کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
 
 

 

تبعیت نکردن از اندیشه بیگانگان جهاد کبیره است

 

امام جمعه بجنورد تبعیت نکردن از اندیشه های بیگانگان را جهاد کبیر دانست و گفت: باید با ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن، اجازه ندهیم که ارزش های دینی و فرهنگی ما خدشه دار شود.

به گزارش نسیم نیوز، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی در خطبه های این هفته نماز جمعه در محل مصلای امام خمینی(ره) بجنورد با بیان این مطلب اظهار کرد: مقام معظم رهبری طی هفته گذشته و در دو سخنرانی مهم در جمع سپاهیان و در مجلس خبرگان رهبری یک مفهوم جدید را وارد فرهنگ لغت کشور کردند و آن جهاد کبیر بوده است.

وی با بیان اینکه سه نوع جهاد اکبر، اصغر و کبیر وجود دارد، توضیح داد: جهاد اکبر به معنای مبارزه با نفس، جهاد اصغر به معنای پشیمان کردن دشمنان از تجاوز است و جهاد کبیر به معنی عدم تبعیت از اندیشه های بیگانگان می باشد.

وی تاکید کرد: باید به هوش باشیم ؛ چراکه دشمن امروز می خواهد به ارزش های ما دستبرد بزند و ایستادگی در برابر این هجوم به معنای جهاد کبیر است.

وی افزود: معظم له فرمودند که امروز ما در مقابل یک هجمه و نفوذ همه جانبه دشمن قرار داریم و دشمن می خواهد فکر، فرهنگ و سبک زندگی خود را بر ما تحمیل کند.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در ادامه به آغاز بکار دور جدید مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و ادامه داد: غرب و غرب زدگان در انتخابات تلاش کردند که مجلس خبرگان را تصرف کنند و یا اکثریت را بدست آوردند اما موفق نشدند و مجلس خبرگان این دوره جوان تر، انقلابی تر و ولایی تر است و آیت الله جنتی که به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد خار چشم آمریکا، انگلیس و اسرائیل است.

حجت الاسلام یعقوبی اضافه کرد: آیت الله جنتی یک عمر در راه اسلام سپری کرده و قد خمیده ایشان در آستانه ٩۰ سالگی در خدمت اسلام و انقلاب بوده است.

وی گفت: فضای این دوره خبرگان فضای دیگری است و امیدواریم مصالح و منافع کشور رصد شود و شاهد یک مجلس خبرگان بانشاط و فعال در همه امور باشیم.

امام جمعه بجنورد ادامه با اشاره به اینکه در آستانه رحلت امام راحل قرار داریم، گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب زلزله ای در غرب و شرق ایجاد و اسلام ناب محمدی را مطرح کرد.

حجت الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: امام راحل طی دوران حیات خود از سستی و دقت نکردن در پیاده کردن اسلام، تحویل داده نشدن محکم مسائل به نسل بعدی نگران بودند.

وی ترس از حرف های خارجی ها و مجری و هوادار حزب و گروهی شدن به جای مجری قانون بودن را از دیگر نگرانی های امام راحل عنوان کرد و گفت: چرا باید برخی مدیران کارکشته و خوب را به دلیل اینکه از برخی از افراد و یا احزاب تبعیت نمی کنند و یا هوادار آن ها نیستند، کنار زده و آنها را منزوی کنیم.

خطیب نماز جمعه بجنورد، همچنین رحلت حجت الاسلام ابوترابی، روحانی مجاهد، نستوه و همرزم شهید چمران را تسلیت گفت.


ادامه مطلب



[ یک شنبه 9 خرداد 1395  ] [ 6:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۴۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
 
 
 
 
 
نخستین کسی که با امام زمان(ع) بیعت می‌کند 

 

امام صادق(ع) فرمود: هنگامی که خداوند تعالی به قائم اذن خروج دهد، بر فراز منبر رفته مردمان را به خود دعوت می‌نماید
عقیق:از امام صادق(ع) نقل شده است : «هنگامی که خداوند تعالی به قائم اذن خروج دهد، بر فراز منبر رفته مردمان را به خود دعوت می‌نماید. ایشان آنان را به خدا قسم داده و به حق خود و اینکه در میان آنان بر اساس سنت و کردار رسول خدا(ص) رفتار نماید، فرا می‌خواند. پس خداوند جل جلاله جبرئیل(ع) را می‌فرستد تا آنکه نزد او رسیده بر حطیم فرود می‌آید و می‌گوید: به چه چیزی دعوت می‌کنی؟ قائم(ع) نیز به او خبر می‌دهد، پس جبرئیل می‌گوید: من اولین کسی هستم که با تو بیعت می‌کند، دست بگشا، و دست امام را مسح می‌کند. سیصد و بیش از ده مرد هم آمده و بیعت می‌کنند. ایشان در مکه می‌ماند تا آنکه ده هزار تن یاران کامل شوند و آنگاه رهسپار مدینه می‌شود.» (ارشاد/363)
همچنین تفسیر عیاشی از امام صادق(ع) روایت می کند: «همانا نخستین کسی که با قائم(ع) بیعت می‌کند جبرئیل است که به صورت پرنده‌ای سفید نزد او فرود آمده بیعت می‌کند. آنگاه یک پا را بر بیت‌الحرام و دیگری را بر بیت‌المقدس گذارده با صدایی رسا که همه خلایق آن را می‌شنوند ندا می‌دهد: أَتَی أَمْرُاللهِ فَلا تَسْتَعْجِلُوهُ، امر خدا فرا رسید پس در آن شتاب نکنید.»
 

ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:23 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۷۴۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵
 
 
 
 
 

مرده ها جمعه آزاد هستند؟! 

انسانیت انسان به روح اوست اما بین روح انسان و این بدن که در قبر است ارتباط و پیوندی است و به خاطر این ارتباط و پیوند، بدن مورد توجه روح است و چنین نیست که بین بدن و روح ارتباطی نباشد. پس قبری که بدن در آن است مورد نظر روح است
عقیق: در جواب این سؤال به این چند امر توجه بکنید:

1. انسانیت انسان به روح اوست اما بین روح انسان و این بدن که در قبر است ارتباط و پیوندی است و به خاطر این ارتباط و پیوند، بدن مورد توجه روح است و چنین نیست که بین بدن و روح ارتباطی نباشد. پس قبری که بدن در آن است مورد نظر روح است.

2. در آن زمان که انسان زنده است بین روح و بدن ارتباط مخصوصی است، یعنی روح تعلق تدبیری به بدن دارد و تدبیر و اداره بدن در اختیار روح است. به تعبیر دیگر بدن به منزله مرکب روح برای تکامل و سیر معنوی از خاک تا افلاک است. پس از مرگ تعلق تدبیری روح به بدن قطع می شود. اما ارتباط روح و بدن به صورت کاملا منقطع نمی گردد.

3. بدنی که در قبر است و نیز خود قبر یادگار و یادآور روح است و انسان در این محل بهتر می تواند روح مرده را یاد کند. به این خاطر رفتن به قبرستان بهتر است اگرچه فاتحه در خانه نیز رواست و به مرده می رسد. اما براساس روایات هنگام آمدن نزدیکان میت به زیارت او، روح مرده در قبر حاضر می شود و با دیدن آنها شادمان می شود.

4. قبرستان یادآور مرگ است و یاد مرگ از ابزارهای تربیتی است و برای همین به قبرستان رفتن بهتر است وجای دیگر چنین نیست. انسان در قبرستان و دیدن قبور گذشتگان به فانی بودن و بی ارزش بودن دنیا پی می برد که در آنجا فقیر و غنی در کنار هم خوابیده اند و به قبرستان رفتن به منزله کلاس تربیتی و عبرت آموزی است.

5. در مفاتیح الجنان در بحث زیارت قبور مؤمنین به نقل از جامع الاخبار آورده است که ارواح مؤمنان هر جمعه به آسمان دنیا مقابل خانه های خود می آیند و از بازماندگان خود طلب مهربانی و صدقه می کنند.

برای آگاهی بیشتر ر.ک: مفاتیح الجنان.     

 

منبع:افکار                                                      

 

ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

گفت‌وگو با تک تیرانداز عملیات والفجر 8

همزمان با ۲ برادر دیگرم در جبهه بودیم/برادرم را در فاو جا گذاشتم/مسائل درمانی جانبازان نیاز به حمایت بیشتر است

تک تیرانداز و جانباز شیمیایی عملیات والفجر ۸ گفت: به عنوان یک جانباز شیمیایی از مسئولان امر می‌خواهم که از نظر درمانی ما را حمایت کنند. پزشکان متخصص را برای درمان جانبازان در خانه در نظر بگیرند؛ چون تردد و رفت و آمد به بیمارستان و درمانگاه‌ها برای ما مشکل است

 
 
همزمان با ۲ برادر دیگرم در جبهه بودیم/برادرم را در فاو جا گذاشتم/مسائل درمانی جانبازان نیاز به حمایت بیشتر است

به گزارش فرهنگ ما ؛ علی کارخانه، جانباز ۷۰ درصد شیمیایی در گفتگو با کوله بار گفت: سال ۱۳۴۸ در شهرستان شهریار به دنیا آمدم و در سال ۱۳۶۲ برای اولین بار وارد جبهه های حق علیه باطل شدم و در مدت ۱۷ ماهی که در مناطق عملیاتی حضور داشتم در جزیره فاو در اثر آلوده شدن به عامل شیمیایی دچار مجروحیت ۷۰ درصد شدم و هم اکنون در شهر کرج سکونت دارم.

همزمان سه برادر در جبهه بودیم

این جانباز شیمیایی بیان داشت: ما سه برادر بسیجی به نام های علی, ایرج و صفدر بودیم که قصد رفتن به جبهه های جنگ را داشتیم در این میان صفدر که برادر کوچکتر ما بود به دلیل پایین بودن سن و سالش اجازه حضور در جبهه را نداشت اما صفدر در نهایت به صورت پنهانی از نگاه پدر و مادرمان راهی مناطق عملیاتی شد من نیز قبل از شهادتش او را در اتوبوس دیدم. یکدیگر را در آغوش گرفتیم. چشمانش، نگاه دیگری داشت. او آرزوی شهادت داشت و همیشه درباره آن صحبت می کرد. صفدر دو روز بعد در فاو بر اثر اصابت گلوله، به آرزویش رسید. پیکرش تا سال ۷۵ مفقودالاثر بود و از او خبری نداشتیم تا اینکه پلاک و استخوان هایش را برای ما آوردند. من و ایرج نیز در آن زمان نیمی از وجودمان را پشت سنگرهای فاو و در همانجایی که برادر کوچکترمان به شهادت رسید جا گذاشتیم.

 

در عملیات والفجر۸ تک تیرانداز بودم

علی کارخانه درباره مجروحیتش توضیح داد: در سال ۱۳۶۴ به عنوان تک تیرانداز وارد عملیات والفجر۸ شدم و در ساعت ۴ صبح, زمانی که رزمنده ها خواب بودند دشمن بمبی حامل عامل شیمیایی به سویمان شلیک کرد بلافاصله پس از اصابت این بمب به زمین و بلند شدن فریاد رزمنده ها ما نیز از خواب برخاستیم و به سرعت ماسکمان را بر روی صورت گذاشتیم اما اندکی دیر شده بود و در جریان انفجار این بمب بویی شبیه به بوی خیار به مشاممان رسید و بعد از دو ساعت دچار سوزش پوست و چشم هایمان شدیم.

در بیمارستان های تهران جا برای جانبازان شیمیایی نبود!

این جانباز شیمیایی ادامه داد: پس از مجروحیت من و تعدادی دیگر از مجروحان شیمیایی را به بیمارستان شهید بقایی اهواز منتقل کردند و بعد از چند روز به علت وضع بد جسمانی به تهران منتقل شدم اما در بیمارستان های تهران جای کافی برای پذیرش ما نداشتند سپس مجروحان را به ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی که به صورت درمانگاه تغییر وضعیت داده بود، بردند که پس از هشت روز تحت نظر بودن مرخص و به خانه بازگشتم اما همچنان از ناحیه چشم و ریه احساس ناراحتی داشتم.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: سال ۱۳۶۵ دوباره به جبهه برگشتم و در عملیات کربلای ۴ و۵ شرکت کردم. درعملیات کربلای ۵ در حومه خرمشهر، دشمن دوباره از بمب های شیمیایی استفاده کرد که این بار به دلیل استفاده به موقع از ماسک، آسیب کمتری دیدم.

 عوارض شیمیایی ام

علی کارخانه در ادامه بیان کرد:  از سال ۱۳۷۶ دردها و مشکلاتم زیادتر شد به طوریکه چشم چپم کم بینا شد و در آزمایشاتم نیز این مشکلات را ناشی از عوارض شیمیایی عنوان کردند.

 

وی گفت: پس از بستری در بیمارستان ساسان متوجه شدم عوارض شیمیایی در خونم تاثیرگذاشته است و باید مورد عمل جراحی قرار بگیرم. پزشکان نیز از درمانم ناامید شده بودند. مدام دعا می کردم که خدایا! زمانی مرا پیش خودت ببر که خانواده ام بی نیاز باشند. در این حال در خواب مادرم را دیدم که به من گفت: «تا مدتی دیگر حالت بهبود پیدا می کند» بعد از دیدن این خواب، روحیه ام بیشتر شد وعمل جراحی موفقیت آمیزی را هم پشت سر گذاشتم.

 دست و پنجه نرم کردن با عوارض شیمیایی

این جانباز ۷۰ درصد در ادامه به تشریح وضعیت جسمانی اش پرداخت و افزود:در فصل زمستان باید مراقب باشم تا دچار سرماخوردگی نشوم همچنین برای غلبه بر مجروحیتم باید از دارو استفاده کنم و به سفارش دکتر، در کنار مصرف دارو، ورزش های سبک هم انجام بدهم.

علی کارخانه با بیان درخواستی، خطاب به مسئولان تاکید کرد: به عنوان یک جانباز شیمیایی از مسئولان امر می خواهم که از نظر درمانی ما را حمایت کنند. پزشکان متخصص را برای درمان جانبازان در خانه، در نظر بگیرند؛ چون تردد و رفت و آمد به بیمارستان و درمانگاه‌ها برای ما مشکل است. در گذشته برنامه های تفریحی و مذهبی مختلفی برای جانبازان شیمیایی برگزار می شد که امروز نیز خواستار تداوم آن برنامه ها هستیم.

 


ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:11 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

گزارش کیهان از جلسه دیروز خبرگان رهبری؛

 

خار چشم انگلیس رئیس‌ مجلس خبرگان شد
پنجمین مجلس خبرگان اولین نشست خود را دیروز برگزار کرد و در این نشست آیت‌الله جنتی خارچشم انگلیس با رایی قاطع به عنوان رئیس این‌مجلس انتخاب شد.
خار چشم انگلیس رئیس‌ مجلس خبرگان شد

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، روزنامه کیهان طی گزارشی نوشت:

پس از برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رسانه‌های زنجیره‌ای و جریان مدعی اصلاحات تبلیغات شدیدی را آغاز کرده بودند که براساس آن به استناد بخشی از آرای مردم در تهران پیروز انتخابات چه در خبرگان رهبری و چه مجلس دهم حامیان دولت و اصلاح‌طلبان خوانده شده بودند.

این تبلیغات تغییر اساسی ترکیب خبرگان را هدف گرفته بود، در حالی که نتیجه آرا در سراسر کشور و حتی تهران به خوبی نشان می‌داد که این مجلس انقلابی‌تر از دوره‌های پیش بوده و هیئت رئیسه خبرگان هرگز باب طبع ضد انقلاب و دشمنان بیرونی این ملت از جمله انگلیس نخواهد بود.

در روزهای گذشته نیز برخی رسانه‌های زنجیره‌ای تلاش شدیدی را آغاز کرده بودند که براساس آن همه نامزدهای انتخابات هیئت رئیسه خبرگان به نفع یکی از نامزدها یعنی آیت‌الله امینی کناره‌گیری خواهند کرد.

این رسانه‌ها تلاش داشتند نشان دهند که آیت‌الله جنتی نامزد انتخابات هیئت رئیسه خبرگان نخواهد شد و این در حالی بود که منابع موثق خبر می‌دادند که بنا به دعوت اکثریت اعضای خبرگان آیت‌الله جنتی نامزد تصدی این سمت خواهند شد.

برنامه زنجیره‌ای‌ها برای خبرگان

روزنامه زنجیره‌ای شرق در شماره دیروز خود ضمن گزارشی با قطعی قلمداد کردن پیروزی آیت‌الله امینی در انتخابات هیئت رئیسه خبرگان نوشت: آنچه تا لحظه تنظیم این گزارش به دست آمده از کاندیدا نشدن آیت‌الله هاشمی ‌رفسنجانی برای ریاست حکایت دارد و شانس معرفی آیت‌الله ابراهیم امینی رو به افزایش است، مگر اینکه هاشمی‌ رفسنجانی در دقیقه ٩٠ بخواهد تصمیم دیگری بگیرد و خود را در مقام نامزدی ریاست قرار دهد.

شرق در ادامه گزارش خود آورده است: طرف مقابل هم [آیت‌الله] موحدی کرمانی اخبار مربوط به ریاست [آیت‌الله] جنتی را اعلام می‌کند، در تأکید مؤکدی باز هم اعلام کرده جمع زیادی از اعضای خبرگان خواهان نامزدی آیت‌الله جنتی برای ریاست خبرگان هستند و اگر ایشان نامزد شوند، یکپارچه به او رأی می‌دهند. این در حالی است که اگر آیت‌الله امینی ٩١‌ساله نامزد قطعی ریاست خبرگان شود، شرایط سنی و سابقه حضور در خبرگان ممکن است برای دیگر نامزدهای احتمالی محذوراتی را برای نامزدی به وجود بیاورد.

فضای خبرگان مثل سابق خواهد بود

از سوی دیگر روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با پرداختن به انتخاب هیئت رئیسه خبرگان به نقل از هاشمی اعتراف کرده بود که «فضای خبرگان در آینده با تغییر چند‌ نفر مثل سابق خواهد بود که سالی دو بار اجلاس رسمی و در هر اجلاس چند سخنرانی داشتند.»

اعتماد ادامه می‌دهد: اشاره هاشمی  به «خبرگان قبلی» می‌تواند یادآوری ناکامی در رقابت با آیت‌الله یزدی باشد. موضوعی که هاشمی‌ رفسنجانی به صورت تلویحی می‌گوید قابلیت تکرار در مجلس خبرگان پنجم را هم خواهد داشت. از همین روست که جریان نزدیک به او اکنون روی به چهره‌های مرضی‌الطرفینی چون آیت‌الله امینی آورده‌اند.

طبیعی است که برخی جریان‌ها، شخصیت‌ها و رسانه‌ها به دنبال بزرگانی چون آیت‌الله امینی نبوده و احترامی به این شخصیت بزرگ قائل نبوده و نیستند و آنچه آنها در اولین جلسه خبرگان پنجم به دنبال آن بودند اثبات گزاره‌ای بود که بعد از برگزاری انتخابات آن را تیتر رسانه‌های خود ساخته و از پیروزی قاطع خود در انتخابات خبرگان خبر داده بودند.

خار چشم انگلیس چگونه رئیس خبرگان شد؟

با همه این تبلیغات و جو‌سازی‌ها، خبرگان منتخب ملت دیروز اولین جلسه خود را برگزار و آیت‌الله جنتی را با رای قاطع به ریاست این مجلس انتخاب کرد.

به گزارش فارس، آیت‌الله احمد جنتی با کسب اکثریت قاطع آرا ،51 رأی خبرگان ملت، به مدت 2 سال رئیس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شد.

بر این اساس از 86 رای اخذ شده آیت‌الله احمد جنتی 51 رای، آیت‌الله ابراهیم امینی 21 رای و آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی 13 رای کسب کردند.
در جریان برگزاری این انتخابات یک رای باطل محسوب شد و 2 نفر از اعضای پنجمین مجلس خبرگان غیبت داشتند.

از سوی دیگر آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی با 65 رای و آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی با 63 رای نواب رئیس مجلس خبرگان رهبری شدند.

همچنین آیت‌ الله دری‌ نجف‌آبادی با 49  رای و آیت‌الله احمد خاتمی با 56 رای به مدت 2 سال به عنوان منشی‌های هیئت رئیسه خبرگان انتخاب شدند.

برپایه این خبر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری نیز به عنوان کارپرداز فرهنگی و آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان کارپرداز مالی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری انتخاب شدند. گفتنی است آیت‌الله یزدی در دور قبل با 47 رأی رئیس مجلس خبرگان شد و  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با 24 رأی از ریاست مجلس خبرگان باز ماند.

نگاهی به آرای خبرگان در این دوره و مقایسه آن با دوره‌های پیش از این نشان‌دهنده این واقعیت است که خبرگان پنجم انقلابی‌تر از دوره‌های پیش از این می‌باشد.
خبرگان می‌تواند مظهر حلول سکینه الهی باشد

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: مجلس خبرگان رهبری جایگاهی بس مهم و از جمله نهادهای برآمده از انقلاب اسلامی است و به تعبیر امام مسئولیتی در رأس همه مسئولیت‌ها دارا است.

وی ادامه داد:‌ نهاد مجلس خبرگان رهبری راهی است برای تحقق آرمان مردم مسلمان و ستمدیده که حکومت اسلامی بر پایه نظریه مترقی ولایت فقیه از سوی امام راحل انتظار می‌کشیدند.

آیت‌الله جنتی افزود: خدای بزرگ را شاکریم که موجبات شکل‌گیری نظام جدید سیاسی بر پایه اسلام و نظریه مترقی ولایت فقیه را فراهم کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: مجلس خبرگان از یک نظر مظهر مردم‌سالاری دینی و اسلامی و حاکمیت ارزش‌ها و احکام اسلامی است.

وی به سخنان مقام معظم رهبری در آخرین دیدار خود با اعضای مجلس خبرگان دوره چهارم اشاره و خاطرنشان کرد: معظم‌له نفوذ، ‌حفظ خصوصیات انقلابی و حل نشدن در هاضمه خطرناک جهانی اشاره کردند و وظیفه مجلس خبرگان را انقلابی ماندن و انقلابی فکر کردن عنوان فرمودند.

وی ادامه داد: انتخابات دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در حالی برگزار شد که حساسیت‌ها و شرایط خاصی آن را احاطه کرده بود که خدا را شاکریم در کمال صحت و سلامت برگزار شد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه انتخابات ۷ اسفند 94 در سلامت کامل برگزار شد، خاطرنشان کرد:‌ این انتخابات  علاوه بر رضایت مردم رضایت رهبری را نیز در بر داشت و ما از حمایت معظم‌له از شورای نگهبان به خود می‌بالیم و خدا را سپاسگزاریم.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه خبرگان می‌تواند مظهر حلول سکینه الهی باشد، گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری مکررا بر اهمیت و جایگاه مجلس خبرگان رهبری تأکید فرمودند و مجلس خبرگان رهبری جایگاه مهمی دارد و از نهادهای برآمده از نظام اسلامی است.

برپایه این خبر دبیر شورای نگهبان در انتهای سخنرانی خود گزارشی از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ارائه کرد.

خبرگان ولایت فقیه را با قلب و زبان قبول داشته باشند

از سوی دیگر آیت‌الله جنتی طی سخنانی در اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری گفت: اعضای خبرگان رهبری باید ولایت فقیه را با قلب و زبان قبول داشته باشند تا بتوانند رسالت خود را عمل کنند و اگر امثال خبرگان و حوزه‌های علمیه، روحیه انقلابی‌گریشان ضعیف باشد، نمی‌توان از مردم انتظار انقلابی‌گری داشت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: ولایت فقیه همان ولایت رسول‌الله‌(ص) است و ما عقیده‌مان این است که ولایت فقیه ولایت امام ‌علی‌(ع) است و اگر قبول نشود نظام نمی‌تواند رسالت خود را پیاده کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: بنابراین از شما خواهش می‌کنم در دوره‌ای که ما در خدمت شما هستیم به این نکته توجه کنید و ان‌شاءالله امیدواریم زیر سایه مقام معظم رهبری بتوانیم کاری کنیم که هم خدا، هم مقام معظم رهبری و هم مردم از ما راضی باشند.

مجلس خبرگان مجلسی اطمینان‌بخش برای مردم است

حسن روحانی رئیس‌جمهور نیز در حاشیه جلسه افتتاحیه خبرگان رهبری در گفت‌و‌گویی با واحد مرکزی خبر اظهار داشت: مجلس خبرگان، مجلسی است که به مردم کشورمان، برای شرایط سختی که چه بسا پیش روی تاریخ ملت قرار می‌گیرد، اطمینان خاطر می‌دهد. رئیس‌جمهور گفت: یک بار مجلس خبرگان در آزمونش بسیار موفق بوده است و آن در 14 خرداد بعد از رحلت حضرت امام‌(ره) بود که توانست هم با سرعت و هم با دقت رهبر شایسته‌ای را انتخاب کند به گونه‌ای که در 14 خرداد وقتی انتخابات تمام شد دنیا از سرعت عمل مجلس خبرگان دچار شگفتی شد. وی افزود: امیدواریم سالیان دراز عمر بابرکت رهبر معظم انقلاب پایدار بماند و مجلس خبرگان نیازی نداشته باشد در این زمینه تصمیم بگیرد اما بسیار مهم است که فقهایی تصمیم‌گیر هستند که منتخب مردم هستند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: در واقع مردم‌سالاری دینی به معنای واقعی کلمه تبلور پیدا می‌کند نخست همه نمایندگان منتخب مردم هستند دوم همه آنها فقهای شایسته‌ای هستند، فقهای شورای نگهبان آنان را تأیید کرده‌اند.

 هاشمی رفسنجانی نیز در اولین واکنش به انتخابات هیئت رئیسه خبرگان دوره پنجم گفت: انتخابات در فضایی آرام، سریع و بدون هیچ‌گونه مشاجره برگزار شد. به گزارش فارس، هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: ترکیب هیئت رئیسه نیز خیلی خوب است.

در حاشیه افتتاحیه مجلس خبرگان رهبری

افتتاحیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری صبح دیروز از ساعت 9 صبح با حضور اعضای خبرگان جدید و برخی مهمانان ویژه و همچنین سفرای کشورهای خارجی در مجلس قدیم، برگزار شد. شورای نگهبان مسئولیت برگزاری افتتاحیه مجلس خبرگان را برعهده داشت.

در این مراسم، حجج اسلام محمدی گلپایگانی، علی‌اکبر ناطق نوری محمدجعفر منتظری، علی سعیدی، قاضی عسگر، محسنی اژه‌ای، سیدرضا تقوی،حجازی، سرلشکر فیروز‌آبادی (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح)، سرلشکر محمدعلی جعفری (فرمانده کل سپاه پاسداران)، سردار اسکندر مومنی (جانشین فرمانده ناجا)، محمدحسین صفار هرندی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام)، سعید جلیلی (نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ‌ملی)، محمدباقر قالیباف (شهردار تهران)، حسینعلی امیری (سخنگوی وزارت کشور)، پرویز داوودی، محمود احمدی‌نژاد (رئیس‌جمهور سابق)، اسحاق جهانگیری (معاون اول رئیس‌جمهور)، علی‌اکبر صالحی (رئیس سازمان انرژی اتمی) محمود واعظی (وزیر ارتباطات)، محمدجواد ایروانی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام) و برخی دیگر از مسئولان کشوری و لشکری حضور داشتند.

مهمانان این مراسم در صحن اصلی و در کنار اعضای جدید خبرگان حضور داشتند و مطابق معمول حسن روحانی، صندلی کنار هاشمی‌ رفسنجانی را در ردیف نخست انتخاب کرده بود، سعید جلیلی نیز در کنار آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد نشست، تا نظامی‌ها نیز در کنار حجج اسلام حجازی و ناطق نوری جلوس کنند.

با اینکه در کنار آیت‌الله موحدی ‌کرمانی، صندلی ویژه‌ای برای حجت الاسلام سیدحسن خمینی در نظر گرفته شده بود اما وی در این مراسم حاضر نشد.

پس از قرائت پیام مقام معظم رهبری توسط حجت‌الاسلام گلپایگانی، اعضای جدید ایستادند و سوگندنامه را قرائت کردند و وعده دادند که در مسیر ولایت کوچکترین مسامحه و خیانت را  روا ندارند.


ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:10 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان:

 

«جهاد کبیر» و «اقتدار» تنها راه بقای نظام
رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کردند: دوستان عزیز ما می‌گویند در مذاکرات هسته ای امتیاز گرفتیم و طرف های مقابل صنعت هسته‌ای ایران را پذیرفتند؛ این مسئله البته بعد از عینی شدن اقتدار ایران یعنی غنی سازی 20 درصد حاصل شد.
«جهاد کبیر» و «اقتدار» تنها راه بقای نظام

 

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان منتخب ملت در پنجمین دوره مجلس خبرگان، این مجلس را پدیده ای واقعاً عظیم خواندند و با تبیین «هویت و مسیر انقلابی» این مجلس، تأکید کردند: تنها راه بقا و پیشرفت نظام و تحقق اهداف انقلاب، «اقتدار حقیقی کشور» و «جهاد کبیر» یعنی تبعیت نکردن از دشمن است.

ایشان با سپاسگزاری به درگاه پروردگار برای انتخابات خوب، استقبال وسیع مردم و تشکیل مجلس وزین و محترم خبرگان افزودند: مجلس خبرگان موهبتی الهی است و حتی صرف نظر از وظایف خود در قانون اساسی، پدیده ای عظیم و تأثیرگذار به شمار می رود.
رهبر انقلاب، شکل گیری مجموعه «منتخب و مورد وثوق مردم» از علما و صاحبنظران دینی و علمی را فی نفسه حائز اهمیت فراوان دانستند و افزودند: این مجموعه برجسته و متعالی دارای ظرفیتی عظیم برای تبادل نظر، هماهنگی و فعالیت تأثیرگذار است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به ارتباط علما و فضلای عضو مجلس خبرگان با قشرهای مختلف مردم در سراسر کشور و قدرت تأثیرگذاری آنها در افکار عمومی خاطرنشان کردند: نباید این مجموعه تا هنگام سر رسیدن زمان لازم برای ایفای وظایف مصرح در قانون اساسی بی تحرک بماند.
ایشان، «هم اندیشی درباره مسائل مختلف»، «تمرکز بر مسائل مورد نظر»، «اعلام مواضع و خواسته ها» و «شکل دهی نوعی گفتمان و مطالبه عمومی» را از ظرفیتهای مجلس خبرگان برشمردند و افزودند: در صورت تحقق این هدف، قوای مختلف و مسئولان و مجریان نیز به طور طبیعی برای تأمین آن مطالبه حرکت خواهند کرد.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه مسیر و اهداف مجلس خبرگان باید همان مسیر و هدفهای انقلاب باشد، افزودند: «حاکمیت اسلام»، «آزادی»، «استقلال»، «عدالت اجتماعی»، «رفاه عمومی»، «ریشه کنی فقر و جهل»، «مقاومت در مقابل سیل بنیان کن فسادهای اخلاقی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جاری در غرب» و «ایستادگی در مقابل سلطه جبهه استکبار» از مهمترین اهداف انقلاب اسلامی ملت ایران است.
ایشان، سلطه گری را ذات و طبیعت استکبار خواندند و خاطرنشان کردند: جبهه استکبار ذاتاً به دنبال فراگیر کردن سلطه بر ملتهاست و هر کشور و ملتی مقاومت نکند، در دامهای آن اسیر می‌شود.

حضرت آیت الله خامنه ای، اسلام را بدون تردید، قلع و قمع کننده ظلم و استکبار خواندند و افزودند: البته آن اسلامی می تواند در مقابل زورگویان جهانی مقاومت و جبهه سلطه را نابود کند که به صورت یک نظام حکومتی استقرار یافته و دارای ابزارهای قدرت نظامی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای باشد.
ایشان، حفظ انقلاب را دشوارتر از ایجاد آن خواندند و در تشریح چگونگی مواجهه صحیح با جبهه ظالمان جهانی افزودند: دشمنان ملت ایران ابتدا تهاجم سخت را در دستور کار قرار دادند؛ جنگ تحمیلی 8 ساله، شورشهای اوایل انقلاب، حمایت از گروهکهای تروریستی، حمله به سکوهای نفتی ایران و سرنگون کردن هواپیمای مسافربری از نمودهای این تهاجم بود که به یاری پروردگار و در پرتو هیبت الهی امام خمینی و صبر و مقاومت ملت، به شکست دشمنان انجامید.
رهبر انقلاب، «حمله نرم» را مرحله دیگری از تهاجمات بی وقفه زورگویان جهانی خواندند و خاطرنشان کردند: تحریم مستمر اقتصادی، حملات پیوسته سیاسی، تبلیغات اغواگر و زدن عقبه های جمهوری اسلامی ایران در دیگر کشورها از روش های مرحله دوم تهاجم دشمنان است که به فضل الهی و پایداری ملت و مسئولان به نتایج مورد نظر آنان منجر نشده است.
حضرت آیت الله خامنه ای مرحله سوم تهاجم دشمنان یعنی «نفوذ» را بسیار خطرناک و ادامه همان جنگ نرم برشمردند و تأکید کردند: استکبار در راهبرد نفوذ چند هدف اصلی را دنبال می کند: «تأثیرگذاری در مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر»، «تغییر باورهای مردم» و «تغییر محاسبات و مواضع مسئولان».

ایشان، حمله به مبانی و نهادهای انقلاب از جمله سپاه پاسداران، شورای نگهبان، جوانان حزب اللهی و روحانیون انقلابی را از جمله روشهای جاری بیگانگان خواندند و تأکید کردند: هدف اصلی دشمنان در این مرحله از جنگ نرم، زمینه سازی برای تهی شدن نظام از عناصر درونی قدرت است.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: اگر این هدف محقق و جمهوری اسلامی از عناصر قدرت تهی شود، از بین بردن آن، یا تغییر اساسیِ جهتِ حرکت آن، کار دشواری نیست، به همین علت است که تأکید می کنیم تبعیت نکردن از دشمن و مقاومت در برابر خواسته های آن، «جهاد کبیر» است.
حضرت آیت الله خامنه ای پس از تبیین مسیر حرکت انقلابی مجلس خبرگان افزودند: نوآوری‌های منضبط دینی به وسیله عناصر با سواد و دارای قدرت استنباط و التیام بخشیدن به زخمهایی که دشمن وارد می کند از جمله «تفرقه مذهبی و طائفی»، «اختلافات جناحی» و «ایجاد دو قطبی های مصنوعی در کشور»، از دیگر وظایف مجلس خبرگان است.
ایشان، خطاب به منتخبان ملت در مجلس پنجم خبرگان تأکید کردند: ایستایی جایز نیست؛ اصل تحول و پیشرفت را برای تحقق اهداف اسلام و انقلاب همواره به طور جدی مورد نظر داشته باشید.
بخش پایانی سخنان رهبر انقلاب به تشریح وظایف عمومی مسئولان در این برهه زمانی اختصاص داشت.
ایشان، مقتدر شدن حقیقی کشور را تنها راه «بقا، پیشرفت و تحقق اهداف انقلاب و ملت» برشمردند و افزودند: همه مسئولان و دستگاهها در این مسیر وظایفی دارند که باید به طور جدی به آن عمل کنند.
رهبر انقلاب، اقتدار کشور را موجب امتیازگیری حتی از قدرتهای اصلی جهان خواندند و خاطرنشان کردند: در غیر این صورت، حتی دولتهای ضعیف و حقیر هم طلبکار ملت ایران می شوند.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح یک نمونه از امتیازگیری از دشمن در پرتو اقتدار کشور افزودند: دوستان عزیز ما می گویند در مذاکرات هسته ای امتیاز گرفتیم و طرفهای مقابل صنعت هسته ای ایران را پذیرفتند؛ این مسئله البته بعد از عینی شدن اقتدار ایران یعنی غنی سازی 20 درصد حاصل شد، چرا که همه می دانند در غنی سازی، رسیدن به 20 درصد دشوارترین مرحله کار است.

رهبر انقلاب، «تولید 19 هزار سانتریفیوژ نسل اول»، به کارگیری ده هزار سانتریفیوژ»، «تولید نسلهای دوم، سوم و چهارم سانتریفیوژ» و «کارخانه تولید آب سنگین» را از دیگر نمودهای قدرت هسته ای ایران خواندند و افزودند: دشمن که زمانی حاضر نبود وجود حتی یک سانتریفیوژ را در ایران بپذیرد، پس از مواجه شدن با قدرت هسته ای کشور، مجبور به پذیرش شد؛ در واقع این امتیاز را امریکایی ها ندادند بلکه ما در پرتو قدرت خود گرفتیم.
رهبر انقلاب افزودند: ان شاء الله با عینی شدن نتایج اقتصاد مقاومتی و قدرت گیری اقتصاد کشور، دشمن بی اثر بودن حربه تحریم را نیز درک خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، مطالبه و پیگیری تحقق عناصر درونی اقتدار از مسئولان و دستگاهها را از جمله ظرفیتهای مجلس خبرگان برشمردند و افزودند: این جمع با عظمت می تواند در این روند نیز تأثیرگذار باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تقوا، شجاعت، بصیرت، صراحت به وقت لازم، نهراسیدن از سرزنش دیگران و شناخت صحیح و دقیق از جبهه دشمن و سازوکارهای آن را از ملاکهای اصلی انقلابی بودن برشمردند.
ایشان خاطرنشان کردند: گاهی دشمن با هدف خاصی، کارهایی با ظاهر مثبت انجام می دهد که در داخل ایران با استقبال روبرو می شود اما اگر هدف واقعی او را درک کرده باشیم، فریب نخواهیم خورد.
توصیه آخر رهبر انقلاب به منتخبان مردم در مجلس خبرگان اعتماد به نفس درونی و مراقبت از انهزام روحی بود.
ایشان خاطرنشان کردند: مراقب ترس و انهزام درونی خود باشید، زیرا در این صورت در صحنه عمل هم شکست خواهید خورد.
رهبر انقلاب همچنین در ابتدای سخنانشان با خوش‌آمدگویی به اعضای جدید مجلس خبرگان به خصوص مجتهدان جوان و پرنشاط، یاد در گذشتگان این مجلس به ویژه مرحوم آیت الله واعظ طبسی را گرامی داشتند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان با قدردانی از پیام الهام‌بخش رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار مجلس خبرگان، فضای این مجلس را آرام و منضبط خواند و با اشاره به جایگاه ویژه مجلس خبرگان گفت: این مجلس در افکار عمومی دارای وجاهت است.
رئیس مجلس خبرگان با بیان اینکه باید در هر مسئولیتی رسالت خود را به گونه‌ای انجام دهیم که موجب رضایت خداوند و مردم شود، خاطرنشان کرد: «رویکرد انقلابی» را در همه ابعاد پیگیر خواهیم بود.
آیت‌الله هاشمی شاهرودی نایب رئیس دوم مجلس خبرگان نیز در گزارشی با اشاره به نطق‌های نخستین اجلاس مجلس خبرگان، گفت: «لزوم انقلابی بودن، انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن»، «تاکید بر تحرک همه دستگاه‌ها در اجرای رهنمودهای رهبر انقلاب» و «ضرورت پرهیز همگان به ویژه مسئولان از بیان مطالبی که در جامعه القای دو قطبی می‌کند» از مهمترین مباحث نطق‌های اعضای مجلس خبرگان بود.
آیت‌الله هاشمی شاهرودی افزود: اعضای مجلس خبرگان نسبت به معضلات کشور از جمله کاستی‌های فرهنگی، مشکلات معیشتی و اقتصادی، اشتغال جوانان، رکود، قاچاق، محقق نشدن اقتصاد مقاومتی، اجرایی نشدن بانکداری اسلامی، بروز تفکرات انحرافی و افراطی، آسیب‌های فضای مجازی و مشکلات استان‌های مرزی دغدغه و مطالبه داشتند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:09 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
تاریخ: ۱۳۹۵/۰۳/۰۷
نوع: خبر

 

رحیم صفوی در سخنان پیش‌ از خطبه نماز جمعه تهران:

 

آمریکا و هم‌پیمانانش در ۳۸ سال جنگ نیابتی علیه ایران شکست خوردند
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: آمریکا، صهیونیست‌ها و هم‌پیمانان آنها طی ۳۸ سال گذشته که جنگ نیابتی را علیه ایران به راه انداختند،‌ شکست خوردند.
 آمریکا و هم‌پیمانانش در ۳۸ سال جنگ نیابتی علیه ایران شکست خوردند

سردار سرلشگر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در حوزه مسائل نظامی طی سخنانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران، اظهار داشت: برخی از پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و ایدئولوژیکی که از یک حقیقت و معنویت برخوردار باشند، قابلیت نفوذ، تکثیر و تکرار پیدا می‌کنند.

بدون تردید دو رخداد پیروزی انقلاب عظیم اسلامی و پیروزی 8 سال دفاع مقدس ازجمله این‌گونه حوادث قرن حاضر در مقیاس منطقه‌ای و جهانی هستند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا همچنین تصریح کرد: جای تفکر، تعقل و تأمل بسیار دارد که چگونه ملت و نظام سیاسی ایران به رهبری ولی‌فقیه توانست در جنگ در مقابل جبهه متحد کفر و شرک و نفاق استقامت کند و پیروز شود.

وی بر همین اساس اضافه کرد: آمریکایی‌ها، صهیونیست و هم‌پیمانان منطقه‌ای آنها طی 38 سال گذشته طی هر جنگ مستقیم و غیرمستقیم، جنگ نیابتی را علیه ایران به راه انداختند شکست خوردند، حال سؤال این است که آیا الگوی مقاومت دفاع مقدس می‌تواند برای اقتصاد مقاومتی هم یک سند راهنما برای رسیدن به آن باشد.

رحیم صفوی ادامه داد: هدف اساسی این جنگ‌ها تحمیل اراده سیاسی یک دولت یا ائتلافی از دولت‌ها علیه دولتی دیگر است. این تحمیل اراده سیاسی ممکن است تصرف قسمتی از سرزمین یا منابع اقتصادی یا تحمیل یک قرارداد سیاسی، باشد و یا سرنگونی نظام سیاسی حاکم بر یک کشور اراده دولت مهاجم باشد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا همچنین یادآور شد: هدف جنگ اقتصادی، جنگ فرهنگی و جنگ سیاسی هم همین تحمیل اراده سیاسی دولتی یا مجموعه‌ای از دولت‌ها علیه دولت، حکومت و ملت دیگر است، اگر دولت مهاجم بتواند دولت دیگر را تسلیم و وادار به اطاعت و تسلیم از خود کند، جنگ را برده است و پیروز شده است، ولی دولت و حکومتی که مورد تعدی و تجاوز قرار گرفته در مقابل اراده سیاسی دشمن استقامت کند  و اهداف دشمن را با شکست مواجه کند و حتی اراده خود را بر دشمن تحمیل کند، آن‌گاه آن دولت و ملت پیروز شده‌اند.

وی بر همین اساس اضافه کرد: اگر بخواهم جنگ تحمیلی را در پیروزی سوم خرداد خلاصه کنم باید بگویم رژیم بعثی عراق و حامیان فرامنطقه‌ای او مانند آمریکایی‌ها در 8 سال دفاع مقدس می‌خواستند اراده سیاسی خود را بر انقلاب اسلامی بر دولت نوپای ایران تحمیل کنند. حداقل هدف آنان لغو قرارداد 1975 الجزایر بود و تسلط بر دو طرف اروندرود و حداکثر هدفی که داشتند سقوط نظام نوپای ایران بود.

رحیم صفوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: حال سوال اینجاست که اگر ملت و دولت ایران با استفاده از اصول و مؤلفه‌هایی توانست حماسه مقاومت و پیروزی را شکل دهد این اصول و مبانی قدرت‌آفرین چه بود، آیا هم‌اکنون در رابطه با جنگ اقتصادی مقابله با فشارهای سیاسی، تحریم‌های اقتصادی می‌تواند این الگو به‌عنوان یک سند راهنما برای کسب پیروزی در اقتصاد مقاومتی باشد؟

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: یکی از اصولی که باعث شد ما در جنگ پیروز شویم این بود که از اتکا به قدرت لایزال الهی و اعتماد به توانمندی‌های ملت بزرگ ایران به‌ویژه جوانان برای غلبه بر دشمن استفاده کردیم.

وی همچنین تصریح کرد: امام راحل(ره) جنگ را مسئله اصلی کشور نامیدند هم برای دولت و هم برای ملت و قوای دیگر. امام توانمندی‌های ملت شجاع ایران را به میدان آوردند و ظرفیت ارتش و سپاه آن زمان کفایت نمی‌کرد، لذا با فرمان حضرت امام بیش از دو میلیون بسیجی داوطلب در میدان‌های جنگ در این 8 سال دفاع مقدس شرکت کردند.

رحیم صفوی در همین رابطه افزود: در این میان سؤال پیش می‌آید که آیا اکنون اقتصاد مقاومتی هم مسئله اصلی برای کشور ما هست یا خیر، آیا مسئولان سطوح بالا اولویت اصلی خود را در فکر و اندیشه، اقدام و عمل، حل مشکلات کلان و جزئی اقتصادی مردم و کشور قرار دادند یا اولویت‌های آنها چیز دیگری است. مثلاً در سیاست خارجی است.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، همچنین یادآور شد: برخی از مردم یا مسئولان ما هنوز تفاوت‌های بین دولت و حکومت  را درست نمی‌دانند. دولت شامل اشخاص و سازمان‌هایی می‌‌شود که در یک انتخابات پیروز شده‌اند و مدیریت کارهای اجرایی و سیاست‌گذاری در یک کشور خاص را در یک برهه از زمان را برعهده می‌گیرند، لذا دولت به اداره امور مردم می‌پردازد و دیر یا زود جای خود را به دولت دیگری می‌دهد درحالی‌که حکومت دربرگیرنده دولت، قوای مقننه، قضائیه، مسلح و سرزمین و مردم است و از دوام و بقای بیش‌تری برخوردار است و ویژگی اصلی آن حاکمیت اوست،‌درحالی‌که دولت فاقد حاکمیت است، در قانون اساسی ما رئیس حکومت ولی‌فقیه است و رئیس دولت، رئیس‌جمهور است، هر دو هم از طرف مردم به‌صورت انتخابات تعیین می‌شوند، چه به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم.

وی بر همین اساس عنوان کرد: 27 سال است که رئیس حکومت جمهوری اسلامی این‌چنین کشور ما را به‌نحو مطلوب اداره می‌کند. دولت و قوای سه‌گانه ما باید اطاعت و تبعیت از رئیس حکومت کنند، راه نجات از همین راه می‌گذرد.

رحیم صفوی با اشاره به دیگر مؤلفه‌های موفقیت ایران در دفاع مقدس گفت: مدیریت و روحیه جهادی و برنامه‌ریزی صحیح عملیاتی از برنامه‌های کلان تا جزئی برای کسب پیروزی از دیگر مؤلفه‌ها بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در خصوص اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: آیا برای اقتصاد مقاومتی برای عملیاتی کردن تدابیر رهبر معظم انقلاب، ‌در مدیریت و برنامه‌ریزی کلان و جزئی اقتصاد مقاومتی به گونه مطلوب عمل شده است یا خیر، از ظرفیت‌های کوچک و بزرگ در ساختارهای بنگاه‌های اقتصادی ما در بخش‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی و معدنی به‌صورت فعال در بخش خصوصی استفاده می‌شود یا خیر. این را مسئولان باید به مردم گزارش دهند.

وی اقدام و عمل خلاقانه و مبتکرانه در طرح‌ریزی‌های عملیاتی را از دیگر مؤلفه‌های موفقیت در 8 سال جنگ دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: ما در جنگ به شیوه کلاسیک نجنگیدیم. ما جنگ انقلابی را اجرا و طرح‌ریزی کردیم و از نبوغ فرماندهان جوان از مشخصات و عوارض طبیعی جغرافیای طبیعی کشور و از خصوصیات برترساز در زمینه‌های مختلف و از شجاعت رزمندگانمان که غیرقابل تصور برای دشمن بود، استفاده می‌کردیم. ما به یک شیوه اداری نمی‌توانیم در جنگ مقاومتی در اقتصاد مقاومتی پیروز شویم و احتیاج به یک خلاقیت، نبوغ و توان انقلابی برای پیروزی در این صحنه سخت اقتصادی داریم. ما با استفاده از این توانمندی‌های بزرگی که در کشور به‌صورت طبیعی و انسانی داریم، می‌توانیم در این جنگ پیروز شویم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اتحاد و انسجام قوای مقننه و قضائیه زیرپرچم رهبری انقلاب را عامل اصلی پیروزی در جنگ دفاع مقدس خواند و یادآور شد:‌ برای پیروزی در اقتصاد مقاومتی هم راهی جز اینکه مردم به کمک دولت بیایند و قوای دیگر به کمک دولت بیایند و قوای سه‌گانه ما زیر پرچم هدایت رهبری بتوانند این مسیر سخت را طی کنن، نیست.

وی در خصوص برنامه ششم توسعه اظهار داشت:‌ دولت در برنامه ششم توسعه که برای 5 سال آینده رقم می‌خورد باید بتواند اقتصاد مقاومتی را به مسیر پیروزی در مقابل خواسته‌ها و اراده دشمن این مسیر سخت را به پیروزی برساند.

رحیم صفوی ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یک الگوی مقاومت و یک مدل حکومتی را به‌عنوان مکتب مقاومت برای ملت‌های منطقه و ملت ما به‌عنوان الگوی پیروزی‌آفرین، راه رسیدن به آزادی، استقلال و سعادت ملت‌ها عرضه کرد. آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و هم‌پیمانان آنها قادر به جلوگیری از نفوذ و تکثیر اندیشه سیاسی انقلاب اسلامی امام بزرگوار ما و الگوی مقاومتی ملت ما در این 38 سال گذشته نبودند. آنها مدت‌ها است یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی، سیاسی و فرهنگی علیه ملت ما سامان دادند، ولی ما با همین الگوی اقتصاد مقاومتی می‌توانیم همان‌گونه که در دفاع مقدس به پیروزی رسیدیم، در اقتصاد مقاومتی هم به پیروزی برسیم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: رمز بقا، زندگی و تداوم حیات سیاسی و حفظ ارزش‌ها و هویت اسلامی و ملی ما از مسیر مقاومت در راه حق و در راه اسلام و مجاهدت همه‌جانبه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی در مقابل دشمنان است. کسب نصرت الهی است که ما را به پیروزی می‌رساند، همان‌گونه که امام راحل(ره) با ترسیم مقاومت و ایستادگی راه پیروزی را به ما آموختند مقام معظم رهبری نیز با اندیشه اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، راه خروج از وضعیت فعلی را از این فشار اقتصادی که به ملت ما وارد می‌شود و پیروزی در جنگ اقتصادی را برای دولت و ملت ما ترسیم کرده‌اند و  اقتصاد مقاومتی نسخه پیروزی‌بخش کشور در جنگ اقتصادی و سند تحقق پیشرفت و عدالت و بالندگی و رشد اقتصادی است.

وی در خاتمه مطرح کرد: راهبرد اقتصاد مقاومتی همچون راهبرد مقاومت مردم ما در دفاع مقدس تنها الگویی است که می‌تواند ملت و دولت ما را به پیروزی برساند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب



[ شنبه 8 خرداد 1395  ] [ 6:09 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

شعرتو را ای کهن بوم و بر دوست دارم

ز پوچ جهان هیچ اگر دوست دارم

تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم

تو را ای کهن پیر جاوید برنا

تو را دوست دارم، اگر دوست دارم

تو را ای گرانمایه، دیرینه ایران

تو را ای گرامی گهر دوست دارم

تو را ای کهن زاد بوم بزرگان

بزرگ آفرین نامور دوست دارم

هنروار اندیشه‌ات رخشد و من

هم اندیشه‌ات، هم هنر دوست دارم

اگر قول افسانه، یا متن تاریخ

وگر نقد و نقل سیر دوست دارم

اگر خامه تیشه‌ست و خط نقر در سنگ

بر اوراق کوه و کمر دوست دارم

وگر ضبط دفتر ز مشکین مرکب

نئین خامه، یا کلک پر دوست دارم

گمان‌های تو چون یقین می‌ستایم

عیان‌های تو چون خبر دوست دارم

به جان، پاک پیغمبر باستانت

که پیری‌ست روشن‌نگر دوست دارم

سه نیکش بهین رهنمای جهان است

مفیدی چنین مختصر دوست دارم

ابرمرد ایرانیی راهبر بود

من ایرانی راهبر دوست دارم

وبسایت ایور


ادامه مطلب



[ جمعه 7 خرداد 1395  ] [ 6:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
احمد رضایی اوندری  دومین شهید مدافع حرم  از کوهسرخ در سوریه به مقام والای شهادت نائل شد این شهید چنان با اخلاص بود که تا اخرین روز کسی از نیت او با خبر نشد برای رفتن و پیوستن به جمع مدافعان حضرت بی بی زینب کبری و قبل از رفتن و پیوستن به سپاه پاسداران از فعالان مذهبی روستا بود روحش شاد .

 

 
 
 
خراسان رضوی،کاشمر،کوهسرخ

ادامه مطلب



[ جمعه 7 خرداد 1395  ] [ 6:24 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

جزئیات شهادت جنگلبان در شهرستان نور + عکس

 

جمعه 7 خرداد 1395 :: نويسنده : احمد

کد خبر: 49602

جزئیات شهادت جنگلبان در شهرستان نور + عکس

 
 
معاون سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از دستگیری ضاربین جنگلبان شهرستان نور خبر داد.
    

 اتاق خبر 24: بهزاد انگورج با اشاره به اینکه ضاربین حجم کمی از چوب را حمل می‌کردند، تعداد آنها را 5 نفر بیان کرد که در حین حمل چوب و در ساعت 3:30 با گشت جنگل‌بانی مواجه و درگیر می‌شوند.

وی اظهار کرد: در این درگیری یکی از همراهان گشت که قرق‌بان جنگل‌داری با نام فضل‌اله علیپور به علت شلیک گلوله یکی از ضاربین در دم به شهادت رسید و یکی دیگر از همکاران جنگلبان نیز جراحت سطحی دیده بود که بعد از مداوا از بیمارستان مرخص شده است.

 

1464346598680_photo_2016-05-27_15-21-18.jpg

 

 

 

به گفته وی، سه نفر از متهمین در ساعات اولیه دستگیر شده‌اند. ضارب اصلی و یکی از همراهان او که متواری شده بودند ساعت یک بعدازظهر امروز خود را معرفی کردند که مسیر رسیدگی قضایی در حال انجام است.

انگورج تاکید کرد: مامورین ما در مجموع در ارتباط با گشت و کنترل چوب‌آلات غیرمجاز با مشکلات جدی مواجه هستند .

معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در پایان گفت: این پرونده در دست رسیدگی است و مقامات قضایی کم و کیف آن را بررسی می‌کنند و امیدواریم بتوانیم مسائل حقوقی این پرونده را به درستی اعمال کنیم.

 
منبع: خبرگزاری ایسنا 
انتهای پیام


 

ادامه مطلب



[ جمعه 7 خرداد 1395  ] [ 6:07 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
عکس/ اهداء پرچم حرم حضرت عباس(ع) به رئیسی 
جمعه 7 خرداد 1395 :: نويسنده : احمد
مشرق
کد خبر: ۵۷۹۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲
 

عکس/ اهداء پرچم حرم حضرت عباس(ع) به رئیسی  

اهدای پرچم بارگاه منور حرمین جوادین و حضرت ابالفضل العباس علیه السلام به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی
عکس/ اهداء پرچم حرم حضرت عباس(ع) به رئیسی

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 7 خرداد 1395  ] [ 6:07 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
جمعه 7 خرداد 1395 :: نويسنده : احمد
   کد خبر: 94920 جمعه، 7 خرداد 1395 - 08:40
 
امام خامنه‌ای در دیدار خانواده فرمانده شهید حزب‌الله لبنان:
درباره شخصیت فولادین شهید بدرالدین زیاد شنیده بودم/ لبنان به برکت حزب‌الله یک سرزمین نمونه شد
 
درباره شخصیت فولادین شهید بدرالدین زیاد شنیده بودم/ لبنان به برکت حزب‌الله یک سرزمین نمونه شد شهیدخبر(شهیدنیوز): خانواده شهید مصطفی بدرالدین از فرماندهان حزب‌الله لبنان با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
  

خانواده‌ شهید سیدمصطفی بدرالدین فرمانده شاخه‌ نظامی حزب‌الله لبنان عصر دیروز (چهارشنبه 5 خرداد) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار با تجلیل از شجاعت‌ها و شهامت‌های شهید بدرالدین فرمودند: راجع به شخصیت مستحکم و فولادینِ این شهید عزیز زیاد شنیده بودم ... من برای ایشان از خدای متعال علو درجات و برای شما خانواده‌ شهید صبر  مسئلت می‌کنم ... خانواده‌ شما خانواده‌ شهید است. نه فقط خانواده‌ شهید بدرالدین [بلکه] شهید عماد مغنیه و پسرش و دیگران. خانواده‌‌ شما خانواده‌ شهادت‌اند ... لبنان به برکت وجود حزب‌الله و عناصر مقاومت، تبدیل شده به یک سرزمین نمونه. واقعاً کمتر جایی را ما سراغ داریم که این همه عناصر مؤمن، عناصر خالص در آن حضور داشته باشند. با اینکه لبنان به حسب حجم جغرافیایی کوچک است، لکن از لحاظ معنا بر روی همه‌ این منطقه اثر دارد و این به برکت همین خون شهدای شماست. خون این شهدا خیلی اثر دارد. 

در حاشیه‌ این دیدار، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای انگشتر خود را به علی بدرالدین فرزند شهید بدرالدین اهدا کردند.

این دیدار عصر چهارشنبه 5 آذر با حضور برادر، همسر و فرزندان شهید برگزار شده است.

شهید سید مصطفی بدرالدین، فرمانده شاخه نظامی حزب‌الله لبنان، 24 اردیبهشت‌ماه در اثر حمله‌ توپخانه‌ای گروه‌های تکفیری به مرکزی در نزدیکی فرودگاه نظامی دمشق به شهادت رسید.

 سی و چهارمین شماره هفته‌نامه خبری-تبیینی خط حزب‌الله نیز با تصویر و خبری اختصاصی از دیدار خانواده فرمانده  شهید حزب‌الله لبنان مصطفی بدرالدین با رهبر انقلاب منتشر شد.

در این شماره هم‌چنین در گزارشی ویژه با عنوان « فتح خرمشهرها در زمانه جنگ احزاب» به این سوال اساسی که کلید فتح خرمشهرها در زمانه حمله همه جانبه سیاسی و فرهنگی دشمن به نظام اسلامی چیست، پاسخ داده شده است.

سخن هفته این شماره خط حزب‌الله نیز به سوال مهم و حساس «وظیفه‌ اصلی ولی�' فقیه در نظام جمهوری اسلامی چیست؟» از منظر رهبر انقلاب پاسخ داده است.

خط حزب‌الله، سی و چهارمین شماره خود را با افتخار به روح پرفتوح مجاهد آزاده حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی تقدیم کرده است.


 

ادامه مطلب



[ جمعه 7 خرداد 1395  ] [ 6:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 53 :: 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4074088 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب