کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
نوع: خبر

 

خواندن سوره‌های قرآن چه ثوابی دارد؟

 

هرتلاوتی،قرائت هست ولی هر قرائتی،تلاوت نیست
هرتلاوتی،قرائت هست ولی هر قرائتی،تلاوت نیست؛‌با این توضیح که:‌قرائت قرآن،تنها؛خواندن قرآن است اما تلاوت قرآن،شمرده خواندن قرآن است به همراه تدبّر و اندیشه در معنای آن و عمل به احکام آن و امید به وعده‌ها و هراس از تهدیدها و عبرت از داستان‌های قرآن.
هرتلاوتی،قرائت هست ولی هر قرائتی،تلاوت نیست

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، قرآن کریم کتابی است که می‌تواند ظلمت‌های جهل و مشکلات انسان‌ها را برطرف کند و بهترین راه استفاده از این کتاب هدایت، خواندن و تدبّر و تفکّر در آیات آن است، به همین ‌خاطر، خداوند متعال فرمود:‌ «فَاقْرَۆُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآن‏ [مزّمل/20]  هر مقدار که می‏‌توانید از قرآن بخوانید» و همچنین فرمود:‌ «أَفَلا یَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن‏ [محمد/24] آیا در قرآن نمی‏‌اندیشند؟»

خواندن قرآن؛ عبادت است و سبب جلای دلها و رفع فراموشی و بلغم:

پیامبر اکرم (صلی‌ الله علیه و آله) فرمود: «أَفْضَلُ عِبادَهِ اُمََّتی قِرَاءَهُ القُرآنِ [1] برترین عبادت امت من خواندن قرآن است».

و فرمود:‌ «إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ لَتَصْدَأُ کَمَا یَصْدَأُ الْحَدِیدُ وَ إِنَّ جَلَاءَهَا قِرَاءَهُ الْقُرْآن [2]  همانا این دل‌ها زنگار می‌گیرد؛ همانطوری که آهن زنگار می‌گیرد و همانا جلای دل‌ها (از این زنگار)؛ خواندن قرآن است».

و امام صادق (علیه‌السلام) فرمود: «السِّوَاکُ وَ قِرَاءَهُ الْقُرْآنِ مَقْطَعَهٌ لِلْبَلْغَمِ [3] مسواک زدن و خواندن قرآن بلغم را می‌برند».

و در روایتی دیگر می‌فرماید: «ثَلَاثَهٌ یُذْهِبْنَ النِّسْیَانَ وَ یُحْدِثْنَ الذُّکْرَ قِرَاءَهُ الْقُرْآنِ وَ السِّوَاکُ وَ الصِّیَام [4] سه چیز فراموشی را می‌برند و یاد می‌آورند، خواندن قرآن، مسواک زدن و روزه».

فرق قرائت قرآن با تلاوت قرآن

هر تلاوتی، قرائت هست ولی هر قرائتی، تلاوت نیست؛‌ با این توضیح که:‌ قرائت قرآن، تنها؛ خواندن قرآن است اما تلاوت قرآن، شمرده خواندن قرآن است به همراه تدبّر و اندیشه در معنای آن و عمل به احکام آن و امید به وعده‌ها و هراس از تهدیدها و عبرت از داستان‌های قرآن. [5]

تأثیری که تلاوت قرآن دارد این است که سبب نورانیت معنوی و خیر و برکت خانه و  می‌شود، چنانکه رسول اکرم (صلی‌ الله علیه و آله) فرمودند:‌ «خانه‏‌های خود را با تلاوت قرآن، نورانی کنید… زیرا که هرگاه در خانه، بسیار تلاوت قرآن شد، خیر و برکتش زیاد می‌شود، و اهل آن به ‌وسعت می‌رسند، و آن خانه برای اهل آسمان درخشندگی دارد چنانکه ستارگان آسمان برای اهل زمین می‌درخشند».[6]

سبب همراهی ملائکه و دوری شیاطین

روایات ذکر شده، به صورت عمومی فضیلت خواندن قرآن را بیان می‌فرمایند،‌ اما روایاتی هم داریم که به صورت خصوصی،‌ فضیلت سوره‌ها را بیان می‌فرمایند که دانستن آن‌ها تشویق بیشتری برای خواندن این کتاب انسان‌ساز و استفاده از آن است و به این مناسبت،‌ بعضی از این سوره‌ها، معرفی می‌شود:

– سوره‌ی قدر:

امام صادق (علیه‌السلام): «مَنْ قَرَأَ سُورَهَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَهِ الْقَدْرِ إِحْدَی عَشْرَهَ مَرَّهً عِنْدَ مَنَامِهِ وَکَّلَ اللَّهُ بِهِ أَحَدَ عَشَرَ مَلَکاً یَحْفَظُونَهُ مِنْ کُلِّ شَیْطَانٍ رَجِیمٍ حَتَّی یُصْبِح [7]  هر که سوره إِنَّا أَنْزَلْناهُ را یازده بار در وقت خواب خود بخواند خدا به او یازده فرشته می‌گمارد که او را تا صبح از شر هر شیطان رجیمی نگهدارند».

– سوره‌ی انعام:

امام صادق (علیه‌السلام): «تمام سوره انعام در یک مرتبه نازل شد و هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه کردند تا آنکه بر محمد (صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم) فرود آمد، پس آن را بزرگ و گرامی بدارید، چرا که اسم خداوند در هفتاد جای این سوره آمده است و اگر مردم می‏‌دانستند که چه‌‏ها در آن نهفته شده است، هرگز (تلاوت) آن را ترک نمی‌کردند».[8]

– سوره‌ی لقمان:

امام محمد باقر (علیه السّلام): «کسی که سوره‌ی لقمان را در هر شب تلاوت کند، خداوند در آن شب، فرشتگانی بر او می‌گمارد که او را تا به صبح از شرّ ابلیس و دستیارانش محافظت کنند و اگر این سوره را در روز بخواند، همان فرشتگان او را تا شب از شرّ شیطان و دستیارانش دور نگاه می‌دارند».[9]

– سوره‌ی یس:

امام صادق (علیه‌السلام): «هر چیزی قلبی دارد و قلب قرآن (یس) است و هر که سوره (یس) را در روز بخواند در آن روز محفوظ می‌ماند  و از رزق خدا بهره می‌برد و هر که آن را در شب قبل از خواب بخواند خداوند هزار ملک بر او می‌گمارد تا او را از شرّ هر شیطان و هر آفتی نگهداری کنند، و اگر آن روز بمیرد خداوند، او به‌ بهشت در می‌آورد».[10]

سوره‌ی ص:

امام محمد باقر (علیه السّلام): «هرکس در شب جمعه سوره‌ی ص را بخواند، به قدری از خیر دنیا و آخرت به او کرامت می‌کنند که جز به پیامبری مرسل و یا فرشته‏‌ای مقرّب به دیگری داده نمی‌شود، و خداوند او را و هرکس از افراد خاندانش را- که دوست داشته باشد – وارد بهشت می‏‌‌کند، حتّی خدمتکاری که به او خدمت کرده اگرچه از افراد خانواده‏‌اش یا از کسانی که حقّ شفاعت در مورد آنان داشته است نباشد».[11]

– سوره‌ی صف:

امام محمد باقر (علیه السّلام): «مَنْ قَرَأَ سُورَهَ الصَّفِّ وَ أَدْوَمَ قِرَاءَتَهَا فِی فَرَائِضِهِ وَ نَوَافِلِهِ صَفَّهُ اللَّهُ مَعَ مَلَائِکَتِهِ وَ أَنْبِیَائِهِ الْمُرْسَلِینَ إِنْ شَاءَ اللَّهُ [12] هر که سوره صفّ را بخواند و در نمازهای واجب و مستحب خویش بر خواندنش مداومت ورزد خداوند او را همراه فرشتگان و پیامبران فرستاده شده خود در یک صف قرار می‌دهد؛ اگر خدا خواهد».

امام محمد باقر (علیه السّلام): «کسی که سوره‌ی لقمان را در هر شب تلاوت کند، خداوند در آن شب، فرشتگانی بر او می‌گمارد که او را تا به صبح از شرّ ابلیس و دستیارانش محافظت کنند و اگر این سوره را در روز بخواند، همان فرشتگان او را تا شب از شرّ شیطان و دستیارانش دور نگاه می‌دارند».

– سوره‌ی صافات:

امام صادق (علیه‌السلام): «کسی که سوره صافات را در هر روز جمعه بخواند همیشه از هر آفت و آسیبی محفوظ است و در زندگانی دنیا هر گرفتاری از او دور می‏‌شود و به وسیع‌ترین روزی در دنیا روزی داده می‌شود و خداوند در مال و فرزند و بدنش امر ناگوار و بدی که از شیطان رجیم و از ستمگر خود‌پسند باشد به او نمی‌رساند (آن را از وی دور و برطرف می‌سازد).»[13]

– سوره‌ی نحل:

امام محمد باقر (علیه السّلام): «هر که سوره نحل را در هر ماه بخواند، از بدهکاری و خسارت در امان می‌شود و 70 نوع بلا از او برطرف می‌گردد که آسان‌ترین آن‌ها دیوانگی و جذام و برص است و در روایت دیگری سوره‌ی نحل برای محفوظ ماندن از شرّ ابلیس و سپاه و پیروان اوست».[14]

همراهی ملائکه و دوری شیاطین با خواندن همه‌ی سوره‌ها

البته خواندن همه‌ی سوره‌های قرآن کریم موجب برکت در خانه و حضور ملائکه و دوری شیاطین می‌شوند چنانکه امام صادق (علیه‌السلام) فرمودند: «خانه‌ای که در آن قرآن خوانده شود و ذکر خدای عزوجلّ شود، برکتش زیاد می‌شود و فرشته‏‌ها در آن حاضر می‌شوند و شیاطین از آن دور می‌شوند و برای اهل آسمان می‌درخشد مانند ستاره‏‌های درخشان که برای اهل زمین می‏‌درخشند و خانه‌ای که در آن قرآن نخوانند و ذکر خدا نشود، برکتش کم می‌شود و فرشته‏‌ها از آن دوری می‌شوند و شیاطین در آن حاضر می‌شوند».[15]

پس؛ فَاقْرَۆُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآن‏ [مزّمل/20]  هر مقدار که می‏‌توانید از قرآن بخوانید.

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 6:31 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

جزییات زند‌گی شهید مطهری به روایت همسر؛

 

ماجرای اولین دیدار
همسر شهید مطهری گفت: همان بار اولی که همراه ایشان آمدم و چشم‌ام به اتاق محقرشان افتاد و دل‌ام لرزید، متوجه شده بودند. نمی‌توانم بگویم سختی معیشت برای‌ام مسئله ساده‌ای بود و راحت تحمل می‌کردم.
ماجرای اولین دیدار

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، نگارنده این سطور، هرتوضیحی را برای این گفت وشنود خواندنی زائد می‌انگارد و تنها براین نکته پای می‌فشرد که آنچه در این مصاحبه آمده، نمادی از سبک زندگی اسلامی است که از قضای روزگار، نیاز جامعه امروز است.با سپاس از سرکار خانم عالیه روحانی همسر شهیدآیت الله مطهری که ساعتی باما به گفت وگو نشستند.

*به عنوان سوال آغازین، بهتر است از آشنایی با استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و چگونه گی ازدواج با ایشان بگویید؟

من خیلی جوان بودم که با ایشان ازدواج کردم. پدرم روحانی و مادرم از خانواده متمولی بودند. آقای مطهری شاگرد پدرم بودند و پدرم فوق‌العاده به ایشان علاقه داشتند و فکر می‌کردند اگر ایشان را از دست بدهند، در واقع گوهر گرانبهایی را از دست داده‌اند و انصافاً هم درست فکر می‌کردند. تفاوت سنی من و آقای مطهری زیاد بود و خود ایشان هم آن‌طور که بعدها فهمیدم ترجیح می‌دادند همسری را انتخاب کنند که این‌قدر جوان نباشد، ولی پدرم معتقد بودند فردی با خصلت‌های آقای مطهری، هر سن و سالی که داشته باشد انسان یگانه و ممتازی است و تفاوت سن و مسائلی از این قبیل در برابر علم، دانش و تدبیر ایشان هیچ ارزشی ندارد.

*پس می‌توان گفت در واقع پدر شما بودند که به این ازدواج اصرار داشتند؟

همین‌طور است. من بسیار دختر با نشاط و فعالی بودم. آن روزها دخترها کمتر درس می‌خواندند و درس خواندن آنها هم عجیب و هم دشوار بود، ولی من در همان شرایط در خانواده‌ای بزرگ شده بودم که زبان فرانسه می‌خواندم. مادرم راضی نبودند من که با رفاه بزرگ شده بودم، گرفتار زندگی محدود و حتی می‌توان گفت فقیرانه یک مرد روحانی شوم! از سوی دیگر از طرف خانواده مادری هم چندین و چند خواستگار ثروتمند، صاحب منصب و اسم و رسم‌دار داشتم و مادرم اصرار داشتند با یکی از آنها ازدواج کنم.

*خودتان به کدام سمت بیشتر گرایش داشتید؟

قضاوت و تیزهوشی پدرم را خیلی قبول داشتم و به همین دلیل هم نظر ایشان را پذیرفتم.

*و پشیمان نشدید؟

به هیچ‌وجه. هنوز یک سال هم از ازدواج‌ام با آقای مطهری نگذشته بود که کاملاً به این باور رسیدم پدرم با این اصرارشان، بزرگ‌ترین لطف را به من کردند.

 

به هیچ‌وجه. هنوز یک سال هم از ازدواج‌ام با آقای مطهری نگذشته بود که کاملاً به این باور رسیدم پدرم با این اصرارشان، بزرگ‌ترین لطف را به من کردند.

*شما که از یک خانواده مرفه به زندگی با یک طلبه تن داده بودید، سخت‌تان نبود؟

قطعاً سخت بود و زندگی با آقای مطهری در چند سال اول به‌قدری از نظر معیشت دشوار بود که بالاخره ایشان به خاطر اینکه از این نظر وضعیت بهتری پیدا کنیم، قم را که بسیار به آن علاقه داشتند، رها کردند و به تهران آمدیم.

*برخورد ایشان با این تفاوت مادی زندگی شما در منزل پدری و خانه پدری ایشان چه بود؟

ایشان به‌قدری باهوش، دقیق و نازک‌طبع بود که همان بار اولی که همراه ایشان آمدم و چشم‌ام به اتاق محقرشان افتاد و دل‌ام لرزید، متوجه شده بودند. نمی‌توانم بگویم سختی معیشت برای‌ام مسئله ساده‌ای بود و راحت تحمل می‌کردم، ولی وقتی می‌دیدم همسر مردی باتجربه، فهمیده و تیزهوش شده‌ام که هیچ چیزی از نگاه‌اش پنهان نمی‌ماند، تحمل تنگی معیشت برای‌ام آسان‌تر می‌شد. بعدها فهمیدم خصلت‌های والای انسانی چه نقش بزرگی در تفاهم و سعادت انسان‌ها دارند و چنانچه تفاهم بر اساس ارزش‌ها پدید بیاید، چقدر راحت‌تر می‌شود مشکلات زندگی را تحمل کرد و حتی آنها را پله‌هایی برای صعود به مراتب بالاتر رشد و کمال قرار داد. همدلی، انس، احترام و علاقه‌ای که بین من و آقای مطهری به وجود آمد، همه مشکلات را در نظرم حقیر کرد.

*از ابتدا این‌طور فکر می‌کردید؟

خیر، اوایل بسیار بی‌تجربه بودم، هم نازپرورده، ناراحت می‌شدم و آقای مطهری هم متوجه ناراحتی‌ام می‌شدند، ولی به‌تدریج خود را تربیت کردم، طوری که حتی هنگامی که زمان زایمان‌ام فرا رسید، درد را تحمل کردم و به خاطر اینکه آقای مطهری از تدریس یا سخنرانی‌شان باز نمانند، به روی خودم نمی‌آوردم و وقتی ایشان می‌رفتند به بیمارستان می‌رفتم و موقعی که ایشان برمی‌گشتند می‌دیدند فرزندمان به دنیا آمده است! دو بار این‌طور شد.

 

خیر، اوایل بسیار بی‌تجربه بودم، هم نازپرورده، ناراحت می‌شدم و آقای مطهری هم متوجه ناراحتی‌ام می‌شدند، ولی به‌تدریج خود را تربیت کردم، طوری که حتی هنگامی که زمان زایمان‌ام فرا رسید، درد را تحمل کردم و به خاطر اینکه آقای مطهری از تدریس یا سخنرانی‌شان باز نمانند، به روی خودم نمی‌آوردم و وقتی ایشان می‌رفتند به بیمارستان می‌رفتم و موقعی که ایشان برمی‌گشتند می‌دیدند فرزندمان به دنیا آمده است! دو بار این‌طور شد.

*واکنش ایشان چه بود؟

هم حیرت می‌کردند، هم گلایه که چرا ایشان را در جریان قرار نداده‌ام.

*چگونه به قول شما دختری نازپرورده به چنین زن مقاومتی تبدیل شد؟

وقتی ایمان به خدا و عشق به همسر و خانواده در انسان اصالت داشته باشد، همه چیز شدنی است. نکته مهم این بود که آقای مطهری متوجه چنان نکات ظریف و دقیقی می‌شدند که در تصور هیچ‌یک از اطرافیان نمی‌گنجید. حواس‌شان به من، فرزندان‌مان، خانواده پدری و مادری، شاگردان، راننده، باغبان، خدمه دانشگاه و همه و همه بود و هیچ‌کسی را از قلم نمی‌انداختند. نظم و دقت ایشان بی‌نظیر بود.

*چگونه به چنین قدرت روحی و روانی رسیده بودند؟ شیوه‌های عملی ایشان چه بود؟

آقای مطهری اهل سیر و سلوک، نماز شب، بسیار صبور، کم‌حرف و اهل تفکر بودند. بسیار هم با مردم مدارا می‌کردند. یک بار عده‌ای از بزرگان محله نزد ایشان آمدند و گفتند:« پیشنماز فلان مسجد مدام به شما و کتاب‌های‌تان توهین می‌کند. ما چندین بار به او تذکر داده‌ایم، اما گوش نمی‌دهد! اگر اجازه بدهید فرد دیگری را جای او بیاوریم». آقای مطهری گفتند:« می‌دانم هشت سر عائله دارد! خدا نکند نان کسی را ببریم، توهین کردن به من اشکالی ندارد. باید سعی کنیم پیش خدا شرمنده نباشیم و قضاوت نهایی را به خدا واگذار کنیم».

یک بار هم به حسینیه ارشاد رفتم و چند خانم که چهره‌ام را ندیده بودند و قیافه‌ام را نمی‌شناختند به یکدیگر گفتند: خانم مطهری جواهرات و پالتو پوست دارد و در خانه بالای شهر می‌نشیند! با شنیدن این حرف‌ها خیلی ناراحت شدم و به خانه که برگشتم به آقای مطهری گفتم :که چه حرف‌هایی پشت سرم می‌زنند. ایشان با لحن آرامی گفتند: «انسان عاقل خود را در معرض چنین حرف‌هایی قرار نمی‌دهد و از حرف بی‌اساس و بی‌پایه ناراحت نمی‌شود. انسان نباید جلوی خدا شرمنده باشد، والا خلق خدا یک روز انسان را تأیید و روز دیگر تکذیب می‌کنند. صبر داشته باشید و مطمئن باشید خداوند پاداش صبر شما را به بهترین نحو ممکن خواهد داد.» ایشان معمولاً موضع‌گیری حاد نمی‌کردند، مگر در مواقعی که تشخیص می‌دادند اساس دین مورد هجمه قرار گرفته است. تنها چیزی که آقای مطهری ابداً نمی‌توانستند تحمل کنند نفاق بود و کسانی که دم از دین می‌زنند، اما خلاف آن عمل می‌کنند. ایشان با کسانی که صراحتاً مخالف یا حتی بی‌دین بودند، مشکلی نداشتند و می‌گفتند:« تکلیف انسان با اینها معلوم است، چون همان فکری را که در مغزشان هست بیان می‌کنند و می‌شود با آنها بحث منطقی کرد، اما تکلیف انسان با کسانی که حرفی را می‌زنند و جور دیگری عمل می‌کنند معلوم نیست» و بنابراین واقعاً از نفاق بیزار بودند و هیچ صفت رذیله‌ای را از آن بدتر نمی‌دانستند.

*نثر شهید مطهری، واژه‌ها و تعابیری که به کار می‌برند، آشنایی عمیق ایشان با ادبیات فارسی را نشان می‌دهد. به کدام شاعر علاقه بیشتری داشتند؟

آقای مطهری در همه زمینه‌ها مطالعات گسترده‌ای داشتند، از جمله ادبیات فارسی. در بین شعرا به حافظ علاقه ویژه‌ای داشتند و کتاب تماشاگه راز را هم در باره اشعار حافظ نوشتند. ایشان به گل و گیاه هم علاقه عجیبی داشتند و همیشه باغچه حیاط ما پر از گل و گیاه بود و شخصاً به آنها رسیدگی می‌کردند. یک درخت گیلاس هم داشتیم که در بهار پر از شکوفه می‌شد. ایشان ساعت‌ها با شاخه‌های این درخت ور می‌رفتند و آنها را هرس می‌کردند. پس از شهادت ایشان سرسبزی و طراوت از باغچه ما رفت. هیچ‌وقت بی‌کار نبودند. یا مطالعه علمی و نگارش داشتند یا به گل‌ها رسیدگی می‌کردند و می‌گفتند: «باید قدر عمر را دانست، چون هر چیزی را می‌شود دو باره به دست آورد، غیر از زمان و وقت که وقتی از دست می‌رود، جبران شدنی نیست.»

*قطعاً شهادت چنین انسانی بسیار برای شما دشوار است.از این رویداد تلخ چه خاطره ای دارید؟

همین‌طور است. گاهی فکر می‌کنم واقعاً چطور توانستم این مصیبت بزرگ را تاب بیاورم. بعد از تشییع جنازه، خدمت امام رفتیم. ایشان بسیار ناراحت و متأثر بودند و خیلی تلاش کردم گریه و بی‌تابی نکنم. امام فرمودند: «نمی‌دانم من باید به شما تسلیت بگویم یا شما به من تسلیت بگویید. فرزند عزیزی را از دست داده‌ام.» حاج احمد آقا می‌گفتند: امام یک رادیوی کوچک داشتند که با آن به اخبار گوش می‌دادند. موقعی که آقای مطهری شهید می‌شوند، احمد آقا رادیو را برمی‌دارند و پنهان می‌کنند، چون از این بیم داشتند که حال امام با شنیدن این خبر بد شود. امام نیمه شب هرچه دنبال رادیو می‌گردند پیدا نمی‌کنند. احمد آقا می‌گفتند: مانده بودیم این خبر را چطور به ایشان بدهیم. به هر حال صبح امام اخبار را گوش می‌دهند و مطلع می‌شوند. ایشان که هیچ‌وقت اختیار از کف نمی‌دادند و همیشه با صلابت و با وقار بودند، اشک می‌ریزند.

*از حال و روز خودتان پس از شهادت شهید مطهری بگویید. در باره مشکلات زندگی با چه کسی مشورت و چگونه تصمیم‌گیری می‌کردید؟

پس از شهادت ایشان خیلی به من و بچه‌ها سخت گذشت. واقعاً حوصله حرف زدن با کسی را نداشتم، چون در هیچ‌کسی آن صلابت، علم و متانت را نمی‌دیدم، ولی لطف و رحمت خدا این‌گونه است که وقتی مصیبتی را می‌دهد، صبر و تحمل‌اش را هم می‌دهد.

قبلاً در باره تصمیمات بزرگ به ایشان متکی بودیم، از جمله ازدواج بچه‌ها که با صلاحدید ایشان انجام می‌شد و کوچک‌ترین نگرانی نداشتم، اما آخرین دخترم پس از شهادت ایشان ازدواج کرد و باید بدون کمک و راهنمایی آقای مطهری او را شوهر می‌دادم، اما نکته جالب اینجاست که آقای مطهری به خواب دخترم می‌آیند و نشانی سیدی را به او می‌دهند و می‌گویند: نزد او برو و استخاره کن و ببین چه پاسخی می‌گیری! یک شب هم خودم ایشان را خواب دیدم و راهنمایی‌ام کردند و به لطف خدا داماد شایسته‌ای نصیب‌مان شد. خطبه عقد این دخترم را هم حضرت امام خواندند و به دامادمان فرمودند: «تصور نکنید پدر این دختر شهید شده است. این دختر حکم دختر خود مرا دارد. در احترام به او کوتاهی نکنید و همواره یادتان باشد او دختر چه انسان بزرگی است.» خانم امام می‌گفتند امام وقتی فهمیدند شما می‌خواهید دخترتان را برای عقد نزد ایشان ببرید، به من گفتند:« کسی را به بازار بفرستید و هدیه درخوری تهیه کنید». من هم دادم یک سکه بهار آزادی با زنجیر خریدند و از آن روز آن را در جیب پیراهن‌شان نگه داشتند و بارها به من تأکید کردند مراقب باشید یک وقت فراموش نکنم. محبت ایشان نسبت به من و فرزندان‌ام بزرگ‌ترین مایه تسلی ما بوده است. در واقع ایشان با پیام‌های محکم و محبت‌آمیز خود یاد و خاطره شهید مطهری را در اذهان تثبیت کردند و از آن لحث مطالعه آثار شهید مطهری در ابعاد گسترده‌ای صورت گرفت و زحمات چندین و چند ساله ایشان ثمر داد. حاج احمد آقا می‌گفتند هر بار که امام سرودی را که در رثای آقای مطهری سروده شده بود می‌شنیدند، گریه می‌کردند و این حالی بود که هرگز در امام ندیده بودم. حضرت امام واقعاً آقای مطهری را فرزند خود می‌دانستند و لذا شهادت ایشان برای‌شان بسیار سنگین بود.

*پس از شهادت چه امدادهایی را از ایشان داشته‌اید؟

یک بار سکته مغزی کردم و در بیمارستان بستری شدم. شدت سکته به حدی بود که صورت و بدن‌ام فلج شد و پزشکان از من قطع امید کردند. البته خودم بر این باور بودم که علم فقط به بعضی از امور پاسخ می‌دهد و سایر امور از حیطه ادراک ما بیرون هستند. تقریباً همه غیر از خودم از بازگشت و سلامتی‌ام ناامید شده بودند، چون حتی در این حد که روی پاهای‌ام بایستم و یا دست‌های‌ام را صاف کنم و وضو بگیرم توان نداشتم.یک شب به ائمه اطهار(ع) متوسل شدم و از آقای مطهری خواستم مثل همیشه کمک‌ام کنند. آن شب ایشان را خواب دیدم و بی‌آنکه کلمه‌ای با هم حرف بزنیم، حس کردم دارند به من می‌گویند از جا بلند شو. بیدار که شدم حس کردم می‌توانم دست‌های‌ام را تکان بدهم. فردای آن روز هم با کمک بچه‌ها از جا بلند شدم و کم و بیش روی پاهای‌ام ایستادم. دو روز بعد هم به خانه برگشتم و بدون کمک کسی ایستاده نماز خواندم و تمام عوارض سکته سخت از بدن‌ام محو شد. در هر حال خیلی سخت است عمری با چنین انسان عزیز و شریفی زندگی کنی و بعد به این شکل دردناک او را از دست بدهی.

خانم رسام عرب‌زاده قالی حیرت‌انگیزی از چهره استاد بافته‌اند. در خاتمه شنیدن چگونگی بافت این قالی از زبان شما هم شنیدنی است؟

ایشان پانزده ساله بود که در خواب می‌بیند در میدان شهدا عده‌ای لباس سیاه پوشیده و عکس‌های آقای مطهری را بالا برده‌اند و سینه می‌زنند و می‌گویند باز عاشورا شده است. ایشان در خواب یکی از آن عکس‌ها را می‌گیرد و به سینه می‌فشارد و نزد خود عهد می‌کند روزی این عکس را می‌بافد. ایشان از خواب که بیدار می‌شود خبر شهادت آقای مطهری را می‌شنود. حدود 25 سال از این ماجرا می‌گذرد و در این فاصله ایشان قالی‌بافی را از پدر هنرمندشان یاد می‌گیرند تا چند سال پیش که از کنگره حکمت مطهر به ایشان زنگ می‌زنند و می‌گویند تصویر آقای مطهری را ببافند و دستمزد خوبی هم پیشنهاد می‌کنند. چهار ماه هم بیشتر فرصت نداشتند. ایشان فکر می‌کنند این فرصت برای انجام چنین کار بزرگی خیلی کم است، ولی بعد به یاد خوابی که در پانزده سالگی دیده بودند می‌افتند و احساس می‌کنند باید این قالی را ببافند. شروع به کار می‌کنند و بافت قالی در ظرف دو ماه و چند روز به پایان می‌رسد. ایشان می‌گویند در طول بافت این قالی همواره با وضو و مشغول ذکر گفتن بودند و انتخاب و چگونگی بافت را خود شهید به ایشان الهام کردند.

انتهای پیام/        


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 6:29 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۶۵۸۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹
 
پروسه فروپاشی عربستان توسط آمریکا کلید خورد
 
 
تحلیلگر روس معتقد است: در راستای اهداف آمریکا، کارهای بد زیادی به دست سعود‌ها انجام شده و حالا پروسه فروپاشی پادشاهی عربستان سعودی آغاز می‌گردد زیرا بجای آن باید به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» ظهور کند.

 

به گزارش مشرق، «الکساندر سامسانوف» تحلیلگر روس با انتشار مقاله‌ای در وب‌سایت «کانت.وز»

 ضمن بررسی پیوندهای تاریخی و معاصر میان واشنگتن و «ریاض»، می‌نویسد: در راستای اهداف آمریکا، کارهای بد زیادی به دست سعود‌ها انجام شده و حالا پروسه از بین بردن پادشاهی عربستان سعودی آغاز می‌گردد زیرا بجای آن باید به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» ظهور کند. اخلالگران فعلا برنامه‌های خود را عوض نکردند: خاورمیانه باید نابود و محو شود.

وی در بخش نخست مقاله خود آورده است: پادشاهی‌های عرب که در مدت طولانی از متحدان با اولویت آمریکا به شمار می‌رفتند، در حال حاضر می‌بینند که واشنگتن به آسانی از «دوستان» سابق خود خلاص می‌شود و با این کار خود نشان می‌دهد که برای امپراطوری آمریکا «دشمنان و دوستان دائمی وجود ندارد، فقط منافع دائمی وجود دارند».

همان‌طور که نخست وزیر انگلستان در قرن 19 می‌‎گفت، «فکر کردن اینکه یک کشور می‌تواند متحد یا دشمن دائمی انگلستان باشد، کوتاه‌بینانه است. ما نه متحدان و نه دشمنان تغییرناپذیر نداریم. فقط منافع ما تغییرناپذیر و ماندگار هستند و وظیفه‌ای ما اطاعت کردن از آن است»، آنگلوساکسون‌ها امروزه هم به این اصل پایبند هستند.

اوباما پادشاهان خلیج فارس را «سواران بی‌احتیاط» خواند

16 مارس در مجله «The Atlantic Magazine» مقاله «جفری گولدبرگ» تحت عنوان «دکترین اوباما« منتشر شد.

در این مقاله پاره‌ای از گفت‌گوهای مؤلف با رئیس جمهور آمریکا آمده است و برای اولین بار اظهارات اوباما منتشر گردید که در آن نه فقط از عربستان سعودی انتقاد شد بلکه صلاحیت همکاری استراتژیک بعدی آمریکا با آل‌سعود زیر سؤال برده شد.  

اوباما اظهار داشت که عربستان سعودی باید زندگی کردن در کنار ایران را یاد بگیرد و حوزه‌های نفوذ را با این کشور تقسیم کند. یعنی به «ریاض» فهماندند که واشنگتن مانند قبل در صورت وقوع درگیری با ایران، اقدامات عربستان را توجیه نمی‌کند و به طور مشخص طرفدار عربستان نخواهد بود.

رئیس جمهور آمریکا همچنین از تأثیر منفی اسلام وهابی بر روی ثبات قاره آسیا سخن راند و گفت: «آ‌ل‌سعود و عرب‌های دیگر از کشورهای خلیج فارس اساتید و وعاظ زیادی را به اندونزی فرستادند و پول زیادی را در آنجا صرف کردند. آل‌‌سعود در دهه 90 بر روی مدارس وهابی سرمایه‌‌گذاری‌های بزرگی انجام داده‌اند و اسلام بینادگرا را که خاندان عربستان پیش می‌برند، آموزش می‌دادند».

به سؤال مستقیم آیا عربستان سعودی متحد آمریکا است یا نه؟ رئیس جمهور آمریکا لبخندی زد و گفت: «همه چیز خیلی پیچیده است» و باراک اوباما پادشاهان خلیج فارس را «سواران بی‌احتیاط» خواند.

با این وجود، در سالیان اخیر به طور نسبی اتحاد سیاسی واشنگتن با ریاض یکی از استراتژی‌های اساسی این کشور در خاورمیانه بود.

عقد پیمان استراتژیک میان ریاض و واشنگتن

مناسبات 2 کشور از طریق سند به اصطلاح «پیمان کوئینسی» پیش برده می‌شوند که در سال 1945 بین «فرانکلین روزولت» رئیس جمهور آمریکا و پادشاه «عبد العزیز» بنیانگذار عربستان سعودی معاصر در رزم‌ناو «کوئینس» منعقد شده بود.

در این پیمان نکات زیر آمده‌اند:

1. آمریکا امنیت عربستان سعودی و خانواده پادشاهی را تضمین می‌کند. ارتش آمریکا در خاک پادشاهی عربستان مستقر می‌شوند. آمریکا دستیابی به سلاح‌های روز را در اختیار عربستان قرار می‌دهد؛

2. آل‌سعود امنیت انرژی آمریکا را با صادر نفت بدون وفقه تضمین می‌کند.

در نتیجه، اتحاد استراتژیکی تأسیس گردید که به عربستان سعودی امنیت ارائه می‌کرد و به آمریکا اجازه استفاده از منابع انرژی پادشاهی‌های عربی و خاک آن‌ها برای استقرار ارتش خود را می‌داد.

در شرایط مقابله جهانی با کشورهای سوسیالیستی به ریاست اتحاد جماهیر شوروی و توسعه جنبش‌های ملی‌گرایانه چپ در کشورهای عربی، این پیمان از اهمیت استراتژیکی برخوردار ‌بود و در واقع این اتحاد، اتحادیه قدرت‌های گذشته علیه پروژه شوروی بود.

تمدن سرمایه‌داری، جهان غرب و قرون وسطی و همچنین پادشاهی‌های عرب مال زمان گذشته هستند و به همین خاطر اتحاد بین عربستان سعودی و آمریکا، اتحاد گذشته علیه آینده روشن تمام بشریت بود.

حال آنکه رؤسای غرب و متحدان عربی آن نمی‌توانستند اجازه بدهند تا تمدن شوروی غالب شود و به همین دلیل آن‌ها برای تخریب اتحاد شوروی، تمدن روسی و حفظ قدرت خود، تمام نیروهای خویش را صرف کردند.

غرق شدن شیوخ سعودی در دلارهای نفتی

رونق نفتی نیمی از قرن بیستم، برای آل‌سعود درآمد هنگفتی را به بار آورد و شیوخ عربستان با خریدن اشیاء غربی، وارد تجمل غربگرایانه ‌شدند اما ضعف چنین اقتصادی نفت محوری آن بود.

عرب‌ها در آغاز این دوره میادین نفتی خود را در اختیار شرکت‌های خارجی با امتیازات خوب قرار می‌دادند و درآمدهای بیش از حدی داشتند و زیرساخت‌های استخراج نفت و حمل‌ونقل آن توسعه یافت.

سپس پادشاهی‌های عرب سهام خارجی‌ها را به تدریج خریدند و حوزه نفتی اقتصاد خود را در اختیار دولت قرار دادند.

شرکت‌های خارجی در این حوزه با مدرن‌سازی آن حضور داشتند و این جریان با صادرات بدون وقفه نفت به کشورهای غربی و ژاپن همراه ‌بود که در واقع، این شرط اصلی همکاری غرب و آمریکا با پادشاهی‌های عربی به شمار می‌رفت.

اولین سه برنامه‌های پنج ساله توسعه عربستان سعودی در سال‌های 1970-1985 به طور کلی به توسعه و مدرن‌سازی حوزه نفتی اختصاص یافت.

در سال‌های 1985-2000 آل‌سعود دست به توسعه حوزه‌های غیرنفتی اقتصاد خود زد که تا به حال ادامه دارد.

اولویت به حوزه‌هایی مانند پتروشیمی، انرژی برق، صنعت آب شیرین کن، حوزه گازی و کشاورزی داده شد که تمام حوزه‌ها به غیر از انرژی برق برای مصرف داخلی محوریت داشتند اما با این وجود، آل‌سعود نتوانست اقتصاد خود را به طور کلی تغییر دهد و نفت محوری اقتصاد هنوز هم وجود دارد.

به این ترتیب، با وجود تمام برنامه‌های مدرن‌سازی و تنوع‌بخشی اقتصاد، تجمل شهرهای پادشاهی‌های عرب هنوز هم به طور کامل به صادرات نفت و گاز وابسته می‌ماند و اگر در  بازار جهانی مشکلاتی به وجود ‌آیند، اقتصاد این پادشاهی‌ها‌ دوام نمی‌آورند.

در نتیجه، پادشاهی‌های عرب می‎توانند در زمان خیلی کوتاه از بین بروند و دوباره به سرزمین‌های بیابانی تبدیل شوند زیرا این زمین‌ها توان سیر کردن تعداد زیادی از مردم را ندارند.

در سال 1960 آمریکایی‌ها در مبارزه با جنبش ملی‌گرایانه چپ عربی که رهبر آن «کمال عبدالناصر» رئیس جمهور مصر بود، با آل‌سعود متحد شدند.

در سال 1973 کشورهای عربی، وابستگی کشورهای غربی به طلای سیاه را نشان دادند و کشورهای عربی به خاطر ارائه حمایت غرب از اسرائیل در جنگ 1973، صادرات نفت خود به آمریکا و اروپای غربی را متوقف کردند.

در کشورهای غربی و ژاپن مردم برای خریدن بنزین در صفو‌ف طولانی می‌ایستادند و دولت این ‌کشورها استفاده از خودرو‌های شخصی را برای چند روز، هفته‌ها و بیشتر ممنوع کرد.

سپس تحریم برای صادرات نفت را برداشتند و قیمت نفت خیلی گران شد و اقتصادهای غربی دچار بحران‌ جدی شدند و از سوی دیگر، صادرکنندگان نفت به خصوص عربستان سعودی غرق پول می‌شدند.

کلاه گذاستن کاخ سفید و غرب بر سر شیوخ‌ عرب

در همین حال آمریکایی‌ها قراردادی را پیشنهاد دادند که طبق آن، غرب در مدرن‌سازی صنعت نفت کمک می‌کند و آن را در سطح بالایی نگه می‌دارد و در عوض آن، شیوخ‌ عرب میلیارد‌ها دلار سرمایه خود را به بانک‌های آمریکا انتقال می‌دهند و با این‌ کار برای خودشان «کیسه‌ هوا» را فراهم می‌سازند.

با این پول اوراق بهادار دولت آمریکا و سهام ابرشرکت‌های آمریکایی خریداری می‌شود و پادشاهان عرب زندگی تجملی دارند و به همین طریق، میلیاردها دلار دوباره به اقتصاد آمریکا برمی‌گردند.

آمریکایی‌ها و شرکت‌های غربی دست به مدرن‌سازی پادشاهی‌های عربی (با حفظ سبعیت قدیمی در دین و قوانین) زدند (شهر‌های سوپر معاصر، مجموعه‌های پالایشگاهی، بنادر عالی، کارخانه‌های تصفیه آب، سیستم‌های برقی، شبکه جاده‌ها، خطوط لوله و فرودگاه‌ها ساخته شدند و مجموعه‌های گردشگری و مراکز سرگرمی- تجاری در حال بنا شدن هستند). ‌

ساکنان خود پادشاهی‌های عرب از فعالیت صنعتی و خدماتی دور شدند و شهروندان خارجی کارهای سطح پایین تا سطح بالا را انجام می‌دادند ضمن آنکه نمایندگان کشورهای غربی معمولا مشغول کارهای سطح بالا می‎شدند.

در نتیجه، نوعی سیستم برده‌داری عربی به وجود آمد: شیوخ از بهترین امکانات استفاده می کردند و برای مردم بومی «کمونیسم نفتی» کامل وجود داشت و به جای آنها مهاجران خارجی کار می‌کردند و علاوه بر این، در جامعه عربی قشری از متخصصان خارجی با درآمد بالا تشکیل شد.

بدین صورت، صاحبان غربی شیوخ‌ عرب را به خودشان وابسته کردند و تمام پول‌های پادشاهی‌های عربی را در ایالات متحده آمریکا قرار دارند و پادشاهان عربی در تقویت آمریکا و تشکیل نظام جدید جهانی نفع دارند.

در واقع، نخبگان سیاسی عرب خودشان را فروختند و چنانچه آن‌ها بخواهند سیاست مستقلی را پیش ببرند، آنها را به آسانی ورشکسته می‌کنند و از حمایت نیروی خود محروم می‌سازند و همچنین در این صورت، پادشاهی‌های عرب به آسانی در دسترس سوریه، ایران، یمن و عراق قرار می‌گیرند.

آغاز نقش‌آفرینی منطقه‌ای ریاض به عنوان متحد واشنگتن

نزدیکی بیشتر بین ریاض و واشنگتن در آغاز دهه 80 در بستر افزایش باصطلاح تهدید ایرانی و مبارزه با اتحاد شوروی اتفاق افتاد.

در سال 1981 «کیسی» رئیس دستگاه اطلاعاتی آمریکا به ریاض سفر کرد و آمریکایی‌ها تصریح کردند که پادشاهی ثروتمند عربستان تحت تهدید قرار دارد.

در شمال شرقی عربستان ایران به رهبری آیت‌ا... خمینی قرار داشت که در آن انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود و تهران آل‌سعود را خائنین اسلام به خاطر اینکه به «شیطان بزرگ» یعنی آمریکا نزدیک شدند، نامید.

ایرانیان برنامه‌ریزی می‌کردند تا در عربستان هم انقلاب را برپا کنند و در ریاض رژیم دوستانه‌ای را برای تهران برقرار کنند.

از طرف دیگر تهدید شوروی افزایش یافت و ارتش‌ روس با وارد شدن به افغانستان به خلیج فارس نزدیک‌تر شد.

در جنوب شبه جزیره عربستان جمهوری ملی دموکراتیک یمن وجود داشت که متحد اتحاد شوروی بود (یمن تقریبا معادن نفتی نداشت و خیلی دوست داشت بخشی از میادین نفتی پادشاهی عربستان سعودی را به دست بیاورد).

سابقه جنگ نفتی اعراب با روس‌ها

«کیسی» به شیوخ‌ عربستان برنامه زیر را پیشنهاد داد: آمریکا ارتش عربستان را تجدید تسلیحات می‎کند و امنیت نظامی را تضمین می‌نماید. در عوض، عربستان به واشنگتن در مبارزه با اتحاد شوروی بپیوندد و استخراج نفت را افزایش ‎دهد تا قیمت گاز کاهش یاید.

گاز برای مسکو محصول مهمی به شمار می‌رفت ضمن آنکه حکومت وهابی می‌بایست مهم‌ترین نقش را در جنگ هیبریدی علیه اتحاد شوروی ایفا کند.

ریاض از طریق شبکه «بنیاد‌های خیریه» و دیگر سازمان‎‌های غیردولتی از شبه‌نظامیان افغان حمایت مالی می‌کرد که با ارتش شوروی در افغانستان می‌جنگیدند.

علاوه براین، آمریکایی‌ها و سعودی‌ها دست به ارائه حمایت از جوامع ضدروسی در جمهوری‌های شوروی آسیای مرکزی زدند.

بدین صورت، آمریکایی‌ها در بازی بزرگ حرکتی عالی انجام دادند و خاندان آل‌سعود با کاهش قیمت نفت، به اتحاد شوروی ضربه اقتصادی وارد کردند، از شبه‌نظامیان افغانستانی حمایت مالی انجام می‌دادند و در خاک خود اتحاد جماهیر شوروی جنگ‌های داخلی- مذهبی می‌افروختند.

باید گفت که برنامه حمله به اتحاد جماهیر شوروی از جنوب در سال‌های 1970 طراحی شده بود و «هنری کیسینجر» نقشه ایجاد بی‌ثباتی در مرزهای جنوبی امپراطوری شوروی را کشید.

هدف اصلی این نقشه، بیرون راندن روس‌ها به سمت شمال و گرفتن آسیای مرکزی از اتحاد شوروی بود.

برای رسیدن به این هدف لازم بود «باسماچی» را بازگرداند، در تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان جنگ ضدروسی بیافروزند و آن را بعدا به قزاقستان و قرقیزستان انتقال دهند و در چشم‌انداز بلندمدت این آتش را در خود روسیه مخصوصا در مناطق مسلمان‌نشین آن مانند «باشقیرستان»، تاتارستان و قفقاز شمالی و اطراف رود «ولگا» دامن بزنند.

دنباله‌روی واشنگتن از طرح‌های شوم انگلیسی‌ها و نازی‌های

در مراکز تحلیلی آمریکا و انگلستان برنامه‌ای تحت عنوان «اسلام علیه کمونیسم» طراحی شده بود (این برنامه امروزه هم فعال است اما با اسم دیگر؛ «اسلام علیه روسیه»).

در واقع، آمریکایی‌ها چیز جدیدی را اختراع نکردند و آن‌ها فقط نقشه‌های انگلیسی‌ها و نازی‌های قرن 19 - 20 را در قالب معاصر قرار دادند.

این برنامه‌ها با تلاش‌های آل‌سعود که بر اساس خیلی گران شدن نفت، بیش از حد ثروتمند شده‌اند و می‌خواستند «خلافت» را بسازند، همزمان شد.

پایه «خلافت» را می‌بایست پادشاهی‌های عرب تشکیل دهند و آن‌ها وهابیت را که ایدئولوژی خونین، قرون وسطی و آشتی‌ناپذیری با تمام باصطلاح «کافران» (از جمله شیعه و اهل تسنن که چنین افراطی‌گرایی را قبول ندارند) را دارد به عنوان ویروس استفاده کردند که می‌بایست تمام مناطق مسلمان‌نشین اتحاد جماهیر شوروی را از هم می‌پاشاند.

واشنگتن و لندن اجازه تبلیغ وهابیت آل‌سعود را دادند و در نتیجه، آل‌سعود کشورها و مناطق زیادی از جهان را با پول‌ها، معلمان، وعاظ و کارشناسان ترور خود پر کردند.

هزاران مسجد و مدرسه ساخته شده با سرمایه پادشاهی سعودی از نیجریه تا اندونزی، باعث تغییرات جدی در دکترین دینی اهل سنت در تمام جهان شدند و این مدارس و مساجد به مراکز آماده‌سازی تروریست‌ها و پایگاه اصلی تدوین «جنگ با کافران» تبدیل شدند.

اما در آن زمان توجه بیشتر بر روی اتحاد جماهیر شوروی متمرکز شده بود و این مسئله باعث شد تا وهابیت ریشه‌های عمیق خود را در افغانستان و آسیای مرکزی گسترش دهد.

در زمان فروپاشی اتحاد شوروی، وهابی‌ها در تاجیکستان جنگ داخلی سختی را برپا کردند که منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نفر شد.

در ادامه، وهابیت وارد چچن و داغستان و دیگر مناطق روسیه می‌شود و یکی از دلایل بروز جنگ خونین چچن می‌گردد.

وهابیت در اروپای غربی هم نفوذ پیدا می‌کند و به خاطر تلاش‌های سرمایه‌گذاران این ایدئولوژی، شبه‌نظامیان آلبانیایی «کوزوو» را تحت کنترل خود قرار می‌دهند و «برون‌بوم» در بالکان به وجود می‌آید.

شکل‌گیری جدید این ایدئولوژی برای صاحبان غرب و شیوخ عرب آن با تشکیل جبهه در خاورمیانه تحت عنوان جنگ در لیبی، سینا، سوریه، عراق و یمن، شرایط مناسبی را برای شروع جنگ جهانی چهارم ایجاد می‌کند.

منبع: فارس

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 6:24 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

 

 

خاطرات دفاع مقدس( 4) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 

الطاف خداوند

 

 

 

 

 

 

آقای قالیباف فر ماندة لشکر نصر می‌گفت: یک روز صبح زود قبل از طلوع آفتاب، از جلو تپة کله قندی عبور می‌کردیم. یک نفر عراقی بالای تپه پشت تیر بار نشسته بود و به طرف ماشین ما تیراندازی می‌کرد. آن روز ما خیلی اذیت شدیم. با خودم گفتم، اگراین تیربارچی روزی به دست من بیفتد، می‌دانم با او چه کنم. مدتی گذشت این حادثة تلخ هم چنان در ذهن من بود، تا اینکه طولی نکشید. رزمندگان آنجا را از لوث وجود دشمن پاکسازی کردند و تعدادی اسیرگرفتند. یکی از اسرا را پیش من آوردند وگفتند این خیلی مقاومت کرده و تا آخر تسلیم نشده والان هم درست جواب نمی‌دهد. چند سئوالی از وی کردم، مشخص شد؛ آن کسی چند روز قبل در آن ساعت پشت تیربار بوده و ما را آن قدر اذیت کرده و ما تقاضای دستیابی به اورا از خدا داشته‌ایم، همین فرد است. ما هم به شکرانه این نعمت که خداوند به ما لطف نموده و دعایمان مستجاب شده است به او هیچ گونه اذیت آزاری نرسانده و در جمع بقیة اسرا تحویل مسئولین مربوطه دادیم.

منطقه عملیات محرم

پس ازآن وارد منطقة دهلران شده وشب را درجمع رزمندگان ماندیم. فردا از محل عملیات محرم و خطوط مقدم جبهه بازدید نمودیم. نیرو‌های بسیجی اصفهان درخط مقدم مستقر بودند. از تعدادی سنگرسرکشی کرده وساعاتی را با آنها نشستیم. چقدر نیرو‌های با صفا و صمیمی بودند. سپس خدا حافظی کرده و منطقه را ترک نمودیم.

منطقه عملیاتی خوزستان

از آنجا عازم مناطق جنگی خوزستان شدیم. پس از بازدید خطوط مقدم و منطقه سوسنگرد که خرابی‌های فراوانی ارتش بعثی عراق برای مردم بجا گذاشته بود از دهلاویه (محل شهادت شهید چمران) نیز بازدید نموده وسری به هویزه زدیم. از هویزه جز اسمی باقی نمانده بود. تمامی خانه‌ها و.منازل مردم را با بیل مکا نیکی تخریب کرده بودند. امکانات ووسایل مردم راغارت کرده و هر چه بجا مانده بود، زیر خروار‌ها خاک دفن شده بود. دل هرانسانی را به غم و اندوه فراوان و لعن و نفرین به متجاوزین وا می‌داشت. پس از آن از نیروهای خراسان در محل لشکر 92زرهی اهواز سرکشی نموده و سفر را به پایان رسانده به مشهد مقدس برگشتیم.

منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:43 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

  پيامك عيد سعيد مبعث

 

http://www.dl2.mobfa.org/summer90/mabaaasss.jpg

 

خـوانـد زبـان دلم ثناي محمد(ص)
مانـد خرد خيـره در لقاي محمد(ص)
ديده دل، جام جم به هيچ شمارد
سرمه كند گر زخاك پاي محمد(ص)
عيد مبعث بر همگان مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

نــور عتــرت آمد از آييـنــه ام
كيست در غار حراي سينه ام
رگ رگم پيغام احمد مي دهد
سينه ام بوي محمد مي دهد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
نور عترت آمد از آيينه ام
كيست در غار حراي سينه ام
رگ رگم پيغام احمد مي دهد
سينه ام بوي محمد مي دهد
عيد مبعث مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
از بعثت او جهان جوان شد
گيتى چو بهشت جاودان شد
اين عيد به اهل دين مبارك
بر جمله مسلمين مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
رفته خود از عرش تا به فرش سراسر
زير فلك سايه لواي محمد(ص)
نوري(سيّاره) يافت راه هدايت
تا كه شدش عشق رهنماي محمد(ص)
عيد مبعث مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
آواي بخوان بخوانِ او مي ريزداز غار
صداي گفت وگو مي ريزدمي
گفت فرشته: اقرأ باسم ربك
عشق است كز آسمان فرو مي ريزد
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
خواند زبان دلم ثناي محمد(ص)
ماند خرد خيره در لقاي محمد(ص)
ديده دل، جام جم به هيچ شمارد
سرمه كند گر زخاك پاي محمد(ص)
عيد مبعث بر همگان مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
تويي هم مصطفي و هم محمد تو را در آسمان نامند احمد
تو كانون صفا مرد يقيني تو عين رحمه للعالميني
عيد مبعث مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت نه اين سرور، سرور ولايت است
مبعث نه اين چراغ، چراغ هدايت است
خورشيد چون ز شرق حرا پرتو افكند
احمد نه اين فروغ، فروغ رسالت است

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ستاره اي بدرخشيد و ماه مجلس شد
دل رميده ما را انيس و مونس شد
نگار من كه به مكتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
به امر رب خود لبيك گوييم
به همراه ملائك جمله گوييم
سلام و رحمت حق بر محمد
اللهم صل علي محمد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اميد آن كه لياقت رحمتي از الطاف رحمه للعالمين را داشته باشيم و اين روز را به يادش گناه نكنيم
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
سلام بر مبعث، بهاري‏ترين فصل گيتي!
سلام بر مبعث، فصل شكفتن گل سرسبد بوستان رسالت!
سلام بر مبعث؛ روزي كه گل‏هاي ايمان در گلستان جان انسان شكوفا شد!
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
سلام بر مبعث، عيد بزرگ نجات از حيرت و سرگرداني، عيد ختم نااميدي،
عيد تمايز عدل و ظلم، عيد بيداري و تعهّد، عيد هدايت
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

سلام بر مبعث، پيام خيزش انسان، از خاك تا افلاك !
سلام بر مبعث، انفجار نور و ظهور همه ارزش‏ها در صحنه حيات بشر !
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

امروز روز تكوين آيه‏هاي رسالت است. روز تجلّي رحمت الهي.
عيد پيامبري رسول خدا(ص) مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
قدر فلك را كمال و منزلتي نيست
در نظر قدر با كمال محمّد
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
اي شاه سوار ملك هستي
سلطان خرد به چيره دستي
اي ختم پيمبران مرسل
حلواي پسين و ملح اول
سر خيل تويي و جمله خيلند
مقصود تويي همه طفيلند
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت، انقلاب بزرگ بر ضد جهل، گمراهى، فساد و تباهي است.
مبعث، پيام‌آور عدالت و كرامت انساني است.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت، تجلي انوار الهي طلوع خورشيد درخشان خاتميت است.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت حضرت محمد (ص)، تفسير چگونه زيستن براي انسان است.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
معنويت و توجه به مبدأ آفرينش ميوه بعثت رسول‌الله است.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت، انفجار نور درخشان الهى، در ظلمات جهل و خرافات بود.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
بعثت، اميد انسان به فردايي روشن است.
بعثت، نشانه مهرورزي خدا با خاكيان و باران رحمت بي‌‌حد او بر زمينيان است.
بعثت پيامبر اكرم(ص) مبارك باد

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

تويي هم مصطفي و هم محمد

تو را در آسمان نامند احمد

تـو كانــون صفـــا مــــرد يقـيني

تو عيـن رحمـه للعـالميني

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

تو اكـنـون شهــر علــم و اجتهادي

تو رب النوع شمشير و جهادي

تو خورشيدي شدي در گوشه غار

بر نور تو شد خورشيد و مه تار

بتـاب و روشنـي بخش جهان باش

مـهـين پيغـمبر آخر زمان باش

عيد پيامبري رسول خدا مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

از بعثت او جهان جـوان شد

گيتـى چو بهشـت جاودان شد

اين عيد به اهل دين مبارك

بر جمله مسلمين مبارك . . .

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

تويي هم مصطفي و هم محمد

تو را در آسمان نامند احمد

تــو كانـــون صفـــا مــرد يقينـي

تو عيـن رحمــه للعالميني

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اميد آنكه لياقت رحمتي از الطاف رحمه للعالمين را داشته باشيم و اين روز را به يادش گناه نكنيم . . .

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

سائــل درمـــانــده نـــااميـــد نـگردد
گـــر كــه بكوبــد در سراي مـحمــد(ص)
اي كه نداي” اذان” رسيد به گوشت
هان كه به گوشت رسد نداي محمد(ص)
اين جشن پيامبري بر شما مبارك

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

اس ام اس تبريك مبعث – پيامك تبريك مبعث – اس ام اس هاي تبريك مبعث رسول اكرم ص – موبفا – متن تبريك مبعث پيامبر – شعر براي تبريك مبعث

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

عيد سعيد مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدايت و عدالت، مبارك باد.

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:41 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

اعمال شب و روز عيد مبعث



عيد مبعث, اعمال عيد مبعث, اعمال روز عيد مبعث

 

 27 رجب سالروزبعثت حضرت محمد(ص) از روزهاي خوب و متبركي است كه اعمالي براي شب و روز آن ذكر شده تا امكان بهره مندي هرچه بهتر و بيشتر از اين فرصت معنوي فراهم شود.

 

شب مبعث از شبهاي متبركه است و براي آن اعمالي ذكر شده:

 

* در مصباح از حضرت ابوجعفر امام جواد (ع) روايت شده كه فرمود در رجب شبى است كه از آنچه كه بر آن آفتاب مي تابد بهتر است و آن شب بيست و هفتم رجب است كه در صبح آن پيغمبر خدا (ص) به رسالت مبعوث شد و براى آن شب اعمالي است كه اگر شيعه اي از ما آن اعمال را در آن شب انجام دهد اجر عمل شصت سال مي برد.

 

در مورد اين عمل آمده: پس از نماز عشاء هر ساعتى از شب را تا پيش از نيمه آن بيدار شو و دوازده ركعت نماز اقامه كن و در هر ركعت حمد و سوره اى از سوره هاى كوچك مفصل ( مفصل ازسوره محمد است تا آخر قرآن) بخوان.

 

نمازها دو ركعتي هستند. پس از هر دو ركعت بعد از سلام؛ هفت مرتبه سوره حمد، هفت مرتبه مُعَوَّذَتَيْن، و سوره هاي توحيد و قُلْ يا اَيُّها الْكافِرُونَ هر كدام هفت مرتبه، و سوره قدر و آية الكرسى هر كدام را هفت مرتبه بخوان.

 

بعد از اتمام نماز اين دعا خوانده شود:

 

اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَريكٌ فى الْمُلْكِ وَ لَمْيَكُنْ لَهُ وَلِىُّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبيراً اَللّهُمَّ اِنّى اَسئَلُكَ بِمَعاقِدِ عِزِّكَ عَلَى اَرْكانِ عَرْشِكَ و َمُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ كِتابِكَ وَ بِاسْمِكَ الاْعْظَمِ الاْعْظَمِ الاْعْظَمِ وَ ذِكْرِكَ الاْعْلىَ الاْعْلىَ الاْعْلى وَ بِكَلِماتِكَ التّامّاتِ اَن  تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى ما اَنْتَ اَهْلُهُ...

 

ستايش خاص خدايى است كه نگيرد فرزندى و نيست براى او در فرمانروايى شريكى و نيست برايش ياورى از خوارى و به بزرگى كامل بزرگش شمار، خدايا از تو خواهم به حق چيزهايى كه موجبات عزتت بر پايه هاى عرشت مى باشد و به حق سرحد نهايى رحمتت از كتابت و به نام بزرگتر بزرگتر بزرگترت و به حق ذكرت كه والاتر و برتر و اعلى است و به كلمات تام و تمامت....

 

پس بخوان هر دعايى و حاجتي كه داري و درود فرست بر محمد و آلش .

 

* انجام غسل در اين شب مستحب است.

 

* زيارت حضرت اميرالمؤمنين (ع) كه افضل اعمال  شب عيد مبعث است.

 

اعمال روز عيد مبعث

عيد مبعث از جمله اعياد عظيمه است و روزى است كه حضرت رسول (ص) در آن روز به رسالت برگزيده شد . براي اين روز  چند  عمل ذكر شده است :

 

* غسل

 

* روزه، روز عيد مبعث يكى از چهار روزى است كه در تمام سال امتياز دارد براى روزه گرفتن و برابر است با روزه هفتاد سال.

 

* بسيار صلوات فرستادن.

 

* زيارت حضرت رسول و اميرالمؤمنين .

 

 

منبع:مهر

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 اعمال وارده در شب عيد مبعث

اعمال وارده در شب مبعث ( شب بيست و هفتم رجب)

 
 
سالروز تجلي انوار الهي، نزول والاترين نعمت پروردگار بر بشريت، طلوع خورشيد درخشان خاتميت بر آسمان نبوت، بعثت اشرف موجودات، خاتم انبياء حضرت محمد مصطفي(صلي الله عليه وآله) بر همه يگانه پرستان، مخصوصاً مسلمانان مبارك باد.
  اول: مستحب است كه درنيمه هاي اين شب از خواب برخيزيد و به عبادت بپردازيد و كيفيت آن به اين صورت است: به جاي آوردن دوازده ركعت نماز، در هر ركعت حمد و سوره‏اي از سوره‏هاي كوچك مفصل ( مفصل از سوره محمد است تا آخر قرآن). در هر دو ركعت سلام دهيد. پس از پايان نمازها، سوره حمد را هفت مرتبه و معوذتين را هفت مرتبه و قل هو الله احد و قل ياايها الكافرون هر كدام را هفت مرتبه و إنا انزلناه و آيه الكرسي هر كدام را هفت مرتبه بخوانيد. سپس اين دعا را قرائت نماييد : الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدا وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبِيرا اللَّهُمَّ إِنِّي اَسْاَلُكَ بِمَعَاقِدِ عِزِّكَ عَلَي اَرْكَانِ عَرْشِكَ وَ مُنْتَهَي الرَّحْمَهِ مِنْ كِتَابِكَ وَ بِاسْمِكَ الْاَعْظَمِ الْاَعْظَمِ الْاَعْظَمِ وَ ذِكْرِكَ الْاَعْلَي الْاَعْلَي الْاَعْلَي وَ بِكَلِمَاتِكَ التَّامَّاتِ اَنْ تُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْ تَفْعَلَ بِي مَا اَنْتَ اَهْلُهُ . آنگاه هر دعايي كه خواستيد بخوانيد. انشاءا... مستجاب مي شود.   دوم زيارت حضرت امير المومنين عليه السلام كه افضل اعمال اين شب است.   سوم شيخ كفعمي در بلد الامين فرموده كه در شب مبعث اين دعا را بخوانند: اللَّهُمَّ إِنِّي اَسْاَلُكَ بِالتَّجَلِّي [بِالنَّجْلِ‏] الْاَعْظَمِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَهِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَ الْمُرْسَلِ الْمُكَرَّمِ اَنْ تُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْ تَغْفِرَ لَنَا مَا اَنْتَ بِهِ مِنَّا اَعْلَمُ يَا مَنْ يَعْلَمُ وَ لا نَعْلَمُ اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِي لَيْلَتِنَا هَذِهِ الَّتِي بِشَرَفِ الرِّسَالَهِ فَضَّلْتَهَا وَ بِكَرَامَتِكَ اَجْلَلْتَهَا وَ بِالْمَحَلِّ الشَّرِيفِ اَحْلَلْتَهَا اللَّهُمَّ فَإِنَّا نَسْاَلُكَ بِالْمَبْعَثِ الشَّرِيفِ وَ السَّيِّدِ اللَّطِيفِ وَ الْعُنْصُرِ الْعَفِيفِ اَنْ تُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْ تَجْعَلَ اَعْمَالَنَا فِي هَذِهِ اللَّيْلَهِ وَ فِي سَائِرِ اللَّيَالِي مَقْبُولَهً وَ ذُنُوبَنَا مَغْفُورَهً وَ حَسَنَاتِنَا مَشْكُورَهً وَ سَيِّئَاتِنَا مَسْتُورَهً وَ قُلُوبَنَا بِحُسْنِ الْقَوْلِ مَسْرُورَهً وَ اَرْزَاقَنَا مِنْ لَدُنْكَ بِالْيُسْرِ مَدْرُورَهً اللَّهُمَّ إِنَّكَ تَرَي وَ لا تُرَي وَ اَنْتَ بِالْمَنْظَرِ الْاَعْلَي وَ إِنَّ إِلَيْكَ الرُّجْعَي وَ الْمُنْتَهَي وَ إِنَّ لَكَ الْمَمَاتَ وَ الْمَحْيَا وَ إِنَّ لَكَ الْآخِرَهَ وَ الْاُولَي اللَّهُمَّ إِنَّا نَعُوذُ بِكَ اَنْ نَذِلَّ وَ نَخْزَي وَ اَنْ نَاْتِيَ مَا عَنْهُ تَنْهَي اللَّهُمَّ إِنَّا نَسْاَلُكَ الْجَنَّهَ بِرَحْمَتِكَ وَ نَسْتَعِيذُ بِكَ مِنَ النَّارِ فَاَعِذْنَا مِنْهَا بِقُدْرَتِكَ وَ نَسْاَلُكَ مِنَ الْحُورِ الْعِينِ فَارْزُقْنَا بِعِزَّتِكَ وَ اجْعَلْ اَوْسَعَ اَرْزَاقِنَا عِنْدَ كِبَرِ سِنِّنَا وَ اَحْسَنَ اَعْمَالِنَا عِنْدَ اقْتِرَابِ آجَالِنَا وَ اَطِلْ فِي طَاعَتِكَ وَ مَا يُقَرِّبُ إِلَيْكَ وَ يُحْظِي عِنْدَكَ وَ يُزْلِفُ لَدَيْكَ اَعْمَارَنَا وَ اَحْسِنْ فِي جَمِيعِ اَحْوَالِنَا وَ اُمُورِنَا مَعْرِفَتَنَا وَ لا تَكِلْنَا إِلَي اَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فَيَمُنَّ عَلَيْنَا وَ تَفَضَّلْ عَلَيْنَا بِجَمِيعِ حَوَائِجِنَا لِلدُّنْيَا وَ الْآخِرَهِ وَ ابْدَاْ بِآبَائِنَا وَ اَبْنَائِنَا وَ جَمِيعِ إِخْوَانِنَا الْمُوْمِنِينَ فِي جَمِيعِ مَا سَاَلْنَاكَ لِاَنْفُسِنَا يَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ اللَّهُمَّ إِنَّا نَسْاَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظِيمِ وَ مُلْكِكَ الْقَدِيمِ اَنْ تُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَغْفِرَ لَنَا الذَّنْبَ الْعَظِيمَ إِنَّهُ لا يَغْفِرُ الْعَظِيمَ إِلا الْعَظِيمُ اللَّهُمَّ وَ هَذَا رَجَبٌ الْمُكَرَّمُ الَّذِي اَكْرَمْتَنَا بِهِ اَوَّلُ اَشْهُرِ الْحُرُمِ اَكْرَمْتَنَا بِهِ مِنْ بَيْنِ الْاُمَمِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا ذَا الْجُودِ وَ الْكَرَمِ فَاَسْاَلُكَ بِهِ وَ بِاسْمِكَ الْاَعْظَمِ الْاَعْظَمِ الْاَعْظَمِ الْاَجَلِّ الْاَكْرَمِ الَّذِي خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِي ظِلِّكَ فَلا يَخْرُجُ مِنْكَ إِلَي غَيْرِكَ اَنْ تُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ الطَّاهِرِينَ وَ اَنْ تَجْعَلَنَا مِنَ الْعَامِلِينَ فِيهِ بِطَاعَتِكَ وَ الْآمِلِينَ فِيهِ لِشَفَاعَتِكَ اللَّهُمَّ اهْدِنَا إِلَي سَوَاءِ السَّبِيلِ وَ اجْعَلْ مَقِيلَنَا عِنْدَكَ خَيْرَ مَقِيلٍ فِي ظِلٍّ ظَلِيلٍ وَ مُلْكٍ جَزِيلٍ فَإِنَّكَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ اللَّهُمَّ اقْلِبْنَا مُفْلِحِينَ مُنْجِحِينَ غَيْرَ مَغْضُوبٍ عَلَيْنَا وَ لا ضَالِّينَ بِرَحْمَتِكَ يَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ اللَّهُمَّ إِنِّي اَسْاَلُكَ بِعَزَائِمِ مَغْفِرَتِكَ وَ بِوَاجِبِ رَحْمَتِكَ السَّلامَهَ مِنْ كُلِّ إِثْمٍ وَ الْغَنِيمَهَ مِنْ كُلِّ بِرٍّ وَ الْفَوْزَ بِالْجَنَّهِ وَ النَّجَاهَ مِنَ النَّارِ اللَّهُمَّ دَعَاكَ الدَّاعُونَ وَ دَعَوْتُكَ وَ سَاَلَكَ السَّائِلُونَ وَ سَاَلْتُكَ وَ طَلَبَ إِلَيْكَ الطَّالِبُونَ وَ طَلَبْتُ إِلَيْكَ اللَّهُمَّ اَنْتَ الثِّقَهُ وَ الرَّجَاءُ وَ إِلَيْكَ مُنْتَهَي الرَّغْبَهِ فِي الدُّعَاءِ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلِ الْيَقِينَ فِي قَلْبِي وَ النُّورَ فِي بَصَرِي وَ النَّصِيحَهَ فِي صَدْرِي وَ ذِكْرَكَ بِاللَّيْلِ وَ النَّهَارِ عَلَي لِسَانِي وَ رِزْقا وَاسِعا غَيْرَ مَمْنُونٍ وَ لا مَحْظُورٍ فَارْزُقْنِي وَ بَارِكْ لِي فِيمَا رَزَقْتَنِي وَ اجْعَلْ غِنَايَ فِي نَفْسِي وَ رَغْبَتِي فِيمَا عِنْدَكَ بِرَحْمَتِكَ يَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ پس به سجده برو و بگو الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِمَعْرِفَتِهِ وَ خَصَّنَا بِوِلايَتِهِ وَ وَفَّقَنَا لِطَاعَتِهِ شُكْرا شُكْرا صد مرتبه پس سر از سجده بردار و بگو اللَّهُمَّ إِنِّي قَصَدْتُكَ بِحَاجَتِي وَ اعْتَمَدْتُ عَلَيْكَ بِمَسْاَلَتِي وَ تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِاَئِمَّتِي وَ سَادَتِي اللَّهُمَّ انْفَعْنَا بِحُبِّهِمْ وَ اَوْرِدْنَا مَوْرِدَهُمْ وَ ارْزُقْنَا مُرَافَقَتَهُمْ وَ اَدْخِلْنَا الْجَنَّهَ فِي زُمْرَتِهِمْ بِرَحْمَتِكَ يَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ .     
 
 

heyatemaktabolbagher.epage.ir/fa/منبع

//www.lankarani.org: http


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
عيدمبعث مبارك

[تصوير:  39040111544260364927.gif]

 

عيدسعيدمبعث پيامبراعظم(ص)رابه حضرت مهدي موعودامام زمان (ع)ونايب برحقش ولي امرمسلمين جهان رهبرمعظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي(حفظه الله) وعموم مسلمانان جهان علي الخصوص ملت شهيدپروروولايتمدارايران اسلامي تبريك وتهنيت عرض مي نماييم.

 

تويي هم مصطفي وهم محمد تورادرآسمان نامند احمد

توكانون صفامرديقيني توعين رحمت للعالميني

"عيدسعيدمبعث مبارك باد"


 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:38 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
عيدمبعث مبارك

[تصوير:  39040111544260364927.gif]

 

عيدسعيدمبعث پيامبراعظم(ص)رابه حضرت مهدي موعودامام زمان (ع)ونايب برحقش ولي امرمسلمين جهان رهبرمعظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي(حفظه الله) وعموم مسلمانان جهان علي الخصوص ملت شهيدپروروولايتمدارايران اسلامي تبريك وتهنيت عرض مي نماييم.

 

تويي هم مصطفي وهم محمد تورادرآسمان نامند احمد

توكانون صفامرديقيني توعين رحمت للعالميني

"عيدسعيدمبعث مبارك باد"


 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:36 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي

 

 

[تصوير:  39040111544260364927.gif]

 

 

تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح خراسان رضوي

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648240167960_i%20099.JPG

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648452167961_i%20116.JPG

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648877167963_i%20279.JPG

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:35 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
تصاويركمترديده شده /احمد اسماعيلي كريزي

 

تصاويركمترديده شده /احمداسماعيلي كريزي

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431650004167968_1428340481097.jpg

 

***************************************http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431649927167967_DSC01359.JPG

*****************************************

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431650091167969_DSC01501.JPG


ادامه مطلب
امتیاز:
 
1
2
3
4
5
بازدید: 123
 
[ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ] [ ۰۲:۴۴:۲۹ ] [ احمداسماعيلي كريزي ]

[تصوير:  39040111544260364927.gif]

 

 

تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح خراسان رضوي

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648240167960_i%20099.JPG

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648452167961_i%20116.JPG

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431648877167963_i%20279.JPG


 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:26 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۲۳۴۳۳۴
۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
روز سوم خرداد ماه، سالگرد حماسه آزادی و فتح خرمشهر پس از بیش از یک سال و نیم اشغال آن به دست رژیم صدام است. 
 
به گزارش مجله تاریخ فرادید، عملیات آزادسازی خرمشهر یکی از مهمترین و بزرگترین
عملیات‌های نیروهای مسلح ایران در جنگ تحمیلی محسوب می شود. نیروهای ایرانی با 70هزار رزمنده در 10 اردیبهشت 1361 با رمز «یا علی ابن ابی‌طالب» در محور اهواز- خرمشهر- دشت آزادگان به فرماندهی مشترک سپاه و ارتش و با هدف آزاد سازی خرمشهر حمله خود را آغاز کردند.
 
این عملیات سه هفته ادامه داشت و نیروهای عراقی منطقه با هدف آغاز عملیات دفاعی از خرمشهر عقب نشینی کردند و سرانجام در سوم خرداد1361 نیروهای ایرانی خرمشهر را که در روزهای ابتدای جنگ به اشغال ارتش عراق در آمده بود آزاد کردند.  
 
کتاب عکس خرمشهر یکی از معدود مجموعه های مصور از عملیات آزادسازی خرمشهر و فتح این شهر است. این مجموعه که از سوی انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس منتشر شده است راوی خاطرات عکاسان دفاع مقدس از روزهای جنگ و حماسه در خرمشهر است.
 
این کتاب شامل 287 قطعه عکس از 48 عکاس و هنرمند است که در طی روزهای مقاومت و دوره اشغال شهر و طی برگزاری عملیات بیت المقدس و آزادسازی شهر و تاثیرات ناشی از حضور دشمن در ایام اشغال عکاسی شده است. عکس های زیر برگزیده این مجموعه است که شهر را پس از آزادی به دست رزمندگان ایران نشان می دهد. 
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
جاده کمربندی جنب پادگان دژ. عکاس: امیر علی جوادیان
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
محدوده فیلیه؛ ایجاد موانع توسط نیروهای دشمن برای جلوگیری از هلی برد رزمندگان ایران. عکاس: ناشناس
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
بیمارستان ولی عصر. عکاس: اسعد نقشبندی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
خرمشهر. عکاس: بهمن جلالی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
خرمشهر. عکاس: علیقلی ضیایی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
خرمشهر. عکاس: مسعود زنده روح کرمانی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
خیابان چهل متری، مسجد جامع. عکاس: مهدی جمشیدی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
انتهای نهر فیلیه. عکاس: علیقلی ضیایی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
کوی طالقانی، مقر بهداری ارتش عراق. عکاس: محمود گل محمدی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
فلکه شهدا، خیابان چهل متری. عکاس: ناشناس
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
مسجد جامع. عکاس: کاظم اخوان
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
خرمشهر پس از آزادی. عکاس: جاسم غضبانپور
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
ورودی خرمشهر، عکاس: یعقوب راهواره
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
پلیس راه سابق(دیزل آباد) عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
محوطه بندر. عکاس: امیر علی جوادیان
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
فیلیه. عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
انتقال اسرای عراقی از رود کارون، منطقه انرژی اتمی. عکاس: فاطمه نواب صفوی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
انتقال اسرای عراقی، محوطه بندر. عکاس: شهید گودرزی نیا
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
تهران میدان امام خمینی(ره). عکاس: مرتضی دهداری
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
میدان امام خمینی در تهران پس از اعلام آزادی خرمشهر. عکاس: علی فریدونی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
میدان فردوسی تهران پس از اعلام خبر آزادی خرمشهر. عکاس: عزیز الله نعیمی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
کوت شیخ، اطراف هتل رودکنار. عکاس: رضا محمدی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
بیمارستان ولی عصر. عکاس: اسعد نقشبندی
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
مسجد جامع پس از آزادی. عکاس: امیرعلی جوادیان
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
شهید صیادشیرازی در مناطق آزادشده اطراف پل قدیمی شهر. عکاس: اسماعیل داوری
 
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
 
تابلوی ورودی خرمشهر. عکاس: مرتضی اکبری

 


ادامه مطلب


ادامه مطلب



[ یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  ] [ 5:24 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 75 :: 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4063014 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب