تاريخ : سه شنبه 23 شهریور 1389  | 1:35 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
پیوست های ایمیل را باز نكنید
جام جم آنلاین: كارشناس معاونت فنی دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی از ورود ویروس جدید به رایانه های شخصی كه با عنوان «Here you Have» و از طریق پیوست ایمیل ها وارد كامپیوتر های شخصی می شوند خبر داد و گفت: برای محافظت رایانه های خود پیوست ایمیل ها را باز نكنید.

سلمان افشار روز یكشنبه در گفتگو با ایرنا گفت: درجه خطر این ویروس متوسط اعلام شده است.

وی گفت: این كرم از طریق ایمیل با عنوان «Here you Have» و یا «Just For You» و از طریق پیوست به رایانه های شخصی افراد كه دارای سیستم عامل های ویندوز نفوذ می كند.

كارشناس معاونت فنی دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی خاطرنشان كرد: با اجرای این ضمیمه رایانه به این ویروس آلوده شده و از فعالیت آنتی ویروس ها و دیگر نرم افزارهای امنیتی نصب شده داخل رایانه جلوگیری می كند.

وی گفت: بعد از این مرحله این ویروس شروع به فرستادن هرزنامه و گسترش خود میان دیگركاربران به صورت خودكار می كند.برای اطمینان پیوست ها و ضمیمه های ایمیل های دریافتی را هرگز بازنكنید حتی اگر آن ایمیل موجه به نظر برسد.

این ویروس كه از طریق ایمیل ارسال می شود حاوی لینكی به یك وب سایت ارایه دهنده فیلم ها و متن های پی دی اف است اما زمانی كه كاربر بر روی این لینك كلیك می كند كار نصب ویروس بر روی رایانه آغاز می شود.

گفتنی است ؛ تاكنون تعداد زیادی از رایانه های سازمان های فضایی ناسا و شركت های بزرگی مانند كوكاكولا به این ویروس آلوده شده است.

 






نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 شهریور 1389  | 1:27 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

طرح اولیه قونیه و مناطق اطرافش قبل از عصر مدنیت به وجود آمده است. در این عصر فرهنگهای نیئولیتک – کالکولیتک و اول عصر برنز دیده می‌شود. در این دوران محل اقامت باستانی‌ها (تپه‌ای‌ها) در داخل مرزهای استان قونیه بوده است. در دوران نیئولیتک (قبل از مسیحیت 7000 – 5500) در چاتال هویوک بر اثر جستجوی باستان شناسان مقداری اموال تاریخی پیدا شد. امروزه سمتی از قونیه در باقی ماندة منطقه قراهویوک اقامت هیتیت دیده می‌شود.
اموال پیدا شده در اثر سالهای تلاش باستان شناسان شدن دهندة آن عصر است. در آناطولی پایان سال حاکمیت هیتیتها، فریگ‌ها از تراکیا به آناطولی کوچ کردند. اموال پیده شده از تپة علاءالدین قاره پینار، قیچی قیشلا و سیزما نشان دهندة دهة هفتم قبل از عیسی است. بعد از فریگی‌ها قونیه در اسارت لیدیا و سکندر درآمد. بعدها هنگامی که رومی‌ها در آناطولی به حاکمیت پرداختند. قونیه موجودیت خود را کاملاً ثبات یافته می‌دید. (قبل از عیسی) پدر مسیحی بنام هائل آنتیچیا به یالواج، بعدها به قونیه آمد. در این دوران خاتون سرای، لیسترا، دربه و لائدیکا (لادیک حالیجی) و سله از اماکن مهم ساکن شدن در دوران بیزانس بوده است. با گسترده شدن اسلام در آناطولی، حمله‌های عرب به بیزانس افزایش پیدا کرد. امویان و عباسی‌ها از سمت قونیه حمله‌های گوناگون کرده‌اند. در سال 1071 میلادی بعد از حرب ملازگرد قونیه و قسمت اعظم آناطولی از دست بیزانس گرفته شد. سلطان سلجوق آناطولی سلیمان شاه در 1076 میلادی قونیه را پایتخت انتخاب کرد. در سال 1080 پایتخت به شهر ازنیک تغییر پیدا کرد. قلیچ آرسلان یک در سال 1097 پایتختش را به شهر قونیه تکرار نقل مکان کرد. قونیه بین سالهای 1097 تا 1277 پایتخت و مرکز خاندان سلجوقی آناطولی بود. قونیه همچنین در سال 1277 به توسط قارامان اوغلی محمد خان فتح شد و حکمرانی قارامان اوغلی در اینجا تاسیس گشت. بعد از آن سلطان مراد دو از عثمانی‌ها، به حکومت قارامان اوغلی پایان داد. شهر قونیه در زمان عثمانی‌ها از همان ارزش و اعتبار بهره‌مند بوده است. از شاهان عثمانی یاوز سلیم در بین سفرهایشان به ایران و مصر در قوینه اقامت کرده‌اند. قانونی سلطان سلیمان در زمان سفر ایران، همچنین سلطان مراد 4 هم در زمان سفر بغداد در قونیه اقامت کردند.
در دوران جمهوری قونیه با سرعت گسترش یافت و با آثار تاریخی مثل موزة طبیعی مثل موزه نگهداری شده است.شهر بزرگ قونیه از سه قسمت قاره تای، مرام و سلجوقلو تشکیل شده است که کل جمعیت شهر را به 742690 نفر رسانده است. با این سه قسمت و مجموع روستا و شهرهای اطراف در کل به 92 رسیده است. جلال‌الدین محمد بلخی (‎۶ ربیع‌الاول ۶۰۴، بلخ - ۵ جمادی‌الثانی ۶۷۲ هجری قمری، قونیه) از مشهورترین شاعران فارسی‌زبان ایرانی است. نام کامل وی «محمد ابن محمد ابن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده و در دوران حیات به القاب «جلال‌الدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده می‌شده است. در قرن‌های بعد (ظاهراً از قرن ۹) القاب «مولوی»، «مولانا»، «مولوی رومی» و «ملای رومی» برای وی به کار رفته و از برخی از اشعارش تخلص او را «خاموش» و «خَموش» و «خامُش» دانسته‌اند.
مولانا، پس از مدت‌ها بیماری در پی تبی سوزان در غروب یکشنبه ۵ جمادی الآخر ۶۷۲ هجری قمری درگذشت.در آن روز پرسوز، قونیه در یخ‌بندان بود. سیل پرخروش مردم، پیر و جوان، مسلمان و گبر، مسیحی و یهودی همگی در این ماتم شرکت داشتند. افلاکی می‌گوید: «بسی مستکبران و منکران که آن روز، زنّار بریدند و ایمان آوردند.» و ۴۰ شبانه روز این عزا و سوگ بر پا بود:

بعد چل روز سوی خانه شدند / همه مشغول این فسانه شدند
روز و شب بود گفتشان همه این / که شد آن گنج زیر خاک دفین

برخی از آثار تاریخی و باستانی شهر قونیه به شرح زیر میباشند :
موزة مولانا,تربت و مسجد شمس تبریزی,موزه اثرهای چینی قاره‌ای,مسجد شرف‌الدین,موزة اینچه مناره,مسجد علاءالدین,مسجد عزیزیه,مسجد سلطان سلیم,کاخ سلجوقی,موزه باستان‌شناسی,موزة آتاترک,موزه آنتوگرافی,موزة قویون اوغلی,کتابخانة یوسف آقا,باغهای مرام,سله,کلیسترا – گوک بورت,چاتال هویوک,بیشهر,مسجد اشرف اوغلی,مجسمه فاسللر,سرای قبادآباد,افلاطون پیناری,آق‌شهر

Konya قونیه آرامگاه مولانا

 

Konya قونیه آرامگاه مولانا

Konya قونیه آرامگاه مولانا

Konya قونیه آرامگاه مولانا

 

Konya قونیه آرامگاه مولانا

 

 







نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 21 شهریور 1389  | 1:48 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

حالا دیگر استفاده از تلفن همراه در جامعه كنونی اجتناب‌ناپذیر است و البته نگرانی‌ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های همراه نیز بیشتر شده است.
بتازگی هم اعلام شده براساس بررسی‌های تازه موسسه Pew حدود 65 درصد از بزرگسالان گوشی‌های تلفن همراه خود را نیز همراه با خود به بستر می‌برند كه این كار از نظر بهداشتی و حفظ سلامت زیانبار است.
اگرچه بعضا گزارش‌های ضد و نقیضی درباره اثرات امواج تلفن همراه و میزان جدی بودن مخاطرات آن از سوی مراكز تحقیقاتی مختلف كه بعضا به سفارش شركت‌های بزرگ سازنده تلفن همراه در این زمینه تحقیق می‌كنند، منتشر می‌شود؛ ولی به‌زعم اغلب كارشناسان، با توجه به ماهیت و تاثیرات شناخته شده امواج الكترومغناطیسی در طول موج‌های مختلف بر سیستم‌های زیستی نمی‌توان خطرات تلفن همراه و تجهیزات مربوط به آن را انكار كرد.
در سال‌های اخیر به موازات گسترش روزافزون استفاده از تلفن همراه و توجه مراكز تحقیقاتی دنیا به این مقوله، پژوهشگران ایرانی نیز در دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشی مختلف، تحقیقاتی را در این حوزه آغاز كرده و از ابعاد مختلف به بررسی آسیب‌های احتمالی پرتوهای الكترومغناطیسی تلفن همراه بر بافت‌های زنده و تجهیزات الكتریكی و الكترونیكی آن انجام داده‌اند كه از جمله آنها تحقیقاتی است كه در مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران به سرپرستی دكتر علی‌اكبر موسوی موحدی انجام شده و نتایج جالب توجهی در زمینه اثرات میدان‌های الكترومغناطیسی خصوصا امواج تلفن همراه بر سیستم‌های زیستی در پی داشته است.
دكتر علی‌اكبر موسوی موحدی، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران در گفتگو با جام‌جم با بیان این‌كه پرتو‌های الكترومغناطیسی دارای استفاده‌های مثبت و منفی هستند، می‌گوید: امواج و میدان‌های الكترومغناطیسی كه در گستره وسیعی از انرژی و فركانس‌ها با خواص متفاوت ساطع می‌شوند، نقش مثبت و منفی در زندگی جانداران و گیاهان ایفا می‌كنند.
این اشعه هم در طبیعت و هم در صنعت موجود است، با این تفاوت كه وجود اشعه الكترومغناطیسی در طبیعت بهینه بوده ولی باید در صنعت به صورت بهینه استفاده شود.
معاون پژوهشی سابق دانشگاه تهران از تلفن‌های همراه به عنوان یكی از پرمصرف‌ترین تجهیزات دارای امواج الكترومغناطیس یاد می‌كند و می‌افزاید: نقش منفی میدان‌های الكترومغناطیسی و اثرات سوء آن بر سیستم‌های زیستی به دلیل نبود دستورالعمل معین، آموزش صحیح بهره‌برداری و استفاده بهینه از سیستم‌های ارتباطی و مخابراتی بویژه عدم آشنایی كاربران از تداخل و تزاحم‌های استفاده همزمان تلفن همراه با وسایل دیگر مانند رایانه، مایكروویو، تلویزیون، استفاده از داروهای خاص یا داشتن بیماری و... است.

استفاده محدود زمانی از تلفن همراه
دكتر موسوی موحدی با تاكید بر این‌كه هرگز نباید تلفن همراه را با خود به رختخواب برد، ادامه می‌دهد: اثر سوء‌میدان‌های الكترومغناطیسی بویژه میدان تلفن همراه به صورت فزاینده نقش تخریبی در بدن، ارگانیسم‌ها، بافت‌ها، سلول‌ها و ماكروملكول‌های حیاتی مانندDNA، پروتئین‌ها و آنزیم‌ها دارد. وی با بیان این كه در حال حاضر سیستم‌های تلفن همراه دارای فركانس 940 مگاهرتز است كه به بیشتر بافت‌های بدن از جمله مغز و حتی گوشت و ماهیچه‌ها آسیب می‌زند، ابراز عقیده می‌كند كه نباید به تلفن همراه به عنوان وسیله‌ای بی‌خطر نگاه كرد و هر كس هر اندازه كه تمایل داشت از آن استفاده كند؛ بلكه كاربرد تلفن همراه باید همانند مصرف دارو، محدود و كنترل شده و به زبانی دارای دوز مشخص باشد؛ به طوری كه یك فرد تنها ساعاتی از روز را می‌تواند از موبایل استفاده كند و پس از آن استفاده دوباره از آن مضر خواهد بود.

دوز استفاده از تلفن همراه برای مبتلایان به بیماری‌های گوناگون متفاوت است
استاد مركز تحقیقات بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران می‌گوید: مساله مهم دیگری كه باید مورد توجه محققان قرار بگیرد، دوز مشخص استفاده از تلفن همراه برای مبتلایان به بیماری‌های گوناگون است؛ مثلا، میزان استفاده از تلفن همراه در افراد دیابتی كه در برابر امواج آسیب‌پذیرتر از افراد سالم هستند باید متفاوت باشد. تحقیقات جدید می‌باید میزان استفاده از تلفن همراه را برای هر بیماری معین نماید.
دكتر موسوی موحدی با اشاره به تحقیقات پژوهشگران مركز بیوشیمی ـ بیوفیزیك دانشگاه تهران در زمینه «اثرات میدان الكترو مغناطیسی تلفن همراه روی هموگلوبین خون» گفت: تحقیقات نشان می‌دهد تاثیر میدان الكترومغناطیسی تلفن همراه با هموگلوبین موجب تغییرات ساختاری در آن و كاهش پیوند اكسیژن با هموگلوبین می‌شود. همچنین اختلال در عملكرد هموگلوبین، موجب آزادسازی اكسیژن بیشتر در بافت و در نهایت بروز ناهماهنگی در واكنش‌های بدن می‌شود.

دگرگونی در عملكرد هموگلوبین خون
این استاد بیوشیمی تاكید می‌كند: اثرات سوءتغییر ساختاری هموگلوبین خون تحت تاثیر امواج تلفن همراه تنها به آزادسازی بیش از حد اكسیژن در بافت محدود نمی‌شود، بلكه بر سایر وظایف هموگلوبین هم تاثیر منفی می‌گذارد.
به گفته دكتر موسوی موحدی همین پدیده در بررسی اثرات امواج در بیماران تالاسمی هم مشاهده شده و در این مورد از نظر ساختار هموگلوبین، ساختمان سوم آن كه عامل اصلی عملكردهای این مولكول است، دچار تغییر شده است.

خطر استفاده همزمان از تلفن همراه با مایكروویو یا رایانه
دكتر موحدی اثرات تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل دیگر مانند مایكروویو، رایانه و همچنین مصرف داروهای مختلف را بسیار حائز اهمیت می‌داند و تصریح می‌كند: تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل یاد شده اثرات سوء امواج تلفن همراه را تشدید می‌كند. همچنین بدترین شكل تداخل در استفاده همزمان از تلفن همراه و مایكروفر است. از سوی دیگر شرایط استفاده از تلفن همراه در اثرات آن تعیین‌كننده است به عنوان مثال استفاده از تلفن همراه در مكان‌های مسقف و شهرهای آلوده دوز خاصی را طلب می‌كند كه امیدواریم با شروع تحقیقات بتوان دوز استفاده از موبایل برای هر فرد مانند زن، مرد، كودك و غیره مشخص كرد.

بدترین شكل مكالمه؛ قرار دادن تلفن كنار گوش
وی درباره محل قرار دادن تلفن همراه نیز می‌گوید: بدترین شكل این مساله، قرار دادن تلفن كنار گوش هنگام صحبت‌كردن است و البته قرار دادن در كمر هم آسیب‌های جدی به دستگاه تناسلی انسان وارد می‌كند.
دكتر موسوی موحدی با بیان این‌كه تلفن همراه در مواقع عدم استفاده باید بیش از یك متر با كاربر فاصله داشته باشد، می‌افزاید: صحبت با تلفن همراه باید در فضایی باز و در كمترین زمان مكالمه باشد. استفاده از تلفن همراه در حالت اضطرار است نه به صورت مداوم. اگر كسی می‌خواهد صحبت طولانی‌تر داشته باشد باید از تلفن ثابت استفاده كند و در صورتی كه فرد در جایی هست كه تلفن ثابت وجود دارد بهتر است تلفن همراه خاموش شود. بهترین حالت در هنگام پیاده‌روی هم گذاشتن تلفن همراه داخل كیف است.

 ‌/‌ جام‌جم







نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 21 شهریور 1389  | 1:46 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

  دانشگاه «سوربن» پاریس به «عباس کیارستمی»، کارگردان سرشناس ایرانی دکترای افتخاری اعطا می‌کند.    به گزارش گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، دانشگاه «سوربن» نام عباس کیارستمی کارگردان ایرانی برنده نخل طلای کن را به‌عنوان یکی از دریافت‌کنندگان دکترای افتخاری سال 2010 این دانشگاه معرفی کرده ، و کیارستمی روز 10 نوامبر مصداف با 19 آبان طی مراسمی در دانشگاه سوربن به‌پاس یک عمر فعالیت‌ سینمایی دکترای افتخاری دریافت می‌کند.
وی خالق آثاری چون «پنج»، «طعم گیلاس»، «زیر درختان زیتون»،‌ «ده»، «باد ما را خواهد برد»، «خانه دوست کجاست؟»، «کلوزآپ»، «آ.ب.ث. آفریقا»، «بلیت‌ها» و «شیرین» است و طی چند دهه فعالیت سینمایی جوایز سینمایی متعددی از جشنواره‌های معتبر جهانی کسب کرده است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به نخل طلای جشنواره کن، هوگو طلایی جشنواره شیکاگو، یوزپلنگ افتخاری جشنواره لوکارنو، جایزه کوروساوا جشنواره شیکاگو و جایزه ویژه هیات داوران جشنواره ونیز نام برد.
کیارستمی با آخرین ساخته خود با نام «کپی برابر اصل» امسال در جشنواره‌ کن نامزد نخل طلا بود که جایزه بهترین بازیگر زن را برای «ژولیت بینوش» به‌همراه آورد.







نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 21 شهریور 1389  | 1:44 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
بررسی های صورت گرفته از افزایش میزان صدمات ورزشی در کودکان در دهه گذشته حکایت دارد و در صدر این ورزش هاف فوتبال و هاکی قرار دارد که بیشترین آسیب را به کودکان وارد می آورد.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از WebMD ، به گفته محققان دانشگاه بروان اگر چه بیشترین آسیب ها و صدمات ورزشی مربوط به ورزشکاران دبیرستانی است، ولی در سال های اخیر این گونه صدمات در کودکان رو به افزایش است. تحقیقات حاکی از آن است که از جمله ورزش های گروهی که بیشترین صدمات را به کودکان وارد می کند و مقام اول را در این زمینه به خود اختصاص داده اند، فوتبال و هاکی روی یخ است. و از میان ورزش های انفرادی، اسکی روی یخ و دوچرخه سواری بیشترین صدمات را وارد می آورند.

با وجود این که شرکت در ورزش های سازمان یافته صدمت را تا حدی کاهی داده است، ولی صدمات ناشی از ورزش های تیمی طی سال های 1997 تا 2007 در سنین 8 تا 13 سال و بیشتر از همه در سنین بالاتر از 13 سال تا 2 برابر افزایش داشته است. و این بالا رفتن سن در صدمات ممکن است به دلیل بالاتر رفتن جنبه رقابتی ورزش ها باشد. ولی با این حال دلیل کامل ان به درستی مشخص نیست.

در این میان دختران بیشترین صدمات را در رشته ورزشی یکسان با پسران متحمل می شوند و این می تواند به دلیل داشتند ماهیچه های ضعیف تر گردن باشد. برخی از علائم صدمات ورزشی وارده عبارتند از:‌ گیجی، سردرد، سرگسجه، زنگ زدن گوش ها، حالت تهوع، کلام نامفهوم، و خستگی. و علائمی هم وجود دارند که روزها پس از وارد آمدن ضربه خود را نشان می دهند که عبارتند از مشکلات حافظه ای و تمرکزی، حساسیت به صدا و نور، اختلالات خواب و افسردگی. شدت برخی از صدمات وارد ممکن است حتی باعث مرگ فرد شود
 






نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 21 شهریور 1389  | 1:42 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

آزمون اخذ گواهینامه تخصصی ازدواج!


با توجه به اینکه طبق گفته رییس جدید سازمان ملی جوانان، قرار است اخذ گواهینامه تخصصی ازدواج برای پسران اجباری شود و دخترها تنها اجازه بله گفتن به کسانی را داشته باشند که دوره سه ماهه مهارت های ازدواج را گذرانده باشد. از اینرو، یک نمونه آزمون اختصاصی طراحی کرده ایم تا در پایان دوره، جوانان را با آن محک بزنند و گواهینامه ازدواج را به کسانی بدهند که در پاسخگویی امتیاز خوبی کسب کرده باشند.

سوال: در جاده زندگی مشترک، هر یک از تابلوهای زیر به چه مفهومی اشاره دارند؟

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. فرمان زندگی را از همان اول، خودت به دست بگیر
ب. اگر پرسپولیسی هستی آنگاه همسرت نباید استقلالی باشد


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. انتخاب همسر از بین آدمهای برجسته
ب. شکم برجسته ممنوع!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. همیشه راه راست را برو
ب. به طرف منزل مادرزن


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
ازدواج:
الف. آغاز آزادراه روابط
ب. ‌پایان روابط آزاد


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. لطفا موالیدتان را کنترل کنید!
ب. یکی کمه، دو تا غمه، سه تا که شد خاطرجَمعه!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. به سراغ شوهر که می روی تازیانه را فراموش نکن!
ب. کتک زدن ممنوع


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. همسرت را نپیچان
ب. دم درآوردن ممنوع!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. ماه عسل به دریا نروید، غرق می شوید، حسرت به دل می مانید!
ب. زیرآبی رفتن ممنوع


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. وفاداری در حد سگ
ب. اخلاق سگی ممنوع


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. به پای هم پیر شوید
ب. پیرتان در می آید!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. ladies next
ب. محل وقوع عشق های خیابانی




گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. همدیگر را دور نزنید!
ب. دور همدیگر بگردید!


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

الف. هنگام دعوا از چکش استفاده نکنید
ب. زندگی شما به بن بست رسیده است


پاسخ صحیح از بین گزینه های فوق = کسب گواهینامه تخصصی ازدواج

 






نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 21 شهریور 1389  | 1:33 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

مخالفت ایران با اعزام "كاتلر" بعنوان سفیر امریكا به ایران و فرستادن "بروس لینگن" بعنوان كاردار سفارت در ایران بجای وی (لینگن معاون اسبق وزارت خارجه امریكا بوده است.)
1361
دیدار رئیس جمهور از لیبی
آغاز عملیات قادر درغرب اشنویه و ارتفاعات کلاشن درداخل عراق. این عملیات با رمزیا صاحب الزمان ادامه یافت.

1365
تشریح طرح مانور جدید عملیات محدود در جزیرة مجنون. تشدید حملات هوایی عراق به مناطق غیرنظامی: بمباران پالایشگاه تبریز و اطراف سردشت، مریوان و مهاباد كه بر اثر آن 22 تن شهید و 74 تن مجروح شدند و به پالایشگاه تبریز و نیروگاه آن آسیب وارد شد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از خبرگزاری عراق: اعضا یك هیئت كمیته بین المللی صلیب سرخ كه از آثار تخریبی گلوله باران روز گذشتة بصره بازدید میكردند، از اصابت دو گلولة توپخانه ایران جان به در بردند.

درگیری نیروهای خودی با عناصر حزب دمكرات در اطراف بوكان، 6شهید و 10مجروح درپی داشت.

اعزام نیرو از گیلان، مازندران، هرمزگان، بوشهر، فارس، لرستان و باختران به جبهه ها. تشییع پیكر 103 تن از شهدای مجاهدان عراقی "كربلای2"؛ با سخنرانی آقای هاشمی.

روزنامة آلمانی "زوددویچه": عراق علاوه بر سلاحهای شیمیایی، از سلاحهای بیولوژیك هم استفاده كرده است. كریستین ساینس مانیتور: تصاویر ماهوارهها حاكی از استقرار 500 هزار نیروی ایرانی در شرق بصره است.

1366
تحریم نفتی ایران از سوی فرانسه
بعد از درخواست امریكا از عراق مبنی بر عدم حمله به كشتیها، عراق بعد از 4 روز وقفه در جنگ نفتكشها اعلام كرد دو هدف دریایی را مورد حمله قرار داده است.

ازسرگیری مجدد جنگ شهرها در آستانه سفر دكوئیار به تهران.
حملات هوایی عراق به شركت هپكو و آذرآب اراك ، كارخانه قند بیستون ، كارخانه سیمان و پادگان حاجی‌آباد در باختران ، مخزن شركت نفت در روستای مانور خرم‌آباد ، مجتمع صنعتی گوشت و شیر پاستوریزه خرم‌آباد ، كارخانه شكر دزفول ، چند منطقه در پیرانشهر ، تلمبه‌خانه باغ ملك و سایت نخجیر صالح‌آباد ایلام .

اطلاعیه ارتش عراق در مورد حملات هوایی امروز خود به مراكز اقتصادی ایران و اعلام آن از رسانه‌های عراق در جهت همبستگی با كویت .
جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای ‌به دبیركل سازمان ملل متحد ، به حملات هوایی عراق اعتراض كرد .

عملیات بازدارنده جمهوری اسلامی ایران به تأسیسات صنعتی و نظامی عراق در استان بصره ، ابوالخصیب و ام‌القصر .
حمایت روزنامه كویتی القبس از حملات عراق و گزارش رویتر از این حملات .

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین كروبی به سرپرستی حجاج ایرانی به دستور امام امت .
تأكید مهندس موسوی بر دادن پاسخ به شرارت‌های عراق و تلاش سیاسی بین‌المللی برای خروج نیروهای بیگانه از خلیج‌فارس . سخنان دكتر خرازی مبنی‌بر اعلام موضع و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در قبال شروع مجدد حملات عراق به مراكز صنعتی كارگری كشور .

عبور نفت‌كش كویتی با پرچم انگلستان از تنگه هرمز . وزارت دفاع انگلستان گسترش حوزه فعالیت ناوگان این كشور در خلیج‌فارس را رد كرد . تحلیل رادیو كلن از اقدامات انگلستان در خلیج‌فارس .
آغاز مجدد آمدوشد كشتی‌های ژاپنی در خلیج‌فارس و اعلام گرفتن تضمین برای حركت آنها .

تصویب طرح اعزام هشت فروند كشتی ایتالیایی به خلیج‌فارس در مجلس سنای ایتالیا . خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران : « ایتالیا برای استقرار در خلیج‌فارس ، مشكلات اساسی دارد . » تحلیل رادیو بی . بی . سی : ایتالیا برخلاف روش معمول خود در صحنه بین‌المللی ، عمل می‌كند .
درگیری شدید میان دو حزب كومو‌له و دمكرات كردستان ایران در منطقه شیلر و تبلیغات شدید رادیو كومه‌له علیه حزب دمكرات .

منبع: سايت شهيد آويني






نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1389  | 1:01 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
باتصویب نمایندگان اگر مردی ازدواج دایم، طلاق یا فسخ نكاح را در دفاتر رسمیثبت نكند یا پس از رجوع تا یك ماه از ثبت آن خودداری و یا در مواردی كهثبت نكاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع كنند مجازات تعیین شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای مردانی كه از پرداخت نفقه خوددای كنند مجازات حبس تعیین كرد.
بهگزارش ایرنا، در جلسه علنی روز یكشنبه مجلس نمایندگان در ادامه رسیدگی بهجزییات لایحه حمایت خانواده، بررسی فصل ششم این لایحه كه مربوط به مقرراتكیفری است را آغاز و موادی از آن را تصویب كردند.
با تصویب نمایندگاناگر مردی ازدواج دایم، طلاق یا فسخ نكاح را در دفاتر رسمی ثبت نكند یا پساز رجوع تا یك ماه از ثبت آن خودداری و یا در مواردی كه ثبت نكاح موقتالزامی است از ثبت آن امتناع كنند مجازات تعیین شد.
بر این اساسعلاوه بر الزام به ثبت واقعه مرد متخلف به پرداخت 20 میلیون ریال تا یكصدمیلیون ریال جزای نقدی و یا حبس تعزیری تا شش ماه محكوم می‌شود.
همچنین مجازات تعیین شده شامل مردی كه از ثبت انفساخ نكاح و اعلام بطلان نكاح یا طلاق خودداری كند نیز می‌شود.
نمایندگان تصویب كردند: هرگاه مردی بر خلاف مقررات ماده 1041 قانون مدنی ازدواج كند به حبس تعزیز از شش ماه تا دو سال محكوم می‌شود.
باتصویب نمایندگان هرگاه ازدواجی كه برخلاف ماده 1041 قانون مدنی صورت گرفتهاست به نقص عضو یا مرض دایم زن منجر شود زوج علاوه بر پرداخت دیه به حبستعزیری از دو تا پنج سال و اگر به فوت زن منجر شود زوج علاوه بر پرداختدیه و حبس تعزیری از پنج تا 10 سال محكوم می‌شود.
همچنین نمایندگانمجلس تصویب كردند اگر ولی قهری، مادر، سرپرست قانونی یا مسوول نگهداری ومراقبت و تربیت زوجه در ارتكاب جرم موضوع این ماده تاثیر مستقیم داشتهباشند به حبس تعزیری از سه ماه و یك روز تا دو سال محكوم می‌شوند و همچنیناین حكم شامل عاقد نیز می‌شود.
با تصویب نمایندگان اگر فرد خارجی كهبدون اخذ اجازه مذكور در ماده 1060 قانون مدنی و یا برخلاف سایر مقرراتقانون با زن ایرانی ازدواج كند به حبس تعزیزی از یك تا سه سال محكوممی‌شود.
همچنین نمایندگان مجلس مقرر كردند : اگر فردی در دادگاهزوجیت را انكار كند و بعدا ثابت شود این انكار بی اساس بوده است یا برخلافواقع با طرح شكایت كیفری یا دعوای حقوی مدعی زوجیت با فرد دیگری شودمجازات حبس تعزیری سه ماه و یك روز تا یك سال و جزای نقدی از 10 میلیونریال تا 50 میلیون ریال برای آنها تعیین شود.
براین اساس این حكم درمورد قایم مقام قانونی اشخاص مذكور كه علیرغم آگاهی به زوجیت آن را دردادگاه انكار كنند یا با وجود آگاهی به عدم زوجیت با طرح شكایت كیفری یادعوای حقوقی مذعی زوجیت گردد نیز اعمال می‌شود.
با تصویب نمایندگاناگر فردی با وجود استطاعت مالی برای پرداخت نفقه زن از پرداخت آن خودداریكند و یا از تادیه نفقه سایر افرادی كه پرداخت نفقه آنها برای او واجب استامتناع كند به حبس تعزیر از شش ماه تا دو سال محكوم می‌شود.
نمایندگانمجلس مقرر كردند: تعقیب كیفری مربوط به پرداخت نفقه مشروط به شكایت شاكیخصوصی است و در صورت گذشت وی از شكایت تعقیب جزایی یا اجرای مجازات متوقفمی‌شود.
با تصویب نمایندگان امتناع از پرداخت نفقه زوجه‌ای كه بهموجب قانون مجاز به عدم تمكین است و نیز نفقه فرزندان ناشی از تلقیحمصنوعی یا كودكان تحت سرپرستی مشمول مقررات این ماده است.
همچنیننمایندگان تصویب كردند هرگاه فردی كه حضانت را برعهده دارد از انجامتكالیف مقرر خودداری كند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود برای هربار به پرداخت 500 هزار ریال تا 5 میلیون ریال جزای نقدی و در صورت تكراربه حداكثر مجازات محكوم می‌شود.






نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1389  | 12:59 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
پایگاهاینترنتی "نشنال ژورنال " در مقاله‌ای به موج جدیدی از ركود اقتصادی دركشورهای بزرگ غربی اشاره كرده و در مورد ركود شدید اقتصادی و عواقب آنهشدار داده است.
به گزارش فارس، "امبروس ایوانز پریچارد " (Ambrose Evans-Pritchard)، طی مقاله‌ای كه در پایگاه اینترنتی "نشنال ژورنال " (National Journal) منتشر گردید؛ اعلام كرد: موسسه "Moody"s " (نهادارزیابی تجاری ایالات متحده)، به تازگی در مورد ركود شدید اقتصادی و عواقبآن هشدار داده است. عواقبی كه به طور چشم‌گیری موجب اتمام مهلت باز پرداختبدهی‌ها توسط كشورهایی شده كه بالاترین اطمینان و اعتبار از لحاظ تجاری وسرمایه‌گذاری را در ارزیابی‌های مالی دارا بودند و این بحران را شبیه بمبساعتی كه موجودیت آن‌ها را تهدید می‌كند، برشمرده است. مودی پیش‌بینی كردهاست بدهی كل دولت انگلستان، در خلال سه سال آینده به 90 درصد از تولیدناخالص داخلی خواهد رسید.
پریچارد می‌افزاید: در اصل، انتظار می‌رفتكه بحران باز پرداخت بدهی‌ها در خلال 15 الی 20 سال آینده تحقق یابد، ولیركود اقتصادی این تاریخ را جلو انداخت و باعث از دست رفتن زمان برای تسویهاین بدهی‌ها گردید.
ترس موسسه مودی از این بابت است كه در صورت تزلزلدر رشد اقتصادی ایالات متحده (سناریوی مخالف آنچه اكنون در جریان است) سود‌های پرداختی، از 14 درصد مالیات بر درآمد فراتر رود و تا سال 2013 ازطریق سپر ایمنی خود خرد شود. تاكنون در طی سه سال نسبت بدهی به عواید دوبرابر شده و به 430 درصد رسیده است.
وی در ادامه می‌نویسد: ایالاتمتحده، بریتانیا، آلمان، فرانسه و اسپانیا همگی در معرض شوك ناشی از نرخسود قرار دارند، به خصوص ایالات متحده، فرانسه، اسپانیا به خاطر اینكه ازیك سو باید دسته‌ای از بدهی‌های كوتاه مدت خود را به تعویق انداخته و ازسوی دیگر به‌خاطر كسری بسیار زیادی كه با آن روبرو خواهند گردید.
كشورهاییكه نتوانند انسجام اجتماعی لازم برای تثبیت بدهی‌ها را از خود نشان دهند،در ارزیابی‌های جدید موسسات مالی، جایگاه خود را از دست خواهند داد. هم‌چنین اختلاف میان‌نسلی میان پیر و جوان به كنترل و رسیدگی دقیق نیازدارد و مطمئنا دولت‌هایی كه در اصلاح قوانین بازنشستگی خود تاخیر كنند درخطر سقوط قرار خواهند گرفت.
این گزارش می‌افزاید: دنیا از زمان بحرانبدهی‌های اروپا فرق كرده و هیچ‌یك از دولت‌های مستقل بزرگ هنوز قادرنیستند تا این حقیقت را درك كنند و اكنون اثبات این قضیه بر دوش دولت‌هاگذاشته شده است.
انگلستان پشت گرمی مطمئنی برای سررسید پرداخت‌هادارد، اما كسری ساختاری باعث افزایش بدهی‌های این كشور با نرخی ناپایدارمی‌گردد و با این اوصاف بریتانیا آشكارا یكی از كشورهای ضعیف‌ در گروهكشورهای دارای اعتبار و اطمینان از لحاظ تجاری در ارزیابی موسسات مالی بهشمار می‌رود.
مودی پیش‌بینی می‌كند كه كل بدهی‌های دولتی انگلیس به 90 درصد تولید ناخالص داخلی در خلال سه سال آینده برسد و در ادامه هشدارمی‌دهد هرگونه كاهش در انقباض مالی توسط كاهش هزینه‌های دولت به صعودناگهانی هزینه‌های دیركرد خواهد انجامید و اگر نرخ رشد نیز كند شود باتاثیر مخرب بر روند پرداخت‌ها همراه خواهد بود.
این هشدار، درستیادعای هم‌زمان مبنی بر لزوم انقباض مالی برای بازیابی اعتماد و جلوگیری ازبحران اوراق قرضه كه طی آن بازارها با عواقب و اقدامات به مراتب سخت‌تریروبرو خواهند شد را به اثبات می‌رساند.
در انتهای این گزارش آمدهاست: بحران جاری با بحران‌های مالی كه نظام سرمایه‌داری غرب بعد از جنگجهانی دوم با آن روبرو شده، بسیار متفاوت است. پیش از این اقتصادهای نوپاقادر بودند تا از مرزهای بدهی‌های خود فراتر رفته و به رشد ادامه دهند،ولی اكنون تهدید پیشرو این است كه این بحران مزمن، مستمری‌ها و هزینه‌هایبهداشتی را در حالیكه مالیات‌ها ثابت مانده، افزایش می‌دهد.
درحالیكه اكنون این كشورها با رقم بالای بدهی‌ها روبرو هستند؛ چنانچهسیاست‌های مالی خود را تغییر ندهند، این بدهی‌ها توسط انبوه دیون آتی نیزتحت الشعاع قرار خواهد گرفت.
منبع : تبیان تبریز

 







نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1389  | 12:57 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

ازجمله لیالی شریفه شب عید فطر می باشد و در فضیلت و ثواب عبادت و احیای آن احادیث ‏بسیار وارد شده و روایت‏ شده است که آن شب کمتر از شب قدر نیست. برای درک این شب عزیز انجام اعمالی از ائمه علیهم السلام به ما سفارش شده است.

 

 
 

اعمال شب عید فطر


از امام صادق علیه‌السلام روایت شده است که فرموده اند: برای من در شب عید فطر تکبیر هست، اما واجب نیست بلکه مستحب است، می‌گوید، پرسیدم این تکبیر در چه وقت مستحب است؟ فرمود در شب عید در مغرب و عشا و در نماز صبح و نماز عید آنگاه قطع می‌شود، عرضه داشتم: چگونه تکبیر بگویم؟ فرمود: می‌گویی الله‌اکبر، الله‌اکبر، لااله الاالله، و الله‌اکبر، الله‌اکبر و لله الحمد، الله‌اکبر علی ما هدانا و منظور از کلام خدا که می‌فرماید: و لتکموا العدة همین است، چون معنایش این است که نماز کامل کنید. و خدا را در برابر این که هدایتتان کرده تکبیر کنید و تکبیر همین است که بگویید: الله‌اکبر، لااله الاالله، و الله‌اکبر، و لله الحمد راوی می‌گوید در روایت دیگری آمده که تکبیر آخر را چهار بار باید گفت.


این اعمال در شب عید فطر توصیه شده است:
در هنگام غروب آفتاب غسل انجام شود .
آن شب به نماز، دعا، استغفار، درخواست از حق تعالی و بیتوته در مسجد احیا گردد. بعد از نماز مغرب و عشاء ، نماز صبح و نمازعید فطر ذکر؛" الله اکبر الله اکبر، لا اله الا الله و الله اکبر الله اکبر و لله الحمد الحمد لله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا " گفته شود.
بعد از نماز مغرب و نافله آن، دست ها را به سوی آسمان بلند کرده و بگوید:" یا ذاالمن و الطول یا ذاالجود یا مصطفی محمد و ناصره صل علی محمد و آل محمد و اغفرلی کل ذنب احصیته وهو عندک فی کتاب مبین."
پس به سجده برود و صد مرتبه در سجده بگوید: " اتوب الی الله " پس هر حاجت که دارد از حق تعالی بخواهد که ان شاء الله تعالی بر آورده خواهد شد.
بعد از نماز مغرب به سجده رود و بگوید" یا ذاالحول یا ذاالطول یا مصطفیا محمدا و ناصره صل علی محمد و آل محمد واغفرلی کل ذنب اذنبته و نسیته انا و هو عندک فی کتاب مبین." سپس صد مرتبه " اتوب الی الله " بگو.
ده مرتبه ذکر" یا دائم الفضل علی البریة یا باسط الیدین بالعطیة یا صاحب المواهب السنیة صل علی محمد و آله خیرالوری سجیة واغفرلنا یا ذاالعلی فی هذه العشیة." که از اعمال شب جمعه است، گفته شود.
ده رکعت نماز که در شب آخر ماه رمضان اقامه می شود که به صورت پنج نماز دو رکعتی ، در هر رکعت بعد از حمد، سوره توحید ده بار خوانده شود. و در رکوع و سجود ده مرتبه ذکر" سبحان الله والحمدلله و لا اله الاالله والله اکبر" گفته شود.
پس از نماز هزار مرتبه استغفار کند و بعد از آن سر به سجده گذارد و بگوید:" یا حی یا قیوم یا ذاالجلال و الاکرام یا رحمان الدنیا والاخرة و رحیمهما یا ارحم الراحمین یا اله الاولین والآخرین اغفرلنا ذنوبنا و تقبل منا صلواتنا و صیامنا و قیامنا."


اعمال روز عید فطر


پرداخت زکات فطره پیش از نماز عید.
انجام غسل روز عید. که زمان آن بعد از طلوع فجر تا زمان به جا آوردن نماز عید است. در هنگام غسل بگو:«اللهم ایمانا بک وتصدیقا بکتابک واتباع سنة نبیک محمد صلى الله علیه وآله». و پس ازغسل بگو:«اللهم اجعله کفارة لذنوبی وطهر دینی اللهم اذهب عنی الدنس».
برای اقامه نمازعید لباس نیکو پوشیده و ازعطر استفاده شود.
پیش از نماز عید ، در اول روز افطار کنى و بهتر آن است که به خرما یا به شیرینى باشد. شیخ مفید فرموده مستحب است خوردن مقدار کمى از تربت‏ سیدالشهداء که براى هر دردى شفا است.
قبل از خروج از منزل برای نمازعید، دعایی را که از امام باقر(ع) روایت شده را بخوانی:«اللهم من تهیا فی هذاالیوم اوتعبا اواعد واستعد لوفادة الى مخلوق رجاء رفده ونوافله وفواضله وعطایاه فان الیک یا سیدی تهیئتی و تعبئتی واعدادی واستعدادی رجاء رفدک وجوائزک ونوافلک و فواضلک و فضائلک وعطایاک و قد غدوت الى عید من اعیاد امة نبیک محمد صلوات الله علیه وعلى آله ولم افد الیک الیوم بعمل صالح اثق به قدمته ولا توجهت ‏بمخلوق املته ولکن اتیتک خاضعا مقرا بذنوبی واسائتی الى نفسی فیا عظیم یا عظیم یا عظیم اغفرلی العظیم من ذنوبی فانه لا یغفرالذنوب العظام الا انت ‏یا لا اله الا انت ‏یا ارحم الراحمین».


اقامه نمازعید.
زیارت امام حسین (ع).
دعاى ندبه خوانده شود. سید بن طاوس فرموده که چون از دعا فارغ شود به سجده رود و بگوید:«اعوذ بک من نار حرها لا یطفى و جدیدها لا یبلى و عطشان ها لا یروى» پس گونه راست را بر خاک بگذارد و بگوید:«الهی لا تقلب وجهی فی النار بعد سجودی وتعفیری لک بغیرمن منی علیک بل لک المن علی» سپس گونه چپ را بر خاک بگذارد و بگوید:«ارحم من اساء واقترف واستکان واعترف» پس به حال سجده شود و بگوید:«ان کنت‏ بئس العبد فانت نعم الرب عظم الذنب من عبدک فلیحسن العفو من عندک یا کریم» پس از آن صد بار بگوید: العفو العفو.

 








نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1389  | 12:56 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

 

dehlorantoday

 

مواد لازم :
* سیر كوبیده شده : یك فنجان 
* سبزی ترشی : 5/1 كیلو
* ادویه : یك قاشق سوپخوری
* نمك : یك قاشق سوپخوری 
* بادنجان قلمی كوچك : 3 كیلو
* سركه : به اندازه لازم 

طرز تهیه :
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می كنیم. برای تهیه این ترشی از بادنجانهای كوچك استفاده می كنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم. به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها كمی بپزد، ولی له نشود. سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادنجان ها را بگیرد. در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم. 

نكات تغذیه ای :
خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت. در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد. همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.

 






نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1389  | 12:42 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

خداحافظ ای بزرگترین ماه خداوند و ای عید اولیای خدا.


خداحافظ ای گرامی ترین اوقاتی که ما را همنشین و یار بودی.


ای بهترین ماه در همه روزها و ساعت ها.


خداحافظ ای ماه دست یافتن به آرزوها ای ماه سرشار از اعمال شایسته بندگان خدا.


خداحافظ ای همدم ما که چون بیایی شادمانی و آرامش بر دل ما آوری و چون بروی رفتنت دردناک.


خداحافظ ای که با بودنت شیطان از من رهانیده و فردا که می روی با وسوسه های شیطان چه کنم؟


خداحافظ ای ماه توبه ای ماه آشتی ماه سرور و شادمانی مومنان.


خدا حافظ ای همسایه ای که با بودنت دل های ما رقیق شده بود و از گناهانمان کاسته بود.


ولی نمی دانم با رفتنت چگونه خودم را حفظ کنم .


خداحافظ ای ماهی که تا تو بودی امنیت و سلامتی حکم فرما بود و چون بروی چنگال های شیطان ناامنی و بیماری دوباره سر درآورد.


خداحافظ که با برکات بسیار آمدی و ما را از آلودگی ها شستی..


خداحافظ که از روزه بودن با تو خستگی احساس نمی کردیم .


خداحافظ که هنوز نیامده بودی شادمان منتظرت بودیم و هنوز نرفته ای از رفتنت اندوهناک.


خداحافظ با آن فضل و کرمت که با رفتنت از آن محروم خواهیم شد...


پس بیا و در آن لحظات پایانی ات به ما چیزی عنایت کن که آنچه را از تو کسب کردیم از دست ندهیم. که ترس از حبط عمل همواره قرین من شده است.


آمرزش؛ رهاورد رمضان
ماه مهمانی خدا، ماه آمرزش و پاکی از پلیدی هاست. از این رو، امام سجاد علیه السلام در وداع با این ماه مبارک می فرماید: «درود بر تو ای همسایه ای که دل ها بر اثر عبادت و بندگی در آن نرم و فروتن گردید و گناهان بر اثر آمرزش و عفو خدای بزرگ در آن کم شد. درود بر تو! چه بسیار گناهان را محو کردی و چه بسیار زشتی ها را پوشاندی».

پیامبر گرامی اسلام نیز در فضیلت ماه رمضان می فرماید: «ماه رمضان، ماه خدا و ماه مغفرت است».(1)

ماه بی پایان
اگر پی آمدهای معنوی رمضان را در غیر این ماه هم حفظ کنیم، گویا ماه پربرکت رمضان پایانی نخواهد داشت. وداع با ماه رمضان، هرگز به معنای وداع با ویژگی های ارزشمند این ماه نیست. بنابراین، اگر صفات پسندیده ای چون پهن کردن سفره اطعام، حضور در محافل دینی، قرائت

قرآن، شب زنده داری و پرهیز از محرمات را حفظ کنیم، می توانیم همواره و تا رمضان بعد، از پی آمدهای معنوی آن بهره ببریم.(1)

مهمان بی زحمت
امام سجاد علیه السلام در بخشی از دعای وداع ماه رمضان می فرماید: «سلام بر تو که در هنگام وداع، ما احساس خستگی نکردیم». ایشان در بخش دیگری از این دعا می فرماید: «سلام بر تو! پیش از آنکه بیایی، ما انتظارت را می کشیدیم و اکنون هم که می خواهی بروی، ما را غمگین کرده ای. سلام بر این مهمان گران قدری که به برکت آن، خداوند بسیاری از بلاها را از ما برداشت و خیلی از برکات را به ما بخشید».(2)

وداع جانکاه
امام سجاد علیه السلام در بخشی از دعای وداع ماه رمضان می فرماید: «اکنون این ماه بعد از آنکه پایانش فرا رسید، از ما جدا شد و تنهایمان گذاشت و ما این ماه را وداع می کنیم». وداع با این ماه، وداع جانکاه و دشواری است که اهل رمضان را دچار غم و اندوه می کند. اهل معنا، در این ماه خیرشان بیشتر شد و کسانی که گرفتار گناه بودند، کمتر به گناه آلوده شدند. پس با ماه مبارکی وداع می کنیم که رفتنش برای ما دشوار است و غمگینمان می کند. ماهی که ماه رحمت خداوندی بود و هر لحظه اش، خیری برای ما به ارمغان می آورد.

کلام مقام معظم رهبری
مقام معظم رهبری درباره وداع با ماه مبارک رمضان می فرماید: «امام سجاد علیه السلام در دعای وداع ماه رمضان، آنچنان از فراق این ماه می نالد که بارها و بارها بر ماه رمضان درود می فرستد: السلام علیک. اینجا سلام، به معنای بدرود و به معنای خداحافظی کردن با ماه رمضان عزیز و با این روزها و شب های نورانی است. خداحافظی با این قطعه بهشتی از زمان عمر ما و از طول دوران سال، یعنی ماه رمضان است. عزیزان من! این ذخیره تقوا را که در ماه رمضان به دست آوردیم... باید حفظ کنیم، این محصول بسیار ارزشمندی است».(3)

امام صادق علیه السلام و وداع ماه رمضان
ابوبصیر از امام صادق علیه السلام روایت کرده که آن حضرت در وداع ماه رمضان فرمود: «بار پروردگارا! تو خود در کتاب مقدّست فرمودی ماه رمضان که قرآن در آن نازل شده، مایه هدایت و رستگاری

مردم و وسیله تشخیص حق از باطل است. اینک ماه رمضان به پایان رسید. پس از تو تقاضا می کنم اگر بر من گناهی باقی مانده که هنوز آن را نیامرزیده ای یا می خواهی به آن گناه عذابم کنی، تا فجر این شب [آخر] ماه مبارک فرا نرسیده، گناهانم را بیامرزی و از تقصیرم در گذری، ای مهربان ترینِ مهربانان».(1)

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و وداع ماه رمضان
جابر بن عبدالله انصاری، می گوید: در جمعه آخر ماه رمضان نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله رفتم، هنگامی که چشم آن حضرت بر من افتاد فرمود: ای جابر! این جمعه آخر ماه رمضان است. پس با آن وداع کن و بگو:«خدایا! این رمضان را آخرین روزه ما قرار نده و اگر چنین مقرّر کردی، ما را مورد رحمت خود قرار ده و محروممان مساز». هر کس این را بگوید، به یکی از دو امر نیکو می رسد: یا آنکه طول عمر می یابد و ماه رمضان بعدی را درک می کند، و یا آنکه مورد بخشش و رحمت خدا قرار می گیرد.

بدرود
بدرود ای بزرگ ترین ماه خداوند و ای عید اولیای خدا.

بدرود ای ماهی که تا تو بودی، امن و سلامت بود.

بدرود ای آنکه نه در مصاحبت تو کراهت بود و نه در معاشرتت ناپسندی.

بدرود که سرشار از برکات بر ما درآمدی و ما را از آلودگی های گناه شست وشو دادی.

بدرود که چه بدی ها با آمدنت از ما دور شد و چه خیرات که ما را نصیب آمد.

بدرود تو را و آن شب قدرت را که از هزار ماه بهتر است.

بدرود تو را و آن فضل و کرم تو را که اینک از آن محروم مانده ایم.

بدرود ای ماه دست یافتن به آرزوها.

______________________________



1. من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 164.

2. بحار الانوار، جلد 98، ص 172، به نقل از «سیره معصومان علیهم السلام در ماه رمضان»، ماهنامه کوثر، شماره 22.

3. «وداع با رمضان»، جمهوری اسلامی، 11/8/1384.

 






نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 17 شهریور 1389  | 1:40 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
داستان طنز زیبا که نشان از کمال هوشمندی و ابتکار و خلاقیت و نبوغ هموطنان ایرانی بخصوص در مورد استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی دارد،
سه نفر آمریکایی و سه نفر ایرانی با همدیگر برای شرکت در یک کنفرانس می رفتند. در ایستگاه قطار سه آمریکایی هر کدام یک بلیط خریدند، اما در کمال تعجب دیدند که ایرانی ها سه نفرشان یک بلیط خریده اند. یکی از آمریکایی ها گفت: چطور است که شما سه نفری با یک بلیط مسافرت می کنید؟ یکی از ایرانی ها گفت: صبر کن تا نشانت بدهیم .
همه سوار قطار شدند. آمریکایی ها روی صندلی های تعیین شده نشستند، اما ایرانی ها سه نفری رفتند توی یک توالت و در را روی خودشان قفل کردند. بعد، مامور کنترل قطار آمد و بلیط ها را کنترل کرد. در توالت را زد و گفت: بلیط، لطفا! در توالت باز شد و از لای در یک بلیط آمد بیرون، مامور قطار آن بلیط را نگاه کرد و به راهش ادامه داد. آمریکایی ها که این را دیدند، به این نتیجه رسیدند که چقدر ابتکار هوشمندانه ای بوده است.
بعد از کنفرانس آمریکایی ها تصمیم گرفتند در بازگشت همان کار ایرانی ها را انجام دهند تا از این طریق مقداری پول هم برای خودشان پس انداز کنند . وقتی به ایستگاه رسیدند، سه نفر آمریکایی یک بلیط خریدند، اما در کمال تعجب دیدند که آن سه ایرانی هیچ بلیطی نخریدند. یکی از آمریکایی ها پرسید: چطور می خواهید بدون بلیط سفر کنید؟ یکی از ایرانی ها گفت: صبر کن تا نشانت بدهم.
سه آمریکایی و سه ایرانی سوار قطار شدند، سه آمریکایی رفتند توی یک توالت و سه ایرانی هم رفتند توی توالت بغلی آمریکایی ها و قطار حرکت کرد . چند لحظه بعد از حرکت قطار یکی از ایرانی ها از توالت بیرون آمد و رفت جلوی توالت آمریکایی ها و گفت: بلیط، لطفا !

 






نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 17 شهریور 1389  | 1:38 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

 

 

 

چیپس در آمریکا متولد شد، پدری داشت به نام سیب زمینی سرخ شده که نخستین بار در اواخر قرن ۱۸ به وسیله شخصی به نام توماس جفرسون در آمریکا معرفی شد. در اوایل قرن ۱۹ سیب زمینی سرخ شده به تدریج محبوبیت پیدا کرد تا جایی که وارد فهرست غذایی رستوران ها شد. یکی از شب های زمستان سال ۱۸۵۳ در رستوران «دریاچه ماه» در ساراتوگای ایالت نیویورک شخصی همراه شام، سیب زمینی سرخ شده سفارش داد.
پس از دریافت غذا این شخص با اعتراض به اینکه سیب زمینی ها سرخ نشده اند و چندان ترد نیستند آنها را به آشپزخانه پس فرستاد. جورج کرام، سرآشپز رستوران که از این انتقاد حسابی عصبانی شده بود برای تمسخر سیب زمینی ها را به نازکی کاغذ برید، به شدت به آنها نمک زده، دوباره سرخشان کرد و محصول را به این خیال که غیرقابل خوردن است، سر میز برد، اما دست پخت کرام به جای یک غذای بی مصرف یک شاهکار از آب درآمد و به همین راحتی چیپس اختراع شد. صاحب رستوران دریاچه ماه به زودی این خوراکی را وارد فهرست غذایی خود کرد.
چندی بعد کرام برای خود رستورانی باز کرد که سیب زمینی نازک سرخ شده را به شهرت رساند. چیپس به معنی ورقه و لایه نازک است. به این ترتیب نام چیپس به طور رسمی وارد ادبیات غذایی شد و به زودی رستوران های دیگر شروع به عرضه آن کردند و ویلیام تاپندون از اهالی اوهایو برای نخستین بار چیپس سیب زمینی را از رستوران به مغازه های خواربارفروشی برد.
در سال ۱۸۹۵ او فروش چیپس را به خواربارفروشی های محل شروع کرد و وقتی کارش گرفت نخستین کارخانه چیپس دنیا را تاسیس کرد. امروزه چیپس سیب زمینی در شکل ها، مزه ها و مارک های مختلفی تولید و عرضه می شود که بعضی از آنها به جای ورقه های سیب زمینی از قطعه های ریز به هم پیوسته آن استفاده می کنند.

 






نظرات 0

تعداد کل صفحات : 9 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9