کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

چقدر برای امام زمان(عج) صلوات بفرستیم+پاسخ حجت‌الاسلام قرائتی

 
94/01/28 - 00:25
شماره: 13940126000976
 
جمعه‌ها با منتظران/
چقدر برای امام زمان(عج) صلوات بفرستیم+پاسخ حجت‌الاسلام قرائتی

در دعای عهد می‌گوید: به مقدار وزن عرش خدا و به مقدار کلمات الهی، «وَ مُنْتَهَى رِضَاه‏» به اندازه آخرین درجه‌ رضایت او، به عدد آنچه کتاب شمارش کرده، «وَ أَحَاطَ بِهِ عِلْمُه» به عدد علمت، به تو سلام و درود می‌فرستم.

خبرگزاری فارس: چقدر برای امام زمان(عج) صلوات بفرستیم+پاسخ حجت‌الاسلام قرائتی
 

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، «دعای عهد» دعایی جهت برقراری ارتباط‌ بین ما و امام زمان(عج) است، در این دعا با آن حضرت عهد و پیمان می‌بندیم که در جهت تشکیل حکومت عدل مهدوی زمینه‌سازی کنیم، در این دعا نکاتی مطرح می‌شود که حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز در کتاب «زندگی مهدوی در سایه دعای عهد» به تشریح آن می‌پردازد که در ادامه می‌آید:

*علاقه به امام زمان(عج) باید جمعی باشد

در دعای عهد داریم که: «اللَّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلَانَا الْإِمَامَ الْمَهْدِیَّ الْقَائِمَ بِأَمْرِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ الطَّاهِرِینَ عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات‏»، به امام زمان(عج) ابلاغ کن، از طرف چه کسی؟ «عَنْ جَمِیعِ» از طرف همه‌ مؤمنین و مؤمنات «عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات‏» این خودش یک مطلب مهمی است

*امام جهانی باید مریدش هم جهانی فکر کند

وقتی زیارت می‌رویم بگوییم که این زیارت به نیابت از همه‌ مؤمنین و مؤمنات، صدقه می‌دهیم بگوییم: دفع بلا از همه‌ مؤمنین و مؤمنات بشود، نگوییم: خدایا، مؤمنینی که در این مسجد نماز خواندند بیامرز، حالا مؤمنینی که در مسجد دیگر نماز خواندند چه؟ همه را بگو، چرا می‌گویی: خدایا کسانی که در این هیأت سینه زده‌اند. چقدر تنگ نظر هستی! چقدر فکر کوچک است. مگر تو منتظر امام بین‌المللی نیستی؟ امام جهانی باید مریدش هم جهانی فکر کند، کسی که منتظر اصلاح عمومی است، باید خودش هم عمومی فکر کند، خودم و بچه‌ام و هیأت‌ام و مسجدم و برایش هیچ فرقی نکند. «عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات».

*علاقه‌ به امام زمان بدون مرز است

این علاقه بدون مرز، از کجای دعای عهد فهمیده می‌شود؟ این جمله که می‌گوید: «فِی مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا» در مشرق‌ها و مغرب‌ها، «وَ سَهْلِهَا وَ جَبَلِهَا» زمین‌های هموار و کوهستانی، «وَ بَرِّهَا وَ بَحْرِهَا» دریا و خشکی، ببینید این دعا چقدر سازنده است. چه اصراری داریم که بگوییم من چه هستم و من چه هستم؟ همه، دریا و خشکی. سطحی و کوهستانی، مشرق و مغرب، علاقه بدون مرز. خیلی قشنگ است.

*شریک کردن والدین در دعا و زیارت برای امام زمان(عج)

در دعای عهد می‌گویی: ای امام زمان(عج) سلام می‌کنم از طرف خودم و از طرف «والِدَیَّ» پدر و مادرم و «وُلدی» فرزندانم؛ یعنی هم نسل گذشته، هم نسل آینده را در نظر می‌گیری.

*چه مقدار به امام زمان صلوات بفرستیم؟

این دعا می‌گوید که: «وَ زِنَةَ عَرْشِ اللَّه‏ وَ مِدَادَ کَلِمَاتِه‏» به مقدار وزن عرش خدا و به مقدار کلمات الهی، «وَ مُنْتَهَى رِضَاه‏» به اندازه آخرین درجه‌ رضایت او، «وَ عَدَدَ مَا أَحْصَاهُ کِتَابُهُ» ‏به عدد آنچه کتاب شمارش کرده، «وَ أَحَاطَ بِهِ عِلْمُه» به عدد علمت؛ یعنی مهدی جان! ای امام زمان(عج)، سلام بر تو به عدد وزن عرش، به عدد هرچه که نوشته شده، به عدد هر چه خدا بر آن علم دارد... به تو سلام و درود می‌فرستم.

*اعلام هر روزه علاقه به امام زمان(عج)

یک کسی هرروز زنگ می‌زند که آقا دوستت دارم، می‌گوید: «اللَّهُمَّ أُجَدِّدُ لَهُ فِی هَذَا الْیَوْمِ وَ فِی کُلِّ یَوم» مهدی جان، امروز و هر روز، «اُجَدِّدُ» یعنی بیعتم را تجدید می‌کنم.

*علاقه‌ رو به رشد

علاقه‌ رو به رشد، یعنی چه؟ می‌گوید: «عَهْداً» بعد از عهداً می‌گوید «وَ عَقْداً» بعد از عقداً می‌گوید «وَ بَیْعَةً» الله اکبر! چه خبر است؟ مهندسی‌اش را می‌بینید.

عهد یعنی تعهد، در دعای عهد می‌گوییم: ای امام زمان(عج) سلام و صلوات بر تو، این سلام من عهد است. یعنی با تو تعهد می‌کنم. تعهد می‌کنم یعنی قرار می‌گذارم بین خودم و خدا، بعد می‌گوید: «عهد» کم است. پررنگش کن، «عقد». دو نفر ممکن است با هم عهد ببندند، وعده داشته باشند، اما به هم گره نخورند. «عقد» یعنی گره، ممکن است عهد باشد، عقد هم باشد، اما تسلیم نباشد. می‌گوید: «وَ بَیْعَةً»، تسلیم است. یعنی باز هم پررنگش می‌کند. «عهداً» تعهد با حضرت مهدی، «عقداً» عقد با امام زمان، «وَ بَیْعَةً» بیعت کنید با او و تسلیم شوید.

*علاقه‌ افتخارآمیز

چقدر خوب است این تابلو شود، علاقه‌ حتمی، می‌گوید: «فِی رَقَبَتِی» یعنی به گردن من، «رَقَبَ» یعنی گردن. ممکن است کسی علاقه داشته باشد ولی افتخار نکند. می‌گوید: نه، علاقه‌ افتخار آمیز.

*علاقه همراه با همه‌ مراحل

در دعای عهد می‌گوید: «وَ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَشْیَاعِهِ وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ وَ اجْعَلْنِی مِنَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْهِ» تمام مراحل حضور را داشته باشم، آخر گاهی وقت‌ها انسان یک کسی را دوست دارد در حدی که مثلاً یک میلیون به او وام بدهد. ولی می‌گوید: همسفر باشم، می‌گوید: نه، همسفر نه، بابا این پول را بگیر و خودت برو. عقب ما نیا.

گاهی یک کسی می‌گوید: عقب من بیا، پولت نمی‌دهم اما می‌خواهی بیایی در ماشین سوار شو تو را ببریم، یعنی از یک جهت یک جایی پررنگ است، یک جایی کمرنگ است. دعا می‌گوید: خدایا قرار بده مرا «أَنْصَارِهِ»، «وَ أَشْیَاعِهِ»، شیعه یعنی دنباله رو یعنی من دنبال تو هستم، «انصار» و نصرت در جایی است که نیاز به کمک هست، «وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ» از تو دفاع می‌کنم. اگر کسی بگوید بالای چشمت ابرو است، برخورد می‌کنم، «وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ» ما اجازه نمی‌دهیم که کسی جسارت کند، غیرت دینی داریم. تعصب داریم و افتخار هم می‌کنیم.

اینکه می‌گویند: تعصب بد است. آدم متعصبی است، تعصب در کار شخصی بد است. تعصب روی لهجه، فارس از فارس، ترک از ترک، لر از لر، عرب از عرب، عجم از عجم، این تعصب‌ها بد است. یعنی به خاطر لهجه کمکش می‌کنم، به خاطر همشهری‌گری تعصب می‌کنم، در انتخابات می‌گویم چون این همشهری من است، فامیل من است، همسایه‌ من است، این تعصب‌ها بد است، اما اگر فهمیدی یک چیزی حق است، دیگر، باقی‌ها باطل است. آنجا که حق است باید تعصب داشته باشی، انحصار طلبی در حق خوب است، اولین انحصار طلب، خود خداست، چون می‌گوید: «لا اله» هیچ کس را قبول ندارم، «الا الله»! جز خدا، باقی‌ها را دور بریز.

*علاقه‌ عاشقانه

در دعا می‌گویی: «طَائِعاً غَیْرَ مُکْرَهٍ» یعنی مهدی جان، من که در دعای عهد با تو سلام می‌کنم، از روی عشق زیارت می‌کنم نه روی اکراه!

*علاقه و عمل در خط رضایت او

«عَلَى طَاعَتِکَ وَ طَاعَةِ رَسُولِک‏» یعنی مهدی جان من را از شیعیان قرار بده، منتها طبق آن چیزی که تو گفتی. هر استقامتی مهم نیست. استقامتی مهم است که «قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا» (فصلت/30) استقامت براساس الله باشد. این مهم است. «کَما أُمِرْت‏» (هود/112) یعنی همانطور که مأمور هستی. یعنی طبق امر ما استقامت کن نه طبق یک دندگی و لجبازی و سلیقه. اگر کسی یک سلیقه‌ای داشت و روی سلیقه‌اش هم استقامت کرد، این استقامت نیست، یک دندگی است. استقامتی ارزش دارد «کَما أُمِرْت‏» که طبق مأموریت باشد، استقامتی ارزش دارد که در خط خدا و رسول خدا و ولی خدا باشد: «عَلَى طَاعَتِکَ وَ طَاعَةِ رَسُولِک‏».

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:47 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

اجرای طرح « ارزیابی رفتار کارکنان با مراجعین» در سازمان قضایی خراسان شمالی

 
اجرای طرح « ارزیابی رفتار کارکنان با مراجعین» در سازمان قضایی خراسان شمالی

1394/1/19 چهارشنبه

 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان خراسان شمالی از اجرای طرح « ارزیابی رفتار کارکنان با مراجعین» در این سازمان خبر داد.
محمد صبوری در اولین جلسه عمومی سال 1394 سازمان قضایی نیروهای مسلح استان با اعلام این مطلب افزود: این طرح با هدف ارتقاء و اصلاح رفتار کارکنان سازمان قضایی استان نسبت به ارباب رجوع اجرا می شود.
وی افزود: در ابتدا برای اطلاع از کم و کیف نحوه فعلی خدمت رسانی به مردم، به مدت سه ماه از مراجعین نظرسنجی به عمل آید.
این مقام قضایی، افزایش سطح خدمت رسانی به مردم در پیشبرد اهداف سازمانی را مهم توصیف کرد و گفت: با توجه به نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به" دولت و مردم، هم دلی و هم زبانی"  یکی از عوامل افزایش این هم دلی، رفتار مناسب کارکنان با ارباب رجوع می باشد.
صبوری افزود: تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با آنان در آموزه های دینی مورد تاکید فراوان قرار گرفته است.
وی در ادامه از کارکنان به جهت ارتقاء رتبه بهره وری سازمان قضایی استان در سال گذشته تشکر کرد.
صبوری در پایان بر اهمیت مسائل فرهنگی و دینی به خصوص نماز جماعت، رعایت نظم و انضباط در کلیه مسائل اداری و  شرکت کارکنان در ورزش صبحگاهی تاکیدکرد.
منبع:سازمان قضایی نیروهای مسلح

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:46 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

توسط حجت‌الاسلام ‌و المسلمین فلاح‌زاده انجام شد

 

توسط حجت‌الاسلام ‌و المسلمین فلاح‌زاده انجام شد

پاسخ مقام معظم رهبری به سؤالات شرعی مخاطبان درباره‌ی احکام خرید، مصرف، تولید و فروش کالا


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اخیر مردم آذربایجان، برنامه‌ریزی مناسب برای استفاده‌ی حداکثری از ظرفیت‌ها و منابع داخلی را یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکلات اقتصادی برشمردند و تأکید کردند که مردم و همه‌ی کسانی که علاقه‌مند به ایران و آینده‌ی آن هستند و همچنین دستگاه‌های دولتی باید کالاهای خارجی را که مشابه داخلی آن وجود دارد، استفاده نکنند.

 

 

به گزارش سراج24،با توجه به اهمیت موضوع سبک خرید و مصرف کالا که رهبر انقلاب در این دیدار اشاره کردند و همزمان با فرارسیدن ایام سال نو، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR طی فراخوانی اعلام کرد که به پرسش‌های شرعی مخاطبان درباره‌ی «احکام خرید و مصرف، تولید و فروش کالا» مطابق با فتاوای حضرت‌ آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای پاسخ می‌دهد.
 
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین فلاح‌زاده -عضو دفتر استفتائات حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای و رئیس مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی- به پرتکرارترین سؤالات مطابق با فتاوای معظم‌له پاسخ داده است که به این شرح است:
 
فهرست:
 
۱. آیا سخنان حضرت آقا درباره‌ی خرید کالای داخلی به معنای فتوای حرمت خرید جنس خارجی در صورت وجود مشابه داخلی است؟ یا اینکه صرفاً یک توصیه است؟ یا اینکه حکم حکومتی است؟
 
۲. آیا اگر کالایی را به خاطر اینکه ایرانی است بخریم ثواب برده‌ایم؟ چرا؟
 
۳. منظور از کالای ایرانی دقیقاً چیست؟ اگر اجزای یک کالا در خارج از کشور تولید شده و فقط در کشور ما سر هم می‌شود، می‌توان آن کالا را ایرانی نامید؟
 
۴. آیا کالاهای تولید داخل که تحت لیسانس کشورهای خارجی هستند، خارجی محسوب می‌شوند؟ خرید این کالاها چه حکمی دارد؟
 
۵. «مشابه داخلی داشتن» کالاهای خارجی به چه معناست؟
 
۶. با توجه به اینکه برخی لوازم و قطعات، ساخت کشورهایی هستند که آن کشورها دشمن ما محسوب می‌شوند، آیا خرید آن کالاها جایز است؟
 
۷. برخی از کالاها وجود دارد که گفته می‌شود برند آنها صهونیستی بوده و مقداری از سودش به جیب رژیم اشغالگر قدس می‌رود، اما از سوی دیگر این کالاها به طور کاملاً رسمی و قانونی در کشور تولید و خرید و فروش می‌شوند. در این میان وظیفه‌ی مردم چیست؟
 
۸. اگر به هر دلیلی کسی کالایی خارجی که مشابه داخلی دارد را خرید، آیا استفاده از آن کالا جایز است؟
 
۹. در صورتی که اجناس غیر ایرانی را برای ما هدیه آورده باشند، حکم استفاده از آن کالا چیست؟
 
۱۰. بعضی از کالاهایی که تولید داخل است، کیفیت خوبی ندارند و در صورت خرید، باید بعد از مدتی آن را تعویض کنیم؛ با این حال آیا صرف اینکه کالایی ایرانی است باید آن را بخریم؟
 
۱۱. خرید برخی محصولات تولید داخل به دلیل پایین بودن کیفیت‌شان، باعث خسارت می‌گردد؛ آیا در این صورت خرید کالای خارجی جایز است؟
 
۱۲. اگر پزشک گفته باشد که از یک داروی خارجی استفاده کنید و از این دارو نسخه‌ی ایرانی هم وجود داشته باشد، در اینجا تکلیف چیست؟
 
۱۳. آیا نرم‌افزارها هم به‌مثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در مورد آنها هم وجود دارد؟
 
۱۴. خرید از فروشنده‌ی غیرمسلمان چه حکمی دارد؟ آیا خرید از فروشنده‌ی‌ مسلمان ارجحیت دارد؟
 
۱۵. حکم کلی قاچاق کالا چیست؟ اگر این کالا لباس باشد، آیا می‌توان با آن نماز خواند؟
 
۱۶. آیا خرید از دست‌فروشان یا افرادی که اهل تخلف در معامله هستند حرام است؟
 
۱۷. خانواده‌ام مشغول خرید جهیزیه برای من هستند، هرچه از آنها خواهش می‌کنم که اجناس را ایرانی بخرند تأثیری ندارد. آیا باید در مقابل این کار آنها بایستم یا حرف رهبرم را زمین بگذارم؟
 
۱۸. فروشنده مجاز است چند درصد سود روی قیمتی که کالا را خریداری کرده بکشد و آنها را بفروشد؟
 
۱۹. اگر شخصی کالای معیوبی را مرمت کند به‌طوری‌که عیب آن پوشانده شود و بعد بفروشد، حکم آن چیست؟
 
۲۰. اینجانب در مغازه‌ام کالای تولید ایران را که برند خارجی دارد می‌فروشم. آیا این کار جایز است؟
 
۲۱. آیا فقط خرید جنس خارجی اشکال دارد؟ یعنی آیا فروش جنس خارجی در مغازه بلااشکال است؟
 
۲۲. آیا اگر تولیدکننده برای ارزان شدن محصول از مواد اولیه‌ی نامرغوب استفاده کند اشکال دارد؟
 
۲۳. بعضی از شرکت‌ها به علت نداشتن رقیب در عرصه‌ی داخلی، کالاهای بی‌کیفیت را به مردم عرضه می‌کنند. آیا در این موارد ورود محصولات خارجی برای ارتقای سطح محصولات داخلی بهتر نیست؟
 
۱. آیا سخنان حضرت آقا درباره‌ی خرید کالای داخلی به معنای فتوای حرمت خرید جنس خارجی در صورت وجود مشابه داخلی است؟ یا اینکه صرفاً یک توصیه است؟ یا اینکه حکم حکومتی است؟ در هر صورت چه نسبتی با نظرات دیگر مراجع تقلید دارد؟
 
اگرچه اینجا نمی‌توانیم بگوییم که این فتوای شرعی است و اگر کسی یک مورد کالای خارجی خریده و بخواهد استفاده کند، او مرتکب کار حرام و گناه شده است، اما از طرف دیگر هم نمی‌توانیم این سخنان را یک توصیه‌ی ساده تلقی کنیم. ایشان در بیاناتشان تعبیر «باید» داشتند اما «باید» به معنای حرمت فقهی نیست. ولی به هر حال همه‌ی کسانی که نظر حضرت آقا برایشان محترم است یا به کشورشان و تقویت اقتصاد کشورشان علاقه دارند، به دنبال پیشرفت کشورشان هستند، به این توصیه گوش دهند. فرقی هم نمی‌کند که این افراد مقلد مراجع دیگر باشند یا مقلد حضرت آقا. به هر حال مجتهد جامع‌الشرایطی که رهبری جامعه را بر عهده دارند و بر قله‌ی اداره‌ی کشور قرار دارند و از مسائل کشور به خوبی آگاه هستند، یک توصیه‌ای به مردم می‌کنند و مردم اگر پیشرفت کشورشان را می‌خواهند باید به این توصیه گوش دهند.
 
۲. آیا اگر کالایی را به خاطر اینکه ایرانی است بخریم ثواب برده‌ایم؟ چرا؟
 
اگر قصدتان از خرید کالای ایرانی این باشد که نظر حضرت آقا، مراجع معظم تقلید و دین این است؛ یا به هر حال این کار شما موجب تقویت مسلمانان و اقتصاد مملکت اسلامی شود تا بتوانیم در مقابله با دشمن و تحریم دشمن روی پاهای خودمان بایستیم و استقلال خود را حفظ کنیم، قطعاً این کار شما ثواب دارد.
 
۳. منظور از کالای ایرانی دقیقاً چیست؟ اگر اجزای یک کالا در خارج از کشور تولید شده و فقط در کشور ما سر هم می‌شود، می‌توان آن کالا را ایرانی نامید؟ مصرف کالایی که مشابه ایرانی ندارد، چه حکمی دارد؟
 
هر چند این سؤال را باید از اهل فن، بازار و تولیدکنندگان پرسید که چه کالایی را ایرانی و چه کالایی را غیرایرانی می‌دانند، اما اجمالاً بسیاری از کالاها در داخل تولید می‌شوند که مواد اولیه‌ یا اجزایش خارجی است؛ و در اینجا طبق مقررات با مجوز قانونی مونتاژ و عرضه می‌شوند، نمی‌توان گفت که این کالاها خارجی هستند، اگرچه در این موارد هم خرید کالایی که صددرصد داخلی است، یعنی متخصصان داخلی آن را طراحی کرده‌اند و می‌سازند بهتر است و این کار به اقتصاد کشور کمک بیشتری می‌کند.
 
۴. آیا کالاهای تولید داخل که تحت لیسانس کشورهای خارجی هستند، خارجی محسوب می‌شوند؟ خرید این کالاها چه حکمی دارد؟
 
ممکن است یکسری از اجناس برندش خارجی باشد ولی در داخل تولید بشوند، یا شیوه‌ی تولید خارجی است یا کارخانه‌اش را آنها ساخته‌اند یا تحت لیسانس کشور دیگری باشد، این کالا خارجی محسوب نمی‌شود و خریدش جایز است، مگر اینکه منع قانونی داشته باشد یا بدانیم و مطمئن باشیم که خریداری این کالا موجب کمک به دشمنان می‌شود که در این صورت جایز نیست.
 
۵. «مشابه داخلی داشتن» کالاهای خارجی به چه معناست؟ یعنی کیفیت و میزان کارایی کالای داخلی و خارجی هم مشابه باشد؟ یا اینکه صرف وجود یک کالای داخلی در بازار با هر کیفیتی ملاک است؟
 
عرض می‌کنیم وقتی یک کالا خریداری می‌شود به چه غرضی است؟ چه فایده‌ای دارد؟ چه استفاده‌ای از آن می‌شود؟ به عنوان مثال دارو را برای درمان بیماری می‌گیرند، اگر این دارو نمونه‌ی خارجی دارد، نمونه‌ی داخلی هم دارد و نمونه‌ی داخلی همان تأثیر را دارد و با استفاده از آن بیمار درمان می‌شود، اینجا مشابهت وجود دارد. یا مثلاً لوازم منزل مثل بخاری که هر دو نمونه‌ی ایرانی و خارجی گرم‌کننده هستند و به هر حال با خرید این کالا غرض حاصل می‌شود؛ ممکن است گاهی وقت‌ها هم کیفیت مشابه داخلی کمی پایین‌تر باشد، اما با خرید آن غرض حاصل می‌شود.
 
اما یک وقت است که اگر با خریدن یک کالا واقعاً خریدار متضرر می‌شود و واقع مطلب این است که به او می‌گویند تو مغبون شدی، بی‌خود این کالا را خریدی، آن فایده‌ای را هم که به خاطر آن، این کالا را خریدی ندارد؛ ما به این کالا نمی‌گوییم مشابه.
 
۶. با توجه به اینکه برخی لوازم و قطعات، ساخت کشورهایی هستند که آن کشورها دشمن ما محسوب شده و از تولید این کالا به آنها سود می‌رسد، آیا خرید آن کالاها جایز است؟
 
اگر کسانی که از بابت خرید این کالا توسط ما سود می‌برند یا کمکی به آنها می‌شود از دشمنان ما باشند، یعنی کسانی که در حال جنگ با مسلمانان هستند مثل رژیم غاصب صهیونیستی یا گروه‌های تکفیری که الان در حال جنگ با مسلمین هستند، خریدن آن کالا حرام است؛ اما اگر مطمئن نیستیم که آنها سود می‌برند یا نه، اشکالی ندارد.
 
۷. برخی از کالاها وجود دارد که گفته می‌شود برند آنها صهونیستی بوده و مقداری از سودش به جیب رژیم اشغالگر قدس می‌رود، اما از سوی دیگر این کالاها به طور کاملاً رسمی و قانونی در کشور تولید و خرید و فروش می‌شوند. پرسش این است که صرف تولید شدن و قانونی بودن تولید و فروش یک کالا در جمهوری اسلامی ایران، به معنی غیرصهیونیستی بودن آن است یا خیر؟ در این میان وظیفه‌ی مردم چیست؟
 
مشابه این سؤال را در مورد آهنگ‌هایی که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود یا آهنگ‌هایی که مجوز نهادهای رسمی را دارد می‌پرسند که آیا صرف این پخش شدن یا مجوز داشتن دلیل بر حلال بودن گوش کردن به آنها است یا نه؟ در جواب گفته می‌شود که صرف پخش شدن یک آهنگ از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یا داشتن مجوز قانونی دلیل بر حلیت نیست. ممکن است موضوع از مواردی باشد که مسئولین امر تشخیص داده‌اند که آن آهنگ «غنایی» و «مطرب» نیست، اما شما تشخیص دادید که مطرب است، پس شما نباید گوش دهید.
 
درباره‌ی این موضوع هم یک وقت است که تولید و فروش یک کالا مجوز قانونی دارد، ولی شما در موردی خاص تشخیص‌تان این است که این کالا صهیونیستی است یا برندش متعلق به آنها است یا بهره‌ای به آنها می‌رسد، در این صورت شما مجاز نیستید که آن کالا را خریداری کنید. اما باید دقت کنید که تبلیغات علیه نهادهای رسمی کشور که آنها مجوز قانونی صادر کرده‌اند جایز نیست. شاید تشخیص مسئولین این است که با تولید یا فروش این کالا به صهیونیست‌ها کمک نمی‌شود.
 
حال اگر شما شک دارید و یقین ندارید که کالایی که در داخل کشور تولید و توزیع می‌شود متعلق به دشمنان یا صهیونیست‌ها هست یا اینکه به آنها کمک می‌شود یا نه، خریدن آن کالا اشکالی ندارد. البته در اینگونه موارد که شک دارید احتیاط خوب است. اما اگر خریداری کردید، مرتکب گناه و حرام نشده‌اید.
 
۸. اگر به هر دلیلی کسی کالایی خارجی که مشابه داخلی دارد را خرید، آیا استفاده از آن کالا جایز است؟ یا اینکه چون نباید می‌خریده، الان استعمالش هم اشکال دارد؟
 
این مطلب دو صورت دارد؛ یک وقت این کالا ساخت دشمنان ما است، یعنی متعلق به کسانی است که در حال جنگ با مسلمین هستند مثل دولت غاصب صهیونیستی یا برخی از کشورهایی که الان در حال جنگ اقتصادی با کشور ما هستند و ما را تحریم کرده‌اند. به طور کلی ما نباید به دشمنان‌مان کمک کنیم. اما حکم این مسئله فرق می‌کند:
 
اگر شخص کالایی را خریده است، مثلاً وسیله‌ی نقلیه‌ای خریده و الان متوجه شده است که این وسیله ساخت و متعلق به دشمنان ما بوده و نبایستی می‌خریده است، حالا آیا می‌تواند از آن استفاده کند یا نه؟ اگر استفاده‌ی شما از آن کالا تبلیغ و ترویج کالای آنها باشد یا به‌نحوی کمک به آنها باشد، این استفاده جایز نیست.
 
اما اگر دارید استفاده می‌کنید، تبلیغ و ترویجی هم نیست، پولش هم دیگر از دست رفته، اگر هم آن کالا را کنار بگذارید، به‌نحوی اسراف محسوب می‌شود و امکان پس دادن هم وجود ندارد، در اینجا استفاده اشکالی ندارد؛ مگر اینکه مفسده‌ای بر آن مترتب شود، مثلاً اینکه حجم زیادی از آن کالا که مشابه داخلی هم دارد استفاده شود و این کار موجب تضعیف کالای ایرانی شود و ضرر به اقتصاد اسلام و مسلمین بخورد که در این صورت یک حکم ثانوی است و مفسده بر آن مترتب می‌شود. اما تا زمانی که در آن حد نباشد، استفاده از آن کالا اشکالی ندارد.
 
۹. در صورتی که اجناس غیر ایرانی را برای ما هدیه آورده باشند و خودمان تهیه نکرده باشیم، حکم استفاده از آن کالا چیست؟
 
کالایی که هدیه آورده‌اند و خارجی است متعلق به کجاست؟ اگر برای صهیونیست‌ها یا دشمنانی است که در حال جنگ با مسلمین یا نظام اسلامی هستند، این استفاده‌ اگر به نحوی تبلیغ یا ترویج آن کالا باشد که دیگران هم تشویق شوند و خریداری کنند، این کار حرام است.
 
اگر دیگران آن کالا را هدیه آورده‌اند و پس دادنش هم ممکن نیست، در اینگونه موارد اگر بتوانید کالا را نگیرید و آن فرد را هم توجیه کنید که این کالا مربوط به دشمنان است و من به این خاطر استفاده نمی‌کنم و شما هم استفاده نکنید، این خودش نهی از منکر است؛ چون خریدن کالای دشمنانی که در حال جنگ با مسلمین هستند، کمک به دشمنان ما است و کمک به آنها حرام است و کسی که خریداری کند منکَر مرتکب می‌شود و نهی از منکَر بر ما واجب است. یعنی اگر بدانیم که آن شخص هدیه‌دهنده باز هم از این کالا می‌خرد باید او را نهی کنیم؛ این گام اول.
 
گام دوم زمانی است که دیگر از این مرحله گذشته است؛ او کالا را هدیه آورده و شما متوجه شدید که این کالا مربوط به دشمنان است، اما برگرداندن آن یا ممکن نیست یا اثر و ثمری ندارد، در این صورت استفاده از آن کالا اگر تبلیغ و ترویج آن نشود اشکال ندارد.
 
۱۰. بعضی از کالاهایی که تولید داخل است، کیفیت خوبی ندارند و در صورت خرید، باید بعد از مدتی آن را تعویض کنیم؛ با این حال آیا صرف اینکه کالایی ایرانی است باید آن را بخریم؟
 
مسئله این است که ما باید متوجه این مسئله باشیم که زمان ما زمان حساسی است. اگر این تحریم‌ها نبود و خرید کالای خارجی لطمه به اقتصاد کشور نمی‌زد، شاید این مسئله مشکلی نداشت. اما اگر یک نگاه کلان داشته باشیم، متوجه می‌شویم که الان عصر و زمانی است که خرید کالای خارجی در حالی که نمونه‌ی داخلی وجود دارد به اقتصاد کشور لطمه می‌زند. البته تولیدکنندگان نیز باید دقت بیشتری کنند تا کیفیت کالای آنها بالا برود. حال اگر کیفیت کالای ایرانی مقدار کمی پایین‌تر بود و کالای داخلی در حد کالای خارجی نبود، در آن صورت اگر افراد کالای داخلی را خریداری کنند بهتر و شایسته‌تر است.
 
۱۱. خرید برخی محصولات تولید داخل به دلیل پایین بودن کیفیت‌شان، باعث خسارت خریدار می‌گردد؛ این در حالی است که خرید نمونه‌های خارجی آنها باعث ایجاد امنیت بیشتر مصرف‌کنندگان می‌شود. آیا در این صورت خرید کالای خارجی جایز است؟
 
به تولیدکنندگان داخلی توصیه می‌شود که کیفیت کالاها را بالاتر ببرند ولی بخشی از این حرف‌ها تبلیغات سوء است، یعنی اینگونه نیست که کیفیت کالاهای‌ ایرانی همیشه پایین‌تر باشد، حتی در برخی موارد بالاتر است و بعضی افراد همان کالاهای ایرانی را با برند خارجی می‌فروشند، تنها به این خاطر که بعضی افراد نگاه بهتری به کالای خارجی دارند؛ اما این مسئله واقعیت ندارد و توهم بی‌جایی است.
 
اما بر فرض اینکه کالای داخلی واقعاً کیفیت نداشت و خرید آن موجب خسارت خریدار شود، در اینجا تولیدکننده ضامن است و مسئولیت شرعی دارد؛ در اینجا کسی نمی‌گوید که شما حتماً بروید کالایی را که کیفیت ندارد خریداری کنید، بلکه اگر مشابه داخلی خوبی دارد، شما آن مشابه داخلی بهتر را خریداری کنید تا آن کسی که تولیدکننده‌ی کالای کم‌کیفیت است بفهمد و سعی کند کیفیت کالای خود را ارتقا دهد. این کار یک نمونه‌ی نهی از منکر است.
 
۱۲. اگر پزشک به ما گفته باشد که از یک داروی خارجی استفاده کنید و ما بدانیم که از این دارو نسخه‌ی ایرانی هم وجود دارد، در اینجا تکلیف چیست؟ اگر می‌دانید که داروی مشابه داخلی با همان کیفیت داروی خارجی یا کیفیت پایین‌تر از آن موجود است و بیماری را درمان می‌کند و مفید است، و اینکه استفاده‌ی شما از داروی داخلی به معنای مخالفت با دستور پزشک محسوب نمی‌شود، مصرف داروی داخلی اشکالی ندارد.
 
۱۳. آیا نرم‌افزارها هم به‌مثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟
 
حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب می‌شود تحت عنوان «اعانه‌ی ظالم» شامل اینجا نیز می‌شود؛ یعنی ما با خریداری یک نرم‌افزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرم‌افزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامه‌ها که اصل ورود به آنها و تعداد استفاده‌کنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام می‌شود. بنابراین فرقی نمی‌کند که این کالا سخت‌افزار باشد یا نرم‌افزار و این توصیه‌ای که گفته‌اند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرم‌افزارها هم می‌شود و باید از نرم‌افزار داخلی استفاده کنید.
 
۱۴. خرید از فروشنده‌ی غیرمسلمان چه حکمی دارد؟ آیا خرید از فروشنده‌ی‌ مسلمان بر خرید از فروشنده‌ی غیرمسلمان ارجحیت دارد؟
 
در اینجا دو بحث وجود دارد؛ یک بحث اینکه غیرمسلمانی در داخل کشور اسلامی مثلاً داخل کشور خودمان فروشگاهی دارد، وقتی ما از او خرید می‌کنیم، این کمک به غیرمسلمانان، کمک به دشمنان ما نیست و اقتصاد کشور هم لطمه نمی‌خورد، در اینجا اشکالی ندارد، زیرا از هموطن‌مان کالایی ایرانی یا کالای خارجی مجازی را خریداری کرده‌ایم. منعی هم از نظر فقهی در کار نیست.
 
اما یک وقت است که ما از باب امر به معروف از مسلمان خرید می‌کنیم تا غیرمسلمان تشویق شود و به اسلام تمایل پیدا کند که این بحث دیگری است.
 
اما به خودی خود اگر از یک فروشنده‌ی غیرمسلمان که داخل کشورمان کالای ایرانی یا خارجی مجاز می‌فروشد خرید کنیم اشکالی ندارد.
 
۱۵. حکم کلی قاچاق کالا چیست؟ اگر این کالا لباس باشد، آیا می‌توان با آن نماز خواند؟
 
هر چیزی را که قانون قاچاق دانسته، خرید و فروش آن از نظر شرعی حرام است و استفاده از آن جایز نیست. به‌طور کلی کالای قاچاق به دو دسته تقسیم می‌شود: یک وقت هم اصل آن کالا ممنوع قانونی بوده و هم از نظر شرعی حرام است، اما یک وقت آن کالا ممنوع شرعی یا قانونی نیست، ولی تشریفات گمرکی برای ورود آن طی نشده است و کسی جنس قاچاق می‌آورد. در اینجا خرید چنین کالایی که بدانیم قاچاق است و کار ما کمک به قاچاقچی و قانون‌شکن می‌شود، اشکال دارد.
 
اما اگر این کار کمک به او نباشد و اصل این کالا هم ممنوع شرعی یا قانونی نباشد، خرید و فروشش اشکالی ندارد.
 
در صورتی هم که شک داریم کالایی را که می‌فروشند قاچاق است یا نه، خریدش مشکلی ندارد ولی در اینگونه موارد احتیاط خوب است.
 
اگر کالای قاچاق لباسی است که پوشیدنش غیرقانونی نبوده و از نظر شرعی هم حرام نیست، ولی به صورت قاچاق وارد کشور شده و فرد نادانسته خریده است، حال اگر بپوشد و با آن نماز بخواند، نماز خواندن با آن اشکال ندارد، با این شرط که تبلیغ کالای قاچاق نباشد.
 
۱۶. آیا خرید از دست‌فروشان یا افرادی که اهل تخلف در معامله هستند حرام است؟ اگر کالا را خریده باشیم چه باید کرد؟
 
اگر دست‌فروش غیرقانونی کار می‌کند، به قانون‌شکن نباید کمک کرد و از او نباید خرید کنیم. همین کار خودش نهی از منکر است. در مرحله‌ی اول امر به معروف و نهی از منکر گفته شده ترک مراوده کنید؛ ترک مراوده یک مصداقش هم نخریدن از افراد متخلف است، حالا متخلف یا گرانفروش است یا اهل ربا و احتکار است یا اهل خدعه و فریب و قسم دروغ است، یا اینکه غیرقانونی کار می‌کند، یعنی در جایی که نباید کالایی بفروشد، کالا می‌فروشد؛ اگر کار او غیرقانونی است، ما نباید از او خرید کنیم.
 
اما اگر کالایی که از نظر قانون کشور فروشش ممنوع نیست ولی در جایی به فروش رسیده که غیرقانونی است و الان خریده شده است، استفاده از آن اشکالی ندارد.
 
۱۷. خانواده‌ام مشغول خرید جهیزیه برای من هستند، ولی من هرچه از آنها خواهش می‌کنم که همه‌ی اجناس را ایرانی بخرند تأثیری در آنها ندارد و چون با پدر و مادرم مواجه هستم، نمی‌توانم خیلی سخت بگیرم و در مقابل آنها محکم بایستم و آنها را از خودم برنجانم. آیا باید در مقابل این کار آنها بایستم یا حرف رهبرم را زمین بگذارم؟
 
احسنت به چنین دختر خانمی؛ امیدواریم همه‌ی دختر خانم‌ها اینگونه فکر کنند. یعنی به فکر پیشرفت کشور و استفاده از کالاهای کشور خودشان باشند. البته توصیه شده که کاری نکنید پدر و مادرتان رنجیده شوند، احترام آنها را حفظ کنید و اگر با استدلال و دلیل و حرف منطقی آنها را قانع کنید خوب است.
 
اما اینکه خدای ناکرده در مقابل آنها بایستید و به آنها بی‌احترامی شود یا آنها اذیت و آزار شوند، نباید این کار را کرد و باید احترام آنها را نگه دارید.
 
۱۸. فروشنده مجاز است چند درصد سود روی قیمتی که کالا را خریداری کرده یا خدمات مورد ارائه‌ی خود بکشد و آنها را بفروشد؟ این درصد باید علاوه بر هزینه‌ها باشد؟ یا اینکه بدون لحاظ هزینه‌ها؟
 
گاهی بر اثر تحریم‌ها افراد سودجویی بازار را متشنج می‌کنند‌، برخی از کالاها گران می‌شود و متدینین سؤال می‌کنند که کالایی را به قیمتی خریداری کردیم، اگر بخواهیم الان آن را با مثلاً ۱۰ درصد سود مشخص شده بفروشیم، دیگر نمی‌توانیم نمونه‌ی آن کالا را بخریم و متضرر می‌شویم. این سؤالی است که می‌پرسند.
 
جواب این است که به قیمت متعارف بازار بفروشید، نه به قیمتی که با موج ایجاد شده است. قیمت متعارف بازار ممکن است گران‌تر از قبل هم باشد، اما به اصطلاح خارج از انصاف نیست و اجحاف به مشتری نمی‌شود. با این شرایط اشکالی ندارد و می‌تواند به قیمت متعارف بازار بفروشد.
 
حالا آن درصد سود مشخص شده هم ملاک همیشگی برای همه‌ی کالاها نیست. گاهی وقت‌ها ممکن است افراد به درصد کمتری قانع باشند یا نباشند و درصد بالاتری بخواهند، مثلاً به خاطر اینکه کالایی هزینه‌ی بالاتری داشته مثل هزینه‌ی حمل و نقل، نگهداری یا انبارداری یا امثال اینها. پس قاعده‌ی کلی این است که قیمت متعارف بازار مراعات شود.
 
۱۹. اگر شخصی کالای معیوبی را خریداری کند، سپس آن را مرمت کند به‌طوری‌که عیب آن پوشانده شود و بعد بفروشد، حکم آن چیست؟
 
اگر عیب آن کالا را مرمت کرده و عیب به طور کامل از بین رفته است - حال ممکن است مقداری جزئی باقی مانده باشد که تأثیری در رغبت افراد ندارد - اشکالی ندارد. چون در فروش کالا می‌گویند اگر کالا عیبی دارد که اگر خریدار آن عیب را بفهمد، آن کالا را نمی‌خرد یا به این قیمت نمی‌خرد، اصطلاحاً می‌گویند آن عیب در رغبت افراد تأثیر دارد، در اینجا فروشنده باید خریدار را از آن عیب آگاه کند. اما اگر فروشنده عیب‌پوشی ‌کرد، مثلاً عیب را مرمت جزئی کرده، حالا می‌خواهد آن را به قیمت کالای سالم بفروشد و مشتری هم اصلاً متوجه آن عیب نمی‌شود، در اینجا اشکال دارد و جایز نیست و حتماً باید آن عیب به خریدار گفته شود. اگر فروشنده عیب را به خریدار نگفت و خریدار بعداً متوجه شد، اختیار فسخ معامله را دارد.
 
۲۰. اینجانب در مغازه‌ام کالای تولید ایران را که برند خارجی دارد می‌فروشم. آیا این کار جایز است؟
 
به اشتباه انداختن مردم که یک دروغ عملی است، حرام است. ممکن است برخی بگویند این عرف بازار است و همه می‌دانند.
 
در جواب باید گفت اینگونه نیست که همه بدانند، اصلاً اگر همه می‌دانند، دیگر این کار چه فایده‌ای دارد؟ پس معلوم می‌شود که بسیاری نمی‌دانند و به اشتباه می‌افتند. دروغ که حتماً نباید از زبان صادر شود، اگر کسی چیزی را بنویسد، یا برندی بزند، یا کاری انجام دهد که حکایت از مطلب غیرواقعی کند و طرف مقابل به اشتباه بیفتد، کذب است و اگر مشتری متوجه شود برندی که روی کالا بوده واقعیت ندارد حق فسخ معامله را دارد.
 
بنابراین اگر کالای داخلی را برند خارجی بزنند و افراد به اشتباه بیفتند و تصور کنند این کالا خارجی است، این کار حرام است. بیایید کالاهای خودمان را تبلیغ و ترویج کنید تا مردم رغبت بیشتری به آنها پیدا کنند. به مردم اعلام کنید این کالای ایرانی است، ببرید استفاده کنید، مقایسه کنید و به اهل فن نشان دهید، تا ببینید کیفیتش کمتر از خارجی نیست، بلکه بیشتر هم هست؛ نه اینکه یک گناه کبیره مرتکب شوید.
 
۲۱. آیا فقط خرید جنس خارجی اشکال دارد؟ یعنی آیا فروش جنس خارجی در مغازه بلااشکال است؟
 
آن چیزی که توصیه‌ی حضرت آقا بوده این است که افراد سعی کنند کالاهای ساخت داخل را استفاده کنند. اینکه شما می‌گویید من کالای خارجی را بفروشم، خب شما کالای خارجی را از کجا آورده‌اید؟ حتماً خریده‌اید دیگر. پس با این کار خود از آن توصیه‌ی خرید کالای ایرانی تخطی کرده‌اید. بنابراین به طور کلی استفاده از کالاهای داخلی توصیه‌ی حضرت آقا بوده است، حالا ممکن است در قالب خرید و فروش باشد یا در قالب استعمال؛ مثلاً فرد لباسی را می‌پوشد یا وسیله‌ی نقلیه‌ای را سوار می‌شود و امثال اینها.
 
۲۲. آیا اگر تولیدکننده برای کاهش قیمت تمام‌شده و در نهایت ارزان شدن محصول از مواد اولیه‌ی نامرغوب استفاده کند اشکال دارد؟
 
اگر کالایی که تولید می‌شود مثمرثمر نیست و نمی‌شود از آن استفاده کرد و در این صورت خریدار متضرر می‌شود یا خسارت می‌بیند این کار قطعاً جایز نیست و حرام است. مثلاً کالا وسیله‌ی نقلیه‌ای است که به دلیل استفاده‌ی مواد نامرغوب در تولید آن، حادثه به بار می‌آورد یا اجاق گازی است که موجب حادثه می‌شود. این کار حرام است.
 
اما اگر آن‌طور نیست که استفاده‌ی او از موادی که مرغوبیت کافی را ندارد منجر به خسارت خریدار شود، ولی اگر اجناس مرغوب به کار ببرد، استفاده‌ی بهتری از آن کالا می‌شود یا طول عمرش بیشتر می‌شود و استهلاکش کمتر است؛ از این جهت ممکن است کالاها به درجه یک یا دو یا سه تقسیم شوند و افراد در حد توان و مورد استفاده‌شان آنها را خریداری کنند.
 
۲۳. بعضی از شرکت‌ها به علت نداشتن رقیب در عرصه‌ی داخلی، کالاهای بی‌کیفیت را به مردم عرضه می‌کنند و به حقوق مصرف‌کننده احترام نمی‌گذارند و کیفیت محصولات خود را هم افزایش نمی‌دهند. آیا در اینگونه موارد ورود محصولات خارجی برای ارتقای سطح محصولات شرکت‌های داخلی بهتر نیست؟
 
غالباً اینگونه نیست که شرکت‌های داخلی رقیب نداشته باشند، بلکه می‌شود بین شرکت‌های داخلی رقابت سالم ایجاد کرد. اگر امر به معروف و نهی از منکر به‌طور صحیح اجرا شود، بسیاری از شرکت‌ها کالای مرغوب تولید می‌کنند، یعنی ما بیاییم از کسانی خرید کنیم که کالای مرغوب تولید می‌کنند، این کار خودش یک تذکر عملی به آنها است؛ زیرا تولیدکننده متوجه می‌شود که اگر بخواهد بازار داشته باشد، اگر بخواهد مشتری داشته باشد، اگر بخواهد ورشکست نشود، باید کالای مرغوب تولید کرده و سطح کارش را بالاتر بیاورد. این نحوه‌ی رقابت داخلی ایجاد کردن بهتر است؛ نه اینکه ما بیاییم کالای خارجی خریداری کنیم و یک شرکت خارجی را تقویت کنیم تا یک شرکت داخلی بهتر بشود! و کالایی با کیفیت بهتر تولید کند!
 
مگر اینکه وضعیت استثنایی پیش بیاید و برای اینکه شرکت داخلی کالای مرغوب تولید کند، هیچ راهی نداشته باشیم جز اینکه کالای خارجی را وارد کرده و استفاده کنیم که آن هم وضعیت خاص خودش را دارد.


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:44 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

معاون سابق توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی:

 
معاون سابق توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی:
تامین بزگترین ظرفیت فعالیت ها با تدوین آیین نامه مالی و معاملاتی

معاون سابق توسعه منابع و مدیریت سازمان سازمان تعزیرات حکومتی طی سخنانی به تشریح دستاوردهای دوران تصدی خود پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، علی جمشیدی در مراسم تودیع خود با اشاره به فعالیت های این معاونت در طول دوران چهارساله فعالیت خود تصریح کرد: یکی از مهمترین فعالیت های این معاونت تدوین آیین نامه مالی و معاملاتی سازمان است که همه ماده های آن دارای ظرفیت های بالایی هستند.

وی گفت: اختیار جذب نیرو، افزایش حقوق و مزایا و تفویض اختیار به ذی حساب های ادارات کل اجرایی تنها بخشی از اقداماتی هستند که در طول این مدت با استفاده از ظرفیت های آیین نامه مالی و معاملاتی سازمان انجام شد.

جمشیدی با اشاره به تغییرات مدیریتی در سازمان تعزیرات حکومتی گفت: گردش و جابجایی مدیران، یک اقدام شایسته است و باعث می شود سازمان روند رو به رشد خود را به بهترین نحو طی کند و این مهم برای غنای شغل و شاغل مطلوب است.

وی تمرکز زدایی را یکی از اهداف مدیریتی سازمان بر شمرد و تصریح کرد: در طول این دوران تلاش شد تا به منظور جلوگیری از هدر رفتن زمان و منابع انسانی، اختیارات لازم به ادارات کل استانی تفویض شود.

 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:43 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

حاجی پاشا در مراسم تودیع: محور فعالیت ها؛ تدوین برنامه های نظامند و بودجه ریزی کارشناسی

 
حاجی پاشا در مراسم تودیع:
محور فعالیت ها؛ تدوین برنامه های نظامند و بودجه ریزی کارشناسی

معاون سابق فناوری و طرح و برنامه سازمان تعزیرات حکومتی تدوین برنامه های نظامند و بودجه ریزی کارشناسی را از مهمترین دستاوردهای دوران فعالیت های خود دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، حاجی پاشا در مراسم تودیع خود با اشاره به فعالیت های معاونت فناوری و طرح و برنامه در بخش های برنامه ریزی و بودجه گفت: تلاش شد تا برنامه ریزی در سازمان با ایجاد کمیته های تخصصی و فرعی در مسیر کارآمدی انجام گیرند.

معاون سابق فناوری و طرح و برنامه سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بیشترین تلاش ما کیفی کردن فعالیت ها بود و در این مسیر به اصلاح و بهینه سازی مسیر برنامه ها و تدوین شاخص های دقیق و کارشناسی پرداختیم.

حاجی پاشا گفت: در این مقطع سند راهبردی و برنامه های سازمان تعزیرات حکومتی با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تدوین شدند.

وی با اشاره به افزایش بودجه سازمان در سال جاری در مقایسه با سال 93 تصریح کرد: برای گرفتن بودجه جلسات مختلفی با کارشناسان و مسئولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور داشتیم و از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.

وی با اشاره به ایجاد سیستم نیازسنجی آموزشی در سازمان تعزیرات حکومتی خاطر نشان کرد: به منظور افزایش سطح کارآمدی منابع انسانی سازمان دوره های متخلف آموزشی برای روسای شعب در حوزه قاچاق کالا و ارز و همچنین دوره های متنوع برای کارشناسان در ادارات کل اجرایی برگزار شد.

 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات
تاریخ    :   1394/05/12
 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:42 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت گرامی باد

 

یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت گرامی باد

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی"و" باهنر" مزین  به نام هفته دولت نامگذاری شده است را به همه دولت مردان خدوم و مجموعه اداری و اجرائی میهن اسلامیمان تبریک می گوییم،  همچنین روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده را به تمامی کارکنان پرتلاش در تمامی عرصه های مختلف اداری، تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدردانی مینماییم.

 

هفته دولت و روز کارمند گرامی باد.

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:41 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی: زنجیره تلاش انقلاب اسلامی را ارج نهیم

 
معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی:
زنجیره تلاش انقلاب اسلامی را ارج نهیم

معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی بر ضرورت ارج نهادن به زنجیره تلاش و زحماتی که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل انجام شده است، تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، غلامرضا حیدری در مراسم معارفه خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل گفت: بی شک نقش امام راحل در تاریخ کشورمان در خور توجه است و او بود که کشور را از سیاهی و ظلمت به شکوفایی و روشنایی حرکت داد.

معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان تعزیرات حکومتی بر ضرورت ارج نهادن به زنجیره تلاش و زحماتی که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل انجام شده است، تاکید کرد و گفت: یاد بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدای اسلام یکی از راه های ارج نهادن به تلاش های انجام شده است اما راه دیگر این است که در بعد عملی پیرو اهداف آنها باشیم و راه آنان را به درستی ادامه دهیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی افزود: شهدا به ما آموختند که چگونه در مسیر صحیح حرکت کنیم و هرگز نباید یادشان کمرنگ شود.

 
    گروه خبري   :   اخبار تعزیرات
تاریخ    :   1394/05/12
 

ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

رهبر انقلاب: دلواپس بودن جرم نیست اما...

 
کد خبر: ۱۸۹۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۴
تبرترینها*

 

رهبر انقلاب: دلواپس بودن جرم نیست اما...

 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب دقایقی پیش در اجتماع پرشور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی(ره) حرم حضرت ثامن الحجج(ع) به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در بخشی از سخنان خود یادآور شدند: دلواپس بودن جرم نیست، اما به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات نباشد.
 
خبرگزاری تسنیم: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب دقایقی پیش در اجتماع پرشور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی(ره) حرم حضرت ثامن الحجج(ع) به ایراد سخنرانی پرداختند. 
 
در مراسم سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم حضرت ثامن الحجج(ع) جمعی از مسئولان عالی کشوری و لشکری چون، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله عباس واعظ طبسی نماینده ولی‌فقیه در استان‌های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور، حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و‌ آموزش پزشکی، دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، آیت‌الله محمد امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه مشهدمقدس حضور داشتند.
 
مهمترین محور‌های سخنرانی مقام معظم رهبری به شرح ذیل است: 
 
    بزرگترین امر به معروف ایجاد نظام اسلامی، حفظ نظام اسلامی و حفظ عزت و ابروی ملت ایران است.
    بزرگترین منکر کمک به دشمنان، تضعیف نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ اسلامی و تضعیف اقتصاد و علم و فناوری است.
    دولت‌ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت قرار گیرند حتی از سوی کسانی که به آن رای ندادند.
    مسئولان منتقدان را تحقیر و اهانت نکنند، تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است.
    دلواپس‌بودن جرم نیست اما نباید به‌معنای متهم‌کردن و نادیده‌گرفتن زحمات و خدمات باشد.
    دولت و طرفداران دولت به کسانی که ابراز دلواپسی می‌کنند، اهانت نکنند.
    از همه دولت‌ها حمایت کردم، از این دولت هم حمایت می‌کنم البته چک سفید امضاء هم به کسی نمی‌دهم.
    یکی از بزرگ ترین چالش‌های کشور امروز مسئله اقتصاد ملی است.
    دشمن با فشار اقتصاد می‌خواهد مردم را در مقابل دولت و نظام قرار دهد و امنیت بی‌نظیر کشور را به‌دست مردم از بین ببرد.
    این نگاه که سیاست خارجی را تغییر دهیم، با مستکبر کنار بیائیم و تحمیل را بپذیریم تا اقتصاد رونق پیدا کند، کاملاً عقیم و بی‌فایده است.
    تحریم، تنها ابزار دشمن برای مقابله با ملت ایران است.
    نهضت کاهش خام فروشی یکی از کارهای لازم است.
    مردم محصولات داخلی را مصرف و از اسراف و زیاده‌روی پرهیز کنند.
    آمریکا به مذاکرات بسیار احتیاج دارد؛ اختلافاتی که بین آمریکایی‌ها است به معنای عدم نیاز به مذاکرات نیست.
    اینکه رئیس جمهور آمریکا می‌گوید در ایران کسانی با حل مسئله هسته‌ای موافقت ندارند، دروغ است.
    مذاکره با آمریکا تنها در مسئله هسته‌ای است و در مسائل منطقه‌ای، داخلی و تسلیحات با آن‌ها مطلقاً مذاکره و صحبتی نداریم.
    رفع تحریم‌ها جزو موضوع مذاکره است نه نتیجه مذاکرات.
    تهدید به تحریم بیشتر و تحرک نظامی ملت ایران را نمی‌ترساند.
 
گزیده بیانات امام خامنه‌ای در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی را در ادامه می‌خوانید: 
 
* نوروز باستانی نوروز پادشاهان و فرصتی برای سلاطین و حکام مستبد بود تا عظمت ظاهری خود را به رخ ملت‌ها بکشانند.
 
*امروز بعد از گذشت قرن‌ها، نوروز بهانه و وسیله‌ای است برای ارتباط قلبی میان مردم و میان مبدأ عظمت و عزت یعنی ذات مقدس باری تعالی. در نوروز ایرانی حقیقت نوروز یک حقیقت مردمی است. مردم به مناسبت نوروز با یکدیگر با صفا و محبت رفتار می‌کنند. نوروزی که امروز ما داریم، نوروز باستانی نیست بلکه نوروز ایرانی و نوروز ملت مسلمانی است که از قالب این مراسم کهن، توانسته برای خود سرمایه‌ای فراهم کند و به سمت هدف‌های خود پیش برود. 
 
* نماز با آن همه راز و رمزی که در حقیقت نماز نهفته است، ‌معراج مومن و وسیله سعادت است، از همه اعمال برتر و بالاتر است. نماز دارای جنبه اجتماعی نیز هست. آن هم این است که مسلمانان به وسیله نماز، یکایک آن‌ها با یک مرکز واحدی در تماس می‌شوند. در آن واحد در وقت نماز همه مسلمانان در همه نقاطی که دنیای اسلام گسترده است، دل را به یک مرکز واحدی متصل می‌کنند. این اتصال همه دل‌ها به یک مرکز واحد یک مسئله اجتماعی و نظام‌ساز است. معین‌کننده و شکل‌دهنده هندسه نظام اسلامی است. 
 
* زکات که دارای جنبه‌های فردی است و گذشت انسان را و اعطای ما یحب را به انسان می‌آموزد که این یک تجربه و آزمون بسیار بزرگ است، یک ترجمان اجتماعی دارد و آن هم این است که زکات به معنی مطلب انفاقات است. جنبه اجتماعی و نظام‌سازی زکات، این است که انسانی که در محیط اسلامی و در جامعه اسلامی برخوردار از مال دنیوی است خود را متعهد ‌و مدیون می‌داند، طلبکار نمی‌داند بلکه بدهکار جامعه اسلامی می‌داند. 
 
* امر به‌معروف و نهی از منکر، به نوعی زیربنای همه حرکات اجتماعی اسلام است. امر به معروف به معنای این است که همه مومنان در هم نقاط عالم مردم را به سمت کارهای نیکو حرکت دهند و نهی از منکر یعنی از پلشتی‌ها و زشتی‌ها دور بدارند. 
 
* معنای مهم امر به معروف و نهی از منکر را نباید به مسائل زیرنصاب اهمیت منحصر کرد. برخی تصور می‌کنند امر به معروف و نهی از منکر منحصر می‌شود به این که به فلان زنی یا فلان مردی که فرع دینی را رعایت نمی‌کند تذکر دهد، البته این‌ها هم امر به معروف و نهی از منکر هست اما مهمترین قلم امر به معروف این‌ها نیست. 
 
* بزرگترین امر به معروف ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی است. معروفی بالاتر از ایجاد و حفظ نظام اسلامی نداریم. هرکسی در این راه تلاش کند آمر به معروف است.
 
* حفظ عزت و آبروی ملت ایران بزرگترین معروف است، اعتلای فرهنگ و سلامت محیط اخلاقی، محیط خانوادگی و تکثیر نسل و تربیت نسل جوان آماده برای اعتلای کشور، رونق دادن به اقتصاد و تولید، همگانی‌کردن اخلاق اسلامی،‌ گسترش علم و فناوری، استقرار عدالت قضایی و عدالت اقتصادی، مجاهدت برای اقتدار ملت ایران و فراتر از آن اقتدار امت اسلامی و تلاش و مجاهدت برای وحدت اسلامی مهمترین معروف‌ها هستند؛ همه موظفند در این راه تلاش و امر کنند و نقطه مقابل این‌ها نیز منکر‌هاست.
 
* ابتذال اخلاقی، کمک به دشمنان، تضعیف نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ اسلامی، تضعیف اقتصاد و علم و فناوری از مهمترین منکرات است. 
 
* اسلام از ما با هر منشاء اجتماعی و هر سلیقه اجتماعی ‌می‌خواهد، هم‌ا‌فزایی و انسجام و به یکدیگر کمک‌کردن را. دولت‌ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت مردم قرار گیرند. حتی از سوی کسانی که به این شخص خاص در دولت رای ندادند از سوی آن‌ها هم باید مورد پشتیبانی و حمایت قرار بگیرند این حرف حقیقی و لب معنای انسجام اسلامی در کشور اسلامی ماست. 
 
* امروز وظیفه همه آحاد ملت این است که از مسئولان دولتی حمایت کنند. این مخصوص این دولت نیست بلکه مربوط به همه دولت‌هاست. همه دولت‌ها دغدغه اساسی‌شان حل مشکلات مردم است. ممکن است توانایی‌های مختلف و یا سلایق مختلفی داشته باشند ولی هدف در همه این‌ها است که در دوره مسئولیت خود بتوانند در حد توان مشکلات کشور را حل کنند. 
 
* هر دولتی منتقدینی دارد. این دولت هم منتقدانی دارد. دولت‌های قبل هم داشتند. تا اینجا هیچ اشکالی ندارد؛ کسانی هستند که این رفتار و حرف و سیاست را قبول ندارند، منتقد هستند و انتقاد می‌کنند اما انتقاد‌ها باید در چارچوب منطقی باشد.
 
*بنده نیز به دولت‌های گوناگون انتقاد داشتم و تذکر دادم. در هیچ موردی که به نظرم جای عیب بوده خودداری از تذکر نکردم ولی در وضع و موقعیت و در شکل مناسب ابراز داشتیم. تذکر دادن هیچ اشکالی ندارد اما این تذکر بایستی طوری باشد که اعتماد عمومی را از کسانی که مسئول هستند و مشغول کارند سلب نکند. باید جوری باشد که موجب بی اعتمادی حقوقی نشود. اهانت وجود نداشته باشد. روش‌های خشم آلود وجود نداشته باشد بلکه همه با برادری اسلامی به مسئله ارتباط میان دولت و ملت نگاه کنند و با آن شیوه رفتار کنند. 
 
* مردم باید با دولت با نگاه همراهی و مهربانانه و با نگاه همدلی سخن گفت و هم مسئولان کشور. در 3 قوه باید آن‌ها با منتقدان خود و کسانی که انتقاد می‌کنند، رفتار مناسبی داشته باشند، آن‌ها را تحقیر نکند. تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است. 
 
* من مردم عزیز را به بی‌تفاوتی دعوت نمی‌کنم، به نظارت نکردن دعوت نمی‌کنم بلکه به اهتمام به مسائل اصلی کشور دعوت می‌کنم اصرار می‌کنم برخورد‌ها تحقیر آمیز نباشد. نه از سوی مردم نسبت به مسئولان و نه از سوی مسئولان نسبت به منتقدین. دلواپس بودن جرم نیست. دغدغه بودن جرم نیست. می‌توان برخی احساس دلواپسی و دغدغه مندی کنند اما این به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات نباشد. 
 
* دولت و طرفداران دولت و کسانی که ابراز دغدغه و دلواپسی می‌کنند،‌ اهانت نکنند. بنده قبلا هم گفتم از همه دولت‌ها حمایت کردم و می‌کنم. از این دولت‌ هم حمایت می‌کنم البته چک سفید امضا هم به کسی نمی‌دهم. نگاه به عملکرد‌ها می‌کنم و برحسب عملکرد قضاوت می‌کنم. 
 
* امروز در دنیای مجازی و رسانه‌های صوتی و تصویری غوغایی است. 100 ها رسانه و هزاران رسانه در حال بمباران افکار جوانان ما هستند. برخی سعی می‌کنند جوانان را از دین برگردانند. برخی سعی می‌کنند جوانان را از نظام اسلامی منصرف کنند. این بمباران به طور دائم روی سر جوانان ماست. همین جوانان در روز 22 بهمن می‌آیند شعار می‌دهند و نسبت به اسلام،‌ نظام اسلامی، انقلاب و امام ابراز ارادت می‌کنند. 
 
* همه در‌ها را به روی یک ملت می‌بنند درحالی که آن ملت می‌تواند در بخش‌های مختلف کارهای بزرگ کند. همین فاز 12 پارس جنوبی به وسیله رئیس‌جمهور افتتاح شد یک طرح صنعتی بسیار بزرگ و پیچیده است که می‌تواند محصول تلاش‌ عمومی ملت را افزایش دهد. از این قبیل پیشرفت‌ها داریم. 
 
*در رزمایش نیروی‌های مسلح دستگاه‌هایی وارد عرصه عمل شدند که دشمنان متعجب شدند و به زبان آوردند. این ها همه در زمان تحریم اتفاق افتاده است. این ها در سال‌های 89، 90، 91 و 92 که تحریم‌های فلج‌کننده بر کشور سایه افکنده اتفاق افتاده است. این تحریم‌ها فرصت است. دشواری‌هایی به وجود‌آورده اما این تحریم می‌تواند فرصت باشد. 
 
* یکی از بزرگ ترین چالش‌های کشور امروز مسئله اقتصاد ملی است. حق مردم ماست که از اقتصاد شکوفا برخوردار باشند. طبقه ضعیف از وضعیت قابل قبول برخوردار باشد. اقتصاد کشور نیازمند یک حرکت جدی و کار بزرگ است.
 
* چندسال است نسبت به اقتصاد حرف می‌زنم، چند سال قبل پیش بینی کردم دشمنان بر روی اقتصاد ما متمرکز خواهند شد و مسئولان خود را آماده کنند کمر‌ها را محکم کنند برای مواجهه با خصومت دشمنان و سیاست‌های خصمانه دشمنان که روی اقتصاد کشور متمرکز شده‌اند. 
 
* ما باید امروز دهه عدالت و پیشرفت از نیمه گذشته است. 20 سال چشم‌انداز به نیمه رسید. 20 سال را برای چشم انداز 20 ساله معین کردیم 10 سال گذشته است و 10 سال مقابل ماست. حساسیت مسائل اقتصادی با توجه به این واقعیت‌ها بیشتر می‌شود. صریحا دشمنان می‌گویند هدف آن‌ها از فشار‌های اقتصادی، یک هدف سیاسی است تا مردم را مقابل نظام قرار دهند.
 
* آمریکا عامل اصلی فشار‌هاست و خودشان هم اصرار دارند تا متمرکز شوند روی اقتصاد ملت ما. هدف این است که مردم را در مقابل دستگاه قرار دهند. به دروغ گاهی ادعا می‌کنند که حامی ملت هستند که نمی شود باور کرد و هدف آن‌ها هدف سیاسی است و می‌خواهند امنیتی که در کشور است و در منطقه غرب آسیا بی‌نظیر است، به دست مردم این امنیت را از بین ببرند. تحریک می‌کنند و کار می‌کنند و با جدیت و با شدت به‌دنبال آن هستند که این چالشی بزرگ است. 
 
* عرصه اقتصاد امروز به خاطر سیاست‌های خصمانه آمریکا، یک عرصه کارزار و جنگ است جنگی از نوع خاص. در این عرصه هر کسی بتواند به رقم کشور تلاش کند، جهاد کرده است. هرکس کمک کند به اقتصاد کشور، حرکتی جهادی انجام داده است. 
 
* در نگاه کلان به اقتصاد کشور، 2 نگاه وجود دارد. خواهش می‌کنم صاحب‌نظران و جوانان و عامه مردم توجه کنند به رونق و پیشرفت اقتصاد. یک نگاه می‌گوید ما پیشرفت اقتصاد را باید از ظرفیت‌های درون کشور و مردم تامین کنیم. ظرفیت‌های بسیار زیادی در کشور وجود دارد که این ظرفیت‌ها یا استفاده نشده یا درست استفاده نشده است. از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و اقتصاد درون‌زا و اقتصادی که مایه خود را از درون کشور و از توانایی‌های مردم به دست می‌آورد. برای رونق اقتصادی به استعداد‌ها نگاه کنیم و به درستی به کارگیریم. 
 
* نگاه دوم این است که با استفاده از کمک بیرون از مرز‌هاست. می‌گوید سیاست خارجی را تغییر دهیم، با مستکبر کنار بیائیم و تحمیل قدرت‌های مستکبر را در بخش‌های گوناگون بپذیریم تا اقتصاد رونق پیدا کند. شرایط نشان می‌دهد این نگاه کاملاً غلط و عقیم و بی‌فایده است. 
 
* همین تحریم‌هایی که امروز علیه ملت ایران اعمال می‌شود دلیل محکم و متقنی بر غلط بودن این نگاه است. اینکه اگر به امید قدرت‌های خارجی نشستید و با زیر بار رفتن آن‌ها اقتصاد را رونق دهید، بدانید آن‌ها قانع نیستند. امروز روسای قدرت‌های مستکبر می‌خواهند همین نگاه را تقویت کنند. 
 
* رئیس جمهور آمریکا در پیام نوروزی می‌گوید حرف‌های ما را قبول کنید. می‌گوید در مذاکرات آن چیزی که ما دیکته می‌کنیم قبول کنید تا فعالیت اقتصادی در کشور شما راه بیافتد و کار درست شود و اقتصاد شکوفا شود. 
 
* نه در اقتصاد و نه در هیچ برنامه دیگر بدون هدف‌گذاری نمی‌توان حرکت کرد. اگر مسئولان دولتی در هر کاری بدون هدف‌گذاری حرکت کنند و پیش بروند، کار به روزمرگی خواهد رسید. هدفگذاری ثابت باید وجود داشته باشد. آن چیزی که امسال باید به عنوان هدف اقتصاد مورد توجه باشد و سال های بعد، سرمایه‌گذاری بر روی تولید داخلی. همه تلاش باید برای تقویت تولید داخلی بسیج شود. از همه مسئولانی که در زمینه‌های اقتصاد فعالیت دارند و از همه احاد مردم مطالبه شود که به تقویب تولید داخلی کمک کنند. 
 
* پیشرفت علم و فناوری به پیشرفت اقتصاد کمک می‌کند و بنگاه‌های دانش بنیان می‌توانند به اقتصاد ملی کمک کنند. نهضت کاهش خام فروشی یکی از کارهای لازم است. ما باید کاری کنیم که خام فروشی به تدریج کاهش پیدا کند تا به کلی از بین برود. بانک ها می‌توانند نقش ایفا کنند هم نقش کمک کننده و هم تخریب‌کننده. برخی از بانک‌ها در سرتاسر کشور بنگاه های اقتصادی کوچک را نابود و تعطیل کردند. یکی از کارهای اساسی تسهیل سرمایه گذاری و کاهش واردات کالاهای مصرفی است. مبارزه با قاچاق از دیگر اقدامات مورد توجه باشد. 
 
* نقش مردم آن کسانی که قادر در سرمایه گذاری هستند باید سرمایه را متوجه تولید کنند. کسانی که مصرف کننده هستند همه ملت ما مصرف کننده هستند. محصولات داخلی را مصرف کنند. سعی کنند همه محصولات داخلی را مصرف کنند و کارگر ایرانی را حمایت کنند و کارگاه های داخلی را رونق دهند. «پرهیز از اسراف» اسراف و زیاده روی که در اسلام این همه مذمت شده است سرنوشت اقتصاد ملی را تعیین می‌کند. اگر از اسراف و زیاده روی پرهیز کند، وسایل تشریفاتی زیادی در مهمانی‌ها و عقد‌ها و عروسی‌ها پرهیز شود به اقتصاد ملی کمک می‌کند. 
 
* در زمینه اقتصاد، تحریم تنها ابزار دشمنان است. تنها ابزار دشمن برای مقابله با ملت ایران امروز تحریم است اگر با تدبیر و درست عمل کنیم می‌تواند بی‌اثر شود. پیشرفت های نظامی، پارک‌های علم و فناوری، تحریم مشکل تر بود اما برکاتی هم داشت و به ما نشان داد که باید به خود متکی باشیم. به ما ثابت کرد که بایداز نیروهای درونی استفاده کنیم. اگر مسئولان دولتی و احاد مردم و به ویژه فعالان بخش خصوصی تلاش کنند و دستگاه‌های رسانه‌ای عمومی، خواهیم دید که تحریم قادر نخواهد بود ملت ایران را از پیشرفت باز بدارد. 
 
* در زمینه مسائل هسته‌ای، دشمنان ما که طرف مقابل ملت ایران و عمده آن ها آمریکا هستند آنها با تدبیر و با سیاستگذاری حرکت می‌کنند. آن‌ها به مذاکرات احتیاج دارند. آمریکا به مذاکرات بسیار احتیاج دارد و اختلافاتی که بین آمریکایی‌ها است به این معنا نیست که نیازمند مذاکرات نیستند.  
 
* در همین پیام نوروزی رئیس جمهور آمریکا، متاسفانه حرف های غیر صادقانه‌ای وجود داشت. یکی از حرف‌ها این بود که در ایران کسانی هستند که با حرف دیپلماتیک مسئله هسته‌ای، موافقت ندارند. می‌گویند کسانی هستند که نمی‌خواهد با مذاکرات حل شود. در ایران هیچ کس نیست که نخواهد مسئله هسته‌ای حل شود. آن که ملت ایران نمی‌خواهد عبارت است از قبول تحمیل‌ها و زورگویی‌های امریکا. آن چه ملت مقاومت می‌کند قبول زورگویی‌ها طرف مقابل است. ملت ایستاده است و یقینا نه هیئت مذاکره کننده و نه مسئولان و نه مردم ایران مطلقاً این را قبول نخواهند کرد. 
 
* این مذاکراتی که در جریان است، ‌با دولت‌های اروپایی و آمریکایی است مذاکره با آمریکا در مسئله هسته‌ای است و لاغیر. در مورد مسائل منطقه‌ای مذاکره نمی‌کنیم چراکه هدف آن‌ها نقطه مقابل هدف ماست. ما تسلط ملت‌ها و آرامش را می‌خواهیم آن‌ها ناامنی می‌خواهند. آن‌ها در مقابل بیداری اسلامی که به وسیله ملت‌ها شروع شد، ضد حمله شروع کردند. ما نه در مسئله داخلی، تسلیحات نظامی و منطقه‌ای مطلقا مذاکره و صحبتی نداریم.
 
* این‌که آمریکایی‌ها تکرار می‌کنند ما با ایران قرارداد می‌بندیم، بعد نگاه می‌کنیم اگر عمل کردند تحریم‌ها را برمی داریم، این حرف غلطی است و ما این را قبول نداریم. رفع تحریم‌ها جزو موضوع مذاکره است نه نتیجه مذاکرات. این خدعه آمریکایی‌ است. مسئولان ما نیز صریحاً گفتند که رفع تحریم‌ها باید بدون هیچ فاصله‌ای در هنگام رسیدن توافق انجام شود. 
 
* تهدید‌های آن‌ها بی‌اثر است، تهدید به تحریم بیشتر و تحرک نظامی ملت ایران را نمی ترساند و ملت ایران ایستاده است. توفیقات الهی می‌تواند ملت ما را در این راه موفق کند.

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:37 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

تعداد حج های پیامبر ص) از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

تعداد حج پیامبر (ص)    

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1430937240166900_i%20007.JPG

         
برابر نقل روایتی راوی می گوید : از امام صادق (ع) سوال کردم :پیامبر (ص) چند مرتبه حج بجا آوردند ، امام پاسخ دادند بیست حج بطور سری انجام دادند.
لکن برابر نقل مشهور همان طور که قبلا بیان گردید ، تعداد عمره های پیامبر (ص) سه فقره ، وحج پیامبر( ص) یکی است ،روایتی که به شرح زیر آورده می شود نیز مؤید این مطلب است، از ابن عباس روایت شده است   که پیامبر اکرم (ص)  چهار مرتبه عمره انجام دادند :یکی عمره حدیبیه بود که ناتمام ماند وپیامبر( ص) ویارانشان موفق به انجام عمره نشدند وپس از نوزده روز احرام وتوقف در حدیبیه وامضاء صلح نامه مشهور (صلح حدیبیه) به مدینه باز گشتند .وعمره دوم که به عمره القضا مشهور ومعروف است.وعمره سوم که پیامبر(ص) در باز گشت از طائف در منطقه جعرانه محرم شدند .وعمره چهارم که در حقیقت عمره جداگانه ای محسوب نمی شود بلکه جزئی از اعمال حج تمتع است.   که همان حجه الوداع می باشد.وبه عبارتی دیگر می توان گفت که پبامبر اکرم (ص) در واقع دوعمره مفرده ویک حج تمتع بجا آورده اند.
منبع : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:36 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

اس ام اس ولادت حضرت فاطمه زهرا ، ولادت حضرت فاطمه زهرا

 

 

اس ام اس ولادت حضرت فاطمه زهرا ، ولادت حضرت فاطمه زهرا

اس ام اس ولادت حضرت فاطمه زهرا,پیامک ولادت حضرت فاطمه زهرا,پیام ولادت حضرت فاطمه زهرا

 

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

امشب ملائک بر نبی تبریک گفتند

تا صبح گرد خانه اش پرواز کردند

آندم که سر زد روی زهرا

سادات زین مادر به عالم ناز کردند

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

ای اولین زنی که به مردان سرآمدی

سر تا قدم تجسم اوصاف سرمدی

کانون عشق و عاطفه یعنی که فاطمه

آئینه ی تمام نمای محمدی

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

زهرا اگر نبود ولایت نداشتیم

گمراه می شدیم و هدایت نداشتیم

زهرا بنا نداشت خودش را بنا کند

می خواست بند ه باشد و یا رب بنا کند

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

عزت و فضل و شرافت بنگر ز امر خدا

سوى زهرا ز جنان حورى و غلمان آمد

ساره و آسیه و مریم حورا ز بهشت

از پى خدمت آن زهره تابان آمد

 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

از شب میلاد بود شعلۀ تاب و تبش

پیش تر از جدّ و باب خوانده خدا زینبش

قصۀ کرب و بلا زمزمۀ هر شبش

فاطمه از جان ودل بوسه زند بر لبش

 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

خـلـقـت کـائـنـات شــد، بـهـر وجــود فاطمه (س)

زنـده هـمـه جـهان شد از، یمن ورود فاطمه (س)

پـیـش حـریـم حرمـتش، خیـل ملک کشید صف

از سـر شـوق جـمـلگی، مـحو سجـود فاطمه (س)

 

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ای آن که هست بال ملک فرش راه تو

هفت آسمان تجلی تو، جلوه گاه تو

تو کوثر رسول خدایی که از ازل

شد آیه های روشن قرآن گواه تو

ولادت حضرت فاطمه (س) مبارک

 

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

هر دختری که ام امامت نمی شود

یا مادر پیمبر رحمت نمی شود

در مجمع خلایق حق فاطمه یکی است

این وحدت است شامل کثرت نمی شود

 

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

مفهوم حقیقی حیاتی بانو

با تو به زمین معنی ومعنا دادند

تا اینکه به سوی آسمانها بپریم

با نام شما به بالمان پا دادند

 

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

فاطمه نامی که با آن عشق می بازد خدا

فاطمه نوری کزآن بر خلق می نازد خدا

ما نه یاران دگر نه انبیا گویند کاش

در جزا ما را ز چشم او نیاندازد خدا

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:35 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

تعداد عمره های پیامبر اکرم ص) : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 
 عمره های پيامبر (ص)

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1430937240166900_i%20007.JPG


 برابر نقل مشهور تعداد عمره پیامبر گرامی اسلام سه مورد بوده است:                                                        
1-     احرام از عسفان در ذي قعده كه معروف به عمره حديبيه شد                            2-  عمره اي از جحفه كه به عمره القضاء مشهور شد                                           3-  عمره اي از جعرانه بعد از رجوع از طائف در غزوه حنين و آخرين عمره كه براي حج تمتع و حجه الوداع بود از شجره انجام شد( البته بنا به نقلی عمره سال ششم هجری قمری که بعلت صلح حدیبیه ناتمام ماند وعمره سال هفتم هجری قمری، که عمره القضا بوده نیز از مسجد شجره انجام شده است ) 
 منبع : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:33 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

داخل کعبه : کتاب حرمین شریفین :نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

داخل كعبه  

o6647_IMG_20150202_2230323.jpgمسجد الحرام

                                                                                                                                                                    
به طواف کعبه رفتم به درون رهم ندادند*که تودربرون چه کردی که درون کعبه آئی یکی از فضا های  بسیار زیبای معنوی داخل کعبه مکرمه است ،وکمتر کسی توفیق پیدامی کند ،وارد کعبه شود ، در شرایط فعلی ورود به داخل خانه خدا طی تشریفات خاصی ودر اوقات معینی صورت می پذیرد از باب مثال در ششم ذی حجه از طرف حکومت آل سعود ،سران کشور های اسلامی موجود درمکه ومسؤلین بعثه های حج جهت ورود به داخل  کعبه دعوت می شوند ودر این مراسم غبار روبی وشستشوی داخل با گلاب ناب که نوعا از قمصر کاشان تهیه می شود باحضور پادشاه عربستان و سایر مقامات سیاسی ومذهبی انجام می شود ، وگفته شده است ، روبروي باب بيت، محرابي است كه حضرت رسول (ص)در آنجا نماز خواندند ،و مولد علي (ع)در گوشه غربي خانه سمت راست درب خانه است ، در شمال اين خانه محلي است بنام باب التوبه كه از آنجا به بام كعبه مي روند.                                                                                  
ودر يك زاويه داخل كعبه منبري از چوب بجاي نردبان جهت رفتن به بام كعبه گذاشته اند،زمين بيت از سنگ مرمر سفيد فرش شده وسط سه ستون چوبي و وسط آن سنگ سرخي است كه  آنجا  مسقط الرأس  (محل تولد) علي (ع)است ستون وسط بيت(خانه خدا) است، و بيت وسط مسجد الحرام است ومسجدالحرام  وسط كره خاكي است، وقطب عالم است و سه روز فاطمه(بنت اسد) (س)مهمان خدابود در خانه خدا. 
و علاوه بر آن درون كعبه شاخهاي گوسفندي كه ابراهيم خليل ذبح كرده بود به ديوار آويخته بود، روبروي کسی که بدان داخل مي شد و هر گاه كعبه را معطر مي كردند آن شاخها را نيزمعطر مي ساختند.                                                                                       
ورسول الله پس از فتح مكه فرمان داد هر نقشي و تصويري كه در آن بود بزدودند و فرمان دادند بت هبل را شكستند،

 فقط آن دو شاخ گوسفند را كه در آنجا آويخته بود به حال خود رها كرد.                                                                                                  
گزارشي از درون كعبه بعد از باز سازي( 1417 هجری قمری)                                                                                                          
  1-  وجود سه ستون چوبي به قطر نیم متر و طول 11متر از زمان عبدا..زبير كه نقش نگارهاي طلا و نقره آنرا زينت كرده است و هدايائي حدود پنجاه قطعه ظرف نقره ،قنديل آفتابه طلا و نقره بر آن آويزان است                                                                                                                               
 2- ميان ستون اول و دوم صندوق مرمرين هم نوع سنگ فرش كف كعبه به رنگ خاكستري راه راه كه محل بخور و طيب و عود و مشك و گلاب و عنبر و پارچه سفيد جهت شستشو ي كعبه است مي باشد                                                                                                                                         
  3- سنگ مرمر سفيدي در برابر جايگاه درب پيشين كعبه در فاصله اندكي از ركن يماني كه گفته شده محل نماز پيامبر (ص) بوده                                                                                                                              
  4- هفت لوح سنگي كه نام خلفائي كه تعمير كرده اند نوشته شده است و در برابر جايگاه نماز پيامبر لوح هشتمي وجود دارد كه روي آن (محمد صلي ا...عليه و آله و سلم )نوشته شده است و بر سينه ديوار شرقي درون كعبه ميان دروازه كعبه و باب التوبه كه دروازه پله هاي پشت بام است لوح نهمي وجود دارد كه آخرين تعمير توسط ملك فهد  در سال  1417قمری روی آن نوشته شده است.                                                                                                                                                                                                                                     
5-    پلكان شيشه ضخيم و شفاف به رنگ آبي آسماني شبيه كريستال مارپيچ با عرض 25 سانت و به طول 20 وبلندي نیم متر و بر هر كدام برجستگي ملايمي كه مانع لغزندگي است و در دو سوي پلكان نرده و دستگيره به ارتفاع يك متر ازجنس همان شيشه و باگردان دستگيره درب پشت بام باز مي شود و در اين دريچه درب باز كن الكتريكي نيز وجود دارد كه با فشار دكمه بطور خودكار بسوي بيرون كعبه باز مي شود.  .
 منبع : کتاب حرمین شریفین:نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:31 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با«سراج24»:

 

منافقین و ضدانقلاب امام(ره) را اذیت کردند/دلواپسان نبودند انقلابی وجود نداشت/ظلم است بگوییم کسانی که نگران منافع ملی هستند امام را اذیت می‌کردند
 
تاریخ : 25/فروردين/1394 - 14:11 کد خبر : 88529
 
 

عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با«سراج24»:

منافقین و ضدانقلاب امام(ره) را اذیت کردند/دلواپسان نبودند انقلابی وجود نداشت/ظلم است بگوییم کسانی که نگران منافع ملی هستند امام را اذیت می‌کردند


گروهی نگران حضور بیگانگان ، انحراف در داخل یا حمایت از حرکت هایی هستند که در نهایت موجب ضعف انقلاب می شود. اگر مد نظر این گروه دوم است ، ظلم است که کسی چنین اظهار نظری صورت بگیرد که امام را دلواپسان اذیت می‌کردند.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی
 

 

حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت وگو با خبرنگار«سراج24» با اشاره به اظهارات اخیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه {اگر برخی دلواپسان اذیت می‌کنند همان‌هایی هستند که امام را اذیت می‌کردند} گفت: باید دید که مراد از دلواپسان چه کسانی هستند؟ دلواپسان از اینکه انقلاب در حال پیشرفت و فراگیر شدن است؟ این دلواپسان امام را اذیت می کردند یعنی همان ضدانقلاب ها و منحرفین. اما اگر مراد افرادی هستند که موجب حفظ انقلاب شده اند ، در تداوم انقلاب فداکاری و در مقابل مخالفین سینه سپر کردند این سخن نابجایی است.

وی افزود: اگر این ها نبودند انقلابی وجود نداشت و حتی امام (ره) هم با همه درایت و کفایت کاری نمی توانستند انجام دهند ؛ امروز هم اگر این ها نباشند انقلاب قطعا درجا خواهد زد و مخالفین پیروز می شوند.

ابراهیمی تصریح کرد: دو گروه دلواپس داریم ؛ یک گروه افرادی هستند که انقلاب و پیشرفت های آن را نمی توانند ببینند و گروه دیگر افرادی هستند که نگران حضور بیگانگان ، انحراف در داخل یا حمایت از حرکت هایی هستند که در نهایت موجب ضعف انقلاب می شود. اگر مد نظر این گروه دوم است ، ظلم است که کسی چنین اظهار نظری داشته باشد.

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: در موضوع هسته ای خود مقام معظم رهبری جزو دلواپس ترین افراد هستند که فرمودند {من نگرانم} ؛ وقتی رهبر انقلاب اینگونه می فرمایند مابقی اگر دلواپس نباشند بی تفاوت هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: باید دلواپس باشیم زیرا موضوع هسته ای هم اکنون به عنوان یکی از مسائل حیثیتی نظام مقدس جمهوری اسلامی مطرح است و همه ما نگران هستیم ؛ اگر خدایی ناکرده ما در این موضوع شکست بخوریم و زحمات کشیده شده هدر برود تکلیف خون دانشمندان ترور شده چه می شود ؟ آیا خون آن ها نادیده گرفته می شود!؟

حجت الاسلام ابراهیمی خاطر نشان کرد: طبعا همه نگران هستند و مقام معظم رهبری بیش از همه نگران هستند . اگر کسانی هم انتقاد می کنند بنا ندارند دولت را فشل کنند بلکه به دنبال این هستند که کار به درستی ، هوشیاری و با دقت نظر انجام شود. این حق هر فرد دلسوز انقلاب است که از حیثیت نظام دفاع کند ، دستاورد های نظام برایش مهم باشد و روی آن حمیت داشته باشد.

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:28 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
بالاترین ستایش ها کدام است؟
 
سرویس مذهبی ، تاریخ: ۱۳۹۴/۰۱/۱۶ - ۸:۱۴

  حدیث روز؛ بالاترین ستایش ها کدام است؟   همزمان با ایام پرسرور میلاد سرور زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س) حدیث روز را در مورد مقام این بانو در ادامه بخوانید.
عن ابی جعفر - علیه السّلام - قال:  ما عُبِدَ اللهُ بشیءٍ مِنْ التحمیدِ افضلَ مِنْ تسبیحِ فاطمةَ - سلام الله علیها - و لو کانَ شیءٌ لَنَحَلَهُ رسولُ اللهِ - صلّی الله علیه و آله - فاطمةَ - سلام الله علیها امام باقر - علیه السّلام - فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه - سلام الله علیها - عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله - آن را به فاطمه - سلام الله علیها – می‌آموخت.                                                                 «اصول کافی، ج 2، ص 504»
اترک نیوز* منبع :

ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:26 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

گزارش تصویری / سخنرانی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام

 
کد خبر: ۴۳۱۸۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۶
 

 

گزارش تصویری / سخنرانی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام

 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین روز از سال 1392 ، عصر امروز در جمع گسترده و پرشور هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا سلام ا... علیها در سخنان بسیار مهمی به ارزیابی دستاوردها و پیشرفتهای زیربنایی بزرگ ملت ایران درسال 1391 برغم ایجاد موانع عملی و تبلیغات گسترده و پرحجم از جانب بدخواهان ملت پرداختند و ضمن بیان نکات اساسی در خصوص موضوع مذاکره با آمریکا، همچنین الزامات حماسه اقتصادی به ویژه لزوم رهائی از وابستگی به نفت و توجه جدی به سیاستهای کلان اقتصادی ، و اقدام هوشمندانه پیش از اجرای نقشه دشمن را تبیین کردند و در خصوص حماسه سیاسی نیز انتخابات ریاست جمهوری را مظهر آن دانستند و تاکید کردند، در انتخابات باید همه سلیقه ها و جریانهای سیاسی معتقد به نظام جمهوری اسلامی حضور داشته باشند و با عنایت پروردگار و همت ملت ایران ، مشارکت گسترده ای نیز تحقق یابد زیرا انتخابات ریاست جمهوری در همه مسائل اصلی کشور تاثیر گذار است.






























 


ادامه مطلب



[ جمعه 3 مهر 1394  ] [ 4:05 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 67 :: 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4071420 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب