کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

کارت های ویژه هفته وحدت, تصاویر به مناسبت هفته وحدت

 

 

 

نور عترت آمد از آیینه ام کیست در غار حرای سینه ام رگ رگم پیغام احمد می دهد سینه ام
بوی محمد می دهد میلاد پیامبر اکرم و امام صادق (ع) تهنیت باد

************* * * * * * *

ماه فرو ماند از جمال محمد سرو نباشد به اعتدال محمد قدر فلک را کمال و منزلتى نیست در نظر
قدر با کمال محمد میلاد نور مبارک

****************** * * * * * * * * * * * *

حق چو دید آن نور مطلق در حضور/ آفرید
از نور او صد بحر نور آفرینش را جز او مقصود نیست/ پاک دامن تر زاو موجود نیست میلاد نبی
اکرم گرامی باد.

 

* * * * * * ********** * * * * * * * * * *

ای ششم پیشوای اهل ولا خلق را رهبری به دین هدی پای تا سر خدانمایی تو
هم ز سر تا بپای صدق و صفا ولادت امام جعفر صادق و نبی اکرم مبارک

 

**************************** * * *

گلشن دین دوباره با صفا شد/ ولادت دو نور دلربا شد
هفدهم ربیع بهار دل شد/ ولای عترت همجوار دل شد
بیا عزیز فاطمه کجایی/ به عید عاشقان بده صفایی

*******************************

بر چهره ی تابان پیمبر صلوات
بر نور ششم ولی داور صلوات
امروز که بهر ملت ماست دو عید
روز صلوات است، مکرر صلوات
// اللهم صل علی محمد و آل محمد//

***************************

امشب سخن از جان جهان باید گفت
توصیف رسول انس و جان باید گفت
در شام ولادت دو قطب عالم
تبریک به صاحب الزمان باید گفت

***************************************

 

محمّد وارث پیغمبران است / که او سلطانِ شهرِ دلبران است
به حق فرمود حق لایزالی / محمّد علت خلقِ جهان است . . .
میلاد خاتم پیامبران بر شما مبارک

*********************************

ای احمدیان به نام احمد صلوات
هر دم به هزار ساعت از دم صلوات
از نور محمدی دلم مسرورست
پیوسته بگو تو بر محمد صلوات
اللهم صلی علی محمد و آل محمد

***********************************

عرشيان امشب زمين را لاله باران می کنند/خاک را خوشبو تر از زلف نگاران مي کنند/افرينش فيض از ديدار احمد ميبرد/کعبه امشب سجده بر خاک محمد ميبرد.
ميلادپيامبرمبارك

***********************************

 

حق چو دید آن نور مطلق در حضور/ آفرید از نور او صد بحر نور
آفرینش را جز او مقصود نیست/ پاک دامن تر زاو موجود نیست
میلاد نبی اكرم گرامی باد

**********************************

میلاد نبی اکرم بهانه خلقت و قرآن ناطق، امام صادق-ع بر شما تبریك وتهنیت باد

 

**********************************

 

از بعثت او جهان جوان شد ، گیتى چو بهشت جاودان شد ، این عید به اهل دین مبارك ، بر جمله مسلمین مبارك.عيد سعيد مبعث مبارك باد

 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 4:31 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

هفته وحدت چیست؟؟ علت نامگذاری هفته وحدت چیست؟

http://www.smsjoks.ir/wp-content/uploads/2013/01/b1.jpg

 

 

به ابتکار امام خمینی (ره)، هر سال در ماه ربیع الاول به مناسبت میلاد پیامبر اسلام (ص) در فاصله ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول در ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی هفته وحدت برگزار می شود. به اعتقاد اکثریت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول و به نظر اکثریت اهل شیعه ۱۷ ربیع الاول روز میلاد پیامبر اسلام (ص) است. این اختلاف سبب شد تا امام خمینی(ره) با نام گذاری این ایام به نام هفته وحدت هم به نظر دو مذهب بزرگ اسلام احترام گذاشته و هم بر لزوم وحدت بیش از پیش جهان اسلام صحه گذارد.
مسلمانان در تاریخ پر فراز و نشیب اسلام، بارها شاهد تلاش دشمنان قسم خورده برای برهم زدن وحدت اسلامی مسلمانان بوده اند. دشمنان بارها با حربه های گوناگون سعی در از بین بردن اسلام و اندیشه های ناب محمدی (ص) از پهنه جهان هستی داشته اند. می توان دلیل ناکامی آنها را وحدت و بصیرت مسلمانان نامید. از این رو هرگاه دشمنان توانسته اند در این وحدت خللی وارد کرده و یا با فتنه انگیزی طیفی از مسلمین را از بصیرت بر امور و فهم حقیقت بازدارند زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مسلمانان دستخوش ناملایمات بسیاری شده است.
بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران همواره به منظور تحقق وحدت اسلامی در جامعه تلاش نموده است. یکی از آثار و برکات وحدت اسلامی پیروزی انقلاب اسلامی ایران است که مردم با صرف فعل خواستن و دست در دست یکدیگر توانستند دست طاغوتیان و کشورهای سلطه گر را از کشور عزیزمان کوتاه کنند. هم اکنون نیز نتیجه این وحدت و همدلی را در الگو قرار گرفتن انقلاب ما و حرکت مردم کشورهای مختلف و وحدت آنها با هر نوع دین و مذهب در برابر سطله و ستم مستکبران هستیم.

 

باید ما همه این رمز را بفهمیم که وحدت کلمه رمز پیروزی است ، و این رمز پیروزی را از دست ندهیم. امام خمینی(ره)

 

 

سنی و شیعه مطرح نیست در اسلام، کرد و فارس مطرح نیست در اسلام ، همه برادر با هم هستیم . امام خمینی(ره)

 

 

 

 

 

 

امروز روز اتحاد و یگانگی است، و این هم از الطاف بزرگ و تأییدات الهی است. امام خمینی(ره)

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     


ادامه مطلب



[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 4:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

وحدت در کلام مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)


 

*** وحدت شیعه و اهل سنّت در کلام مقام معظم رهبری ***



شيعه و سني نبايد بگذارند دشمن از اختلافاتشان سوء استفاده کند.

کسـاني که شعـار اتحـاد و وحـدت و بـرادري مسلمين را مي دهند، اينها دشمن مسلمانان نيستند؛ دوست مسلمانانند، خير مسلمانان را مي خواهند و مايلند همه ي مسلمين عالم عزيز باشند.

چه فايده اي دارد که در داخل جامعه ي اسلامي، مسلمانان از مذاهب مختلف، روبه روي هم بايستند و به همديگر ضربه بزنند؛ از آن طرف هم دشمن بيايد، هر دوي اينها را محاصره کند، سرشان را به هم بکوبد و خودش بنشيند، تماشا و استفاده بکند؟ اين خوب است؟

اگر ما مي گوييم که شيعه و سني در کنار هم قرار بگيرند، يعني شيعه، شيعه بماند؛ سني هم سني بماند. ما چه موقع به عالم تسنن گفته ايم که منظورمان از وحدت اين که شما شيعه بشويد؟!

ما چنين چيزي نگفته ايم.

هر کس خواست شيعه بشود، از طريق علمي و از راه مباحثات عالمانه شيعه بشود. آنها هم آزادند که بروند کار خودشان را بکنند. ما نمي گوييم شما مذهبت را عوض کن؛ ما مي گوييم شيعه و سني بايد هميشه سر عقل باشند، همچنانکه بحمدالله در دوران انقلاب اسلامي، در کشور ما مشاهده شد. نگذارند دشمن از اختلافات اينها سوء استفاده کند. برگزاري هفته وحدت، براي اين است.[1]


دنياي اسلام، نيازمند تقريب

امروز دنياي اسلام نيازمند اين تقريب است. در اين تقريب - همـان طـور کـه مکـرر گفته شده- غـرض اين است که فرقه هاي اسلامي، در مقام فکر و اعتقاد به يکديگر نزديک بشوند. اي بسا برخي از تصورات فِرق نسبت به يکديگر، با مباحثه و مذاکره، به استنتاج خوبي منتهي بشود. شايد بعضي از سوء تفاهم ها برطرف و بعضي از عقايد تعديل و بعضي از افکار به طور واقعي به هم نزديک بشود.

البته اگر اين بشود، بسيار بهتر از هر شکل ديگر است. حداقل اين است که بر روي مشترکات تأکيد بشود. اين گفتگوها و مذاکرات، کمترين فايده اش اين خواهد بود. بنابراين، بايد از طرح مسائل تفرقه انگيز خودداري بشود.[2]


قدرتمندان، عامل جنگهاي مذهبي مسلمين

در زمان حـال، براي ايـن که مسلمين با هم متحد و متفق نبـاشند و عليـه هـم کـار کنند، تلاشهـاي مضـاعفي انجـام مي گيرد. اين تلاشها به خصوص از وقتي تشديد پيدا کرده، که نياز مسلمين به وحدت، بيش از هميشه است. به تصور خيلي نزديک به واقعيت، انگيزه تلاشهاي دشمنان اين است که از تحقق آرزوي سيادت و حاکميت اسلام- که امروز به مراحل عملي نزديک مي شود- جلوگيري کنند.

طبيعي است که اگر اسلام بخواهد حاکميت پيدا کند و مسلمين در دنياي اسلام بخواهند به اسلام تمسک کنند؛ با اين اختلافات امکان پذير نيست.[3]


با اتحاد مسلمين، دنياي اسلام سربلند خواهد شد.

يک ميليارد انسان در دنيا هستند که درباره ي خدا و پيامبر و نماز و حج و کعبه و قرآن و بسياري از احکام ديني، با هم يک عقيده دارند؛ يک چند مورد اختلاف هم دارند. اينها بيايند همان چند اختلاف را بگيرند، با هم بجنگند، تا آن کسي که با اصل خدا و پيامبر (ص) و دين و همه چيز مخالف است، کار خودش را انجام بدهد. آيا اين عاقلانه است؟!

ما گفتيم يک عده از علما و متفکران دور هم بنشينند و در سطح علمي و فرهنگي، براي تقريب و نزديک کردن، «مؤسسه التقريب بين المذاهب الاسلاميّه» را به وجود آورند.

چهار مذهب فقهي در اهل سنت هست، مذهب اماميه هست، مذهب زيديه هست، مذاهب ديگر اسلامي هستند. اينهـا بنشيننـد ببيننـد، در مســايـل علمـي و دينـي، چقـدر مي توانند با يکديگر همکاري و کار کنند.

ما اين مرکز را تشکيل داديم. ان شاء الله برادراني که مسئول اين کار هستند و معين شده اند، آن را با قوت دنبال مي کنند. اين کار، کاري است که خداي متعال از آن راضي است و سرنوشت اسلام به اين طور کارهاست.

اگر مسلمين دست در دست هم بگذارند و با هم صميمي باشند، ولو عقايدشان مخالف با يکديگر باشد، اما آلت دست دشمن نشوند، دنياي اسلام سربلند خواهد شد.[4]

.

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 4:26 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

اسم تو نور امـید است و صفای سینه هاست
دین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاست
روز میـلادت شدم مست می عرفان تو
آیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو ...

کارت تبریک هفته وحدت,تصاویر هفته وحدت

 

کارت پستال مذهبی,کارت پستال ویژه هفته وحدت هفته وحدت و ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) و خجسته میلاد امام جعفر صادق(ع) بر تمامی مسلمانان  مبارک باد.کارت پستال هفته وحدت,تصاویر به مناسبت هفته وحدت کارت های ویژه هفته وحدت, تصاویر به مناسبت هفته وحدت کارت به مناسبت هفته وحدت, کارت پستال اینترنتی کارت پستال هفته وحدت, کارت تبریک هفته وحدت تصاویر به مناسبت هفته وحدت, کارت پستال مذهبی

 

 

 

عکس و تصویر هفته وحدت

 

 

 

عکس نوشته جدید تبریک هفته وحدتکارت تبریک هفته وحدت,تصاویر هفته وحدت شعر و متن پیام تبریک هفته وحدت  عکس در مورد هفته وحدت (2)پيامبرصلي الله عليه وآله :
الجَماعَةُ رَحمَةٌ و الفُرقَةُ عَذابٌ
وحدت مايه رحمت، و تفرقه موجب عذاب است.
کارت های ویژه هفته وحدت, تصاویر به مناسبت هفته وحدت کارت پستال ویژه هفته وحدت,کارت پستال هفته وحدت نتیجه تصویری برای هفته وحدتعکس نوشته جدید تبریک هفته وحدتعکس نوشته جدید تبریک هفته وحدت

کارت پستال ویژه هفته وحدت,کارت پستال هفته وحدت

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 10 آذر 1396  ] [ 4:13 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
قم فردا:
 
امار عرصه سیاست کجا ! ارقام میدان رشادت کجا
آمارهایی جالب از جنگ تحمیلی که جایی نخواندید
سبحانی یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس که در این روزها راوی کاروان های راهیان نور است، نتوانسته دل از شب و روزهای عاشقی خود در کنار رزمندگان و شهیدان بکند، وی آمارهای جالبی از جنگ تحمیلی به دست آورده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا به نقل ازثامن، در زمانی که آمار و ارقام نشان دهنده افزایش قیمت سکه و خودرو و دلاردر بازار است،یا به دست آمدن توافق بر سر حقوق ملت ایران به هر قیمت است هنوز انسان هایی وجود دارند که به دنبال آمارهایی از جنس دیگری هستند!

آنهایی که با گذشت 26سال از پایان دفاع مقدس هنوز دغدغه عزیزان همسنگرشان را دارند و نگران از اینکه نکند لاله ها فراموش شوند که وای از فراموشی لاله ها.

آقای سبحانی یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس که در این روزها راوی کاروان های راهیان نور است، نتوانسته دل از شب و روزهای عاشقی خود در کنار رزمندگان و شهیدان بکند، وی آمارهای جالبی از جنگ تحمیلی به دست آورده است.

شاید هرگز نتوان به درد دل رزمندگان جا مانده از رفقایشان پی برد اینکه چرا با وجود مشکلاتی که خیلی از آن رنج می بریم و گاه و بی گاه زبان به اعتراض باز می کنیم  آنها دنبال چیزی هستند که ما از درک آن عاجزیم!؟

آمار جنگ تحمیلی عراق به ایران:

تعداد روزهای جنگ...................................................................................... 2888

تعداد موشک های شلیک شده عراق به سمت ایران........................................ 530فروند

تعداد موشک های شلیک شده ایران به سمت عراق.......................................... 70فروند

تعداد کشتی های مورد هدف قرار گرفته توسط(ایران-عراق_آمریکا)...................... 464کشتی

تعداد کشته های طرفین......................................................................... 450هزار نفر

تعداد کشته عراق..................................................................................250هزار نفر

تعداد مجروحین دو طرف.........................................................................1/5میلیون نفر

تعداد اسیران دو طرف................................................................................90هزار نفر

تانک ها و نفربرهای منهدم شده عراق........................................................2500دستگاه

تانک های منهدم شده ایران.....................................................................1000دستگاه

نفربرهای منهدم شده ایران.......................................................................500دستگاه

کل کشته های عراق در حکومت صدام...........................................................400هزارنفر

مین های کار گذاشته شده توسط دشمن....................................................20میلیون مین

آمار شهدای ایران.................................................................................... 233591نفر

مجروحین دارای پرونده..............................................................................520هزارنفر

آمار شهدا..............................................................................................200018نفر

شهدای قبل از انقلاب................................................................................20هزار نفر

شهدای شیمیایی.......................................................................................10هزارنفر

شهدای بمباران............................................................................................1600نفر

زنان شهیده(3%کل شهدا).............................................................................6400نفر

شهدای متاهل...........................................................................................56000نفر

بیشترین تعداد شهداء در سال65بوده.............................................................41000نفر

شهداء20ساله...........................................................................................30000نفر

شهداء بین 16و 25سال..............................................................................155000نفر

اصفهان به ازای هر144نفر،یک شهید تقدیم کرده.........................................رتبه اول در کشور

قم به ازای هر 148نفر،یک شهید تقدیم کرده.............................................رتبه دوم در کشور

سمنان به ازای هر155نفر،یک شهید تقدیم کرده......................................رتبه سوم در کشور

 

کشور ایران به ازای هر230نفر، یک شهید تقدیم کرده

 

شهداء روحانی............................................................................................2750نفر

شهداء ارتش.............................................................................................47000نفر

جانبازان ارتش(نیروی زمینی،وسرباز)...............................................................126000نفر

جانبازان شیمیایی....................................................................................130000نفر

کل جانبازان(با پرونده و بدون پرونده)..............................................................320000نفر

جانبازان چشمی شدید..................................................................................200نفر

جانبازان شدید ریوی...................................................................................... 400نفر

پایگاه اطلاع رسانی ثامن

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:21 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 
 
فرارو- گرچه خاطرات آزادگان ایرانی گویای رفتار ناشایست زندانبانان و شرایط سخت اردوگاه های آزادگان ایرانی در عراق است اما سربازان عراقی ای که در جنگ توسط سربازان کشورمان اسیر شدند رفتار متفاوتی را تجربه کردند.
 
  به گزارش سرویس عکس و تاریخ فرارو،  پس از پیروزی های ایران در نبرد با رژیم صدام در چند مرحله تعداد زیادی از سربازان عراقی به اسارت نیروهای رزمنده در آمدند. بر اساس آمارها در طول دوران جنگ 72 هزار و 113عراقی در 78 عملیات به اسارت ایران درآمدند که وظیفه نگهداری آنها بر عهده ارتش ایران بود.
 
بنا به توصیه امام خمینی(ره) درباره خوش رفتاری با اسرای جنگی که آنها را "میهمان"ایران خواند اردوگاه های اسرا ضمن خوش رفتاری با آنان باعث شد حدود 15 درصد از مجموعه اسرا، حاضر به بازگشت به کشور خود نشده و در این میان تعداد 7هزار و 500 نفر از آنان، رسماً با صلیب سرخ جهانی مصاحبه کرده و در خواست کتبی مبنی بر عدم تمایل به بازگشت به عراق را به آنها ارائه دهند.
 
پس از جنگ و در سال 1370 کمیته ی سه جانبه ی ایران، عراق و صلیب سرخ مذاکرات خود را در راستای تبادل اسرا نهایی کرد و پس از آن گام های عملی برای آزاد کردن نظامی های عراقی برداشته شد.
 
بر این اساس ایران در سال 69، 37 هزار و 934 نفر و در فاصله‌ي سال‏هاي 70 تا 73، 3 هزار و 824 نفر و در سال‏هاي 74، 75 و 76 نيز يك هزار 514 اسیر را تحويل مقامات عراقي داد. 
 
همچنین در سال 77، 6 هزار و 250 نفر و طي سال‏هاي 78 تا 81 نيز مجموعا 5 هزار و 804 نفر از اسراي عراقي آزاد شدند و نهايتا آخرين گروه از اسراي عراقي كه 59 نفر بودند در ارديبهشت 82 به بغداد بازگشتند.
 
 
اسرای عراقی در جبهه جنوب. عکاس: امیرعلی جوادیان
 
 
اسیر عراقی در جبهه جنوب. عکاس: مهرنوش جعفری
 
 
اسیر عراقی. کاظم اخوان
 
 
اسیر عراقی در جبهه غرب. عکاس: محمد رازدشت
 
 
سرباز زخمی عراقی در جبهه جنوب. عکاس: بهرام محمدی فرد
 
 
سربازان اسیر شده عراقی در جبهه جنوب. عکاس: امیر علی جوادیان
 
 
سرباز عراقی اسیر در جبهه غرب. عکاس: محمد رازدشت
 
 
انتقال سرباز زخمی عراقی از جبهه غرب. عکاس: محمد رازدشت
 
 
کمک رسانی به سرباز اسیر عراقی. عکاس: نعیمی
 
 
انتقال اسرای عراقی از جبهه جنوب. عکاس: امیرعلی جوادیان
 
 
اسرای عراقی در نزدیکی خرمشهر. عکاس: امیر علی جوادیان
 
 
اسرای عراقی در نزدیکی خرمشهر. عکاس: ضیاءالدین معزی
 
 
کمک به مجروحین جنگی عراق. عکاس: امیر علی جوادیان
 
 
کمک به مجروحین جنگی عراق در نزدیکی خرمشهر. عکاس: امیر علی جوادیان
 
 
اسرای عراقی در عملیات محرم. عکاس: علی مجیدی
 
 
اسرای عراقی در عملیات بیت المقدس. عکاس: رضا آقارضی
 
 
اسرای عراقی در جبهه جنوب. عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا
 
 
انتقال اسرای عراقی از جزیره مجنون، عملیات خیبر. عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا
 
 
عملیات والفجر 8. عکاس: مهدی مفخم
 
 
عملیات والفجر 8. عکاس: مجید کریمیان
 
 
عملیات والفجر 8. عکاس: مجید کریمیان
 
 
اسیر عراقی در جبهه جنوب.عکاس: اسماعیل کریمیان
 
 
اسرای عراقی در عملیات والفجر 8. عکاس: فاضلی
 
 
اسرای عراقی در جبهه غرب. عکاس: امیر علی جوادیان
 
 
اسرای عراقی در جبهه غرب. عکاس: احمد ناطقی
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 1. عکاس: عباس زرگر
 
 
اسرای عراقی عملیات کربلای 1. عکاس: علی فریدونی
 
 
اسرای عراقی عملیات کربلای 5. عکاس: احمد ناطقی
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 5. عکاس: سعید صادقی
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 5. عکاس: مجید کریمیان
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 5. عکاس: سعید صادقی
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 5. عکاس: سعید صادقی
 
 
اسرای عراقی در عملیات کربلای 5. عکاس: احمد ناطقی
 
 
 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:18 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

ﺁﻣـــﺎﺭ ﮐــﻠﯽ ﺷــﻬﺪﺍﯼ ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ عراق علیه جمهوری اسلامی ایران

 

 

 

 

ﺁﻣـــﺎﺭ ﮐــﻠﯽ ﺷــﻬﺪﺍﯼ ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ :

? ﺗﻌﺪﺍﺩ ۲۱۳۲۵۵ ﻧﻔــﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺷــﺎﻣﻞ؛
ــ ۱۵۵۰۸۱ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ،
ــ ۱۶۱۵۴ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺣﻤﻼﺕ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎ،
ــ ۱۱۸۱۴ ﻧﻔﺮ ﺩﺭﺣﻮﺍﺩﺙ ﻣﺘﻔﺮﻗﻪ
ــ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮﺍﺭﺩ ۹۸۸۹ ﻧﻔﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ــ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۱۵۵۲۵۹ ﻧﻔﺮ ﻣﺠﺮﺩ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۵۵۹۹۶ ﻧﻔﺮ ﻣﺘﺄﻫﻞ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۷۰۵۴ ﻧﻔﺮ ۱۴ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﮐﻤﺘﺮ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۶۵۵۷۵ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۱۵ ﺗﺎ ۱۹ ﺳﺎﻟﻪ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۸۷۱۰۶ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۲۰ ﺗﺎ ۲۳ ﺳﺎﻟﻪ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۲۲۷۰۳ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۲۴ ﺗﺎ ۲۹ ﺳﺎﻟﻪ،
ــ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۳۰۸۱۷ ﻧﻔﺮ ۳۰ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺑﻮﺩﻩ
ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ
ﮐــﺎﺩﺭ: ۲۳۱۹۹ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۱۶۷۳۸ ﻧﻔﺮ
ﺍﺭﺗﺶ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ
ﮐــﺎﺩﺭ: ۹۰۸۹ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۳۶۹۶۵ ﻧﻔﺮ
ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ
ﮐــﺎﺩﺭ: ۲۹۲۶ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۵۶۷۲ ﻧﻔﺮ
ﺷﻐﻞ ﺁﺯﺍﺩ: ۳۱۶۷۴ ﻧﻔﺮ
ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ: ۳۲۲۷۵ ﻧﻔﺮ
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ: ۲۶۰۸ ﻧﻔﺮ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ۲۷۴۲ ﻧﻔﺮ
ﺑﯿﮑﺎﺭ: ۶۱۲۸ ﻧﻔﺮ
ﺩﻭﻟﺘﯽ : ۲۶۲۹۳ ﻧﻔﺮ
ﺑﺴﯿﺞ ﻭﯾﮋﻩ: ۲۳۲۹ ﻧﻔﺮ
ﺧﺎﻧﻪ ﺩﺍﺭ : ۳۱۳۶ ﻧﻔﺮ
ﮐﻮﺩﮎ : ۲۹۰۶ ﻧﻔﺮ
ﻏﯿﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ: ۴۵۶۴ ﻧﻔﺮ
ﺟﻤـــﻊ ﮐــﻞ : ۲۱۳۲۵۵ ﻧــﻔﺮ …

?ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺷﺮﻭﻉ ﺟﻨﮓ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﻋﺮﺍﻕ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۳۱/ ۶ / ۱۳۵۹ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺎ ۱۲ ﻟﺸﮕﺮ ﺯﺭﻫﯽ، ﻣﮑﺎﻧﯿﺰﻩ، ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻭ ۳۶ ﺗﯿﭗ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺍﺯ ۳ ﻣﺤﻮﺭ
‏( ﺟﻨﻮﺑﯽ؛ ﻣﯿﺎﻧﯽ؛ ﺷﻤﺎﻟﯽ‏) ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .

ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺟﻨﮕﯽ
ــ ۵۴۰۰ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﺎﻧﮓ،
ــ ۴۰۰ ﻗﺒﻀﻪ ﺗﻮﭖ ﺿﺪﻫﻮﺍﺋﯽ،
ــ ۳۶۶ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ،
ــ ۴۰۰ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻠﯽ ﮐﻮﭘﺘﺮ،
ﺑﻪ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﭘﺮﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻭﺳﯿﻊ ﺗﺮﯾﻦ
ﺟﻨﮓ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ‏( ۵ /۱ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺍﻭﻝ، ۲ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺩﻭﻡ ﺑﻮﺩﻩ
ﺍﺳﺖ ‏)
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ
ــ ۱۹ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺰﺭﮒ،
ــ ۱۹ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﻣﺘﻮﺳﻂ،
ــ ۱۲۵ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﮐﻮﭼﮏ،
ﺗﻮﺳﻂ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ۲۸۸۷ ﺭﻭﺯ ‏( ۹۶ ﻣﺎﻩ‏) ﻭ ۸ ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﯿﺪﻩ
ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺩﺭﻃﻮﻝ ﻧﺒﺮﺩ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ ۱۰۰۰ ﺭﻭﺯ ﻧﺒﺮﺩ ﻓﻌﺎﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
ــ ۲۱۳ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ ،
ــ ۱۴۰ ﻫﺰﺍﺭ ﺟﺎﻧﺒﺎﺯ ،
ــ ۳۲۰ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﺠﺮﻭﺡ ،
ــ ۴۰ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﺁﺯﺍﺩﻩ
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۷۲۳۶۳ ﻧﻔﺮ ﻋﺮﺍﻗﯽ ﺍﺳﯿﺮ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ
۳۹۵۱۴۸ ﮐﺸﺘﻪ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۳۶۶ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﻭ ۹۰ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮ ﺳﺮﻧﮕﻮﻥ ﺷﺪﻩ
ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
ــ ۷ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎﺭﻣﺰ ﯾﺎ ﺍﻟﻠﻪ
ــ ۱۳ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﺭﻣﺰ ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ
ــ ۷ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎﻧﺎﻡ ﻋﻠﯽ
ــ ۱۳ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﺯﻫﺮﺍ
ــ ۱۱ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ
ــ ﻭ ۸ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﺭﻣﺰ ﯾﺎ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
ــ ۴۵۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﻤﺪ
ــ ۲۰۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﺩﺭ ﻧﺎﻣﺸﺎﻥ ﮐﻠﻤﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ
ــ ۳۰۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻋﻠﯽ
ــ ۲۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺭﺿﺎ
ــ ۱۳۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ
ــ ۵۴۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻋﺒﺎﺱ
ــ ۴۵۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺍﮐﺒﺮ
ــ ۳۵۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺍﺻﻐﺮ
ــ ۲۳۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻗﺎﺳﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ
ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﺎﻣﻬﺎﯼ ﻣﻄﻬﺮ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ …
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺍﺯ ۲۱۳ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ؛
۱۷۱۲۳۵ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ ﺩﺭﺧﻂ ﻣﻘﺪﻡ،
۱۶۸۷۰ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺍﺛﺮ ﺣﻤﻼﺕ ﻫﻮﺍﺋﯽ ﻭ ﺗﻮﭘﺨﺎﻧﻪ
ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻧﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺟﺒﻬﻪ ﺑﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ …
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ــ ۴۴ ﺩﺭﺻﺪ ﺷﻬﺪﺍ ﺳﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ۱۶ ﺗﺎ ۲۰ ﺳﺎﻝ
ــ ۳۰ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ۲۱ ﺗﺎ ۲۶ ﺳﺎﻝ
ــ ۸ ﺩﺭﺻﺪ ۲۶ ﺗﺎ ۳۰ ﺳﺎﻝ
ــ ۱۸ ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺎﻻﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ …

ﺷـــﺎﺩﯼ ﺭﻭﺣﺸــــﺎﻥ ﺻﻠــــﻮﺍﺕ …

 

اللهم صل علی محمدوآل محمد

 

وعجل فرجهم

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:07 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

آغاز و پایان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران

جنگ ايران و عراق (8 سال) دقيقا از چه تاريخي آغاز شد و پايان يافت و چطوري آغاز شد مثلا به صورت زميني يا موشک باران توسط عراق يا کشور ديگر؟

31 شهريور 1359 با حمله هوايي عراق به چند فرودگاه ايران و تعرض زميني همزمان ارتش بعث به شهرهاي غرب و جنوب ايران، جنگ 8 ساله حكومت صدام حسين عليه ايران آغاز شد. اين جنگ 19 ماه پس از پيروزي انقلاب اسلامي و چند روز پس از آن اتفاق افتاد كه صدام پيمان الجزاير را در برابر دوربين‌هاي تلويزيون بغداد پاره كرد. صدام در نطقي با تأكيد بر مالكيت مطلق كشورش بر اروند رود (كه وي آن را شط‌العرب ناميد) و ادعاي تعلق جزاير ايران به «اعراب» جنگ را در زمين، هوا و دريا عليه ايران آغاز كرد.
اين جنگ در حالي شروع شد كه مردم ايران دوران نقاهت پس از انقلاب را مي‌گذراندند و طبعاً به بازسازي كشور و آرامش و سازندگي مي‌انديشيدند. نيروهاي مسلح نيز به دليل آن كه انتظار جنگ را نداشتند، از آمادگي چنداني براي رويارويي در يك نبرد بزرگ برخوردار نبودند. به همين دلايل، نظاميان عراق در ماههاي اول پس از شروع حمله، موفق شدند چند شهر مرزي را در غرب و جنوب ايران تصرف كنند.
علل آغاز جنگ
گرچه صدام حسين در ساعات مياني 31 شهريور و پيش از صدور فرمان حمله به ايران، موضوع اختلافات مرزي را دليل وقوع جنگ عنوان كرد، اما حتي خود او نيز مي‌دانست اين جنگ مرحله اجرايي نقشه برنامه‌ريزي شده، هدفمند و فرامنطقه‌اي است و دولت بغداد به دليل اختلافات زميني و دريايي خود با ايران، تنها داوطلب اجراي اين نقشه شده است.
واقعيت اين است كه انقلاب اسلامي تنها سبب از بين بردن «جزيره ثبات غرب» در منطقه نشده بود، بلكه تمامي الگوها و هنجارهاي مورد نظر غرب در خاورميانه و خليج فارس را بر هم زده بود. انقلاب اسلامي در برابر نظامهاي لائيكي مورد نظر غرب در منطقه، با صراحت، احياء مذهب را صلا مي‌داد. علاوه بر آن قدرتهاي بزرگ از اين نگران بودند كه ثبات مورد نظر آنان در خاورميانه و همچنين جريان آرام و مطلوب نفت از خليج فارس، با تثبيت انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ايران به خطر افتد. به همين دليل امريكا و اتحاد جماهير شوروي ـ عليرغم اختلافات برخاسته از فضاي جنگ سرد ـ در نارضايي از انقلاب اسلامي ايران موضع يكساني داشتند.
جمهوري اسلامي ايران در طول يك سال و چند ماه قبل از وقوع جنگ تحميلي، با فشارهاي برون مرزي متعددي روبرو شد:
جنگ تبليغاتي، سياسي رواني؛ محاصره اقتصادي؛ بلوكه كردن دارايي‌هاي ايران؛ تهديدات نظامي (مداخله نظامي در طبس و ...)؛ تحريف ماهيت انقلاب اسلامي در عرصه بين‌المللي؛ دامن زدن به تروريسم و ناامني داخلي و حمايت از آن.
هدف از اين اعمال، بدبين ساختن افكار عمومي جهان نسبت به انقلاب اسلامي، جلوگيري از شناسايي سياسي جمهوري اسلامي و فراهم ساختن زمينه هاي جنگ عليه ايران بود. هدف اين بودكه هرگونه برخورد با ايران، در عرصه بين‌المللي، اقدامي در جهت بازگرداندن ثبات و آرامش به منطقه ومطابق خواست جامعه جهاني جلوه كرده و توجيه پذير باشد. هدف اين بود كه نگذارند نهضت امام خميني (ره) به عامل تأثيرگذار در تعيين نظم استراتژيك جهان تبديل شود.
اين گونه اهداف و ديدگاهها نيز نمي‌توانست در چهارچوب اختلافات مرزي و جاه‌طلبي‌هاي صدام تعريف شود. صدام در حقيقت فريب توطئه خارجي را خورد و جاه‌طلبي‌اش محركي براي انتخاب عراق در اجراي اين توطئه بود. البته در كنار اين جاه‌طلبي، صدام انگيزه‌هاي جداگانه‌اي نيز براي جنگ داشت: صدام از تأثير انقلاب اسلامي ايران بر جمعيت 60 درصدي شيعيان عراق نگران بود؛ صدام همانگونه كه خود و دولتمردانش به دفعات اعلام كردند از پيمان الجزيره ناراضي بوده و در پي فرصتي براي لغو آن و حل يكسره اختلافات مرزي دو كشور مطابق ميل خود بود؛ صدام ـ بعدها از زبان سياستمداران عراقي و غير عراقي منتشر شد ـ مايل بود در برنامه نابودي انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ايران و از بين بردن خطرتفكر اسلامي براي استعمارگران، در منطقه پيشقدم شود تا بتواند حمايت دولتهايي را كه با پيروزي انقلاب اسلامي منافعشان خطر افتاده، جلب كند و خود رهبري جهان عرب را به دست گيرد.
به همين دليل بسياري از تحليلگران سياسي، جنگ تحميلي عراق عليه ايران را تهاجمي فرا منطقه‌اي و برخاسته از اراده برون مرزي مي‌شمارند.
البته حوادث بعد نشان داد كه امريكا و يارانش در تبيين واقعيت‌ها، اشتباه كرده و دچار خوش‌بيني شده بودند كه ناشي از ماهيت رخدادهاي سياسي‌ـ اجتماعي و اطلاعات نادرست امريكا بود. امريكا به رغم نظام و سيستم اطلاعاتي‌اش، همچنين حضور طولاني مدت در جامعه ايران، فاقد اطلاعات واقعي بود و توان تبيين صحيح اين اطلاعات را نيز نداشت.
مجموعه اين مسايل، امريكا و هم پيمانانش را به چالشي با جامعه ايران كشاند كه هنوز بعد از گذشت نزديك به سه دهه به پايان نرسيده است. گرچه در اين مدت تحولات زيادي رخ داده، اما به طور قطع آن چه امريكايي‌ها از آن هراس داشتند اتفاق افتاد؛ انقلاب اسلامي ايران در برگرفتن غبار از چهره اسلام و خارج ساختن آن از كنج راكد عبادتگاهها به صحنه سياسي جوامع بشري موفق بود.
تمهيدات صدام براي جنگ تحميلي
صدام كه اساساً با نيت مبارزه با جمهوري اسلامي ايران در 25 تير 1358 با كودتا در عراق به قدرت رسيده بود، از ابتدا از تمامي راههاي ممكن براي به زانو درآوردن انقلاب اسلامي بهره گرفت.
اخراج هزاران ايراني از عراق در نيمه دوم 1358ش.؛ توزيع اسلحه بين عوامل ضد انقلاب حمايت از بمب‌گذاران و طراحي انفجارهاي مكرر در خطوط راه‌آهن و تأسيسات نفتي؛ پناه دادن به ژنرالهاي فراري حكومت پهلوي؛ انتخاب اسامي مجعول براي شهرهاي ايران در نقشه‌ها و كتابهاي درسي (عراق اهواز را «الاحواز»، خرمشهر را «محمره»، آبادان را «عبادان»، سوسنگرد را «خفاجيه» و بالاخره خوزستان را «عربستان» ناميد.1) و الحاق خيالي اين شهر‌ها به قلمرو جغرافيائي عراق؛‌ تحريكات و تجاوزات مكرر مرزي (دهها مورد يادداشت رسمي اعتراض از سوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران به سفارت رژيم عراق در تهران ارسال شده است2)؛ انعقاد قراردادهاي خريد هواپيماهاي ميراژ، ميگ وتوپولف (اين قراردادها پس از پيروزي انقلاب و قبل از جنگ منعقد شده است)؛ تقويت بدون دليل نيروهاي عراقي در مرز مشترك دو كشور و ايجاد موانع از قبيل سنگرهاي بتوني، سيم‌هاي خاردار و ... صدها نمونه ديگر از اقدامات مقدماتي صدام براي فراهم آوردن زمينه يك تهاجم گسترده نظامي عليه جمهوري اسلامي ايران است.
از اين رو هجوم نظاميان عراق به ايران در 31 شهريور 1359، تعجب هيچ يك از محافل سياسي مطلع جهان را برنيانگيخت، چرا كه از تمامي اقدامات يكساله صدام، بوي جنگ به مشام مي‌رسيد.
دولتمردان عراقي از همان ابتداي تجاوزشان تمامي توان سياسي، نظامي و تبليغي خود را براي به زانو درآوردن انقلاب اسلامي ايران به كار بستند. در جبهه سياسي هيأتهاي بسياري را روانه كشورهاي اروپايي، آفريقايي و آسيايي كردند و در اين مأموريت‌ها تلاش داشتند تا اهداف و مقاصد خود در تحميل جنگ به جمهوري اسلامي ايران را، نزد جهانيان توجيه نمايند. در نيمه اول دهه 1360 ش. روزنامه‌ها و رسانه‌هاي ارتباط جمعي امريكا و اروپا مملو از مقالات و گزارشهايي بود كه در آنها، به اهداف و نقشه‌هاي مقامات عراقي در به راه انداختن جنگ و علت حمايت كشورهاي غرب و شرق از آنها اشاره شده بود. در اين مقالات در توصيف اهداف جنگ به سركوب بنيادگرايي در منطقه، توقف صدور انقلاب اسلامي، كاستن از خطر بالقوه براي حكومت صهيونيستي، رفع نگراني دولت‌هاي عرب خليج فارس از قدرت ايران و ... اشاره شده بود.
عراقي‌ها در خلال جنگ، تمام قوانين ومقررات بين‌المللي را زير پا گذاشتند: پيمان الجزاير، پيمان منع كاربرد سلاحهاي شيميايي، پيمان منع حمله به اماكن مسكوني، پيمان مربوط به ضرورت رفتار انساني با اسيران جنگي، پيمان مربوط به ضرورت امنيت هوانوردي، پيمان مربوط به امنيت درياها، و دهها و صدها نمونه ديگر از پيمانها، مقررات و قوانين معتبر بين‌المللي در خلال جنگ تحميلي از سوي عراقي‌ها به زير پا گذارده شد.
بغداد در خلال جنگ تحميلي، از شبكه‌هاي بمب‌ گذار درداخل كشورو در رأس آنها از سازمان مجاهدين خلق (منافقين) حمايت كرد. منافقين كه در فرانسه و بعد در عراق مستقر شدند با سكوت يا حمايت دولت‌هاي ميزبان، بسياري از اقدامات تروريستي عليه مسئولان و افراد عادي كوچه و بازار ايران را در خلال جنگ تحميلي هدايت ‌كردند. ترور مردم عامي و مسئولان نظام، در پاريس و بغداد طراحي و برنامه‌ريزي مي‌شد و در شهرهاي مختلف ايران به اجرا در مي‌آمد. هفتم تير و شهادت آيت‌الله بهشتي و 72 نفر از مسؤولان ايران، هشتم شهريور وشهادت رئيس جمهور رجايي و نخست‌وزير باهنر، شهادت امامان جمعه، ترور مستمر مردم عادي از قبيل كاسب، دانش‌آموز، روحاني و غيره از جمله اقدامات تروريست‌هاي داخلي تحت الحمايه دولت عراق در خلال 8 سال جنگ تحميلي بود.
علاوه بر اين، ابعاد جنگ فقط در مرزها و يا در داخل شهرها به صورت ترورهاي روزمره خلاصه نمي‌شد، بلكه خانه‌هاي مسكوني مردم و مدارس كودكان بي‌دفاع در بسياري از شهرهاي ايران آماج حملات موشكي عراقي‌ها بود و هزاران نفر از تلفات مردمي جنگ ناشي از همين گونه حملات بود. كشتي‌هاي باري و نفتي كه عازم بنادر ايران بودند، در بخش عمده اين 8 سال هدف حملات هوايي عراق در خليج فارس بودند و هواپيماهاي جاسوسي ـ آواكس ـ كه در عربستان مستقر بودند، جنگنده‌هاي عراقي را در هدف‌گيري اين كشتي‌ها ياري مي‌دادند.
حمايتهاي جهاني از صدام
در خلال جنگ تحميلي، عراق از حمايت بي‌دريغ تسليحاتي، مالي و سياسي بين‌المللي برخوردار بود. فرانسه، شوروي، انگلستان و چين درصدر صادر كنندگان اسلحه مورد نياز عراق قرار داشتند، آلمان تأمين كننده عمده جنگ افزارهاي شيميايي عراق بود و دولت‌هاي عرب حوزه خليج فارس تأمين كننده عمده نيازهاي نفتي، مالي و ترابري عراق بودند.
دولت عراق در 1358ش. حدود 12 ميليارد دلار صرف خريد تسليحات كرد، امّا در 1361 توانست در خريد جنگ‌افزار از عربستان سعودي سبقت گيرد و در 1363 ش. بودجه نظامي بغداد از مجموع بودجه نظامي كشور‌هاي عضو شوراي همكاري خليج فارس بيشتر شد. در اين سال عراق 40 درصد درآمدهاي داخلي خود را صرف خريد جنگ‌افزار از امريكا، انگليس، فرانسه و روسيه كرد. هزينه‌اي كه عراق در دهه 1360ش. صرف خريد سلاح از امريكا و اروپا كرد، از هزينه تسليحاتي كشورهاي صنعتي اروپاي غربي در همين دهه بيشتر بود. در اين دهه عراق، دو برابر آلمان غربي بودجه نظامي داشت.3
نه در امريكا، نه در اروپا، نه در روسيه و نه در سازمان ملل، هيچ منعي براي تسليح مداوم عراق به انواع جنگ‌افزارهاي كشتار جمعي در دهه 1360 ش. وجود نداشت. بسياري از اين سلاحها در شرايطي به عراق سرازير مي‌شد كه اين كشور پولي براي خريد آنها نداشته و خود را همه ساله به فروشندگان خود مقروض مي‌ساخت. بسياري از واردات نظامي نيز با صادرات نفتي پاسخ داده مي‌شد.
آمارهاي رسمي نشان مي‌دهد كه شوروي، فرانسه و چين ـ سه عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل ـ به ترتيب درصدر كشورهاي صادركننده سلاح به عراق در دهه 1360 ش. بوده‌اند. در طول اين دهه، 53 % واردات نظامي عراق به ارزش تقريبي 13 ميليارد و 400 ميليون دلار از شوروي تأمين مي‌شد. فرانسوي‌ها نيز با فروش بيش از 5 ميليارد دلار سلاح به عراق در دهه 1360ش. مجموعاً 20 % واردات نظامي عراق را به خود اختصاص داده‌اند. اين رقم در مورد چين نيز به 7% يعني به بيش از يك ميليارد و ششصد ميليون دلار بالغ مي‌شد. 4
در كنار فعاليت مستقيم كارخانجات جنگ افزار سازي وابسته به دولت‌ها، مؤسسات خصوصي مختلف نيز در اين راستا صرفاً جهت كسب درآمد هرچه بيشتر وارد معركه شده و بدون توجه به قوانين داخلي هر كشور در مورد منع صدور ساز و برگ نظامي به كشورهاي درگير جنگ و حتي قوانين و كنوانسيون‌هاي بين‌المللي ناظر بر جلوگيري از توليد و فروش سلاحهاي غير متعارف، عراق را به صورت يك زراد خانه عظيم درآوردند.
اين روند باعث شد كه حكومت بعث نه تنها به پيشرفته‌ترين تجهيزات نظامي در زمينه‌هاي جنگ هوايي و زميني دست يابد، بلكه كارخانجات جنگ افزار سازي متعددي با همكاري كشورهاي مختلف به صورت آشكار و نهان برپا ساخت، به طوري كه طبق گزارش مؤسسات بين‌المللي، در پايان جنگ، عراق پنجمين قدرت نظامي جهان شد.5
در اين جنگ امريكايي‌ها نيز سهم خود را در ياري رساندن به ماشين جنگي صدام و دشمني با جمهوري اسلامي ايران ايفا كردند: در اسفند 1360، نام عراق از فهرست كشورهايي كه واشنگتن از آنها به عنوان «طرفداران تروريسم» ياد مي‌كرد خارج شد و در آذر 1363، امريكا به تحريم سياسي عراق خاتمه داد و روابط سياسي با اين كشور را برقرار كرد. امريكايي‌ها در موارد متعددي هماهنگ با صدام و به طور مستقيم وارد جنگ عليه جمهوري اسلامي ايران شدند. حمله به پايانه‌ها و چاه‌هاي نفتي ايران در خليج فارس و ساقط كردن هواپيماي مسافري ايرباس ايران بر فراز اين منطقه و كشتار 300 مسافر و خدمه آن، دو نمونه از اين حملات بود. اين حوادث در حالي رخ مي‌داد كه ايران مورد تحريم تسليحاتي قرار داشت و اين تحريم با شدت اعمال مي‌شد. «كاسپارواين برگر» ـ وزير دفاع وقت امريكا ـ راجع به تصويب قطعنامه تحريم تسليحاتي ايران با صراحت گفته بود:
«... در صورتي كه قطعنامه تحريم تسليحاتي اجرا شود، ريشه توانايي ايران براي ادامه جنگ به سرعت خشك مي‌شود و در واقع ريشه موجوديت ايران نيز به صورت يك ملت به خشكي مي‌گرايد... 6»
شوراي همكاري خليج فارس كه در 1359 ش. به بهانه همكاري‌هاي اقتصادي، سياسي و نظامي 6 كشور عضو ـ امارات متحده عربي، بحرين، قطر، كويت، عربستان سعودي و عمان ـ به وجود آمد، عملاً كانوني براي گردآوري دلارهاي نفتي منطقه و انتقال آن به بغداد براي تقويت بنيه نظامي عراق شده بود. هنگامي كه جنگ به پايان رسيد، تنها مطالبات نقدي 6 كشور عضو اين شورا از عراق، از مرز 80 ميليارد دلار گذشته بود. اين غير از ميلياردها دلار نفتي بود كه دولتهاي منطقه به ويژه كويت و عربستان از پالايشگاهها و پايانه‌هاي خود به حساب عراق به شركتها و كمپاني‌هاي نفتي غرب فروخته بودند.
شيخ نشينهاي عرب منطقه به مدت يك دهه به مثابه دولتهاي دست نشانده بغداد عمل مي‌كردند. عراقيها دائماً از آنها متوقع بودند و براي جنگ و اقدامات نظامي خود بر سر آنان منت مي‌گذاشتند و رژيمهاي عرب نيز سپاسگزار بعثيها، دلارهاي نفتي‌شان را براي حاكمان بغداد ارسال مي‌كردند؛ همان حاكماني كه دو سال بعد از پايان جنگ تحميلي‌شان بر ايران، در حمله جديد خود به كويت و عربستان تلافي حمايتهايشان را كردند!. به همين دليل، هنگامي كه در تابستان 1369 ش.، صدام، طرح حمله گسترده به كويت را آماده مي‌كرد، كمترين بهايي براي واكنش احتمالي عربستان و ساير شيوخ شوراي همكاري قائل نبود. دولتهاي عرب حوزه خليج فارس در آن سال، در حقيقت پاداش سياست ده ساله خود را در دفاع يكجانبه از صدام دريافت كردند.
ناكامي صدام در دستيابي به اهدافش
ايمان و اعتقاد راسخ رزمندگان ايران به حقانيت انقلاب اسلامي و موج عظيم مردمي كه در قالب «بسيج» براي دفاع از كيان نظام جمهوري اسلامي ايران طي 8 سال دايماً حضور خود را در جبهه حفظ كردند، بزرگترين سرمايه انقلاب و نظام بود و مهمترين نقش را در توقف ماشين جنگي عراق بر عهده داشت.
در بررسي عوامل شكست عراق در دستيابي به اهداف اعلام شد‌ه‌اش، علاوه بر ايمان و اعتقاد رزمندگان ايراني، عوامل ديگر از قبيل نااميدي حاميان صدام از سقوط جمهوري اسلامي ، مردمي شدن جنگ و سرانجام پذيرش قطعنامه 598 از جانب ايران نيز بي تأثير نبود. نتيجه آن شد كه عراقيها 8 سال پس از شروع جنگ در همان نقطه اوليه آغاز قرار داشتند.
«خاوير پرزدكوئه‌يار» ـ دبير كل وقت سازمان ملل ـ نيز در خاتمه جنگ، با انتشار بيانيه‌اي رسماً از عراق به عنوان «شروع كننده جنگ» نام برد. اين بيانيه نيز سندي از مجموعه اسناد حقانيت جمهوري اسلامي ايران درجنگ بود. در خلال اين جنگ هيأتهاي متعدد صلح از سوي سازمان ملل، سازمان كنفرانس اسلامي، اتحاديه عرب و جنبش عدم تعهد براي ميانجي‌گيري به تهران و بغداد سفر كردند كه غالباً داوري آنها به دليل آن كه فاقد اصل بيطرفي و گاهي عاري از عدالت و صداقت بود، به نتيجه‌اي نرسيد. قطعنامه‌هاي منتشره از سوي شوراي امنيت سازمان ملل نيز به استثناي قطعنامه هفتم ـ قطعنامه598ـ كه در تير 1366 به تصويب رسيد، غالباً جانب انصاف و عدالت را رعايت نكرده بود.
قطعنامه 598 نيز عاري از اشكال نبود اما نسبت به ساير قطعنامه‌هاي منتشره، مواضع بيطرفانه‌تري داشت و جمهوري اسلامي ايران عليرغم بي‌ميلي اوليه سرانجام در تير 1367 آن را رسماً پذيرفت. روز 29 مرداد 1367 از سوي سازمان ملل آتش بس اعلام شد و به تدريج آتش جنگ در جبهه‌ها خاموش گرديد. با اين همه هنوز اكثر بندهاي قطعنامه 598 اجرا نشده است.
قسمتي از پيام امام خميني(ره) راجع به قطعنامه 598 و شرايط سياسي آن روز چنين است:
... من با توجه به نظر تمام كارشناسان سياسي و نظامي سطح بالاي كشور كه به تعهد و دلسوزي و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم و در مقطع كنوني آن را به مصلحت انقلاب و نظام مي‌دانم و خدا مي‌داند كه اگر نبود انگيزه‌اي كه همه‌ما و عزت و اعتبار ما بايد در مسير مصلحت اسلام و مسلمين قرباني شود، هرگز راضي به اين عمل نمي‌بودم و مرگ و شهادت برايم گواراتر بود...
... خوشا به حال شما ملت، خوشا به حال شما زنان و مردان، خوشا به حال جانبازان و اسرا و مفقودين و خانواده‌هاي معظم شهدا و بدا به حال من كه هنوز مانده‌ام و جام زهر آلود قبول قطعنامه را سركشيده‌ام و در برابر عظمت و فداكاري اين ملت بزرگ احساس شرمساري مي‌كنم، و بدا به حال آنان كه در اين قافله نبودند، بدا به حال آنهائي كه از كنار اين معركه بزرگ جنگ و شهادت و امتحان عظيم الهي تا به حال ساكت، بي تفاوت و يا انتقاد كننده و پرخاشگر گذشتند.7
به اين ترتيب جنگي كه در 31 شهريور 1359 توسط همة ظالمان جهان و به دست صدام بعثي به جمهوري اسلامي ايران تحميل شد، بدون دستيابي آنان به اهدافشان، در تابستان 1367 ش. به پايان رسيد.
پي‌نويس:
1 ـ تحليلي بر جنگ تحميلي عراق عليه ايران؛ انتشارات وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران.
2 ـ همان.
3 ـ‌ روزنامه جمهوري اسلامي؛ 31 شهريور، دوم و سوم مهر 1370ش؛ «صادر كنندگان مرگ».
4 ـ‌ همان.
5 ـ‌ گزارش آماري مؤسسه بين‌المللي صلح استكهلم ؛ 1989 م.
6 ـ فرآيند جنگ تحميلي؛ اداره كل پژوهش معاونت سياسي صدا و سيما.
7ـ صحيفه نور؛ جلد 20 ؛ ص 239.
(منبع : موسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي) (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبري، كد: 189/100119849)

 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 11:00 PM ] [ احمد ]
نظرات 0


غزل
امام زمان عج  

آقا بیا که بی تو پریشان شدن بس است
از دوری تو پاره گریبان شدن بس است
 
 کنعان دل، بدون تو شادی پذیر نیست
یوسف! ظهور کن که پریشان شدن بس است
 
یعقوب دیده‌ام چه قَدَر منتظر شود؟
یعنی مقیم کلبه‌ی احزان شدن بس است
 
گریه... فراق... گریه ... فراق... این چه رسمی است؟!
دیگر بس است این همه گریان شدن بس است
 
موی سپید و بخت سیاه مرا ببین
دیگر بیا که بی سر و سامان شدن بس است
 
تا کی گناه پشت گناه ایّها العزیز؟
تا کی اسیر لذّت عصیان شدن ... بس است
 
خسته شدم از این همه بازی روزگار
مغلوب نفس خاطی و شیطان شدن بس است
 
سر گرم زندگی شدنم را نگاه کن
بر سفره‌های غیر تو مهمان شدن بس است
 
یک لحظه هم اجازه ندادی ببینمت
گفتی برو که دست به دامان شدن بس است
 
باشد قبول، می‌روم امّا دعای تو ...
... در حقّ من برای مسلمان شدن بس است
 
دست مرا بگیر که عبدی فراری‌ام
دست مرا بگیر، گریزان شدن بس است
 
اِحیا نما در این شب اَحیا دل مرا
دل مردگی و این همه ویران شدن بس است
 
آقا بیا به حقّ شکاف سر علی
از داغ هجرت، آتش سوزان شدن بس است

 

 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 10:58 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

"باسمه تعالی"

 

 

 

 

به بهانه سی ویکمین سالگرد اعزام نیروهای بسیج باسپاه یکصدهزارنفری محمد(ص)به جبهه های حق علیه باطل؛
    درست سی  ویک سال پیش در چنین روزی، هشتم آذرماه  سال 1365 هجری شمسی درقالب سپاه یکصدهزار نفری حضرت محمد (ص)ازمنطقه کوهسرخ به شهرستان کاشمر وازانجا به مشهد مقدس وازمشهدمقدس بوسیله قطار به تهران وازتهران بوسیله اتوبوس به منطقه جنگی جنوب ،استان خوزستان و اهواز منتقل شدیم ودرلشکر پنجاه و پنج ویژه شهدا که آنزمان ازکردستان به منطقه جنوب آمده بود سازماندهی شدیم.،تعداد دهها نفر ازروستای کریز بامابودند.و همزمان با عملیات های کربلای چهاروپنج درمنطقه بودیم وشهدا ی زیادی تقدیم اسلام وانقلاب اسلامی نمودیم منجمله دوسرداربنامهای شهیدحاج محمد علی صادقی طرقی و محمد یزدانی کریزی که پسرخاله وهمرزم بودندوفرمانده ومعاون گردان کوثر لشکر بیست و یک امام رضا عليه السلام خراسان که درنوزدهم ديماه همان سال درعمليات کربلای پنج به شهادت رسید ند. روحشان شاد،یادشان گرامی و راهشان پررهرو باد.
     
    احمد اسماعیلی کریزی

 
        #کاشمر#کوهسرخ 


کربلاسپاه محمد(ص)می آید...

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 7:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 کاسبان زمان جنگ

⏪آیت‌الله هاشمی گفت: موسوی به جبهه‌ها کمک نمی‌کند
روایت رفیق دوست از هدر دادن ۹۰ میلیون مارک پول جبهه‌ها توسط بهزاد نبوی

🎙رفیق‌دوست در گفتگویی با مجله صبح قریب:

آقای هاشمی من را از جنگ کنار کشید. آن زمان من وزیر سپاه بودم که صبح می‌رفتم و پشت میز می‌نشستم و چای می‌خوردم و ... خدا رحمت کند آقای هاشمی را؛ به من گفت این دولت هم شعار جنگ می‌دهد اما تمام قد به جبهه‌ها کمک نمی‌کند.

من در جنگ تصمیم گرفتم سپاه را از نظر خودرویی یک پله بالاتر ببرم. ما رفتیم 5 هزار بنز 911 را با قیمت هر دستگاه 49 هزار مارک با اشمیت پیش قرارداد کردیم و به ایران برگشتیم. 

برای اینکه بتوانیم اینها را بخریم باید وزارت صنایع سنگین مهر عدم ساخت می‌زد ولی گفت نمی‌زنم؛ گفتند باید بیایید از ما 67 هزار مارک بخرید.

بین ما و آقای نبوی دعوا شد. من یک نامه‌ به آقای موسوی نوشتم که احتمالا کپی نامه را هم داشته باشم ولی آقای مهندس موسوی نوشتند که وزارت سنگین اقدام کند. یعنی 90 میلیون مارک از بودجه جنگ به جیب وزارت صنایع سنگین رفت٬ یعنی 90 میلیون مارک از بودجه جنگ به جیب وزارت صنایع سنگین رفت.آقای نبوی در مورد این چیزی نمی‌گوید اما راجع به آن توالت صحرایی می‌گوید!

منبع: دوماهنامه "صبح قریب"


‌بیداری ملت

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 7:01 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

برای خداوند فرقی ندارد که تو 
برایش نماز بخوانی یا نه ؛
برایش روزه بگیری یا نه 
فرقی ندارد 
چقدر برای عزیزانش ضجه زده باشی

اما اینها برای من و تو فرق می کند
و این فرق زمانی شروع شد که 
من و تو بر سر خدایمان جدل کردیم ، 
من گفتم من با ایمان ترم 
و تو گفتی من!
و فراموش کردیم که 
خدای هر دویمان یکی‌ست 

خداوند عارف عاشق می خواهد 
نه مشتری بهشت.

 الهی قمشه‌‌ای
 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 7:00 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

مدیرعامل آستان امامزاده حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) خبر داد

سفر حجت‌الاسلام رئیسی به شهرستان کاشمر در سالروز شهادت آیت‌الله مدرس (ره)

خبرگزاری فارس: سفر حجت‌الاسلام رئیسی به شهرستان کاشمر در سالروز شهادت آیت‌الله مدرس (ره)

مدیرعامل آستان امامزاده حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) گفت: حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی به‌منظور شرکت در مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله مدرس(ره) به کاشمر سفر می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، حمزه سپهریان امروز در جلسه ستاد بزرگداشت هشتادمین سالگرد شهادت آیت‌الله مدرس (ره) که با حضور امام‌ جمعه و جمعی از مسؤولین کاشمر در بیت امام‌ جمعه شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: برنامه ویژه هشتادمین سالگرد شهادت اسوه سیاست و دیانت آیت‌الله سید حسن مدرس (ره) از غروب 9 آذرماه آغاز و تا غروب روز جمعه ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم دعای کمیل در جوار زیارتگاه آقای شهید و سخنرانی در راستای معرفی شخصیت و اندیشه‌های ناب این مجاهد نستوه تاریخ، یادآور شد: با هماهنگی‌های انجام‌شده دعای روح‌بخش ندبه در صبح آدینه 10 آذرماه با حضور باشکوه مردم کاشمر قرائت و از شبکه اول سیما به‌طور زنده پخش می‌شود.

مدیرعامل آستان امامزاده حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس و زیارتگاه شهید مدرس (ره) کاشمر با اشاره به برگزاری مراسم سالگرد در 10 آذرماه با حضور مسئولین کشوری، استانی، شهرستانی و اقشار مختلف مردم کاشمر، بیان کرد: حجت‌الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی با حضور در کاشمر در این مراسم سخنران می‌کند.

وی همچنین با اشاره به پخش زنده تلویزیونی عطر عاشقی با حضور حجت‌الاسلام پناهیان از جوار زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس از شبکه پنج سیما، متذکر شد: پیکر سید جلیل‌القدر شهید آیت‌الله مدرس در این شهرستان مهمان است و جا دارد مراسم بزرگداشتشان و جایگاه این شخصیت عالی‌قدر برگزار شود.

سپهریان با بیان اینکه آستان قدس رضوی تاکنون اقدامات مختلف عمرانی و فرهنگی زیادی در این مجموعه انجام داده است یادآور شد: سعی و تلاش ما بر این است که با فراهم کردن شرایط لازم، زمینه را برای بهره‌مندی زائران و مجاوران از خدمات و امکانات مجتمع فرهنگی زیارتگاه شهید مدرس فراهم کنیم.

انتهای پیام/ذ

 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 5:01 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی به کاشمر می آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در سالروز شهادت آیت‌الله مدرس(ره)

تولیت آستان قدس رضوی مهمان مردم کاشمر است.

مدیرعامل آستان امامزاده حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس(ره) گفت: حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی به‌منظور شرکت در مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله مدرس(ره) به کاشمر سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، حمزه سپهریان در جلسه ستاد بزرگداشت هشتادمین سالگرد شهادت آیت‌الله مدرس(ره) که با حضور امام‌جمعه و جمعی از مسئولین کاشمر در بیت امام‌جمعه شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: برنامه ویژه هشتادمین سالگرد شهادت اسوه سیاست و دیانت آیت‌الله سید حسن مدرس(ره) از غروب ۹ آذرماه آغاز و تا غروب روز جمعه ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم دعای کمیل در جوار زیارتگاه آقای شهید و سخنرانی در راستای معرفی شخصیت و اندیشه‌های ناب این مجاهد نستوه تاریخ، یادآور شد: با هماهنگی‌های انجام‌شده دعای روح‌بخش ندبه در صبح آدینه ۱۰ آذرماه با حضور باشکوه مردم کاشمر قرائت و از شبکه اول سیما به‌طور زنده پخش می‌شود.

مدیرعامل آستان امامزاده حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس و زیارتگاه شهید مدرس(ره) کاشمر با اشاره به برگزاری مراسم سالگرد در ۱۰ آذرماه با حضور مسئولین کشوری، استانی، شهرستانی و اقشار مختلف مردم کاشمر، بیان کرد: حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی با حضور در کاشمر در این مراسم سخنرانی می‌کند.

وی همچنین با اشاره به پخش زنده تلویزیونی عطر عاشقی با حضور حجت‌الاسلام پناهیان از جوار زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس از شبکه پنج سیما، متذکر شد: پیکر سید جلیل‌القدر شهید آیت‌الله مدرس در این شهرستان مهمان است و جا دارد مراسم بزرگداشتشان و جایگاه این شخصیت عالی‌قدر برگزار شود.

سپهریان بابیان اینکه آستان قدس رضوی تاکنون اقدامات مختلف عمرانی و فرهنگی زیادی در این مجموعه انجام داده است یادآور شد: سعی و تلاش ما بر این است که با فراهم کردن شرایط لازم، زمینه را برای بهره‌مندی زائران و مجاوران از خدمات و امکانات مجتمع فرهنگی زیارتگاه شهید مدرس فراهم کنیم.

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 4:58 PM ] [ احمد ]
نظرات 0


 همیشه یادتان باشد که
 زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن

 لبخند زیباترین آرایش هر فرد است
و امید و مثبت‌اندیشی کلید خوشبختی

 زندگی کوتاه‌تر از آن است که خود را بخاطر مسائل بی‌ارزش دچار استرس کنید.

 از همه لحظه‌های عمرتان لذت ببرید
کمتر قضاوت کنید و بیشتر بپذیرید

 و مادامی که به کسی آسیب نمی‌رسانید همانگونه که دوست دارید زندگی کنید.

 و اهمیت ندهید که دیگران درباره شما چگونه فکر می‌کنند و چه می‌گویند...
 

 

 

  • baghdasht1.blogfa.com

    _____________________

       barrud.rasekhoonblog.com 

    _____________________
        #کاشمر#کوهسرخ #کریز

    ___________________

     #خراسان رضوی: 

    احمداسماعیلی کریزی

    _____________________

    " اینستاگرام"

    baghdashtkariz33828
    ____________________

     

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 9 آذر 1396  ] [ 4:56 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 16 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4061521 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب