کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 

سه ویژگی امام حسین(ع) به روایت پیامبر(ص)/ حقیقت رحمت الله الواسعه

 
 
تاکیدات فراوانی در روایات، مبنی بر زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) آمده است. در کنار این تاکیدات ذکر خصائص خاصه امام حسین(ع) و زیارت آن حضرت همواره توسط بزرگان قابل توجه و تامل بوده است.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: به مناسبت ایام ولادت حضرت امام حسین(ع) به سراغ دو تن از کارشناسان و وعاظ دینی کشور رفتیم تا در خصوص خضائی امام حسین(ع) با آنها گفتگو کنیم. متن زیر مشروح گفتگوی مهر با این کارشناسان دینی است.
میلاد امام حسین(ع) با اشک همراه شد
حجت الاسلام مهدی بنیانیان در توضیح احوالات بعد از ولادت امام حسین(ع) گفت: آنچه در روایات و تاریخ شیعه دریافت می شود این است که مولود سیدالشهدا با گریه و اشک ریختن بر مصائب ایشان همراه بوده است. نقل های مختلفی داریم که جبرئیل قبل و بعد از تولد امام حسین(ع) بر رسول خدا نازل شده و روضه کربلا را خوانده است.
وی افزود: قبل از ولادت امام حسین(ع) نیز حضرت فاطمه(س) به پیامبر در مورد سخن گفتن طفل با ایشان خبر داده بود که پیامبر اکرم(ص) روضه این فرزند را برای دختر خود خواند. لذا میلاد امام حسین(ع) با اشک همراه شد.
این کارشناس دینی گفت: پیامبر مباحث شفاعت را پس از این مولود مطرح کردند. در حدیث شریف کسا آمده است هر کدام از اهل بیت که به پیامبر وارد می شود آن حضرت جمله ای در مورد آنها می فرماید و وقتی امام حسین وارد می شود، پیامبر می فرماید: «السلام علیک یا شافی امتی». یعنی بحث شفاعت امت رسول الله، پس از این مولود آغاز می شود.
وی ادامه داد: چند اعجاز نیز پس از ولادت امام حسین(ع) رخ داده است که یکی از آنها شفا گرفتن فطرس ملک است که به یمن قدوم این مولود صورت گرفته است.
حقیقت رحمت الله الواسعه
حجت الاسلام بنیانیان در مورد خصائص سیدالشهدا گفت: یکی از ملاک های بارزی که در شخصیت سیدالشهدا توجه همه را جلب کرده است این است که آن حضرت حقیقت رحمت الله الواسعه خداست که در روایات متعدد به این امر اشاره شده است. این خصیصه در سیدالشهدا به شدت بروز دارد. لذا در کربلا امام حسین(ع) با حضرت حر(ع) نیز که در سپاه دشمن بود و مانع ورود حضرت به کوفه شده بود با رحمت خود رفتار کرد و وقتی حر در روز عاشورا وارد خیمه سیدالشهدا می شود، حضرت به او می فرماید: «یا حر ارفع راسک»، سرت را بالا بیاور.
وی ادامه داد: حتی وقتی شمر وارد قتلگاه می شود، سیدالشهدا جمله عجیبی به شمر می گوید. شمری که از صبح در همه جنایت های کربلا سهیم بوده است. اما لحظه ورود شمر به قتلگاه، حضرت به ایشان می فرماید من تا دقایقی دیگر بر اثر این زخم ها از این دنیا می روم. لذا آن نیت خود را اجرا نکن و برو، من تو را شفاعت خواهم کرد که در قیامت کنار جدم رسول الله(ص) بنشینی.
این کارشناس دینی افزود: چرا امام حسین این جمله را به شمر می گوید؟ چون او اباعبدالله است. او پدر بندگان خدا و پدر عباد است. این پدر برای همه خلق باید پدری کند. این همان رحمت الله الواسعه بودن آن حضرت است.
بنیانیان گفت: رحمانیت خدا به این معنی است که وقتی باران می بارد در همه زمین ها اعم از گنه کار و اولیا خدا می بارد و فرقی بین مومن و کافر وجود ندارد و به همه رحمت می رساند. بخاطر همین همه عالم دارند ذیل محبت سیدالشهدا جمع می شوند. چون تحقق ظهور به این است که مردم دور سیدالشهدا جمع شوند.

حقایق زیارت سیدالشهدا
این کارشناس دینی در مورد خصائص زیارت سیدالشهدا گفت: در مورد زیارت سیدالشهدا توصیه می کنم همه کسانی که محب آن حضرت هستند کتاب کامل الزیارات ابن قولویه را مطالعه کنند. باید بفهمیم که حقیقت زیارت چیست. شما عباراتی در زیارت سیدالشهدا می بینید که در مورد هیچ مناسکی این عبارات وجود ندارد. باید به این فکر شود که چرا عبارات زیارت سیدالشهدا را استثنا کرده اند؟
وی افزود: امام صادق(ع) حضرت فرمودند اگر ما حقایقی از زیارت سیدالشهدا را به شما بگوییم، شما از شدت ذوق زیارت در دم جان می دهید. یا می فرمایند که اگر بفمید خداوند در زیارت سیدالشهدا چه چیزی به شما عطا می کند به روی هم شمشیر می کشید تا به کربلا برسید! این روایات روایات عجیبی است که همه آن در کامل الزیارات وجود دارد و مورد تایید است.
بنیانیان گفت: اهل بیت فرموده اند که ما چیزی در این باب نمی گوییم. اما همان چیزهایی که گفته اند نیز بسیار عجیب است. مثلا فرموده اند که «من زار حسین بن علی بکربلا کمن زار الله فوق عرشه». این خیلی عبارت عجیبی است. روایتی از امام صادق در کامل الزیارات وجود دارد که حضرت می فرماید شبهای جمعه خدا زائر سیدالشهدا است. امام کاظم در بحث زیارت سیدالشهدا می فرماید که کمترین چیزی که خدا به زائر بخاطر زیارت سیدالشهدا عطا می کند این است که گناهان گذشته و آینده او بخشیده می شود.
امر امام هادی(ع) به زیارت سیدالشهدا با وجود خطرات
این کارشناس دینی ادامه داد: در هیچ مناسکی اجازه ندارید به خود یا مال یا اطرافیان خود ضرر وارد کنید. اگر به جان و مال در خطر باشد حج تعطیل می شود. اما در مورد زیارت سیداشهدا اینگونه نیست. در زمان امام هادی(ع) خدمت آن حضرت رسیدند و عرض کردند که بخاطر زیارت سیدالشهدا دست را قطع می کنند، حضرت فرمودند که با این حال به زیارت بروید. عرض کردند یک دست و یک پا را قطع می کنند باز هم حضرت امر به زیارت فرمودند. به حضرت عرض کردند از هر دو نفر زائر، یک نفر را می کشند، باز هم امام هادی(ع) امر به زیارت فرمودند.
بنیانیان افزود: بر همین اساس و باور در همین زمان اخیر نیز صدام دوازده هزار نفر کشت تا راه کربلا را ببندد. این زیارت در عالم استثنا شده است.
کربلا محور ظهور بقیه الله برای تعالی عالم است
وی ادامه داد: در مفاتیح آمده است که وقتی امام صادق در مورد زیارت سیدالشهدا صحبت می کنند تنها لفظ واجب شرعی را به کار نمی برند. همه طور می فرمایند که باید به زیارت بروید و حتی لفظ واجب به معنای واجب تاکیدی(نه شرعی) را بکار می برند. می فرمایند دوستان ما اگر غنی هستند باید سه بار به زیارت سیدالشهدا بروند و کسانی که فقیر هستند سالی یک بار و یا در عبارت دیگر سه سال یکبار باید به زیارت کربلا بروند.
این کارشناس دینی گفت: همه این روایات خبر از یک اتفاق مهم می دهد که کربلا محور ظهور بقیه الله برای تعالی عالم است. امام زمان طوقه ای به شیخ مفید نوشته اند که علت غیبت ما این است که شما تحت امر ما اجتماع قلوب ندارید. لذا اکنون ما در اربعین این اجتماع قلوب را می بینیم. تنها راهی که ما به ظهور امام زمان برسیم و عالم به آن غایت خود برسد، اجتماع مردم در کربلا است. بخاطر همین است که اهل بیت تاکید بر زیارت دارند. لذا امام جواد(ع) فرمودند هر روز می توانید زائر سیدالشهدا باشید.
وی در خصوص آثار زیارت کربلا گفت: عزت دنیا، طول عمر، راحتی قبر و برزخ، اعجاز در مواقفی که در آن عالم گیر خواهیم کرد، نتیجه زیارت سیدالشهدا است. از همه اینها که بگذریم خوب است به این روایت اشاره کنم که راوی آن عایشه است و اهل سنت نیز این روایت را نقل کرده اند که روایت مفصلی است. اما من جمله آخر آن را عرض می کنم که پیامبر فرمودند هر قدم به سمت کربلا 99 حج و 99 عمره و 99 جهاد به همراه من خواهد بود. روایتی از امام صادق وجود دارد که بی نظیر است. حضرت می فرماید کسی که به زیارت امام حسین(ع) برود به هر قدمی کانّه یکی از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده است. در نهایت امام رضا می فرمایند دوستان ما همه این ثواب ها را می دانند اما به این خاطر به کربلا می روند که مادر ما فاطمه(س) را شاد کنند.
حجت الاسلام بنیانیان در مورد خصائص قبه سیدالشهدا گفت: یکی از آن چیزهایی که در روایات ما استثنا شده است وعده ای است که جبرئیل بعد از تولد سیدالشهدا به پیامبر می دهد که یکی از آن وعده ها این بود: «استجابه تحت قبته و شفا فی تربته». فرمود دعا تحت قبه امام حسین مستجاب می شود که این امر توسط اهل بیت تاکید شده است. به عنوان مثال وقتی امام هادی(ع) بیمار می شوند، به یکی از دوستان خود مبلغی پول می دهند و می فرمایند شما بروید و برای شفای من تحت قبه سیدالشهدا دعا کنید. آن فرد سوال می کند که شما امام زمان هستید و من می دانم که حیات و ممات عالم تحت اختیار شماست، چرا من تحت قبه سیدالشهدا برای شما دعا کنم؟ حضرت در پاسخ می فرمایند ما اهل بیت هم دوست داریم که شفای خود را از ناحیه سیدالشهدا بگیریم چون خدا استجابت دعا را تحت قبه سیدالشهدا قرار داده است.
امام حسین(ع) باب نجات امت
وی ادامه داد: احادیثی که از اهل بیت در مورد دوران آخر الزمان به ما رسیده است نشان می دهد که نگه داشتن دین مانند نگه داشتن آتش در کف دست است. امام حسن عسکری(ع) فرمودند در آخر الزمان مردم فکر می کنند مومن از دنیا می روند در حالی که کافرند. دعای مخصوصی که توصیه شده در دوره ما یعنی آخرالزمان خوانده شود دعای «الهی عظم البلا» است. یعنی در دوران بلا و سختی هستیم. امام زمان فرمودند که یک راه نجات دارید. حضرت در زیارت ناحیه فرمودند «السلام علیک یا بات نجات امه» لذا اگر می خواهیم نجات پیدا کنیم و دین ما حفظ شود یک راه در آخر الزمان وجود دارد و آن حضرت اباعبدالله(ع) است.

سه ویژگی امام حسین(ع) به روایت پیامبر(ص)
حجت الاسلام عبدالله کرمی نیا در مورد خصائص سیدالشهدا(ص) گفت: روایتی از پیامبر اکرم(ص) آمده است که سه مبارکی و میمنت به حسین بن علی(ع) داده شده است. بر اساس این سه ویژگی، امام حسین(ع) با دیگر اهل بیت و معصومین متمایز شده است.
وی ادامه داد: یکی «شفا فی تربته» است که در تربت مضجع شریف امام حسین(ع) شفا قرار داده شده است. خوردن خاک حرام است ولی تربت سیدالشهدا به میمنت آن حضرت و مبارکی و تبرک ایشان نه تنها حرام نیست بلکه خوردن آن مستحب است. لذا در احکام داریم که وقتی طفل به دنیا می آید مستحب است که کام او را با تربت امام حسین(ع) بردارند. همچنین مستحب است قبل از اینکه میت را دفن کنند در دهان و زیر زبان و روی پیشانی و کف دست آن تربت قرار دهند. لذا خوردن تربت قبر سیدالشهدا موجب شفای همه دردهاست. یکی از روایاتی که روی ضریح قبلی امام حسین(ع) طلاکوب شده بود همین حدیث پیامبر بود.
این کارشناس دینی در مورد دومین خصوصیت امام حسین(ع) گفت: دومین خصوصیت «و الاستجابة الدعا تحت قبته» است که دعا زیر قبه امام حسین(ع) مستجاب است. لذا فرمودند وقتی به آنجا مشرف شدید حاجات خود را طلب کنید. طبق این فرمایش نبوی یکی از جاهایی که دعا مستجاب است همین زیر قبه امام حسین(ع) است. در مورد خاک قبر فرموده اند که تا یازده متر دور قبر، تربت محسوب می شود که به آن حائر حسینی گفته می شود.
وی ادامه داد: وقتی متوکل برای محو نام و یاد حسین بن علی(ع) بر روی قبر آن حضرت آب انداخت. در روایت داریم که آب از جایی به بعد جلوتر نرفت و در اصطلاح تحیر پیدا کرد و حیران شد. به آن محدوده حائر گفته اند. بعضی فرمودند خاک آن قسمت تربت محسوب می شود.
این کارشناس دینی گفت: وقتی امام حسین وارد کربلا شدند زمین هایی را خریداری کردند و این را پیش بینی کردند که این محل زیارت گاه خواهد شد و می خواستند زوار زیر دین کسی نباشند. بخاطر همین بعضی دیگر از بزرگان فرموده اند که کل خاک کربلا تربت محسوب شود.
وی ادامه داد: همین که از خاک کربلا برای مهر و تسبیح استفاده شود جز استحباب هاست. حضرت زهرا(س) از تربت قبر حمزه سیدالشهدا برای درست کردن تسبیح و مهر استفاده می کردند. بعد از شهادت امام حسین(ع) هم مهر و هم تسبیح از خاک مقدس ایشان درست شده است و همه اینها تعظیم و تکریم را می رساند تا جایی که خوردن آن نیز به جهت شفا توصیه شده است. در نهایت اجابت دعا هم در کنار قبر مطهر و حائر حسینی قریب به اجابت است.
حجت الاسلام کرمی نیا در مورد ویژگی سومی که رسول اکرم در خصوص امام حسین(ع) فرموده است، گفت: «و الائمة من ولده» یعنی ائمه بعد از امام حسین همه از اولاد آن حضرت هستند. لذا امام زمان هم که می خواهند خود را معرفی کنند می فرمایند من نهمین فرزند از نسل حسین(ع) هستم. لذا خدا به خاطر جهاد و مقاومتی که حسین بن علی(ع) برای حفاظت از دین و راه خدا به خرج داد. این ویژگی را به آن حضرت عنایت نموده است.
وی ادامه داد: در روایت داریم قبل از ولادت امام حسین(ع)، زهرای مرضیه گاهی اوقات دچار پریشانی می شدند. رسول اکرم وارد می شدند و می دیدند حضرت زهرا گریان هستند و وقتی سبب را سوال می کردند می فرمودند این فرزندی که در رحم دارم گاهی با من حرف می زند و چیزهای می گوید. گاهی اوقات می گوید انا الغریب و انا العشان. به هر حال این امر موجب ناراحتی مادر می شود. لذا وقتی پیامبر می خواهد حضرت زهرا را تسلی بدهند یکی از بشارت هایی که به حضرت زهرا دادند همین بود که «و الائمه من ولده» که امامان پس از حسین بن علی(ع) همه از نسل حسین تو هستند و مهدی ما از نسل حسین توست که یک روز خواهد آمد و انتقام همه ظلم ها و ستم ها را خواهد گرفت. لذا این سه ویژگی که عرض شد روایتی از پیامبر اکرم(ص) در این خصوص بود.
این کارشناس دینی در خصوص آثار زیارت سیدالشهدا گفت: روایات بسیار مفصلی در باب زیارت امام حسین(ع) وجود دارد. این تاکیدات بخاطر عظمت سیدالشهداست که دائما بشریت و خصوصا محبین و شیعیان راه ایشان را فراموش نکنند. این همه تاکید و تحریک قطعا همین است که هیچ وقت دچار فراموشی و دچار کهنگی نشود.
آثار زیارت امام حسین(ع)
وی ادامه داد: پیامبر فرمود «ان لقتل الحسین حراره فی قلوب المومنین لا تبرد ابدا» از شهادت امام حسین حرارتی در دل مومنین هست که هرگز رو به سردی نخواهد گذاشت. اهل بیت خواستند که این محبت و حرارت و جوشش دائما در قلوب مومنین وجود داشته باشد. لذا تاکیدی که در خصوص زیارت امام حسین(ع) می کردند نیز از همین جهت بوده است.
این کارشناس دینی گفت: ما در روایات داریم سلاطین جور راه کربلا را می بستند و اجازه نمی دادند مردم به زیارت بروند تا به زعم خود نور اهل بیت را خاموش کنند. خدا در قرآن می فرماید: «يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ» کسانی می خواهند با باد دهان خود نور خدا را خاموش کنند، خداوند نور خود را تمام خواهد کرد و هرگز نخواهد گذاشت این نور خاموش شود.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که اهل بیت در طول تاریخ می کردند این بود که دوستان و یاران خود را تحریک به زیارت حسین بن علی می کردند. گاهی اوقات امام صادق(ع) خودشان هزینه سفر افراد را تقبل می کردند و توشه راه انان را می دادند تا زیارت امام حسین(ع) خلوت نباشد و دائما این شور و نشاط و حال وجود داشته باشد.
این کارشناس دینی گفت: تاکیدات ثواب هایی که برای زیارت امام حسین(ع) فرمودند نیز به همین خاطر است که مثلا گاهی با حج یا عمره مقایسه شده است. در بعضی از روایت هر قدم معادل با حج در نظر گرفته شده است. مثلا فرمودند زیارت کربلا ده حج و عمره ثواب دارد و راوی تعجب می کند. حضرت عدد را بالا می بردند و تا صد حج و عمره و تا هزار حج و عمره ثواب ها را اضافه کردند.
وی ادامه داد: در بعضی دیگر از روایات اهل بیت می فرمودند که زیارت کربلا معادل حج و عمره ماست. حج و عمره پیامبر و اهل بیت که مقبوله است لکن مساوی با زیارت کربلا زائران قرار داده شد. گاهی هر قدم را معادل عمره گرفته اند.
حجت الاسلام کرمی نیا گفت: حال اینکه چرا زیارت کربلا با حج مقایسه شده بحث مفصلی است اما یکی از ویژگی های حج این است که جامع همه عبادات است. احرام و دوری گزیدن از خیلی از حلال ها و نماز و عبادت شخصی و عبادت اجتماعی در آن وجود دارد و جامعیتی دارد. لذا زیارت سیدالشهدا با حج مقایسه شده است. یکی از چیزهایی که اهل بیت برای تهییج و تحریک مردم به زیارت سیدالشهدا انجام دادند، همین مقایسه با حج بوده است.
وی ادامه داد: در برخی از روایات داریم که کسی که امام حسین را زیارت کند انگار ما اهل بیت را زیارت کرده است. مثلا با زیارت پیامبر یا امیرالمومنین یا ائمه دیگر مقایسه شده است. اما ما ظاهرا فقط راجع به امام حسین این روایت را داریم که کسی که حسین بن علی را زیارت کند «کمن زار الله فوق عرشه» انگار خدا را در عرش او زیارت کرده باشد. لذا زیارت امام حسین معادل زیارت خدا قرار داده شده است. چون حسین بن علی کسی است که پرچم توحید را در عالم بلند کرده است و این مقام به این عزیر الهی وا نهاده شده است.
این کارشناس دینی در پایان گفت: کتاب کامل الزیارت ابن قولویه قمی که استاد شیخ مفید بوده، کتاب بسیار مستندی است و بسیاری از بزرگان ما اسامی کسانی که نام آنها در سلسه احادیث کتاب کامل الزیاره آمده را ثقه می دانند.
وی گفت: این کتاب جامع روایاتی است که درباره زیارت اهل بیت آمده است اما بخش اعظم این کتاب روایات در باب زیارت حسین بن علی است و بخش کمتر آن در خصوص زیارت سایر ائمه است. این کتاب در دسترس است و می توان به آن مراجعه کرد.
 
 
کد مطلب: 332348
 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:20 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۳۲۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹
برترینها


دفاع تمام قد سفیر عراق از ایران

 
سفیر عراق در ایران گفت: پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب شاهد هستیم که جانشین ایشان یعنی مقام معظم رهبری به بهترین شکل ممکن اداره امور را به دست گرفته و هر روز توفیقاتی بر جهان اسلام می‌افزاید.
 
خبرگزاری تسنیم: راجح صابر عبود الموسوی ظهر امروز با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد اظهار داشت: ملت ایران در سال ۵۷ به پیروزی نمی‌رسید اگر امام خمینی(ره) در آن زمان راهکاری از اهل بیت(ع) برای ایرانی‌ها به وجود نمی‌آورد.

وی افزود: امروز پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب شاهد هستیم که جانشین ایشان یعنی مقام معظم رهبری به بهترین شکل ممکن اداره امور را به دست گرفته و هر روز توفیقاتی بر جهان اسلام می‌افزاید.

راجح الموسوی عنوان کرد: زمانی که مرا برای نمایندگی در ایران می‌فرستادند از مسئولان سوال کردم که به کجا می‌روم و آنها نیز پاسخ دادند که ما تو را به مهمترین کشور برای عراق یعنی ایران اسلامی اعزام خواهیم کرد و بنده افتخار می‌کنم که در کشور دوم خود قرار دارم.

وی با بیان اینکه ایران در کنار عراق نقش بسیار مهم و موثری دارد گفت: استکبار جهانی هر روز بر توطئه‌های خود برای ضربه زدن به کشورهای اسلامی می افزاید و دست از خصومت و دشمنی برنخواهد برداشت.

سفیر عراق در ایران افزود: باید توجه همگان را به اتحاد و برادری کشورهای مسلمان جلب کرد تا ببینند که اتحاد دین می‌تواند سبب برادری و محبت ائمه نیز می‌تواند زمینه ساز گسترش عدل و عدالت شود.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی، آنها صدام حسین را برای به زانو درآوردن ایران مامور کردند که در این راه به شدت ضربه خوردند اما متاسفانه آنها هیچگاه از تاریخ درس عبرت نگرفته و هم اکنون نیز گروه‌های تکفیری را برای ایجاد آشوب در منطقه به وجود آورده اند.

راجح الموسوی ادامه داد: صدام حسین در تمامی دوران خود «حرف شنو و مزدور» مستکبران بود، از این رو آنها با اجیر کردن صدام برای حمله به کویت در نظر داشتند تا با ایجاد پایگاه‌های نظامی در منطقه خود را به ایران و عراق نزدیک‌تر کنند.

سفیر عراق در ایران تصریح کرد: آمریکایی‌ها زمانی که فهمیدند نمی‌توانند به مقاومت ایران خدشه‌ای وارد سازند به سوی محاصره ایران گام برداشتند و تمامی این اتفاقات برای این صورت می‌گیرد که ایران می‌خواهد مستقل باشد.

وی افزود: این محاصره خواست خداوند بوده و برای ایرانی‌ها این برکت را داشته که زمینه‌ای برای روی پا ایستادن خودشان فراهم گشته پس باید از مسئولان ایرانی بپرسیم که ایران بعد از محاصره چگونه باید باشد.

راجح الموسوی تاکید کرد: آمریکایی‌ها حق دارند که در جوامع بین الملل از حضور ایران نگران باشند زیرا این ایران بود که پشت پرده بسیاری از رفتارهای آمریکا و استکبار جهانی را به نمایش در آورد و سبب سرافکندگی مسئولان آمریکایی شد.

سفیر عراق در ایران با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: رهبری ایران سالها است بر موضوعی به نام اقتصاد مقاومتی تاکید دارد ما نیز در کشور عراق به این نتیجه رسیده‌ایم که برنامه اقتصاد مقاومتی برنامه پیشرفت آیندگان در ایران خواهد بود.

وی تصریح کرد: ایران موشک می‌سازد اما نه برای خونریزی و جنگ، بلکه موشک می‌سازد تا پیروزی‌های خود را به اثبات برساند و این موشک‌ها سبب می‌شود تا قدرت‌های بزرگ جهان به پای میز مذاکره بیایند.

راجح الموسوی با اشاره به ایجاد گروه‌های تروریستی در مناطق خاطرنشان کرد: بعد از امتحان حربه‌های متفاوت و ناکامی در ضربه زدن به کشورهای مقاومتی منطقه سرانجام دست به ایجاد گروه‌های تکفیری و تروریستی زدند و طالبان و داعش را به وجود آوردند.

سفیر عراق در ایران یادآور شد: در ابتدای وجود این گروه‌ها، تمام دنیا را از شیوع این ویروس کشنده باخبر کردیم اما کسی توجهی نکرد اما امروز به جایی رسیده‌ایم که داعش در قلب اروپا عملیات تروریستی انجام می‌دهد.

وی با اشاره به گفت‌وگو‌های وین گفت: در گفت‌وگوهای وین در رابطه با سوریه برای حضور ایران شرط‌هایی مطرح شده بود اما همگان دیدند که ایران به واسطه قدرتی که داشت بدون در نظر گرفتن هیچ شرطی در این گفت‌وگوها شرکت کرد و نظر خود را داد.

راجح الموسوی با بیان اینکه ایران قدرتی برای مستضعفان دنیا است گفت: پدیدآوردندگان داعش زمانی که شکست‌های متوالی نیروهای دست اموز خود را می‌بینند برای خالی کردن عقده خود حزب الله را تروریست می خوانند.

سفیر عراق در ایران افزود: همین حزب الله نیروهای شیعه خود را برای دفاع از سنی‌های بوسنی و هرزگوین اعزام می‌کند و در جایی دیگر باز همین شیرمردان حزب الله برای دفاع از برداران سنی خود به تکریت اعزام می‌شوند.

وی با تاکید بر نقش ایران در مقاومت‌های عراق تصریح کرد: اگر مقاومت‌های ایران نبود عراق نابود می‌شد و نابودی عراق نیز به آشوب در منطقه خواهد انجامید.

راجح الموسوی عنوان کرد: از جنگ افروزان جهان که به ایران تهمت‌هایی می‌زنند سوالی دارم که آیا کشوری را سراغ دارند که ایران به آنها حمله کرده باشد؟

سفیر عراق در ایران با قدردانی از زحمات مدیریت شهری در برگزاری مراسم اربعین حسینی در سال گذشته گفت: باعث افتخار بود که در کنار خادمین حرم امام رضا(ع) در کربلای معلی به خدمت رسانی زائران امام حسین(ع) مشغول بوده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: ۲۷ میلیون زائر اربعین در حال به عراق آمدند که ما در کنار گوشمان با داعش در حال جنگ بودیم اما مدیریت بی کفایت سعودی نتوانست از ۲ میلیون زائر بیت الله الحرام مراقبت کند.

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:19 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
بازدید رئیس سازمان قضایی استان فارس از گروه پدافند هوایی کمیل سپاه

1395/2/21 سه شنبه

 

 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان فارس از گروه چهارم پدافند هوایی کمیل سپاه بازدید کرد.

در ابتدای این دیدار، فرمانده گروه پدافند هوایی کمیل ضمن خوش آمد گویی، از حضور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فارس در این یگان تشکر و قدردانی کرد.
سردار عیدی پور، زحمات سازمان قضایی نیروهای مسلح استان فارس را قابل تقدیر دانست و گفت: برگزاری نشست ها و کلاس های آموزشی توسط قضات، در عملکرد و نگرش و رفع مشکلات قضایی این گروه تأثیرات بسزایی داشته است.
در ادامه، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان فارس گروه پدافند هوایی کمیل را یکی از بهترین و موفق ترین یگان های استان در پیشگیری از وقوع جرم معرفی کرد.
سیدابوالحسن هاشمی افزود: در این یگان، زحمات بسیاری در این زمینه کشیده شده و شاهد آن هم آمار پایین جرایم و تخلفات نیروهای پایور و وظیفه است.
وی گفت: ارتباط با خانواده سربازان وظیفه و با خبر کردن آنان از مشکلات فرزندانشان و نقش موفق دفتر نمایندگی ولی فقیه، حفاظت، بازرسی و قضایی منتهی به کاهش آمار جرایم این یگان شده است.
در پایان این بازدید، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان فارس از زحمات ستوان دوم «ظهرابی» مسئول قضایی گروه چهارم کمیل تقدیرکرد.

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:18 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر : 1895408
تاریخ انتشار : ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵در ۱۰:۵۵ ق.ظ
من کارت مشهد کارت می‌شود؟ نمی‌شود؟

دست رد فرمانداری مشهد بر هزینه تراشی مضاعف شورای شهری ها

فرمانداری مشهد به عنوان مرجعی که باید این مصوبات را تایید کند در تاریخ 18 اردیبهشت ماه با نامه ای به شورای اسلامی شهر مخالفت خود را با تغییر نام من کارت اعلام کرده است.
n00091065-b

به گزارش مشهدپیام، در یکصد و هجدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد بود که تغییر نام من کارت به مشهد کارت مورد تصویب اعضای شورای شهر قرار گرفت.

 

سیدجلال فیاضی، رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد به عنوان یکی از امضا کنندگان این طرح اظهار داشت: یکی از مسایلی که در جامعه ما رواج دارد فرد گرایی و دوری از کار جمعی است.
وی افزود: من کارت ترویج کار فردی را گسترش می‌دهد و نشانه‌ای از شهر مشهد هم ندارد لذا پیشنهاد تغییر نام من کارت به مشهد کارت داده شده است و مقرر شده این کار به تدریج انجام شود.

 

وقتی به سخنان این عضو شورای شهر می‌نگریم در می یابیم که دلایل محکمی برای تغییر این نام ارائه نشده است.

 

بنا به گفته‌‎های فیاضی واژه «من کارت» منیت دارد و باید از واژهای بهره گرفت که عمومیت داشته باشد، دلیل دیگر فیاضی از موافقتش با این طرح این است که هنگامی که زائران حضرت رضا(ع) به مشهد می‌آیند و «مشهد کارت» خریداری می‌کنند، با برگشت به شهرشان و در دست داشتن این کارت، خاطره سفر از مشهد برایشان تداعی می‌شود.

 

 

فرمانداری مشهد نیز به عنوان مرجعی که باید این مصوبات را تایید کند در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه با نامه ای به رییس شورای اسلامی شهر مخالفت خود را با انجام این طرح اعلام کرده است.

 

 

فرمانداری مشهد نیز در دلایل مخالفت خود آورده است که هنوز من کارت های در دست مردم دارای اعتبار ریالی است و همچنین بابت خرید آن هزینه صرف شده که در مصوبه مذکور تعیین تکلیف نشده است.

 

index

 

 

گفتنی است بر مبنای آمار کارشناسان در حال حاضر ۸۰۰ هزار کارت فروخته نشده در دست شهرداری است و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار کارت به فروش رسیده است، این ارقام یعنی تا یک سال آینده نیازی به چاپ مجدد کارت نیست.

 

 

نکته دیگر این که بر فرض این کار انجام شد چه نفعی برای مردم شهر مشهد دارد و چه باری از روی دوش آنها بر خواهد داشت؟

 

 

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

زیباترین رابطه ی طبیعت +عکس

 

 

رابطه ی مادر فرزندی همیشه زیباترین روابط بوده، چه رابطه ی انسانها با مادرانمان چه رابطه ی حیوانات با مادرانشان.
 
ساعت 24: رابطه ی مادر فرزندی همیشه زیباترین روابط بوده، چه رابطه ی انسانها با مادرانمان چه رابطه ی حیوانات با مادرانشان.

مادران طبیعت (تصاویر)
آهوی ایمپالا به همراه فرزندان خود در پارک اورلاندو و بوش

مادران طبیعت (تصاویر)
بچه زرافه ی تاز ه متولد شده که دارد تلاش می کند که روی پاهایش بایستد

مادران طبیعت (تصاویر)
بوسه ی اورانگوتان مادر برای فرزندش

مادران طبیعت (تصاویر)
پاندای ایبنگ با فرزند تازه متولد شده ی خود در مرکز نگهداری از پانداها در چین

مادران طبیعت (تصاویر)
خانواده ی تک فرزنده ی فیل ها

مادران طبیعت (تصاویر)
خرس مادر و فرزندش در پارک ملی آلمان

مادران طبیعت (تصاویر)
دو توله خرس قطبی به همراه مادرشان در حال عبور از راه های یخی

مادران طبیعت (تصاویر)
شغال پشت مشکی به همراه فرزندانش در حال خوردن غذا

مادران طبیعت (تصاویر)
شیر ماهی به همراه فرزندش در حال شنا

مادران طبیعت (تصاویر)
کرگدن مادر به همراه فرزند خود در پارک اورلاندو و بوش

مادران طبیعت (تصاویر)
مادر پنگوئن به همراه فرزندش

مادران طبیعت (تصاویر)
مادر چیتا به همراه فرزندانش در حال بررسی چرایی ماجرا

مادران طبیعت (تصاویر)
مادر گوریل و فرزندش دست در دست هم

مادران طبیعت (تصاویر)
ماده شیر و توله اش که در حال حمام کردن است

مادران طبیعت (تصاویر)
یک آرمادیلوی بچه با مادرش در پارک اورلاندو و بوش

مادران طبیعت (تصاویر)
یک کره اسب که به همراه مادرش برای چرا آمده

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

شش اصل برای تقویت توکل به خدا

 

 

با اینکه نماز می خوانم و روزه می گیرم و در زندگی سعی می کنم از اصول دین پیروی کنم ولی آنطور که باید به خدا توکل و اطمینان ندارم
 
توکل به خدا ،ایمان به خدا

با اینکه نماز می خوانم و روزه می گیرم و در زندگی سعی می کنم از اصول دین پیروی کنم ولی آنطور که باید به خدا توکل و اطمینان ندارم. همش یک احساس خلا با من هست که کسی با من نیست و دلم قرص نیست که خدایی هست که به من کمک میکند. اگر ممکن است راهنماییم کنید تا بتوانم این مشکل را در خود حل کنم.

توکل بر خدا

ایمان به خدا درجات زیادی دارد و باید همواره سعی کنیم درجه ی ایمان خود را بالا ببریم و به جایی برسیم که بدانیم خداوند در جهان همه کاره است و جز او هیچ کس، نمی تواند خیر و ضرری به ما برساند. او مالک و مدبر جهان است و بی اذن او حتی یک برگ از درخت نمی افتد. وقتی این باور در ما عمیق شد و ما رابطه ی خود را با خدا درست کردیم و همه جا از او اطاعت کردیم، دیگر خیالمان راحت است که خدای قادر و حکیم و مهربانی داریم که همه جا با ماست و آن جایی که هیچ کس نیست که به داد ما برسد، تنها اوست که دست ما را می گیرد و به ما کمک می کند.
برای تقویت توکل، ایمان به شش اصل زیر، لازم است:

1. ایمان به خدا: باید ایمان داشت كه خداوند كریم از رگ های گردنمان به ما نزدیک تر است، به ما لطف و توجه ویژه دارد و لحظه ای ما را به خود وا نمی گذارد.

2. باور داشتن به حكمت و مصلحت خداوند: باید بر این باور باشیم كه خداوند، حكیم است و صلاح ما را بهتر از خودمان می داند.

باید ایمان داشت كه خداوند كریم از رگ های گردنمان به ما نزدیک تر است، به ما لطف و توجه ویژه دارد و لحظه ای ما را به خود وا نمی گذارد.

3. باور داشتن به قدرت و نظارت خداوند: اعتقاد به قدرت خداوند و باورداشتن به این كه خداوند، ناظر همه رخدادها و اتفاق ها می باشد و هیچ کاری بدون اذن و مشیت او انجام نمی شود و او توان برآوردن هم ه نیازها و خواسته های ما را دارد.

4. باور داشتن به پاسخ گویی و اجابت خداوند: اعتقاد به این كه خداوند به خواست ها و دعاهای ما پاسخ می دهد و دعاهای ما را مستجاب می كند و اگر او را در سختی بخوانیم، ما را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

5. تلاش برای رسیدن به هدف: تلاش و كوشش خستگی ناپذیر در راه رسیدن به هدف نیز یكی از اركان توكل به خداوند است. کسی که بر خدا توکل می کند، با نگرش مثبتی كه به نتیجه عمل خود دارد، با كوشش خستگی ناپذیر، در راستای هدف خود تلاش می كند و این كوشش، برخاسته از تكیه گاه استواری است كه در آن هیچ گونه شكستی را نمی توان تصور کرد.

6. واگذاری كارها به خداوند: سپردن بار زندگی به خداوند، به انسان كمک می كند كه دشواری ها را آسان تر پشت سر بگذارد و زیر بار سختی ها و دشواری ها خم نشود.

موفقیت ما در به كارگیری این راهبرد مؤثر (توكل به خداوند)، بستگی به میزان استواری ایمان، باور و عمل صادقانه ما به شش اصل بالا دارد.

منبع :تبیان


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:15 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

راهکارهایی برای قضا نشدن نماز صبح

 

 

مطالب مذهبی ،راهکارهایی برای قضا نشدن نماز صبح ، اگر می خواهیم صبح بیدار شویم اول باید عشق خدا را در خودمان کوک کنیم و بعد البته رعایت مواردی هم می تواند کمک کار باشد
 
نماز صبح،نماز
مطالب مذهبی ، راهکارهایی برای قضا نشدن نماز صبح ، اگر می خواهیم صبح بیدار شویم اول باید عشق خدا را در خودمان کوک کنیم و بعد البته رعایت مواردی هم می تواند کمک کار باشد.

نماز در حقیقت فرصتی است تا انسان با خدای خویش صحبت کند، و این توفیقی است که از جانب حضرت دوست، نصیب بندگانش می شود تا بتوانند در طول شبانه روز دقایقی را با معبود خویش به مناجات بپردازند؛ (طه، 14) لذا درخواست پیامبران و اولیای الهی همواره از خداوند متعال این بود که پروردگارا

ما را توفیق ده تا در زمره نمازگزاران باشیم

قرآن کریم از زبان حضرت ابراهیم خلیل (علیه السلام) چنین نقل می کند: «رَبِّ اجْعَلْنی مقیمَ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذرِّیَّتی رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دعاءِ»؛ (ابراهیم، 40) پروردگارا، مرا برپا کننده نماز قرار ده، و از فرزندانم (نیز چنین فرما)، پروردگارا دعاى مرا بپذیر.
این مسئله آن قدر برای ابراهیم (علیه السلام) اهمیت دارد که بعد از درخواست از خدا، دوباره می فرماید این درخواست مرا اجابت کن.

در جایی دیگر خداوند از ویژگی منافقان را تنبلی در نماز می داند: إِنَّ الْمنَافِقِینَ یخَادِعونَ اللَّهَ وَهوَ خَادِعهمْ وَإِذَا قَاموا إِلَى الصَّلاَهِ قَاموا کسَالَى یرَاءونَ النَّاسَ وَلاَ یَذْکرونَ اللَّهَ إِلاَّ قَلِیلاً (نساء:۱۴۲)-همانا منافقان، خدا را فریب می دهند در حالی که خداوند، آنان را فریب می دهد. و هنگامی که برای نماز بر می خیزند با سستی و تنبلی، و برای نشان دادن مردم، نماز می خوانند. و خدا را فقط اندکی یاد می کنند.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: هیچ بنده ای نیست که به اوقات نماز و مواضع خورشید اهتمام ورزد مگر اینکه آسودگی در هنگام مردن و از بین رفتن غم و اندوه ها و نجات از آتش را برایش ضمانت کنم

در این میان توجه به نماز صبح در آیات و روایات نیز مشاهده می شود؛ چنانچه قرآن کریم می فرماید: «أَقِمِ الصّلاةَ لِدلوكِ الشّمْسِ إِلى غَسَقِ اللّیْلِ وَ قرْآنَ الْفَجْرِ إِنّ قرْآنَ الْفَجْرِ كانَ مَشْهودًا»؛ ( اسراء، 78 )نماز را از زوال خورشید، تا نهایت تاریکی شب، (نیمه شب) بر پادار و همچنین قرآن فجر (نماز صبح) را؛ چرا که قرآن فجر، مورد مشاهده (فرشتگان شب و روز) است.
طبق روایاتی در ذیل آیه شریفه وارد شده است، مقصود از «قرآن الفجر» نماز صبح است و این روایات را دانشمندان شیعه و اهل تسنن نقل کرده اند.

در بیانی رسول خدا صلی الله و علیه وآله می فرمایند: کسی که نماز صبح نخواند قرآن از او بیزار است.هرکه نماز ظهر بجا نیاورد پیامبران الهی از او بیزارند.، هرکه نماز عصر را ترک کند فرشتگان از او بیزار است. هر که نماز مغرب نخواند دین از او بیزار است و هر که نماز عشارا ترک کند خدای جهان از او بیزار است. (اسرار الصلوه/ص۳۴)

حضرت مهدی (علیه السّلام) به یکی از مشتاقان دیدارش که به زیارت آن حضرت موفق شده بود دوباره فرمود: از رحمت خدا دور است کسی که نماز صبح را چندان تاخیر بیندازد تا ستاره ها ناپدید شوند و نماز مغرب را به حدی تاخیر بیندازد تا ستاره ها ظاهر شوند. (حق الیقین/ص۳۰۲)

حال در این میان این سؤال پیش می آید که برای اینکه صبح برای نماز بتوانیم راحت بلند شویم و این فریضه به بهترین شکل انجام شود چه کنیم؟

خواندن نماز صبح در اول وقت آن شاید از نمازهای دیگر مشکل تر باشد؛ چرا که کندن از رختخواب گرم و لذت خواب در ابتدای راه سخت است ولی نماز گزار می تواند با کمی تمرین و ممارست از منافع سحر و صبح بهره مند گردد و از فیض نماز اول وقت (بالاخص نماز صبح) بی نصیب نماند.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: هیچ بنده ای نیست که به اوقات نماز و مواضع خورشید اهتمام ورزد مگر اینکه آسودگی در هنگام مردن و از بین رفتن غم و اندوه ها و نجات از آتش را برایش ضمانت کنم . (میزان الحکمه / ج 7 / ص 3129)

یکی از راه هایی که می توان با توجه کردن به آن از خواب صبح دل بکنیم و توجه ویژه به نماز بالاخص نماز صبح پیدا کنیم این است که کمی فکر کنیم و در مورد نعمت های خداوند بیاندیشیم ... یکی از نعمت هایی که به ما ارزانی شده است خواب است ... اگر چیزی به نام خواب وجود نداشت، چه اتفاقی می افتاد!! خواب و استراحت یکی دیگر از نعمت های خداوندی است که ما از آن غافل هستم. امیدواریم خداوند توفیق شکر گذاری نعمت هایش را به ما عنایت بفرماید.
چنانچه قرآن کریم در مورد شب و استراحت در آن می فرماید:" وَ جَعَلْنَا نَوْمَکم سبَاتًا وَ جَعَلْنَا الَّیلَ لِبَاسًا؛ و خواب شما را مایه آرامشتان قرار دادیم ، و شب را پوششى (براى شما) ".(نبأ، 10)

اگر انسان واقعا نسبت به الطاف و نعمت های خداوند توجه داشته باشد و بداند که کسی که قرار است به هنگام نماز با وی صحبت کند همانی است که ما را از نیستی به دنیا آورده و تمامی نعمت های خود را نیز بر ما ارزانی داشته تا به نهایت کمال و درجات بالای بهشتی دست پیدا کند. او همانی است که اختیار کمی و زیادی روزی ما را دارد؛ همانی است که مرگ و زندگی ما در ید قدرت اوست و... با این حال آیا نسبت به نماز با بی حالی برخورد خواهیم کرد و یا آنکه سر از پا نشناخته و با تمام وجود به اقامه نماز عاشقانه خواهیم پرداخت؟

سؤالی که بی پاسخ می ماند

تمام کسانی که صبح بیدار می شوند و کسانی که حتی قبل از صبح بیدار می شوند و نماز شب می خوانند اینها با ساعت بیدار نمی شوند. ساعت کمک می کند ولی ساعت به انسان انگیزه نمی دهد

من از شما سوال می کنم آیا در مواقعی که قرار است صبح زود از خواب بلند شویم نیز نمی توانیم از خواب بلند شویم؟

مانند مواقعی که برای رفتن به کوه و گردش با دوستان خود صبح زود برنامه ریزی کرده ایم! یا مثلا امتحان داریم! آیا تاکنون فکر کرده اید چرا وقتی با دوستمان قرار داریم فوراً بیدار می شویم و چه بسا بدون کوک کردن ساعت و از مدت ها قبل از ساعت قرار خود به خود بیدار می شویم و هیچ چیزی مانع بیدار شدن ما نمی شود اما هنگامی که می خواهیم نماز بخوانیم و با خدا صحبت کنیم و قرار ملاقات با خدا داریم اینطور نیستیم و هر کاری می کنیم بیدار نمی شویم و اگر بیدار شویم دوباره می خوابیم؟
می دانید مشکل ما چیست؟ مشکل این است که ما به قراری که با دوستمان داریم بیشتر معرفت داریم و بیشتر ایمان داریم و رابطه با دوستان را بیشتر دوست داریم تا نسبت به خداوند.
از رابطه با دوست لذت می بریم اما از رابطه با خدا لذت نمی بریم. وقتی یاد دوست را در ذهن خود کوک می کنیم بدون ساعت بیدار می شویم ولی وقتی یاد خدا را در خود کوک می کنیم نمی توانیم بیدار شویم. این یک مشکل فنی ایمانی است. تمام کسانی که صبح بیدار می شوند و کسانی که حتی قبل از صبح بیدار می شوند و نماز شب می خوانند اینها با ساعت بیدار نمی شوند. ساعت کمک می کند ولی ساعت به انسان انگیزه نمی دهد.

دستگاه انگیزشی انسان را فقط و فقط خدا تحریک می کند. تا معرفت و محبت خدا در دل انسان کوک نشود انسان نمی تواند بیدار شود. ما اگر می خواهیم صبح بیدار شویم اول باید عشق خدا را در خودمان کوک کنیم و بعد البته رعایت مواردی هم می تواند کمک کار باشد.

راهکارها و دستور العمل هایی در ضمن روایات از سوی پیامبر (صلی الله و علیه وآله) و ائمه (علیهم السلام) به ما رسیده است که آنها نیز بهترین راهکار برای به موقع بیدار شدن جهت اقامه نماز صبح خواهند بود.
امام صادق (علیه السلام) از پیامبر گرامی اسلام (صلی الله و علیه وآله) نقل می کند: «هر کس که بخواهد شب برای عبادت برخیزد؛ چون در بستر خود خوابید بگوید: (بسم اللَّه) بار خدایا مرا از مکرِ خود آسوده مدار، یاد خودت را از خاطرم مبر و مرا در گروه غافلان قرار مده، من در فلان ساعت برخیزم. محققاً خدای متعال برای او فرشته اى می گمارد که او را همان ساعت بیدار کند. [کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح غفارى، على اکبر، آخوندى، محمد، ج 2، ص 540]
در ادامه به بیان نکاتی در این امر می پردازیم:

هیچ کس نیست که (آیه) آخر سوره کهف (قلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلکمْ یوحى إِلَیَّ أَنَّما إِلهکمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَدا) را هنگام خوابیدن بخواند، مگر این که در هر ساعتى که بخواهد از خواب بیدار شود.»

1- هر چه معده در هنگام خواب شب سبک باشد، به هنگام صبح راحت تر می توانید از خواب برخیزید.

حضرت عیسی علیه السلام می فرماید: ای بنی اسرائیل! پرخوری نکنید؛ زیرا هر که زیاد بخورد، زیاد می خوابد و هر که زیاد بخوابد، کمتر نماز می خواند و هر که کمتر نماز بخواند، در زمره غافلان قلمداد می شود. (اسرار نماز، محسن قرائتی)

2- بدن انسان به خصوص در شب به خواب کافی نیاز دارد و اگر این نیاز برطرف نشود در کار روزانه و... ایجاد خلل می کند. شب نشینی ها و خوابیدن دیر هنگام در بیدار نشدن برای نماز و یا کسالت در آن بسیار مؤثر است. معمولا ً کسانی که تا دیر وقت بیدارند، نمی توانند نماز صبح را بجا آورند. اگر هم بیدار شوند طبیعی است که نمازی با کسالت و خواب آلودگی بخوانند .
حضرت علی علیه السلام درباره ی آیه ی " ای کسانی که ایمان آورده اید در حال مستی به نماز نزدیک نشوید تا بدانید چه می گویید " پرسیدم فرمودند: شما را از خواب آلودگی و چرتی است که نمی گذارد بدانید در رکوع و سجود و تکبیرتان چه می گویید. (همان/ ج 7 / ص 3129). بنابر این دیر خوابیدن در شب ما را از درک لذت های معنوی در سحر و نماز محروم می کند.

3-همان طور که انجام عبادت ایمان را افزایش می دهد، گناه نیز ایمان فرد را سست کرده و توفیق عبادت را از فرد می گیرد. بر این اساس باید انسان از گناه خود توبه حقیقی نماید تا به انجام عبادت موفق شود.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله و سلم می فرمایند: نیکی را نور دل و آرایه (زیبای و روشنای) رخسار و نیروی کار یافتم و بدی و گناه را سیاهی دل و سستی در کار و زشتی چهره .(میزان الحکمه/ج3/114)

آیه ای که معجزه می کند

امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «هیچ کس نیست که (آیه) آخر سوره کهف (قلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلکمْ یوحى إِلَیَّ أَنَّما إِلهکمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَدا) را هنگام خوابیدن بخواند، مگر این که در هر ساعتى که بخواهد از خواب بیدار شود.» [همان].

منابع:
پرسمان
سایت اسک دین
افکار نیوز

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  ] [ 6:15 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
 
بیانیه سپاه امام رضا(ع) به مناسبت روز پاسدار؛
پاسداران غیور برای دفاع از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی آماده هرگونه جان‌فشانی هستند
تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۴:۰۸ ب٫ظ
 
 
پاسداران سلحشور و غیور انقلاب اسلامی برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی و آرمان‌ها، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی آماده هرگونه جان‌فشانی بوده و به فضل خداوند اجازه نخواهد داد، خیمه‌گاه انقلاب از سوی جبهه معاندین نظام مورد تهدید و تعرض قرار گیرد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

به گزارش صبح توس، سپاه امام رضا علیه‌السلام به مناسبت ميلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسين علیه‌السلام و گراميداشت روز پاسدار بيانيه‌ای صادر کرد.

در این بیانه‌ای آمده است: با عرض تبريك اعياد ماه شعبان المعظم ؛ به‌ویژه تبریک میلاد امام حسین علیه‌السلام و روز پاسدار؛ نام‌گذاری سوم شعبان و فرخنده زادروز حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به‌عنوان روز پاسدار و تجلیل از سپاه توسط حضرت امام خمینی(ره) بسیار معنادار و نشان‌دهنده ارزش‌ها و فضیلت‌های این نهاد مقدس و پیوند آن با نهضت حسینی بوده و بیانگر این حقیقت است که سپاه با الهام از فرهنگ جاودان عاشورا و عبرت از حقایق تاریخی اسلام و آنچه موجبات حادثه کربلا را فراهم آورد، با درک درست و دقیق از مقتضیات فراروی انقلاب و میهن اسلامی همواره درصحنه مأموریت‌های خود حضوری به‌موقع، موفق و فداکارانه داشته است.

امام راحل عظيم الشان(ره) در پيام خويش فرمودند: “روز ولادت باسعادت بزرگ پاسدار قرآن کریم و اسلام عزیز است. پاسداری که هر چه داشت درراه هدف اهدا کرد؛ و اسلام عزیز را از پرتگاه انحراف رژیم طاغوتی بنی‌امیه نجات داد. رژیم منحط بنی‌امیه می‌رفت تا اسلام را رژیم طاغوتی، و بنیان‌گذار اسلام را برخلاف آنچه بوده معرفی کند. معاویه و فرزند ستمکارش به اسم خلیفه رسول‌الله با اسلام آن کرد که چنگیز با ایران؛ و اساس مکتب وحی را تبدیل به رژیم شیطانی نمود. اگر فداکاری پاسدار عظیم‌الشأن اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران بزرگ و اصحاب فداکار او نبود، اسلام در خفقان بنی‌امیه و رژیم ظالمانه آنان وارونه معرفی می‌شد، و زحمات نبی اکرم – صلی‌الله علیه و آله – و اصحاب فداکارش هدر می‌رفت.” لذا نام‌گذاری خجسته میلاد سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به‌عنوان روز پاسدار علاوه بر آنکه ترجمان پیوند مستحکم پاسداران انقلاب اسلامی با عاشورای در کربلا و پیمان جاودانه آنان بافرهنگ و ارزش‌های نهضت حسینی است بر آمادگی همه‌جانبه، مستمر و هوشمندانه سپاه برای دفاع عاشورایی از آرمان‌ها و دستاوردهای سترگ انقلاب و منافع و مصالح ایران اسلامی دلالت دارد. تدبیر راهبردی و اقدام سرنوشت‌ساز معمار کبیر انقلاب اسلامی در تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بیانگر هوشمندی و افق بلند دید آن حضرت از تحولات، خطرات و تهدیدات فراروی انقلاب و میهن اسلامی، در آستانه سي و هشتمين سال، اهمیت و فلسفه خود را به‌گونه‌ای مضاعف نشان می‌دهد به‌گونه‌ای که همچنان می‌توان کلام نورانی آن عزیز سفرکرده را فریاد زد که “اگر سپاه نبود کشور هم نبود”.

‌‌مهار توطئه‌های ضد‌انقلاب و گروهک‌های تجزیه‌طلب و برانداز و خنثی‌سازی چندين‌ کودتای آمریکایی- صهیونیستی در ماه‌ها و سال‌های اولیه پیروزی انقلاب كه حتي تا فتنه ۸۸ ادامه داشت، مقابله حماسی با تهاجم وحشیانه ارتش بعثی صدام در جنگ تحمیلی ۸ ساله، مشارکت و نقش‌پذیری در عرصه‌‌ سازندگی و رفع محرومیت از چهره‌‌ کشور پس از دفاع مقدس آن‌هم در شرایط تحریم‌های ظالمانه نظام سلطه و استکبار، تلاش همه‌جانبه و فاخر در ارتقاء توان بازدارندگی و اقتدار دفاعی کشور، دستیابی به ساختار و سامانه‌های نوین و بومی نظامی که قدرت‌های سلطه‌گر و مستکبر را هراسان ساخته و نیز مصاف با جنگ نرم و نبرد اطلاعاتی دشمنان و عقیم ساختن اهداف آنان در فتنه‌های ۷۸ و ۸۸ در کنار ده‌ها صحنه حساس و حیاتی دیگر، تنها بخشی از جلوه‌های حضور عاشورایی و تعیین‌کننده سپاه در راستای تحقق به رسالت و مأموریت‌های خطیر قانونی و انقلابی آن به شمار می‌رود. سپاه شجره طیبه‌ انقلاب اسلامی و پاسداران آیات الهام‌بخش مقاومت و استکبارستیزی ملت ایران و یادآور شجاعت‌های آنان در هشت سال دفاع مقدس است.

‌رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران، سپاه را «عمود خیمه انقلاب اسلامی» و برخوردار از نقش غیرقابل‌انکار درروند پیشبرد و حرکت روبه‌جلوی نظام اسلامی می‌دانند و بر‌خلاف تصور بدخواهان و به‌رغم هجمه‌های سهمگین تبلیغاتی امپراطوری رسانه‌ای نظام سلطه و صهیونیسم در اجرای مأموریت‌های محوله گامی پس نگذارده و همراه با سایر نیروهای مسلح مدافع کشور همچنان هرگونه تهدید علیه ایران اسلامی را با پاسخ‌های قاطع‌، سخت و پشیمان کننده مواجه خواهند ساخت. در حال حاضر نيز تردیدی نیست آنچه باعث کلید خوردن سناریوی سپاه هراسی و تخریب و تضعیف نقش‌آفرینی‌های این نهاد انقلابی در عرصه‌های نیاز نظام و کشور شده، موفقیت‌ها و قابلیت‌های ممتاز و تابناک این نهاد درصحنه عمل و اقدام است که علاوه بر استحکام‌بخشی به بنیان دفاعی و توان بازدارندگی کشور اهداف و برنامه‌های پیچیده و خطرناک دشمنان که در زمینه‌های مختلف علیه ملت ایران طراحی‌شده ‌را عقیم و با شکست مواجه ساخته است.

‌‌پیوند و تعامل راهبردی و تزلزل‌ناپذیر سپاه با حوزه صنعت دفاعی کشور و سایر نیروهای مسلح نماد یکپارچگی و اراده واحد و مستحکم قوای دفاعی و مسلح ایران اسلامی برای مقابله با تهدیدات فراروی میهن است چراکه ‌وحدت، همدلی و هم‌زبانی نیروهای مسلح و مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی سرمایه عظیمی است که پشتوانه اقتدار و تداوم حرکت روبه‌پیشرفت ایران اسلامی در فتح سنگرهای کلیدی جهان در عرصه‌های مختلف علم و فن‌آوری و جایگاه تأثیرگذار بین‌المللی به شمار رفته و دراین‌بین سپاه پاسداران انقلاب همواره نقش پیش تازانه‌ای را ایفا کرده ‌است. مزیت‌های تعیین‌کننده سپاه به‌ویژه پذیرش نقش‌های سترگ در حوزه دست‌یابی به دانش و فن‌آوری‌های دفاعی روز و مدیریت و همت جهادی در عرصه‌های فرا نظامی پس از ۸ سال دفاع مقدس به‌ویژه درصحنه‌ی اقتصاد مقاومتي، سازندگی، محرومیت‌زدایی و بومی‌سازی قطار پیشرفت کشور این نهاد کارآمد و تأثیرگذار را مایه‌ی مباهات ملت ایران و ناکامی دشمنان قرار داده است. مردمی بودن سپاه و اتصال آن به اقیانوس بیکران ملت ایران در کنار وحدت، هماهنگی و هم‌افزایی دیرین بین این سازمان با سایر نیروهای مسلح؛ شبکه دفاعی کشور را آسیب‌ناپذیر و در طریق اقتدار، صلابت و استحکام روزافزون قرار داده و موجب ارتقاء روزافزون قدرت بازدارندگی آن شده است.

امروز نیز سپاه پاسداران، این نهاد انقلابی- مردمی در سایه رهبری‌ها و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا، همگام با سایر نیروهای مسلح با هوشیاری و اقتدار کامل در تمام عرصه‌ها پای به میدان جهاد گذاشته و با پیشرفت روزافزون در علوم مختلف، موجبات خودکفایی و خوداتکایی را به‌ویژه در صنایع دفاعی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجلي عيني اقدام و عمل را فراهم نموده است.

پاسداران سلحشور و غيور انقلاب اسلامی در خراسان رضوي اعلام می‌دارند كه با بهره‌گیری از تجارب و توانمندی‌های راهبردی و سرنوشت‌ساز و برخورداری از توان فزاینده دفاعی و ظرفیت‌های مدیریت جهادی و تحول‌گرا و به مدد هوشمندی و هوشیاری همه‌جانبه خود با تبعیت محض از فرامین و منویات ولی‌فقیه زمان مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تحت توجهات و عنايات حضرت صاحب‌الامر عجل‌الله تعالي فرجه‌الشريف برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی و آرمان‌ها، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی آماده هرگونه جان‌فشانی بوده و به فضل خداوند اجازه نخواهد داد، خیمه‌گاه انقلاب از سوی جبهه معاندین نظام مورد تهدید و تعرض قرار گیرد.

 

روابط عمومي و تبليغات سپاه امام رضا علیه‌السلام / ارديبهشت ۱۳۹۵/ شعبان المعظم ۱۴۳۷

 

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 6:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
نوع: خبر

 

آیت‌الله جوادی آملی در دیدار عارف:

 

کسی که به بیگانه راه می‌دهد بی‌غیرت سیاسی است
آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه جیب ملتی که می‌خواهد ایستادگی داشته باشد باید پُر باشد، اظهار داشت: اگر می‌خواهیم به اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانیم، با سفارش‌ها، این امر محقق نشده و نیاز به اقدام و عمل داریم.
کسی که به بیگانه راه می‌دهد بی‌غیرت سیاسی است

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید روز یکشنبه در دیدار محمدرضا عارف منتخب اول مردم تهران گفت: مردم در نظام اسلامی ستون دین هستند و باید مراقب باشیم این ستون همیشه حفظ شود تا خیمه نظام پا برجا باقی بماند.

وی بیان داشت: باید وظیفه مردم در نظام و وظیفه نهادهای رسمی مدنظر ما باشد و اعتمادسازی نیز بسیار مهم است.

آیت الله جوادی آملی افزود: نحوه حضور مردم در صحنه سیاسی در اسلام تعریف شده است و با توجه به بیان امام علی (ع) خطاب به مالک اشتر در نهج البلاغه درمی یابیم که این چنین نیست که مردم تنها در صحنه رای دادن سهمی داشته باشند بلکه آنها ستون دین هستند و مردم در صحنه اخیر(انتخابات اسفند 94) خوش درخشیدند و باید مراقب باشیم که مردم همیشه در صحنه باشند.

وی در ادامه گفت: مسئولان بخواهند جامعه و به خصوص اقتصاد را اداره کنند باید بدانند که گرچه ایران فرهنگی غنی و زبان فارسی دارد ولی هرگز کلمات فارسی به کلمات قرآن نمی رسد و در این کتاب آسمانی همه چیز یافت می شود.

وی افزود: در قرآن عبارت فقیر را داریم ولی در فارسی فقیر با گدا برابر است در حالی که فقیر گدا نیست بلکه فقیر ملتی است که جیبش خالی است و ستون فقراتش شکسته است و ملتی که جیب و کیفش خالی است، چاپلوس است.

وی بیان داشت: جیب ملتی که می خواهد ایستادگی داشته باشد باید پُر باشد و اگر می خواهیم به اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانیم، با سفارش ها، این امر محقق نشده و نیاز به اقدام و عمل داریم.

این مرجع تقلید با انتقاد از ورود بی رویه برخی کالاها به کشور گفت: کشور را مملو از برخی کالاهای خارجی کرده ایم ولی حرف از تولید می زنیم و آزاد بودن اسکله های بنادر برای ورود کالاها، با خودکفایی، تولید و جلوگیری از بیکاری منافات دارد.

وی افزود: واژه ای به برکت و عظمت غیرت کم دیده ایم و غیرت در حقیقت به معنای غیرزدایی است که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کرده و خودمان هم سر در کار دیگران نکشیم و کسی که به بیگانه راه می دهد بی غیرت سیاسی است.

وی ابراز داشت: اگر در کشوری هستیم که شمال و جنوب ما را دریا احاطه کرده است و این همه مرتع داریم نباید علوفه را از کشوری چون برزیل وارد کنیم و همین واردات مایه گرانی لبنیات و گوشت قرمز می شود.

آیت الله جوادی آملی با توصیه به نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی گفت: نباید گمان کنید که کار مردم تمام شده است و همچنین کار خود را در قبال مردم تمام شده حساب نکنید.

وی بیان داشت: رهبر اگر علی ابن ابیطالب (ع) باشد مادامی که افراد او با یکدیگر نسازند شکست قطعی است و این در حالی است که بنا نیست جهانی با معجزه اداره شود و امروز دشمنان ما چون استکبار، صهیونیست و داعش بسیار خبیث تر از دشمنان پیامبر(ص) در صدر اسلام هستند.

وی تاکید کرد: اگر مردم در کنار یکدیگر نباشند و مسئولان کشور یکدیگر را تایید نکنند، نتیجه کار به یک غده تبدیل می شود و در برابر دشمنان خود دچار مشکل می شویم.

عارف: ترکیب مجلس دهم ترکیبی ارزشی و متعهد است

منتخب اول مردم تهران در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: مردم متعهد ایران یک بار دیگر حماسه ارزشمندی را با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در اسفند گذشته خلق کردند و انتخابات خوبی را در اسفند ماه پارسال داشتیم و در اردیبهشت ماه امسال و در دور دوم انتخابات نیز مردم سنگ تمام گذاشتند.

محمد رضا عارف افزود: مجلس دهم ترکیبی خوب متشکل از افراد ارزشی و متعهد دارد و مجلسی نخبه است که با این شرایط، مشکلات گذشته بوجود نخواهد آمد.

انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اسفند ماه سال گذشته برگزار و دور دوم آن نیز جمعه دهم اردیبهشت ماه جاری برگزار شد.

وی یادآور شد: شعارهای هر دو جناح سیاسی در مجلس و کاندیداها مطالبات مردم است و این در حالی است که در انتخابات مجلس شورای اسلامی همه شئونات رعایت شد و این یک سرمایه معنوی است.

وی افزود: بسیاری از نمایندگان برای اولین بار است که به مجلس راه یافته اند و سابقه سیاسی ندارند ولی باید بدانیم که اولویت های کشور مسائل اقتصادی است و مهم ترین مساله کشور معیشت مردم، اشتغال، تورم و رونق اقتصادی است و در بحث های اجتماعی نیز مشکلاتی چون اعتیاد را داریم که نیاز به رسیدگی دارند.

وی تاکید کرد: اولویت مجلس دهم، مسائل اقتصادی و اجتماعی و مقابله با فساد است که رهبر معظم انقلاب اسلامی از اوایل دهه 80 مطالبه جدی در این مورد داشتند و امسال نیز معظم له اقتصاد مقاومتی را مد نظر دارند، از این رو خوش بین هستیم که مجلس دهم با استفاده از رهنمودهای مراجع تقلید و اولویت های مدنظر نظام و رهبری بتواند گام های جدی در راستای این مطالبات بردارد.

عارف امروز در سفر به شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید و علما دیدار و گفت و گو می کند.

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 6:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۳۲۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۷

شهادت سردار سپاه قدس در خان طومان

 

 
یکی از فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران در استان حلب سوریه به شهادت رسید.
 

خبرگزاری ابنا: یکی از فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران در استان حلب سوریه به شهادت رسید.


خبر شهادت یکی از سرداران نیروی قدس سپاه پاسداران در سوریه اعلام شد.
سردار "سید شفیع شفیعی" 17 اردیبهشت ماه در نبرد با تروریست های تکفیری در شهرک "خان طومان" در جنوب استان حلب به فیض شهادت نائل آمد.

این شهید از اهالی شهرستان "رودبار" در استان "گیلان" بود و پیکرش پس از شهادت به دست گروه های تکفیری افتاد.

شهادت سردار سپاه قدس در خان طومان

شهید شفیعی طی سال های اخیر به عنوان فرمانده در جبهات مختلف درگیری با تروریست های تکفیری در استان حلب سوریه حضور داشت.

از این شهید گیلانی مدافع حرم، سه فرزند دختر و یک فرزند پسر به یادگار مانده است.

شهرک خان طومان در حومه جنوبی استان حلب روز جمعه 17 اردیبهشت ماه به اشغال تروریست های تکفیری درآمد.

استان حلب در شمال سوریه طی ماه های اخیر صحنه شدیدترین درگیری ها بین رزمندگان مقاومت و تروریست های تکفیری بوده است.

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 6:38 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

دروازه ای در بهشت مخصوص روزه داران

 

 

شاید تصور ما این باشد که اعمال عبادی اسلامی یا حداقل چند عمل واجب اصلی، از همان روز نخست تولد اسلام، به مسلمانان ابلاغ شده باشد.
 

شاید تصور ما این باشد که اعمال عبادی اسلامی یا حداقل چند عمل واجب اصلی، از همان روز نخست تولد اسلام، به مسلمانان ابلاغ شده باشد. اما تاریخ، یا بهتر بگویم روش تربیتی اسلام، چیز دیگری میگوید.




دروازه ای در بهشت،بهشت


گواه مطلب آن که تقریباً تا 14 سال پس از بعثت پیامبر گرامی اسلام یعنی تا سال دوم هجری، هنوز "روزه" بر مسلمانان واجب نشده بود. نوشته اند روز دوم ماه شعبان سال دوم هجری یا به نقلی هم روز بیست و هشتم این ماه، روزی است که خطاب آمد: "یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَیْكُمُ الصِّیامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذینَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُون. أَیَّاماً مَعْدُودات ..." (بقره، 183- 184) "اى كسانى كه ایمان آورده اید روزه بر شما نوشته شده است آن گونه كه بر امت هایى كه قبل از شما بودند نوشته شده بود شاید پرهیزكار شوید. چند روز معدودى را باید روزه بدارید..."
خطاب شیرین "یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا" ویژه ی آیات سوره های مدنی است. و سوره ی مبارکه ی بقره نیز که حاوی آیات فراوانی از احکام عبادی است، در مدینه نازل شده است.
آیه ای که حکم وجوب روزه را اعلام میکند، اشاره دارد که روزه گرفتن عبادتی مخصوص شما نیست؛ امت های قبلی هم ملزم بوده اند که روزه بگیرند. انسان وقتی می فهمد کار سختی را که به عهده ی اوست، دیگران هم قبل از او انجام داده اند، انجام آن برایش آسان تر می شود. و دیگر این که، روزه، عملی است که زمان کوتاه و محدودی دارد؛ در سال، فقط 30 روز.
با دقتی کوتاه در می یابیم که هر ظرافتی که برای ایده آل ترین تربیت لازم باشد، اسلام برای پروراندن امت پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله به کار بسته است. در جای لازم، صبورانه و با حوصله، شیوه ی "تدریج" را پیش می گیرد تا با فراهم شدن همه ی مقدمات لازم، احکام نورانی خود را در دل اهالی اسلام بنشاند؛ و گاهی در جای دیگر، قاطعانه و بی مهابا، یکی از پایه های فرهنگ شرک را در هم میشکند.
گویی اینجا برای برپایی حکم روزه، مقدمات چهارده ساله ای لازم بوده است. پیش از هجرت، 13 سال مکه فرصتی بود تا پایه های اعتقادی اسلام گذارده شود. سخن از توحید و معاد، و نفی اعتقادات شرک آمیز جاهلی، بیشترین تأکید آیات مکی است.
آنچه که از فرهنگ مشرکانه ی بت پرستی در وجود این امت ریشه دوانده بود، باید به تدریج جای خود را به ایمان توحیدی می داد. برخی از احکام عبادات، خیلی زودتر، همزمان با این تحول عظیم، و شاید برای تسریع این تحول عظیم، واجب شده بود. مثل نماز. اهالی مکه، یک مرد را می دیدند که به نماز ایستاده و یک بانو و یک نوجوان هم پشت سرش، آنچه را او بجا می آورد، انجام می دهند. یعنی از وقتی که اسلام، تنها سه طرفدار داشت (پیامبر و خدیجه و علی بن ابیطالب علیهم السلام) نماز ستون دین بود.
اما قصه ی روزه، جور دیگری رقم خورده است. به فرموده ی امام باقر علیه السلام روزه یکی از پایه های بنای اسلام است: "اسلام بر پنج پایه بنا شده است: برپا داشتن نماز، پرداخت زكات، روزه ماه رمضان، حج بیت اللّه الحرام، و ولایت ما اهل بیت" (الأمالی للمفید : ٣٥٣/٤- میزان الحکمه، ج5، ص 371)
از ظرافت های دیگر اینکه: آیه ای که حکم وجوب روزه را اعلام میکند، اشاره دارد که روزه گرفتن عبادتی مخصوص شما نیست؛ امتهای قبلی هم ملزم بوده اند که روزه بگیرند. انسان وقتی می فهمد کار سختی را که به عهده ی اوست، دیگران هم قبل از او انجام داده اند، انجام آن برایش آسانتر میشود. و دیگر اینکه، روزه، عملی است که زمان کوتاه و محدودی دارد؛ در سال، فقط 30 روز.
علامه طباطبایی(رحمةالله علیه) سه نکته ی زیبا در اعلام حکم روزه را چنین بیان نموده است:
هر ظرافتی که برای ایده آل ترین تربیت لازم باشد، اسلام برای پروراندن امت پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله به کار بسته است. در جای لازم، صبورانه و با حوصله، شیوه ی "تدریج" را پیش می گیرد تا با فراهم شدن همه ی مقدمات لازم، احکام نورانی خود را در دل اهالی اسلام بنشاند؛ و گاهی در جای دیگر، قاطعانه و بی مهابا، یکی از پایه های فرهنگ شرک را در هم می شکند.

1- بعد از آنكه در جمله: "یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَیْكُمُ الصِّیامُ"، مساله وجوب روزه بر مسلمانان را خاطرنشان كرد، بلافاصله فرمود:" كَما كُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِنْ قَبْلِكُمْ" و فهمانید كه شما مسلمانان نباید از تشریع روزه وحشت كنید، و آن را گران بشمارید، چون این حكم منحصر به شما نبوده، بلكه حكمى است كه در امت هاى سابق نیز تشریع شده بود.
2- (لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ)، یعنى علاوه بر اینكه عمل به این دستور، همان فائده اى را دارد كه شما به امید رسیدن به آن ایمان آوردید، و آن، عبارت است از تقوا، و علاوه بر این، این عمل كه گفتیم در آن، امید تقوا براى شما هست، همچنان كه براى امتهاى قبل از شما بود،
3- عملى نیست كه تمامى اوقات شما را و حتى بیشتر اوقاتتان را بگیرد، بلكه عملى است كه در ایامى قلیل و معدود انجام مى شود، (أَیَّاماً مَعْدُوداتٍ) (ترجمه تفسیر المیزان، ج 2، ص5)
ظاهراً حکم روزه برای امت اسلام قدری آسان تر و سبک تر از امت های قبل تشریع شده است. این را در روایتی میخوانیم که سؤال دانشمند یهودی را از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نقل فرموده است:
از امام حسن بن علىّ بن ابى طالب علیهما السّلام روایت شده است، كه فرمود: تنى چند از یهود به نزد رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله آمدند، پس دانشمندترین ایشان درباره مسائلى از آن حضرت سؤال كرد، و از جمله سؤال هایش این بود كه گفت: خداى عزّ و جلّ به چه منظور سى روز روزه در ساعات روز را بر امّت تو واجب ساخته است و بر امّتهاى دیگر بیش از این فرض فرموده است؟
رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله فرمود: وقتى آدم علیه السّلام از آن میوه درخت خورد، سى روز اثر آن در شكم او باقى ماند، از این جهت خداى سى روز گرسنگى و تشنگى را بر نسل او فرض فرمود، و آنچه در شب می خورند تفضّلى از جانب خداى عزّ و جلّ در باره ایشان است. و كار بر آدم نیز بر همین گونه بوده است، و از این رو خدا آن را بر امّت من واجب ساخته است.
سپس این آیه را تلاوت فرمود: كُتِبَ عَلَیْكُمُ الصِّیامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ، أَیَّاماً مَعْدُوداتٍ . مرد یهودى گفت: راست گفتى یا محمّد، پس مزد كسى كه این ایام را روزه بدارد چیست؟ فرمود: هیچ مؤمنى نیست كه ماه رمضان را به قصد قربت روزه بدارد، مگر آنكه خداى تبارك و تعالى هفت خصلت را بر او واجب می سازد: نخست آنكه حرام را در بدنش ذوب میكند، و دوم آنكه او را به رحمت خداى تبارك و تعالى نزدیك می سازد، و سوم آنكه با این عمل خطاى پدرش آدم را جبران می كند، و چهارم آنكه فشارهاى بیهوش كننده جان دادن را بر او آسان می سازد، و پنجم آنكه او را از گرسنگى و تشنگى روز قیامت در امان می دارد، و ششم آنكه خدا برات آزادى از آتش جهنّم را به او عطا می كند، و هفتم آنكه خداى عزّ و جلّ او را از غذاهاى پاكیزه بهشت اطعام می نماید. گفت: راست گفتى، یا محمّد. (من لا یحضره الفقیه / ترجمه غفارى، على اكبر ومحمد جواد و بلاغى، صدر، ج 2، ص: 386)
در آخر:

حسن ختامی زیباتر از سخن رسول خدا صلی الله و علیه وآله در وصف پاداش روزه داران نیست که فرمود: "بهشت را دروازه اى است به نام «ریّان (سیراب)» كه جز روزه داران از آن وارد نمى شوند. (معانی الأخبار: ٤٠٩/٩٠. میزان الحکمه، ج2، ص 283)

منبع : تبیان


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 6:37 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

سحرم ها تف بیدار خوش الحان رسید
گفت برخیز ولا سوم شعبان رسید
آمدو سوم شعبان و درخواب هنوز
درگلستان علی غنچه خندان رسید
این حسین است,حسین نوردوچشمان بتول

راحت جان نبی خسرو خوبان رسیذ
خانه فاطمه چون نور علی نورشده
چون درآغوش وئ آن ماه درخشان رسید
کاخ ظلم وستم ازهیبت اولرزان است
بهراسلام وجودش همه احسان رسید

فرستنده : هادی حسین

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

تقویمم را برمیدارم و می نویسم روی این صفحات:
سوم شعبان و الشمس و ضحیها
چهارم شعبان والقمر اذا تلیها
پنجم شعبان والنهار اذا جلیها

نور علی نورند این روزها

فرستنده : علی رئیس جعفری

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

امشب زمين و آسمان گرديده پر شور و شعف
امشب تمام عرشيان بهر زيارت بسته صف

امشب که عيدي ميدهد بر عاشقان شاه نجف
امشب تو هم مستي کن و دل را بري کن از اسف
زيرا به دنيا آمده مظهر عزت و شرف
*ميلاد نور مبارک*


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ز گلزار نبي (ص) و بوستان حيدر و زهرا(ع)

گلي بشگفت با بوي خوش و با چهره ي زيبا
شنيدستي که با يک گل نمي گردد بهار؟ اما
گلستان گشته از اين گل، همه دنيا و ما فيها
ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام تهنيت باد.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
بوي گلهاي بهشتي ز فضا مي آيد
عطر فردوس هم آغوش صبا مي آيد
نوگل مصطفوي، زينت باغ علوي
مظهر پنج تن آل عبا مي آيد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
دو ماه از دو افق در دو شب تجلّي کرد / يکي شهنشه دوران، يکي امير سپاهش
دو گوهر از دو صدف از دو بحر گشت نمايان / يکي چراغ هدايت، يکي معين و گواهش
يکي حسين و يکي ناصر حسين، ابوالفضل / که جان خويش به کربلا بداد به راهش
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
سروشي دوش در گوشم، سرود اين نغمه ي شيوا
که بشگفت از گلستان محمد(ص) نوگلي زيبا
بشارت اي گنه کاران حسين آمد حسين آمد
نثار مقدمش سرها، فداي جان او جان ها


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ولادت باسعادت شفيع المذنبين، حامي دين، امام حسين بن علي علیه السلام مبارک.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
شاهي به دوصد عزت و اجلال آيد
با شوکت و فر و جاه و اقبال آيد
امروز حسين آيد و فردا عباس
خورشيد ز پيش و مه ز دنبال آيد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد خط سرخ عشق، سومين پرچم دار قله امامت و ديانت، آقا اباعبدالله الحسين مبارک باد!
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حسين جان! اي ابر شعله ورِ هستي، ميلادت بارش رحمتي است بر کوير خشکيده دل هاي ما.
يا اباعبدالله الحسين، ميلاد تو، آفرينشِ عزيزترين عنصر خلقت است که از روز ازل بوده و تا روز ابد هست. تکيه گاه اعتماد و دست گره گشاي خداوند است و تنها آنان که به درهاي بسته رسيده اند، عظمت توسل به او را درمي يابند.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حسين(ع)، يعني تشنه ترين دريايي که ارادت دل هاي زخمي را به ساحل عافيت مي رساند.
شکفتن جوانه حسين(ع) در بوستان ايمان مبارک باد!
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
يا حسين! عاشقانت مي دانند که تنها با شور حسيني است که مي توان شيريني ايمان را چشيد.
يا حسين! مي آيي و در ديدار آفتابي تو، خلايق قد مي کشند؛ اما بلندي مقام تو فراتر از پندار ماست.
ميلاد تو، آغاز صبحي است که در آن، آفتاب به اشتياق تماشايت پلک مي گشايد تا اولين زائر هر روز تو باشد.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حسين(ع)؛ روح شعله وري است که مفهومش بر کاغذ نمي آيد. تنها بايد «آيينه» شوي تا او را به تصوير کشي.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد حسين(ع)، آهنگ بلوغ ملکوت است براي آوازهاي جشن اهل آسمان.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امام حسين(ع) مي فرمايند: «شکرگزاري تو بر نعمت پيشين، نعمت تازه را سبب مي شود».
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امام حسين(ع) مي فرمايد: «کاري مکن که از آن پوزش بخواهي، زيرا مؤمن نه بد مي کند و نه عذري مي طلبد و منافق هر روز بد مي کند و عذر مي خواهد».
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امام حسين(ع) مي فرمايند: «کسي که از راه نافرماني خدا درصدد چيزي برآيد، آنچه را اميد دارد زودتر از دست مي دهد و آنچه را بيم دارد زودتر سر مي رسد».
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
خجسته باد آمدن سومین بهار ولایت و مبارک باد این طلوع سبز بی‏پایان!


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
میلاد لاله ‏ترین سرور جهان بر تمام عزت‏مداران و دوستدارانت مبارک باد!
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ای خون خدا! تو را باید خدا وصف کند که تو از اویی و خاک، بهانه‏ای بود برای تجلی انوار ایزدی...

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

تا بال و پر عشق به جانم دادند
در وادی عاشقان مکانم دادند
گفتم که کجاست کعبه‏ی اهل ولا
در گاه حسین (ع) را نشانم دادند
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
برخیز که نور ازلی می آیــــــــد
بر عالم ایجــــاد ، ولی می آید
مجموعه حسن و عشق و ایثار و کرم
یعنی که حسین بن علی می‏آید
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
به جز حسين مرا ملجأ و پناهـي نيست
در اين عقيده يقيـــــن دارم اشتباهي نيست
ره نجات حسين است و دوستي حسين
به سوي حق بجز از اين طريق راهي نيست

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

حسین ای سلاله پاکان، حسین ای عصاره قرآن! دیده ی بشریت روشن که در طلوع ماه شعبان ، خورشید جمالت را به نظاره می‏ایستند

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

سوم شعبان، ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت، حضرت حسين بن علي عليه السلام مبارک و خجسته باد.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حسين سلطان عشق،عباس ساقي عشق،زينب شاهد عشق و سجاد راوي عشق. کاروان عشق در راه است و خود “عشق”
نيمه شعبان خواهد آمد…اعياد شعبانيه مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد گل رسول و زهرا و علي است
زيرا که جهان خجسته زين نور جلي است
ما را دگر از روز جزا بيمي نيست
چون بر دل ما عشق حسين ابن علي است


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
مژده اي دل خداي عشق رسيد
شاهدان را لقاي عشق رسيد
جان به پايش کنيد قرباني
عاشقان خونبهاي عشق رسيد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
تا به راهت راهيم من
فارق از گمراهيم من
غم ندارم در دو عالم
چون حسين است مقتدايم
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
اي پناه مستمندان يا حسين بن علي
اي دواي دردمندان يا حسين بن علي
کشتي راه نجات ما گنه کاران
رس به فرياد غريبان يا حسين بن علي
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
همين نه من شده‌ام ريزه‌خوار خوان حسين
كه هست عالم ايجاد، ميهمان حسين
ز آفتاب قيامت نباشدش باكي
كسي كه رفت دمي زير سايبان حسين
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
مژده اي دل که دگر سوم شعبان آمد
پيک شادي ز بر حضرت جانان آمد
مژده اي دل که براي دل غمديده ما
هدهد خوش خبر از نزد سليمان آمد
خيز اي دل تو بياراي کنون بزم طرب
که دگر موسم اندوه به پايان آمد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
نور حق جلوه به برج شرف زهرا کرد
بين به اين نور که اين گونه درخشان آمد
وه چه روزي است مبارک ز قدوم شه دين
موسم مغفرت و رحمت يزدان آمد
روز فرخنده ميلاد حسين بن علي
مژده‌ي خامُشي آتش نيران آمد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حق كرده ظهور تا حسين آمده است
آيات جهاد با حسين آمده است
فطرس به اميد عفو بر درگه او
با ذكر حسين، با حسين آمده است


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
نور ابدى و ازلى مى ‏آيد
بر عالم ايجاد، ولى مى ‏آيد
مجموعه ى حسن و عشق و ايثار و كرم
يعنى كه حسين ابن على مى‏ آيد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
نام تو را دواى درد است حسين
بى ياد تو بين كه چهره زرد است حسين
عشق تو مرا ز خويش بيگانه نمود
بى عشق تو بين كه سينه سرد است حسين
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد حسين خون بهاى دين است
اين عيد، حيات شيعه را تضمين است
امروز فرشتگان به هم مى ‏گويند
احياگر آيين محمد اين است
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
از خاطر دهر كى رود ياد حسين
گلبانگ عدالت است فرياد حسين
بر خلق ستم ديده، مبارك بادا
مرگ ستم است، روز ميلاد حسين
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
در سوم شعبان كه همه لطف و صفاست
ميلاد پر افتخار شاه شهداست
در حيرتم از اين كه بُوَد وقت سرور
يا موسم سوز و گريه و شور و نواست
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امشب كه فضا پر است از بوى حسين
عطر گل سرخ آيد از سوى حسين
اى فطرس پر سوخته احرام ببند
از بهر طواف كعبه ى روى حسين

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امشب شب ميلاد حسين است حسين
اندر همه جا ياد حسين است حسين
خوانند همه نادعلى، ليك على
امشب بلبش نام حسين است حسين
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
وقتى كه حسين يافت ميلاد امروز
يزدان در لطف تازه بگشاد امروز
در عالم قدس يك حسين داشت خدا
آن را به محمد و على داد امروز
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
بر آنچه كه شد هادى فطرس صلوات
خوانيم به دل شادى فطرس صلوات
ميلاد حسين عيد آزادى اوست
بر لحظه ى آزادى فطرس صلوات
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
اى آنكه ترا حُسن خداداد بُود
ميلاد تو جلوه گاه ايجاد بُود
ما را به نگاه لطف خود شادان كن
امروز كه قلب فاطمه،شاد بُود
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امروز كه بلبلان ترنم كردند
با يكديگر از عشق تكلّم كردند
چون غنچه و گل على و زهرا از شوق
بر روى حسين خود، تبسم كردند
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد حسين نوگل زهراشده امشب
گيتى ز رخش طور تجلا شده امشب
ده مژده ى جانبخش بعالم ز قدومش
زيرا كه در رحمت حق واشده امشب
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد حسين شادى دلها شد
اميد دل پيامبران پيدا شد
اينك بسويش برو كه فردا دير است
كز آمدنش در شفاعت وا شد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
به هر طرف نگري جلوه ي جمال خداست
ادب کنيد که ميلاد سيد الشهداست
گرفته ختم رسل روي دست آينه اي
که در صحيفه ي او صورت خدا پيداست
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
خدا به ختم رسل کشتي نجاتي داد
که پيش وسعت او گم هزار ها درياست
در انبيا و رسل در ائمه تنها اوست
که خاک تربتش از بهر درد خلق دواست


* * * * * * * * * * * * * * * * * *
رسول گفت حسين از من است و من زحسين
نبي حسين و حسين اش همان رسول خداست
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
صفا گرفته دلم از صفاي ثارالله
نواي مرغ دلم در نواي ثارلله
زصبح روز ولادت نه صبح روز ازل
پريده مرغ دلم در هواي ثارالله
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
ميلاد خط سرخ عشق، سومين پرچم دار قله امامت و ديانت، آقا اباعبدالله الحسين(ع) مبارک باد.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
حسين جان! اي ابر شعله ورِ هستي، ميلادت بارش رحمتي است بر کوير خشکيده دل هاي ما.
ولادت خجسته امام حسين(ع) مبارک باد
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
اي دلنـواز قــاري قرآن خوش آمدي در بيت وحي با لب خندان خوش آمدي
اي العطش، ترانه ي قبل از ولادتت مادرم فداي تو ، با لب عطشان خوش آمدي
* * * * * * * * * * * * * * * * * *
خجسته ميلاد سيد جوانان بهشت ؛ سرور و سالار شهيدان ؛ آقا ابا عبدالله الحسين عليه السلام بر شيفتگان وپيروان مكتب حسيني مبارك باد

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
امید است انکه حق بااین همه گمراهیم بخشد
نفروغ معرفت ازعشق ثاراللهیم بخشد
گنهکارم ولی دیوانه عشق حسینم من
خدا شاید گناهم را به خاطرخواهیم بخشد

 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 6:37 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

چهارباغ :نام باغی است دراستان خراسان رضوی، شهرستان کاشمر، بخش کوهسرخ روستای کریز

 

که دارای انواع درختان میوه من جمله گردو ، زردآلو، گوجه سبز،(نیلکوک )،توت، سیب، هلو (شفتالو)

 

و...می باشد.ضمنا روستای کریز، روستایی است خوش آب و هوا،دارای آبشار بسیار زیبا،آبگرم و... ،

 

ولی متاسفانه ازکمبود آب وخشکسالی شدیدا دررنج است.

 

barrud.rasekhoonblog.com.

 

 

احمد اسما عیلی کریزی، مشهد مقدس، بیستم اردیبهشت 1395هجری شمسی

 

ن : A


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 5:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

پیامک های تبریک اعیاد شعبانیه

 

با فرا رسیدن ماه شعبان و میلاد مبارک امام سجاد(ع)، بازار ارسال پیامک های تبریک اعیاد شعبانیه رونق گرفته است.

به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، از همین رو مجموعه زیر تقدیم به کاربران گرامی می گردد....

امشب كه در بهشت وا مى ‏گردد
هر درد نگفتنى دوا مى ‏گردد
از يمن ولادت امام سجاد(ع)
حاجات دل خسته روا مى ‏گردد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

امشب ای اهل دعا روح دعا می آید
پسر خامس اصحاب کسا می آید
مؤمنین گرد هم آیید به محراب دعا
صف ببندید که مولای شما می آید
میلاد سید الساجدین(ع) مبارک باد

پيشانى آفتاب دارى، آرى
در ديده‏ ى جان گلاب دارى، آرى
گل نغمه ى نور، از كلامت جارى است
سجادى و عشق ناب دارى، آرى

با قامت عصمت و حيا مى ‏آيد
با بانگ مناجات و دعا مى ‏آيد
ميلاد عبادت است يعنى سجاد
از سوى خدا به سوى ما مى ‏آيد
میلاد سید الساجدین(ع) مبارک باد

نور چشم خامس آل عبا زین العباد
شافع عصیان به روز واپسین آمد پدید
میلاد امام زین العابدین(ع) مبارک باد

امام العابدین خوش آمد
سیدالساجدین خوش آمد
به فرزند زهرا نور عین آمده
جهان را امام العالمین آمده
میلاد علی بن الحسین آمده
روح قرآن و دین خوش آمد

یا فاطمه چشم تو روشن
بیت الولا گردیده گلشن
حق بر حسینت یک دسته گل داد
آمد به دنیا امام سجّاد
میلاد امام زین العابدین(ع) مبارک باد

میلاد زین العابـدین است
عید امام الساجدیـن است
زهرا و حیدر مسرور و دلشاد
آمد به دنیا امام سجّاد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

ای عترت پاک پیمبر
ای شیعه زهرا و حیـدر
شادی نمائید شد عید میلاد
آمد به دنیا امام سجّاد
میلاد سید الساجدین(ع) مبارک باد

امروز دل اهل ولايت شاد است
ميلاد سعيد اشرف ايجاد است
آن قدر به درگاه خدا كرد سجود
معروف از آن به سيد سجاداست
میلاد سید الساجدین(ع) مبارک باد

گل باغ یاسین خوش آمد
امام العابدین خوش آمد
این پسر مرآت حُسن پیغمبر است
زبانش ذوالفقار دست حیدر است
این پسر بر حسین، حسین دیگر است
نجل حبل المتین خوش آمد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

روشن دل اهل یقین است
عید امام العارفین است
اهل حقیقت تبریکتان باد
آمد به دنیا امام سجّاد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

هستی ما بود ولایش
تفسیر جانبخش دعایش
دل با دعایش حق را کند یاد
آمد به دنیا امام سجّاد
میلاد سید الساجدین(ع) مبارک باد

دعای او صفای جان است
حرز تمام شیعیان است
ما را نماید پیوسته امداد
آمد به دنیا امام سجّاد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

امام العابدین خوش آمد
دل شده منجلی مبارک
عید چارم ولی مبارک
حسین بن علی مبارک
بر تو عین الیقین خوش آمد
امام العابدین خوش آمد

ای اهل دعا! روح دعا باد مبارک
در دیـده تجلای خدا باد مبارک
این عید مبارک، به شما باد مبارک
لبخند امـام شهدا بـاد مبـارک
جان در بدن عالم ایجاد مبارک
آمد به جهان حضرت سجاد، مبارک

خدا امشب ولیّش را ولی داد
جمالی منجلی نوری جلی داد
حسین بن علی چشم تو روشن
که امشب بر تو ذات حق علی داد
شب وجد امـام عالـمین است
که میلاد علی بن الحسین است
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

امام چارم آوردی بـه دنیا
عروس حضرت زهرا مبارک
عبادت‌های حیدر یـاد آمد
که عید حضرت سجاد آمـد

از مهين بانوى ايران سر زد از خاك عرب
آفتابى كز جمالش شد عيان آيات ربّ
حجّت حقّ، رحمت مطلق ، علىّ بن الحسين
درّة التّاج شرف ، ماه عجم ، شاه عرب
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد

جشن ميلاد امام چارمين آمد پديد
روز وجد مؤمنات و مؤمنين آمد پديد
درّة التّاج فضيلت جوهر علم لدن
حضرت سجّاد زين العابدين آمد پديد

کد مطلب: 230209

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 5:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
پیامک اعیاد شعبانیه










 

 


ولادت سه نور ولایت بر شما مبارک

ماه میلاد سه پرچم دار عشق

دلبر و دلداده و دلدار عشق

ماه میلاد سه ماه عالمین

سید سجاد و عباس و حسین(ع)

سه نور آمد به عالم پر ز احساس

معطر هر سه از عطر گل یاس

سه نور تابناک آسمانی

حسین بن علی ، سجاد و عباس

دامن علقمه را عطر گل یاس یکی است

قمر بنی هاشمیان در همه ناس یکی است

سیر کردم عدد ابجد و دیدم به حساب

نام زیبای اباصالح و عباس یکی است

شعبان شد و پیک عشق از راه آمد

عطر نفس بقیه الله آمد

با جلوه سجاد و ابوالفضل و حسین

یک ماه و سه خورشید در این ماه آمد

شعبان بهانه ای است برای دوستی با خدا ، لحظه هایت سرشار از این دوستی باد.

خدایا !

تو آنچنانی که من دوست دارم...

پس مرا آنچنان کن که تو دوست داری

) اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه امین

2) کاش می شد اشک را تهدید کرد مدت لبخند را تمدید کرد

کاش می شد در میان لحظه ها لحظه ی دیدار را نزدیک کرد

میلاد نور پیشاپیش مبارک

3) آن که بی باده کند جان مرا مست کجاست ؟ آن که بیرون کنداز جان و دلم دست کجاست؟

آن که سوگند خورم جز به سر او نخورم آن که سوگند من و توبه ام اشگست کجاست

4) کجایى اى همیشه پیدا از پس ابرهاى غیبت؟

5) در کودکی خوانده بودیم" آن مرد درباران آمد"؛ غافل ازاینکه تاآن مردنیاید، باران نمی بارد

6) هنوزم انتظارو انتظار است هنوزم دل به "ســیــنـــه" بی قرار است

هنوزم خواب میبینم به شبها همان مردی که بر اسبی سوار است

همان مردی که جمعه آید روزی ... و این پایان خوب انتظار است

7) مهدی جان!

سئوالی ساده دارم از حضورت من آیا زنده ام وقت ظهورت

اگر که آمدی من رفته بودم اسیر سال و ماه و هفته بودم

دعایم کن دوباره جان بگیرم بیایم در رکاب تو بمیرم

فرج اقا صلوات

بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات

تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات

9) چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی

خلیل آتشین سخن ؛ تبر به دوش بت شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی

برای ما که خسته ایم نه؛ ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی

تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام دوباره صبح؛ ظهر ؛ نه غروب شد نیامدی

10) عزیز دیدنت را بهانه بسیار داریم اما بها نه

کلاس اول خواندیم " آن مرد در باران آمد " ...

اکنون می فهمیم تا آن مرد نیاید باران نخواهد آمد ...

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا !

آنچنان زمین گیرم نکن که هنگام ظهور مولا توان برخاستن نداشته باشم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

مهدی جان !

روا بود که گریبان ز حجر تو پاره کنم ...

دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

تا کسی رخ ننماید ز کسی دل نبرد

دلبر ما دل ما برد و ز ما رخ ننمود

اللهم عجل لولیک الفرج

چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی

چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی

خلیل آتشین سخن تبر به دوش بت شکن

خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی

برای ما که دلشکسته ایم و خسته ایم نه

ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی

تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام ...

دوباره صبح ٫ ظهر ٫ نه ! غروب شد نیامدی

اللهم عجل لولیک الفرج

یا امام زمان انتظار هم از نیامدنت بی تاب شد ...

اللهم عجل لولیک الفرج

بر چهره پر ز نور مهدی صلوات

بر جان و دل صبور مهدی صلوات

تا امر فرج شود مهیا بفرست

بهر فرج و ظهور مهدی صلوات

اللهم عجل لولیک الفرج

بی تو ای صاحب زمان

بی قرارم هر زمان

از غم هجر تو من دلخسته ام

همچو مرغی بال و پر بشکسته ام

اللهم عجل لولیک الفرج

ما معتقدیم که عشق سر خواهد زد

بر پشت ستم کسی تیر خواهد زد

سوگند به هر چهارده آیه نور

سوگند به زخم های سرشار غرور

آخر شب سرد ما سحر می گردد

مهدی به میان شیعه برمی گردد

اللهم عجل لولیک الفرج

اگر تو نیایی سیلی ظالمان همیشه بر گونه مظلومان می خورد و صدای ظالم همه جا به گوش می رسد ...

اللهم عجل لولیک الفرج

کامل بتاب و رخ بنما ...

اگر تو یاری کنی جسمم آرام می گیرد...

پس فکری برای دل بی تابم کن ...

اللهم عجل لولیک الفرج

فقط توئی که می توانی داد عدالت سر دهی ... چون تو زاییده حقی ...

اللهم عجل لولیک الفرج

به خدا سوگند دنیا را آذین می بندیم اگر لحضه آمدنت را بدانیم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  ] [ 5:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 75 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4062801 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب