کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

1395/8/26 چهارشنبه

معاون قضایی و حقوقی در نشست آینده پژوهی:

رابطه حوزه‌های علمیه با قوه قضائیه باید محکم تر شود

ششمین نشست آینده پژوهی و آینده نگار قضایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و به همت معاونت راهبردی قوه قضائیه برگزار شد.

در این نشست محورهایی همانند رویکردها و چالش‌های حاکمیتی و حریم خصوصی مردم نسبت به حقوق عامه و حقوق اساسی، قوه قضائیه با رویکرده های آینده پژوهانه فقهی و حقوقی در قبال آزادی های مشروع مردم،دادرسی عادلانه و حقوق اساسی مردم رویکردها و چالش های آن مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین مصدق، معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروی های مسلح در این نشست، به موضوع قوه قضائیه و رویکرد های آینده پژوهانه فقهی و حقوقی در قبال آزادی های مشروع مردم پرداخت و گفت: سرعت تحولات فناوری به گونه ای است که نیازمند آینده نگری و تصمیم گیری برای جامعه هستیم و در حال حاضر توجه به مسائل فقهی و حقوقی ضروری است.

وی گفت: لزوم تامین آزادی های مشروع دارای جنبه های گوناگون است که این مسئله از ابتدای انقلاب مورد توجه سیاست گذاران کشور بوده و روند رو پیشرفتی را داشته است.

این مقام قضایی اظهار کرد: هر چند که در این مسئله دارای نقاط ضعفی هستیم؛ اما راهکارهای ارائه شده در این مسیر موضوعات حقوقی و فقهی را در بر می گیرد.

حجت الاسلام مصدق اظهار کرد: باید حفظ حقوق افراد در بخش کلان جامعه مورد نظر قرار گیرد و آنچه که مهم است آزادی اجتماعی است و آزادی در نوع حاکمیت و حاکم، آزادی جناح ها و احزاب،آزادی دین و عقیده، آزادی شغل و کسب و امثال آن از مصادیق آزادی های مشروع مردم است.

وی گفت: انسان بودن فی نفسه دارای ارزش است، هر انسانی هم کریم است و هم آزاد و لذا شاید بتوان گفت آزادی نتیجه کرامت انسانی است اما این آزادی همراه با مسئولیت است چون انسان هم دارای حق و هم دارای تکلیف است.

این مقام قضایی گفت: مفهوم آینده پژوهی با آینده جامعه سروکار دارد و انسان را از غافلگیری در برابر اتفاقات مصون می دارد.

وی گفت: منظور ما از آینده پژوهی اتکا به مسائل دینی و بکار گیری خلاقیت و توان خلق فناوری های جدید برای جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام مصدق گفت: از دیدگاه فقهی درباره آزادی های مشروع مردم باید توضیح داد که رابطه حوزه های علمیه با قوه قضائیه باید محکم تر شود، پاسداری از دین و موازین دینی در زمان های مختلف یکسان نیست، هر چه جوامع پیشرفته تر می شود نقش حوزه های علمیه هم پررنگ تر می شود و لذا حوزه های علمیه باید این تغییرات را بشناسند و به موازات این تغییرات اقدام های خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: اگر فقه بخواهد به صورت قواعد حقوقی درآید ضرورت دارد از میان استدلال های فقهی یک نظر که مصالح جامعه نزدیک تر است انتخاب شود و محاکم قضایی ملزم به رعایت آن شود.

این مقام قضایی گفت: برای رسیدن به آزادی های مورد نظر در سال 1404 باید به سند چشم انداز 1404 توجه کرد که به موجب این سند جامعه ایرانی در سال 1404 جامعه ای توسعه یافته، متکی به اصول اخلاقی و اسلامی، ملی و انقلابی است.

معاون حقوقی و قضایی سازمان نیروهای مسلح گفت: با ابلاغ سیاست های کلی نظام از سوی مقام معظم رهبری، تحول در دستگاه قضایی بیش از بیش مد نظر قرار گرفته است. اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش فرآیند دادرسی، بهره مندی از حقوق شهروندی، اتخاذ تدابیر لازم برای اعمال مجازات های جایگزین حبس نمونه هایی از این تغییر و تحولات است.


در ابتدای این جلسه جعفر کوشا دبیر اجرایی این سلسله نشست ها گفت: طرحی در ارتباط با آینده پژوهی در قوه قضائیه دنبال می شود که این طرح در معاونت راهبردی قوه قضائیه کلید خورده است، این طرح در ایران کم سابقه و بین رشته ای بوده که در دانشگاه شهید بهشتی آغاز به فعالیت کرده و بیش از یکسال است که در حال برگزاری است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: تعداد 10 نشست در این رابطه برگزار خواهد که امروز ششمین جلسه آن است و 10 نشست تخصصی که هر کدام از جلسات رویکردهای مختلفی دارند را برای ارائه تصویب کردیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در حال گذار از عصر صنعتی و عصر تکنولوژی هستیم و قوه قضائیه هم از نظر نیروی انسانی و هم از نظر حقوقی و قضایی و امثال آن باید بتواند خود را برای این تغییرات آماده کند. نگاه ما این است که در سال 1404 این دستگاه را ارزیابی کرده که در آن سال ها چه شرایط و ویژگی هایی دارد. باید بدانیم چه جرایمی ممکن است در آینده رخ دهد، چه قوانینی را باید اتخاذ کرد و چه قضاتی را باید تربیت کنیم و همه این موارد باید مورد بررسی قرار گیرند.

کوشا گفت: گاهی برای امروز و فردای خود برنامه داریم؛ اما بحث آینده نگاری این است که مطالعات ما در حوزه آینده های دورتری باشد باید برای آینده فکر کنیم و به آن بیندیشیم و خود را برای آن آینده بسازیم.

در ادامه این نشست موذن زادگان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به موضوع دادرسی عادلانه و حقوق اساسی مردم و رویکردها و چالش های آن پرداخت و گفت: دادرسی منصفانه و عادلانه یکی از ارکان حقوق بشر است دادرسی منصفانه هم یک حق است و هم این که یک تضمین حق است.

وی گفت: در مورد تضمین حق باید دانست فردی که مورد اتهام قرار می گیرد می تواند در برابر طرح اتهام و دعوای مطرح شده از امکانات لازم برای پاسخگویی برخوردار باشد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: لذا دادرسی عادلانه هم حق است و هم تضمین کننده حق از طرفی امنیت قضایی را تامین می کند و از طرفی دیگر حقوق دفاعی را تضمین می کند که این حقوق شامل یک دسته بزرگ از امتیازات در برابر اتهامات است.

موذن زادگان اظهار کرد: دادرسی منصفانه اصول و معیارهایی دارد که باید آن را بشناسیم و پس از شناخت آن معیارها آنها را بررسی کرده و ببنیم که آیا قوانین موضوعه ما با آنها انطباق دارد یا خیر؟

وی گفت: باید پرسید که منبع معیارهای دادرسی منصفانه کجا است از نظر بنده در اسناد فقهی خود ما و اسناد حقوق بشری این معیارها وجود دارند اگر دقت شود این اصول همچنان که در اسناد حقوق بشری وجود دارد در فقه ما هم وجود دارد.

این استاد دانشگاه اذعان کرد: در کنوانسیون حقوق کودک بحث کفالت وجود دارد که این بحث از حقوق اسلامی نشات گرفته است بسیاری از حقوق های ما برگرفته از قرآن و شرع است.

وی گفت: اعتقاد دارم که اسناد حقوق بشری در منابع دینی ما موجود است و اگر نتوانستیم آنها را استخراج کنیم به علت کم کاری بوده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:21 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

80860015015857239427.jpg;

 

 

 

 

نوعی تبرئه خود در شهادت علی بن موسی الرضا( ع) است، که مردم وی را متهم به قتل می دانستند.در سال 205 هجری قمری امام جواد(ع) همراه همسرش ام الفضل از بغداد به مدینه بازگشت. ام الفضل بچه دار نمی شد،و امام (ع) در سال 211 هجری قمری با سمانه مغربیه ازدواج کرد و ثمره آن تولد تعدادی فرزند از جمله ،امام هادی (ع) وحکیمه خاتون بود، امام جوادع) به همراه ام الفضل در ایام حج از مدینه به مکه سفر کردند ،و امام هادی(ع) نیز ایشان راهمراهی می کرد پس از اتمام مراسم حج به مدینه برگشتند . دراین میان تعدادی به امام جواد (ع) حسد برده وجهت تثبیت موقعیت خود، به معتصم گفتند ،باتوجه به وضعیت خاص محمد بن علی الجواد ، ومناظرات وبحث های علمی وی ، کم کم مردم به آن حضرت توجه مي کنند و خلافت از خاندان تو به خانواده آل علی منتقل مي گردد ، معتصم عباسی تحت تأثیر قرار گرفته و از حضرت جواد (ع ) دعوت کرد، از مدينه به بغداد بيايد .امام (ع) در محرم سال 220 هجر قمری ، هنگام خروج از مدینه،فرزندش حضرت هادی (ع) را وصی خود قرار داد و به همراه همسرش ام الفضل وارد بغداد شد. معتصم[1] ابتدا از امام( ع) به خوبی پذیرائی کرد و لکن پس از کوتاه اورا تحت فشار قرارداد ورفت وآمده های وی را زیر نظر قرار داد، در نهایت با تحریک همسرش ام الفضل و با همدستی برادرش جعفر بن مأمون سمّی را در انگور رازقی تزریق کردند و برای ام الفضل فرستادند. ام الفضل نیز آنرا در میان کاسه ای گذاشت و جلو همسر جوانش امام جواد(ع) نهاد و از آن توصیف بسیار نمود. سرانجام امام جواد (ع) از آن انگور خورد و طولی نکشید آثار سم را در جگر خود احساس کرد و کم کم درد شدیدی بر او عارض شد. در همان حال، ام الفضل از کرده خویش پشیمان شد و به گریه افتاد. حضرت به او فرمود: چرا گریه می کنی؟ اکنون که مرا کشتی، گریه تو سودی ندارد. این را بدان که به خاطر این خیانتی که کردی، به چنان دردی مبتلا شوی که هرگز علاج ندارد و چنان به فقر و تنگدستی مبتلا گردی که جبران پذیر نباشد.بر اثر نفرین آن حضرت، دردی در ام الفضل پدیدار گردید و همه اموالش را در راه معالجه آن مصرف کرد و به فقر و بدبختی افتاد و به بدترین شکل مُرد سرانجام امام جواد(ع)،سال220 هجری قمری درسن 25سالگی به وسیله سم به شهادت رسید ، دوره امامتش 17سال بوده است. قبر مطهرش درکاظمين است ،ودرپتشت سر قبر منور جدش حضرت موسی بن جعفر (ع ) دفن گردیده است .

 

[1] - ابواسحاق محمد معتصم، هشتمین خلیفه بنی عباس و معتزلی مذهب در سال 179 هجری قمری، برخی محل تولد وی راکوفه بیان کرده اند. پدرش هارون الرشید، از خلفای بزرگ بنی عباس و برادرش مأمون عباسی بود. مأمون، برادر او، قبل از مرگش، او را جانشین خود کرد معتصم، هشت پسر و هشت دختر و 8000 غلام داشت و هشت فتح بزرگ کرد و هشت بار، هزار هزار دینار میراث گذاشت و هشت سال و هشت ماه و هشت روز، حکومت و چهل و هشت سال عمر کرد از این رو به او خلیفه «مثمن» گویند. ان هشتمین خلیفه عباسی در پنجشنبه دوازدهم ربیع الاول سال 227 هجری دو ساعت از شب گذشته, معتصم عباسی در سامرا به هلاکت رسید. سبب مرگش آن شد که حجامت کردو سپس تب کرد و به همان تب به جهنم شتافت.از بزرگترین جرایم او به شهادت رساندن امام جواد( ع ) بود. که در سال 220 هجری آن بزرگوار را از مدینه به بغداد فراخوانی کرد ودر کوتاه مدتی درهمان سال باتحریک ام الفضل برادر زاده خود دختر مأمون وزوجه امام جواد (ع) با انگور سمی ایشان را مسموم کرد

 

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (68) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

 

80860015015857239427.jpg;

 

 

 

 

 

 

[4] - مأمون عباسی درسال 170هجری قمری متولد شد. مادرش كنيزي ايراني به نام مراجل بادغيسي است ،درآن زمان باد غیس یکی از شهرهای ایران بوده وامروزجزء افغانستان است،وی پس از تولدمادرش را ازدست داد ، مأمون در کودکی به آموزش علم و ادب پرداخت و در نوجوانی ادبیات عرب و فقه و تاریخ را به حد کمال آموخت.هارون الرشيد در سال 174 هجري قمری در حالي كه دو پسرش محمد امين و عبدالله مأمون همراهش بودند، عازم مکه شد، گروهی از فقها و قاضیان و فرماندهان لشکر نیز وی را همراهی می کردند، پس از مراسم حج برای آن دوفرمانی نوشت که ابتدا محمد امین وپس از او عبدالله مأمون ولیعهد هستند، و نامه ها را به امضای فرزندان خود و همه رجال کشوری و لشکری رساند و در داخل کعبه آویخت کرد.و در سال 182 هجری قمری برای فرزندش مأمون از مردم بیعت گرفت و او را ولیعهد امین قرار داد، و از همدان تا آخر خراسان را به او واگذار کرد. و اعلام کرد که بعد از امین، مأمون به خلافت بنشیند،بنا بر این پس از درگذشت‌ هارون در سال 193هجری قمری پسرش محمد امين به خلافت رسيد. امين پس از مدتي كه از خلافتش گذشت با برادرش مأمون که والی مرو بود دچار مشكل شد. تا اينكه سرانجام امين دستور داد ، نامه پدرش هارون را از كعبه پايين آوردند وآن را پاره كرد ،وبرادرش مأمون را از ولايتعهدي خلع كرد و براي پسر خودش موسي بيعت گرفت ، مأ مون نیز به این اقدام واکنش نشان داده وبین آنان درگيري به وجود آمد درنهایت سپاه مأمون پس از محاصره بغداد، امين را اسير كردند و به قتل رساندند و سر او را به مرو نزد مأمون فرستادند، واین جنگ به نفع مأمون به پایان رسید، بدين وسيله مأمون در سال 198 هجری قمری پس از قتل برادرش ، امین ، زمام امر خلافت عباسي را به دست گرفت، وی جهت جلب نظروهمکاری علویین وفرونشاندن شورش های آنان وکنترل فعالیت های امام رضا( ع) وجداکردن ایشان از مردم، وده ها ایده باطل دیگر جهت تثبیت حکومت خود، درسال200 هجری قمری امام رضا (ع) را از مدينه به مرو احضار كرد. ابتدا بنا به نقلي خلافت را به حضرت پيشنهاد كرد. امام (ع) خلافت را رد كرد. سپس مأمون گفت: اگر خلافت را نمي‌پذيري ولايتعهدي را بايد قبول كني، امام رضا (ع) شديداٌ امتناع كرد، سرانجام مأمون امام رضا( ع) را تهديد كرد. حضرت به ناچار و با قرار دادن شرطهايي از جمله عدم دخالت در هيچ يك از عزل و نصب‌ها و مسائل حكومتي اين پيشنهاد را پذيرفت،مأمون تمايل روحي و فكري خودرا به تشيع ابراز می داشت و در جلساتي كه امام رضا( ع) شركت مي‌كردند و شيعيان حضور داشته‌اند، دم از تشيع مي‌زد، امام رضا (ع) پس از آمدن به مرو توانست با اجرای برنامه ای خردمندانه و رفتاری جالب و نمونه راه هر گونه فرصت طلبي را بر مأمون ببندد. مأمون نيز چنان با يأس و سرافكندگي روبرو شد كه به ناچار به كشتن امام ع) روي آورد واین ننگ ابدی را برای خود خرید. وي هنگام اقامت در مرو لباس سياه كه شعار عباسيان بود را درآورد و لباس سبز كه شعار علويان بود را پوشيد. بني عباس از اين اقدام مأمون خشمگين شدند،مأمون به منظور حفظ حکومت خويش پس از شهادت امام رضا( ع) در سال 204 به بغداد آمد. لباس سبز را دور افكند و مجدداٌ لباس سياه پوشيد.مأمون در سال 218 هجری قمری با سپاه بزرگی برای جنگ به طرف روم لشکرکشی کرد، و بعد از فتح چند حصار جنگی، فاتحانه به طرف شام در حرکت بود، تا وقتی که به ناحیه بدندون درناحیه طرطوس نزدیک دریای روم رسید، سرزمین خرم و زیبا و چشمه های آب نظرش را جلب کرد. مأمون امر کرد سراپرده مخصوص او را روی چشمه ای برپا کردند. اما در همان مکان مأمون مریض شد و تب لرز شدیدی او را فراگرفت. برخی علت مریضی وی را دیدن ماهی بسیار زیبا وکوچک درون همان چشمه ذکرکرده اندکه توجه مأمون را جلب کرد وبرای صید آن جایزه تعیین نمود ، با اینکه آب به شدت سرد بود یکی ا ز سربازان خود را داخل چشمه انداخت وماهی را گرفت وبه مأمون نشان داد همینکه مأمون خواست آنرا بگیرد ماهی خود را تکانی داد وداخل آب پرید ،مقداری آب به سر وصورت مأمون پاشید،از آن قطرات آب لرزه وسرمای عجیبی بروی غالب شد ،طوری که هرچه آتش روشن می کردند ولباس گرم به او می پوشاندند فایده ای نداشت ،سرباز مجدد داخل آب رفت وماهی را صید کرد وطبخ نمود لکن مأمون قادر به خوردن ذره ای از آن نشد،پزشکان به معالجه او پرداختند لکن مؤثر واقع نشد، مأمون دریافت که عمرش به آخر رسیده است، دستور داد اورا در جای بلندی قرار دهند تا یک بار دیگر لشکر عظیم خود را به بیند، اوپس از نگاهی حسرت آمیز به نیروهای تحت امر خود ،در آخرین لحظات زندگی گفت: یا من لا یزول ملکه ارحم من قدزال ملکه ، یعنی ای کسی که پادشاهی او زایل نمی شود رحم کن به کسی که حکومتش به پایان رسیده است ، سرانجام وی پس از بیست سال وپنج ماه وبیست وسه روز حکومت درسال 218 هجری قمری بعد از گفتن جمله فوق جان سپرد. جنازه او را به طرطوس حمل کردند و در منزل خادم هارون الرشید دفن نمودند . قبر او هم اکنون در طرطوس کنار مرز ترکیه و سوریه نزدیک دریا موجود است .

 

 

 

[5] - ام الفضل دختر مأمون بود ،وی در بغداد نامه اى براى امام جواد(ع) نوشت، و آن حضرت را به بغداد احضار کردو دختر خویش ام الفضل را که نه ساله بودبه ازدواج حضرت امام جواد (ع ) درآورد تا مراقبی دائمی و از درون خانه، بر امام گمارده باشد .مأمون همچنین می خواست با این وصلت علویان را از اعتراض و قیام بر ضد خود باز داشته، خود را دوستدار و علاقمند به آنان نشان دهدامام جواد نیز بخوبی از دسیسه های مأمون آگاه بود و با علم وآگاهی جهت مصالحی به وصلت با دختر وی رضایت داد .برای پذیرش این وصلت از سوی امام دلایلی ذکر شده است، از جمله : حفظ شیعیان از دسیسه های کینه توز انه مأمون،پس از مرگ وی، معتصم عموی ام الفضل وجعفرپسر مأمون وام الفضل بر قتل آن حضرت هم داستان شدند . یکی از علت های آن، این اندیشه شوم بود که مباداخلافت از بنی عباس به علویان منتقل شود .

ازاین جهت ، درصدد تحریک ام الفضل برآمدند و به وی گفتند تو دختر و برادرزاده خلیفه هستی ، و احترامت از هر جهت لازم است و شوهر تو ،زن دیگرش مادر علی الهادی (ع) فرزند خود را بر تو ترجیح می دهد .وی که بچه دار نمی شد تحت تأثیر حسادت قرار گرفت وآزرده خاطر شد و به تحریک و تلقین معتصم و جعفر برادرش ، تسلیم گردید آنگاه این دو نفر سمی کشنده در انگور وارد کردند و به خانه امام فرستادند و ام الفضل ، آنها را به شوهرش خوراند .چیزی نگذشت آثار سم را در وجود خود احساس فرمود و درد ورنج شدیدی بر آن حضرت عارض گشت امام نهم آخر ماه ذیقعده سال ۲۲۰ هجری به سرای جاویدان شتافت . مزار مطهر وی در کاظمین است

 

 

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (68) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:15 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

فضیلت زیارت امام موسی بن جعفر (ع)

 

 

 

 

 

 

80860015015857239427.jpg;

 

 

 

 

راوی می گوید : امام رضا(ع) به من فرمودند: کسی که قبر پدرم را در بغداد زیارت کند ،همانند کسی است که قبررسول الله وقبر امیر المؤمنین( ع) را زیارت کند ،الا اینکه برای آن دو بزرگوار فضیلت آنها هست. .[1]

درروایت دیگری راوی می گوید از امام رضا(ع) سؤال کردم پاداش کسی که پدرت را زیارت کند چیست ، فرمودند: بهشت بعد فرمودند : پس زیارت کن اورا.[2] . روای می گوید از امام رضا(ع) در مورد زیارت قبر پدر بزرگوارشان ابی الحسن (ع) سؤال کردم ، که آیا ثواب آن معادل ثواب قبر ا مام حسین( ع) است ، فرمودند: بلی[3].

1- حرم امام جواد( ع) امام جواد( ع )

نام مبارکش محمد معروف به تقی وجواد است ، پدر علی بن موسی الرضا (ع) و مادرش سبیکه (خیزران) است او در سال 195 هجری قمری درمدینه منوره متولد شده است،امام جواد (ع) هنگام شهادت پدر درآخر ماه صفر سال 203 هجری قمری حدودا 8 ساله بود ،که تصدی مقام امامت به ایشان انتقال يافت، در سال204 هجری قمری مأمون[4] ، مرو ، را به سوی بغداد ترک کرد و آنجا را پایتخت خود قرار داد وی در همین سال امام جواد(ع) را از مدینه به بغداد فراخواند . و بین امام جواد( ع) و قاضی القضات بغداد، یحیی بن اکثم با حضور علما و فقها جلسات بحث و مناظره تشکیل می داد ،امام( ع) که در این زمان، نه، سال داشت ، با سربلندی از مناظرات بیرون می آمد. پس از آن زمینه ازدواج امام جواد(ع) با ام الفضل[5] دخترش را فراهم کرد. بنظرمی رسد، هدف مأمون از این ازدواج،کنترل امام( ع) در درون منزل واستفاده از موقعیت اجتماعی وعلمی امام وبه

 

[1] - قَالَ لِيَ الرِّضَا (ع )مَنْ زَارَ قَبْرَ أَبِي بِبَغْدَادَ كَانَ كَمَنْ زَارَ قَبْرَ رَسُولِ اللَّهِ( ص) وَ قَبْرَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ (ع )إِلَّا أَنَّ لِرَسُولِ اللَّهِ ص وَ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ (ع )فَضْلَهُمَا .همان ص 428 ح 2

 

[2] - قَالَ قُلْتُ لِلرِّضَا( ع )مَا لِمَنْ زَارَ أَبَاكَ قَالَ الْجَنَّةُ فَزُرْهُ .همان ح 3

 

[3] - عَنِ الرِّضَا (ع )قَالَ سَأَلْتُهُ عَنْ زِيَارَةِ قَبْرِ أَبِي الْحَسَنِ هَلْ هِيَ مِثْلُ زِيَارَةِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ( ع )قَالَ نَعَمْ همان ص 427 ح 1

 

 

 

 

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (68) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:13 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

خواجه نصیر الدین طوسی:

 

 

 

80860015015857239427.jpg;

 

 

 

 

 

 

 

خواجه نصیر الدین طوسی ،پدرش محمد حسن معروف به شیخ وجیه الدین از اهالی جهرود (چاه رود) قم بود او یکی از فقهای شیعه‌ و از محدثان‌ معروف‌بود، وی همراه خانواده برای زیارت امام هشتم (ع) عازم مشهد مقدس می‌شود و پس از آن ، در هنگام بازگشت به علت بیماری همسرش، در یکی از محله‌های شهر طوس مسکن می‌گزیند.و پس از چندی به درخواست اهالی محل علاوه بر اقامة نماز جماعت در مسجد، به تدریس در مدرسه علمیّه مشغول می‌گردد. خواجه طوسی در ایام اقامت پدر در آنجا در پانزدهم جمادی الاول سال ۵۹۸ هجری قمری، متولد گردید. و پدرش با تفأل به قرآن کریم او را «محمد» نامید.ایام کودکی و نوجوانی خواجه طوسی در شهر طوس سپری شد. وی در این ایام پس از خواندن و نوشتن، قرائت قرآن، قواعد زبان عربی و فارسی، معانی و بیان و حدیث را نزد پدر خویش آموخت. پس از آن به توصیه پدر، نزد دایی‌اش ،نورالدین علی بن محمد شیعی، که از دانشمندان نامور در ریاضیات، حکمت و منطق بود، به فراگیری آن علوم پرداخت. پس از چندی به نیشابور پای نهاد و به توصیه دایی پدر به مدرسه سراجیه رفت و مدت یک سال نزد سراج الدین قمری که از استادان بزرگ درس خارج فقه و اصول در آن مدرسه بود، به تحصیل پرداخت. واز محضر عارف معروف آن دیار،عطار نیشابوری ، متوفی ۶۲۷ نیز بهره‌مند شد.خواجه پس از تحصیل در نزد دانشمندان نیشابور به ری شتافت او سپس قصد سفر به اصفهان کرد امّا در بین راه، مدتی را در قم ماند وپس از قم به اصفهان و از آنجا به عراق رفت. واستفاده از محضر علمای بزرگ عراق بدین ترتیب محقق طوسی دوران تحصیل را پشت سر نهاده، پس از سالها دوری از وطن و خانواده، قصد عزیمت به خراسان کرد اسماعیلیه فرقه‌ای از شیعیان بود که به‌ باور پیروانش اسماعیل فرزند امام صادق( ع ) را جانشین آن حضرت می‌دانستند. این گروه پس از مدتها در سال ۴۸۳ ق. به دست حسن صباح در ایران رونقی دوباره یافتند و پس از چندی، گرایشهای شدید سیاسی پیدا کرده، فعالیتهای خود را گسترش دادند. قلعة الموت در حوالی قزوین پایتخت آنان بود و علاوه بر آن قلعه‌های متعدد و استواری داشتند که جایگاه امنی برای مبارزان سیاسی به شمار می‌رفت و دستیابی بر آنها بسیار سخت بود.خواجه نصیرالدین پس از چند ماه سکونت در قائن، به دعوت ،ناصر الدین عبدالرحیم بن ابی منصور، که حاکم قلعه قهستان بود و نیز مردی فاضل و دوستدار فلاسفه بود، به همراه همسرش به قلعه اسماعیلیان دعوت شد و مدتی آزادانه و با احترام ویژه در آنجا زندگی کرد. او در مدت اقامت خود کتاب ،طهارة الاعراق، تألیف ابن مسکویه را به درخواست میزبانش به زبان فارسی ترجمه کرد و نام آن را ،اخلاق ناصری، نهاد. وی در همین ایّام،رساله معینیه، را در موضوع علم هیئت، به زبان فارسی نگاشت. ناسازگاری اعتقادی خواجه با اسماعیلیان و نیز ظلم و ستم آنان نسبت به مردم وی را بر آن داشت تا برای کمک گرفتن، نامه‌ای به خلیفة عباسی در بغداد بنویسد.در این میان حاکم قلعه از ماجرای نامه باخبر شد و به دستور او خواجه نصیر بازداشت و زندانی گردید. پس از چندی خواجه به قلعة الموت منتقل شد ولی حاکم قلعه که از دانش محقق طوسی اطلاع پیدا کرده بود با او رفتاری مناسب در پیش گرفت. نصیرالدین طوسی حدود ۲۶ سال در قلعه‌های اسماعیلیه به سر برد امّا در این دوران لحظه‌ای از تلاش علمی باز ننشست و کتابهای متعددی نوشته است.از آنجا که وجود اسماعیلیان حاکمیت و قدرت سیاسی مغولان را به خطر می‌انداخت هلاکوخان در سال ۶۵۱ ق. با اعزام لشکری به قهستان آنجا را فتح کرد. حاکم قلعه پس از مشورت با خواجه نصیر، جهت جلو گیری از جنگ وخون ریزی ،علاوه بر تسلیم کامل قلعه، از مغولان اطاعت کرد و چندی پس از آن در سال ۶۵۶ ق. تاج و تخت اسماعیلیان در ایران برچیده شد.خواجه نصیر، نزد خان مغول احترام و موقعیت ویژه‌ای یافت. هلاکوخان همچنین در فتح بغداد و کشتن مستعصم، آخرین خلیفة عباسی، از نظرهای خواجه طوسی بهره گرفت.مقام علمی و ارزش فکری نصیرالدین طوسی موجب شد تا هلاکو، او را در شمار بزرگان خود دانسته، نسبت به حفظ و حراست از جان وی کوشا باشد و او را در همه سفرها به همراه خویش دارد خواجه که در آن ایام دارای مقام و صاحب نفوذ شده بود از موقعیت استفاده کرد و خدمات بسیاری به فرهنگ اسلام و کشورهای مسلمان روا داشت. انجام کارهای علمی و فرهنگی و نگارش کتابهای ارزشمند. موجب شد مغولان به اسلام روی آورند و از سال ۶۹۴ ق. اسلام دین رسمی ایران قرار بگیرد. سرانجام اودر هیجدهم ذیقعده سال ۶۷۳ قمری چشم از جهان فروبست و در حرم کاظمین و پایین پای دو امام( ع) مدفون شد. بنا به وصیتش بر روی سنگ مزارش این آیه قرآن را نگاشتند:و کلبهم باسط ذراعیه بالوسیط یعنی، و سگشان ،به حالت پاسبانی، دو دست خویش بر درگاه (غار) گشاده بود.

 

 

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (69) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:10 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 
حاج قاسم سلیمانی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه است. وی اهل شهر رابر در استان کرمان می‌باشد. او در طول جنگ هشت ساله ایران و عراق فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بود.
وی بارها از جانب آمریکا متهم به دخالت در امور عراق شده‌است. و واشنگتن پست او را از مهمترین سیاست گذاران سیاستهای خارجی ایران می‌داند.
وی در ۴ بهمن ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشکری دریافت کرد.
مقامات وزارت امورخارجه ایالات متحده آمریکا وی را متهم به همکاری با نیروهای امنیتی سوریه در جریان اعتراضات در این کشور و سرکوب مخالفان بشار اسد کرده‌است. در پی این اتهام وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا وی را تحریم کرده‌است.
پس از تکرار بسیار نام قاسم سلیمانی در رسانه‌های جهان، خبرگزاری فرانسه خبری را منتشر ساخت که از احتمال ترور وی توسط دولت آمریکا پرده بر می‌داشت. بر اساس این خبر جک کین فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا که در نشست استماع کنگره آمریکا حضور داشت با اشاره به طرح ترور مقامات ایرانی به ویژه مقامات ارشد سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، گفت: چرا آنها را به قتل نرسانیم؟ آنها قریب به هزار آمریکایی را کشته‌اند، چرا ما عامدانه آنها را ترور نکنیم؟ نمی‌گویم که اقدام نظامی انجام دهیم، من پیشنهاد می‌دهم عملیات محرمانه انجام دهیم. باید فشارهای شدیدی روی آنها اعمال کنیم. همچنین رویل مارک گریچ از کارشناسان موسسه به دفاع از دموکراسی اظهار داشت: آنان به اندازه ما دارای منطق نیستند، فکر نمی‌کنم بتوانید بدون به قتل رساندن یکی از آنها، مرعوبشان کنید. قاسم سلیمانی خیلی زیاد سفر می‌کند، بروید او را دستگیر کنید یا به قتل برسانید! به گزارش خبرگزاری فرانسه در ادامه این اظهارت برخی از نمایندگان آمریکایی اعلام کردند ما انجام هرگونه اقدامی درباره ایران را دور از ذهن نمی‌دانیم اما از ابراز موافقت با اظهارات جک کین سر باز زدند.

 

 
 
 

http://www.ibelieve.ir/wp-content/uploads/2013/03/haj_Ghasem_Soleimani.jpg

 
 
 
 
 
 
http://negar.charchoob.com/wp-content/uploads/IMAGE634561895341728520.jpg
 
 

در سال ۷۶ و در دیدار اعضا و مسئولان ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت سرداران و ۸ هزار شهید استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان مقام معظم رهبری خطاب به سردار سلیمانی که در آن مقطع فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان بوده است، فرمودند:
 
خود شما هم که آقای سلیمانی باشید در نظر ما شهیدید.
شما شهید زنده هستید.
بله، شما هم شهیدید.
شما بارها در میدان جنگ به شهادت رسیدید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در سفر خود به استان کرمان در سال ۸۴ و در دیدار با خانواده‌های شهدای استان کرمان این جمله را خطاب به سرداران حاضر در این جلسه بیان فرمودند:


و چه آنهایى که به جبهه‏‌هاى جنگ رفتند و خطر را پذیرفتند و جان خودشان را کف دست گرفتند و همه‏ى نیروى خودشان را صرف کردند، اما خداى متعال خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان براى کشورشان و دنیاى اسلام ادامه پیدا کند.
سردار سلیمانى هم ایثارگر است، او هم یک شهید است، سردار رئوفى هم همین‏طور؛ سردار احمدیان هم همین‏طور. این سرداران، شهید زنده‏اند؛ به شرطى که این راه را ادامه دهند. البته این شرط و شروط براى همه است
 
و اما دو کلیپ بسیار زیبا و دیدنی از حاج قاسم سلیمانی:
 
 
 
 
پ.ن:منتظر کلیپ های دیگری از این شهید زنده باشید
 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

 

 

تعجب صدای آمریکا از رفتار فرمانده سپاه قدس

 

روی لینک زیر کلیک کنید تا اعتراف صادقانه دشمنان درباره ی شخصیت حاج قاسم سلیمانی را بشنوید

 

VOA

«محمد و الذین معه اشدا علی الکفار رحماء بینهم»

 

 

 

 

http://moqavematgraphic.persiangig.com/gen_a4.jpg

 

 

 

 

اگرسپاه نبودکشورهم نبود.

 

 

 

امام خمینی رحمت الله علیه

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:04 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 
  •  
  •  
  •  
  • http://moqavematgraphic.persiangig.com/gen_a4.jpgبغدادی رهبر داعش:اربعین خونینی در کربلا به پا خواهیم کرد
  • جواب سردار سلیمانی:من اربعین برای زیارت کربلا خواهم بود وای به حالتان اگه کوچیکترین تیری به طرف زوار سید الشهدا شلیک شود به شرفم قسم به سیدالشهدا قسم لباس رزم به تن خواهم کردو با اجازه از رهبرم سید علی کاری خواهم کرد که از به دنیا امدنتان پشیمان شوید یادتان باشد که فقط ۳۰۰نفراز نیروهای گمنام امام زمان رادر کربلا مستقر کردم که هرکدام از انها یک گردان از شمارا نابود خواهد کرد والسلام١٣٩٥/٠٨/٢٠

  • فرمانده سپاه قدس پاسداران


  • سردار پاسدار قاسم سلیمانی
    👊✌👊✌👊✌

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 5:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

شعر منتشر شده در روزنامه کیهان مورخ شنبه 25 تیر ماه 90

دل را ز بی خودی سر از خود رمیدن است
جان را هوای از قفس تن پریدن است

از بیم مرگ نیست که سرداده ام فغان
بانگ جرس زشوق به منزل رسیدن است

دستم نمی رسد که دل از سینه برکنم
باری علاج شکر گریبان دریدن است

شامم سیه تر است ز گیسوی سرکشت
خورشید من برآی که وقت دمیدن است

سوی تو ای خلاصه گلزار زندگی
مرغ نگه در آرزوی پرکشیدن است

بگرفته آب و رنگ زفیض حضور تو
هرگل دراین چمن که سزاوار دیدن است

با اهل درد شرح غم خود نمی کنم
تقدیر قصه دل من ناشنیدن است

آن را که لب به جام هوس گشت آشنا
روزی (امین) سزا لب حسرت گزیدن است

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 6:50 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

1395/8/26 چهارشنبه

رئیس سازمان قضایی استان گلستان:

حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، نقش مؤثری در اعتمادسازی مردم نسبت به دستگاه قضایی داشته است

نشست مسئولان حفاظت و اطلاعات دستگاه های تابعه قوه قضائیه در استان گلستان به میزبانی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان برگزار شد.

در این جلسه، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان گلستان گفت:حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، نقش مؤثری در سلامت و صیانت از نیروها و اعتمادسازی مردم نسبت به دستگاه قضایی داشته است.
محمدیوسف حسنی به بیان اینکه دستگاه قضایی ملجاء و پناهگاه مردم ستمدیده و مظلوم است، اظهار داشت: مردم باید نسبت به دستگاه قضایی اعتماد داشته باشند و هرگاه این اعتماد به وجود آید هر حکم و تصمیمی که از مرجع قضایی صادر می شود مردم آن را می پذیرند.
وی افزود: مردم با تیزبینی، عملکرد قوه قضائیه از جمله صدور و اجرای آرا و بازدارندگی احکام صادره را رصد می کنند.
حسنی گفت: مقام معظم رهبری فرموده اند که دستگاه قضایی باید انقلابی بماند و خواسته و توقعی که ایشان از این دستگاه دارند فراتر از مراجع دیگر است.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش با تأکید بر اینکه عوامل حفاظت نباید از نگاه بالا به مجموعه نگاه کنند، اظهار داشت: مسئولین حفاظت و اطلاعات برخوردی شایسته و مناسب و درخور شخصیت افراد داشته باشند تا کارکنان را با این‌گونه رفتارها جذب نمایند.
حسنی تأکید کرد: در این میان لازم است ضمن حراست و صیانت از نیروی انسانی، آبرو و حیثیت افراد حفظ شود هر چند در مواقعی لازم است با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.
این مقام قضایی در پایان گفت: در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان در حد توانمان سعی کردیم با آموزش های لازم و توصیه های حفاظتی و اخلاقی، کارکنان را از خطا و آسیب محفوظ نماییم.





 



 

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 6:48 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

1395/8/26 چهارشنبه

معاون قضایی و حقوقی در نشست آینده پژوهی:

رابطه حوزه‌های علمیه با قوه قضائیه باید محکم تر شود

ششمین نشست آینده پژوهی و آینده نگار قضایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و به همت معاونت راهبردی قوه قضائیه برگزار شد.

در این نشست محورهایی همانند رویکردها و چالش‌های حاکمیتی و حریم خصوصی مردم نسبت به حقوق عامه و حقوق اساسی، قوه قضائیه با رویکرده های آینده پژوهانه فقهی و حقوقی در قبال آزادی های مشروع مردم،دادرسی عادلانه و حقوق اساسی مردم رویکردها و چالش های آن مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین مصدق، معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروی های مسلح در این نشست، به موضوع قوه قضائیه و رویکرد های آینده پژوهانه فقهی و حقوقی در قبال آزادی های مشروع مردم پرداخت و گفت: سرعت تحولات فناوری به گونه ای است که نیازمند آینده نگری و تصمیم گیری برای جامعه هستیم و در حال حاضر توجه به مسائل فقهی و حقوقی ضروری است.

وی گفت: لزوم تامین آزادی های مشروع دارای جنبه های گوناگون است که این مسئله از ابتدای انقلاب مورد توجه سیاست گذاران کشور بوده و روند رو پیشرفتی را داشته است.

این مقام قضایی اظهار کرد: هر چند که در این مسئله دارای نقاط ضعفی هستیم؛ اما راهکارهای ارائه شده در این مسیر موضوعات حقوقی و فقهی را در بر می گیرد.

حجت الاسلام مصدق اظهار کرد: باید حفظ حقوق افراد در بخش کلان جامعه مورد نظر قرار گیرد و آنچه که مهم است آزادی اجتماعی است و آزادی در نوع حاکمیت و حاکم، آزادی جناح ها و احزاب،آزادی دین و عقیده، آزادی شغل و کسب و امثال آن از مصادیق آزادی های مشروع مردم است.

وی گفت: انسان بودن فی نفسه دارای ارزش است، هر انسانی هم کریم است و هم آزاد و لذا شاید بتوان گفت آزادی نتیجه کرامت انسانی است اما این آزادی همراه با مسئولیت است چون انسان هم دارای حق و هم دارای تکلیف است.

این مقام قضایی گفت: مفهوم آینده پژوهی با آینده جامعه سروکار دارد و انسان را از غافلگیری در برابر اتفاقات مصون می دارد.

وی گفت: منظور ما از آینده پژوهی اتکا به مسائل دینی و بکار گیری خلاقیت و توان خلق فناوری های جدید برای جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام مصدق گفت: از دیدگاه فقهی درباره آزادی های مشروع مردم باید توضیح داد که رابطه حوزه های علمیه با قوه قضائیه باید محکم تر شود، پاسداری از دین و موازین دینی در زمان های مختلف یکسان نیست، هر چه جوامع پیشرفته تر می شود نقش حوزه های علمیه هم پررنگ تر می شود و لذا حوزه های علمیه باید این تغییرات را بشناسند و به موازات این تغییرات اقدام های خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: اگر فقه بخواهد به صورت قواعد حقوقی درآید ضرورت دارد از میان استدلال های فقهی یک نظر که مصالح جامعه نزدیک تر است انتخاب شود و محاکم قضایی ملزم به رعایت آن شود.

این مقام قضایی گفت: برای رسیدن به آزادی های مورد نظر در سال 1404 باید به سند چشم انداز 1404 توجه کرد که به موجب این سند جامعه ایرانی در سال 1404 جامعه ای توسعه یافته، متکی به اصول اخلاقی و اسلامی، ملی و انقلابی است.

معاون حقوقی و قضایی سازمان نیروهای مسلح گفت: با ابلاغ سیاست های کلی نظام از سوی مقام معظم رهبری، تحول در دستگاه قضایی بیش از بیش مد نظر قرار گرفته است. اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش فرآیند دادرسی، بهره مندی از حقوق شهروندی، اتخاذ تدابیر لازم برای اعمال مجازات های جایگزین حبس نمونه هایی از این تغییر و تحولات است.


در ابتدای این جلسه جعفر کوشا دبیر اجرایی این سلسله نشست ها گفت: طرحی در ارتباط با آینده پژوهی در قوه قضائیه دنبال می شود که این طرح در معاونت راهبردی قوه قضائیه کلید خورده است، این طرح در ایران کم سابقه و بین رشته ای بوده که در دانشگاه شهید بهشتی آغاز به فعالیت کرده و بیش از یکسال است که در حال برگزاری است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: تعداد 10 نشست در این رابطه برگزار خواهد که امروز ششمین جلسه آن است و 10 نشست تخصصی که هر کدام از جلسات رویکردهای مختلفی دارند را برای ارائه تصویب کردیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در حال گذار از عصر صنعتی و عصر تکنولوژی هستیم و قوه قضائیه هم از نظر نیروی انسانی و هم از نظر حقوقی و قضایی و امثال آن باید بتواند خود را برای این تغییرات آماده کند. نگاه ما این است که در سال 1404 این دستگاه را ارزیابی کرده که در آن سال ها چه شرایط و ویژگی هایی دارد. باید بدانیم چه جرایمی ممکن است در آینده رخ دهد، چه قوانینی را باید اتخاذ کرد و چه قضاتی را باید تربیت کنیم و همه این موارد باید مورد بررسی قرار گیرند.

کوشا گفت: گاهی برای امروز و فردای خود برنامه داریم؛ اما بحث آینده نگاری این است که مطالعات ما در حوزه آینده های دورتری باشد باید برای آینده فکر کنیم و به آن بیندیشیم و خود را برای آن آینده بسازیم.

در ادامه این نشست موذن زادگان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به موضوع دادرسی عادلانه و حقوق اساسی مردم و رویکردها و چالش های آن پرداخت و گفت: دادرسی منصفانه و عادلانه یکی از ارکان حقوق بشر است دادرسی منصفانه هم یک حق است و هم این که یک تضمین حق است.

وی گفت: در مورد تضمین حق باید دانست فردی که مورد اتهام قرار می گیرد می تواند در برابر طرح اتهام و دعوای مطرح شده از امکانات لازم برای پاسخگویی برخوردار باشد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: لذا دادرسی عادلانه هم حق است و هم تضمین کننده حق از طرفی امنیت قضایی را تامین می کند و از طرفی دیگر حقوق دفاعی را تضمین می کند که این حقوق شامل یک دسته بزرگ از امتیازات در برابر اتهامات است.

موذن زادگان اظهار کرد: دادرسی منصفانه اصول و معیارهایی دارد که باید آن را بشناسیم و پس از شناخت آن معیارها آنها را بررسی کرده و ببنیم که آیا قوانین موضوعه ما با آنها انطباق دارد یا خیر؟

وی گفت: باید پرسید که منبع معیارهای دادرسی منصفانه کجا است از نظر بنده در اسناد فقهی خود ما و اسناد حقوق بشری این معیارها وجود دارند اگر دقت شود این اصول همچنان که در اسناد حقوق بشری وجود دارد در فقه ما هم وجود دارد.

این استاد دانشگاه اذعان کرد: در کنوانسیون حقوق کودک بحث کفالت وجود دارد که این بحث از حقوق اسلامی نشات گرفته است بسیاری از حقوق های ما برگرفته از قرآن و شرع است.

وی گفت: اعتقاد دارم که اسناد حقوق بشری در منابع دینی ما موجود است و اگر نتوانستیم آنها را استخراج کنیم به علت کم کاری بوده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 27 آبان 1395  ] [ 6:47 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

 

 

 

 

گزیده بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری درباره بسیج

 

 

 

گزیده بیانات جهت استفاده درسربرگ نامه های اداری بمناسبت هفته بسیج

 

 

 

برادرگرامیم جناب آقای ... مدیرکل /ریاست /محترم سازمان...

 

 

 

باسلام واحترام:پس ازحمدخداوندودرودوصلوات برمحمد وآل محمد(ص)

 

 

 

 

 

ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای شماوهمه ی خدمتگزاران صدیق

وشایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وگرامیداشتیادوخاطره

بنیانگذارکبیرانقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)،شهدای معظم

انقلاب اسلامی ودفاع مقدس ، شهدای مدافع حرم ،شفای عاجل جانبازان

معزز،پیروزی رزمندگان اسلام برکفرجهانی وآرزوی طول عمرباعزت وبرکت

 

همراه باصحت وسلامت برای مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی

امام خامنه ایعزیز(حفظه الله )وباتوجه به فرارسیدن هفته ی بسیج،

گزیده ایازبیانات امام ومقام معظم رهبری جهت هرگونه بهره برداری و

دستوردرج درسربرگ مکاتبات اداری حضورتقدیم میگردد./.

 

بنیانگذار کبیرجمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه):
بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوات تعیین و حدیث عشق می‌دهد*
در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجیم*
اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شد چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید*.بسیج لشگر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همة مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده‌اند*بسیج

مدرسة عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند**ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی):
بسیجی بایددروسط میدان باشدتافضیلتهای اصلی انقلاب زنده بماند*بسیجی یعنی علی که تمام وجودش وقف اسلام بود*انکار بسیج و بی‌احترامی به آن یا نابخردانه است یا خائنانه است*بسیاری از پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف مرهون تفکر و میل بسیجی است*

 

به امیدپیروزی شیفتگان خدمت برتشنگان قدرت

 

 

 

احمداسماعیلی کریزی

 

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 26 آبان 1395  ] [ 7:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 

 

 

 


سـالروز رحلت شهـادت گـونـه آخـرین فـرستـاده خدای سـرمـد

پیامبر رحمت و رافت,خاتم الانبیاء والمرسلین,حبیب اله العالمین

طیب قلـوب المـومنین ، پیـامبـر اعظـم حضـرت محمد مصطفی

صلـوات الله علیه و آلـه و سلـم وشهادت جانگداز دومین اخترتابناک آسمان امامت وولایت حضرت امام حسن مجتبی (ع)وشهادت جانگدازهشتمین اخترتابناک آسمان  امامت وولایت حضرت امام رضا(ع) رابه عموم  مسلمین جهـان تسلیت وتعزیت عرض می نماییم.

احمداسماعیلی کریزی



 

 

 


 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 26 آبان 1395  ] [ 7:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

 

 

 

 

 


سـالروز رحلت شهـادت گـونـه آخـرین فـرستـاده خدای سـرمـد

پیامبر رحمت و رافت,خاتم الانبیاء والمرسلین,حبیب اله العالمین

طیب قلـوب المـومنین ، پیـامبـر اعظـم حضـرت محمد مصطفی

صلـوات الله علیه و آلـه و سلـم بر مسلمین جهـان تسلیت بـاد



 

 

 



 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 26 آبان 1395  ] [ 7:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 28 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4050596 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب