کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
کد خبر: 376202 | تاریخ مخابره :۱۳۹۵/۱/۲۳ - ۱۴:۰۵ | سرویس: مراجع و علما 2

تاکید مجدد آیت الله العظمی نوری همدانی برحذف دیرکرد و ربا از بانک ها
حوزه/ نگرفتن کارمزد و دیرکرد از مردم، یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است، چرا که دیرکرد ربا ،حرام و از گناهان کبیره است؛ ولی متاسفانه بعضی از بانک ها این کار را انجام می دهند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» حضرت آیت الله نوری همدانی امروز در دیدار مدیر عامل مؤسسه مالی و اعتباری کوثرگفتند: نیت و قصد خالصانه از مسائل مهم اسلام است و در این مورد تاکیدات فراوانی دارد تا جایی که حتی فرموده  اگر کسی قصد عملی را کرده ولی قدرت انجام آن را نداشته باشد خدای متعال  ثواب آن عمل را به او خواهد داد.

این مرجع تقلید افزودند: اگر کسی قصد خدمت به خدا و مردم داشته باشد، ولی به خاطر مشکلاتی نتواند آن عمل را به اجرا در بیاورد خدا او را شریک در ثواب آن عمل خواهدکرد.

معظم له بیان داشتند: مؤسسات و بانکها که هدف آنها برطرف کردن مشکلات مردم است و از این طریق به مردم خدمت می کنند پاداش های فراوانی به آنها از سوی خدای متعال داده خواهد شد.

 ایشان افزودند: ارزش هر کسی به اندازه خدمت و هنر او است، هرکسی که هنر بیشتری داشته باشد و در خدمت به جامعه بیشتر تلاش کند از جایگاه بسیار بلند مرتبه ای در آخرت برخوردار خواهد بود.

حضرت آیت الله نوری همدانی اجرای اقتصاد مقاومتی را پیروزی بر دشمن دانستند و بیان داشتتد: دشمن فکر می کند ما به آنها محتاجیم، اما اجرای اقتصاد مقاومتی این اندیشه باطل را از بین می برد.

 معظم له درپایان بار دیگر بر حذف ربا از چرخه بانکی کشور تاکید کردند و بیان داشتند: نگرفتن کارمزد و دیرکرد از مردم  یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است؛ چرا که دیرکرد ربا، حرام و از گناهان کبیره است ولی  متاسفانه بعضی از بانک ها این کار باطل را انجام می دهند.

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ \ الثلاثاء ٤ رجب ١٤٣٧ \ Tuesday, April 12, 2016

کد خبر: 376259 | تاریخ مخابره :۱۳۹۵/۱/۲۴ - ۱۰:۳۰ | سرویس: حوزه علمیه قم 3

مدرسه علمیه ای که ۶۰ شهید دارد
حوزه/ مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) یکی از ده ها مدرسه علمیه در استان قم است که در راستای تربیت دانش آموختگان مکتب فقه جعفری(ع) فعالیت می کند و یکی از امتیازات این مدرسه علمیه این است که تولیت آن به عهده مرجع تقلید آیت الله العظمی نوری همدانی می باشد.

خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام عبدالرضا محمودی از جمله افرادی است که از سال 87 تا92 در عرصه  معاونت آموزش در مدرسه علمیه امام مهدی موعود(عج) فعالیت می کرده و با کوله باری از تجربه از سوی تولیت مدرسه به سمت مدیر انتخاب شد تا بتواند با استفاده از تجربیات خود و برنامه های مفید، گام مؤثرتری در عرصه مدیریتی و تربیت طلاب بردارد.

وی در گفت و گو با خبر نگار خبرگزاری «حوزه»،  به تشریح فعالیت این مدرسه از سال 94 و زمان ساخت این مدرسه پرداخت و گفت: این مدرسه علمیه  در سال64 به همت آیت الله العظمی نوری همدانی از مراجع تقلید و شهیدآیت الله مفتح ساخته شده و دارای 60 حجره سه الی 4 نفره است ؛ که حدود 150 طلبه دارد و چون دو شخصیت انقلابی سرپرستی مدرسه را به عهده داشتند به همین دلیل اقدام به جذب و تربیت شاگردان مکتب فقه که دارای روحیه، شور و شعور انقلابی خوب و قوی بودند، کردند.

مدیر مدرسه مهدی موعود(عج) ادامه داد: مهمترین دلیل این ادعا، تعداد شهدای این مدرسه علمیه در طول 8 سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی است که عدد آن به بالای60 شهید طلبه می رسد و همین مسئله یکی از امتیازات ویژه مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) به شمار می رود.

حجت الاسلام محمودی بیان داشت: بعد از شهادت آیت الله مفتح، تولیت مدرسه علمیه به عهده حضرت آیت الله نوری همدانی واگذار شده و زیر نظر مرکز مدیریت هر ساله اقدام به گزینش طلاب از پایه اول با مدرک سیکل در گذشته، ولی از سال 94 با هماهنگی مرکز مدیریت تنها اقدام به گزینش و جذب طلبه با مدرک دیپلم می کند.

حجت الاسلام محمودی با بیان اینکه در گذشته کرسی تدریس تنها برای پایه های مقدماتی اول تا ششم در این مدرسه علمیه برگزار می شد، بیان داشت: با صحبت هایی که با تولیت مدرسه و توافقاتی که با مرکز مدیریت استان قم شد، از سال 94 دروس سطح عالی برای پایه های­7 تا 9 نیز در این مدرسه علمیه راه اندازی شد.

فعالیت های سال تحصیلی 94

مدیر مدرسه مهدی موعود (عج) به فعالیت های این مدرسه در سال94 تحصیلی اشاره کرد و بیان داشت: تشکیل شورای طلاب برای برقراری ارتباط بهتر بین طلاب و مسئولین مدرسه، حضور مستمر اساتید در ساعات غیر اداری در حجره های طلاب برای مشاوره تحصیلی و اخلاقی، برنامه ریزی اعزام طلاب برای حضور در مناطق محروم برای ترویج مبانی دینی و پاسخگویی به مسائل شرعی، برگزاری مراسم تجلیل از مبلغین، راه اندازی کمیته های تخصصی در سه حوزه ادبیات، فقه و اصول، تعیین مدیر گروه برای هر پایه تحصیلی برای نظام بخشی به امر تدریس، برگزاری جلسات مختلف برای ارتقای سطح آموزشی مدرسه مانند شورای مشورتی، شورای اداری با اساتید، برگزاری جلسات شورای طلاب برای پرسش و پاسخ در زمینه های درسی و غیر درسی، برگزاری مراسم تجلیل از اساتیحجت الاسلام عبدالرضا محمودی  مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) د در روز معلم، اهداء عبا به طلاب پایه اول، برگزاری محفل نورانی انس با قرآن، تشکیل کمیته پیگری مطالبات تولیت مدرسه، را از مهمترین فعالیت مدیریت این مدرسه علمیه عنوان کرد.

برنامه های معاونت آموزش

وی با بیان اینکه در مدرسه علمیه سه معاونت آموزش، تهذیب و اخلاق و پژوهش فعال است، به برنامه های اجرا شده این معاونتها اشاره کرد و گفت: برگزاری جلسات با اساتید قبل از شروع تحصیلی، توضیح آیین نامه آموزشی جدید، پیگیر مباحثه طلاب، تاکید بر تحقیق و پژوهش طلاب، برنامه ریزی و هم اندیشی با اساتید، تعیین یکی از اساتید هر پایه تحصیلی به عنوان مسئول پایه برای سامان دهی به امورات اساتید، بررسی مشکلات درسی طلاب و کلاس، استفاده از مشاورین تحصیلی برای ارائه مشاوره درسی به طلاب، تشکیل شورای طلاب مدرسه، برگزاری کارگاه های روش مباحثه و مطالعه برای طلاب پایه اول و دوم و برگزاری کارگاه آموزشی نحو، از جمله برنامه های معاونت آموزش است.

نگاهی به معاونت تهذیب و اخلاق

حجت الاسلام محمودی اهم برنامه های اجرا شده معاونت تهذیب و اخلاق را، انجام مصاحبه های پذیرش با طلاب جدید الورد در تابستان، برگزاری جلسات توجیهی با طلاب پایه اول، معرفی و ارائه کتب مفید به طلاب مانند بهشت اخلاق، حلیه المتقین با هدف ارتقای سطح اخلاقی و تهذیبی طلاب، طرح یکسان سازی لباس طلبگی، اعلام منشور اخلاقی مدرسه، برگزاری درس اخلاق به صورت هفتگی، برگزاری مراسم عمامه گذاری طلاب در روز عید غدیر با حضور تولیت مدرسه، برگزاری تجلیل از مبلغین برتر، برگزاری­کلاس بررسی شبهات عاشورایی و برگزاری مراسم شبی با شهداء عنوان کرد.

گزارشی از معاونت پژوهشی

وی تهیه اطلاعیه پژوهشی الزامی طلاب و نصب در تابلوی اعلانات، برنامه ریزی برای تهیه اولین شماره نشریه مدرسه در سال جدید، برنامه ریزی برای فعال سازی کانون پژوهش، زمینه سازی برای برگزاری کارگاه های مورد نیاز طلاب، اساتید، مقدمه سازی برای انجام تحقیقات و پژوهشهای طلاب، برگزاری جلسه با اساتید پایه های­4 تا 6 با موضوع تبیین پژوهشی و بر شمردن راههای همکاری اساتید با معاون پژوهش در اجرای برنامه های پژوهشی و ترویج فرهنگ پژوهش در بین طلاب را، از مهمترین فعالیت صورت گرفته در معاونت پژوهشی بر شمرد.

مدیر مدرسه مهدی موعود(عج) گفت: یکی از ویژگیهای طلاب این مدرسه علمیه شرکت در جشنواره علامه حلی، ارسال 127 مقاله در موضوعات مختلف فقه و اصول و نحو به این دبیرخانه و حضور در المپیاد علمی استانی و کشوری است و تا کنون 3 نفر از طلاب این مدرسه در المپیاد علمی کشوری حائز رتبه برتر شناخته شدند.

حجت الاسلام عبد الرضا محمودی بیان داشت: راه اندازی سایت مدرسه چاپ نشریه و دو فصل نامه، برگزاری دوره های کلاس مکالمه عربی  از دیگر فعالیت های این مدرسه است.

خبرنگار: قربان اسلامی نژاد

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:43 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 84063 سه شنبه، 24 فروردین 1395 - 14:15
 
 
تعبیر امام هادی(ع) درباره انسان‌های طماع
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): به سامراء رفتم، شنیده بودم امام هادی(ع) در آن زمان امام شیعیان است با خود گفتم که من نذر می‌کنم اگر نزد متوکل بروم و آسیبی به من نرساند، صد دینار برای حضرت هادی(ع) ببرم.
  

حجت‌الاسلام علی نظری منفرد (کارشناس سیره اهل بیت): امام هادی (ع) در سال 212 یا 214 هجری در یکی از روستاهای اطراف مدینه متولد شدند، پدر بزرگوار ایشان، امام جواد(ع) و مادرشان بانویی به نام سمانه مغربیه است.

این امام همام، چهار پسر (به نام‌های حسن (امام حسن عسکری)، حسین، محمد و جعفر) و یک دختر که نامشان «علیه» داشتند.

این زمان ایام خلافت مأمون عباسی است، وی تا سال 218 هجری زنده بود و پس از او معتصم برخلافت نشست و هشت سال نیز خلافت کرد و پس از او نیز پسر بزرگش، الواثق حدود چهار سال قدرت را در اختیار داشت و سپس جعفر متوکل قدرت را به دست گرفت و متوکل امام هادی را سال 233 یا 236 از مدینه به سامراء منتقل کرد.

امام هادی (ع) هفت سال بعد از متوکل هم در قید حیات بود چرا که شهادت ایشان 254 ه.ق است.

امام هادی(ع) می‌فرمایند که انسان اگر در زندگی خود محور و به تعبیری از خود راضی شد، این یک پیامد سوءی دارد و باید بداند که مردم نسبت به او خشم خواهند گرفت. بنابراین انسان نباید خودبین و از خود راضی باشد به هر حال همه ما انسان و ممکن‌الخطا هستیم و احتمال اینکه کاری که ما انجام می‌دهیم،‌ خطا و اشتباه باشد وجود دارد.

ایشان همینطور در تفسیر «غنی» می‌فرمایند: انسان غنی و بی نیاز آن کسی است که تمناها و آرزوهایش را کم کند. پس غنی واقعی کسی است که آرزوهایش را در زندگی کم و به آنچه که خداوند به او داده قناعت کند و راضی باشد. خیلی از این ظلم‌ها، قتل‌ها، مصائب و مشکلاتی که در دنیای امروز رخ می‌دهد نتیجه این است که انسان در زندگی‌اش قانع نیست.

اگر انسان بیش از نیاز مال انباشته کند، در حدیث وارد شده که حمال دیگران شده است. عده‌ای در زندگی‌شان فوق نیازی که دارند مال انباشته می‌کنند و این خیلی بد است.

انسان طماع، فقیر است اگر عالم را هم داشته باشد باز هم فقیر است. بنابراین انسان ناامید در زندگی فقیر است، انسان همیشه باید امیدوار به رحمت الهی باشد. امید درست هم خیلی مهم است گاهی برخی افراد در زندگی یک گره‌ای در کارشان پدید می‌آید درباره آن تفکر می‌کنند اما راه حل که پیدا نمی‌کنند ،ناامید می‌شوند چرا که ما از آینده خبر نداریم و خداوند ممکن است در زندگی انسان راهی باز کند که مشکل انسان از جایی که خودش هم فکر نمی‌کند، حل شود.

یک شخصی تعریف می‌کند که در زمان امام هادی(ع) فردی به نام یوسف بن یعقوب که نصرانی بود و از سوی متوکل عباسی در دیار ربیعه حاکم منطقه‌ای بود، وی می‌گوید که این حاکم نصرانی با پدر من دوست بود و او برای من نقل کرده که یک زمان متوکل عباسی مرا به حضور طلبید، متوکل هم یک فرد دیکتاتور بود که من تصور کردم گزارش بدی در رابطه با من به متوکل داده شده و آن گزارش بد باعث شده که متوکل مرا احضار کند و من اگر نزد او بروم حتما مرا زندانی و توبیخ می‌کند.

بنابراین بسیار نگران شدم و به سامراء آمدم و شنیده بودم امام هادی (ع) در آن زمان امام شیعیان و شخص بزرگی است با خود گفتم که من نذر می‌کنم صد دینار برای حضرت هادی، اگر من نزد متوکل بروم و او آسیبی به من نرساند. بعد فکر کردم خوب است قبل از آن که من نزد متوکل بروم خدمت امام هادی(ع) بروم و امام شیعیان را ببینم هم پول را بدهم و هم از او درخواست کنم که در حق من دعا کند.

در شهر سامراء که مأمورین نظامی زیاد هستند جرأت نمی‌کردم که از کسی سؤال کنم خانه امام هادی کجاست، بنابراین سوار مرکب شده و دهانه آن را آزاد گذاشتم درحال جستجو بوده که مرکب به درب منزلی ایستاد، نهیب زدم که برود اما او نرفت. درب منزل باز شد و فردی به من گفت: تو یوسف بن یعقوب هستی؟ گفتم بله، پرسیدم: اینجا خانه کیست و او گفت که خانه امام هادی(ع) است.

با تعجب نگاه می‌کردم که مرد به منزل رفت و برگشت و گفت آن صد دیناری که همراه داری به من بده. دوباره رفت و برگشت و گفت که حضرت می‌فرمایند بیا داخل. رفتم داخل و چشم حضرت که به من افتاد فرمودند: یک عده گمان می‌کنند که دوستی خانواده و ولایت ما به شما نصرانی‌ها نمی‌رسد، این مطلب دروغ است! یعنی ولایت ما برای شما نصرانی‌ها هم مؤثر است. برو نزد متوکل هیچ مشکلی نخواهی داشت.

او هم می‌گوید که به نزد متوکل رفته و سؤالات متوکل را پاسخ داده و سپس به محل کارش بازگشته است و پسر آن نصرانی تعریف می‌کند که به برکت این امر او شیعه شده است.

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:39 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان:

 

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر تمام مسلمانان جهان هستند

 

دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان در دیدار با اعضای حزب موتلفه اسلامی، گفت: آیت‌الله العظمی خامنه‌ای نه تنها رهبر ایران که رهبر تمام مسلمانان جهان هستند.

 

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان و حجت الاسلام شریفی از اعضای شورای مرکزی و محمدی رئیس دفتر سیاسی این حزب با محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی و حمیدرضا ترقی رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

 

در این دیدار جعفری دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان گفت: حزب موتلفه اسلامی حزبی قوی با نیم قرن مبارزه و فعالیت سیاسی است و ما خواستار توسعه روابط بین دوحزب در مسایل سیاسی و منطقه ای هستیم.

 

دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان افزود: استکبار جهانی به دنبال اسلام هراسی و ایران هراسی است و همه طرح و برنامه آنها این است که مسلمانان را به جان هم بیاندازند.

 

وی گفت: امریکایی ها و استکبار جهانی گروههای افراطی و تکفیری مانند داعش را به وجود اورده اند تا بتوانند به اختلافات میان مسلمانان دامن بزنند.

 

جعفری تصریح کرد: در حزب رفاه ملی افغانستان شیعه و سنی در کنار هم هستند و با یکدیگر در مقابل سیاستهای استکباری و استعماری دشمنان ایستاده اند.

 

وی بیان کرد: مشکل امروز منطقه مشکل تنها ایران و یا افغانستان نیست بلکه موضوع بر سر اسلام است که دشمنان می خواهند اسلام را از بین ببرند و ما خود را مامور به وظیفه می دانیم تا در جهت رسوایی سناریو های دشمنان حرکت کنیم.

 

دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان تصریح کرد: استکبار جهانی می خواهد اسلام آمریکایی را پیش ببرد و ما باید مروج اسلام ناب محمدی که امام خمینی (ره) آن را زنده کردند باشیم.

 

وی ضمن انتقاد از سیاست‌های آل سعود در عربستان و منطقه گفت: آل سعود با به وجود اوردن تروریست های تکفیری و طالبان و داعش می‌خواهند این تروریست‌ها دامن آنها را نگیرند و به همین دلیل تروریست صادر می‌کنند اما دود کارهای تکفیری ها به چشم آل سعود خواهد رفت.

 

جعفری تاکید کرد: ما تکیه‌ای جز ایران نداریم و حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای نه تنها رهبر ایران بلکه ولی امر مسلمین جهان و رهبر جهان اسلام هستند و بدیلی برای ایشان وجود ندارد.

 

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نیزدر این دیدار نیز ضمن تاکید بر روابط احزاب اسلامی اظهار کرد: احزاب کشورهای اسلامی به خصوص احزاب خط مقاومت که در مقابل استکبار جهانی و آمریکا و اسرائیل هستند باید با هم ارتباط داشته و همکاری کنند.

 

وی افزود: امام خمینی (ره) نهضت انقلاب اسلامی را متعلق به خدا می دانستند و تنها متعلق به جغرافیای ایران نمی‌دانستند.

 

حبیبی تصریح کرد: مرحوم عسگر اولادی در جلسه ای خدمت امام (ره) نقل می‌کردند که بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند هدف نهضت انقلاب اسلامی اسلامی کردن ایران، اسلامی شدن کشورهای اسلامی و جهانی شدن اسلام است.

 

وی افزود: حزب موتلفه اسلامی در همین چارچوب همواره حرکت کرده و علت دوام آن قوت ایدئولوژیک این حزب است.

 

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سیاست این حزب در ارتباط با احزاب خارجی گفت: ما به دنبال ائتلاف با همه احزاب اسلامی هستیم و در این موضوع اولویت برای ما احزابی هستند که در خط مقاومت قرار دارند.

 

وی افزود: به هیچ عنوان نباید اختلاف میان شیعه و سنی را دامن زد اما ما اعتقاد داریم وهابیت و تکفیری ها مسلمان نیستند و در حال حاضر شیعه و سنی وظیفه دارند در مقابل گروه‌های تکفیری با تمام قوا ایستادگی کنند.

 

حمیدرضا ترقی رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به دبیر کل و دیگر اعضای حزب رفاه ملی افغانستان با اشاره به مسائل منطقه‌ای و مسائل افغانستان اظهار کرد: استعفای وزرای افغانستان و سفر جان کری به آن کشور نشان از همراهی دولت افغانستان و امریکا دارد و هنوز پیمان امنیتی افغانستان و امریکا مشخص نشده اما نشان می‌دهد آنها به دنبال میدان دادن بیشتر به طالبان هستند و به نظر این نوع عملکرد در واقع زمینه ساز حضور بیشتر داعش و طالبان در افغانستان خواهد بود که منجر به آسیب‌های جدی در منطقه خواهد شد.

 

وی افزود: مفهوم دولت وحدت ملی در افغانستان این است که با طالبان کنار بیایند و با آنها وحدت کنند و این مساله‌ای نیست که به راحتی بتوان آن را پذیرفت و آمریکا می‌خواهد داعش را از جایی که در حال سقوط است به افغانستان و پاکستان منتقل کند که باید در این زمینه هوشیار بود.

 

ترقی گفت: آمریکایی‌ها و استکبار جهانی می‌خواهد افغانستان را همواره ضعیف نگه دارد تا به منافع خود دست یابد، به اعتقاد ما باید در افغانستان جلوی اهداف غربی‌ها در منطقه را گرفت و وضعیت مردم افغانستان از این مشکلات بهبود یابد.

 

رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: شرایط افغانستان شرایط پیچیده‌ای است و مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به مسائل و مشکلات مردم افغانستان دارند و مردم ایران و افغانستان همواره در کنار هم بوده‌اند و مردم افغانستان مثل برادران و خواهران ایرانی هستند.

 

وی ضمن حمایت و تشکر از مخالفت حزب رفاه ملی با پیمان امنیتی افغانستان با آمریکا اظهار کرد: لازم است احزاب دو کشور در آینده تعاملات بیشتری داشته و اهداف مشترکی را در اتحادیه احزاب سیاسی آسیا و احزاب اسلامی جهان دنبال کنند.

 

انتهای پیام

 

ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 84059 سه شنبه، 24 فروردین 1395 - 13:15
 
 
شعری برای تکاوران ارتشی که مدافع حرم شدند
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): منصور نظری، شاعر متعهد کشورمان، قطعه شعری را با عنوان «تکاوران فاطمی» تقدیم به محسن قطاسلو ، مجتبی ذوالفقار نسب و مجتبی یداللهی اولین شهیدای مدافع حرم از تکاوران ارتش همیشه سر افراز جمهوری اسلامی ایران کرده.
  

منصور نظری، شاعر متعهد کشورمان، قطعه شعری را با عنوان «تکاوران فاطمی» تقدیم به محسن قطاسلو ، مجتبی ذوالفقار نسب و مجتبی یداللهی  اولین شهیدای مدافع حرم از تکاوران ارتش همیشه سر افراز جمهوری اسلامی ایران کرده که متن آن را می خوانیم.

 

ببر بیان کرده چو رستم به تن / ارتشی‌ام، حافظ خاک وطن
تخمۀِ زالم، پسر گیو و طوس / خاک ره فاطمه را داده بوس

 

تیغ دو دم همچو علی در کَفم / مست و پریشان ز شعف چون دفم
دل به علمداریِ عباس خوش /  گِرد حرم آمده‌ام هاله وُش

 

تشنه‌لب بادۀِ حُسن القضا  / شهره به عشقِ علیِ مرتضی
وارث میراث تهمتن منم  / پنجۀِ در پنجۀِ دیو افکنم

 

شیعۀِ حیدر و علمدارِ عشق /  میر مدافع به حرم در دمشق
آینه‌دارِ رخ حیدر به فَر�' /   جامۀِ رزم علوی کرده بَر

 

سَد�'ِ ره خصم وطن همچو کوه / حیدری‌ام، شیعۀِ رستم شکوه
رخت علمداری زینب به تن / جان و تنم کرده فدای وطن

 

عاشق زینب ، مه عباس رو /  میر حرم، محسن قطاسلو
  بُرده نسب ها زِعلی، ذوالفقار /  دل به یدالهی زینب سپار

 

بوسه زن خاک درِ فاطمه  / عاشق جانبازی بر فاطمه
 من قمرم، آینه عباس را  /   منتقم سیلیِ بر یاس‌ها  

 

لرزه برانداز تنِ دشمنم /  آینۀِ رستم دستان منم
کرده سیاوش گذر از آتشم  /  شیرِ کمانگیر وطن، آرشم

 

کوفته دشمن به گِران گرزها  / هالکِ ضحاک، به البرزها
عاشقیِ فاطمه در تاروپود / خصم قسم‌خوردۀ آل سعود

 

عاشق این خاک و دیار کهن / لاله رخ و غرقه‌به‌خون پاره تن
بر تن من پرچم ایران کفن /  خاک وطن سرمۀِ چشمان من

 

تا که نِگه بد نکند میهنم  / سینه سپر کرده به اهریمنم
سینه سپر کرده به ایران زعشق  /  حافظ بر مرزِ وطن در دمشق

 

گر به حلب راه نبندم بر او /  پای نهد خاکِ وطن را عدو
های حقیرانِ قجرگونه پست /  گشتۀِ از بادۀِ برجام مست

 

کَر شده‌ها وقت فراخوان عشق / کوفه نشینانِ به جنگ دمشق
کَردۀِ از فتنه علی جان به لب / مرزِ وطن هست دمشق و حلب

 

عهد گلستان چو قجر بسته‌ها  /  وقت بلا زاویه بنشسته‌ها
نامه پس از نامه ولی داده‌ها /  وقت بلا کرده ولی را رها

 

کوفه نشینان اسیرِ هراس /  فتنه گرانِ به ولی از خواص
نشئۀِ از بادۀِ برجام ها /  ای به دُلار آمده آرام‌ها

 

قوم سعودی شده اربابشان  /  گر نشود سد به حلب راهشان
دیو و ددانی که همه داعشند  /  لشکر کین جانب ایران کشند

 

های حقیران مذلت نشین  /  دشمن ایران به حلب درکمین
کوفه نشینان ز غیرت بری /  فتنۀِ تان را کنم افشاگری

 

قوم تجاوزگر ناموس‌ها  /  حادثه‌ها بسته به قرپوس ها
نیست شما را ز چه این جان‌ستان / شرم تجاوز به نوامیستان  

 

داعش و هتاکی ناموس تان /   هست پذیرنده به قاموس تان؟!
غفلت اگر لحظه کنیم از عدو /  مام وطن را ببر د او گلو

 

گر که نبندیم بر او ره به شام /  مردم ایران کند او قتل‌عام
جانب ایران بکشد او سپاه  /  قُلزم خون افکند از کین به راه

 

های خیانتگرِ میهن فروش   /  این‌همه بر یاریِ داعش مکوش
ای زِ خُم فتنه قدح گیر ما  /  طعنه مزن این‌همه بر پیر ما  

 

داعش اگر فتح دمشق آورد  /  حمله به ایران پس‌ازآن می‌برد
مهلت ایران به فواحش دریغ  /  مام وطن، حملۀِ داعش، دریغ

 

ما سر این مارِ شده اژدها  /  در حلب آریم به سرنیزه‌ها
آلِ سعودِ همگی خار و خس  /  آرزویی کرده پلید و عبث

 

لشکر کین جانب ایران کشد  /   تا که به خون خاک شهیدان کشد
بوی بلا بشنو از این شعر ناب  /  آل همه نشئۀ نوشِ شراب

 

گوش کن ای کرده ز فکر عبث  /  حمله به خاک وطنم را جرس
گر که به راه افکنی ای بوالهوس  /  جانب سیمرغ، سپاهِ مگس

 

کرده از آن لشکر ایران هوس  /  بازنگردد به خدا زنده کَس
قوم قمر در کف او ذوالفقار /  لشکریانِ تو کند تار و مار

 

زان سپس آید به دیار حجاز  /  تا که بگیرد ز کفت مکه باز
منتظرانیم به صبحِ ظهور /  تا برسد ماهِ علمدارِ نور

 

بیرق سبز علوی را به دست  / از شط خون کرده گذر مستِ مست
همره با نرگسِ یاس کبود  /  مکه بگیریم از آل سعود

 

شیعه دل‌آشوبِ یمن تا دمشق  /  دیده به در دوخته بر راه عشق
ساغر خون‌رنگ دعا را به دست  /   منتظر آمدن مهدی است   

 

تا که بگیرد ز سعودی حرم /  بیرق حق را بکند او علم
به امیدظهور حضرت یار ...


24 فروردین 1395 – منصور نظری

   
  

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:33 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۵۰۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵
ا
 
 
برشی از تاریخ/ 180

هزینه زندگی رهبر انقلاب از چه طریقی تأمین می‌شود؟  

در لا به لای مصاحبه‌ها و خاطرات، به گفتگوی یکی از مسؤولین دفتر مقام معظم رهبری درباره چگونگی تأمین درآمد مالی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بدون استفاده از بیت‌المال برخودیم، اظهاراتی که برای مخاطبین قابل توجه خواهد بود.

     گروه سیاسی مشرق -     قطعا افکار عمومی همیشه به این مسئله که درآمد رهبران سیاسی معنوی چگونه تأمین می‌شود، فکر خواهند کرد و رهبر انقلاب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

8564در لا به لای مصاحبه‌ها و خاطرات به گفتگوی یکی از مسؤولین دفتر مقام معظم رهبری برخوردیم، حجت الاسلام احمد مروی معاون ارتباطات حوزه‌ای دفتر مقام معظم رهبری در سال 87، درباره تأمین مالی زندگی رهبر انقلاب می‌گوید: اداره‌ زندگی ایشان عمدتاً‌ یعنی آن قدر که من اطلاع دارم که تا حدی دقیق است‌ بیشتر از نذوراتی است که مردم در مورد حضرت آقا انجام می‌دهند. نذورات می‌آید. برای امام هم (رضوان‌الله تعالی علیه) خیلی نذورات می‌رفت. برای حضرت آقا هم نذورات زیاد می‌آید که نذر شخصی آقا می‌کنند که آقا، زندگی‌شان عمدتاً از همین نذورات اداره می‌شود و از بیت‌المال و از دفتر استفاده نمی‌کنند. از وجوهات که اصلاً هیچ استفاده نمی‌کنند. عمدتاً همین نذورات است.[1]

هم چنین محمد حسین صفارهرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره چگونگی مایحتاج رهبری در خاطره‌ای می‌گوید: رهبر انقلاب اوایل سال ۷۰ به آقای هاشمی گفته بودند که زندگی مردم دارد خیلی سخت می‌شود و گرانی‌ها طاقت مردم را بریده است. من با ادامه سیاست‌هایی که منجر به فقیرتر شدن مردم می‌شود، موافق نیستم. (آن موقع سیاست‌هایی را در قالب حذف یارانه‌ها دنبال می‌کردند)

رهبر انقلاب فرمودند: من مخالفم.

آقای هاشمی گفته بودند یک عده‌ای می‌آیند جوسازی می‌کنند و به شما می‌گویند. شما قبول نکنید. این‌طورها نیست. وضع مردم خوب است.

رهبر انقلاب می گویند: این چیزی که می‌گویم از اینجاست که خانواده خودم برای خرید می‌روند و یافته‌های خودمان است؛ این‌طور نیست که کسی برای ما خبر آورده باشد. فرزند من و خانواده من خودشان می‌روند و خودشان خرید می‌کنند. نان می‌خرند. ماست می‌خرند و می‌فهمند که قیمت امروز نسبت به دیروز عوض‌شده است.

برخی از آقایان مسئول هستند که سال تا سال قیمت و نرخ‌ها دستشان نیستند برای این‌که هیچ‌وقت، تو هیچ مغازه‌ای پیدایشان نشده است و در زندگی عموم مردم نیستند و معلوم است که با این وضع خبردار نیستند. بعضی وقت‌ها برخی خبرنگارهای زرنگ رسانه‌ای هم هستند که گاهی اوقات سؤال می‌کنند که فلان چیز الآن چه قیمتی دارد و طرف مسئول هیچ‌چیز نمی‌داند.[2]

 

[1] - گفتگو با حجت الاسلام احمد مروی، معاون ارتباطات حوزه‌ای دفتر مقام معظم رهبری منتشر شده در ویژه‌نامه تداوم آفتاب روزنامه جام‌جم در سال 1387.

[2] - http://www.mashreghnews.ir/fa/news/514028

 

ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 5:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

پرونده ویژه/ چرا موشک؟ - ۲

بنیانگذاران موشکی سپاه در سوریه/ موشک‌های ایرانی مدیون ۱۳ پاسدار

شناسه خبر: 1043537 سرویس: سیاسی
طهرانی مقدم در سوریه

"سوم آبان ماه سال ۶۳ یعنی چند ماه پس از سفر هیئت ایرانی به سوریه و لیبی،‌ جوانی که ۳ سال پیش رحیم صفوی حکم فرماندهی‌اش در یگان توپخانه سپاه را صادر کرده بود، به همراه یک هیئت نظامی به عنوان فرمانده گروه ایرانی راهی سوریه می‌شوند."

گروه امنیتی - دفاعی خبرگزاری تسنیم، در بخش نخست از پرونده ویژه "چرا موشک؟" به بررسی

چگونگی پدیدارشدن نیاز جمهوری اسلامی ایران به موشک و علت پیدایش این نیاز بررسی و روایت کاملی از آنچه که در این زمینه در تاریخ ثبت است، بیان شد.

نگاهی کوتاه به بخش نخست: ارتش ایران اگر چه تجهیزات و ادوات زیادی در اختیار داشت که می‌توان

 گفت که این ادوات و تجهیزات قابل توجه بودند، اما از نقص‌هایی هم رنج می‌برد که از آن جمله می‌توان به عدم در اختیار داشتن تکنولوژی و زیر ساخت لازم برای تولید موشک و یا حتی خرید موشک به عنوان سلاحی که بتوان با آن دشمن را در دور دست‌ها هدف قرار داد، اشاره کرد.

با این وجود، سپاه دست به اقدامی اولیه زد و برخی مناطق مرزی عراق از جلمه برخی مناطق شهر بصره را با شرایط خاص مدنظر امام (ره)، با توپخانه‌ هدف قرار داد اما این کفایت نمی‌کرد چرا که صدام این پاسخ را اصلا پاسخ نمی‌دانست چه رسد که بخواهد به آن واکنش هم نشان دهد. از طرفی، توان توپخانه‌ای کشور هم محدود بود و برد توپخانه‌ها هم آنقدر نبود که بتوان از یک حدی بیشتر، مواضع بعثی‌ها را هدف قرار داد.

چند سال از جنگ گذشته و صدام اگر چه در نبردهای زمینی ناکامی‌های زیادی داشته اما با موشک‌هایش خیلی‌ها را نگران کرده است و مسئولان تنها راه چاره را یافته بودند اما برای عملی‌کردنش راهی طولانی و سخت در پیش بود، راهی به سوی موشکی شدن ایران.

بر این اساس بود که شورای عالی امنیت ملی وقت تصمیم می‌گیرد که 13 نفر از یگان توپخانه سپاه به فرماندهی جوانی به نام حسن طهرانی مقدم جدا شده و برای گذراندن آموزش نظامی عازم سوریه شوند، تا بتوانند پس از گذراندن دوره‌های آموزشی، اولین یگان موشکی ایران را راه‌اندازی کنند.

متن کامل بخش اول را در این لینک  بخوانید

*** موعد اعزام؛ 13 ژنرال سپاه در سوریه

پس از اینکه در سال 62 موشک‌باران شهرهای کشور شدت گرفت و تلفات بالایی بر جای گذشت و موجی از ناامیدی در بین مردم ایجاد شد، مسئولان کشور به این نتیجه رسیدند که پاسخی در خور و در همان سطح به ارتش عراق بدهند، پاسخی که با امکانات در حد صفر و بدون حتی یک نیروی متخصص، در وهله اول غیر ممکن به نظر می‌رسید.

قرار بر این شد که ابتدا، محسن رفیق دوست وزیر وقت سپاه در سفر به سوریه، موضوع موشکی را با حافظ اسد رئیس جمهور وقت این کشور در میان بگذارد و از وی طلب موشک کند. سوری‌ها در آن روزگار با کمک شوروی موشک‌های بالستیک اسکاد را دارا بودند، پس می‌توانستند در این مورد به ایران کمک قابل توجهی کنند.

محسن رفیق دوست و جمعی از فرماندهان جنگ در تیرماه سال 63 راهی سوریه شدند تا با رئیس جمهوری این کشور دیدار رسمی داشته و موضوع نیازهای نظامی ایران را مطرح کنند. حافظ اسد از همان ابتدا مخالف حمله صدام به ایران بود و خود را حامی ایران معرفی کرده بود، از این رو امیدها برای دریافت کمک از سوری‌ها زیاد بود اما یک مشکل مهم وجود داشت و آن این بود که ذخایر موشکی سوریه تحت اختیار و کنترل نظامیان شوروی بود و شوروی هم در جنگ، بیشتر حامی صدام بود تا ایران.

این موضوع، در دیدار هیئت ایرانی و حافظ اسد در دمشق مطرح می‌شود و اسد قبول می‌کند که علی‌رغم مشکلات موجود و با توجه به وجود یگان‌های موشکی و افسران و متخصصان زبده موشکی در ارتش این کشور، به یک گروه از نظامیان ایرانی "آموزش موشکی" داده شود. هیئت ایرانی با سوری‌ها قرارها را می‌گذارند و طبق برنامه قبلی، بعد از سوریه راهی لیبی می‌شوند، کشوری که تازه در آن انقلاب شده و معمر قذافی رهبری این کشور را برعهده دارد.

در دیدار هیئت ایرانی به سرپرستی محسن رفیق دوست وزیر وقت سپاه، موضوع نیازهای ایران مطرح شده و رفیق دوست در دیدار رسمی با قذافی، از وی درخواست مهمی می‌کند. ایران که پیش از این، توافق برای دوره آموزش موشکی در سوریه را با حافظ اسد نهایی کرده بود، حالا نیاز به موشک داشت، موشک‌هایی که به یک نیاز مبرم تبدیل شده بودند و رفیق دوست نیز از قذافی "موشک" درخواست می‌کند، موشک "اسکاد - بی".

معمر قذافی نیز با این درخواست موافقت می‌کند ولی شرط‌هایی هم دارد که از آن جمله دریافت سایت موشکی هاگ آمریکایی از ایران بود که تیم ایرانی نیز با این درخواست موافقت می‌کند و نهایتا موضوع نهایی می‌شود.

حافظ اسد رئیس جمهوری وقت سوریه

5 شنبه سوم آبان ماه سال 63 یعنی چند ماه پس از سفر هیئت ایرانی به سوریه و لیبی،‌ جوانی که 3 سال پیش رحیم صفوی حکم فرماندهی‌اش در یگان  توپخانه سپاه را صادر کرده بود، به همراه یک هیئت نظامی به عنوان فرمانده گروه ایرانی راهی سوریه می‌شوند تا اولین آموزش‌های لازم برای شلیک یک موشک را فرابگیرند.

حسن طهرانی مقدم را در این سفر، 12 نیروی دیگر به همراه 2 مترجم همراهی می‌کردند. وقتی این گروه وارد دمشق می‌شوند مورد استقبال گرم سوری‌ها قرار می‌گیرند و بلافاصله راهی تیپ 155 موشکی ارتش سوریه می‌شوند. وقتی موعد چک برنامه‌ها برای گذراندن دوره می‌شود، تیم ایرانی به نحوه چیدمان کلاس‌ها و برنامه‌های آموزشی با افسران موشکی سوریه به مشکل برمی‌خورند، ایرانی‌ها نمی‌توانند وقت زیادی بگذارند و با فراق بال، دوره موشکی را بگذرانند چرا که مردم ایران همچنان بدون هرگونه دفاعی زیر آماج حملات موشکی ارتش عراق هستند و باید سریع‌تر حسن طهرانی مقدم و تیمش به تهران بازگشته و کار را شروع کنند.

نهایتا قرار بر این می‌شود که کلاس‌ها فشرده شده و در 2 وعده صبح تا ظهر و ظهر تا عصر، کلاس‌ آموزش موشکی برگزار شود. فرماندهی سکو، مونتاژ و بارگیری موشک، تزریق سوخت، استقرار موشک و نصب کلاهک، نصب سرجنگی، گروه هواشناسی، گروه تست و ... از جمله کلاس‌هایی بود که باید برگزار می‌شد ولی این تعداد موضوع و وجود تنها 13 نیرو برای فراگیری این تخصص‌ها، اصلا با یکدیگر تناسب نداشتند لذا قرار بر این می‌شود که هر نفر در چند کلاس شرکت کند تا جای خالی پر شود.

آموزش‌ها از 12 آبان سال 63 در پادگان تیپ 155 موشکی ارتش سوریه در دمشق آغاز می‌شود و در طول دوره، یکی از مهمترین کارهای جانبی 13 نیروی موشکی ایران، تهیه جزوه‌هایی از آموزش‌ها و بعضا کپی برداری از جزوه‌های اصلی آموزش‌ها بود که با موفقیت انجام شد و با گذراندن تمام دوره‌ها، سوری‌ها پیشنهاد دادند که نحوه آماده‌سازی و شلیک راکت‌های فراگ 7 را هم به افسران جوان ایرانی آموزش بدهند. طهرانی‌مقدم هم با این پیشنهاد موافقت می‌کند و 6 نفر از افسران جوان ایران از همان تیم 13 نفره راهی دوره آموزشی فراگ می‌شوند و نهایتا آموزش موشکی، 30 آذر ماه سال 63 به پایان می‌رسد و تیم، راهی تهران می‌شود.

هواپیمای حامل افسران جوان موشکی که در فرودگاه مهرآباد به زمین می‌نشیند و یک هواپیمای نظامی متعلق به ارتش، حسن طهرانی مقدم و 12 افسری را که حالا همگی "افسر موشکی" شده بودند را به کرمانشاه منتقل می‌کند تا در پادگان شهید منتظری، "تیپ موشکی حدید" رسما آغاز به کار کند. این تیپ را "امیرعلی حاجی زاده" که آن روزها افسر جوانی از یگان توپخانه سپاه بود، در غیاب افسران جوان موشکی در پادگان شهید منتظری راه اندازی کرد تا وقتی حسن طهرانی مقدم و تیمش به ایران بازمی‌گردند، ساز و کار و بسترهای لازم برای آغاز فعالیت اولین تیم موشکی‌ سپاه فراهم باشد. از سوی دیگر، لیبی هم به وعده‌اش عمل کرده بود و در چند نوبت موشک‌های اسکاد بی را به ایران تحویل داده بود.

لیبی، در نوبت اول 8 فروند و در نوبت دوم با سفر مجدد رفیق‌دوست به لیبی، ایران 10 فروند موشک دیگر نیز دریافت کرد و در دوره بعدی هم 12 فروند موشک دیگر توسط ایران دریافت می‌شود.


نمایش موشک اسکاد در خیابان‌های تهران در دوران جنگ

اولین موشک اسکاد لیبیایی که به شهر نفت خیز کرکوک اصابت می‌کند، بسیاری باور نمی کنند که ایران توانسته باشد عراق را با موشک هدف قرار دهد، وقتی در مقاطع بعدی شهرهای بصره و بغداد هدف موشک اسکاد قرار گرفت، دیگر همه متوجه می شوند که ایران موشک بالستیک دارد.

ماجرا ادامه داشت تا اینکه بعد از ورود بخش آخر محموله موشکی به ایران، افسران لیبیایی که برای شلیک موشک راهی ایران شده بودند، دست از کار می‌کشند و اعلام می کنند که به دستور قذافی، دیگر حق ندارند به ایران در شلیک موشک‌ها کمک کنند، احتمالا این اقدام قذافی به دلیل این بوده که عراق به این کشور فشار وارد کرده و همه متوجه ماهیت موشک‌های شلیک شده از سوی ایران شده بودند.

وقتی افسران موشکی لیبی دست از کار می‌کشند، از مجموع 30 موشک اسکادی که قذافی به ایران داده بود، 21 فروندش به سوی عراق شلیک شده بود و 9 فروند آن باقی مانده بود لذا هنوز جای کار باقی بود و باید افسران ایرانی بقیه موشک‌ها را شلیک کنند، طهرانی مقدم و تیمش وارد میدان شده و فعالیت‌ها برای شلیک موشک را آغاز می‌کنند تا اولین موشک‌ اسکاد توسط ایران به سوی عراق شلیک شود.


شهید طهرانی مقدم و شهید صیاد شیرازی

اقدامات پیش از شلیک که پایان می‌یابد، اولین هدف، باشگاه افسران ارتش عراق در بغداد است و یگان موشکی ایران موفق به شلیک موشک می‌شود و ساعتی بعد، رادیو بی بی سی با قطع برنامه‌هایش از وقوع انفجار مهیب در بغداد و باشگاه افسران ارتش بعثی خبر می‌دهد که در آن تعداد زیادی از افسران بعثی کشته شدند.

افسران ایرانی توانستند اولین موشک‌ها را شلیک کنند اما مشکل همچنان ادامه داشت، چرا که ذخایر موشک‌های دریافتی از لیبی رو به اتمام بود و از سوی دیگر اگر ارتش عراق متوجه می‌شد که ایران دیگر موشک ندارد، جنگ شهرها را از سر می‌گرفت لذا باید مشکل از اساس حل می‌شد. حتی برای خرید موشک، محسن رفیقدوست وزیر وقت سپاه به همراه حسن طهرانی مقدم و فرماندهان دیگر نظامی به کره شمالی هم سفر می‌کنند اما کیم ایل جونگ رهبر وقت کره شمالی از دادن موشک امتناع کرده و فقط وعده آموزش نظامی و موشکی را به هیئت ایرانی می‌دهد.

این روند ادامه داشت تا اینکه افسران ایرانی به فکر تولید موشک افتادند، موشک‌هایی که باید بدون کمک دیگران ساخته می‌شد و برد مناسبی هم می‌داشت تا بتواند خود را به نقاط مختلف عراق و حتی بغداد برساند.

ادامه دارد . . .

انتهای پیام/

R1011116/P1011116


ادامه مطلب



[ سه شنبه 24 فروردین 1395  ] [ 4:42 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 90 :: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4073669 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب