کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
ساعت: 18:38 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696887

عکس/ سفر احمدی‌نژاد به آمل

رئیس جمهور سابق کشورمان برای سخنرانی در نخستین یادواره شهید هادی جعفری و شهدای مدافع حرم مهمان آملی ها شد.

  به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران،  رئیس جمهور سابق کشورمان در

بدو ورود به این شهرستان با حضور در آستان امامزاده ابراهیم (ع) آمل و گلزار شهدای این شهرستان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

دکتر احمدی نژاد دقایقی قبل وارد مصلای آمل ،محل برگزاری مراسم شد و در آنجا با خانواده معزز شهدای مدافع حرم دیدار کرد.

 

 
 

انتهای پیام/ن

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:18 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 11:41 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696440
روحانی در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای:

بنای ما در مذاکرات اعتماد 100 درصدی نبود/ فرصت برجام ابدی نیست/ گاهی قدرت نرم موثر است و گاهی قدرت سخت

رئیس جمهور گفت: ما نمی‌توانیم صد در صد به دیگری اعتماد کنیم و نمی توانیم صد در صد به کسی بدبین باشیم. در مذاکرات اخیر، نه بنای ما اعتماد ۱۰۰درصدی بود و نه آنها بنای اعتماد ۱۰۰درصدی داشتند.

  به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز طی

سخنانی در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای گفت: امسال، سالی است که حق ملت ایران در زمینه فناوری هسته ای از سوی جهانیان و سازمان های بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است. امسال، 20 فروردینی هست که جهان به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران اذعان و اعتراف کرده است.

وی با بیان اینکه دنیا همکاری را با ایران در زمینه فناوری هسته‌ای آغاز کرده است، افزود: سال 94، سالی تاریخی و به یادماندنی برای ملت ایران و حتی در تاریخ دیپلماسی جهان خواهد بود. سالی بود که ما به جهانیان اعلام کردیم به قدرت نرم بیش از قدرت سخت باید توجه داشت.

رئیس جمهور تصریح کرد: افراط، همه جا برای ما مضر است، به ویژه در فکر کردن و افراط بزرگترین خطر را برای یک جریان می‌‌آفریند. در فکر افراطی، هیچ گاه نباید با آژانس بین‌المللی و سازمان ملل همکاری کرد. حتی فکر افراطی به ما می‌گوید به هیچ کس اعتماد نکنید، فکر افراطی به ما می‌گوید به همسایگان و دوستان هم اعتماد نکنید اما اندیشه اعتدالی به ما می گوید رویکرد ما، رویکرد معتدلی باشد. هم باید با دنیا حرف بزنیم و هم باید برای خوداتکایی تلاش کرده و به فناوری خودمان تکیه کنیم و هم برای پیشرفت فناوری با دنیا تعامل کنیم.

روحانی: ممکن است یک نوجوان بگوید من نیاز به مدرسه و معلم و استاد ندارم، خود کفایی و خود اتکایی، خودم می‌نشینم و فکر می‌کنم، این همان تفکر نادرست افراطی است. ما، هم باید خودمان تلاش کنیم و هم از تجربه دیگران استفاده کنیم و با دیگران در حال تعامل باشیم.

وی خاطر نشان کرد: اساس پیشرفت یک ملت، اعتدال است. با اعتدال از طریقی کوتاه‌تر به مقصد می‌رسیم. اعتدال معنایش آن است که رویکردمان به جهان و کشورهای دیگر رویکرد میانه‌ای باشد. ما نمی‌توانیم صد درصد به دیگری اعتماد کنیم و نمی‌توانیم صد درصد به کسی بدبین باشیم. در مذاکرات اخیر، نه بنای ما اعتماد 100درصدی بود و نه آنها بنای اعتماد صد درصدی داشتند.

رئیس جمهور همچنین اظهار داشت: کار دولت تدبیر و امید در طول این دو نیم سال بر این مبنا بوده که ایران هراسی را به شکست برساند و دنیا به ایران اعتماد کند. نباید امروز سخن ما، کلام ما، دوباره آن ایران هراسی شکست خورده و از بین رفته را زنده کند. ما برای هیچ کشوری تهدید نیستیم، ما نسبت به هیچ کشوری، نه تهدید می‌کنیم و نه برنامه فشار و تهدید داریم؛ ما نه به کشوری تجاوز کرده و نه کشوری را تهدید کرده‌ایم و فقط از خودمان دفاع کردیم، آنگاه که به ما تجاوز شد.

روحانی با بیان اینکه ما باید صاحب قدرت باشیم و هر کشوری در مقابل تهدیدات احتمالی، قدرت خود را می‌سازد و تقویت می‌کند، تاکید کرد: ما می‌دانیم که گاهی قدرت نرم موثر است، گاهی قدرت سخت اما ما معتقد به یک قدرت هوشمندانه هستیم. قبول داریم که روزگار، روزگار همه چیز است اما در عین حال برای هیچ کشوری تهدید نیستیم و برای هیچ کشوری برنامه ریزی نکرده و نخواهیم کرد. امنیت منطقه و همسایگان را امنیت خودمان می‌دانیم. اگر همسایه ما امنیت نداشت، مرزهای ما هم امنیت ندارد.

وی خاطر نشان کرد: هر گونه قدرت نظامی و سلاح ما، در کشورمان برای ایجاد امنیت در کشور ما و در منطقه است. همه‌ی کشورهای همسایه ما باید به این نکته توجه کنند که ایران برنامه‌اش حمایت از همسایگان و کشورهای اسلامی است و اگر کشوری فکر می‌کند که ایران برای او تهدید است، در محاسبه خود اشتباه کرده است. ایران علیه هیچ کشوری جنگی را آغاز نکرده و نخواهد کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: در کشور ما در طول 2 قرن گذشته، هیچ گاه ایران به کشوری تجاوز نکرده و نخواهد کرد البته ایران کشوری است که از حقوق خود به خوبی دفاع می کند، آنجا که لازم باشد، با نرم افزار و سخت افزار از خودش دفاع می کند. به گزارش تسنیم، روحانی ادامه داد: تکیه مردم به قدرت حق و قدرت نرم ما بود، البته از ابزار سخت هم در برابر تهاجم دشمن استفاده کردیم.

روحانی اضافه کرد: سال 94، سال نمایش قدرت نرم ایران بود و ما به همه فناوری‌ها و همه هنرمندی‌های هنرمندان خودمان افتخار می کنیم، چه این هنرمندی در میدان فناوری هسته‌ای باشد چه این هنرمندی در میدان دیپلماسی کشور باشد و ما به هر دوی این قدرت‌ها افتخار می کنیم.

وی افزود: اگر دانشمندان هسته‌ای ما به خاطر خدمات شان در علم و فناوری محبوب مردم هستند، همه دیپلمات‌های کشور هم به خاطر دفاع درست از حقوق کشور، محبوب ملت هستند. دکتر محمد جواد ظریف، مخترعی نبوده که چیزی را اختراع کند اما هنرمندی بوده که در پای میز مذاکره با همکارانش از حقوق ملت به بهترین وجه دفاع کرده است.

رئیس جمهور ادامه داد: ملت ما به همه افتخارات خودش افتخار می‌کند، اگر کسی بگوید بو علی سینا افتخار است و حافظ افتخار نیست، خطا کرده است. هم بوعلی، هم حافظ و هم همه‌ی بزرگان افتخار هستند.

روحانی در ادامه سخنانش گفت: ملت ایران، دولتی را روی کار آورد که رویکردش نسبت به جهان، تعامل سازنده بود و اگر این رویکرد نبود، ما به برجامی نمی‌رسیدیم، ملت ما به دولتی رای داد که این دولت تفکرش در مذاکرات، برد - برد بود و این پایه‌های موفقیت ما است، اگر ما به فکر برد - باخت بودیم نه سال 94، بلکه 90 سال دیگر هم به موفقیت نمی‌رسیدیم.

وی خاطر نشان کرد: ملت ایران، قدم اول را برداشت و رهبری مقتدر و فرهیخته که همه جا راهنمای ما بود، او در خرداد 92 بود که همه ما را هدایت کرد و آرای مردم را حق الناس خواند و در مذاکرات هم او ما را حمایت و هدایت کرد و ما تدبیر و امید را از او آموختیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز، روز استفاده از فرصت به وجود آمده است، سال 94 فرصت سازی بود و همه دست به دست هم دادیم و یک فرصتی را ساختیم. فرصتی که برجام به وجود آورده، دائمی و ابدی نیست، همان طور که ابر بالای سر ما دائم نمی ماند و عبور می‌کند و همه فرصت ها اینچنین است. به گزارش تسنیم، روحانی گفت: برجام امروز یک فرصت بزرگ برای ملت ما در زمینه جذب فناوری، مسائل اقتصادی، تعامل با جهان، جذب سرمایه گذاری و در زمینه وحدت و اتحاد بیشتر در درون کشور به وجود آورده و اگر خدایی ناکرده عده معدودی موفق شوند و نگذارند ما به خوبی از این فرصت استفاده کنیم، این فرصت باز نمی‌گردد و ما امروز باید همه‌ی هنرمندی خودمان را به کار ببندیم و از فرصت به وجود آمده برای پیشرفت و تعالی کشور استفاده کنیم. فرصت بعد از برجام برای فناوری هسته‌ای هم فرصت است.

روحانی خاطر نشان کرد: ما امروز فرصتی پیدا کردیم که در زمینه فناوری هسته ای بتوانیم از فناوری های روز کشورهای دیگر هم استفاده کنیم و آن فناوری‌ها را جذب کنیم. اگر کسی فکر می‌کند علم مرز دارد، اگر کسی فکر می‌کند فناوری مرز دارد، اشتباه می‌کند حتی در دنیای امروز کسی اگر فکر می‌کند اقتصاد و سیاست مرز دارد، اشتباه می‌کند ما باید از ارتباط درست با همه جهان استفاده کرده و بهره بگیریم و بهره بدهیم نه اینکه ترس و رعب بیفشانیم و ترس و رعب درو کنیم. درشت گویی و حرف‌های بی پایه زدن که هنر نیست.

وی در پایان سخنانش اظهار داشت: امروز، فرصت بسیار خوبی برجام برای ملت ما به وجود آورده است. امروز رهبری، رهبر انقلاب و هدایت‌های معظم له فرصت خوبی برای ما به وجود آورده است. امروز در کشور ما وحدت و انسجام ملی فرصت خوبی به وجود آورده است. از فرصت‌ها به خوبی استفاده کنیم. مردم ایران، همه‌ی ما برادر هستیم و همه در کنار هم قرار داریم.

انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 11:36 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696431
در حاشیه مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای/

رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته ای

از شماری از تازه‌ترین دستاوردهای دانشمندان ایران اسلامی در حوزه صنعت هسته‌ای، با حضور آقای روحانی رئیس جمهور رونمایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس جمهور در این

مراسم از دستگاه های جدید «زونال سانتریفیوژ»، «اولتراسانتریفیوژ» و مجتمع‌های «سوخت تست رآکتورهای قدرت» و «سوخت تست رآکتور مدرن شده اراک» رونمایی کرد.
"زونال سانتریفیوژ ها" بیشتر در تولید محصولات ژن درمانی و واکسن های ویروسی به کار می رود و می تواند به مدت طولانی به کار گرفته شود. از این نوع سانتریفیوژ در تولید انبوه واکسن هایی مانند هاری، آنفلوآنزا، هپاتیت ب و مننژیت استفاده می شود.
«اولترا سانتریفیوژها» برای دوران در دورهای خیلی بالا( 50000 دور بر دقیقه) طراحی شده اند و از آنها برای جداسازی در مقیاس تحقیقاتی و در زمینه های بیولوژی و بیوشیمی مانند جداسازی ذرات ریز در حد و اندازه ویروس‌ها، پروتئین‌ها، RNAها و DNAها استفاده می شود.
رئیس جمهور همچنین در این مراسم از سه عنوان کتاب «دانشنامه حفاظت و امنیت هسته ای»، «صنعت هسته ای؛ شاهکار ایرانی» و «برخوردهای دوگانه آژانس بین المللی انرژی اتمی با کشورهای مظنون به فعالیت در زمینه تسلیحات هسته ای و یا داشتن خطاهای پادمانی» رونمایی کرد.
* افتتاح سایت پسمان گور
آقای روحانی همچنین از طریق ویدئوکنفرانس «سایت هسته ای پسمان گور» در منطقه انارک را افتتاح کرد.
سایت هسته‌ای پسمان گور مدیریت مرکزی پسماندهای پرتوزای ایران را بر عهده دارد.
رئیس جمهور در فرمان آغاز به کار این سایت هسته‌ای گفت: با تشکر از تلاش و کوشش همه دست‌اندرکاران در زمینه هسته‌ای که در کنار این دانش به فکر سلامت محیط زیست نیز هستند با نام خدا و به نام امام باقر (ع) این کار را آغاز کنید.

انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:15 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 09:52 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696273

رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بازدید کرد

رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بازدید کرد

روحانی صبح امروز در آستانه روز ملی فناوری هسته‌ای، از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه صنعت هسته‌ای بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن روحانی صبح پنجشنبه در آستانه روز ملی فناوری هسته

ای، از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه صنعت هسته ای بازدید کرد

رییس جمهوری در این بازدید با توضیح مهندسان، متخصصان و کارشناسان در جریان آخرین توانمندی ها و دستاوردهای کشور در  صنعت هسته ای قرار گرفت.

علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از وزرا و معاونان رییس جمهوری، دکتر روحانی را در این بازدید همراهی کردند.

روحانی قرار است تا دقایقی دیگر در مراسم دهمین سالگرد روز ملی فناوری هسته ای که با حضور مقامات و مسئولان عالی رتبه کشوری و لشگری و سفرا و میهمانان خارجی و خانواده معظم شهدای هسته‌ای در سالن اجلاس سران برگزار می شود، از چند دستاورد جدید صنعت هسته ای کشور رونمایی کند.

انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:14 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 11:33 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696421
گزارش دانا از مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای/

رونمایی از 12 دستاورد جدید صنعت هسته ای در کشور/ روحانی: فرصت برجام ابدی نیست/ بازدید مسئولین از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های سازمان انرژی اتمی

 

رونمایی از 12 دستاورد جدید صنعت هسته ای در کشور/ روحانی: فرصت برجام ابدی نیست/ بازدید مسئولین از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های سازمان انرژی اتمی

از شماری از تازه‌ترین دستاوردهای دانشمندان ایران اسلامی در حوزه صنعت هسته‌ای، با حضور آقای روحانی رئیس جمهور رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با بزرگداشت روز ملی فناوری هسته‌ای در

کشور، نمایشگاه دستاوردهای هسته ای برگزار و از شماری از تازه‌ترین دستاوردهای دانشمندان ایران اسلامی در حوزه صنعت هسته‌ای، با حضور آقای روحانی رئیس جمهور رونمایی شد.

روحانی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بازدید کرد

حسن روحانی صبح پنجشنبه در آستانه روز ملی فناوری هسته ای، از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه صنعت هسته ای بازدید کرد

رییس جمهوری در این بازدید با توضیح مهندسان، متخصصان و کارشناسان در جریان آخرین توانمندی ها و دستاوردهای کشور در  صنعت هسته ای قرار گرفت.

رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته ای

رئیس جمهور در این مراسم از دستگاه های جدید «زونال سانتریفیوژ»، «اولتراسانتریفیوژ» و مجتمع‌های «سوخت تست رآکتورهای قدرت» و «سوخت تست رآکتور مدرن شده اراک» رونمایی کرد.
"زونال سانتریفیوژ ها" بیشتر در تولید محصولات ژن درمانی و واکسن های ویروسی به کار می رود و می تواند به مدت طولانی به کار گرفته شود. از این نوع سانتریفیوژ در تولید انبوه واکسن هایی مانند هاری، آنفلوآنزا، هپاتیت ب و مننژیت استفاده می شود.
«اولترا سانتریفیوژها» برای دوران در دورهای خیلی بالا( 50000 دور بر دقیقه) طراحی شده اند و از آنها برای جداسازی در مقیاس تحقیقاتی و در زمینه های بیولوژی و بیوشیمی مانند جداسازی ذرات ریز در حد و اندازه ویروس‌ها، پروتئین‌ها، RNAها و DNAها استفاده می شود.
رئیس جمهور همچنین در این مراسم از سه عنوان کتاب «دانشنامه حفاظت و امنیت هسته ای»، «صنعت هسته ای؛ شاهکار ایرانی» و «برخوردهای دوگانه آژانس بین المللی انرژی اتمی با کشورهای مظنون به فعالیت در زمینه تسلیحات هسته ای و یا داشتن خطاهای پادمانی» رونمایی کرد.
* افتتاح سایت پسمان گور
آقای روحانی همچنین از طریق ویدئوکنفرانس «سایت هسته ای پسمان گور» در منطقه انارک را افتتاح کرد.
سایت هسته‌ای پسمان گور مدیریت مرکزی پسماندهای پرتوزای ایران را بر عهده دارد.
رئیس جمهور در فرمان آغاز به کار این سایت هسته‌ای گفت: با تشکر از تلاش و کوشش همه دست‌اندرکاران در زمینه هسته‌ای که در کنار این دانش به فکر سلامت محیط زیست نیز هستند با نام خدا و به نام امام باقر (ع) این کار را آغاز کنید.

علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از وزرا و معاونان رییس جمهوری، دکتر روحانی را در این بازدید همراهی کردند.

  روحانی: نمی‌توانیم ۱۰۰درصد به کسی بدبین باشیم/ فرصت برجام ابدی نیست

 

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز طی سخنانی در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای گفت: امسال، سالی است که حق ملت ایران در زمینه فناوری هسته ای از سوی جهانیان و سازمان های بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است. امسال، 20 فروردینی هست که جهان به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران اذعان و اعتراف کرده است.

وی با بیان اینکه دنیا همکاری را با ایران در زمینه فناوری هسته‌ای آغاز کرده است، افزود: سال 94، سالی تاریخی و به یادماندنی برای ملت ایران و حتی در تاریخ دیپلماسی جهان خواهد بود. سالی بود که ما به جهانیان اعلام کردیم به قدرت نرم بیش از قدرت سخت باید توجه داشت.

رئیس جمهور تصریح کرد: افراط، همه جا برای ما مضر است، به ویژه در فکر کردن و افراط بزرگترین خطر را برای یک جریان می‌‌آفریند. در فکر افراطی، هیچ گاه نباید با آژانس بین‌المللی و سازمان ملل همکاری کرد. حتی فکر افراطی به ما می‌گوید به هیچ کس اعتماد نکنید، فکر افراطی به ما می‌گوید به همسایگان و دوستان هم اعتماد نکنید اما اندیشه اعتدالی به ما می گوید رویکرد ما، رویکرد معتدلی باشد. هم باید با دنیا حرف بزنیم و هم باید برای خوداتکایی تلاش کرده و به فناوری خودمان تکیه کنیم و هم برای پیشرفت فناوری با دنیا تعامل کنیم.

روحانی: ممکن است یک نوجوان بگوید من نیاز به مدرسه و معلم و استاد ندارم، خود کفایی و خود اتکایی، خودم می‌نشینم و فکر می‌کنم، این همان تفکر نادرست افراطی است. ما، هم باید خودمان تلاش کنیم و هم از تجربه دیگران استفاده کنیم و با دیگران در حال تعامل باشیم.

وی خاطر نشان کرد: اساس پیشرفت یک ملت، اعتدال است. با اعتدال از طریقی کوتاه‌تر به مقصد می‌رسیم. اعتدال معنایش آن است که رویکردمان به جهان و کشورهای دیگر رویکرد میانه‌ای باشد. ما نمی‌توانیم صد درصد به دیگری اعتماد کنیم و نمی‌توانیم صد درصد به کسی بدبین باشیم. در مذاکرات اخیر، نه بنای ما اعتماد 100درصدی بود و نه آنها بنای اعتماد صد درصدی داشتند.

رئیس جمهور همچنین اظهار داشت: کار دولت تدبیر و امید در طول این دو نیم سال بر این مبنا بوده که ایران هراسی را به شکست برساند و دنیا به ایران اعتماد کند. نباید امروز سخن ما، کلام ما، دوباره آن ایران هراسی شکست خورده و از بین رفته را زنده کند. ما برای هیچ کشوری تهدید نیستیم، ما نسبت به هیچ کشوری، نه تهدید می‌کنیم و نه برنامه فشار و تهدید داریم؛ ما نه به کشوری تجاوز کرده و نه کشوری را تهدید کرده‌ایم و فقط از خودمان دفاع کردیم، آنگاه که به ما تجاوز شد.

روحانی با بیان اینکه ما باید صاحب قدرت باشیم و هر کشوری در مقابل تهدیدات احتمالی، قدرت خود را می‌سازد و تقویت می‌کند، تاکید کرد: ما می‌دانیم که گاهی قدرت نرم موثر است، گاهی قدرت سخت اما ما معتقد به یک قدرت هوشمندانه هستیم. قبول داریم که روزگار، روزگار همه چیز است اما در عین حال برای هیچ کشوری تهدید نیستیم و برای هیچ کشوری برنامه ریزی نکرده و نخواهیم کرد. امنیت منطقه و همسایگان را امنیت خودمان می‌دانیم. اگر همسایه ما امنیت نداشت، مرزهای ما هم امنیت ندارد.

وی خاطر نشان کرد: هر گونه قدرت نظامی و سلاح ما، در کشورمان برای ایجاد امنیت در کشور ما و در منطقه است. همه‌ی کشورهای همسایه ما باید به این نکته توجه کنند که ایران برنامه‌اش حمایت از همسایگان و کشورهای اسلامی است و اگر کشوری فکر می‌کند که ایران برای او تهدید است، در محاسبه خود اشتباه کرده است. ایران علیه هیچ کشوری جنگی را آغاز نکرده و نخواهد کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: در کشور ما در طول 2 قرن گذشته، هیچ گاه ایران به کشوری تجاوز نکرده و نخواهد کرد البته ایران کشوری است که از حقوق خود به خوبی دفاع می کند، آنجا که لازم باشد، با نرم افزار و سخت افزار از خودش دفاع می کند. به گزارش تسنیم، روحانی ادامه داد: تکیه مردم به قدرت حق و قدرت نرم ما بود، البته از ابزار سخت هم در برابر تهاجم دشمن استفاده کردیم.

روحانی اضافه کرد: سال 94، سال نمایش قدرت نرم ایران بود و ما به همه فناوری‌ها و همه هنرمندی‌های هنرمندان خودمان افتخار می کنیم، چه این هنرمندی در میدان فناوری هسته‌ای باشد چه این هنرمندی در میدان دیپلماسی کشور باشد و ما به هر دوی این قدرت‌ها افتخار می کنیم.

وی افزود: اگر دانشمندان هسته‌ای ما به خاطر خدمات شان در علم و فناوری محبوب مردم هستند، همه دیپلمات‌های کشور هم به خاطر دفاع درست از حقوق کشور، محبوب ملت هستند. دکتر محمد جواد ظریف، مخترعی نبوده که چیزی را اختراع کند اما هنرمندی بوده که در پای میز مذاکره با همکارانش از حقوق ملت به بهترین وجه دفاع کرده است.

رئیس جمهور ادامه داد: ملت ما به همه افتخارات خودش افتخار می‌کند، اگر کسی بگوید بو علی سینا افتخار است و حافظ افتخار نیست، خطا کرده است. هم بوعلی، هم حافظ و هم همه‌ی بزرگان افتخار هستند.

روحانی در ادامه سخنانش گفت: ملت ایران، دولتی را روی کار آورد که رویکردش نسبت به جهان، تعامل سازنده بود و اگر این رویکرد نبود، ما به برجامی نمی‌رسیدیم، ملت ما به دولتی رای داد که این دولت تفکرش در مذاکرات، برد - برد بود و این پایه‌های موفقیت ما است، اگر ما به فکر برد - باخت بودیم نه سال 94، بلکه 90 سال دیگر هم به موفقیت نمی‌رسیدیم.

وی خاطر نشان کرد: ملت ایران، قدم اول را برداشت و رهبری مقتدر و فرهیخته که همه جا راهنمای ما بود، او در خرداد 92 بود که همه ما را هدایت کرد و آرای مردم را حق الناس خواند و در مذاکرات هم او ما را حمایت و هدایت کرد و ما تدبیر و امید را از او آموختیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز، روز استفاده از فرصت به وجود آمده است، سال 94 فرصت سازی بود و همه دست به دست هم دادیم و یک فرصتی را ساختیم. فرصتی که برجام به وجود آورده، دائمی و ابدی نیست، همان طور که ابر بالای سر ما دائم نمی ماند و عبور می‌کند و همه فرصت ها اینچنین است. به گزارش تسنیم، روحانی گفت: برجام امروز یک فرصت بزرگ برای ملت ما در زمینه جذب فناوری، مسائل اقتصادی، تعامل با جهان، جذب سرمایه گذاری و در زمینه وحدت و اتحاد بیشتر در درون کشور به وجود آورده و اگر خدایی ناکرده عده معدودی موفق شوند و نگذارند ما به خوبی از این فرصت استفاده کنیم، این فرصت باز نمی‌گردد و ما امروز باید همه‌ی هنرمندی خودمان را به کار ببندیم و از فرصت به وجود آمده برای پیشرفت و تعالی کشور استفاده کنیم. فرصت بعد از برجام برای فناوری هسته‌ای هم فرصت است.

روحانی خاطر نشان کرد: ما امروز فرصتی پیدا کردیم که در زمینه فناوری هسته ای بتوانیم از فناوری های روز کشورهای دیگر هم استفاده کنیم و آن فناوری‌ها را جذب کنیم. اگر کسی فکر می‌کند علم مرز دارد، اگر کسی فکر می‌کند فناوری مرز دارد، اشتباه می‌کند حتی در دنیای امروز کسی اگر فکر می‌کند اقتصاد و سیاست مرز دارد، اشتباه می‌کند ما باید از ارتباط درست با همه جهان استفاده کرده و بهره بگیریم و بهره بدهیم نه اینکه ترس و رعب بیفشانیم و ترس و رعب درو کنیم. درشت گویی و حرف‌های بی پایه زدن که هنر نیست.

وی در پایان سخنانش اظهار داشت: امروز، فرصت بسیار خوبی برجام برای ملت ما به وجود آورده است. امروز رهبری، رهبر انقلاب و هدایت‌های معظم له فرصت خوبی برای ما به وجود آورده است. امروز در کشور ما وحدت و انسجام ملی فرصت خوبی به وجود آورده است. از فرصت‌ها به خوبی استفاده کنیم. مردم ایران، همه‌ی ما برادر هستیم و همه در کنار هم قرار داریم.

انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:09 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 14:54 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696660
قول هایی که فقط حرف بودند؛

تدبیر دولت امید برای بیکاری مَشقی از آب در آمد/ چشمان بیکاران در سال 94 گریان تر شد

تدبیر دولت امید برای بیکاری مَشقی از آب در آمد/ چشمان بیکاران در سال 94 گریان تر شد

در حالی که یکی از وعده های دولت بهبود وضعیت اقتصادی بود، آمار ها نشان می دهد که بیکاری در سال 94 افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مرصاد، یکی از شعار های انتخاباتی حسن روحانی

برای انتخابات سال 92 بهبود وضعیت اقتصادی بود که توانست به کمک آن اکثریت آرا به سود خود جلب کند و دولت یازدهم را تشکیل دهد.

 

با این وجود با گذشته نزدیک به 3 سال از مطرح شدن آن شعارها و روی کار آمدن دولت یازدهم وضعیت به گونه ای دیگر تغییر کرده است. علی رغم اینکه یکی از مهم ترین ماموریت های هر دولت کاهش میزان بیکاری در جامعه است و دولت یازدهم هم مدعی رسیدگی به این موضوع شده بود آمار نشان از ضعف شدید عملکرد دولت در این حوزه دارد.

 

بر اساس آماری که رئیس مرکز آمار ایران اعلام کرده است، نرخ بیکاری 10.6درصدی سال 1393 به 11 درصد در سال 1394 رسیده است.

 

 

عادل آذر با اعلام اینکه آمار 11درصدی بیکاری، صحیح است، افزود: این آمار بر اساس روش علمی و بدون هیچ تعصب است و مأموران حرفه‌ای آن را تهیه کرده‌اند.

 

آذر گفت: این آمار، نرخ بیکاری افراد 15 تا 64 سال را شامل می‌شود امّا مردم به بیکاری جوانان بیشتر توجه می‌کنند.

 

وی ادامه داد: نرخ بیکاری جوانان 15 تا 24 ساله 26.1 درصد و جوانان 15 تا 29 ساله 23.3 درصد است.

 

قول هایی که عملی نشد

 

بد قولی های دولت در حل مشکلات در حالی صورت می گیرد که این مسئله حتی صدای برخی از وزرا را نیز در آورده است.

 

 عدم حمایت از بحث صادرات که یکی از زمینه های ایجاد اشتغال در جامعه محسوب می شود، موضوعی است که انتقاد نعمت زاده وزیر صنعت و معدن را به دنبال داشته است.

 

نعمت زاده در نشست تقسیم کار ملی و منطقه‌ای برای افزایش تولید ملی گفته است: دستورالعمل حمایت از صادرات غیر نفتی در حال آماده‌سازی است که با کمک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و وزارت اقتصاد و دارایی امضا می‌شود اما برای تحقق آن نیازمند مشوق‌هایی است که باید منابع آن نیز تامین شود.

 

مقام مسئول وزیر صنعت گفت: سال گذشته آقای جهانگیری گفتند که 2 هزار میلیارد تومان برای این کار در نظر گرفته‌اند اما آنچه در بودجه سال آینده مشخص شده ظاهرا یک صفر آن کم و از قلم افتاده است و در این ارتباط قول داده شده که این صفر اضافه شود.

 

نعمت‌زاده خاطر نشان کرد: ما 2 سال است که به مردم در این ارتباط قول می‌دهیم اما به دلیل محدودیت‌های یارانه‌ای نمی‌توانیم به آن عمل کنیم، دیگران از صادرات خود حمایت می‌کنند و ما نیز وظیفه داریم این کار را انجام دهیم.

انتهای پیام/م

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:05 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 10:17 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696314
اختیارات مشایی که به نهاوندیان ارث رسید/

نهاوندیان در دولت یازدهم همان مشایی دولت دهم است/ دلایل دولت برای افزایش اختیارات رئیس دفتر خود چیست؟

نهاوندیان در دولت یازدهم همان مشایی دولت دهم است/ دلایل دولت برای افزایش اختیارات رئیس دفتر خود چیست؟

گرچه سخن در مورد سوابق نهاوندیان و فعالیت های فعلی او بسیار است، اما می توان او را وارث جنجالی ترین طرح دولت احمدی نژاد دانست که رندانه، در سکوت نشسته و بی آنکه هزینه ای برای کسب این همه قدرت اجرایی - سیاسی داده باشد، در قامت یک رئیس جمهور، فعالیت می کند، فعالیت در حوزه های متنوع سیاسی - اقتصادی - انتخاباتی و ... ؛ آیا نمی توان فردی با چنین قدرتی را «آقای رئیس جمهور» خواند؟! تعبیری که به کرات در دولت پیشین برای «مشایی» نیز استفاده می شد!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رشد بیش از اندازه و به دور از نظارت جایگاه رئیس‌دفتر رئیس

جمهور، اگر در دولت احمدی‌نژاد بد بود، به طور حتم در دولت روحانی نیز باید مورد نقد قرار بگیرد؛ اینکه همواره رئسای دفتر رئیس جمهور، دور از رئیس جمهور در هیات دولت می نشستند، اما فقط همین دو دوره ی اخیر است که رئیس دفتر، چسبیده به رئیس جمهور می نشیند، جایگاهی عجیب و شگفت انگیز!

 
به گزارش «انتخاب» ؛ روزی که محمود احمدی‌نژاد، اسفندیار را از سمت راست (معاون اول) به سمت چپ (رئیس دفتر) خود در کابینه منتقل کرد، وزنی خارج از «معمول» و «قانونی» به یک «پست معمولی» داد. احمدی‌نژاد مشایی را تعمدا در کابینه در دست چپ خود نشاند و از همان روز به بعد بود که پست «ریاست دفتر رئیس‌جمهور» وزنی به مراتب بیش از آنچه که باید داشته باشد به خود گرفت. به طوریکه مشایی آنقدر در دفتر رئیس جمهور قدرت گرفت که حتی وزیراطلاعات دولت نهم را به کابینه راه نداد. این گلایه‌ای بود که خود محسنی اژه‌ای در اول اردیبهشت 90 در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر بر زبان جاری کرد.

آقای رئیس جمهور!

اگر به حافظه رایانه‌ها هم رجوع کنید، نمی‌توانید به راحتی سوابقی از کسانی که مسئولیت دفتر روسای جمهور در ایران را برعهده داشتند، دسترسی پیدا کنید. نه از روسای دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دو دوره ریاست‌جمهوری خبری هست و نه از رئیس دفتر آیت‌الله هاشمی. تنها رئیس‌دفتر پیش از مشایی که شهرتی با خود داشت، محمد علی ابطحی رئیس‌دفتر رئیس دولت اصلاحات بود. اگرچه شهرتش را بیشتر مدیون فعالیت رسانه‌ای بود تا جایگاه ریاست دفتر رئیس‌جمهور. 
 
پس از او نیز علی خاتمی با وجودی که برادر رئیس‌جمهور بود، اما چندان جایگاه خاصی نداشت. حتی می‌توان گفت کسی به خاطر نمی‌آورد رئیس‌دفتر رئیس جمهور تا پیش از آنکه محمود احمدی نژاد مشایی را انتخاب کند چه کسی بود و اساسا برای کسی اهمیت نداشت. این روند با انتخاب بحث برانگیز مشایی به سمت معاون اولی که با اعتراض روبه‌رو شد شکل دیگری به خودش گرفت. احمدی‌نژاد وقتی دید نمی‌تواند از مشایی به عنوان معاون اول استفاده کند او را در جایگاه رئیس دفتر نشاند و به دلیلی علاقه‌ای که به او داشت اختیارات بیش از حدی را به وی واگذار کرد. این این نقطه به بعد وزن رئیس دفتر رئیس جمهور تغییر کرد. تا جایی که رئیس دفتر رئیس‌جمهور به گزینه‌ جانشینی او تبدیل شد؛
 
قبل از آنکه مشایی برای انتخابات 92 و جایگزینی احمدی‌نژاد ثبت‌نام کند، در سال 91 از ریاست دفتر رئیس جمهور خداحافظی کرده و به دفتر جنش عدم تعهد رفته بود. مشایی از صندلی ریاست دفتری رفته بود اما این پست دیگر اهمیتی بیش از حد معمول به خود یافته بود. تا جایی که جانشین او (سیدحسن موسوی) در مقطعی از سوی رسانه‌ها به عنوان گزینه دولت برای جانشینی احمدی‌نژاد مطرح شد.
 
مشاییِ دولت یازدهم!
 
در دولت یازدهم نیز این روند ادامه پیدا کرد. اولین فردی که روحانی انتخاب کرد، پست ریاست دفتر رئیس‌جمهور بود. نهاوندیان چهره ای آرام ، همه کاره ی دفتر رئیس جمهور شد، دفتری که دیگر نه تنها «دفتر رئیس جمهور» است، بلکه در قامت رئیس جمهور ظاهر می شود ، موضعی بالا نسبت به وزرا و معاونین رئیس جمهور دارد ؛ با این تفاوت که به کسی پاسخگو نیست و نظارتی نیز بر آن نمی شود.
 
گرچه سخن در مورد سوابق نهاوندیان و فعالیت های فعلی او بسیار است، اما می توان او را وارث جنجالی ترین طرح دولت احمدی نژاد دانست که رندانه، در سکوت نشسته و بی آنکه هزینه ای برای کسب این همه قدرت اجرایی - سیاسی داده باشد، در قامت یک رئیس جمهور، فعالیت می کند، فعالیت در حوزه های متنوع سیاسی - اقتصادی - انتخاباتی و ... ؛ آیا نمی توان فردی با چنین قدرتی را «آقای رئیس جمهور» خواند؟! تعبیری که به کرات در دولت پیشین برای «مشایی» نیز استفاده می شد!

آقای رئیس جمهور!
 
نهاوندیان و مشایی، تنها رئسای دفتر رئسای جمهور هستند که چسبیده به رئیس جمهور، در هیات دولت می نشینند و در همه کارها، قدرت دخالت دارند؛ مسئله ای که در دولت احمدی نژاد، تاثیری منفی بر رئیس دفتر او گذاشت و باعث شد، نام «مشایی» در عمده ی جریان های اقتصادی - سیاسی ِ مشکوک و دچار اشکال، به چشم بخورد ، آنهم به دلیل فضایی فاقد نظارت و بازرسی که امکان فعالیتی خارج از چارچوب و خطوط قرمز را مهیا می سازد و نتیجتاً باعث تولید فساد می شود ؛ نکته ای که شاید روزی در مورد رئیس فعلی دفتر رئیس جمهور نیز صدق کند.
 
چنین مدیریتی ممکن است؟!
 
به طور کلی حوزه‌های تحت اختیار رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور شامل: اداره کل حوزه دفتر -معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی -  معاونت امور سیاسی - معاونت مراسم و تشریفات - معاونت هماهنگی، پیگیری های ویژه و خدمات مدیریت، می شود. 
 
اما این موضوع به همینجا ختم نمی شود چرا که با گسترش اختیاراتی که این دفتر در دوره مشایی پیدا کرد امروز نیز دایره آن وسعتی بیش از اندازه پیدا کرده که به دور از نظارت نهادهایی قانونی مانند مجلس و بازرسی است. 
 
اگر به سایت ریاست جمهوری مراجعه کنید در بخش تفکیک اخبار سه حوزه قابل مشاهده است: معاون اول، نهاد ریاست‌جمهوری و دفتر رئیس جمهور. به طور مشخص اخبار مربوط به مسئول دفتر رئیس جمهور در سایت ریاست جمهوری ذیل یک سرفصل جداگانه مورد توجه قرار گرفته، درحالی که اخبار مربوط به معاول اول رئیس‌جمهور با وجود لینکی که در این صفحه به خود اختصاص داده، به سایت دیگری ارجاع داده شده است. 
 
این درحالیست که شنیده های خبرنگار «انتخاب» حکایت از آن دارد که اختیارات شگفت انگیز رئیس دفتر رئیس جمهور، باعث می شود خیلی از حوزه ها، بلاتکلیف و معلق رها شوند، به طور مثال شورای اطلاع رسانی دولت یا هیات مدیره روزنامه ایران که براساس قانون، تحت ریاست رئیس دفتر رئیس جمهور است، تا به امروز کمتر از انگشتان یک دست، افتخار زیارت رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دکتر روحانی را داشته است! در واقع انبوه فعالیت ها و اختیارات رئیس دفتر رئیس جمهور باعث شده بسیاری از کارهای مهم دولت، معلق باشد ، چرا که حتی رئیس دفتر رئیس جمهور حاضر نیست این اختیاراتِ شیرین را به دیگران تفویض کند!

آقای رئیس جمهور!
 
از سوی دیگر، اصولگرایان و اصلاح‌طلبان بسیاری در دوره‌ای که مشایی به کابینه وارد شد و به عنوان رئیس‌دفتر در سمت چپ رئیس‌جمهور نشست به او انتقاد کرد. این انتقاد بی‌دلیلی نبود. بعدها در ماجرای اختلاس سه هزار میلیاردی ردپایی از توصیه های رئیس دفتر رئیس‌جمهور برای متهم ردیف اول آن پرونده کذایی دیده شد. نامه‌هایی که نشان می داد رئیس‌دفتر رئیس جمهور تا چه اندازه دایره اختیاراتش را بدون نظارت نهادهای قانونی وسعت داده است. امروز نیز باید این نقد پا بر جا بماند و باید خواستار بازگشت جایگاه این پست به دوران پیش از مشایی بود. دورانی که رئیس دفتر در حد رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور بود نه اختیاراتی فراتر از نقش یک رئیس دفتر.
 
نکته آخر آن است که گرچه به اذعان دوست و دشمن، دولت روحانی وارث بدترین مشکلات تاریخ پس از انقلاب (به دلیل عملکرد ضعیف دولت احمدی نژاد ) است ، اما نمی توان منکر آن شد که برخی از «موروثات» چندان هم هم به مذاق برخی بد نیامده است، بلکه آنقدر شیرین است که می توان در برابرش سکوت کرد و جنجال و هشدار رسانه ها و دلسوزان در دولت احمدی نژاد (در هنگام افزایش اختیارات رئیس دفتر) را به یاد نیاورد!
انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 9:01 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 19:12 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696901

آقای روحانی تا کی می‌خواهد برجام را بزک کند؟

امروز برجام از (کلید حلال مشکلات کشور) به (برجام یک فرصت بزرگ) در اظهارات آقای روحانی تقلیل داده شد و بدین ترتیب ایشان آب پاکی را روی دست مردم ریخت که فعلاً مطالبه و انتظاری از برجام نداشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، دکتر رضا سراج کارشناس مسایل راهبردی

درباره اظهارات روحانی در باب فرصت بودن برجام، در کانال تلگرامی‌اش نوشت:


آقای روحانی در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای اظهار داشت: " فرصتی که برجام برای ما به وجود آورده، دائمی و ابدی نیست، همان‌طور که ابر بالای سر ما دائم نمی‌ماند و عبور می‌کند. "
در نگاه اول به اظهارات آقای روحانی این موضوع ملموس است که ایشان به‌جای نشان دادن نتایج برجام به مردم، فقط به دنبال تصویرسازی کاذب از برجام و بزک نمودن آن است.

اما در نگاه دوم، جدا از عملیات روانی در موضوع برجام، سه نکته در اظهارات 95/1/20 ایشان قابل‌تأمل است.

1- تا دیروز آقای روحانی برجام را کلید حلال مشکلات کشور معرفی می‌کرد که با آن تمام تحریم‌ها لغو، دارایی‌های بلوکه‌شده ایران آزاد، تبادل ارزی و سوئیفت امکان‌پذیر و سرمایه‌گذاری خارجی در ایران ممکن می‌شود.

2- اما امروز برجام از (کلید حلال مشکلات کشور) به (برجام یک فرصت بزرگ) در اظهارات آقای روحانی تقلیل داده شد و بدین ترتیب ایشان آب پاکی را روی دست مردم ریخت که فعلاً مطالبه و انتظاری از برجام نداشته باشند.

3- آقای روحانی در تقلیل‌گرایی از برجام از یک‌سو می‌خواهد مطالبات جامعه را مدیریت نماید و از سوی دیگر سعی دارد جامعه را تا انتخابات ریاست جمهوری سال 96 شرطی نگه دارد. از این منظر برجام یک فرصت است و برای استفاده از آن باید به سراغ برجام 2 و 3 و 4 و...رفت.

در حقیقت معنای حرف امروز آقای روحانی این است که برجام تا الآن تنها یک نقطه شروع بوده است. در این رابطه پیش‌ازاین در سلسله یادداشت‌هایی تحت عنوان برجام 2 و 3 و 4 و...موضوع موردبررسی قرارگرفته بود.

دربسته " نقشه راه صلح " آمده است: " توافق بر سر راه‌حلی جامع در مسئله هسته‌ای، موقعیتی است که به واشنگتن اجازه شروع گفتگو و تعامل بر سر موضوعات مورد مناقشه را خواهد داد. توافق بالقوه بر سر مسئله هسته‌ای، می‌تواند نقطه شروعی باشد تا سایر حوزه‌های درگیری بین دو کشور... در آن موردبحث و بررسی قرار گیرد. "

انتهای پیام/ن

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 8:59 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 23:20 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696978

واکنش‌احمدی‌نژاد‌به‌سئوال‌حضور‌در‌انتخابات‌96

محمود احمدی‌نژاد در برابر این پرسش که "آیا در بحث برجام پیروز بودیم؟" پاسخ داد: از مردم بپرسید، چرا از من می‌پرسید؟ مردم باید بگویند برجام چگونه بوده است.

       به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛    رئیس‌جمهور سابق کشورمان در یادواره شهدای مدافع حرم آمل با اشاره به اینکه برای سفر به شهرهای مازندران برنامه دارد، گفت: انقلاب اسلامی یک دعوت جهانی است و هیچ شیطانی توانایی ایستادن در برابر ملت ایران را نخواهد داشت.


احمدی‌نژاد با بیان اینکه "در سفر به آمل سه توفیق نصیب من شده است"، اظهار کرد: مازندران برای ایران و بسیاری از حق‌طلبان و عدالت‌خواهان دنیا نامی آشناست. مازندران مردمانی نجیب، مومن، پرتلاش و مفید دارد که در طول تاریخ سهم بسیار مهم و تعیین‌کننده‌ای در باورها و اعتقادات و علوی ملت ایران داشته‌اند.

وی با بیان اینکه "بخش مهمی از مکتب اسلام ناب محمدی مرهون مجاهدت‌ها و فداکاری‌های مردم و بزرگان این خطه است"، افزود: دیار عالمان و مجاهدان و تلاشگران خستگی‌ناپذیر و دیار مهربانی و دیار یک‌رنگی یعنی استان سرفراز مازندران و شهر آمل شهر هزار سنگر، سنگر پیشبرد آرمان‌های الهی و انسانی و سنگر دفاع از عزت و شرف انسانی با مردمانی پاک و دوست‌داشتنی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه "حضور در مراسم شهیدان افتخار است و حضور در مراسم شهدای حرم از بهترین زیباترین و سازنده‌ترین و الهام‌بخش‌ترین گردهمایی‌هایی است که می‌تواند تشکیل شود"، اظهار کرد: این گردهمایی برای شناخت از شهیدان و شهادت است.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه سخن برای طرح فراوان است و سخن از انسان و حقیقت انسان بالاترین است، ادامه داد: رهبری فرمودند تبیین خط امام و آرمان‌های انقلاب، باورم این است امروز یکی از ضروری‌ترین اقدامات انقلابی بازتبیین خط امام و آرمان‌های انقلاب است و اگر غافل شویم دست شیطان به گونه‌ای تغییر می‌کند که هیچ شباهتی به اصل اول نخواهد داشت.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: برای خلق تک‌تک انسان‌ها باید از خداوند تشکر کنیم. خداوند در خلق این موجودات تنها در یک موجود است که به خود تبریک می‌گوید و آن خلق انسان است. خلقت انسان آنقدر مهم است که خداوند تسلیم شدن در برابر انسان را دستور داده است. تمام برنامه‌ها و رفتارها ناشی از نوع نگاه به انسان است؛ انسانی که خدا خلق کرده دارای دو بعد و دو ساحت واضح و مشخص است.

وی ادامه داد: انسان‌ها در طول تاریخ به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند؛ ابتدا کسانی هستند که بعد آسمانی خود را در بعد حیوانی خود به کار می‌گیرند و همه چیز را در خدمت امیال و غرایض قرار می‌دهند. این‌گونه انسان‌ها همه‌چیز از جمله ثروت، قدرت، آزادی، رسانه‌ها را برای خود می‌خواهند و بقیه باید مطیع باشند می‌خواهند مطلق بر همه حاکم باشند.

احمدی‌نژاد افزود: این گروه برای نابود کردن حق ملت‌ها نقشه می‌کشند و فیلم می‌سازند. این گروه با ارزش‌های الهی به نام ارزش‌های الهی و انسانی انحصار دیکتاتوری تحمیل به ملت‌ها رفتار می‌کنند، از دین و اهداف دین برای ارضای امیال حیوانی استفاده می‌کنند، دین‌فروشی می‌کنند و همه‌چیز را برای بعد حیوانی خود می‌خواهند. با نگاهی به دوره 400 ساله استعمار مشخص می‌شود چه ملت‌هایی متلاشی شدند، 400 سال توطئه و اشتغالگری فقط برای خودبرتربینی و برتری‌جویی و تسلط بر دیگران رفتار کردند.

وی با اشاره به اینکه امروز استعمارگران در دنیا خود را مالک همه‌چیز می‌دانند، اظهار کرد: اگر دانش هسته‌ای را همه ملت‌ها استفاده کنند، آلودگی ایجاد نمی‌شود. ملت‌ها نگران نمی‌شوند اما می‌گویند هیچ‌کس نباید دانش هسته‌ای را به جای به کار بردن در کشاورزی و سلامت، به بمب اتم تبدیل کند و از آن ابزار کشتار انسان‌ها را بسازد.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان با بیان اینکه استعمارگران از دانش اجتماعی و روانشناسی اجتماعی برای جنگ و تفرقه و کینه‌جویی برای کشتار مردم و تسلط بر دیگران استفاده می‌کنند، تصریح کرد: جنگ میکروبی امروز وجود دارد. میکروب‌ها را در آزمایشگاه پرورش می‌دهند، پخش می‌کنند تا در دنیا پادزهر آن را بفروشند. کسانی که وجه حیوانی را غلبه دادند، دنبال جنگ و کشتار هستند؛ البته به ظاهر شعار مردمی‌تری می‌دهند.


احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه انسان کامل کسی است که از بعد حیوانی عبور کرده و انسان محض و تجلی خداست، اظهار کرد: شهیدان در ساحت انسانی زندگی کردند و همه عالم را در خدمت خود و دیگران به کار گرفتند در یک کلمه شهدای ما انسان شدند و از وجود خود برای نشر کمال انسانی مایه گذاشتند و همه وجود شهدا برای جامعه لطف است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تا ابد به راه شهدا و خانواده شهدا افتخار می‌کنیم، گفت: وقتی به زندگی شهدا نگاه می‌کنید هرکدام یک داستان جذاب و یک شهاب روشنگر است. سرزمین الهی و نورانی ایران همیشه مهد فرهنگ و تمدن انسانی و الهی، مهد آزادی‌خواهی، مهد عدالت‌طلبی، مهد توحید و مهد انسانیت بوده است. شیاطین در طول تاریخ برای زودن انقلاب از صحفه تاریخ تلاش کردند.

وی با تاکید بر اینکه انقلاب ملت ایران یک دعوت جهانی است، خاطرنشان کرد: حاکمیت امام عصر حاکمیت بعد انسانی بر همه روابط انسانی است. کسانی که می‌خواهند ذلت ملت ایران را ببینند، این آرزو را به گور خواهند برد و به فضل الهی خوابشان آشفته است.

به گزارش ایسنا، این مراسم با برخی حاشیه‌ها همراه بود از جمله اینکه احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش برخی حاضران درباره انتخابات سال 96 گفت: شما کار خودتان را بکنید ما نیز کار خود را می‌کنیم.

برخی پرسیدند "آیا در بحث برجام پیروز بودیم یا نه؟" که احمدی‌نژاد اظهار کرد: از مردم بپرسید، چرا از من می‌پرسید؟ مردم باید بگویند برجام چگونه بوده است.

وی همچنین تاکید کرد: برنامه‌هایی برای سفر به مازندران داریم و تلاش می‌کنیم به همه شهرهای مازندران سفر کنیم. 

انتهای پیام/ن

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 8:57 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
ساعت: 12:07 منتشر شده در مورخ: 1395/01/19 شناسه خبر: 696481
آیت‌الله حسینی‌بوشهری خبر داد:

آغاز فعالیت دوره پنجم خبرگان رهبری از 4 خرداد

آغاز فعالیت دوره پنجم خبرگان رهبری از 4 خرداد

عضو خبرگان رهبری از آغاز فعالیت دوره پنجم خبرگان رهبری از روز چهارم خرداد خبر داد.

      به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛      آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری صبح امروز در دیدار دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور 88 عضو منتخب مردم از چهارم خرداد ماه آغاز به کار می‌کند.

وی ادامه داد: 33 نفر اعضای دوره پنجم خبرگان از اعضای جدید هستند که این رقم معادل 40 درصد نمایندگان خبرگان رهبری است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: همچنین نیمی از افراد منتخب در دوره پنجم خبرگان رهبری از کاندیداهای پیشنهاد شده از سوی جامعه مدرسین به شمار می‌روند.

در ادامه این دیدار که به صورت خصوصی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شد پیرامون مسائل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/ط

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 فروردین 1395  ] [ 8:55 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
خاطرات دفاع مقدس (12) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی
 
 

 

دعوت از کیا جهت حضور در قرار گاه

 

 

 

 

 

 

 

جابجایی صورت گرفت. من به اهواز تلفن زدم و آدرس قرارگاه جدید را به صورت رمزی از پشت تلفن به آقای کیا دادم.

ایشان اظهار داشت که نسبت به آدرس جدید توجیه شدم و حضور پیدا می‌کنم. من هم منتظر بودم. شب عملیات فرا رسید. جناب آقای محسن رضائی و جناب آقای صیاد شیرازی در قرارگاه حضور پیدا کردند. داخل سنگر و قرارگاه مشترک ارتش و سپاه، نماز جماعت را من امامت کردم و بین دو نماز روایت زیبائی که مربوط به سئوال امیرالمومنین(علیه السلام) در غزوه ذات السلاسل از پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه وآله) در خصوص فضائل رزمندگان بود، خواندم و خیلی مورد توجه قرار گرفت.

آغاز عملیات والفجریک

پس از گذشتن پاسی از شب، لحظه شماری می‌شد که چه زمانی رمز عملیات و فرمان حمله صادر شود. لکن دیری نپائید هر یک از فرماندهان فوق رمز عملیات را از پشت بی‌سیم اعلام کردند و دستور حمله دادند ومرتب نتایج پیشروی را چک می‌کردند. شب عجیبی بود. آخرهای شب شهید صیاد شیرازی از شدت خستگی برای لحظاتی در کنار همان بی‌سیم خوابش برده بود. بالاخره صبح شد و نماز صبح را خواندیم و بعد صبحانه صرف شد و لکن از حضور شهیدکیا در قرار گاه خبری نشد.

منبع : خاطرات زیبانوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 19 فروردین 1395  ] [ 5:48 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

مدیر کل سابق حراست آستان قدس رضوی رئیس دفتر قائم مقام تولیت آستان شد

کد خبر : 1894457
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۵در ۸:۲۴ ب.ظ
 

مدیر کل سابق حراست آستان قدس رضوی رئیس دفتر قائم مقام تولیت آستان شد

طی حکمی از سوی مهندس مهدی عزیزیان، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، عادل رضائی به عنوان مشاور، رئیس دفتر و سرپرست مدیریت های ستادی حوزه قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.

به گزارش مشهدپیام، در حکم انتصاب عادل رضایی ضمن تاکید بر بهره گیری از همکاری جامع الاطراف معاونین، مشاورین و مدیریت های آستان قدس رضوی در راستای انجام هرچه بهتر وظایف محوله، آمده است:

 

پاسخگویی مناسب به مراجعان محترم و تکریم نسبت به آحاد اشخاص حقیقی و حقوقی وفق ضوابط و مقررات، پیگیری دستورها و مصوبات ابلاغی تا مراحل اجرا و اقدام و گزارش بهنگام نتایج حاصله و نیز تنظیم دیدارها، بازدیدها، برنامه های مدعوین و میهمانان ویژه، ضمن لحاظ شئون و جایگاه خاص دفتر که مستلزم نظارت جامع و مستمر می باشد، از اهم اموری است که می بایست در جهت تحقق آن، تلاش و اهتمام وافی به عمل آورید.

 
لازم به ذکراست، عادل رضایی پیش از این مدیر کلی حراست آستان قدس رضوی را برعهده داشت.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی استان قدس رضوی

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 19 فروردین 1395  ] [ 5:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری

کد خبر : 1894477
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردین ۱۳۹۵در ۱۰:۴۸ ق.ظ
 

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری

در این فرصت قصد داریم اما با بازخوانی برخی نکات مطروحه در سخنان مقام معظم رهبری در طول این سالیان درباره این هنرمند بزرگ تاریخ انقلاب و نیز هنر والای انقلابی و هنرمند انقلابی، از منظری که به نظر اصیل ترین نگاه ممکن به آوینی و هنر انقلابی است به این مهم بپردازیم.
۸۲۰۵_orig
به گزارش مشهدپیام، بحث درباره‌ آوینی هنوز پس از بیش از بیست سال از شهادت آن مرد بزرگ هنر انقلاب با همان هیجان همیشگی کارهای آوینی و بحث ها و مقالات انتقادی اش در جریان است و به نظر می رسد به این مسئله مستقیماً به شخصیت خود او مربوط است.

آوینی یکی از جدی‌ترین افرادی بود که در یک دعوای بزرگ دهه شصتی، شب و روزش بحث و تحلیل و نگارش و مناظره بود.

با این همه هنوز هم عده ای معتقدند آوینی را آنگونه که باید و شاید نشاخته ایم و برای شناخت حقیقت آوینی و سینمای و اندیشه مدنظر او باید حالا حالاها کار کنیم، بحث کنیم و حتی منتظر اندیشه های نوتر و جوان تری باشیم تا بتوانند به دور از تعصب و درگیری های غیرسینمایی و غیراندیشگانی به آوینی بنگرند.

این درحالی است که در میان دو طیف رو در رویی که عده ای آوینی را بتی می دانند که هیچ انتقادی به او وارد نیست و عده ای که در مقابل گروه اول قد علم کرده و سعی می کنند او را از آنچه بود، کمتر و کوچکتر نشان دهند، هنوز هم عده ای هستند که با رویکردی اعتدالی با آوینی، سینمای والای او و اندیشه مجهز به تعقل و عشق او به آوینی و دستاوردهای بی پایانش برای سینما و فرهنگ ایران اسلامی می نگرند و سعی دارند از این رهگذر به او و سینمای او بنگرند.

با این همه شاید مهمترین بحثی که این روزها درباره آوینی مطرح می شود، بحث درباره او به عنوان الگویی تمام عیار از هنرمند انقلابی است و این مهم وقتی بیشتر در مرکز توجه متفکرین و اهالی سینما قرار گرفت که رهبر معظم انقلاب روز شهادت این مرد بزرگ هنر و فرهنگ ایران را روز هنر انقلاب نامیدند.

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری


بیستم فروردین، مصادف با سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم، «سید مرتضی آوینی».

در این فرصت قصد داریم اما با بازخوانی برخی نکات مطروحه در سخنان مقام معظم رهبری در طول این سالیان درباره این هنرمند بزرگ تاریخ انقلاب و نیز هنر والای انقلابی و هنرمند انقلابی، از منظری که به نظر اصیل ترین نگاه ممکن به آوینی و هنر انقلابی است به این مهم بپردازیم.

پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای همزمان با سالروز شهادت سید مرتضی آوینی سید شهیدان اهل قلم، مصاحبه مسئول موسسه فرهنگی هنری روایت فتح را درباره حال و هوای دیدار عوامل برنامه روایت فتح در سال ۶۵ با رهبر معظم انقلاب منتشر کرد.

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبریسال ۶۵ از دفتر ریاست جمهوری وقت (حضرت آیت الله خامنه ای) با عوامل برنامه روایت فتح تماس گرفته و پیغام می دهند که آقای رییس جمهور تمایل دارند دیداری با بچه های گروه روایت فتح داشته باشند. بچه های روایت فتح که متعجب از چنین دیدار غیر مترقبه ای بودند، در روز مقرر به دیدار رییس جمهور رفتند.

چند سال بعد، سید شهیدان اهل قلم که معلوم بود خاطرهٔ شیرینی از آن دیدار برایش به جای مانده بود، در مقاله ای با عنوان مبشر صبح، به این دیدار اشاره ای کرد و چنین نوشت: «عزیز ما! ای وصیّ امام عشق! آنان که معنای «ولایت» را نمی دانند در کار ما سخت درمانده اند اما شما خوب می دانید که سرچشمهٔ این تسلیم و اطاعت و محبت در کجاست. خودتان خوب می دانید که چقدر شما را دوست می داریم و چقدر دلمان می خواست آن روز که به دیدار شما آمدیم، سر در بغل شما پنهان کنیم و بگرییم. ما طلعت آن عنایت ازلی را در نگاه شما بازیافتیم. لبخند شما شفقت صبح را داشت و شب انزوای ما را شکست. سر ما و قدمتان که وصیّ امام عشق هستید و نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.»

رسالت هنر انقلابی و هنرمندان در بیان مقام معظم رهبری

 
با این مقدمه اما چنان چه پیش تر نیز اشاره شد، قصد داریم به مناسبت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم و روز هنر انقلاب اسلامی، گزیده ای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره‌ رسالت هنر انقلابی و وظایف هنرمندان در این عرصه را بازخوانی می کنیم.

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبریهنر و قالب‌های گوناگون آن در عصری که شاهد صف‌آرایی تمام عیارِ تفکر مادی در مقابل تفکر الهی و توحیدی هستیم اهمیت مضاعفی پیدا کرده و وظیفه مهمی در تبیین حقایق و مقابله با دشمنی‌ها دارد. از این روست که رسالت هنر انقلابی در دوره پس از انقلاب اسلامی مطرح می‌شود و هنرمندان متدین و انقلابی نقشی مضاعف می‌یابند.

روز ۲۰ فروردین همزمان با سالروز شهادت مرتضی آوینی به نام روز هنر انقلاب اسلامی نام گرفته است که حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت این روز بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در زمینه هنر انقلابی را گردآوری کرده است که به همین مناسبت مروری بر این بیانات و رهنمودها داریم:

هنر انقلابی باید زیبایی‌ها را تبیین کند

پنجاه، شصت سال کسانی بر ما حکومت کردند که آورنده‌ آن‌ها، نه اینکه ما نبودیم- چون در ایران حکومت مردم به این صورت اصلًا سابقه نداشت- بلکه دلاوریِ خودشان هم نبود. ای‌کاش اگر دیکتاتور بودند، اقلَّا مثل نادرشاه با زور بازوی خودشان، یا مثل آغامحمدخان با حیله‌گری خودشان بر سر کار آمده بودند؛ اما این‌طور نبود. دیگران آمدند و آن‌ها را بر این ملت مسلّط کردند و تمام منابع مادّی و معنوی این ملت را به غارت بردند. با رنج ها و محنت های بسیاری، حرکت عظیمی در مقابل این پدیده‌ شوم اتّفاق افتاد و توانست با فدا کردن جان ها و با عریان کردن سینه‌ها در مقابل دشنه‌ دشمن غدّار، به جایی برسد. این زیبا نیست؟ هنر چگونه می‌تواند از کنار این‌ها بی‌تفاوت بگذرد؟ این توقّعِ انقلاب است. هنر انقلابی‌ که ما از اوّل انقلاب همین‌طور گفتیم و آن را درخواست کردیم، این است. آیا این توقّعِ زیادی است؟ موسیقی و فیلم و تئاتر و نقاشی و سایر رشته‌های هنریِ شما باید به این مقوله بپردازد؛ این‌ها چیزهای لازمی است. توقّعِ انقلاب از هنر و هنرمند، یک توقّعِ زورگویانه و زیاده‌خواهانه نیست؛ بل مبتنی بر همان مبانی زیباشناختی هنر است. هنر آن است که زیبایی ها را درک کند. این زیبایی ها لزوماً گل و بلبل نیست؛ گاهی اوقات، انداختن یک نفر در آتش و تحمّل آن، زیباتر از هر گل و بلبلی است. هنرمند باید این را ببیند، درک کند و آن را با زبان هنر تبیین نماید.

بیانات در دیدار جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر ۱۳۸۰/۰۵/۰۱

جهت‌گیری کار هنری باید دقیق و درست باشد

سنت الهی در تاریخ اقتضا می‌کرد که تفکر اسلامی و اندیشه‌ پاک الهی، در یک نوبت رو بیاید، و آن نوبت اکنون آغاز شده است و معلوم می‌شود که یکی از نشانه‌هایش ماییم. یکی از نشانه‌هایش، لبنان و آفریقا و کشورهای گوناگون اسلامی است. یکی از نشانه‌هایش، احساس ضعف دنیا در مقابل تفکر الهی و توحیدی است که وجود دارد و در حال به وجود آمدن است. در این مجموعه و در این حرکت عظیم، این فکر پاک و مقدسی که در دنیا به وجود آمده است- فکر انقلابی‌ و توحیدی و الهی- در صف‌آرایی با فکر شیطانی و اهریمنی قرار گرفته است. ما که اهل هنریم‌- شما را می‌گویم و از زبان شما حرف می‌زنم- باید این مایه‌ هنر را به کار ببریم و غلیظ کنیم و شاعر و نویسنده و هرگونه هنرمند دیگری، در خدمت این تفکر مقدس قرار بگیرند و از هنر و مایه‌ هنر و ابزار هنر، حداکثر استفاده را بکنند…

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری

چیزی که خیلی مهم می‌باشد، این است که به کار بردن هنر باید مثل همه‌ ابزارهای دیگر که حامل یک فکر هستند، جهت‌گیریش خیلی دقیق و روشن و درست بوده باشد و دچار اشتباه در جهت‌گیری نباشد.

بیانات در دیدار جمعی از هنرمندان حوزه‌ هنری سازمان تبلیغات اسلامی ۱۳۶۸/۰۸/۲۱

معارف الهی را منتشر کنید

نباید تصوّر کرد که هنر دینی آن است که حتماً یک داستان دینی را به تصویر بکشد یا از یک مقوله دینی – مثلاً روحانیت و غیره – صحبت کند. هنر دینی آن است که بتواند معارفی را که همه ادیان – و بیش از همه، دین مبین اسلام – به نشر آن در بین انسان ها همت گماشته‌اند و جان های پاکی در راه نشر این حقایق نثار شده است، نشر دهد، جاودانه کند و در ذهن ها ماندگار سازد. این معارف، معارف بلند دینی است. این ها حقایقی است که همه پیامبران الهی برای آوردن آن ها به میان زندگی بشر، بارهای سنگینی را تحمّل کردند. نمی شود ما اینجا بنشینیم و تلاش های زبده‌ترین انسان های عالم را – که مصلحان و پیامبران و مجاهدان راه خدا بودند – تخطئه کنیم و نسبت به آن بی تفاوت بگذریم. هنر دینی این معارف را منتشر می کند؛ هنر دینی عدالت را در جامعه به صورت یک ارزش معرفی می کند؛ ولو شما هیچ اسمی از دین و هیچ آیه‌ای از قرآن و هیچ حدیثی در باب عدالت در خلال هنرتان نیاورید.

بیانات در دیدار جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر ۱۳۸۰/۰۵/۰۱

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری

باید پیروزی ملت‌مان را روایت کنیم

ما در این ماجرای هشت ساله، یک پیروزی مطلق به دست آوردیم. ما که جنگ را شروع نکرده بودیم که بگوییم فلان جا را می‌خواستیم بگیریم، نتوانستیم، پس ناکام شدیم؛ قضیه این نبود. قضیه این بود که دشمنی به ما حمله کرده بود و می‌خواست بخشی از خاک ما را بگیرد؛ همه دنیا هم به او کمک کردند؛ ما هم مردانه ایستادیم؛ ناکام شد و بینی‌اش به خاک مالیده شد و برگشت. پیروزی از این بالاتر؟ این پیروزی را با همین ابعاد، با همه خصوصیاتی که در آن وجود دارد، با همه آن هزاران هزار ماجرایی که آن را به وجود آورده است، ما باید روایت کنیم. این کارِ هنرمندان عزیز ماست؛ کار نویسندگان است؛ کار سینماگران است؛ کار شاعران است؛ کار نقّاشان است؛ کار اصحاب فرهنگ و هنر است.

بیانات در دیدار جمعی از مدیران و فعالان فرهنگی دفاع مقدس ‌۱۳۷۹/۰۷/۰۶

حقیقت را بفهمید و تبلیغ کنید

مهم ترین وظیفه [انسانِ هنری و فرهنگی] هم تبلیغ و تبیین است؛ «الّذین یبلّغون رسالات اللَّه و یخشونه و لا یخشون احدا الّا اللَّه»؛ این یک معیار است؛ حقیقتی را که درک می کنید، آن را تبیین کنید. کسی انتظار ندارد برخلاف آنچه که می فهمید حرف بزنید. نه، آنچه را که می فهمید، بگویید. البته برای اینکه آنچه می فهمید درست و صواب باشد، باید تلاش و مجاهدت کنید؛ چون در حوادثِ فتنه‌‌‌‌‌‌‌گون، شناخت عرصه دشوار است، شناخت اطراف قصه دشوار است، شناخت مهاجم و مدافع دشوار است، شناخت ظالم و مظلوم دشوار است، شناخت دشمن و دوست دشوار است. اگر بنا باشد یک شاعر هم مثل دیگران گول بخورد، فریب بخورد و بی‌‌‌‌‌‌‌بصیرتی به سراغش بیاید، این خیلی دون شأن یک انسان هنری و یک انسان فرهنگی است. پس باید حقیقت را فهمید؛ بعد هم باید همان حقیقت را تبلیغ کرد. نمی شود با شیوه‌‌‌‌‌‌‌های سیاسی – شیوه‌‌‌‌‌‌‌های سیاستگران و سیاست مداران – در عالم فرهنگ حرکت کرد، این خلاف شأن فرهنگ است. در عالم فرهنگ بایستی گره‌‌‌‌‌‌‌گشایی کرد؛ بایستی حقیقت را باز کرد، بایستی گره‌‌‌‌‌‌‌های ذهنی را باز کرد. و این تبیین لازم دارد، یعنی همان کار انبیاء.

بیانات در دیدار جمعی از شعرا ۱۳۸۸/۰۶/۱۴

تعهّد در قبال فُرم و مضمون لازم است

هنرمند، هم در باب فرم و قالب هنرِ خودش و هم در قبال مضمون تعهّد دارد. کسی که قریحه هنری دارد، نباید به سطح پایین اکتفا کند. این یک تعهّد است. هنرمند تنبل و بی تلاش، هنرمندی که برای تعالی کار هنرىِ خودش و ایجاد خلاقیت تلاش نمی کند، در حقیقت به مسئولیتِ هنری خودش در قبال قالب عمل نکرده است. هنرمند باید دائم تلاش کند. البته ممکن است انسان یک وقت به جایی برسد که بیش از آن نمی تواند تلاش کند – بحثی نیست – اما تا آن‌جایی که می تواند، باید برای اعتلای قالب هنری تلاش کند. این تعهّد در قبال قالب، بدون یک احساس شور و عشق و مسئولیت – البته این شور و عشق هم مسئولیت است؛ آن هم یک دست قوی است که انسان را وادار به کاری می کند و نمی گذارد که احساس تنبلی و تن‌آسایی، او را از کار باز بدارد – به دست نمی‌آید.

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبری

علاوه بر این، تعهّد در قبال مضمون است. ما چه می خواهیم ارائه بدهیم؟ اگر انسان محترم و عزیز است، دل و ذهن و فکر او هم عزیز و محترم است. نمی شود هر چیزی را به مخاطب داد، فقط به صرف این‌که او نشسته و به حرف های ما گوش می دهد.

بیانات در دیدار جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر ۱۳۸۰/۰۵/۰۱

هنر را از شکل کالای تجملی خارج کنید

هنرمندان، زبان رسای هنر را در خدمت انقلاب و اسلام – که عزیزترین سرمایه‌ مردم است – به‌کار گیرند و این عطیه‌ الهی را صرف تعالی افکار مردم کنند و هنر را از آمیزش با مظاهر زیانبار فرهنگ بیگانه رها سازند. هنر را با حفظ تعالی آن به میان مردم برند و در ذهن و دل آنان وارد کنند و از شکل کالای تجملی و مخصوص گروهی خاص خارج سازند.

پیام به ملت شریف ایران در چهلمین روز ارتحال امام خمینی(ره) ۱۳۶۸/۰۴/۲۳

مایه‌ هنری را غلیظ کنید

شما وقتی‌که هنری را در خود یافتید و آن را دنبال کردید و ریشه و چشمه‌ هنر را در خودتان به جوشش درآوردید، باید کوشش کنید مایه‌ هنری را غلیظ نمایید تا بتوانید این اندیشه‌ مقدس و این روح پاک امروز دنیا – یعنی انقلاب اسلامی – را که مثل روح و اندیشه‌ معصومی، در دنیای ناپاک افکار غلط و در روزگار سیاه ما، بالاخره جای خودش را در دنیا باز می‌کند، تقویت نمایید و گسترش دهید.

بیانات در دیدار جمعی از هنرمندان حوزه‌ هنری سازمان تبلیغات اسلامی ۱۳۶۸/۰۸/۲۱

مردِ زمانه‌ خودتان باشید

نگاهی به «هنر انقلاب اسلامی» و «شهید آوینی» از منظر کلام رهبریمرد زمانه‌ خودتان باشید، آدم زمانه‌ خودتان باشید. زمانه‌ شما، زمانه‌ مهمّی است. بنده در این خطّ تاریخ طولانی ایران، به خصوص قسمت بعد از اسلام، خیلی رفت‌وآمد کرده‌ام – سلسله‌هایش، احوال اجتماعی کشور، احوال سیاسی کشور، جنگ ها، پادشاهی‌ها – گمان نمی‌کنم در تمام این هزار و اندی سال، کشور حادثه‌ای به عظمت حادثه‌ی انقلاب اسلامی به خود دیده باشد. به عظمت این حادثه، من حادثه‌ای سراغ ندارم که کشور ما به خود دیده باشد. ما تلخی‌های بزرگی داشته‌ایم؛ امّا فتوحات بزرگ که یک ملّت این‌جور ناگهان بشکفد، این‌جور ناگهان رشد کند، این‌جور ناگهان همه‌ این حصارهای گوناگون را که دور او به حالت مصنوعی چیده بودند، به هم بریزد، قد بکشد، سر بلند کند و وضعش در ظرف بیست سی سال این تغییر عظیم را بکند، هرگز چنین چیزی در کشور رخ نداده بود…

خوب، این مزرع مهمّی است برای رشد فرهنگ، اندیشه و هنر از این استفاده کنید، این زمانه را تصویر کنید، با این تصویرِ خودتان زمانه را غنی کنید. هرچه که شما بگویید که خوب باشد، درست باشد، مستحکم باشد، متین باشد، پرمغز باشد، این زمانه‌ شما را غنی می‌کند؛ این ظرف را پر می‌کند از محتوای باارزش و غنی و مستغنی کننده.

بیانات در دیدار شاعران ‌۱۳۸۹/۰۶/۰۳

 منبع: بولتن نیوز

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 19 فروردین 1395  ] [ 5:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
کد خبر : 1894481
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردین ۱۳۹۵در ۱۱:۴۶ ق.ظ
به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای؛

روایت تصویری خون بها

روایت تصویری خون بها به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای

به گزارش مشهد پیام،

به فراخورفرارسیدن روز فناوری هسته ای و حوادث و وقایع اتفاقیه در طول دو سال اخیر و فراموشی یاد ستارگان هسته ای کشور که با خون خود درخت صنعت هسته ای را در مسیر انقلاب به رشد و بالندگی رسانده و استحکام بخشیدند، روایتی از این شهدا توسط موسسه رسانه ای منهاج(منهاج تی وی) تولید شد تا تذکری به مسئولان از باب خون بهای هسته ای کشور داده شود که هیپچگاه فراموش نگردند.

Video Player
 
۰۰:۰۹
۱۴:۰۹

انتهای متن/*


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 19 فروردین 1395  ] [ 5:40 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۱۴۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۵
تعداد بازدید: ۱۵۲۶۴
  برترینها

رهبر انقلاب: از هر اقدام مفید در جهت حل مشکلات مردم جداً حمایت خواهم کرد  

 

 
رهبر معظم انقلاب در دیدار عیدانه جمعی از اعضای هیأت دولت، هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مسئولان عالی دستگاه قضایی فرمودند : من از هر اقدامی که در دولت، مجلس و قوه قضاییه، در جهت منافع مردم و گشایش امور و حل مشکلات مردم باشد، جداً حمایت خواهم کرد، اما مهم این است که احساس شود کاری که انجام می گیرد، برای منافع ملی مفید و لازم است.
 
خبرگزاری ایسنا: رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن تشکر از مسئولان بویژه تلاش‌ها و زحمات دولت محترم در جهت پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، «همدلی و هم زبانی» و «اتحاد مسئولان کشور» را برای اجرای این سیاست‌ها بسیار مهم ارزیابی کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ظهر روز چهارشنبه در دیدار عیدانه جمعی از اعضای هیأت دولت، هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مسئولان عالی دستگاه قضایی و مسئولان برخی نهادها تأکید کردند: قرارگاه مرکزی اقتصاد مقاومتی باید با فرماندهی دولت و شخص معاون اول رئیس جمهور، ضمن جلب همکاری و کمک همه دستگاهها و رصد دقیق عملکرد و حرکت بخش های مختلف، و حمایت جدی از تولید داخلی، زمینه ساز اقدام همه جانبه و فراگیر بمنظور تحقق «اقدام و عمل» در اقتصاد مقاومتی شود.

ایشان نقش فرماندهی قرارگاه اقتصاد مقاومتی را در رصد دقیق فعالیت های دستگاهها، بسیار با اهمیت خواندند و گفتند: در این رصد، باید دستگاههایی که در چارچوب این سیاستها حرکت می کنند تقویت، و دستگاههایی که بی تفاوت هستند، به مسیر اصلی کشانده شوند و از اقدامات دستگاههایی که بر خلاف اقتصاد مقاومتی حرکت می کنند، جلوگیری شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه «اقدام و عمل» در اقتصاد مقاومتی باید به‌گونه ای باشد که در پایان سال، امکان ارائه گزارش دقیق و ملموس از عملکردها در حوزه های مختلف وجود داشته باشد، افزودند: مجموعه دستگاههای اجرایی، توانایی تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی را دارند و باید مجلس شورای اسلامی نیز در این مسیر به دولت کمک کند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ما به دنبال بالا بردن انتظارات و توقعات از دولت نیستیم و در جریان مشکلات و کمبود اعتبارات و منابع نیز هستیم اما باید با صرفه جویی در برخی بخشها، خلاءها و کمبودها در بخش های دیگر جبران شود.

ایشان مجموعه مدیریتی کشور را مجموعه ای زبده، با تجربه و دارای انگیزه و فکر و عمل دانستند و افزودند: قرارگاه فرماندهی که هم مرکز فکر و هم مرکز عمل است، باید با استفاده از توان خوب مدیریتی کشور و همچنین با بهره گیری از ظرفیت ها و توانایی های دستگاههای مختلف در جهت تصمیم گیری و پیگیری مراحل اجرا حرکت کند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اداره کشور که مسئولیت آن بر عهده دولت و شخص رئیس جمهور محترم است بسیار سخت است، گفتند: با توجه به اشتغالات فراوان و گسترده رئیس جمهور محترم، معاون اول رئیس جمهور که دارای جایگاه ممتازی است می تواند نقش ویژه ای برای فرماندهی قرارگاه اقتصاد مقاومتی ایفا کند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: من از هر اقدامی که در دولت، مجلس و قوه قضاییه، در جهت منافع مردم و گشایش امور و حل مشکلات مردم باشد، جداً حمایت خواهم کرد، اما مهم این است که احساس شود کاری که انجام می گیرد، برای منافع ملی مفید و لازم است.

ایشان تأکید کردند: باید در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی به توانایی ها و ظرفیت های فراوان داخلی اتکا کرد.

رهبر انقلاب اسلامی، امریکا را نماد بداخلاقی و بد ادایی دانستند و خاطرنشان کردند: به امریکاییها نمی توان اعتماد کرد و به غیر از امریکاییها، برخی کشورهای دیگر غربی نیز همینگونه هستند، بنابراین باید به توانایی های خودمان اعتماد کنیم و مواضع و عملکرد مقامات امریکا نیز تأیید کننده همین اعتقاد است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه اگر صادقانه وارد میدان شویم، قطعاً خداوند متعال کمک و یاری خواهد کرد، گفتند: در مسیر زندگی فردی و اجتماعی، همواره فراز و نشیب و سختی و گشایش وجود دارد اما مهم آن است که در همه این شرایط، مسیر و جهت گیری اصلی فراموش نشود.

ایشان لزوم جدی گرفته شدن مسئله حمایت از تولید را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید تولید، در هر دو بخش صنعت و کشاورزی، مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی «همدلی و هم زبانی و اتحاد مسئولان» را زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی خواندند و تأکید کردند: بدون همکاری مسئولان، کارها پیش نخواهد رفت.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: جمهوری اسلامی ایران همواره از امتیاز وحدت ملی برخوردار بوده است اما در کنار وحدت ملی، باید اتحاد و همدلی مسئولان نیز وجود داشته باشد و این اتحاد، منافاتی با اختلاف سلیقه ها و دیدگاهها ندارد.

ایشان دیدار امروز را مظهر همدلی و هم زبانی و انس و الفت مسئولان با یکدیگر دانستند و خاطرنشان کردند: باید مسئولان کشور با هر سلیقه و دیدگاهی، در جهت اهداف اساسی و انقلابی حرکت کنند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: امروز این احساس در کشور وجود دارد که مسئولان قوا و مسئولان اصلی نظام، به رغم برخی اختلاف سلیقه ها در شیوه ها و راهها، دارای هم فکری و هم نظری در جهت اهداف اصلی انقلاب هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشکر فراوان از صبر و بردباری خانواده های مسئولان، به‌ویژه همسران آنان، گفتند: بسیاری از تلاشها و زحمات مسئولان که مورد توجه قرار می گیرند، مدیون همسران آنهاست که معمولاً دیده نمی شوند.

در این دیدار، آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ضمن تشکر از رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی و حمایتهای ایشان از دولت، گفت: دولت برنامه جامعی برای عملیاتی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین کرده است و این سیاستها را نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی کشور می داند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: دولت به سیاستهای اقتصاد مقاومتی اعتقاد کامل دارد و این سیاستها از لحاظ شرعی، قانونی و کارشناسی، مورد قبول دولت است.

آقای جهانگیری با اشاره به تعیین اولویتهای اقتصادی سال ۹۵، در دو جلسه اخیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: شب گذشته، جلسه طولانی با بنگاههای بزرگ اقتصادی برگزار شد و دولت مصمم به راه اندازیِ تولید، توسعه‌ی صادرات، تسهیل کسب و کار و وارد کردن جدی بخش خصوصی است.

وی لازمه موفقیت دولت در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را همکاری و کمک سایر قوا و نهادهای مختلف و به‌ویژه صدا و سیما دانست و گفت: من اطمینان می دهم که دولت هر آنچه که از لحاظ دانش، تجربه، مدیریت و توان در اختیار دارد، در جهت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دریغ نخواهد کرد.

پیش از این دیدار، مسئولان نماز ظهر و عصر را به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه کردند.

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 19 فروردین 1395  ] [ 5:38 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 90 :: 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4081228 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب