به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

مشاوره هدایت تحصیلی همگام 

 

 

هدایت تحصیلی همگام چیست ؟ 

 

 

 

مسعود شکوهی مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت مدارس با آمادگی کامل برای بحث آزمون هدایت تحصیلی 97 دانش‌آموزان برنامه‌ریزی دارند و آزمون‌های روانشناسی و مشاوره‌ای برای بحث آزمون هدایت تحصیلی دانش‌آموزان برگزار می‌شود. مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: امسال دو آزمون توانایی و رغبت برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده که پس از برگزاری تست آنلاین هدایت تحصیلی نتایج مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در این راستان در برخی مناطق در روزهای پایانی اسفند این آزمون برگزار شد و به طور کلی از ابتدای امسال برای تمامی دانش‌آموزان این آزمون‌ها اجرا می‌شود. برای انجام این آزمون باید وارد سایت هدایت تحصیلی همگام شد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرم یا نمونه برگ شماره 6 و 7 هدایت تحصیلی

آموزش‌وپرورش امسال برای سامانه انتخاب رشته پایه نهم دو نمونه برگ شماره 6 و 7 را تهیه کرده است که در فرم شماره 6 براساس بررسی‌های مشاوره‌ای، آزمون‌های استعداد و رغبت، نظر دانش‌آموز، نظر معلمان و خانواده، اعلام می‌شود که  دانش آموز به کدام رشته برود، طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش فرم شماره 6 توصیه‌ای بوده و هیچ اجباری برای ورود به رشته خاص ندارد. 

 

 

فرم شماره7 که براساس نمرات سه سال دوره اول متوسطه تهیه شده، الویت‌های دانش‌آموز را  به ترتیب در رشته‌های مختلف تعیین کرده است و براین اساس دانش‌آموزان به گروه‌های «الف»،«ب»، «ج» و «د» تقسیم شده‌اند که گروه «الف» در اولویت ثبت‌نام قرار دارد. به عنوان مثال اگر دانش‌آموزی در رشته تجربی اولویت «ج» را کسب کرده باید منتظر بماند دانش‌آموزان گروه‌های «الف» و «ب» ثبت‌نام کنند و اگر ظرفیت خالی ماند، می‌تواند رشته تجربی را انتخاب کند. نمونه فرم هدایت تحصیلی پایه نهم 97 را می توانید از طریق لینک ما مشاهده کنید.

 

 

 

 

 

سایت هدایت تحصیلی وانتخاب رشته پایه نهم

هدایت تحصیلی را می توان راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف تعریف کرد که بر اساس آن دانش آموزان بتوانند آگاهانه شاخه و رشته های هدایت تحصیلی خود را انتخاب کنند. 

 

 

انتخاب رشته پایه نهم حتما باید بر اساس  توانایی، علاقه، بازار کار و آینده نگری انجام شود و نباید هیچ اجباری بر دانش آموز به سمت رشته های خاص وجود داشته باشد. هر چند که باید دانش آموز در بعضی درسهای رشته انتخابی، حداقل نمره تعیین شده را کسب کند در غیر اینصورت ثبت نام دانش آموز در اولویت های چهارگانه صورت می گیرد. نمونه سوالات آزمون هدایت تحصیلی را می توانید از طریق لینک ما مشاهده کنید.

 

 

 

 

 

سال تحصیلی 97-98 یک سال متفاوتی خواهد بود چون که براساس اطلاعات منتشر شده از لحاظ انتخاب افراد شاهد افزایش ظرفیت هایی که اعلام شده هستیم. 

 

 

 

 

 

 

تاثیر انتخاب رشته دبیرستان در آینده دانش آموزان

 

در روزگار فعلی ادامه تحصیل دانش آموزان تا گرفتن دیپلم ( یا پیش دانشگاهی ) عادی و فراگیر شده است . پس سال هایی که هر روزش را با تاثیر انتخاب رشته دبیرستان حداقل 2 الی 3 سال است . اما بعد از آن چه ؟ با وجود اینکه تغییر رشته از دیپلم به هر رشته دیگری مجاز است ولی آنچه که در سال های گذشته دیده ایم کمتر افرادی را می توان یافت که سراغ این کار می روند. عمده دانش آموزان در رشته دبیرستان خود وارد دانشگاه شده و ادامه تحصیل می دهند . ادامه تحصیلی که در سال های قبل به تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری هم کشیده می شود . پس از آن هم انتظار ها از هر فردی استفاده مالی ( یا به عبارت بهتر استفاده عملی ) از تحصیلاتش است که همه را به سمت بازار های کار رهنمون می کند . پس عملا رشته ای که در دبیرستان انتخاب می کنیم نه تنها در دانشگاه بلکه در تمام سال های کاری زندگی مان هم همراهمان هست . این قسمت خوب و روشن ماجراست . روی دیگر داستان این است که در سال های گذشته شاهد این اپیدمی هستیم که بیشتر افراد در شغل هایی مشغول به کار می شوند که کمترین ارتباط را با رشته تحصیلی دانشگاهی آن ها دارد . و این خود معضل بزرگ تری است که تا حد زیادی به همین انتخاب های دبیرستان و کنکور ما مرتبط هست . پس اگر قرار است که سال های آینده زندگی خود را در مسیر درست پیش برویم و هیچ گاه از تصمیمی که گرفته ایم پشیمان نشویم مهم است که وسواس کافی در مشاوره انتخاب رشته دبیرستان به خرج دهیم و براساس آنچه که حس می کنیم بیشترین تطابق را با ما و روحیات ما دارد تصمیم گیری کنیم . 

 

 

برای دریافت پربازدید ترین مقالات درخت دانش بر روی لینک های رنگی زیر کلیک نمایید

معرفی رشته های دانشگاهی رشته تجربی

رشته دندانپزشکی بدون کنکور

برنامه مناسب برای قبولی در آزمون مدارس تیزهوشان 97

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش 

 

 

 

 

 

شماره تماس: 9099072943 

 

 

 

 

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh 

 

 

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش 

 

 

 

 

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز 

 

 

 

 

 

 



ادامه مطلب
سه شنبه 21 فروردین 1397  - 12:32 PM

 

آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

 

 

 

  • آیین نامه هدایت تحصیلی چیست؟
  • تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به چه میزان است ؟
  • نمونه فرم هدایت تحصیلی چیست ؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم

 

هماهنگونه که در پست های قبلی مستحضر بودید تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به عوامل چندگانه ای وابسته است از جمله

 

 

علایق خود دانش آموزان که 10 درصد را شامل می شود.

 

 

نظر و مشاوره والدین که 5 درصد را در برمی گیرد.

 

 

نظر معلمان تمام درس ها که 10 درصد را شامل می شود.

 

 

نتیجه ای که دانش آموز در آزمون های مشاوره ای کسب کرده است 35 درصد تاثیر گزار است.

 

 

نتایج عملکرد درسی دانش آموز (نمرات درسی ) که 35 درصد را شامل می شود.

 

 

نظر مشاور تحصیلی 10 درصد تاثیر گزار می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم

 

نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم شامل دو مورد است

 

 

1) فرم توصیه نامه

 

 

2) فرم زمانبندی

 

 

 

 

 

فرم های انتخاب رشته پایه نهم از ۲۰ تیرماه صادر می‌شود و دانش‌آموزان و خانواده‌ها می‌توانند از طریق مدارس متوسطه اول نسبت به دریافت فرم هدایت تحصیلی اقدام کنند . برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت این فرم ها بر روی لینک زیر کلیک کنید.

آموزش‌وپرورش امسال برای سامانه هدایت تحصیلی پایه نهم دو نمونه برگ شماره 6 و 7 را تهیه کرده است که در فرم شماره 6 براساس بررسی‌های مشاوره‌ای، آزمون‌ هدایت تحصیلی نهم استعداد و رغبت، نظر دانش‌آموز، نظر معلمان و خانواده، اعلام می‌شود که  دانش آموز به کدام رشته برود، طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش برگه هدایت تحصیلی شماره 6 توصیه‌ای بوده و هیچ اجباری برای ورود به رشته خاص ندارد.

 

 

 

 

 

ماده 10 آیین نامه هدایت تحصیلی

 

هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم به دهم دانش آموزان بر اساس ملاک هایی که در این آیین نامه مطرح شده است در پایان دوره اول متوسطه انجام می شود. آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم 97-98 شامل موارد زیر نیز می شود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ماده 11آیین نامه هدایت تحصیلی

 

1-11 در شاخه نظری دانش آموزان به یکی از رشته های ادبیات، معارف و علوم پایه هدایت خواهند شد.

 

 

2-11 در شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای مطابق با ضوابط مربوط دانش آموزان به یکی از زمینه، گروه و رشته هدایت خواهند شد.

 

 

3-11 ثبت نام در رشته معارف صرفا در مدارس خاص با مجوز وزارت آموزش و پرورش و انجام مصاحبه و گزینش انجام می شود.

 

 

4-11 ثبت نام در رشته موسیقی صرفاً در مدارسی که تحت نظارت وزارتخانه ها و سازمان های متولی است و تحت نظارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند، انجام می شود.(ورود به این مراکز از سال اول دوره دوم متوسطه)

 

 

5-11 هدایت تحصیلی دانش آموزان واحدهای آموزشی بزرگسالان، ایثارگران، استعدادهای درخشان، استثنایی، داوطلبان آزاد و دانش آموزان تطبیقی همانند دانش آموزان عادی است

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای دریافت نمونه فرم هدایت تحصیلی، سایت هدایت تحصیلی و عضو شدرن در کانال معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم به دهم درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک کنید.

 

 

 

 

 

چگونه می توان انتخاب رشته درستی داشت ؟

 

1- شناخت دقیق از رشته ها ، با مشاوره درست برای انتخاب رشته پایه نهم شما دانش آموزان بایستی با تحقیق از معلمان و مشاوران مدرسه خود بتوانید شناخت دقیقی نسبت به رشته ها  ، ضریب رشته ها و اینکه رشته مورد علاقه شما به قوی بودن در کدام درس نیازمند است داشته باشید .

 

 

2- شناخت دقیق از خود و علاقه مندی های خود ، شما دانش آموزان بایستی خود را بشناسید به نمراتی که در سال های قبل داشته اید توجه داشته و وضعیت تحصیلی تان را دقیق بدانید . اگر بخواهید آرمانی نگاه کنید هرگز نمی توانید توانایی های واقعی خود را شناخته و رشته ی مناسبی برای خود انتخاب نمایید . در این مورد می توانید با والدین و مشاوران مدرسه خود مشورت نموده و همچنین ساعاتی را با خود خلوت کرده و توانایی های خود در مدرسه و زندگی تان را ارزیابی نمایید.

 

 

3- رشته مورد علاقه خود را با توانایی ها و امکانات موجود خود بسنجید ، شما دانش آموزان باید خود را در رشته مورد علاقه خود ببینید و اینکه  آیا می توایند با توجه به امکانات ، استعداد و شرایط موجود در این رشته تحصیل نمایید. پس یکی از معیارهای مهم در انتخاب رشته داشتن علاقه و اشتیاق ، نیاز ، استعداد و امکانات می باشد.

 

 

 

 برای اطلاع از پربازدیدترین پستهای درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک نمایید:

 

 

 

 

برنامه ریزی مناسب برای قبولی در تیزهوشان نهم به دهم

پزشکی بدون کنکور خارج از کشور

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

 

 

 

 

شماره تماس: 9099072943

 

 

 

 

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

 

 

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

 

 

 

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 

 

 

 



ادامه مطلب
سه شنبه 21 فروردین 1397  - 12:19 PM

 

شرایط انتخاب رشته نظری پایه نهم

 

  • هدایت تحصیلی به صورت اجباری یا اختیاری است ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم انسانی پایه نهم چیست ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم تجربی پایه نهم چیست ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته ریاضی و فیزیک پایه نهم چیست ؟

 

 

 

 

 

 

هدایت تحصیلی به صورت اجباری است یا اختیاری ؟

 

تابستان گذشته انتخاب رشته پایه نهم 97-98 تحصیلی دانش‌آموزان با مشکلات بسیاری همراه شد و  دانش‌آموزان نسبت به اجبار برای رفتن به رشته‌ای خاص معترض بودند اما مسئولان آموزش‌وپرورش با رد هرگونه اجبار در انتخاب رشته از توسعه متوازن سخن می‌گفتند، سیاستی که به موجب آن باید توازنی میان رشته‌های مختلف تحصیلی برگزار شود تا از گسترش بیش از حد رشته تجربی جلوگیری به عمل آید. بنابراین امتیاز و نمره دهی را به وجود آوردند که داوطلبان بتوانند هم درست و هم با توجه به علاقه انتخاب رشته کنند. بنابراین تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم بسیار بالاست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم انسانی پایه نهم

 

شرایط انتخاب رشته علوم انسانی در نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های مطالعات اجتماعی ، زبان و ادبیات فارسی ، عربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از  ضریب 42 نباشد.

 

 

نمره زبان و ادبیات فارسی در سه سال اول متوسطه با ضریب 4 محاسبه می شود.

 

 

نمره درس مطالعات اجتماعی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود.

 

 

نمره ردس عربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 2 محاسبه می شود.

 

 

داشتن حداقل معدل 14 برای تحصیل در رشته علوم انسانی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم تجربی پایه نهم

 

شرایط انتخاب رشته علوم تجربی این است که در نهم مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از  ضریب 42 نباشد.

 

 

نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود.

 

 

داشتن حداقل معدل 14 برای تحصیل در رشته علوم تجربی

 

 

 

 

 

 

 

 

داوطلبان عزیز برای دریافت شیوه نامه تحصیلی پایه نهم و زمان انتخاب رشته نهم می توانند بر روی لینک های قرمز رنگ کلیک کنند و یا با مشاوران مجرب درخت دانش از طریق شماره 9099072943  تماس بگیرند.

 

 

 

 

 

 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته ریاضی فیزیک پایه نهم

 

شرایط انتخاب رشته علوم ریاضی فیزیک این است که در نهم مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از  ضریب 42 نباشد.

 

 

نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود.

 

 

داشتن حداقل معدل بالای 14 برای تحصیل در رشته ریاضی و فیزیک

 

 

 

 برای اطلاعات بیشتر درباره ی انتخاب رشته و همچنین مطالعه پربازدیدترین مقالات درخت دانش بر روی لینک های زیر کلیک نمایید:

 

 

برنامه ریزی درسی برای قبولی در تیزهوشان نهم

 

 

رشته های دانشگاهی رشته تجربی

 

 

پردرآمدترین رشته های فنی حرفه ای

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

 

 

 

 

شماره تماس: 9099072943

 

 

 

 

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

 

 

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

 

 

 

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ادامه مطلب
سه شنبه 21 فروردین 1397  - 12:07 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 3

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 39689
تعداد کل پست ها : 203
تعداد کل نظرات : 0
تاریخ ایجاد بلاگ : یک شنبه 13 اسفند 1396 
آخرین بروز رسانی : یک شنبه 13 بهمن 1398 

نویسندگان

behnam

امکانات جانبی