لشکر 5 نصر یکی از فرماندهان بسیار شجاع، خط شکن و بسیار دارای استقامت بود. وقتی کاری به وی محول می شد، سعی می کرد با تمام وجود آن کار را به نحو احسن انجام دهد و همین طور بود که توانست در لشکر پیروز 5 نصر که متعلق به استان خراسان است، عملکرد واقعا درخشانی از خود به یادگار بگذارد.داشتن چنین شخصیتی با چنین خصوصیاتی باعث شد که وی به عنوان فرمانده تیپ در این لشکر معرفی شود و بعد باز هم به خاطر همین توان مندی های خوبی که داشت و به خاطر اخلاص و داشتن قدرت فرماندهی، به فرماندهی سپاه استان سیستان و بلوچستان منصوب شد و به حق در دورانی که مسئولیت آن جا را بر عهده داشت، خدمات بسیار ارزنده ای را انجام داد.از این نظر، او واقعا دست راست سردار سرلشکر شهید حاج نورعلی شوشتری بود. این دو شهید با هم در جبهه بودند، با هم رزم کردند و با هم جهاد کردند و در کنار هم به خون غلتیدند.

 

شهید محمد زاده همه چیز خود را فدای  اسلام کرد

شهید محمد زاده یکی از سرداران مخلصی بود که پس از سپری کردن دوران دفاع مقدس عاشقانه مسئولیت در آن استان بسیار حساس مرزی را پذیرفت.لذا او  از سرداران گمنام، زحمت کش و مخلصی بود که همه چیز خود را فدای این کشور، ولایت و رهبر و اسلام کرد.

 

پیام انتصاب رهبری به سردار رجبعلی محمدزاده

بسم الله الرحمن الرحيم

جنايت تروريستهاي خونخوار در بلوچستان چهره‌ي اهريمني دشمنان امنيت و وحدت را كه از سوي سازمانهاي جاسوسي برخي دولتهاي استكباري حمايت ميشوند، بيش از پيش آشكار ساخت.

 

به شهادت رساندن مؤمنان فداكاري همچون سردار شجاع و با اخلاص شهيد نورعلي شوشتري و ديگر فرماندهان آن بخش از كشور و دهها نفر از برادران شيعه و سنّي و فارس و بلوچ، جنايتي در حق ملت ايران و بخصوص منطقه‌ي بلوچستان است كه اين انسانهاي شريف، همت خود را بر امنيت و آبادي آن نهاده و مخلصانه براي آن تلاش ميكردند.

 

دشمنان بدانند كه اين ددمنشي‌ها نخواهد توانست عزم راسخ ملت و مسئولان را در پيمودن راه عزت و افتخار كه همان راه اسلام و مبارزه با جنود شيطان است، سست كند و به وحدت و همدلي مذاهب و اقوام ايراني خدشه وارد سازد.

 

مزدوران حقير و پليد استكبار نيز يقين داشته باشند كه دست قدرتمند نظام اسلامي در دفاع از امنيت آن منطقه‌ي مظلوم و آن مردم وفادار، لحظه‌ئي كوتاهي نخواهد كرد و متجاوزان به جان و مال و امنيت مردم را به سزاي اعمال خيانتكارانه خواهد رسانيد.

 

اينجانب شهادت جان باختگان اين حادثه بويژه سرداران شهيد شوشتري و محمدزاده و ديگر پاسداران عزيز را به خانواده هاي محترم آنان تبريك و تسليت گفته، علوّ درجات آنان و شفاي عاجل آسيب ديدگان را از خداوند متعال مسألت مينمايم.

 

سيّدعلي خامنه‌اي

27/مهر/1388

 

 

کربلای 4

خاطره اي از برادر عباس تيموري در مورد عمليات کربلاي4

قبل از عمليات كربلاي 4 براي توجيه نقشه و توضيح راهكارهاي عملياتي لشكرها و تيپ ها به قرارگاه خاتم رفتيم. سردار رضايي هم تشريف داشتند و حاج باقر قاليباف به عنوان فرمانده لشكر توجيه خود را شروع كرد.عمليات كربلاي 4 قرار بود در منطقه عمومي بصره و به منظور تصرف بصره انجام شود. مدتي بود كه در جبهه ها عمليات نشده بود و زمزمه هاي عمليات نهايي رزمندگان بر سر زبانها بود. دشمن هم كم و بيش مطلع بود كه ما مي خواهيم در اين منطقه عمليات كنيم و براي همين خود را آماده كرده بود. حاج باقر سخت ترين منطقه عمليات را براي لشكر انتخاب كرده بود و خوب و بد عمل كردن لشكر به كليت عمليات بستگي داشت. يعني اگر نمي توانستيم به اهدافمان برسيم ديگران هم بايستي عقب نشيني مي كردند و منطقه حساسي بود. بچه ها آن منطقه را قلب عمليات مي دانستند. گردان هاي خط شكن مشخص شدند. ابتدا گردان ثارا... به فرماندهي حسن ستوده و بعد هم گردان حزب ا... به فرماندهي ابراهيم محبوب. هر دو نفر از فرماندهان كارآمد و باسابقه جنگ بودند و گردان سوم كه مأموريت داشت و گردان نصرا... به فرماندهي برادر رجب محمدزاده بود كه الان فرمانده تيپ دوم هستند. حاج محسن رضايي به عنوان فرمانده ارشد شخصاً از حسن ستوده و ابراهيم محبوب خواست تا طرح مانور را توضيح دهندحسن و ابراهيم به ترتيب توجيه عملياتي كردند كه ابتدا گروهان غواص از دو طرف سنگرهاي كميني را خواهند زد و با آتش مستقيم گردان نيروهاي خط شكن ساحل دشمن را تسخير خواهند كرد. برادر رضايي به هر دو نفر گفت: اگر به هر دليل غواص ها موفق نشدند و مجبور شديد خودتان وارد عمل شويد چكار مي كنيدهر دو نفر قول دادند كه به هر نحو ممكن خط را خواهند شكست. يادم هست كه حاج محسن چندين دفعه گفت: مي توانيد؟ گفتند: بله، مي توانيم. اين قضيه بود تا شب عمليات. دشمن از نقطه عمل ما كاملاً مطلع بود و از سر شب آتش را شروع كرده بود. هلي كوپترها و تانكهاي دشمن قبل از شروع عمليات كاملاً روي منطقه آتش مي ريختند. گويا دشمن مي خواست عمليات انجام دهد. براي اولين دفعه اين صحنه را مي ديديم. چون معمولاً قبل از شروع عمليات خبري از آتش نبود. موانع ايزايي دشمن چندين كيلومتر سيم خاردار، موانع خورشيدي، انواع ميدانهاي مين، نهر خين پر از موانع و دژ بلند كه دو لول ها و تانكها پشت آن موضع داشتند. واقعاً فهميدم كه اگر يك نفر تخريب چي در روز روشن با تمام وسايل آن هم بدون آتش مي خواست به خط مقدم دشمن برسد حداقل ده ساعت نياز داشت كه به آنجا برسد. بعداً فهميديم كه فرمانده سپاه سوم عدنان خيرا... شخصاً آن طرف منتظر رزمندگان بوده است. خط شكنان غواص در موانع گير كرده بودند و فرماندهان مجبور بودند خودشان از تنها راه كه جاده شيشه بود به دشمن برسند. آتش ها اجازه نمي دادند. حسن ستوده با بي سيم تماس گرفت و گفت: حاجي اينجا نمي شود جلو رفت. بچه ها تلفات زيادي مي دهند و ابراهيم هم همين پيام را داد. حاج باقر گفت: حسن، ابراهيم يادتان هست آن شب به آقا محسن چه مي گفتيد؟ هر دو نفر بي سيم را خاموش كردند و بر دشمن تاختند و با تمام اين موانع در وسط نهر خين به ديدار حق شتافتند.

توضيح:

شهيد رجبعلي محمدزاده فرمانده وقت گردان نصرالله در اين عمليات روي مين رفته و نيمي از يک پايش قطع شد اما همچنان فرياد مي زد که يا زهرا بگوئيد و جلو برويد و...

 

 

خدا حافظ همین حالا

اقا رجب عزیز رفتی و آتش بر دل ما زدی . هروقت تو را می دیدیم یاد شهید رمضانی و شهید نوری و بقیه شهدا در وجودمان زنده می شد تو یادگار امام بودی تو یادگار بوارین و شملچه و ماووت و اروند بودی چطور دلت آمد ما را تنها بگذاری ؟ حالا ما یتیم شدیم بسیجیانی هستیم که بی فرمانده شده اند دیگر به کی افتخار کنیم از کی مدد بجوئیم کیست که غمخوار ما باشد تو که خود رفتی و مطمئنا به جمع مستانه شهدا پیوستی و غرق در خنده های وصل شده ای اما ما چه کنیم گناهمان چیست پایمان در خواب است .

 

هرچند در شهر نبودی اما یادت بود خاطره دلاوری هایت صفابخش محفلهایمان بود اما حالا چه ؟ میدانیم دلت از بعضی از ما ها گرفته بود از اینکه برخی مان طعمه شیطانها شده ایم ناراحت بودی اما چه کنیم ما را از سنگرها بیرون رانده بودند دیگر به شلمچه و فاو و هورالعظیم راهمان نمیدادند با راهیان نور در نورزها هم که میرفتیم جای خالی شما و شهدا بیشتر آتیشمان می زد قبرهای لای نخلستانهای اروندکنار دیگر پرشده بودند و جایی برای نمازشب ها و مناجاتها نبود صدای صوت خمپاره و موشک نبود .

 

اما بازهم دلخوش بودیم که اقا رجب هست با خود میگفتیم هروقت دلمان بگیرد میتوانیم به موبایلش زنگ بزنیم هرچند او سردار است ولی با بسیجیانش هم پای کار است اما حالا....

 

ایکاش می شد باردیگر در آغوشت گیریم و تو بازهم لبخند بزنی و مارا از تله دنیا به آخرت پیوند بدهی ...

 

حق داشتی بروی میدانیم وقتی پدرشهیدان نظم بجنوردی و خانواده رمضانی و نوری و... را میدیدی ناراحت می شدی چند ماه قبل پدر شهیدنظم هم به شهدایش پیوست و ... شایددیگر خیالت راحت شده بود

 

چه سری در ۲۶ مهرماه ۱۳۸۸ بود که رفتی میخواستی به کنگره سرداران شهید خراسان برسی ؟

 

سردار عزیز تو مزد تلاشهایت را گرفتی به قول رهبر عزیزمان حیف بود که به مرگ عادی می مردید اما دعاکن که ماهم نزد شما شهدا روسفید شویم ...

 

نامه‌ای به فرمانده گردان نصرالله

 

ادای احترامی به پیشگاه سرداران شهید رجبعلی محمدزاده و نورعلی شوشتری

 

نمی‌دانم مرا به خاطر می‌آوری یا نه، 23 سال قبل پادگان 92 زرهی اهواز، مقر لشکر 5 نصر خراسان. اولین روزهایی بود که گردان نصرالله را تحویل گرفته بودی، تو و یار و همراه همیشگی ات شهید علی نوری، آرام و قرار نداشتید تا هرچه زودتر گردان سرو سامان بگیرد.

 

23 سال قبل، پادگان 92 زرهی اهواز، اولین باری بود که چهره محجوب و خندان ترا زیارت کردم، آری زیارت کردم، از بس که مخلص بودی، بی‌ریا، بی‌تکبر، چیزی که این روزها بین ما آدمها کمیاب، بلکه نایاب شده است.

 

23 سال قبل با نامت برای اولین بار آشنا شدم، صدایت می‌کردند «برادر رجب».

 

آغاز آشنایی ما هم اول «ماه رجب» بود و تو روزه بودی و غسل اول ماه بجا آورده بودی، خوی نیکوی رجبیون در وجودت خانه داشت و مگر نه اینکه: «الاسماء تنزل من السماء»!

 

23 سال قبل، ماه‌های اول سال بود که خبر آمد، نیروهای ارتش بعثی عراق دوباره شهر مهران را تصرف کرده‌اند. آرام و قرار نداشتی تا گردان تازه سامان گرفته را زودتر در منطقه عملیاتی مستقر کنی. و تو چنان گردانی ساختی که بسیجیان دلاور آن در هجوم بی‌امان دشمن، در دشت مهران به شکار تانکهای دشمن رفتند، بی‌آنکه ذره‌ای خوف به دل راه دهند.

 

نبرد پشت رودخانه کنجانچم را می‌گویم که وقتی تانکهای دشمن پشت دیواره رودخانه گیر کردند با حمله شجاعانه بچه‌های گردان و به آتش کشیده شدن اولین تانک، تانک‌های دیگر فرار را برقرار ترجیح دادند.

 

23 سال قبل، چه سال قشنگی بود سال 1365، ماههای آغازینش اینچنین بود و ماههای پایانی‌اش در عملیات کربلای 4 و 5 بچه‌های گردان تو، با خون خود قیامتی در شلمچه بپا کردند. یارانت یک به یک پر کشیدند و تو در فراغ تک تک آنها گوهر جان را می‌سفتی، که در باغ شهادت را بستند و ما پشت در ماندیم. بغض ات را به خاطر می‌آورم که با چه حسرتی از شهیدان گردان یاد می‌کردی و قطرات اشکی که با سوز و گداز در هجران آن عزیزان می‌فشاندی. جانبازی ترا راضی نکرد می‌خواستی که سر ببازی!

 

آن روزها و این حالات و روحیات البته بین بچه‌های جنگ کم و بیش مرسوم بود، اما نگه داشتن این گوهر ناب آن هم 23 سال کار هرکسی نیست. و حالا پس از این همه سال تو هم به خیل عزیزانی پیوستی که در فراقشان می‌سوختی. خوشابه‌حال شهدای گردان نصرالله که از امروز فرمانده خود را یافته‌اند!

 

 «برادر رجب»! بگذار به تو تبریک بگویم برای اینکه آن حسرت نابی که 23 سال قبل در وجودت موج می‌زد آنچنان زلال باقی نگه داشتی و اجازه ندادی گذر ایام آنرا بمیراند تا اینکه گوهر زیبای شهادت را صید کردی.

 

نه، نه؛ بگذار جمله‌ام را اصلاح کنم، تو در امتحانات روزگار و در صحنه جهاد اصغر و جهاد اکبر آنچنان سربلند و سرافراز شدی که شهادت گوهر نابی همچون ترا شکار کرد. آری فکر کنم حالا حق مطلب را بهتر ادا کرده باشم.

 

 «برادر رجب»! در این 23 سال گرچه تورا دیگر ندیدم اما صادقانه بگویم چهره پرلبخند ترا هیچ‌گاه فراموش نکرده‌ام. تو نمونه یک انسان خالص و بی‌تکلف بودی که در مکتب امام عزیز رشد یافتی، تربیت شدی و به اوج رسیدی پس اجازه بده امروز من به برکت آن آشنایی دیرین از تو بخواهم که تو هم ما را فراموش نکنی و برای حسن عاقبت همه ما دعا کنی.

 

 «برادر رجب»! راستی چقدر به زبان آوردن این عبارت دشوار شده است! «برادر» را می‌گویم. دیگر سالهاست که افراد یکدیگر را برادر خطاب نمی‌کنند و اگر کسی هم دیگری را برادر خطاب می‌کند با به شوخی و تمسخر است یا مورد تمسخر قرار می‌گیرد. چرا که معادلات زندگیمان دیگر مبنای برادرانه ندارد. حتی خودت که این روزها شاهد بودی برادرانی با ادعای بزرگتری و ریش سفیدی و سابقه مبارزه و پیروی امام و. . . با گرگانی همراه شدند که قصد داشتند «یوسف انقلاب» را به چاه بیندازند، اما به مدد همراهی یاران و سربازان مخلصی همچون تو، یوسف انقلاب همچنان در اوج عزت ماندگار است.

 

 «برادر رجب»! برادرانی از این آب و خاک این روزها شعار دادند «بسیجی واقعی همت بود و باکری» گواینکه بسیجیان واقعی همان رفتگانند و به ظاهر دفن شدگان؛ اما تو و سردار مخلص نورعلی شوشتری با خون خود اثبات کردید که همه بسیجیان و سپاهیان، همت‌ها و باکری‌های زمان خود هستند که برای فرمان ولی امر خود سرمی‌بازند.

 

 «برادر رجب»؛ حبذا! خوشا به احوالت که پس از 23 سال، مزد مجاهدت و پایمردیت را ستاندی و صدف شهادت گوهر ارزشمندی چون ترا صید کرد. آفرین بر تو که مراد دل را یافتی و دل به دنیا نسپردی. هنیاً لک

 

مرغ بر بام توره دارد و من بر سرکوی       

 

حبذا مرغ که آخر پر و بالی دارد

 

نیروی گردان نصرالله - لشگر 5 نصر


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 10:32 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
سردار شهید رجبعلی محمدزاده

امام خامنه ای :
ایشان واقعا شهید خدمت و وحدت بودند ؛ ماموریت بسیار مهمی داشتند در آن منطقه( سیستان و بلوچستان) همراه شهید شوشتری .مرد خوش برخوردی هم بودند و منشاء خیرات و برکات زیادی شدند آنجا ...

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 10:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 67 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4054390 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب