تاريخ : پنج شنبه 12 فروردین 1389  | 1:04 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian


اگر بخواهیم مروری سریع بر سیستم‌های عامل در دوران‌های مختلف تاریخ داشته باشیم، نیاز نیست خیلی دور برویم. تاریخ سیستم عامل را می‌توان به چند دوره زیر تقسیم كرد:‌


- تا دهه 70، اشتراك زمانی (1 كامپیوتر و چند كاربر)

- دهه 80، كامپیوتر شخصی (1 كامپیوتر برای هر كاربر)
- از دهه 90، محاسبات موازی (تعداد زیادی كامپیوتر برای هر كاربر)
تا پایان دهه 80، كامپیوترها بزرگ و سنگین بودند و در مركز كامپیوتر كار می‌كردند. بسیاری از سازمان‌ها فقط یك كامپیوتر داشتند. در اواخر دهه 80، قیمت‌ها تا حدی پایین آمد كه هر نفر می‌توانست یك كامپیوتر شخصی داشته باشد. این ماشین‌ها حتی قابلیت شبكه كردن با یكدیگر را نیز داشتند. به‌این ترتیب، از اوایل دهه 80 امكان اشتراك‌گذاری فایل‌ها و دسترسی از راه دور به منابع سیستمی مختلف ایجاد شد.
امروزه برخی سیستم‌ها بیش از یك پردازنده را به‌ازای هر كاربر ارائه می‌دهند. حالا این می‌تواند به‌شكل چند كامپیوتر موازی باشد و یا حتی تعداد زیادی از پردازنده‌ها كه در یك جامعه كوچك با یكدیگر كار می‌كنند.
چنین سیستم‌هایی را سیستم‌های موازی یا سیستم‌های كامپیوتری توزیع‌شده می‌گویند. این سیستم‌ها این سوال را در ذهن می‌آورند كه چه‌نرم‌افزارهایی می‌تواند در این سیستم‌ها به‌كار گرفته شود. برای پاسخ به این سوال، گروهی تحت هدایت پروفسور تنن‌باوم در دانشگاه وریژه هلند گرد هم آمده و از سال 1980 تاكنون در مورد سیستم‌های توزیع شده تحقیق می‌كنند.

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 12 فروردین 1389  | 12:59 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
در این ترفند قصد داریم روش های بسیار جالبی را به شما معرفی كنیم كه با استفاده از آنها میتوانید سیستم خود را تنها با استفاده از چند كلید موجود بر روی صفحه كلید Standby ، Hibernate ، Logoff ، Restart ، Shutdown و Switch User نمایید. لازم به ذكر است كه كمتر كسی از این ترفندها آگاه است و همچنین با استفاده از آنها میتوانید سرعت كار با كامپیوتر را بیشتر كنید.
بدین منظور:
برای Shutdown كردن:


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 11 فروردین 1389  | 7:09 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

یکروز وقتى کارمندان به اداره رسیدند، اطلاعیه بزرگى را در تابلوى اعلانات دیدند که روى آن نوشته شده بود:

 «دیروز فردى که مانع پیشرفت شما در این اداره بود درگذشت. شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه که ساعت ١٠ در سالن اجتماعات برگزار مى‌شود دعوت مى‌کنیم.»


در ابتدا، همه از دریافت خبر مرگ یکى از همکارانشان ناراحت مى‌شدند امّا پس از مدتى، کنجکاو مى‌شدند که بدانند کسى که مانع پیشرفت آن‌ها در اداره مى‌شده که بوده است.


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 11 فروردین 1389  | 6:49 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

http://i19.tinypic.com/538dvfn.jpg


ما باید یاد بگیریم که هر کسی را با هر توانایی و شرایطی بپذیریم. یعنی زمانی که با او صحبت می‌کنیم به جز موضوع بحث و یا مشکل به چیز دیگری توجه نکنیم و سوگیری نداشته باشیم. این یعنی پذیرش بی‌قید و شرط. ‌


‌* صداقت و همرنگی ‌

باید رابطه‌ای را ایجاد کنیم که صداقت و همرنگی جزء ارکان اصلی آن باشد. باید این اطمینان را به فرد بدهیم که همه حرفهایی که زده می‌شود، همه با صداقت است و دروغی وجود ندارد. باید جوی به وجود آوریم که اعتماد و اطمینان در آن حاکم باشد و فرد بداند که این حرفها از ته دل گفته می‌شود و همچنین این اطمینان را به مخاطب بدهیم که این حرفها به گونه راز هیچ گاه بر ملاء نمی‌شود و اگر جایی هم بازگو شود با اجازه خود شماست. ما باید آن قدر در این کار تمرین کنیم و این جو اطمینان و اعتماد را به وجود بیاوریم که شکی باقی نماند. ‌


‌* همدلی، همدردی ‌

سعی کنیم با او همدردی کنیم، خودمان را جای او بگذاریم و احساسش را درک کنیم با توجه به این که احساس انتقال دادنی نیست ولی با اندکی سعی می‌توانیم در جایگاه فرد قرار بگیریم. این بدان معنا نیست که اگر فرد به اندازه‌ای ناراحت است که گریه می‌کند ما هم با او گریه کنیم، بلکه با حالت غمگینی خود می‌توانیم حالت غم‌انگیز او را درک کنیم. بعضی اوقات می‌توانیم با سر تکان دادن، حرفهای او را تأیید کنیم و حتی با تکرار حرف او می‌توانیم به او بفهمانیم که به حرفهایش گوش می‌دهیم. ‌ارد بزرگ نظری کامل در این مورد بیان می دارد : تنها راه ماندگاری هر مراوده دوستانه ایی ، رسیدن به ساختاری مشترک است .
در پایان این ارکان چیزی که خیلی مهم است دوری از پیش داوری است. نباید قبل از صحبت با مخاطب، درباره او نظر دهیم و همچنین نباید در نتیجه‌گیری بحث، سوگیری داشته باشیم. یعنی نظر خودمان را القاء کنیم و جمع‌بندی بحث را فقط از آن جنبه که خودمان می‌بینیم انجام دهیم. علاوه بر مسائلی که ذکر شد عواملی دیگر در یک ارتباط مؤثر وجود دارد.از جمله اینکه ما باید یک ارتباط غیرکلامی با مخاطب به وجود آوریم. خود این ارتباط به 3 دسته تقسیم می‌شود: ‌

‌1) وضع بدنی ‌
‌2) ارتباط چشمی ‌
‌3) لبخند ‌
الف) وضع بدنی ‌

هنگامی که افراد از لحاظ هیجانی آرمیده‌اند، گرایش به آن دارند که در وضعیت راحت و آرامی ایستاده یا بنشینند. دستها به حالت باز هستند. یعنی، در هم گره نشده‌اند. هنگامی که از لحاظ هیجانی عصبی و ناراحت‌اند، در حالتی ناآرام، با دستانی به هم فشرده و گره خورده گویی که در برابر باد مقاومت می‌کنند، می‌ایستند یا می‌نشینند. وضعیت آرام یا هیجانی احتمالا از سوی دیگران به عنوان علامتی دال بر علاقه یا بی‌علاقگی نسبت به آنها تلقی می‌شود، خم شدن به سمت جلو با حالتی که زاویه ملایمی دارد، شاید علاقه‌مندی یا توجه است. تکیه به عقب و زاویه باز نسبت به جلو علامت بی‌علاقگی یا علاقه کم است. خم شدن به سمت جلو و همراه با حالت خودمانی و گشوده به طرف مقابل این علامت را می‌دهد که به صحبت خود ادامه دهد. ‌


ب) ارتباط چشمی ‌

هنگامی که کسی مشغول شنیدن است، نسبت به زمانی که مشغول صحبت است، تماس چشمی بیشتری برقرار ساخته و آن را حفظ می‌کند. همین طور زمانی که کسی طرف مقابل را دوست دارد، ارتباط چشمی بیشتری برقرار می‌شود. افزایش تماس چشمی (اما نه خیره شدن، که ممکن است علامت مخالفت و عناد تفسیر شود) می‌تواند علامتی برای تشویق دیگری باشد. دوختن چشمها به کف اتاق می‌تواند علامتی باشدبرای آن که دیگری حرف خود را قطع کند. افزایش تماس چشمی نیز می‌تواند نشانه صمیمیت باشد. اما، خیرگی دائمی ممکن است باعث ناراحت کردن طرف مقابل شود. ‌

ج) لبخند ‌

افرادی که لبخند می‌زنند، معمولا جذاب‌تر از افراد دیگر درجه بندی می‌شوند، حتی زمانی که به افراد درجه‌بندی‌ کننده بگوییم مواظب تأثیر لبخند بر ارزیابی خود باشند. ‌


‌* استفاده از علائم غیرکلامی برای بهبود ارتباط ‌

به یک معنا، مهارت‌های خوب گوش فرا دادن را می‌توان مهارت‌های خوب تماشا کردن دانست. اگر به علائم غیرکلامی طرف مقابل توجه کرده و آن را درست تفسیر کنید، می‌توانید پیام کلی آن فرد را کاملتر درک نمایید. به عنوان یک شنونده، زبان بدنی شما پیام‌هایی به گوینده ارسال می‌دارد. شما می‌توانید مقداری اعتماد ارائه کرده و فضایی فراهم آورید که نشان می‌دهد خواهان شنیدن آن چیزی هستید که او می‌خواهد به شما بگوید. چنین وضعیتی با استفاده از حالت بدنی باز و آرمیده، تمایل به سوی جلو، تماس چشمی خوب و تکان دادن سر در زمانهای مختلف بدست خواهد آمد. ‌

به یک معنای دیگر، مهارت‌های خوب صحبت کردن عبارتند از مهارت‌های خوب رفتار کردن. شاید بخواهید از این موضوع مطمئن شوید که نکند زبان بدنی شما به جای تقویت پیام کلمات‌تان آن را تضعیف می‌کند، اگر شدت آهنگ صدایتان را متوسط کرده و تماس چشمی خوبی برقرار کنید، شاید احتمال جدی گرفتن تقاضای شما بیشتر شود. اما صدای آرام با چشمانی روبه پایین چنین حالتی را ندارد.علائم غیرکلامی می‌توانند مانع ارتباط روشن و صریح شوند. اما این نیز درست است که آنها می‌توانند صراحت یک ارتباط را تسهیل کنند.‌







نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 11 فروردین 1389  | 6:26 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

http://itnevesht.files.wordpress.com/2007/09/549uwjo.jpg


برای حفظ سلامتی باید رژیم مناسب غذایی داشته باشیم ارد بزرگ اندیشمند معاصر می گوید تندرستی پیش نیاز هر آرمان باشکوهی ست . در اینجا شش مورد مهمی که باید در یک رژیم غذایی رعایت شود را یادآوری می نمایم :
1- خوردن غذاهای چرب، شور، خیلی شیرین و گوشت قرمز به شدت کاهش یابد.‌
2‌- در هر سه وعده غذایی از انواع میوه و سبزی میل شود، در هر وعده غذایی روزانه بیش از نیم کیلوگرم میوه و سبزی در برنامه غذایی شما باشد. (الیاف طبیعی میوه و سبزی سبب می‌شود که مواد سرطان زا و زیان‌آور به راحتی از بدن دفع شود و کارکرد دستگاه گوارش به گونه‌ای مطلوب باشد، همچنین از ابتلا به سرطان و سکته قلبی جلوگیری شود.)
3- از افزایش وزن خود جلوگیری کنید. برای کاهش وزن آنچه مهمتر از نخوردن است، فعالیت بدنی و ورزش مناسب و مداوم است.
4- به جای ترشی و خیارشور، سعی شود و بهتر است که از سالاد استفاده شود.
5- مصرف چربی را به حداقل برسانید. روغن حیوانی نخورید و به جای آن از روغنهای نباتی مایع استفاده کنید.
6- گوشت قرمز کمتر مصرف شود و حبوبات، ماهی (حداقل دو بار در هفته) و گوشت مرغ را جایگزین آن کنید (البته کودکان برای تامین آهن بدن و افزایش خون خود باید گوشت قرمز استفاده کنند).







نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 11 فروردین 1389  | 5:55 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

http://i1.tinypic.com/v82yyd.jpg


1‌- تعریف کردن داستان های مناسب برای آگاهی کودک :
سعی کنید خاطرات آموزنده خود را در قالب داستانهایی کوتاه و مهیج برای کودک خویش تعریف کنید . انتقال تجربیات شما در قالب داستانهای کوتاه و یا دنباله دار موجب آگاهی و آسیب ناپذیری کودک شما در آینده خواهد شد .


2- فرزند خود را دوست داشته باشید :
دوست داشتن کودک ، در زیاده روی برای خرید نیست نیاز کودک در گفتگو و تبادل نظر است . وقت گذاشتن و گفتگو نشانه واقعی دوست داشتن است . فیلسوفی نظیر ارد بزرگ می گوید : کودکان برای شاد بودن ، بیش از هر چیزی به گفتگو با ما نیاز دارند .


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 10 فروردین 1389  | 3:45 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
 

جنگ جهانی اول مثل بیماری وحشتناکی، تمام دنیا رو گرفته بود.

یکی از سربازان به محض این که دید دوست تمام دوران زندگی اش در باتلاق افتاده و در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ است، از مافوقش اجازه خواست تا برای نجات دوستش برود و او را از باتلاق خارج کند.

مافوق به سرباز گفت:

اگر بخواهی می توانی بروی، اما هیچ فکر کردی این کار ارزشش را دارد یا نه؟

دوستت احتمالا دیگه مرده و ممکن است تو حتی زندگی خودت را هم به خطر بیندازی!

حرف های مافوق، اثری نداشت، سرباز اینطور تشخیص داد كه باید به نجات دوستش برود.

اون سرباز به شکل معجزه آسایی توانست به دوستش برسد، او را روی شانه هایش کشید و به پادگان رساند.

افسر مافوق به سراغ آن ها رفت، سربازی را که در باتلاق افتاده بود معاینه کرد و با مهربانی و دلسوزی به دوستش نگاه کرد و گفت:

من به تو گفتم ممکنه که ارزشش را نداشته باشه، خوب ببین این دوستت مرده!

خود تو هم زخم های عمیق و مرگباری برداشتی!

سرباز در جواب گفت: قربان البته كه ارزشش را داشت.

افسر گفت: منظورت چیه که ارزشش را داشت!؟ می شه بگی؟

سرباز جواب داد: بله قربان، ارزشش را داشت، چون زمانی که به او رسیدم، هنوز زنده بود، نفس می كشید، اون حتی با من حرف زد!

من از شنیدن چیزی که او بهم گفت الان احساس رضایت قلبی می کنم.

اون گفت: جیم ... من می دونستم که تو هر طور شده به کمک من می آیی!!!

ازت متشكرم دوست همیشگی من!!!


دوست خوبم! فرصت سلام تنگ است! كه ناگزیر و خیلی زودتر از آنچه در خیالت است باید خداحافظی را نجوا كنی. فرصت برای با هم بودن، ممکن است بقدر پلك بر هم زدنی دیر شده باشد. اما همین لحظه را اگر غنیمت نشماری، افسوس و دریغ ابدی را باید به دوش بکشی! تنها راه رسیدن به دهکده شادیها، گذر از پل دوستی هاست. اگر پای ورقه دوستی ها، مهر صداقت نخورده باشد، مشروط و رفوزه شدن در امتحانات زندگی حتمی است. صداقت، ضامن بقای دوستی های پاک و معصومانه است. برای ماندن در یاد و خاطر و دل دیگران، باید یكدلی و دوست داشتن رو با عشق پیوند زد كه راز جاودانگی عشـــــق در همین است و بس!                                                                                                   منتظر نظراتون هستم یا علی

 






نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 10 فروردین 1389  | 3:38 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
 
یکی از مدیران آمریکایی که مدتی برای یک دوره آموزشی به ژاپن رفته بود، تعریف کرده است که روزی از خیابانی که چند ماشین در دو طرف آن پارک شده بود می گذشتم رفتار جوانکی نظرم را جلب کرد.
او با جدیت وحرارتی خاص مشغول تمیز کردن یک ماشین بود، بی اختیار ایستادم.
مشاهده فردی که این چنین در حفظ و تمیزی ماشین خود می کوشد مرا مجذوب کرده بود.
 مرد جوان پس از تمیز کردن ماشین و تنظیم آیینه های بغل، راهش را گرفت و رفت، چند متر آن طرفتر در ایستگاه اتوبوس منتظر ایستاد.
رفتار وی گیجم کرد.
به او نزدیک شدم و پرسیدم مگر آن ماشینی را که تمیز کردید متعلق به شما نبود؟
نگاهی به من انداخت و با لبخندی گفت: من کارگر کارخانه ای هستم که آن ماشین از تولیدات آن است.
دلم نمی خواهد اتومبیلی را که ما ساخته ایم کثیف و نامرتب جلوه کند






نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 10 فروردین 1389  | 3:35 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
 به نظر می آید جلو کشیدن ساعت ها به مدت یک ساعت در فصل بهار که در قرن نوزدهم میلادی ابداع شده است، اکنون در قرن ماشینی بیست و یکم میلادی کارآیی چندانی نداشته باشد.


به گزارش واحد مرکزی خبر، نشریه کریستین ساینس مانیتور نوشت، در حالی که بسیاری از مناطق و کشورهای جهان ساعت های خود را در اوایل فصل بهار، یک ساعت به جلو می کشند، کشورهای دیگری نیز وجود دارند که این کار را نمی کنند.

حتی برخی از ایالت ها در فدرال امریکا، از جمله ایالت های آریزونا و هاوایی ساعت خود را تغییر نمی دهند.

کریستین ساینس مانیتور تصریح می کند: البته در مناطق و کشورهایی که در بهار ساعات خود را یک ساعت به جلو می کشند، در شش ماه بعد، یعنی در اوایل فصل پاییز، ساعت ها به حالت عادی خود بازگردانده می شود.

جلو بردن ساعت ها به مدت یک ساعت در فصول بهار و تابستان، منحصراً مختص کشورهای واقع در نیم کره شمالی زمین است.

دانشمندان می گویند، چنین کاری برای کشورهایی که در نزدیکی خط استوا قرار دارند، بی معنی است، زیرا طول روز و شب در تمامی سال برای این کشورها تقریباً یکسان است و تغییر چندانی نمی کند.

بسیاری از محققان می گویند: تغییر ساعت در قرن بیست و یکم که تقریباً بسیاری از اماکن و مراکز در تمامی 24 ساعت شبانه روز مشغول به کار هستند، توجیه مناسبی ندارد.

کریستین ساینس مانیتور می افزاید: در بسیاری از موارد، حتی یک ساعت زودتر بیدار شدن افراد شاغل، به استفاده بیشتر از نور خورشید و استفاده کمتر از برق نمی انجامد، زیرا اکثر تجهیزات و حتی لامپ ها در محل های کار، بدون در نظر گرفتن زمان روز یا شب، روشن نگه داشته می شود.

این نشریه افزود: از سوی دیگر، تحقیقات و آمار در برخی از کشورها، نشان می دهد که هنگامی که این کشورها ساعات خود را در بهار یک ساعت به جلو می برند، حتی بر مصرف انرژی شان افزوده می شود.

در برخی دیگر از مناطق، تعداد صنایعی که از این روش سود می برند، تقریباً برابر با صنایعی است که زیان می بینند، و به طور میانگین، تغییری در مصرف انرژی این مناطق ایجاد نمی شود.

کریستین ساینس مانیتور می گوید: به نظر می آید این ایده که در اواسط قرن نوزدهم و با توجه به فرهنگ و شرایط کاری آن زمان شکل گرفته بود، اکنون در قرن بیست و یکم میلادی و با توجه به ماشینی شدن بسیاری از فعالیت های صنعتی و تجاری، دیگر، کارآیی چندانی نداشته باشد.

در ضمن، عدم هماهنگی میان کشورهای مختلف در اصل این کار، یا زمان شروع و خاتمه آن، بعضاً باعث سردرگمی و اختلال در مبادلات و معاملات بین المللی میان کشورهای مختلف می شود.

منبع :www.iribnews.ir

لینک مربوط به صفحه :

 http://www.iribnews.ir/default.aspx?Page=MainContent&news_num=217740

 

لینکهای مرتبط :

عقب ‌‌‌کشیدن ساعت بهتر است
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=78340

ثابت ماندن ساعت رسمی ایران؛ خوب یا بد؟
http://www.bbc.co.uk/persian/interactivity/debate/story/2006/03/060323_jk-time-change.shtml

 

 






نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 10 فروردین 1389  | 3:22 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

 

اگر یک شب ساعت دو نصف شب از خواب بلند شدی و نماز شب خواندی و فکر کردی که به اندازه یک نماز از بقیه جلو افتاده ای ، به خودت مغرور نشو و بدان که هنوز هیچی نیستی. اگر یک شب ساعت دو نصف شب از خواب بلند شدی و تا صبح نماز شب خواندی و قرآن تلاوت کردی ، و احساس کردی به اندازه یک تلاوت قرآن از بقیه جلو افتادی، به خودت مغرور نشو و بدان که هنوز هیچی نشدی. اگر یک شب از ساعت یک شروع به راز و نیاز با خدا کردی و نماز شب خواندی و قرآن تلاوت کردی و به حال خوبی رسیدی و حال گریه بهت دست داد و احساس کردی یک پله به خدا نزدیک تر شدی ، به خودت مغرور نشو و بدان که هنوز هیچی نیستی. اگر یک شب از تمام کارهای بدت توبه کردی و تصمیم گرفتی همه اش را ترک کنی و بعد نماز شب خواندی و قرآن تلاوت کردی و به حال گریه رسیدی و از ته دل از تمام کارهایت پشیمان شدی و احساس کردی خدا به تو توجه ویژه کرده ، به خودت مغرور نشو و بدان که هنوز هم هیچی نیستی. اما... اگر یک روز ظهر بعد از نماز ظهرت دو رکعت نماز مستحبی به جا آوردی و بعدش هنوز خودت را هم سطح دیگران دانستی، به خودت مغرور نشو و بدان که هنوز هم هیچی نیستی ولی امیدوار باش که شاید در آینده اگر خدا خواست و اراده داشتی یک چیزی شدی. اما باز هم به خودت مغرور نشو، حتی به اندازه یک سر سوزن!     اگر یک روز از سرکار که برگشتی خواستی در راه به مسجد بروی و نمازی بخوانی این کار را بکن اما قبل از آن به این حدیث توجه کن : اَوحَى اللهُ اِلى دَاودَ: كَم مِن رَكعَةٍ طَویلَةٍ فِیها بخشیة قَد صَلاها صاحبُها لا تُساوى عِندى فَتیلاً حِینَ نَظرتُ فِى قَلبهِ فَوَجدتُهُ : اَن سَلَّمَ مِن الصَلوةِ وَ بَرَزَت لَه اِمرَاَةٌ وَ عَرضَتْ عَلیهِ نَفسَها اَجابَها، وَ اَن عَامَلَه مُومِنٌ خَانَهُ خداوند به حضرت داود فرمود: چه بسیار ركعتهاى طولانى خاشعانه كه نمازگزارى انجام داده باشد اما نزد من به اندازه فتیلى نمى ارزد.وقتى كه به قلب او نگاه كرده ام می بینم: تا نمازش تمام شد، اگر زنى خود را به او عرضه نماید او را اجابت خواهد كرد و اگر كسی با او معامله كند به او خیانت خواهد نمود!

 







نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 10 فروردین 1389  | 3:16 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

بعضی ها فکر می کنند لوطی گری فقط به بخشش و گذشت و کرم است. ولی شاید هیچ کس نداند که بعضی از لوطی گری ها کاملا متفاوت اند. حتی بعضی از لوطی گری ها حرام اند. برای مثال: غیبت! شاید بتوان لقب بزرگترین لوطی گری را به غیبت داد. اصلا اگر غیبت لوطی گری نباشد چه چیزی لوطی گریست؟ برای مثال دوست شما به کسی مبلغی بدهکار است. شما بدون اینکه از دوستتان چیزی بخواهید بدهی اش را می پردازید. بعد می گویند شما در عالم رفاقت لوطی گری کرده اید. اما یک وقت هست که شما ناخواسته برای کسی لوطی گری می کنید که غیبت یکی از همان لوطی گری هاست. لوطی گری معنوی! شما می نشینید و حسابی پشت سر دوستتان حرف می زنید. تا می توانید گناهانش را می شویید. بدون اینکه دوستتان چیزی بفهمد. این یعنی یک لوطی گری بزرگ. در حدیثی از امام صادق (ع) داریم که هرکس غیبت دیگری را بکند تا چهل روز گناهان آن شخص را به پای او و کارهای خوب او را به پای آن شخص می نویسند. پس لطفا لوطی گری معنوی را کنار بگذارید!







نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 9 فروردین 1389  | 5:32 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

مردی تمام عمر خود رو صرف پول درآوردن و پس انداز کردن نموده و فقط مقداری بسیار اندکی از در آمدش را صرف معاش خود میکرد و در واقع همسر خود را نیز در این مکنت وبدبختی با خود شریک نموده بود

تا اینکه روزی از روزها او به بستر مرگ افتاد و دیگر برایش مسلم گردید که حتما رفتنی است . بنابراین در لحظات آخر ، همسرش را نزد خود خواند از او خواست در آخر عمری قولی برای او بدهد و آن این بود که  تمامی پولهایش را داخل صندوقی گذاشته و درکنار جسد وی  در تابوت قرارداده تا او بتواند در آن دنیا آنها را خرج کند . همسرش در حالی که  با نگاهی شفقت انگیز به شوهر در حال نزع مینگریست ، قسم خورد که به قولش وفا کند

در روز تشییع و درست وقتی که تمامی مقدمات فراهم شده و مامورین گورستان میخواستند میخهای تابوت را بکوبند ،  زن فریادی  کشید و گفت : " صبر کنید یک سفارش او مانده که باید به اجرا بگذارم . " سپس کیسه سیاهی را از کیفش بیرون آورده و آنرا داخل صندوق کوچک درون تابوت قرار داد

خواهر خانم که از شرح ماوقع خبردار بود با لحنی سرزنش آمیز به همسر متوفی گفت : " مگه عقل از سرت پریده ؟ این چه کاری بود که کردی ؟ آخه  شوهرت اون پولها رو چه جوری میتونه تو اون دنیا خرج کنه ؟ "

زن پاسخ داد : " من فردی با ایمان هستم و قولی را که به همسرم دادم هیچوقت فراموش نکرده ام . اما برای راحتی او ، تمامی پولها رو به حساب خودم واریز کردم و براش یه چک صادر کردم که بعده نقد کردنش ، بتونه خرجشون کنه "







نظرات 0

تعداد کل صفحات : 11 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >