صلّي
الله عليــــــــك يـــــا علي بن مـوســـــي الـــرّضا
السّلام عليك ايّها الامام الرّئوف
بنام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست
آنگاه که بارش نعمات الهی بر سر مخلوقات عالم ریزش دارد ، فردایی به زیبایی وصف ناشدنی در پرده ی طبیعت بر تابلوی حیات ، نقاش چیره دست در برابر چشمان ما به تصویر خواهد کشید که نامش بهار است . ..... و اینک بهار در راه است و صدای پای او بر گوش جان شنیده می شود . ترنم دل انگیزی که طراوت و شادابی را به انسان هدیه می کند ، بهار روح افزایی که کالبد آدمی را حیاتی دوباره می بخشد و دل را قرین صفا و دوستی می سازد . فصلی که سرآغاز پویندگی و بالندگی است ، سر سبزی و خرمی را به دنبال دارد . پاکی و پاکیزگی درونمایه ی اوست . بهار سرشار از زیباییهاست ، فصل رویش گل امید و آرزوهاست ، فصل قشنگ خداست ، فصل سبزه و شکفتن گلهاست فصل به بار نشستن شکوفه های عشق و محبت است ، فصل آواز چکاوک هاست ، در فراسوی باغ و بستانها . فصل حرکت و پویایی در مدار زندگیست ، فصل احیاء زمین و تلنگر زمان ، فصل بهره برداری از زیباییهای قابل رویت ، فصل ظهور پدیده های نوین آفرینش ، فصل مصفّا شدن روح و جان ، فصل سیرو سفر ، فصل آشتی با مناظر رویایی طبیعت .
فصل پناه آوردن به دامان سر سبز طبیعت ، فصل خوبیها و نیک اندیشی هاست ، و چه نیکوست که ما هم همزمان با این سیر طبیعی خدادادی ، علاوه بر خانه تکانی دل از غبارتیره گیها ، درون خویش را در چشمه سار صاف و زلال بهاری شستشو داده تا جلوه ی جمال و جلال الهی را بهتر دیده و رمز و راز این ایام را با شناختی بیشتر درک نماییم که :
برگ درختان سبز در نظر هوشیار هر ورقش دفتری است معرفت کردگار
در آستانه ی ورود به استقبال بهار رفته ، از سویدای دل ، همنوا با پاک دلان و زنده دلان ، از پروردگار مهربان که خالق زیبایی است و آن را دوست میدارد استعانت جسته در هنگام حلول سال نو بخوانیم :
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حوّل حالنا الی احسن الحال
همواره دلهای سبزتان بهاری باد
دل جمله حكایت از بهار تو كند
جان جمله حدیث لاله زار تو كند
مستی ز دو چشم پر خمار تو كند
تا خدمت لعل آبدار تو كند
بیا به صدای چكاوك ها گوش كنیم كه آمدن بهار را نوید میدهند
بیا به صدای جویبار گوش كنیم كه از جاری بودن زندگی خبر میدهد
بیا ، عطر شكوفه های سیب را استشمام كنیم
بیا به سبزی سبزه ، نگاه كنیم
بیا با تیك تاك ساعت ، خاطراتمان را مرور كنیم
بیا هر آنچه خاطرمان را آزرد ، با دست نسیم عشق پاك كنیم
بیا به هم سخاوتمندانه سلام كنیم ، بیا خانه دل را با نام دوست آذین كنیم
بیا سردی نگاه را از چشمانمان دور كنیم ، بیا تا آتش عشقمان را هر دم سوزان كنیم
بار خدایا . . .
از تو میخواهم كه مرا عفو كنی
اگر دستی نیازی را پس زدم ، مرا عفو كنی ... اگر چشمی را گریاندم مرا عفو كنی
اگر خاطری را آزردم مرا عفو كنی ... اگر دلی را رنجاندم مرا عفو كنی
برای تمام كاستی هایم مرا عفو كنی ، مرا عفو كنی
دوست من بیا از هر آنچه در سال 88 گذشت خاطره سازیم
قلم عشق برداریم و برای هر آنچه كه میخواهد در سال 89 بر ما بگذرد عاشقانه بنویسم
هر روزتان نوروز ، نوروزتان پیروز
و
فرا رسیدن بهار بر شما مبارك باد
::شعر - عید نوروز 1389::
همه حتما با این دو بیت شعر آشنایی دارن ....
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد
چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد

ادامه مطلب

آن مرد مهربان و بذله گو الآن به آدمی ترسناک و عصبی مزاج تبدیل شده است. زن هر چه که به ذهنش می رسید و هر راهی را که می دانست رفت اما دریغ از اینکه چیزی عوض شود.
روزی به ذهنش رسید به نزد راهبی که در کوهستان زندگی می کند برود تا معجونی بگیرد و به خورد شوهرش دهد، شاید چاره ای شود ! از اینرو بود که زن راه سخت و دشوار کوهستان را پیش گرفت و بعد از ساعتها عبور از مسیرهای سخت، خود را به کلبه ی راهب رساند، قصه ی خودش را به او گفت و در انتظار نشست که ببیند چه معجونی را برایش می سازد.
ادامه مطلب
این پیام را نگه ندارید .
1 به مردم بیش از آنچه انتظار دارند بدهید و این کار را با شادمانی انجام دهید .
2 با مرد یا زنی ازدواج کنید که دلبسته ی گفتگو کردن با او هستید. زیرا هنگامی كه پیرتر می شوید، مهارت های مصاحبه مانند دیگر مهارت ها بسیار برجسته می شوند .
ادامه مطلب
ملا نصرالدین هر روز در بازار گدایی میكرد و مردم با نیرنگ٬ حماقت او را دست میانداختند. دو سكه به او نشان میدادند كه یكی شان طلا بود و یكی از نقره. اما ملا نصرالدین همیشه سكه نقره را انتخاب میكرد. این داستان در تمام منطقه پخش شد. هر روز گروهی زن و مرد میآمدند و دوسكه به او نشان می دادند و ملا نصرالدین همیشه سكه نقره راانتخاب میكرد. تا اینكه مرد مهربانی از راه رسید و از اینكه ملا نصرالدین را آنطور دست میانداختند٬ ناراحت شد. در گوشه میدان به سراغش رفت و گفت: هر وقت دو سكه به تو نشان دادند٬ سكه طلا را بردار..اینطوری هم پول بیشتری گیرت میآید و هم دیگر دستت نمیاندازند. ملا نصرالدین پاسخ داد: ظاهراً حق با شماست٬ اما اگر سكه طلا را بردارم٬ دیگر مردم به من پول نمیدهند تا ثابت كنند كه من احمق تر از آنهایم. شما نمیدانید تا حالا با این كلك چقدر پول گیر آوردهام.
شرح حكایت
(دیدگاه بازاریابی استراتژیک)
ادامه مطلب
خودروی نیمه مکانیکی، پرتره زنبور عسل و موبایل مکانیکی از جمله بخشهای گزارش تصویری این هفته قاب دانش هستند. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، مردان نقاب داری که در تصویر زیر دیده می شوند تکنسینهای مرکز هوافضای Ball و ناسا در مرکز فضایی مارشال هستند که آزمایش بر روی بخشهای ابتدایی آینه تلسکوپ جیمز وب را به عهده دارند.
|
ادامه مطلب
دستگاه عظیم تداخل سنج امواج گرانشی "ویرگو" که در نزدیکی شهر پیزا واقع شده است با هدف درک آنچه که در ابتدای تشکیل جهان رخ داده است در جستجوی امواج گرانشی است که از اعماق کیهانی به زمین می رسند. خبرنگار مهر از این تاسیسات بازدیدی کرده است که تصاویر ماحصل این بازدید در زیر می آید. | |
|
ادامه مطلب
.: RASEKHOON.NET:.