کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
 

 

وقتی فضای مجازی به اختلافات مدیریت شهری کاشمر دامن می‌زند؛ بحران اجتماعی در کمین شورا و شهرداری کاشمر

وقتی فضای مجازی به اختلافات مدیریت شهری کاشمر دامن می‌زند؛ بحران اجتماعی در کمین شورا و شهرداری کاشمر

عضو شورای اسلامی شهر کاشمر با اشاره به این که یک بحران اجتماعی در کمین شورای شهر و شهرداری این شهر است به مطالب منتشر شده در فضای مجازی از سوی شهردار این شهر اشاره کرد و خواستار اثبات آن شد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی کاشمر24، احمد غزنوی در یکصد و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای شهر کاشمر اظهار داشت: از همه همکارانم عاجزانه درخواست دارم که شأنیت و جایگاه شورا و همکاران را حفظ کنند و صرف نظر از مسائل سیاسی و قومی، با برخی ناهنجاری ها و دروغ هایی که خصوصا بر علیه اعضای شورا و موکلین مردم انجام می شود به طور جد مقابله کنیم.

وی با بیان این که در یک دو هفته نامه و یا در فضای مجازی با طرح مواردی در خصوص اعضای شورا اقدام به انتشار آمار و اطلاعات غلط می کنند باید مبارزه کنیم اظهار داشت: در آخرین مطلبی که در فضای مجازی منتشر شده، یکسری مطالب از سوی شهردار نسبت دادند که بسیار جالب است که در این مطلب جایه مجری و ناظر عوض شده است و بجای این که شورا ناظر شهردار باشد و ایشان تابع و مجری قوانین، لوایح و طرح های تأیید شده باشد، بر عکس شده است.

این عضو شورای شهر با اشاره به این که به عنوان یک عضو از شهردار می خواهم رسوایی ها و کارسازی هایی که مد نظرشان است را به اطلاع عموم مردم خصوصا اعضای شورا برسانند یادآور شد: در این زمینه این حق را برای خود قائل هستم و مراتب را از طریق مراجع ذیصلاح پی گیری خواهم کرد و شهردار باید ثابت کند که چه رسوایی بوجود آورده ام.

وی با تأکید بر حفظ شأنیت جایگاه شورا خاطر نشان کرد: قطعا طرح چنین موضوعاتی جرأت و جسارت را از اعضا می گیرد؛ بنابر این درخواست دارم با حضور شهردار در یک جلسه علنی موارد مطرح شود.

غزنوی با بیان این که طرح مسایل و پرونده سازی برای یک نیروی سالم که سالهای سال با شهرداران مختلفی در شهرداری کار کرده اقدام شایسته ای نیست یادآور شد: اگر به دنبال حذف انسان های زحمتکش و افراد درست کار از سیستم اداری هستیم باید به مردم اطلاع رسانی کنیم که می خواهیم افراد سالم در سیستم نباشند.

وی با اشاره به این که یک بحران اجتماعی در کمین شورا و مدیریت شهری است تصریح کرد: متأسفانه برخی آمار و اطلاعات غلط در معرض تشویش اذهان عمومی در حال انتشار است؛ لذا باید به عنوان شورا، کار نظارتی خود را دقیق تر انجام دهیم و اجازه طرح حرف و حدیث هایی که منجر به ضربه زدن به جایگاه شورا می شود را ندهیم.

 

فعالیت اعضای شورا و شهردار باید در فضای مجازی کم شود

نایب رئیس شورای اسلامی شهر کاشمر که در دومین هفته متوالی در غیاب رئیس شورا، ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت گفت: در جلسه قبلی مقرر شد که در خصوص فعالیت شهردار در فضای مجازی تذکری بدهیم، اما به جهت طرح یکسیر مسایلی از هفته گذشته تا کنون در فضای مجازی لازم است در مدت باقی مانده از عمر شورا در دوره چهارم، فعالیت اعضای شورا و شهردار در این فضا کم شود.

محمد صادقی با تأکید بر این که انتشار برخی مطالب و مسایل در فضای مجازی تنها به نفع هیچ یک از اعضای شورا و مدیریت شهری نیست افزود: طرح موضوعات در فضای مجازی باعث می شود همبستگی و همدلی که وجود دارد از بین برود و یکسری مسایل حاشیه ای برای همه ما درست شود.

وی با اشاره به این که مطالبی که در فضای مجازی پخش می شود منجر به شکسته شدن حرمت ها می شود خاطر نشان کرد: در کنار طرح برخی موضوعات، اسامی افراد نیز آورده شده است که این کار درستی نیست.

 

نگرانی عضو شورا از افزایش تخریب در جامعه

عضو دیگر شورای شهر کاشمر با انتقاد از فضای ایجاد شده در جامعه به ویژه در آستانه نزدیک شدن به پایان عمر دوره چهارم شورا و برگزاری انتخابات گفت: واقعیت این است که برای دوره پنجم شوراها، حضور و تمایل افراد برای کاندیداتوری به اوج رسیده است به طوری که برگزاری نشست ها و جلسات مختلفی را همراه با برنامه ریزی در دستور کار قرار داده اند.

مهری پالایی با اشاره به این که در این راستا افرادی که از توانایی لازم برخودار نیستند درصد هستند با تخریب سایرین، خود را مطرح کنند افزود: متأسفانه در محافل، اماکن و فضاهای مختلفی عده ای برای جلب توجه و کسب آرای مردم دست به تخریب می زنند.

وی با ابراز تأسف از این که خواص تا عوام همواره برای رسیدن به جایگاه، از تخریب استفاده می کنند ابراز داشت: قطعا در همه این تخریب ها، در گام نخست همان هایی متضرر می شوند و آثار آن گریبانگیرشان می شوند که در این راه گام نهادند.

مسئول کمیسیون فرهنگی شورای شهر کاشمر با تأکید بر این که صحنه رقابت و انتخابات برای همه افراد با هر نوع تفکر، سلیقه و جریان فکری باز است خاطر نشان کرد: در این راستا باید یاد بگیریم که با استفاده از ظرفیت و توانمندی که در خود داریم خودمان را به جامعه معرفی کنیم و از تخریب سایرین برای رسیدن به اهداف مان خودداری کنیم.

پالایی با بیان این که تخریب در جامعه منجر به ایجاد ناامیدی مردم در انتخابات و جایگاه شورا می شود ادامه داد: نباید اجازه دهیم نهادی مثل شورای شهر از سوی شهردار و هر مسئول دیگری زیر سئوال برود و در این راستا همواره شهردار را به عنوان عضو دهم شورا در کنار خودمان برای مدیریت شهری و رفع مشکلات مردم می دانیم.

 

دعوت از شهردار برای روشن شدن موضوعات

یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر کاشمر که هیچ گونه فعالیتی در فضای مجازی ندارد گفت: به دلیل عدم حضورم در فضای مجازی از هیچ یک از موضوعاتی که مطرح شد اطلاعی ندارم؛ اما بهتر است برای روشن شدن موضوع شهردار را در یک جلسه ای که به تصمیم اعضا علنی یا غیر علنی باشد دعوت و موارد را بررسی کنیم.

هادی مازنی با انتقاد از طرح چنین مواردی که منجر به ضربه زدن جایگاه شورا می شود یادآور شد: طرح این موضوعات نه تنها به ضرر مجموعه شورا و شهرداری بلکه به ضرر جامعه است.

 


ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 11:22 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

حضور هنرمندان عکاس کاشمری در روستای زیبای طرق

حضور هنرمندان عکاس کاشمری در روستای زیبای طرق

 

جمعی از هنرمندان عکاس کاشمری در قالب یک تور عکاسی با حضور در روستای زیبای طرق از توابع بخش کوهسرخ این شهرستان، تصاویر هنری و زیبایی را برداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی کاشمر24، در این برنامه هنری یک روزه که با همراهی و همکاری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشمر برگزار شد، 18 عکاس هنرمند با حضور در این روستای تاریخی با نگاه های مستقل از مناظر طبیعی، خانه های قدیمی، اهالی و سایر مواردی که مورد توجه شان قرار می گرفت عکاسی کردند.

گفتنی است این تور یک روزه به همت دفتر سینمای جوان کاشمر برگزار شد.

 


ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 11:21 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
عکس نوشته/
سهم هاشمی هم برای روحانی پوچ شد!
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ در ۸:۲۸ ق٫ظ
 
 
هاشمی رفسنجانی در اظهار نظری جدید اعلام کرده: کار عمده‌ای برای «اشتغال» و «تورم» نشده‌ است.
pic-7324-1436690391

به گزارش صبح توس، به نقل از پیام جغتای، هاشمی رفسنجانی در اظهار نظری جدید با انتقاد از عملکرد دولت روحانی اعلام کرده: کار عمده‌ای برای «اشتغال» و «تورم» نشده‌ است.

pic-7324-1436690391

انتهای پیام/

  • pic-7324-1436690391

ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 3:15 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
یادداشت/
۵ آیه و ۵ راه مقابله با استکبار
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ در ۵:۲۰ ب٫ظ
 
 
در ادامه با استناد به 5 آیه شریف قرآن کریم، 5 اصل اساسی برای مقابله با استکبار بیان می‌شود.
image6351813567110573801

به گزارش صبح توس، به نقل از ندای چناران،استکبارستیزی یکی از اصول و مبانی انقلاب اسلامی است که پشتوانه‌های عمیق دینی و عقلی دارد.

در ادامه با اشاره به ۵ آیه شریف قرآن کریم به بررسی شیوه‌های مقابله با استکبار پرداخته می‌شود؛

استقامت و شکیبایی

«وَ أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذینَ کانُوا یسْتَضْعَفُونَ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا الَّتی‏ بارَکْنا فیها وَ تَمَّتْ کَلِمَتُ رَبِّکَ الْحُسْنی‏ عَلی‏ بنی‌اسرائیل بِما صَبَرُوا وَ دَمَّرْنا ما کانَ یصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَ قَوْمُهُ وَ ما کانُوا یعْرِشُونَ» (آیه ۱۳۷ سوره اعراف)

«و مشرق‌ها و مغرب‌های پربرکت زمین را به آن قومِ به ضعف کشانده شده (زیر زنجیر ظلم و ستم)، واگذار کردیم و وعده نیک پروردگارت بر بنی‌اسرائیل، به خاطر صبر و استقامتی که به خرج دادند، تحقّق یافت و آنچه فرعون و فرعونیان (از کاخ‌های مجلّل) می‌ساختند، و آنچه از باغ‌های داربست دار فراهم ساخته بودند، در هم کوبیدیم!»

در این آیه خداوند، پیروزی بنی‌اسرائیل را محصول شکیبایی آن‌ها در مبارزه با فرعونیان می‌داند و صبر و مقاومت را شرط پیروزی بر مستکبران معرفی کرده و می‌فرماید: مستضعفان و ملتی که صابر و مقاوم باشند وارثان زمین‌اند.

طبق این آیه، نخستین اصل اساسی برای مقابله با مستکبرین و زورگویان، صبر و پایداری در برابر تهاجمات گسترده آن‌ها و مشکلات و گرفتاری‌ها است. هرقدر دشمن زورگو قوی‌تر باشد، استقامت بیشتری نیاز است.

وجود رهبری شایسته و جمع شدن یاران گرد او

«وَ ما لَکُمْ لا تُقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذینَ یقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْیةِ الظَّالِمِ أَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ وَلِیا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ نَصیراً»(آیه ۷۵ سوره نساء)
«چرا درراه خدا، و (درراه) مردان وزنان و کودکانی که (به دست ستمگران) تضعیف‌شده‌اند، پیکار نمی‌کنید؟! همان افراد (ستمدیده‌ای) که می‌گویند: پروردگارا! ما را از این شهر (مکه)، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر! و از طرف خود، برای ما سرپرستی قرار ده! و از جانب خود، یار و یاوری برای ما تعیین فرما!»

وجود رهبری شایسته و جمع شدن یاران و افراد جامعه گرد محور او از ضروریات مبارزه با استکبار است. رهبر صالح و نیروی انسانی دو شرط اساسی برای مبارزه با ستمگران است.

از این آیه درمیابیم که برای رهایی از چنگال ظالمان، پیش از هر چیز، وجود رهبر و سرپرست لایق و دلسوز لازم است. بعد از رهبر در این آیه به یاوران صدیق اشاره شده است بنابراین وجود یار و یاور بدون استفاده از رهبری بی‌نتیجه خواهد بود. درواقع یار و یاور و سرباز و لشگر نیاز است اما اصل اساسی اول رهبر است.

اتحاد و انسجام

یکی از راه‌های سلطه مستکبرین بر مردم و به استضعاف کشیدن آن‌ها ایجاد تفرقه است. نقطه مقابل تفرقه اتحاد است پس برای مبارزه با مستکبرین باید در جهت مخالف تفرقه گام برداشت و با وحدت و انسجام ضربه مهمی بر آن‌ها وارد کرد.

در قرآن ضمن تأکید بر برادری مؤمنان، بر سازش میان آن‌ها امر شده است. «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَینَ أَخَوَیکُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ»(آیه ۱۰ سوره حجرات) «مؤمنین برادر یکدیگرند پس دو برادر خود را صلح و آشتی دهید و تقوای الهی پیشه کنید باشد که مشمول رحمت الهی شوید.»

اسلام وحدت را از جمع مسلمانان نیز فراتر برده است و حتی از اهل کتاب هم خواسته است که با همراهی مسلمانان حول اصل مشترک توحید حرکت کرده و نفی شرک کنند.

برخورد تهاجمی

«الَّذینَ آمَنُوا یقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا یقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِیاءَ الشَّیطانِ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفاً»(آیه ۷۶ سوره نساء)

«کسانی که ایمان‌دارند درراه خدا پیکار می‌کنند و آن‌ها که کافرند درراه طاغوت. پس شما با یاران شیطان پیکار کنید زیرا نقشه شیطان ضعیف است.»

در این آیه خداوند برخورد تهاجمی با استکبار را خواستار شده است.

مستکبر مانند حیوانی است که اگر به آن حمله کنی عقب‌نشینی می‌کند و اگر از آن بترسی و گریز کنی دنبال می‌آید. وجود این روحیه در مستکبرین اقتضا می‌کند که مردم مستضعف همواره در برابر آن‌ها موضع تهاجمی اتخاذ کنند تا آنان زمینه پیشروی پیدا نکنند.

ستمگران اهل شفقت و دلسوزی نیستند لذا بعد از استعمار بر آن ملت رحم نمی‌کنند و دست از استعمار برنمی‌دارند.

پیامبر اکرم (ص) در برابر افراد مستکبر سیره تهاجمی داشتند و در نامه‌ای که به سران ایران، رم و برخی از کشورها فرستادند با آن‌ها از موضع برتری سخن گفتند. به‌عنوان‌مثال در نامه‌ای که ایشان به کسری، پادشاه ایران فرستادند به وی امر کردند که مسلمان شو تا در سلامت باشی … .

تحقیر و شکستن شکوه دروغین مستکبرین
«وَ اتْلُ عَلَیهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ یا قَوْمِ إِنْ کانَ کَبُرَ عَلَیکُمْ مَقامی‏ وَ تَذْکیری بِآیاتِ اللَّهِ فَعَلَی اللَّهِ تَوَکَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَکُمْ وَ شُرَکاءَکُمْ ثُمَّ لا یکُنْ أَمْرُکُمْ عَلَیکُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَی وَ لا تُنْظِرُونِ» (آیه ۷۱ سوره یونس)

«ای قوم من اگر مقام و یادآوری من و آیات الهی بر شما سنگین است، من بر خدا توکل کرده‌ام. فکر و قوه و قدرت خود و خدایتان را یکجا گرد آورید تا هیچ‌چیز بر شما پوشیده نماند پس اگر می‌توانید به حیات من پایان دهید و هیچ مهلتم ندهید.»

رفتار حضرت نوع (ع) در برابر قوم سرکش و متکبرش این است که با تحقیرآمیزترین لحن با آن‌ها سخن می‌گوید.

انسان کم‌ظرفیت و فاقد شخصیت هنگامی‌که همه‌چیز بر وفق مرادش باشد دچار غرور می‌شود و طغیان و سرکشی را شروع می‌کند که نخستین مرحله آن برتری‌جویی و استکبار بر دیگران است که برای مقابله با آن نیاز است شکوه دروغین آنان تحقیر و شکسته شود.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 3:05 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
زمان : ۱۳۹۵/۵/۲۷ - ۱۶:۳۱
شناسه خبر: ۴۴۴۶۵۲
 
 
نماینده بعثه رهبری در حج و زیارت خراسان شمالی:

راهپیمایی عظیم اربعین توطئه تکفیریها را خنثی می‌کند




 
 












 


 
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت خراسان شمالی با بیان اینکه راهپیمایی عظیم اربعین به یک مراسم عبادی و سیاسی تبدیل شده است، گفت: شرکت میلیونها مسلمان و شیعه در این مراسم توطئه دشمنان اسلام و تروریستهای تکفیری را خنثی می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام محمدرضا ابوالفضلی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان خراسان شمالی، امروز در نشست کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین استان که با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های عضو این کمیته در محل سالن جلسات مدیریت حج و زیارت استان برگزار شد، با اشاره به تأکیدهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با برگزاری پرشور و شعور مراسم اربعین، اظهار کرد: آیین راهپیمایی عظیم زائران اربعین دیگر تنها یک مراسم مذهبی نیست بلکه با توجه به وقایع سالهای اخیر، یک حرکت عبادی و سیاسی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه راهپیمایی میلیونی اربعین بسیاری از توطئه‌های دشمنان اسلام و تروریستهای تکفیری علیه تشیع را خنثی می‌کند، خاطرنشان کرد: داعش قصد داشت در عراق شهرهای نجف و کربلا را اشغال کند و اهداف شوم زیادی در سر داشت اما راهپیمایی میلیونی شیعیان در اربعین و نمایش قدرت آنها، مانع از اجرای بسیاری از توطئه‌های دشمنان شد.

حجت‌الاسلام ابوالفضلی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده امسال حدود دو میلیون زائر از ایران برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین به عراق اعزام می‌شوند، اضافه کرد: برخلاف سالهای گذشته امسال روند اعزام و بازگشت زائران اربعین به‌صورت منسجم و هماهنگ صورت می‌گیرد.

مسؤول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین استان خراسان شمالی، اظهار کرد: امسال به‌منظور جلوگیری از آسیبها و تحریفها و استفاده بهینه از ایام اربعین، ستاد اربعین کشور با عضویت 21 سازمان و نهاد تشکیل شده و تمامی برنامه‌های مربوط به اربعین حسینی ذیل این ستاد برنامه‌ریزی و پیاده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بخش اعظم کار ستاد اربعین فرهنگی است، خاطرنشان کرد: بر این اساس تمامی موضوعات و مسائل فرهنگی مرتبط با اربعین باید با هماهنگی کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد باشد تا با یکپارچه‌سازی برنامه‌های فرهنگی اربعین، از انحرافها و آسیبهای این بخش جلوگیری شود.

 

 

 

 

 

حجت‌الاسلام ابوالفضلی برگزاری نشستهای علمی و هم‌اندیشی با رویکرد اربعین حسینی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی، برگزاری همایش با موضوع اربعین، شناسایی ظرفیتهای هر دستگاه در بخش آموزشی، علمی و هنری، محیط ‌آرایی و فضاسازی شهرها و اماکن عمومی و انعکاس بهنگام اخبار مربوط به اربعین در رسانه‌ها را ازجمله برنامه‌های کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین دانست.

وی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی، عمومی و مردمی در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی اربعین، فعال کردن رسانه‌های مکتوب و صداوسیما، شرکت در برنامه‌ها، ارائه برنامه‌های تولیدی برای انتشار و معرفی چهره‌های علمی و فرهنگی به‌منظور ارائه مباحث مرتبط با اربعین در برنامه‌ها و رسانه‌ها را از دیگر وظایف ستاد فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ذکر کرد.

حجت‌الاسلام ابوالفضلی نظارت بر فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی و آموزشی در راستای رعایت سیاستهای اعلامی، هدایت و توجیه هیأتها و گروه‌های خدماتی به‌منظور داشتن پیوست فرهنگی مرتبط با اربعین و ارائه آموزش در موضوعات مختلف مرتبط برای کارگزاران و عناصر فعال و نیز زائران را برخی دیگر از مأموریتهای این کمیته برشمرد.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان خراسان شمالی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود 10 درصد جمعیت خراسان شمالی اهل سنت بوده و اهل تسنن استان نیز ارادت ویژه‌ای به ائمه اطهار (ع) دارند، برای جامعه اهل سنت خراسان شمالی برنامه‌های مختلفی ازجمله برگزاری نشستهای علمی با موضوع اربعین در نظر گرفته شده که با هماهنگی و همکاری علمای اهل سنت استان برگزار می‌شود.

گفتنی است، در پایان این نشست خبرگزاری رسا در استان خراسان شمالی به عنوان رسانه برتر در حوزه نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان معرفی و از هادی رحیمی کوهستان، مسؤول این خبرگزاری در استان تجلیل شد./9314/202/ب2

 


ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 3:04 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
زمان : ۱۳۹۵/۸/۱۳ - ۱۶:۵۰
شناسه خبر: ۴۵۹۳۳۱
 
 
 


چهاردهم آبان‌ماه؛

تجمع بزرگ زائران اربعین حسینی در خراسان شمالی برگزار می‌شود






 
















 

















 
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت خراسان شمالی گفت: چهاردهم آبان‌ماه همزمان با سراسر کشور تجمع بزرگ زائران اربعین حسینی این استان در بجنورد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام محمدرضا ابوالفضلی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدیریت حج و زیارت استان خراسان شمالی، امروز در جلسه هماهنگی تجمع بزرگ زائران اربعین حسینی، از برگزاری این تجمع بزرگ در روز جمعه، چهاردهم آبان‌ماه در بجنورد، همزمان با سراسر کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه تجمع بزرگ زائران حسینی استان خراسان شمالی ساعت 9:30 فردا صبح در محل مصلای امام خمینی(ره) بجنورد، مرکز این استان برگزار می‌شود، اضافه کرد: سخنران محوری این مراسم حجت‌الاسلام سید محمد افشین‌فر، استاد حوزه و دانشگاه و قائم‌مقام مسؤول رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی است.

حجت‌الاسلام ابوالفضلی که مسؤول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین حسینی استان خراسان شمالی هم است، در ادامه اظهار کرد: ستاد مرکزی اربعین حسینی در وزارت کشور تشکیل شده و با عنایت رهبر معظم انقلاب مقرر شد همه ارگانها و نهادهای مرتبط در این امر مهم سهیم باشند.

وی با بیان اینکه مسؤولیت کمیته فرهنگی ستاد اربعین حسینی بر عهده بعثه مقام معظم رهبری گذاشته شده است، ادامه داد: در این راستا برنامه‌های متعدد فرهنگی و آموزشی در راستای ارتقای بصیرت حسینی زائران پیش‌بینی شده که تجمع بزرگ زائران حسینی یکی از این برنامه‌ها است.

امام جمعه موقت بجنورد در ادامه با اشاره به لزوم بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت و فرصت راهپیمایی اربعین حسینی برای ارتقای معارف اسلامی و مکتب سیدالشهدا(ع) در بین مردم، اضافه کرد: در این زمینه تلاش شده تا با اعزام روحانیان مبلغ به همراه کاروانهای زائران با عاملیت نهاد اوقاف و امور خیریه، از ظرفیت آنها استفاده بیشتری شود.

وی با بیان اینکه روحانیان باید با هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری برای حضور به‌ عنوان روحانی کاروان اقدام کنند، ادامه داد: روحانیان عتبات می‌توانند با استفاده از فرصت کاروانهای عتبات عالیات که در طول سال به عراق اعزام می شوند، برای ارتقا به

 

 

 

روحانیان عمره تلاش کنند.

به گفته حجت‌الاسلام ابوالفضلی در این زمینه با کار بهتر، برنامه بهتر و بر اساس گزارش‌های ارائه شده در مورد فعالیت روحانیان عتبات، از میان آنها برای اعزام به‌ عنوان روحانی عمره انتخاب شده و در مورد روحانیان عمره هم برای ارتقا به روحانی حج تمتع عملکرد فعلی آنها مد نظر قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه تلاش شده تا راهپیمایی امسال اربعین حسینی با هماهنگی بهتر و بیشتری برگزار شود، خاطرنشان کرد: برای راهپیمایی اربعین پارسال شعار «هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» انتخاب شده بوده و شعار راهپیمایی اربعین حسینی امسال هم عبارت «اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني؛ من از حمايت از دينم دست برنمی‌دارم» است.

حجت‌الاسلام ابوالفضلی اضافه کرد: شعارهای مراسم تجمع میلیونی اربعین حسینی برگرفته از شعارهای حماسه حسینی بوده و شعار امسال هم دربردارنده مفهوم مقاومت در مسیر اعتقادات است.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان خراسان شمالی در خاتمه با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال از این استان بیش از 6 هزار زائر در راهپیمایی اربعین حسینی شرکت کنند، افزود: این در حالی است که بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌ گرفته امسال افزون بر 2 میلیون زائر ایرانی برای شرکت در تجمع میلیونی زائران اربعین حسینی به عتبات عالیات اعزام می‌شوند./9314/202/ب2

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 14 آبان 1395  ] [ 3:02 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
۱۳۹۵/۰۸/۱۳ - ۱۱:۳۳
 
اندیشکده آمریکایی عنوان کرد؛
 
کمک ریاض به پیروزی تهران/ هلال شیعی ایران کامل شد
 
«پس از پیروزی ایران در انتخابات لبنان، باید گفت که هلال شیعی ایران به یک واقعیت تبدیل شده است...»

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، اندیشکده امریکن تینکر (American Thinker) با انتشار گزارشی تحت عنوان "دولت لبنان و پیروزی ایران" به تحولات لبنان پرداخته و عنوان کرده است که با پیروزی میشل عون در لبنان، هلال شیعی ایران کامل شد.


در این گزارش آمده است: «با توجه به اینکه در حال حاضر ائتلافی از نیروهای مختلف از جمله ارتش عراق، شبه نظامیان شیعه عراقی تحت حمایت ایران، نیروهای کرد، ترک ها و همچنین شبه نظامیان ایرانی، در موصل و اطراف آن تجمع کرده اند تا داعش را از پایتخت خلافت خودخوانده اش بیرون برانند، شاید بی توجه به اتفاقی که صدها مایل آنطرف تر در بیروت رخ داده است، راحت باشد.

 

اما باید گفت اتفاقاتی که در عراق در حال رقم خوردن است، بی ربط به اتفاقاتی نیست که در لبنان صورت گرفته است. از آنجا که همه چیز در خاورمیانه به یکدیگر مربوط است، انتخاب ژنرال میشل عون در لبنان نیز باید در یک نقشه منطقه ای ملاحظه شود.

 

 

ایران که از دریای مدیترانه بسیار دور است، از دیرباز به دنبال دسترسی مستقیم به این دریا بوده است. ایران بجای آنکه از مسیر دریایی و با عبور از خلیج فارس، دریای عربی، دریای سرخ و کانال سوئز به مدیترانه برسد، به دنبال آن است که از طریق عراق، سوریه، لبنان دسترسی زمینی و هوایی به تمام این مسیر تا دریای مدیترانه داشته باشد.

 

حزب الله لبنان که در سال 1983 توسط ایران تاسیس شد، در واقع لنگر هلال شیعی ایران است. حزب الله جنوب لبنان را در اختیار خود دارد و چیزی حدود 130.000 راکت و موشک را به سوی اسرائیل هدف گرفته و اکنون با منسوب شدن میشل عون به ریاست جمهوری، ظاهرا حزب الله دولت لبنان را نیز در اختیار دارد.

 

اقدام عربستان سعودی و کشورهای شورای همکاری خلیج در قطع حمایت از لبنان و تروریست خواندن حزب الله، موضوعی بود که به پیروزی نماینده ایران در انتخابات لبنان کمک کرد.


وزارت خارجه آمریکا از شکل گیری دولت جدید لبنان استقبال کرده و اعلام کرده است "ما همیشه گفته ایم که مردم لبنان مستحق دولتی هستند که پاسخگوی نیازهایشان باشد و از منافعشان حمایت کند"؛ اما بیشتر به نظر می رسد که این دولت پاسخگوی نیازهای ایران باشد و از منافع ایران حمایت کند.»

 

در انتهای این گزارش آمده است: «پس از پیروزی ایران در انتخابات لبنان، باید گفت که هلال شیعی ایران به یک واقعیت تبدیل شده است.»

 

 

 

506


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 9:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
۱۳۹۵/۰۸/۱۳ - ۱۸:۴۴
 
سردار شریف:
 
داعش حتی نتوانست یک ترقه در ایران منفجر کند
 
مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلابی اسلامی گفت: به رغم آن که ایران در کانون تحولات منطقه‌ای قرار دارد، ولی امنیت ایران در جهان نمونه و الگوست.

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، سردار رمضان شریف روز پنجشنبه در اجتماع عاشورائیان استکبارستیز و راهپیمایان 13 آبان شهرکرد افزود: داعش برغم آن همه خرابکاری در کشورها حتی نتوانست یک ترقه در ایران منفجر کند.

 

وی گفت: داعش درحالی در قلب اروپا عملیات تروریستی انجام داد که به برکت اقتدار نیروهای نظامی و امنیتی ایران، گروه تروریستی داعش موفق به خرابکاری در ایران نشد.

 

شریف افزود: داعش به عنوان دست پرورده آمریکا، توانست امنیت اروپا را به هم بزند و فرانسوی ها گمان می کردند پس از جنگ جهانی دوم کسی نمی تواند، امنیت آنها را برهم بزند، اما داعش این کار را کرد.

 

به گفته وی، همین تهدیدات را داعش علیه ایران انجام داد، اما به لطف اراده و هوشمندی نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی و مردم، داعش حتی نتوانست یک ترقه در کشور منفجر کند تا از آن بهره تبلیغاتی بکند. 

شریف تصریح کرد: مسئولان قدر این امنیت و حضور در صحنه مردم را بدانند، چرا که هیچ جا در جهان به مانند ایران نیست که مسئولانش در کمال آرامش بتوانند خدمت کنند.

 

به گفته وی، این امنیت و استقلال ایران مرهون رابطه مستحکم امت با رهبر خویش است و باید آن را قدر دانست.

 

شریف بیان کرد: ایران در ایجاد امنیت پایدار یک الگو برای سایر کشورهاست و امید است در اقتصاد نیز به عنوان یک الگو مطرح شود.

 

به گفته وی، همه دولت هایی که در کشور روی کار آمده اند خودشان می دانند که اگر نبود حمایت ها و هدایت های مقام معظم رهبری، قادر به انجام همین خدمات هم نبودند.

 

شریف یادآور شد: جهت اصلی دشمن به سمت ایجاد تفرقه و دو قطبی کردن کاذب بین مردم و مسئولان، مردم و نهادهای مختلف کشور است تا بتواند به اهداف خود برسند.

 

این مسئول سپاه پاسداران گفت: دشمن باید بداند ملت ایران با فرهنگ قرانی و اهل بیت (ع) و فرهنگ پیروی از فرامین مقام معظم رهبری در برابر توطئه های دشمنان ایستاده است.

 

شریف اظهار کرد: مردم هر کسی را که قصد خدمت به انقلاب اسلامی دارد، حمایت می کنند و همه باید بدانند این حمایت مردم محصول پیروی عملی از فرامین مقام معظم رهبری است. 

 

شریف یادآور شد: جوانان و فرزندان انقلاب اسلامی ایثارگرانه با دست خالی در طول 38 سال گذشته در برابر استکبار ایستادند. 

 

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سیزدهم آبانماه را یادآور استکبارستیزی جوانان دانست و گفت: امام راحل با گفتمان انقلابی خویش گفتمان های کمونیست و لیبرال دموکراسی را به چالش کشیدند.

 

شریف یادآور شد: گفتمان کمونیست به زباله دان تاریخ پیوست و گفتمان لیبرال دموکراسی آمریکا نیز با مناظره ای که 2 نامزد رئیس جمهوری آمریکا برگزار کردند، نشان دادند که در حال نابودی است.

 

به گزارش ایرنا، وی گفت: مناظره 2 نامزد رئیس جمهوری آمریکا که باعث فروپاشی اخلاق، مدنیت و دموکراسی شده است.

 

شریف افزود: گفتمان انقلاب اسلامی ایران که برگرفته از گفتمان قرآنی پیامبر و اهل بیت (ع) است؛ روز به روز در جهان مستحکم تر و محکم تر می شود و هر روز که خورشید طلوع می کند این گفتمان در جهان بیشتر طنین انداز می شود.

 

به گفته وی، آمریکا با چه رویی دم از تعامل با ایران می زند؟ درحالی تاریخ سراسر از استعمار آمریکا پر از توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران است.

 

 

ایرنا/222

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 9:04 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
جام نیوز*
 
ابوعزرائیل:
 
پس از داعش، سراغ آل سعود می‌رویم/ آرزو دارم پشت سر «سید قائد» نماز بخوانم
 
فرمانده نیروهای بسیج مردمی عراق گفت: به آل‌سعود توصیه می‌کنم که با تمام توان از داعش و تروریست‌های تکفیری حمایت کنند چون پس از زمین‌گیر کردن آن‌ها، به یمن می‌آییم و طومار حکومت سعودی را درهم‌ می‌پیچیم.

به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، ایوب فالح الربیعی که بانام جهادی «ابوعزرائیل» مشهور بوده و از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق ـ”حَشدُ الشَّعبی”ـ است، در گفتگو با صبح توس، ضمن ابراز خشنودی از سفر به ایران، ایرانیان را «خونگرم»، «دوست‌داشتنی» و «عزیز» توصیف کرده و اظهار داشت: واقعیت این است که وقتی عراقی‌ها از مرز مشترک دو کشور عبور کرده و وارد جمهوری اسلامی ایران می‌شوند، به‌هیچ‌وجه تغییری در حالت برخوردها و رفتارهای اجتماعی احساس نمی‌کنند. ملت بزرگ و عزیز ایران آن‌قدر خونگرم و مهمان‌نواز است که اجازه نمی‌دهد میهمانان خارجی، احساس غربت کنند و این افتخار بزرگی است که ملت عراق در کنار چنین ملت ‌دوست‌داشتنی و عزتمندی زندگی می‌کنند.

 

 

وی افزود: استعمار انگلیس قرن‌هاست که میان ملت‌های ایران و عراق تفرقه و نزاع را حاکم کرده و دشمنان ما یقین داشتند که با برپایی جنگ هشت‌ساله میان دو کشور، توانسته‌اند برای همیشه آتش غضب و کینه عراقی‌ها را در دل ایرانی‌ها شعله‌ور کنند و بذر نفرت از ایرانیان را در جان ملت عراق بکارند اما هوشیاری ذاتی ملت ایران تمام نقشه‌های آنان را نقش بر آب کرد و اکنون ایرانیان در جبهه‌های مبارزه با تروریسم منطقه‌ای دوشادوش عراقی‌ها می‌جنگند و ملت عراق هم هرسال در مراسم اربعین امام حسین (ع)، میهمانان ایرانی خود را در آغوش می‌کشند. دشمن میلیاردها میلیارد خرج کرد تا این دو کشور را به جان هم بیندازد اما همه‌چیز نتیجه عکس داد، اسلام برادری‌های فراموش‌شده را زنده کرد و به‌واقع چه کسی امروز می‌تواند ایرانی‌ها و عراقی‌ها را نسبت به هم بدبین کند؟

 

 

 

خداوندا، مارا از فاطمیون حفظ بفرما!

ابوعزرائیل ضمن اشاره به گوشه‌هایی از صلابت نام سپاه قدس در عراق خاطرنشان کرد: شب عملیات آزادسازی محور شرقی الرمادی در حال شنود مخابرات تروریست‌ها بودیم. شاید برای ایرانی‌ها جالب باشد که بدانند تکفیری‌ها شب عملیات، در قنوت نماز از خداوند می‌خواستند که لشکر فاطمیون به محل درگیری فردایشان نرسد! آن‌ها صراحتاً به زبان می‌آوردند که “خداوندا، مارا از فاطمیون ـ به قول آن‌ها روافض فاطمی ـ حفظ بفرما” و به نظر من، این وحشت قلبی آن‌ها از سپاه قدس، به خاطر دلاوری‌های سرور و عزیز ملت عراق، ژنرال سلیمانی و هم‌چنین برادران ایرانی و افغانی لشکر فاطمیون است.

 

 

افتخار می‌کنم که در کنار لشکر بزرگ فاطمیون می‌جنگم

وی عظمت و اقتدار لشکر فاطمیون را مرهون خون شهدای مظلوم فاطمی دانست و اظهار داشت: تا همین چند سال قبل، زمانی که یکی از رزمندگان به شهادت می‌رسید و جیب‌های پیکر مطهرش را جستجو می‌کردیم، تازه متوجه می‌شدیم که شهید، ملیتی غیر عراقی دارد و ایرانی یا افغانی است و نه‌فقط فرماندهان محورها، بلکه خود رزمندگان هم به دیگران نمی‌گفتند از کشور دیگری به خطوط مقدم جهاد علیه داعش در عراق آمده‌اند. مظلومیت این شهدا ـ که تعدادشان کم هم نبود ـ قلب‌های ما را می‌آزرد و غربت آن‌ها بغضی فروخورده در گلوی ما بود. گاهی اوقات که به ایران می‌آمدم، به زیارت مزار این برادران شهیدم می‌رفتم و از مخفی ماندن رشادت‌ها و داستان قهرمانانه شهادت آن‌ها بسیار اشک می‌ریختم ولی اکنون‌که رازها آشکارشده و عزت و جلال شهدای مدافع حرم برای همگان واضح و مبرهن است، افتخار می‌کنم که در کنار لشکر بزرگ فاطمیون و سپاه باصلابت قدس در حال مبارزه با تکفیری‌ها و حامیان این حرامیان هستم.

 

 

پس از داعش، سراغ آل سعود می‌رویم

ابوعزرائیل در پاسخ به سؤال خبرنگار ما مبنی بر اینکه “چه موضعی در قبال آل سعود دارید؟”، تصریح کرد: به آل سعود توصیه می‌کنم که با تمام توان از داعش و تروریست‌های تکفیری حمایت کنند! چون پس از زمین‌گیر کردن ارهابی ها در عراق و سوریه، به یمن می‌آییم و به کمک برادران «انصار الله» خود، طومار حکومت سعودی را درهم‌پیچیده و حرمین شریفین را همچون حرم خواهر مکرّم حضرت سیدالشهدا (ع) آزاد می‌کنیم. پس به سود آن‌هاست که همه پول‌های کثیف خود را به کار بگیرند، چون پس از سقوط داعش، دیگر هیچ حائلی میان ما و آن‌ها قرار نخواهد داشت و هیچ‌چیز مانع ما نخواهد شد.

 

 

آرزو دارم پشت سر «سید قائد» نماز بخوانم

این رزمنده مدافع حرم در انتهای سخنان خود در اظهارنظری جالب‌توجه گفت: خدا را شکر می‌کنم که ظاهرم برای دشمنان خدا و اهل‌بیت (ع) هراس آفرین است و سعی می‌کنم تا هرچه بیشتر در برابر دوستان اهل‌بیت، هم‌وطنانم و برادران و خواهران ایرانی و افغانی خود تواضع و فروتنی داشته باشم. آرزو می‌کنم که خداوند متعال مرا در این راه ثابت‌قدم قرار دهد و هم‌چنین رؤیای دیرینه‌ام یعنی اقامه نماز پشت سر «سیدقائد» را برآورده سازد تا پیش از شهادت ـ ان شاء الله ـ، به‌افتخار اقتدا به رهبر مسلمانان جهان نائل آیم.

 

فارس/222

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 9:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان

به مناسبت روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی
 
بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین والصّلاة والسّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین سیّما بقیّةالله فی الارضین.

 جلسه بسیار بسیار نورانی است به‌خاطر حضور شما جوانها و نوجوانها؛ انعکاس انوار الهی در دل نورانی جوان، دل باصفای جوان، فضا را روشن میکند، متلألِئ میکند و امثال این حقیر هم از صفای دل شما و از تلألؤ انوار الهی در قلبهای پاک شما بهره‌مند میشود. خیلی خوش‌آمدید؛ جلسه را هم خیلی خوب شروع کردید، تلاوتِ بسیار خوب و استادانه و زیبای این برادر عزیزمان، آیاتی که انتخاب کرده بودند، بعد هم این سرود دسته‌جمعی زیبا -هم خوش‌مضمون، هم خوش‌آهنگ- جلسه را بحمدالله معطّر کرد به عطر ابتکارهای جوانی شما.

 خب جلسه به مناسبت سیزدهم آبان است، یعنی فردا. سیزدهم آبان اگرچه محلّ تلاقی چند حادثه است -حادثه‌ی تبعید امام بزرگوار، حادثه‌ی کشتار دانش‌آموزان در خیابانهای تهران- لکن آن چیزی که این روز را برجسته کرده است، حادثه‌ی تصرّف و تسخیر سفارت آمریکا یا به معنای درست لانه‌ی جاسوسی آمریکا است. بنابراین روز سیزدهم آبان که نام آن را در کشور روز [مبارزه با] استکبار نهاده‌اند، به نظر من -ضمن اینکه آن نام، نام درستی است- روز جوان است؛ روز جوان مؤمن، جوان انقلابی، جوان شجاع، جوان دلاور، جوان مبتکر، جوانی که دست به کاری میزند که دشمن را از ابتکار، و از حرکت بازمیدارد. به این معنا روز جوان است.

 از آن روز سالها گذشته لکن معنای آن روز همچنان باقی است. اینکه شنیدید امام این حرکت را انقلاب دوّم نامیدند، بی‌معنا نیست؛ از ساعات اوّل پیروزی انقلاب بلکه حتّی قبل از انقلاب دشمن درصدد توطئه برآمد. آمریکایی‌ها چند روز قبل از پیروزی انقلاب آدم فرستادند اینجا که شاید بتوانند یک کودتایی راه بیندازند و حرکت مردم را خنثی کنند که البتّه نتوانستند. بعد هم که انقلاب پیروز شد، انواع و اقسام تلاشها را کردند؛ چه تلاشهای سیاسی رسمی که سنای آمریکا از همان روزهای اوّل علیه جمهوری اسلامی موضع گرفت، اعلام خصومت کرد، اعلام تحریم کرد -که این راه‌های رسمی بود، راه‌های علنی بود- چه از راه‌های غیر علنی، که تماس گرفتند با عوامل خودشان، با مزدوران خودشان در داخل کشور که شاید بتوانند از حضور قومیّتهای مختلف برای ایجاد اختلاف در میان ملّت استفاده کنند، که تو دهنشان خورد. هم خود قومیّتهای ما -عرب ما، تُرک ما، کُرد ما، لُر ما، ترکمن ما، که همه آماج این توطئه بودند- در مقابل آمریکا ایستادند و هم جوانان مؤمن، جوانانی که آن روز، هنوز اسم پاسدار رویشان نبود، اسم بسیج رویشان نبود امّا به‌معنای حقیقی کلمه پاسدار انقلاب بودند و بسیجیِ راه انقلاب بودند، رفتند توطئه‌ی آمریکا را خنثی کردند. بنابراین آمریکایی‌ها از ساعت اوّل شروع کردند و اینها همه غیر از کارهایی بود که در داخل سفارت آمریکا همین‌جا در تهران انجام میگرفت.

 بعد از آنکه جوانهای ما رفتند و این مرکز را تسخیر کردند و با زحمت زیاد توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود، مدارکی را که در کاغذخردکن ریخته شده بود، گردآوری کنند، جمع کنند، به‌هم بچسبانند و به‌صورت کتاب دربیاورند، آن‌وقت معلوم شد که چه توطئه‌هایی هم در طول این مدّت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته. این کتابها حدود هفتاد جلد است؛ شماها خوانده‌اید اینها را؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیده‌ی این کتابها در مجموعه‌ی مدارس ما، دبیرستان‌های ما، دانشگاه‌های ما نیست؟ چرا؟ این یکی از اعتراضهای من است. وزیر جدید محترم آموزش‌وپرورش(۱) اینجا در جلسه هستند؛ چرا اینها را داخل کتابهای درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید نسل جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده است و چه توطئه‌هایی زیر سر داشته؟

 حرکت دانشجویان برای تسخیر سفارت، واکنش به این‌همه خباثت بود که پیروزمندانه اتّفاق افتاد؛ یعنی جلوی تحرّک ابرقدرتِ پُرروی زیاده‌خواه آمریکا را در داخل کشور گرفت؛ انقلاب یعنی این. آن ابرقدرتی که عادت کرده بود ۲۵ سال، ۳۰ سال هرچه اراده میکند در ایران اتّفاق بیفتد و انجام بدهد، انجام میدهد و ایران مال او است، متعلّق به او است، دولتش، حکومتش، پادشاهش، نفتش، ذخایرش، معادنش، آینده‌اش، همه چیزش مال او است و حالا از دستش گرفته شده بود و درصدد تهاجم بود، دید جوانها جلوی این تهاجم را گرفتند و گرفتند و گرفتند و ملّت ایران ایستاد و رهبر این حرکت عظیم هم شخص امام بزرگوار بود.

 بنده در جزئیّات وقایع آن روز قرار داشتم؛ همان روزها مکرّر به لانه‌ی جاسوسی رفته‌ام، آمده‌ام، نشسته‌ایم، صحبت کرده‌ایم، با جوانهایی که آنجا بودند، با دیگران، در شورای انقلاب -که آن‌وقت ما عضو شورای انقلاب بودیم- میدانم که چه تحرّکاتی از گوشه‌وکنار انجام میگرفت برای خنثی کردن این حرکت؛ امّا امام ایستاد. عزیزان من! قضیّه‌ی آمریکا این است.

 من دو خطا را امروز میخواهم تصحیح کنم. دو اشتباه دارد تزریق میشود به افکار عمومی مردم ما. عامل این تزریق هم در درجه‌ی اوّل خود دستگاه استکبار و آمریکا هستند، و درجه‌ی دوّم بعضی آدمها در داخل؛ آدمهایی که -من همه را متّهم نمیکنم- بعضی‌شان وابسته‌ی به تشکیلات سرویس‌های جاسوسی یا سیاسی یا مراکز خاصّ آمریکایی هستند، بعضی‌شان هم نه، وابستگی ندارند؛ ازنفس‌افتاده‌ها، پشیمان‌شده‌ها، بوی لذّت دنیا به مشامشان رسیده‌ها. آنها این فکر را، این دو خطا را دارند حواله میدهند به اینها، اینها هم در منبرهای مختلف، در جایگاه‌های مختلف، این را توسعه میدهند و گسترش میدهند؛ داخل دانشگاه، بیرون دانشگاه، در مطبوعات و جاهای مختلف. من این دو خطا را امروز میخواهم تصحیح کنم.

 یکی اینکه این‌جور تبلیغ میکنند که اینکه امام فرمود هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بزنید(۲) -که امروز هم همین حکم جاری است- از سر تعصّب و غرور است یعنی منطقی پشت سرش نیست؛ این را میخواهند ترویج کنند. میخواهند بگویند جوانهای ما، انقلابیّون ما، مردم ما، مسئولین ما، که سینه سپر میکنند و در مقابل آمریکا می‌ایستند و نسبت به توطئه‌های او افشاگری میکنند، مردمان متعصّبی‌اند؛ کارشان از روی حمیّت(۳) جاهلی و از روی تعصّب است؛ این را میخواهند بیان بکنند. درحالی‌که درست ۱۸۰ درجه قضیّه عکس است. اینکه فرمود هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بزنید، پشتش یک منطق محکم وجود دارد. آن منطق این است که اساس سیاست آمریکا بر افزون‌طلبی و دست‌اندازی است. تاریخ آمریکا در این ۲۵۰ سالی که از عمر آن میگذرد، این را نشان میدهد -البتّه اوایل خیلی کمتر، از حدود صد سال پیش یا اندکی کمتر از صد سال پیش، خیلی بیشتر- سیاست کلّی آمریکا این است که امنیّت داخلی‌اش را به‌وسیله‌ی دست‌اندازی به کشورهای جهان و تصرّف مناطق نفوذ فراوان تأمین کند؛ این‌جور عمل میکنند؛ این سیاست آنها است. این سیاست را در منطقه‌ی غرب آسیا اِعمال کردند، در ایران در دوران طاغوت اِعمال کردند، در کشورهای همسایه‌ی ما اِعمال کردند. بر سر این قضیّه با شوروی سابق زورآزمایی داشتند -او به‌طرف خود میکشید، این به‌طرف خود میکشید- و ایران منطقه‌ی نفوذ آمریکا بود. اندکی غفلت بعد از پیروزی انقلاب موجب میشد که دشمنی که از در بیرونش کردیم، از پنجره برگردد؛ امام نگذاشت و جلوی این را گرفت.

 اینکه گفتند در مقابل آمریکا بِایستید، هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید، به‌معنای دفاع از ارزشها است؛ نه‌فقط ارزشهای مخصوص مسلمانها، دفاع از ارزشهای انسانی. امروز به اعتراف خود آمریکایی‌ها، دولت آمریکا و نظام آمریکا از ارزشهای انسانی فرسنگها دور افتاده. این مناظره‌ی دو نامزد [ریاست جمهوری] آمریکا(۴) را دیدید؟ حقایقی که اینها بر زبان راندند دیدید؟ شنیدید؟ اینها آمریکا را افشا کردند. چند برابر چیزهایی را که ما میگفتیم و بعضی باور نمیکردند و نمیخواستند باور کنند، خود اینها گفتند. و جالب این است که آن که صریح‌تر گفت، بیشتر مورد توجّه مردم قرار گرفت. آن مرد چون واضح‌تر گفت، صریح‌تر گفت، مردم آمریکا بیشتر به او توجّه کردند. طرف مقابل گفت این پوپولیستی کار میکند؛ عوام‌گرایانه، چرا عوام‌گرایانه؟ برای خاطر اینکه حرفهایش را مردم نگاه میکردند، میدیدند درست است؛ در واقعیّات زندگی خودشان آن را میدیدند. ارزشهای انسانی در آن کشور نابودشده و لگدمال‌شده است؛ تبعیض نژادی وجود دارد. همین چند روز قبل از این آن مرد در تبلیغات انتخاباتی‌اش ایستاد و گفت شما اگر رنگین‌پوست هستید، اگر سیاه‌پوست و سرخ‌پوست هستید، در خیابانهای نیویورک و شیکاگو و واشنگتن و کالیفرنیا و غیرذلک وقتی راه میروید، نمیتوانید مطمئن باشید که تا چند دقیقه‌ی دیگر زنده‌اید. شما ببینید! این حرف را کسی دارد میزند که انتظار دارد چند روز دیگر برود در کاخ سفید، بنشیند آمریکا را اداره کند. نژادپرستی آمریکا یعنی این.

 فقر آمریکایی‌ها را [هم گفت]. گفت ۴۴ میلیون نفر در آمریکا گرسنه‌اند. او گفت و دیگران هم گفتند که کمتر از یک درصد مردم آمریکا مالک نود درصد ثروت آمریکا هستند. ارزشهای انسانی در آنجا لگدمال شده است؛ تبعیض، اختلاف، نژادپرستی، لگدمال کردن حقوق بشر. «مرگ بر آمریکا» که شما فریاد میزنید، اینکه گفتند «هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید»، یعنی مرگ بر این چیزها. امام به‌خاطر همین چیزها گفت که هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بکشید.

 اینها همه یک طرف، یک طرف دیگر قضیّه و یک عامل مهمّ دیگر قضیّه هم این است که اینها همان روزهای اوّل، زمینه‌ی یک ضربه‌ی بزرگ به ملّت ایران را فراهم کردند، یعنی محمّدرضا را پناه دادند در آمریکا، برای اینکه او را نگه دارند، زمینه را فراهم کنند، عواملش را در اینجا تقویت کنند، خود او هم باشد، بعد همان کاری را که در ۲۸ مرداد سال ۳۲ انجام دادند -یعنی ۲۵ سال قبل از آن تاریخ- دومرتبه انجام بدهند. در ۲۸ مرداد هم محمّدرضا از ایران فرار کرد؛ انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها دست به دست هم دادند، مخفیانه آمدند داخل، از سفارتهای گوناگون استفاده کردند، پناه گرفتند، عوامل خودشان را تجهیز کردند، آماده کردند، از غفلت آن روز مردم استفاده کردند، دومرتبه محمّدرضا را برگرداندند و همان برگرداندن بود که ۲۵ سال تسمه از گُرده‌ی این ملّت کشید و پدر این مردم را درآورد. اینها میخواستند این کار را دوباره انجام بدهند، [امّا] امام جلوی این را گرفت، سد کرد، ملّت ایران را بیدار کرد و ملّت ایران بیدار شدند. بنابراین این شعار ضدّ آمریکایی، این فریاد کشیدن بر سر آمریکا از روی تعصّب نیست، از روی جهالت نیست، از روی لجبازی نیست؛ از روی منطق است؛ متّکی به یک پشتوانه و عقبه‌ی منطقی و فکری است. پس هم جوانهای عزیز ما، هم کسانی که مینویسند و میگویند و دارای منبر هستند برای گفتن -منبر مطبوعات، منبر دانشگاه، منبر کلاس درس، منبرهای گوناگون- بدانند و توجّه کنند که اگر امروز ملّت ایران شعار ضدّ آمریکا میدهد و قبلاً هم در این سی و چند سال شعار میداده است، به خاطر یک منطق محکم است.

 در طول این سالها هم ما هشت سال با صدّام جنگ داشتیم، آمریکایی‌ها پشت سر صدّام محکم ایستادند؛ هرچه توانستند به او کمک کردند. [آمریکایی‌ها] بعد از جنگ یک جور، قبل از شروع جنگ یک جور، در دوران جنگ یک جور، تا امروز یک جور، در قضیّه‌ی برجام یک جور، بعد از برجام یک جور [دشمنی کردند]. چند روز قبل از این، همین آقای مذاکره‌کننده‌ی آمریکایی(۵) صریحاً ایستاد و گفت -و در تلویزیون ما هم پخش شد- که ما بعد از برجام هم ایران را تحریم کردیم. آمریکا این است. ایستادگی ملّت ایران در مقابل آمریکا ایستادگی متّکی به منطق است. [پس] خطای اوّل این بود که میخواهند وانمود کنند مردم از روی لجاجت در مقابل آمریکا ایستاده‌اند. واقع قضیّه عکس این است؛ مردم از روی منطق در مقابل آمریکا ایستاده‌اند. این تصحیح خطای اوّل.

 خطای دوّم؛ فکر غلط و خطائی که این هم باز دارد به‌نحوی از سوی آمریکایی‌ها تزریق میشود و کسانی هم در داخل آن را ترویج میکنند و از اوّلی خطرناک‌تر است، این است که اگر ما با آمریکا سازش کنیم، مشکلات کشورمان حل خواهد شد.

 [این] از آن اشتباهات عجیب‌وغریب و بسیار خطرناک [است]. [میگویند] اگر ما با آمریکا سازش کردیم، مشکلات کشور حل میشود. خب، حالا ده تا دلیل میشود شمرد برای اینکه این حرف غلط است، این حرف دروغ است، این حرف فریب است. سازش با آمریکا مشکلات کشور را به‌هیچ‌وجه حل نمیکند؛ نه مشکلات اقتصادی را، نه مشکلات سیاسی را، نه مشکلات امنیّتی را، نه مشکلات اخلاقی را، بلکه بدتر خواهد کرد. ده پانزده دلیل وجود دارد و میشود شمرد و ردیف کرد برای این قضیّه؛ آخری‌اش همین قضیّه‌ی برجام است. من چقدر در طول مذاکرات گفتم که اینها بدعهدند، اینها دروغگویند، اینها پای حرفشان نمی‌ایستند؛ حالا ملاحظه میکنید! امروز آن کسی که دارد میگوید آنها بدعهدند دیگر من [فقط] نیستم؛ مسئولین محترم کشور، خود مذاکره‌کنندگان ما که این‌همه زحمت کشیدند، یک سال و خرده‌ای مذاکره کردند، رفتند، نشستند، برخاستند؛ ده روز، پانزده روز، بیست روز خارج از کشور، پشت میز مذاکره با آن‌همه زحمت، عرق ریختند، زحمت کشیدند، آنها دارند میگویند.

 در همین جلسه‌ی وزرای خارجه‌ای که در نیویورک، در حدود یک ماه قبل تشکیل شد،(۶) وزیر محترم خارجه‌ی ما هم شرکت کرد، آنها هم شرکت کرده بودند؛ در آن جلسه وزیر خارجه‌ی ما یک کیفرخواست بزرگی علیه آنها ذکر میکند؛ میگوید شماها این کار را کردید که نباید میکردید، این کار را نکردید که باید میکردید؛ یک کیفرخواست، یک ادّعانامه؛ جوابی هم نداشتند؛ خب اینها این[طور] هستند؛ سازش کنید سر سوریه، سازش کنید سر حزب‌الله، سازش کنید سر افغانستان و پاکستان، سازش کنید سر عراق، سازش کنید سر مسائل داخلی؛ با چه کسی؟ با آن کسی که لحظه‌ای از دشمنی فروگذار نمیکند. هدفشان این است که نگذارند این ملّت رشد کند، هدفشان این است که نگذارند مشکلات اقتصادی این کشور حل بشود؛ [آن‌وقت] اینها می‌آیند کمک به حلّ مشکلات کنند؟

 اوّلاً طرف دروغگو است، فریبگر است، بدعهد است، خنجرازپشت‌بزن است، در همان حالی که دارد با یک دست دست میدهد، به قول خودشان یک مشت سنگ در دست دیگرش است که بزند به سر طرف مقابل. طرف، این‌جور آدمی است. ثانیاً آمریکا میخواهد مشکلات ملّت ایران را حل کند؟ خود آمریکا دچار بحران است؛ این را چرا نمیگویند؟ این را همه‌ی  دستگاه‌های مهمّ قضاوت‌کننده‌ی در این‌گونه مسائل در دنیا، حتّی خود آمریکایی‌ها دارند میگویند. آمریکا دچار بحران است؛ بحران اقتصادی، بحران بین‌المللی، بحران سیاسی، بحران اخلاقی؛ خودش دچار بحران است. امروز قرضهای دولت آمریکا تقریباً نزدیک به تولید ناخالص کلّ آمریکا است؛ این نشانه‌ی بحران است،  این را اقتصاددان‌ها میگویند. میگویند هروقتی که دیون یک دولت نزدیک شد به تولید ناخالص یک دولت، این دولت در حال بحران است؛ این اقتصاد اقتصاد بحرانی است؛ امروز آمریکا این‌جوری است. آن مقداری که بدهکار است، نزدیک به حدود شصت و چند درصد تولید ناخالص ملّی‌اش است؛ این میخواهد به چه کسی کمک بکند؟ این میخواهد بمَکد، این میخواهد بکَند تا خودش را ترمیم بکند؛ این می‌آید به اقتصاد کشوری کمک کند؟ این از لحاظ اقتصادی.

 از لحاظ سیاسی [هم] دچار بحرانند. امروز بدون استثنا، در هر نقطه‌ای از دنیا -این را من با قاطعیّت عرض میکنم- که یک ملّتی قیام کند، حرکت کند علیه مستبدّی، علیه دولتی، علیه حکومتی، شعارش «مرگ بر آمریکا» است؛ یک‌روز شعار مرگ بر آمریکا فقط مال اینجا بود؛ امروز در منطقه‌ی غرب آسیا، در منطقه‌ی شرق آسیا، [حتّی] در خود اروپا، در منطقه‌ی آمریکای لاتین، در منطقه‌ی آفریقا، ملّتهایی که قیام میکنند، اوّلین شعارشان علیه آمریکا است؛ این وضع سیاسی آمریکا است. بحران از این بالاتر؟

 آمریکا برای منطقه‌ی غرب آسیا نقشه داشت. ببینید، شماها یادتان نیست، البتّه مال خیلی وقت نیست، مال ده دوازده‌سال قبل است، ولی خب شما جوانها آن روز را هم یادتان نیست. وزیرخارجه‌ی آمریکا آن روز آمد گفت که «ما میخواهیم یک خاورمیانه‌ی بزرگ درست کنیم»؛ در قضیّه‌ی لبنان و جنگ ۳۳ روزه، اسم خاورمیانه‌ی بزرگ را آورد. خاورمیانه‌ی بزرگ یعنی چه؟ آنها اسم منطقه‌ی غرب آسیا را میگویند خاورمیانه؛ خاورمیانه‌ی بزرگ یعنی یک منطقه‌ای از حدود پاکستان تا مدیترانه، یعنی تمام این کشورهای این منطقه، خاورمیانه است و آمریکا برای همه‌ی این منطقه یک نقشه‌ی کلّی کشیده بود که همه‌ی اینها را با محوریّت اسرائیل توی مشت نگه‌دارد؛ خاورمیانه‌ی بزرگ یعنی این. امروز وضع این خاورمیانه‌ی بزرگِ آن وزیرخارجه -که بیچاره یک خانمی هم بود که این حرف را زد-(۷) به جایی رسیده که اینها در قضیّه‌ی سوریه مانده‌اند، در قضیّه‌ی عراق مانده‌اند، در قضیّه‌ی لبنان مانده‌اند، در قضیّه‌ی شمال آفریقا مانده‌اند، در قضیّه‌ی لیبی پا در گِل مانده‌اند، در قضیّه‌ی یمن خودشان را وارد قضیّه کرده‌اند [امّا] مانده‌اند؛ این وضع سیاسی بین‌المللی آمریکا است. بحران از این بالاتر؟ این میخواهد بیاید به کمک شما؟ این میخواهد بیاید مشکلات کشور را حل کند؟

 ما در نقطه‌ی مقابلیم؛ خدا را شکر؛ این کار خدا است؛ این لطف خدا به این ملّت است که به آنها شجاعت داد، به آنها بصیرت داد، به آنها استقامت داد، مشکلات را تحمّل کردند، مردان و زنان مؤمن این ملّت توانستند جوری مشی کنند و جوری عمل کنند که امروز ملّت ایران در خاورمیانه سربلند است. در عراق، در سوریه، در لبنان، در یمن، در منطقه‌ی خلیج فارس، در هرجا که شما نگاه میکنید، ایران یک چهره‌ی درخشان است. [آنها] از لحاظ اقتصادی در بحرانند، از لحاظ سیاسی در بحرانند، از لحاظ بین‌المللی در بحرانند، از لحاظ اخلاقی در بحرانند. از لحاظ اخلاقی -چه در زمینه‌ی مسائل مربوط به اخلاق جنسی، چه [مسائل] مربوط به مفاسد مالی- [براساس] حرفهایی که خودشان میگویند، در مطبوعات خودشان منتشر میشود، حرفهایی که خودشان میزنند -البتّه این خیلی کمتر از واقعیّت است- و آنچه حالا این دو نامزد محترم ریاست‌جمهوری‌شان(۸) که یکی از اینها بالاخره چندروز دیگر خواهد رفت در کاخ سفید و رئیس‌جمهورِ آنجا خواهد شد، لابد حرف بی‌حساب نمیزند؛ دوتایی باهم بدند، امّا دست‌به‌دست هم داده‌اند برای افشاگری آمریکا و برای نابود کردن آبروی آمریکا و موفّق هم شده‌اند.(۹) این کشور چطور میخواهد بیاید به ایران کمک کند؟ چرا این غلط را در ذهنها میگذارند که «اگر با آمریکا مشکلاتمان را حل کردیم و سازش کردیم، مشکلات کشور حل خواهد شد»؟ نه آقاجان! سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمیکند، بلکه افزایش خواهد داد؛ مشکلات سیاسی‌ای اگر داشته باشیم، مشکل اقتصادی اگر داشته باشیم؛ مشکلات ما را خودمان باید حل کنیم؛ مشکلات ما را شما باید حل کنید، شما جوانها.

 بگذارید من چند جمله حالا اینجا به شما جوانها بگویم؛ عزیزترین کسان ما شما هستید دیگر؛ شما مثل بچّه‌های من هستید، فرزندان ما هستید، جوانهای ما هستید، امیدهای ما هستید، آینده‌ی ما دست شما است، آینده‌ی این کشور دست شما است. ما که میرویم؛ شمایید که هستید، شما هستید که این کشور را باید اداره کنید. چند جمله به شما عرض بکنم. عزیزان من! خودتان را برای آینده آماده کنید؛ خودتان را برای اداره‌ی این کشور آماده کنید. علاج مشکلات این کشور -چه مشکلاتی که امروز داریم، چه مشکلاتی که بعدها خواهیم داشت، چه مشکلاتی که هر کشوری و هر ملّتی دارد؛ بالاخره هیچ کشوری که بدون مشکل نیست- و حلّ این مشکلات، در گرو جوشیدن اراده و استقامت از درون ملّت است؛ از درون ملّت بایستی اراده، استقامت، عزم راسخ، ایستادگی بجوشد؛ چشمها، باز؛ روحیّه‌ها با توکّل به خدا و اعتمادبه‌نفس، قوی. اگر به خدا توکّل داشته باشیم و به خودمان اعتماد کنیم، روحیّه‌هایمان قوی خواهد بود؛ هم در زمینه‌ی علمی، هم در زمینه‌ی مدیریّتی، هم در زمینه‌ی اداری. آنچه من بر روی آن تکیه میکنم روحیّه‌ی انقلابیگری است؛ این روحیّه را باید حفظ کنید. معنای روحیّه‌ی انقلابی چیست؟ معنایش این است که یک انسان انقلابی، شجاعت دارد، اهل اقدام است، اهل عمل است، ابتکار می‌ورزد، بن‌بست‌شکنی میکند، گره‌گشایی میکند؛ از چیزی نمیترسد، به آینده امیدوار است، به امید خدا به سمت آینده‌ی روشن حرکت میکند؛ انقلابی‌گری یعنی این؛ این [فرد] انقلابی است؛ این روحیّه‌ی انقلابی را باید حفظ کرد.

 بعضی‌ها عکس این عمل میکنند، بعضی‌ها عکس این حرف میزنند، بعضی‌ها عکس این مدیریّت میکنند؛ جوان را به آینده بی‌اعتماد میکنند، به انقلاب بی‌اعتماد میکنند، جوان را از نفَس گرم امام دور میکنند؛ خب این خراب میشود دیگر؛ آن‌وقت از زمانه هم مینالند! از زمانه هم مینالند. زمانه را چه کسی میسازد؟ به قول صائب: جُرم زمانه‌ساز فزون از زمانه است؛(۱۰) زمانه را چه کسی میسازد؟ زمانه را من و شما میسازیم؛ ما زمانه‌سازیم. اگر زمانه بد باشد، به من و شما باید نگاه کرد؛ ما هستیم که زمانه را میسازیم. ما وقتی‌که گامهایمان را محکم برنداشتیم، ما وقتی‌که توصیه‌ی امام را ندیده گرفتیم -آن چشم تیزبین، آن دل حکیم، دل سرشار از حکمت؛ خوب میدید، خوب میفهمید، درست تشخیص میداد؛ راه را برای ما روشن کرده؛ وصیّت‌نامه‌ی امام دمِ دست ما است؛ خب، آن کسانی که تردید دارند این وصیّت‌نامه را نگاه کنند؛ ببینند چه گفته امام- وقتی مردم را از اینها دور میکنیم، جوانها را از اینها دور میکنیم، جوان را به لاابالی‌گری سوق میدهیم، جوانی را که تمایل به عفّت دارد، به‌سمت بی‌مبالاتی نسبت به مسائل عفّتی و مانند اینها سوق میدهیم، خب معلوم میشود نتیجه بد خواهد شد، زمانه خراب خواهد شد. البتّه خوشبختانه تا امروز نتوانسته‌اند و نخواهند هم توانست؛ جوان ما خیلی خوب است. [اگر] به اسم آزادی، لاابالی‌گری را تزریق کنیم، به اسم عقل و نگاه عقلائی، سازش و تسلیم در مقابل دشمن را القا کنیم، خب زمانه خراب میشود دیگر؛ این راه را بایست با استحکام ادامه داد. امیرالمؤمنین در نهج‌البلاغه میفرماید: فَتَزیغُ قُلوبٌ بَعدَ استِقامَةٍ وَ تَضِلُّ رِجالٌ بَعدَ سَلامَة؛(۱۱) بعضی از دلها یک روزی مستقیم بودند، در راه راست قرار داشتند، درست حرکت میکردند امّا بعد برگردانده شدند. زیغ، یعنی واژگونه شدن؛ رَبَّنا لا تُزِغ قُلوبَنا(۱۲) -که در قرآن هست- یعنی خدایا! دلهای ما را واژگونه نکن؛ [اگر] درست میفهمیدیم، ما را دچار بدفهمی و کج‌فهمی نکن. امیرالمؤمنین میگوید: بعضی‌ها یک روزی درست حرکت میکردند، امّا دلهایشان واژگونه شد. حالا چرا واژگونه میشود؟ خدا که به کسی ظلم نمیکند؛ خودمان هستیم که آلوده‌ی دنیا میشویم، آلوده‌ی محبّتهای بیجا میشویم، آلوده‌ی جاه‌طلبی میشویم، آلوده‌ی رفیق‌بازی میشویم، آلوده‌ی جناح‌بازی و حزب‌بازی میشویم، دلمان واژگونه میشود و از آن راه درست، از آن استقامت اوّلی بر میگردیم. وَ تَضِلُّ رِجالٌ بَعدَ سَلامَة؛ یک روزی سالم بودند، بعد گمراه میشوند. آفت اینها است؛ جلوی اینها را بایستی گرفت و از اینها باید به خدا پناه برد.

 سفارش من به جوانها این است که با چشم باز نگاه کنید، با بصیرت نگاه کنید، هر حرفی را از هر گوینده‌ای نپذیرید. مبدأ حرکت و مبدأ انقلاب، امام بزرگوار است، حرف او را حجّت بدانید؛ نگاه کنید ببینید امام چه میگفت. نگویند اگر امام هم امروز بود، این‌جوری عمل میکرد؛ نخیر، این غلط است؛ ما سالهای متمادی با امام بودیم و امام را بهتر از آنها می‌شناسیم. امام اگر امروز بود، همان فریاد ابراهیمی، همان فریاد بت شکن را امروز هم میزد؛ همان فریادی که ملّت را بیدار کرد و به انقلاب رساند. خب شما که میگویید مرگ بر آمریکا، ما هم که موافقیم، حرفی نداریم.

والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته


۱) فخرالدّین احمدی دانش‌آشتیانی
۲) صحیفه‌ی امام، ج ۱۱، ص ۱۲۱
۳) غیرت
۴) دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون
۵) جان کری (وزیر امور خارجه‌ی آمریکا)
۶) اوّلین نشست وزرای خارجه‌ی ایران و ۱+۵، پس از اجرای برجام.
۷) خنده‌ی حضار
۸) خنده‌ی معظّمٌ‌له
۹) خنده‌ی حضّار
۱۰) صائب. دیوان غزلیّات؛ «تسلیم میکند به ستم ظلم را دلیر / جُرم زمانه‌ساز فزون از زمانه است»
۱۱) نهج‌البلاغه، خطبه‌ی ۱۵۱
۱۲) سوره‌ی آل‌عمران، آیه‌ی ۸

 

 

 

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=34815


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 8:37 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۴۱۶۸۸۶
۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵
 
 
برترینها*

محسن رضایی: ذات آمریکا قابل اعتماد نیست 

 
محسن رضایی، در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما گفت: ما باید وضع خودمان را در صحنه بین‌الملل در مقابل قدرت‌های بزرگ، با اقتدار تنظیم کنیم.
امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 391
پایگاه اطلاع رسانی محسن رضایی: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شام‌گاه چهارشنبه دوازدهم آبان در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گفت: ملت ما در زمینه روزها و مناسبت‌های مبارزه با ظلم و استکبار، از روز قدس گرفته تا روز مبارزه با استکبار جهانی، ابداع‌کننده خوبی بوده و بدون شک مردم جهان را به فکر فرو برده که چرا ملت ایران، شعار مرگ بر آمریکا را رها نمی‌کند. چرا این چنین روزی را به‌عنوان یک روز ملی مهم خودش برپا می‌کند و مردم در آن شرکت می‌کند. به سهم خودم این روز را تبریک می‌گویم و امیدوارم این پرچم‌داری را به‌طور منطقی، جدی و با حفظ ارزش‌ها ادامه بدهیم.

محسن رضایی با نگاه تاریخی به وقایع سیزدهم آبان گفت: می‌شود گفت که درگیری آمریکا با ملت ما از کودتا علیه نهضت ملی شدن نفت شروع شد. آقای مصدق فکر می‌کرد اگر از انگلیسی‌ها فاصله بگیرد و به آمریکایی‌ها پناه ببرد آمریکایی‌ها پناه‌گاه خوبی هستند. مذاکراتی بین آقای مصدق و آمریکایی‌ها صورت گرفت و او روی حمایت آمریکایی حساب باز کرد ولیکن آمریکایی‌ها علیه ایشان کودتا کردند. از آن تاریخ تا الان که شصت و چند سال می‌گذرد، بدون وقفه آمریکا علیه ما اقداماتی را انجام داده و میلیاردها دلار خسارات چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب به ما وارد کرده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهارداشت: آن حادثه گذشت اما پس از آن حمایت آمریکا از رژیم شاه در واقعه پانزدهم خرداد را شاهد هستیم که با تانک مردم را زیر گرفتند. پیشتیابی آمریکا از شاه در هنگام پیروزی انقلاب که در آن آقای هایزر را برای کودتا به ایران فرستادند و با هوشیاری حضرت امام، هایزر نتواست کاری انجام بدهد. بعد از پیروزی انقلاب، آمریکا علیه انقلاب ملت و دولتی که برآمده انقلاب مردم بود اقدام کرد. حمایت از شورش های قومی، کودتای نوژه و حمایت از صدام در جنگ تحمیلی. هم‌چنین شدیدترین تحریم‌ها را در چند سال اخیر به‌راه انداختند. یعنی آمریکایی‌ها شصت و چند سال است که با ما درگیر هستند. مرتب برای ما هزینه درست کردند. اگر یک دادگاه واقعی امروز تشکیل بشود آمریکایی‌ها باید ده‌ها میلیارد دلار به ما خسارت بپردازند تا بتوانند گذشته خود را فقط در موضوعات مادی جبران کنند. خسارت‌های معنوی که قابل جبران نیست.

وی افزود: یکی از مقاطع مهم تاریخ روابط ایران وامریکا، توافق‌نامه الجزایر است. طبق آن توافق، با وساطت دولت ایران، دانشجویان ایرانی قبول کردند، که گروگان‌ها آزاد بشوند. مذاکره‌کننده‌های ما به توافق رسیدند که گروگان‌ها یا همان جاسوسان آزاد بشوند و از آمریکایی‌ها تعهد گرفتند که در امور ما دخالت نکنند. ولی از زمان این توافق تا کنون آمریکایی‌ها بارها و بارها توافق الجزایر را زیر پا گذاشتند. سند و آماری که راب گریس در مقاله کارشکنی و عملیات محرمانه ایران منتشر کرده جالب است. ایشان می‌نویسد: در سال 1995 رسانه‌های آمریکایی افشا کردند که سازمان جاسوسی سی‌آی‌ای 18 میلیارد دلار صرف عملیات مخفی برای بی‌ثبات کردن ایران کرده است و یا در سال 2005 در حالی که ایران با سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس معاهده پاریس را به امضا رسانده بود و قرار شده بود آژانس انرژی هسته‌ای بر فعالیت‌های صلح‌آمیز ایران نظارت بکند و ایران هم پروتکل الحاقی آژانس را داوطلبانه پذیرفته بود، آمریکایی‌ها از منافقین و جند الله که در پاکستان بود با سه میلیون دلار حمایت می‌کند. در سال 2007 سی‌بی‌اس نیوز، از تلاش‌های مخفیانه سازمان‌های جاسوسی آمریکا و هم‌پیمانانش برای کارشکنی در برنامه هسته‌ای ایران پرده برداشت و اردشیر حسن‌پور دانشمند هسته‌ای ایران در شرایط صلح‌آمیز، جان خود را از دست داد. تایمز گفت: موساد او را ترور کرده است. در سال 2008 جرج بوش حکمی را امضا کرد که بر اساس آن سی‌آی‌ای حرکتی را برای براندازی در ایران داشته باشد. در سال 2009 برنامه محرمانه‌ای را علیه زیرساخت‌های صنعتی ایران تصویب کردند. این‌ها را در مقالات خودشان اذعان کرده‌اند و این نشان می‌دهد آن‌ها بارها توافق الجزایر را زیر پا گذاشتند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس افزود: این‌که گفته می‌شود شروع دشمنی، از طرف ایران بوده صحیح نیست. آمریکایی‌ها دشمنی می‌کنند و ما مقاومت و ایستادگی. ما با تجاوز و دخالت در امور خودمان مبارزه می‌کنیم. آن‌ها دشمنی می‌کنند و ما مبارزه می‌کنیم. ما ابتدا به ساکن، علیه هیچ کشوری وارد درگیری و جنگ نمی‌شویم. مقاومت را حق مشروع و قانونی خود می‌دانیم و بر این اساس اقدام می‌کنیم.

مجری برنامه از رضایی پرسید آیا در رفتار آمریکایی‌ها با ما یا ما با آن‌ها تغییری ایجاد شده؟ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر آمریکایی‌ها تغییری کرده باشند باید علامتی داشته باشد. ما علامتی از تغییر در رفتار و قول و قرار و گفتمان آمریکایی‌ها نمی‌بینیم. تغییری ایجاد نشده است رفتار و گفتمانشان هم‌چنان گاهی از بالا است و ما هم جوابشان را می‌دهیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا ما تغییری کرده‌ایم که این بحث‌ها مطرح می‌شود که شاید بتوان در برخی زمینه‌ها با آن‌ها همکاری کرد؟ اظهار داشت: البته گروه‌هایی در ایران از اول انقلاب بوده‌اند که جایشان را با هم عوض می‌کنند. این گروه‌ها می‌گویند آمریکا با ما دشمنی ندارند و اگر ما ارتباطمان را حفظ کنیم، ایران بهشت و گلستان می‌شود. زمانی این را آقایان بنی‌صدر و بازرگان می‌گفتند. حالا مخالفین آن‌ها و حتی برخی از دانشجویان سابق پیروی خط امام این حرف را می‌زنند. گروه‌های دیگری درست شدند و این حرف را می‌زنند. امروز هم گروه‌هایی که اکثریت جامعه را تشکیل نمی‌دهند، این موضوع را تبلیغ کرده و حرف می‌زنند.

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) در موضوع بدعهدی‌های پس از برجام گفت: بحث، خیلی عمیق‌تر از این‌ها است. توافق‌نامه الجزایر و پاریس در زمینه هسته‌ای را که اشاره کردم. غیر از آن بحثی که با آقای تورگوت اوزال در موضوع آزاد شدن گروگان‌های آمریکایی در لبنان داشتیم. ایشان می‌گفت اگر شما به آزادی این گروگان‌ها کمک کنید آمریکایی‌ها قول داده‌اند که یک کار بسیار بزرگ برای ایران انجام خواهند داد. تلاش‌هایی انجام و حزب‌الله لبنان قانع به آزادسازی گروگان‌ها شد. اوزال تا چند ماه بعد قول می‌داد و منتظر بود ولی آمریکایی‌ها کاری برای ما نکردند. اوضاع البته بحرانی‌تر از این است. آمریکا برای دوستان خودش هم کاری انجام نمی‌دهد. این کودتایی که علیه آقای اردوغان شد را ببینید. دولت اردوغان چه مشکلی با آمریکایی‌ها داشت؟ سرنخ کودتای ترکیه در دست آمریکا است. آقای اوباما چندین ساعت بعد از کودتا و در هنگام شکست خوردن آن موضع گرفت. آقای مرسی در مصر، به آمریکایی‌ها نزدیک شد و علیه‌اش کودتا کردند. آقای مصدق از انگلیس برید و به آمریکایی‌ها پناه برد و بر علیه‌اش کودتا صورت دادند. ذات آمریکا حتی برای دوستانش قابل اعتماد نیست چه برسد برای ما و انقلاب ما. اما آن‌جایی که ما از موضع قدرت برخورد کنیم او عقب‌نشینی می‌کند. در مسئله هسته‌ای حاضر نبودند در کنار کشورهای اروپایی بیایند و دور میز مذاکره بنشینند.

رضایی گفت: وقتی تعداد سانتریفیوژهامان انبوه شد آمریکایی‌ها ترسیدند و مثل بچه مودب سعی می‌کردند که جلسه را ترک نکنند. آقای کری در یک دور از مذاکرات آمد و شانزده روز در ژنو نشست. هیچ وزیر خارجه‌ای در تاریخ آمریکا شانزده روز با عصا نرفته بود و در مذاکره‌ای با یک کشور دیگر بنشیند. البته خوی فریب‌کاری‌اش را به کار برد. این نشان داد که ما هر چه از موضع اقتدار جلو رفتیم آمریکایی‌ها عقب کشیدند. اما هرجا احساس کردند ما ضعفی داریم جلو آمده و پیشروی کرده‌اند. آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند. ما باید وضع خودمان را در صحنه بین‌الملل در مقابل قدرت‌های بزرگ، با اقتدار تنظیم کنیم.

این استاد اقتصاد پیرامون اوضاع اقتصادی آمریکا افزود: آمریکایی‌ها همین الان کل بدهی‌شان 19 هزار میلیارد دلار شده و برای اولین بار بدهی‌ها از درآمدهاشان تجاوز کرده است. در سال‌های 1970 تا 1980 بدهی‌های آمریکا، سی درصد درآمدشان بود. از آن سال تا سال 2000 به پنجاه شصت درصد درآمدهاشان رسید. از 2013 تا 2016 طی چهارسال بدهی آمریکا از درآمدشان جلو زده است. معنای این گفته این است که آمریکایی‌ها هر سال باید مبالغ بیشتری از درآمدها و مالیات‌هاشان را صرف بازپرداخت دیونشان کنند. یعنی در آینده در یک نقطه دلار با مشکل جدی مواجه خواهد شد و یا دولت آمریکا در اداره آمریکا با ورشکستگی روبرو می‌شود. اگر این ورشکستگی در دولت آمریکا صورت بگیرد، ظرف کمتر از چند روز میلیون‌ها نفر ثروتشان در اوراق بهادار و اوراق قرضه و وال استریت به باد رفته و یک خشک‌سالی مالی سراسر آمریکا را در بر می‌گیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: به همین دلیل است که آمریکایی‌ها جنگ‌های نیابتی را به‌راه انداخته‌اند و سربازان عربستان به یمن حمله می‌کنند و هزینه این جنگ را بر عهده عربستان قرار داده‌اند. هزینه جنگ سوریه را هم بر عهده دولت قطر قرار داده‌اند یا می‌خواهند از سربازان ترکیه در موصل استفاده کنند. آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که هزینه‌های استقرار یا دخالت‌هاشان در منطقه را به عهده کشورهای منطقه بگذارند. البته این هم تا مدتی پاسخ می‌دهد. الان عربستان هم با کسری بودجه مواجه شده است.

رضایی در پاسخ به این پرسش که بهترین راهبرد کشورمان بر اساس پیشینه آمریکا و وضعیت اقتصادی و امنیتی موجود برای برخورد با چنین تهدیدی چیست، اظهار داشت: ابتدا باید خود تهدید را بشناسیم، تهدیدی که ما اکنون در شرایط فعلی با آن روبرو هستیم، من نام آن را تهدید سپر و شمشیرگذاشته‌ام. با سپر تحریم و شمشیر نفوذ آمریکایی‌ها برنامه‌ای را نسبت به ما شروع کرده و یک افق 15 ساله را در نظر گرفته‌اند. یعنی آن‌ها می‌خواهند با سپر تحریم جلوی پیشرفت ایران و پیشرفت فناوری‌ها و سرمایه‌گذاری ها در ایران را بگیرند، لذا تحریم می‌شود سپری که پیشرفت ایران را متوقف کند. شمشیرشان نفوذ است، می‌خواهند از طریق نفوذ در حقیقت چه در سطح جامعه و چه در سطح نخبگان و چه در سطح ورود به حاکمیت ایران و ورود هوادارانشان به نظام حکومتی جمهوری اسلامی ایران، در ایران پیشروی کنند، یعنی شمشیر آن‌ها نفوذ است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: خب ما باید چه کنیم تا جلوی نفوذ را بگیریم؟ ما سپر خوبی داریم، سپر ایستادگی و مقاومت. ولی متاسفانه شمشیر ما شمشیر کندی است یعنی پیشرفت اقتصادی ما شتاب‌آلود نیست. ما در کنار این سپر قدرت‌مند، ایستادگی و مقاومت می‌کنیم و مردم ما ان‌شاءالله فردا در راهپیمایی میلیونی شرکت خواهند کرد. این سپر یک سپر بسیار قوی ست که در راس آن مقام معظم رهبری قرار دارد که همواره از ایستادگی و مقاومت در برابر آمریکایی‌ها صحبت کرده و ترفندهای آن‌ها را افشا می‌کنند و مرتب به مردم و مسئولین روحیه می‌دهند. این می شود سپر ما که سپر قوی و خوبی هست، اما شمشیر ما شمشیر کندی است. ما باید شمشیرمان را از نیام در بیاوریم و اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های اصل 44 و چشم‌انداز را به‌طور جدی عمل کنیم. این‌جا مشکل ما کجاست؟ تردیدی است که هوادادارن خود آمریکا در داخل کشور در اقتصاد ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: مرتب می‌گویند که همین فردا مسئله رابطه حل می‌شود و ارتباط ما با آمریکا ایران را بهشت می‌کند. 37 سال است این گروه‌ها دائم جایشان را درصندلی‌های تردید با هم عوض می‌کنند و مرتب عده‌ای می‌روند و عده‌ای دیگر می‌آیند به سراغ همان صندلی. تردید آفرینان، مرتب تردید را در جامعه ما تزریق می‌کنند. این تردید باعث شده که ما به توانایی‌های خودمان بر نگردیم، به جوان‌های با استعدادمان رجوع نکنیم. به سرمایه‌های داخلیمان رجوع نکنیم. داریم توجه مردم و نخبگان و کارآفرینان را به یک آسمان رویایی غیر واقعی به نام آسمان آمریکا معطوف می‌کنیم. در همین حادثه مذاکرات هسته‌ای، ما تا الان باید از رکود بیرون می‌آمده‌ایم، در هیچ کجای دنیا و در هیچ اقتصادی این‌قدر رکود طولانی مدت وجود ندارد. چهارسال رکودی که ایران را گرفته است، عمیق‌ترین رکود و طولانی‌ترین رکود بوده، چرا؟ یک بخش از آن مربوط به همین بوده که با این‌که مذاکرات هم انجام شده اما مرتب مردم را منتظر نگه داشته‌اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اجازه نداده‌اند مردم دست به زانوی خودشان بگیرند، یک عده گفته‌اند ارتباط با آمریکا برقرار شود اجناس ارزان می‌شود، پول‌ها را در بانک گذاشته‌اند و خرید نکرده‌اند، یک عده قصد سرمایه‌گذاری داشتند، پیش خودشان گفته‌اند حالا که قرار است با آمریکا ارتباط برقرار کنیم چرا در کالاهای گذشته سرمایه‌گذاری کنیم؟ صبر می‌کنیم تا ببینیم این برجام نهایتش چه می‌شود و بعد می‌رویم و در کالاهای جدید سرمایه‌گذاری می‌کنیم. کارآفرینان و تولیدگران را منتظر نگه داشته‌اند. مصرف‌کنندگان و متقاضیان را هم مردد گذاشته‌اند و نتیجه این تردید در عرضه و تقاضا کل بازار ایران را قفل کرده است و هنوز که هنوز است آن تحرک جدی در نه در مسکن، نه در کالاهای صنعتی و نه در جاهای دیگر پیدا نشده است. بعد یک انحرافات جدی هم در مسئله پول و در مسئله بانک‌داری ایران در نقدینگی‌سازی و در حساب‌سازی در بانک‌ها و در مسائل دیگر به‌وجود آمده است که من تعجب می‌کنم از مسئولین کشور! چه دولت و چه مجلس اگر متوجه نیستند که اوضاع بانک‌ها و نظام پولی کشور چیست که خب بروند مشاور بگیرند و اگر در جریان هستند و می‌ترسند برخورد کنند که درست نیست بترسند! باید با قدرت نظارت کنند و وضعیت پولی و مالی کشور را حل کنند.

وی افزود: همیشه در چنین شرایط رکود در اقتصاد، برنامه نجات باید داده شود. یعنی نقدینگی به سمت تولید هدایت شود، در این سال‌ها بالعکس شده و نقدینگی را از تولید برده‌اند جاهای دیگر؛ برده‌اند در سفته‌سازی و حساب‌سازی‌های بانکی. در نتیجه عرایضم بگویم مشخص است که ما سپرمان قوی ست، ایستادگی‌مان قوی ست، شعارهایمان را با قدرت علیه آمریکا می‌گوییم و باید هم بگوییم، اما شمشیراقتصادی که باید از نیام بکشیم و اقتصاد را پیشرفت دهیم تا طرح نفوذ آمریکا و تحریم‌ها را خنثی کنیم، این شمشیر کشیده نمی‌شود. اگر این شمشیر کشیده نشود باید تنها مقاومت کنیم. البته با مقاومت هم جلوی آمریکا را می‌گیریم اما مردم ما پیشرفت می‌خواهند، می‌خواهند زندگیشان درست شود، معیشتشان درست شود. مردم ما حاضرند تا صد سال دیگر شعار مرگ بر آمریکا بگویند مشروط به این‌که دولت مردان ما بدانند که بالاخره شمشیر را باید بکشند و اقتصاد را باید درست کنند، معیشت را درست کنند و این با دست به زانو گرفتن خود ما و استفاده از توانایی‌های ما امکان‌پذیر است.

فرمانده سابق سپاه پاسداران در دروان دفاع مقدس در ادامه گفت: برنامه نفوذ امریکا بسیار جدی است. من از دوستان خود در صدا و سیما می‌خواهم که در بخش‌های مختلف و شبکه‌های مختلف یک برنامه منطقی و به دور از احساسات، در مورد نفوذ با استفاده از اسناد و مدارکی که هست شفاف‌سازی نمایند. همین الآن ما در دانشگاه امام حسین (ع) بیش از شانزده هزار سند به‌دست آورده‌ایم که آمریکایی‌ها با برنامه نفوذ می‌خواهند چکار کنند. اسناد هم از خود آمریکایی‌ها است که یک تعداد از آن‌ها هم اسناد آشکاری است که الان جمع‌آوری شده است. این طرح نفوذ، نشان می دهد که آمریکایی‌ها به‌طور جدی می‌خواهند در دو بعد، عملیاتی را به‌صورت نرم علیه جامعه و کشور ما انجام بدهند. در قسمت اول در سیاست، فرهنگ و اقتصاد می‌خواهند این تردیدی که در بخش‌هایی از جامعه وجود دارد را گسترش دهند.

محسن رضایی اظهارداشت: مردم ما به خصوص جوانان نسبت به فرهنگ، اقتصاد و سیاست جمهوری اسلامی مردد شوند و بعد مرحله تضعیف را شروع کنند؛ تضعیف نظام سیاسی و فرهنگ ملی. می‌خواهند ارزش‌های انقلاب را تضعیف کنند. مسئله بعد تزلزل است. پس تردید، تضعیف و تزلزل در نظام سیاسی و مرحله چهارم نیز تخریب و فروپاشی نظام است. این اسناد وجود دارد و برای هرکدام از این صحبت‌هایی که بیان شد تعداد زیادی سند از خود آمریکا وجود دارد. از ژورنال‌ها، از پایان‌نامه‌ها و رساله‌هایشان که موجود است. بخش دوم در کنار این تضعیف و تردید، می‌خواهند ارزش‌ها و فرهنگ آمریکایی را در جامعه ما تلقین کنند. از طریق هنر، تحلیل‌های گفتمانی و آموزش.

وی در ادامه بیان داشت: مرحله بعد و پس از تلقین ارزش‌های آمریکایی و تبلیغات آمریکایی، ترویج الگو و ارزش‌های آمریکایی را می‌خواهند رواج دهند. مثلا مد می‌سازند و الگوهایی در جامعه معرفی می‌کنند که از طریق شبکه‌های مجازی و از طرق دیگر وارد جامعه ما شود و جامعه ما همان‌طور که از ارزش‌ها و الگوهای بومی خود دارد فاصله می‌گیرد، از این طرف به ارزش‌ها و الگوهای آمریکایی روی بیاورد. مرحله سوم توجیه و موجه‌سازی این فعالیت‌ها و ارزش‌هاست که جوانان ما با استدلال معتقد شوند که این ارزش‌ها چیزهای درست و بهتر از ارزش‌های بومی و ملی ما ست. و بعد هم در حقیقت، کلا الگوهای قدیم بومی خودمان را کنار بگذاریم و الگوهای جدید امریکایی جایگزین شود. بنابراین یک برنامه‌‎ریزی حساب شده و بسیار خطرناکی به‌وجود آمده است. خب وظیفه ما در اینجا چیست؟ وظیفه ما این نیست که مرتب همه را متهم کنیم که تو آمریکایی شده‌ای. سازمان سیا شاید خیلی از جوان‌ها، دانشمندان، نخبگان و گردشگران ما، از هر 40-50 نفر یک نفر را انتخاب می‌کنند و با قرارها و وعده‌هایی گول می‌زنند و تحت پوشش مثلا گردشگر دوباره به ایران می‌فرستد. ما باید داشجوهای خود را توجیه کنیم و این اسناد و مدارک را نشانشان دهیم، دانشگاه‌ها و گردشگران خود را توجیه کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارداشت: من معتقدم ما اگر ملت خودمان را نسبت به این توطئه توجیه کنیم لزومی ندارد با بعضی‌ها برخورد شود که چرا شما این مسیر را دنبال کرده‌اید. ما با توجیه و شفاف‌سازی و آگاهی دادن می‌توانیم تا حدود زیادی جلوی برنامه و جنگ نرم آمریکایی‌ها را گرفته و توطئه‌شان را خنثی کنیم.

رضایی در پاسخ به جایگاه ایران در منطقه با توجه به مسائل موجود بیان داشت: من در سال گذشته در تشییع جنازه شهید بزرگوار سردار همدانی، با این‌که داعش هنوز کنار بغداد و اطراف دمشق بود بیان کردم که ان‌شاءالله به‌زودی داعش را در سوریه و عراق دفن می‌کنیم. امروز اخرین مواضع و سنگرهای داعش و تکفیری‌ها هم در حلب محاصره هست و بخش‌هایی از حلب آزاد شده و هم موصل در محاصره نیروهای ارتش عراق است و بخش هایی از آن آزاد شده. البته این‌جا نقطه بسیار مهمی است. آمریکا، عربستان، اسرائیل و ترکیه نمی‌توانند تحمل کنند که حلب و موصل کاملا آزاد شود و ما نگران این هستیم که با دفن داعش، حوادث جدیدی را در شمال عراق و سوریه ایجاد کنند. البته ما داریم تلاش‌هایی می‌کنیم که بین دولت عراق و دولت ترکیه، گفتمان و مصالحه‌ای شود تا بین عراق و سوریه و دیگر کشورهای منطقه نیز مصالحه صورت بگیرد. چرا که ما معتقدیم دیگر از این‌جا به بعد مسئله دیپلماسی و مذاکرات باید شروع شود. آن هم نه با قلدرهایی مثل آمریکا و اسرائیل که حق ندارند در مسائل منطقه دخالت کنند. خود کشورهای منطقه بشینند و در مسئله ترکیه و سوریه و عراق گفت‌وگو بکنند. در هر حال ما الآن در نقطه بسیار حساسی در سوریه و هم در عراق رسیده‌ایم و داعش تمام شده است، مگر این‌که آمریکایی‌ها بخواهند در این ماه های آخر دست به کارهای غیر عقلایی بزنند.

استاد دانشگاه امام حسین در مورد این‌ سوال که نسل کنونی مبارزه با استکبار را باید از کدام مکتب و جریان فرا بگیرد پاسخ داد: من گاهی اوقات تعجب می‌کنم از برخی روشنفکرهای ما، آقای اوباما چند ماه پیش به ژاپن رفته بود و از هیروشیما و ناکازاکی بازدید کرده بود. آن‌جا ابراز هم‌دردی کرده بود. از وی پرسیده بودند که شما بمب‌های اتمی را که این‌جا زده‌اند محکوم نمی‌کنید ؟ گفت نه، به هیچ وجه. رئیس جمهور یک کشوری بمب اتم زده و بیش از سیصدهزار نفر را کشته، حالا عنوان می‌کند که ما پشیمان نیستیم و محکوم نمی‌کنم. بعد ما یک شعار مهم مرگ بر آمریکا داریم که افتخار کشور ایران است که یک کشور جهان سومی توانسته شعار مرگ بر آمریکا را به صدا در بیاورد و بعد یک چنین ارزش سیاسی مهمی برای ما به‌وجود آورده است و بعد یک عده می‌گویند برای چه شما این حرف را می‌زنید؟ خب شما چرا سوال نمی‌کنید آقای اوباما چرا آن‌جا عذرخواهی نکرده است؟ شعار مرگ بر آمریکا که شعار مرگ بر دخالت امریکا در کشورهاست. شعار مرگ بر تجاوزگری است. شعار مرگ بر آمریکا شعار سلام بر آزادی و سلام بر استقلال است. شعار مرگ بر آمریکا در حقیقت، دفاع از ارزش‌های انسانی است. بحث آمریکا به‌عنوان کشور عضو سازمان ملل متحد، مطرح نیست. این‌جا آمریکا نماد تجاوزگری است.

وی افزود: وقتی می‌گوییم مرگ بر آمریکایی یعنی مرگ بر تجاوزگری، مرگ بر انحصار طلبی، مرگ بر تبعیض در سیاست‌های خارجی، مرگ بر حمایت از وهابیت، مرگ بر حمایت از بمباران‌های مردم بی‌گناه در یمن و غزه. مرگ بر آمریکا چنین معناهایی دارد. نه این‌که مرگ بر یک کشوری که عضو سازمان ملل است. بعضی‌ها می‌آیند این‌طور تحلیل می‌کنند و می‌گویند آمریکا عضو سازمان ملل است. خب عضو سازمان ملل باشد. آمریکا امروز نماد این تجاوزات است. نماد این ضد ارزش‌هاست. وقتی مردم ما می‌گویند مرگ بر آمریکا، دنبال عقده‌کشایی نیستند. دنبال حفظ یک پرچم انقلابی و ارزشی هستند که بخش مهمی از انقلاب اسلامی را در بر دارد. لذا به نظر من جوانان عزیز کشور ما خیلی خوب می‌فهمند که این نماد، یک غیرت انقلابی است و این غیرت انقلابی را باید حفظ کرد.
 
 
 
 
آیا محسن رضایی سمت نظامی جدیدی گرفته است؟
 
 
 
 
 

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 8:30 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
سخنگوی شورای نگهبان

هرگاه ما به دشمن اعتماد کرده‌ایم از پشت خنجر خوردیم

 
سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بزک کردن آمریکا نمی‌توان چهره عبوس و زشت این کشور را به منطقه مردم علی‌الخصوص به مردم ایران بقبولاند.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه تجمع یوم‌الله 13 آبان در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که برخی‌ها استراتژی سازش را دنبال می‌کنند و به نظر شما چه چیزی عاید ایران می‌شود؟ اظهارداشت: نه تنها چیزی عاید ما نمی‌شود بلکه ما آن چیزی هم که داریم را از دست می‌دهیم.
وی با بیان اینکه دشمن در بد عهدی سابقه طولانی دارد، گفت: هرگاه ما به دشمن اعتماد کرده‌ایم از پشت خنجر خوردیم بنابراین هیچ راهی جز مقاومت و بر روی پای خود ایستادن نداریم و نباید گول وعده‌های دروغین دشمن را بخوریم.
سخنگوی شورای نگهبان درباره تلاش برخی‌ها در بزک کردن چهره آمریکا گفت: چهره آمریکا ذاتاً بزک ناشدنی است و چهره‌ای نیست که با بزک کردن بتواند اعتماد مردم منطقه و علی‌الخصوص ایران را به دست آورد. وی در همین رابطه یادآور شد: وقتی چهره‌ای ذاتاً عبوس، زشت و ناپسند باشد با بزک کردن و آرایش کردن نمی‌توان آن را به مردم بقبولاند.



د


 
 
کد مطلب: 354218
مرجع : فارس

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 8:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه

زادگاه سیاسی همه تروریست‌هاآمریکاست/آمریکا به تعهداتش عمل نکند برجام را به موزه می‌فرستیم/قتل ۸ میلیون انسان در اثر مداخلات آمریکا

 
زادگاه سیاسی همه تروریست‌هاآمریکاست/آمریکا به تعهداتش عمل نکند برجام را به موزه می‌فرستیم/قتل ۸ میلیون انسان در اثر مداخلات آمریکا
 
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: آمریکا در حالی دم از حقوق بشر می‌زند که تمام دستگاه‌هایی که برای شکنجه است توسط این کشور ساخته می‌شود.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: سردار حسین سلامی در سخنان خود در مراسم روز ملی مبارزه با استکبار (13 آبان) گفت: آمریکا در حالی دم از حقوق بشر می‌زند که تمام دستگاه‌های شکنجه‌ای که به همه نقاط عالم صادر می‌شود توسط آمریکا ساخته می‌شود. 
وی افزود سازمان سیا پرورش دهنده، ‌آموزش دهنده همه سرویس‌های شکنجه گر عالم از جمله ساواک در زمات طاغوت است. 
جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: تا به امروز 8 میلیون انسان در سطح جهان مستقیما در اثر مداخلات مستقیم نظامیان آمریکا کشته شدند. آمریکا دم از مبارزه با تروریسم می‌زند در حالی که همه گروه‌های تروریستی عالم از جمله تروریست‌های تکفیری که امروز آتش فرقه‌های خونین را در جهان اسلام برافروخته‌اند زادگاه تولد سیاسی آنها آمریکاست. 
سلامی خاطرنشان کرد: آمریکا دم از صلح می‌زند اما سیستم‌های سلاح  او امروز توسط ارتش سعودی ملت یمن را شبانه زیر آوارها دفن می‌کند. آمریکا بیش از 100 قطعنامه برای آزادی ملت‌ها برای توسعه کشورهای در حال توسعه برای محکوم کردن جنایات دیکتاتورها و برای محکوم کردن جنایات صهیونیستی را وتو کرده  و به آنها نه گفته است.
وی افزود: آمریکا که دم از خلع سلاح جهان از سلاح‌های کشتار جمعی می‌زند در 6 و 8 اوت 1945 دو شهر هیروشیما و ناکازاکی را در ژاپن در یک چشم بر هم زدن در آتش جهنم بمب‌های خود ذوب می‌کند. 
جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) در اواخر قرن بیستم توانست بزرگترین شکست سیاسی و راهبردی را به بزرگترین قدرت نظامی و اقتصادی تاریخ بشر یعنی آمریکا تحمیل کند. انقلاب اسلامی ملت ایران نظم ناعادلانه ساخته آمریکا را با چالشی اساسی روبرو ساخت و توازن قوای ژئوپلتیکی جهانی را که آمریکا و شوروی ساخته بودند بر هم زد و یک قاعده و ادبیات سیاسی جدید را در جهان ایجاد کردند. 
سلامی خاطرنشان کرد: تفکری که انقلاب اسلامی ایران به جهان اثبات کرده است این است که یک ملت می‌تواند در فضایی نابرابر از حیث قدرت نظامی و اقتصادی و سیاسی در مقابل یک قدرت بزرگ مسلط جهانی از ارزش‌های خود دفاع و آن قدرت را وادار به پذیرش شکست‌های تاریخی کند.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران برای برقراری عدالت بازگرداندن مسلمانان به هویت و شخصیت تاریخی خود زنده کردن روح آزادی و ‌آزادیخواهی و حق‌طلبی و استقلال‌طلبی در پیکر ایران و سازمان ملل مسلمان بود. 
جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: آمریکا، نظام سلطه و متحدان آنها احساس کردند هندسه جدیدی از قدرت در جهان در حال شکل‌گیری است، یک ضلع و رکن جدید این قدرت ایران اسلامی بود که در پرتو هدایت‌های الهی، امام و پس از امام با بیرق‌داری جانباز بزرگ انقلاب اسلامی نایب بر حق امام زمان (عج)، رهبری خردمند، پارسا و شجاع، رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
سلامی خاطرنشان کرد: آمریکا با پیدایش انقلاب اسلامی نقطه تقابل خود را از تمرکز روی شوروی سابق به تمرکز بر قلب و تحول در جهان اسلام یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران منتقل کرد و از همان روزهای ابتدای انقلاب یک رویارویی تاریخی، یک تقابل استراتژیک، یک نبرد وسیع و یک جنگ واقعی از سوی مسلمانان در مقابل توسعه‌طلبی‌های آمریکا شکل گرفت. 
وی افزود: پس از تسخیر لانه جاسوسی تحریم‌های اقتصادی آمریکا و تحمیل جنگ هشت ساله جهانی علیه ملت ایران در حالی که همه روزنه‌های انتقال سلاح به کشورمان بسته بودند از جمله اقدامات آمریکا علیه ایران است که در جنگ تحمیلی دفاع جانانه ملت ایران ثابت کرد سرزمین‌های اسلامی میدان فتح و ظفر و میدان سلطه‌طلبی آمریکا و شرکای او هیچ قدرت بیگانه‌ای نیست. 
جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: پس از پیروزی ایران در جنگ تحمیلی همه ایران را به عنوان یک حقیقت مسلم در تراز یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و به تدریج در حال دستیابی به ارتفاعات بالای قدرت جهانی شناختند.
سلامی خاطرنشان کرد: کودتاهای نظامی و اقدامات تجزیه‌طلبانه در کشور از دیگر اقدامات آمریکا علیه ملت ایران است تا از این طریق بار دیگر به سرنوشت ملت ایران بازگشته و کمر ملت ایران را بشکند و در مقابل ملت ایران هم عرصه مبارزت خویش را توسعه داد و قدرت آن افزایش یافت. انقلاب اسلامی نفوذ کرد و جبهه وسیع‌تر شد.
ادامه دارد...




د
 
کد مطلب: 354223
مرجع : فارس

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 13 آبان 1395  ] [ 8:17 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 28 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4060189 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب