تاريخ : پنج شنبه 19 خرداد 1390  | 8:28 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

گاهی اوغات انسان ها برای کاهش استرس و اضطراب به سراغ غذا و تنقلات و شیرینی جات می روند و گاهی حتی بدون آنکه گرسنه باشند غذای زیادی می خورند یا خرده خواری می کنند که نتیجه آن چاق و چاق تر شدن است.اگر شما از این دسته افراد هستید، بهتر است راه دیگری برای آرامش پیدا کنید که با سلامتی شما مغایرت نداشته باشد. دفعه بعد که بدون احساس گرسنگی به سراغ غذا می روید، از خود بپرسید چرا من این راه را برای تسکین خاطر انتخاب کرده ام؟ آیا راه دیگری وجود ندارد ؟
به عنوان مثال :اگر نگران هستید، نگرانی خود را با دیگران تقسیم کنید، درد دل و مشورت نمایید، راهی برای رفع آن پیدا کنید، نه اینکه نگرانی ها را در خودتان بریزید .
اگر غمگین هستید، کاری بکنید که شاد شوید. همه به دوستان و تفریح نیاز دارند، مطالعه، پیاده روی، صحبت با دوستان، گوش دادن به موسیقی، نقاشی و کارهای دستی و خلاصه هر کاری که موجب شادی شما شود مفید است. قطعا کاری وجود دارد که از انجام آن لذت می برید.


ادامه مطلب




نظرات 0

شماره خبر: 100845546792

سه شنبه 17 خرداد 1390 - ساعت 09:05


هند: پول براي خريد نفت ايران نداريم
شرکت نفت:صادرات مجاني ادامه مي‌يابد
جام جم آنلاين: با وجود افزایش بدهی های نفتی هند به ایران، مسئولان شرکت ملی نفت بر ادامه صادرات مجانی طلای سیاه به این کشور آسیایی تاکید می کنند.

به گزارش مهر، ایران با وجود در اختیار داشتن بزرگترین ذخایر نفت و گاز جهان و هند به عنوان یک اقتصاد نوظهور و نیازمند واردات نفت و گاز، در سالهای اخیر هیچگاه نتوانسته اند در عرصه تجارت جهانی انرژی به شرکایی مطمئن و استراتژیک تبدیل شوند.

 

وقت کشی و سپس کناره گیری هند از پروژه خط لوله صلح، تاخیر چندین ساله برای تعیین تکلیف قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد بی، عدم مشارکت در طرح توسعه فاز 12 به عنوان بزرگترین فاز میدان پارس جنوبی و در نهایت تعلیق قراردادهای خرید LNG از مهمترین دلایل این ادعا به شمار می رود.
 
از 6 ماه گذشته تاکنون اختلافات ارزی برای خرید و فروش نفت هم به جدی ترین چالش در توسعه روابط اقتصادی تهران و دهلی نو تبدیل شده و با وجود مذاکرات متعدد به نظر می رسد هند این روزها پیاده سازی مجدد سناریوی " باخت - باخت " خط لوله صلح را برای خرید نفت ایران هم در پیش گرفته است.
 
برای نخستین بار دی ماه سال گذشته (ژانویه 2011 میلادی) بحث اختلافات ارزی ایران و هند برای مبادلات نفتی در رسانه های بین المللی به دنبال فشار برخی از قدرتهای غربی مطرح شد و در این مدت با وجود مذاکرات متعدد دو جانبه، تاکنون توافق نهایی بین دو کشور حاصل نشده است.

 

 

 

صادرات نفت مجانی به هند ادامه می یابد



ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : جمعه 13 خرداد 1390  | 8:47 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

برخلاف نیازهای جسمی، نیازهای روحی و احساسی كودك ممكن است مشخص نباشد و به همین دلیل نادیده گرفته شود اما این نیازها به اندازه نیازهای جسمی مهم هستند.برآورده شدن نیازهای روحی كودك و در یك كلام سلامت روانی آنها باعث می‌شود بچه‌ها خوب تفكر كنند ، پیشرفت اجتماعی داشته و مهارت‌های جدید را بخوبی بیاموزند.

علاوه بر این، دوستان خوب و كلمات تشویق آمیز از جانب بزرگسالان همه برای كمك به پیشبرد اعتماد‌به‌نفس و ایجاد عزت نفس مهم بوده و نگرش او را نسبت به زندگی بهبود می‌بخشد.

خانواده نقش اساسی در حفظ سلامت روانی كودكان دارد. در جریان رشد طبیعی هر كودك یك رشته تغییرات شناختی، عاطفی و اجتماعی را شاهد هستیم. كودك باید در محیط خانه تا حدی آزادی عمل داشته باشد و اگر كودك مدام توسط والدین محدود شود، در مدرسه اقدام به زورگویی خواهد كرد.
 
احترام گذاشتن والدین به كودكان، افزایش حس اعتماد به نفس و عزت نفس كودك و پرهیز از نامگذاری‌های خشن و نادرست روی كودك از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از زورگویی كودك در مدرسه است.
 

 
توجه داشته باشیم تربیتی كه آزادی را به كلی در كودك نادیده بگیرد و انتخاب و میل قلبی را از وی سلب كند و تنها مبتنی بر ترس و آداب خشك و بی‌روح ظاهری باشد، نه‌تنها دوام نمی‌یابد بلكه در نهایت به ركود وعصیان كودك می‌انجامد.

كودكان و نوجوانان در حال حاضر در معرض رسانه‌های مختلفی مانند اینترنت و رایانه قرار دارند. اگر خانواده‌ها نتوانند به مقدار كافی روی آنها تاثیر بگذارند، كودكان و نوجوانان از اثرات منفی این وسایل جمعی در امان نخواهند بود، بنابراین لازم است خانواده‌ها در تربیت صحیح فرزندان خود بكوشند.



ادامه مطلب




نظرات 2
تاريخ : جمعه 13 خرداد 1390  | 12:33 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

کد خبر : 353947        زمان مخابره : 12/3/1390        22:13



ناگفته‌هاي سيدمحمدبهاءالديني از منش‌ فردي امام خميني(ره) در دهه واپسين
صاحب عرفان ناب

خاطراتي كه در پي مي‌آيد از زبان يكي از ملازمان نزديك روح خدا در 10 سال پاياني عمر آن حضرت بيان گشته است.

خاطراتي كه در پي مي‌آيد از زبان يكي از ملازمان نزديك روح خدا در 10 سال پاياني عمر آن حضرت بيان گشته است. آنچه نقل شده بي‌نياز از توضيح و براي اهل سلوك كاملاً الهام‌بخش و شورآفرين است. ياد آن عارفانه در بيست و دومين سالروز عروجش بلند باد.

اولين ديدار با امام(ره)

پس از آنكه امام(ره) به قم تشريف آوردند، براي اولين بار در فيضيه توانستم امام(ره) را زيارت كنم. به جهت ابهت امام نتوانستم به ايشان نگاه كنم. اصلاً چشم‌هايم را لايق نگاه كردن به ايشان نمي‌دانستم. بي‌اختيار اشك از چشمانم مي‌آمد و تمام اعضاي بدنم مي‌لرزيد. با اينكه عضو انتظامات مدرسه فيضيه بودم و دوستان مرتب به من تذكر مي‌دادند كه خودم را كنترل كنم، اما دست خودم نبود.

 

اين حالت من تا جايي ادامه يافت كه دوستان زير بغلم را گرفتند و مرا خارج كردند.

شروع ارتباط با بيت امام(ره)



ادامه مطلب




نظرات 1

عن فاطمه الزهراء(س) قالت: يا رسـول الله ان لم يكـن يراني فانا اراه, و هـو يشـم الـريح.فقـال النبـي(ع) اشهد انك بضعه مني.
پيامبـر اكـرم(ع) همـراه بـا مرد نابينايي به خانه فاطمه(س) آمد, بلافاصله فاطمه(س) خود را كاملا پوشاند.رسول خدا(ص) فرمود: چرا خود را پوشاندي با ايـن كه او تـو را نمي بيند؟ فاطمه(س) فرمـود: اي پيامبر خدا اگر او مرا نمـي بيند, مـن كه او را مي بينـم و او بوي مرا حس مي كند پيامبر اكرم فرمود: گواهي مي دهـم كه تو پاره دل مني.


حضرت فاطمه زهرا (س) می فرمایند: "صلاح زنان در این است که طوری زندگی نمایند که نه مردان بیگانه را ببینند و نه چشم بیگانگان بدان بیفتد". اما خود فاطمه زهرا(س) در متن مسائل سیاسی اجتماعی قرار داشت و همواره از حق و اسلام و اهل بیت دفاع میکرد؛ بعد از رحلت پیامبر(ص) در آن شرایط حساس و دشوار بحرانی که فتنه و دشمن تمامیت اسلام و قرآن را تهدید می کرد، فاطمه زهرا بود که با شرکت خود در صحنه سیاسی و اجتماعی از مقام ولایت و رهبری دفاع میکرد. با توجه به مطالب فوق دیدگاه حضرت زهرا (س) در مورد حضور زن در صحنه‏های اجتماعی و سیاسی روشن می شود. اگر از فاطمه زهرا(س) نقل شده ویژگی زن مسلمان این است که نه مرد نامحرم او را ببیند و نه او مرد نامحرم را ببیند، هرگز به معنای انزوا و گوشه ‏نشینی زن مسلمان نیست بلکه یا منظور این است که در فعالیت‏های اجتماعی باید آنچنان مقررات اسلامی را رعایت کند که موجب نگاه حرام نامحرمان نشود و بالعکس و یا به آن معناست که در مدیریت امور بانوان خود زنان باید عهده‏دار باشند تا نیازی به تماس با مرد نامحرم نباشد. اگر کمی دقیق‏تر بیندیشیم این سخن حضرت زهرا(س) بهترین الگو برای دنیای امروز است و چند کارکرد اساسی دارد: 1- تأمین سلامت و بهداشت معنوی جامعه. 2- رشد و استقلال و خودکفایی جامعه زنان. زیرا اگر قرار باشد زن را مردان نامحرم نبینند، لازمه‏اش این است که آنان دارای خودکفایی علمی در امور لازم خود مانند پزشکی و... باشند و این بهترین عامل رشد جامعه زنان است. پس دوربودن از نامحرم به معنای گوشه‏نشینی نیست، بلکه فعالیت و تلاش علمی و عملی و رسیدن به خودکفایی است.


ادامه مطلب




نظرات 2
تاريخ : یک شنبه 1 خرداد 1390  | 8:43 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

 

هیچ باغبانی را سرزنش نمی کنند که چرا دور باغ خود حصار و پرچین کشیده است چون باغ بدون دیوار از آسیب مصون نیست و میوه ای برای برای باغ نمی ماند.

هیچ کس هم به بهانه ازادی دیوار خانه خود را برنمی دارد چون خطر رخنه دزد جدی است .

هیچ صاحب گنج و گوهری هم جواهرات خود را بدون حفاظ در معرض دید رهگزران نمی گذارد تا بدرخشد و جلوه نمایی کند چون خود جواهر ربوده می شود.

هرچیزی که قیمتی تر باشد در صد مراقبت از آن بالانر می رود مانند آثار نفیس که در موزه ها نگهداری می کنند.

سادگی و خامی است که کسی خود را در معرض دید و تماشای نگاه های مسموم و ناپاک قرار دهد.

 

نگاه به نا محرم تیری مسموم از تیر های شیطان است که اگر کسی آن را به خاطر خدا ترک کند ، خداوند آرامش و ایمانی به او می دهد که طعم گوارای آن را در خود می یابد.

 


ادامه مطلب




نظرات 0

تعداد کل صفحات : 2 :: 1 2