وبلاگستان در محرم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و دهه فجر، مسابقه وبلاگ‌نویسی با محوریت این موضوعات برگزار می‌کند.

 نقش محرم، عاشورا و عزاداری سیدالشهدا(ع) در پایداری محرم، عاشورا و یک شعر، نقش رهبری در انقلاب اسلامی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، ثبت خاطرات و شنیده‌های انقلاب اسلامی، شهدای انقلاب اسلامی و روزشمار انقلاب، موضوعات این مسابقه را تشکیل می‌دهند.

وبلاگ‌نویسانی که بیش از ۱۵ سال سن داشته باشند، می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند، هر یک از شرکت کنندگان فقط مجاز به شرکت در یکی از موضوعات هستند، همچنین مطالب ارسالی حداکثر می‌تواند در دو پست و ۳۰ خط تنظیم شود.

شرکت کنندگان باید آدرس وبلاگ خود را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات به رایانامه ershad.mahallat@yahoo.com ارسال کنند، همچنین لازم است که لوح فشرده حاوی پست مورد نظر از وبلاگ خود را به این اداره به نشانی محلات، خیابان امام خمینی(ره)، خیابان جمهوری اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محلات بفرستند.

مهلت شرکت در این مسابقه تا چهارم بهمن‌ماه جاری بوده و وبلاگ‌های معرفی شده به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محلات، از تاریخ پنجم بهمن‌ماه جاری مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار گرفته و در دهه فجر از برگزیدگان این مسابقه تقدیر خواهد شد.


سوگواره خورشید سرخ ثبت نام در سوگواره استانی وبلاگ‌نویسی خورشید سرخ استان گیلان، همزمان با ۲۷ آذرماه جاری و شروع محرم‌الحرام، آغاز شد.

 اولین سوگواره استانی وبلاگ‌نویسی فرهنگی و دینی با عنوان سوگواره وبلاگ‌نویسی خورشید سرخ، به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با همکاری هیئت محبان اهل بیت(ع) شهرستان رشت برگزار، و ثبت نام آن آغاز شده است.

تولید و تجمیع اطلاعات فرهنگی ـ دینی در محیط‌های تحت وب، تبیین اهمیت وبلاگ‌نویسی، تبلیغ، ترویج و توسعه فرهنگ تولید محتوای فرهنگی، استفاده مناسب از امکانات اینترنتی شخصی و گروهی در استان گیلان، تشویق وبلاگ‌نویسان گیلانی که ادامه دهنده نهضت عاشورا در محیط وب هستند؛ به عنوان اهداف این سوگواره ذکر شده است.

برای ثبت نام در این سوگواره وبلاگ‌نویسی، کاربران باید به سایت سوگواره به نشانی اینترنتی www.moharamblog.ir مراجعه کرده و اطلاعاتی از جمله نام و نام خانوادگی، شهر و نام وبلاگ خود را وارد فرم ثبت نام کنند، آخرین فرصت شرکت در سوگواره وبلاگ‌نویسی خورشید سرخ ۱۶ بهمن‌ماه سال جاری، همزمان با روز اربعین اعلام شده است.

شروع داوری وبلاگ‌های شرکت کننده در سوگواره در بخش‌های محتوایی حدیث، مقاله، عکس، شعر و فنی، ۱۶ بهمن‌ماه، و زمان اعلام نتایج ۲۶ بهمن‌ماه سال جاری است، مراسم اختتامیه این سوگواره نیز روز ۱۳ اسفندماه سال جاری، همزمان با میلاد پیامبر بزرگوار اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) برگزار می‌شود.


گنجینه های دفاع مقدس مسابقه وبلاگ‌نویسی گنجینه‌های مجازی با ۲۰ روز تاخیر برگزدیگان خود را از میان ۴۲۰ شرکت کننده خود شناخت.

 در این مسابقه بیش از ‌۴٢٠ وبلاگ ثبت‌نام کرده بودند و به منظور بررسی و داوری دقیق‌تر این وبلاگ‌ها نتایج مسابقه که قرار بود ‌۵ آذر اعلام شود با ‌٢٠ روز تاخیر یعنی در ‌٢۵ آذر اعلام شد.

در بخش کشوری هشت وبلاگ برگزیده بر مبنای امتیاز کسب شده معرفی شد‌ند و در بخش استانی، نظر به استقبال کم از این بخش، هیات داوران سه وبلاگ برگزیده را معرفی کرد.

بر این اساس وبلاگ‌های برگزیده به این شرح هستند: نفر اول کشوری وبلاگ خاکریز مجازی علی پاپوش ، نفر دوم کشوری: وبلاگ پلاک، شهادت کانون بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، نفر سوم کشوری: وبلاگ حماسه سازان مجید انصاری راد ، نفر چهارم کشوری: وبلاگ فریاد خاموش، ناصر ملائی ، نفر پنجم کشوری: وبلاگ اردوگاه ‌١١ تکریت عبدالکریم مازندرانی ، نفر ششم کشوری: وبلاگ شهید دکتر مصطفی چمران مهدی امیرزاده ، نفر هفتم کشوری: وبلاگ بسیجی مخلص رسول گل محمدی  و نفر هشتم کشوری وبلاگ حماسه جاودان مسعود محمد جعفری .

همچنین نفر اول استانی، وبلاگ برای یادآوری امین زاده تقی ، نفر دوم استانی: وبلاگ سر لوحه احمد ایزدی و نفر سوم استانی وبلاگ پایگاه اطلاع رسانی شهر خانوک حمیدرضا اسدی  برگزیده شده‌اند.


اولین سرویس وبلاگ خاص منظوره ویژه موضوعات مدیریت، بازاریابی و تبلیغات توسط مرکز اطلاعات علمی تخصصی مدیریت راه اندازی شد .

از ویژگی های خاص این سرویس می توان به قالب های تخصصی، برگزاری جشنواره های متعدد ویژه وبلاگ نویسان حوزه مدیریت، تقدیر از وبلاگ نویسان برتر و . . . اشاره کرد .

گفتنی است این وب سایت با نشانی اینترنتی www.mmicPress.com  در اختیار علاقمندان قرار گرفته است و مدیران این سرویس، ایجاد بستری مناسب برای وبلاگنویسان این حوزه در جهت ارتقاء دانش مدیریت را از جمله اهداف مهم راه اندازی این سرویس دهنده وبلاگ نوپا اعلام کرده اند.

همچنین در صورت مشاهده مشکلات احتمالی، کاربران می توانند  از طریق ایمیل info@mmicPress.com با مدیران این سایت مکاتبه نمایند.


به نقل از تابناک، این وبلاگ شخصی که با آدرس (http://www.ahmadinejad.ir/) قابل دسترسی بوده و اظهارات و یادداشت های محمود احمدی نژاد را منتشر می کرده است، از مدتی پیش از دسترس خارج و کاربران هنگام مراجعه به این وبلاگ با یک صفحه سفید بدون هیچ پیغامی مواجه می شوند، اما در ادامه آدرس اینترنتی وبلاگ وی، آدرسی مبنی بر خطا در دسترسی به این وبلاگ نمایان می شود.



گفتنی است، این وبلاگ هنگام آغاز کار خود بسیار مورد توجه کاربران اینترنتی قرار گرفته و بارها یادداشت های احمدی نژاد در این وبلاگ به عنوان رسانه شخصی دکتر احمدی نژاد، در رسانه های خارجی و داخلی بازتاب فروانی داشته است.

شایان ذکر است، هنگام پینگ کردن آدرس این وبلاگ با پیغام عدم دسترسی صد در صد مواجه می شویم.



حال با این با توجه به چنین اهمیتی که این وبلاگ دارد، زیبنده نیست که وبلاگ شخصی رئیس جمهور کشورمان با نقص فنی و ایراد همراه باشد و با توجه به جایگاه ایشان می بایست به این نکات مهم توجه بیشتری شود.


به گزارش «طلبه بلاگ»، حجت الاسلام احمد نجمی نویسنده وبلاگ «منبر نت» که هم اکنون در سفر پر فیض حج به سر می برد  امروز  وبلاگ خود را از صحرای عرفه به روز کرده است. این روحانی وبلاگنویس در این مطلب که عنوان "وبلاگ نویسی از عرفه در سایه تکنولوژی" را برای آن انتخاب کرده است ضمن اشاره به تکنولوژی شگرف عرب ها در زمینه اینترنت و فن آوری اطلاعات، چند خطی از حال و هوای امروز صحرای عرفات را برای خوانندگان خود به ارمغان آورده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.
 
بر اساس این گزارش حجت السلام نجمی در این یادداشت آورده است:

تا همين چند سال پيش كمتر كسي تصور ميكرد از صحراي عرفه كه توقفگاه نيمروزه حجاج است و بدون هيچ امكاناتي براي عموم زائران، بتوان با اينترنت ۷مگابايتي و با كمترين هزينه به اينترنت وصل شد، و وبلاگ نويسي كرد.

بله.در سايه تكنولوژي كه در اين سالها شتاب شگفت انگيزي گرفته اين امكان ميسر شده است. يك فلشي كه سيم كارت مي خورد و تنها با ۱۰۰ ريال سعودي (۲۷هزار تومان) مي‌توان از هرجاي عربستان به اينترنت وصل شد. امكاني كه متاسفانه براي كشورمان فعلا يك رويا محسوب مي شود.

پس با بهره گيري از اين امكانات چند خطي مي نويسم:

اينجا عرفه، صحرائي كه دلهاي منتظران و چشمهاي اشكبار سالهاي سال انتظار آن را  مي كشند . دستان لرزانم را به آسمان بلند می‏کنم. سرم را در آسمان می‏چرخانم. جز نور نمی‏بینم. فریاد می‏زنم و پژواک صدایم را نمی‏شنوم. چشمه چشمه اشتیاق از چشمانم جاری می‏شود. زمین می‏چرخد، آسمان می‏چرخد و من… من که تو را سال‏هاست در طوافم و تو ای قبله‏گاه راستین من که «یا مَن هو اَقربُ إِلیّ من حَبلِ الوَرید»ی، چگونه خویش را از تو دور ببینم؟!خود را از بیابان‏های غفلت، به سوی سرزمین نور می‏کشم؛ به مکانی که بهترین بندگان، در این روز پرالتهاب، تو را می‏خوانند. صدای عشق می‏آید.

الهی!
چگونه به درگاه تو روی آورم، وقتی خویش را آلوده پست‏ ترین عصیان‏ها می‏بینم و در توشه عملم جز زشتی و سیاهی نیندوخته‏ام؟ سجاده ام را بیاورید! می‏خواهم پرواز کنم تا ملکوت. می‏خواهم بال بگشایم در باغستان‏های سبز دعا. می‏خواهم دل بسپارم به دریای لایتناهیِ لطف حق. وقت تنگ است؛ ثانیه ‏ها، شتابناک در گذرند.


در پايگاه اطلاع‌رسانی تبيان؛

مسابقه‌ اينترنتی به مناسبت اعياد قربان و غدير خم برگزار می‌شود

گروه فضای مجازی: پايگاه ‌اطلاع‌رسانی تبيان به مناسبت فرارسيدن اعياد سعيد قربان و غدير خم، اقدام به برگزاری مسابقاتی اينترنتی كرده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، پايگاه اطلاع‌رسانی تبيان به مناسبت عيد سعيد قربان و عيد سعيد غدير خم همانند سال‌های گذشته مسابقه‌ای جديد و منحصر به فرد را برای كاربران خود درنظر گرفته است.

اين مسابقه اينترنتی سايت تبيان در فاصله عيد سعيد قربان و عيد سعيد غدير خم اجرا می‌شود و جوايز ويژه‌ای برای كاربران اينترنتی توسط اين موسسه در نظر گرفته شده است؛ كاربران برای شركت در اين مسابقه كافی است سوالات ويژه‌ای را كه در اين روزها و رأس ساعت خاصی بر روی سايت قرار می‌گيرد، پاسخ دهند.

جايزه نفيس اين مسابقات به اولين كاربری كه پاسخ صحيح را وارد كرده، تعلق می‌گيرد؛ بنابراين كاربران از پنجشنبه 5 آذر‌ماه تا يك‌شنبه 15 آذرماه سال جاری فرصت دارند تا با مراجعه هر روزه به سايت اطلاع‌رسانی تبيان به سوالات پاسخ دهند و از جوايز ويژه بهره‌مند شوند.


برای اطلاعات بيشتر اينجا كليك كنيد!


نتايج مسابقه وبلاگ‌نويسی دفاع مقدس با عنوان «گنجينه‌های مجازی»، با 20 روز تأخير در روز 25 آذر اعلام می‌شود.

به نقل از پايگاه گنجينه‌های دفاع مقدس، با توجه به استقبال زياد وبلاگ‌نويسان دفاع مقدس از اين مسابقه، به منظور بررسی و داوری دقيقتر اين وبلاگ‌ها نتايج مسابقه كه قرار بود 5 آذر اعلام شود، با 20 روز تأخير، در 25 آذر اعلام خواهد شد.

يادآوری می‌شود كه بيش از 420 وبلاگ در اين مسابقه ثبت نام كردند و هم‌اكنون اين وبلاگ‌ها در مرحله بررسی و داوری هستند.


مسابقه وبلاگ‌نويسی مذهبی، ويژه دانشجويان دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار می‌شود.

 به نقل از روابط عمومی اين دانشگاه، اداره امور فرهنگی دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی (دانشگاه مجازی)، در جهت گسترش و پويايی وبلاگ‌های مذهبی ـ اجتماعی در فضای سايبر، با همكاری اداره طرح و برنامه اين دانشگاه اقدام به برگزاری اولين دوره مسابقه وبلاگ‌نويسی ويژه دانشجويان خود كرده است.

علاقه‌مندان می‌توانند با تكميل فرم ثبت نام مسابقه وبلاگ‌نويسی از قسمت مشخصات من در صفحه شخصی در سايت ikvu.ac.ir و ارسال آن به دانشگاه، برای ثبت نام اقدام كنند.


سيد جعفر فاطمي نوش آبادي

اخبار مربوط به وبلاگ سرویسهای وبلاگی و جشنواره ها ومسابقات وبلاگی


آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 30348
  • تعداد کل پست ها : 65
  • تعداد کل نظرات : 14
  • تاریخ آخرین بروز رسانی : دوشنبه 24 آبان 1389 
  • تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 6 مهر 1388