برای خرید پکیج های دودکش دار چه شرایطی لازم می باشد؟

.     حداقل فاصله خروجی دود از دودکش تا سر کلاهک متصل به پکیج باید چهار متر باشد ( ارتفاع عمودی )

2.     برای امنیت بیشتر توجه کنید طول قسمت افقی لوله دودکش از بیست سانتی متر بیشتر نشود و زاویه مثبت داشته باشد.

3.     از موادری که در شکل دودکش باید مورد توجه قرار گیرد نوع دودکش های H حالت هستند که ایمن ترین شکل دودکش در پشتبام ها می باشند.

4.     از اتصال چند وسیله به یک مسیر دودکش جدا خودداری نمایید. این کار سبب عدم کار کرد درست دودکش می شود. در مورد ورودی گاز مورد نیاز وسیله گاز سوز نیز این امر مهم می باشد.

5.     بهترین اندازه برای قطر دودکش پکیج پانزده سانتیمتر است.

6.     در صورتی که قسمتی از دودکش در فضای آزاد قرار دارد آن قسمت را با عایق مناسب بپوشانید. در غیر این صورت به دلیل سرد شدن بنده دودکش دود از دودکش خارج نمی شود که سبب خاموش شدن پکیج و روشن شدن سیستم هشدار دهنده می شود.

7.     اگر نمی توانید شرایط های ذکر شده برای دودکش پکیج را مهیا نمایید از پکیج فن دار استفاده نمایید.


شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ جمعه 24 بهمن 1393  ] [ 7:51 PM ] [ s سلطانی ]

انواع پکیج و مزایای آن چیست؟

تقسیم بندی مدل های متفاوت پکیج شوفاژ

  1. پکیج زمینی
  2. پکیج دیوای
  3. پکیج دودکشدار
  4. پکیج فن دار

به دلیل آن که همه ساختمان ها مکانی مناسب جهت نصب دودکش ندارند پکیج های فن دار برای حل این مشکل تعبیه شده اند.
 

مزایای پکیج دیواری

  1. کاهش در مصرف انرژی و افزایش راندمان
  2. پکیج کم جا و بهینه در مصرف فضا است
  3. امنیت بالای پکیج به دلیل انواع سنسور های هشدار دهنده
  4. قابلیت تغییر دما به اندازه مورد نظر
  5. پکیج بدون صدا و بو
  6. آبگرم همیشه آماده است و تاخیری وجود ندارد. به محض روشن شدن پکیج آبگرم تهیه می شود
  7. کاملا بی خطر
  8. حذف موتورخانه
  9. مستقل شدن واحد ها و طبقات ساختمانی با استفاده از پکیج
  10. قابلیت مدیریت و کنترل پکیج در خود واحد به دلیل حذف پکیج
  11. نصب و رفع مشکل ساده
  12. بدون نیاز به هزینه های ماهیانه مانند شوفاژ خانه
  13. نصب آسان پکیج و کم هزینه جهت نگهداری
  14. شماره تماس 09151009818

 


ادامه مطلب
[ جمعه 24 بهمن 1393  ] [ 7:50 PM ] [ s سلطانی ]

برای خرید پکیج های فن دار چه شرایطی لازم می باشد؟

برعکس پکیج دودکش دار که نیاز به دودکش حداقل 4 متری داشت این مدل از پکیج دیواری نیازی به دودکش ندارد. این پکیج به گونه ای  طراحی شده است که محل خروج دود را به هوای آزاد متصل می کنیم. دستگاه به طور خودکار هوای مورد نیاز برای سوختن را از این ناحیه مکش می کند. دود حاصل از سوختن نیز از همین ناحیه خارج می شد.

بنابراین دودکش پکیج فن دار کمی متفاوت می باشد. این دودکش از دو لایه تهیه شده است که اندازه قطر داخلش حدود شش سانت و اندازه قطر خارجش حدود ده سانت می باشد.

 نکته :

1.     دو لایه پکیج قابل جدا شدن می باشد اما هرگز نباید این دو لایه از هم جدا شوند.

2.     لازم به ذکر است که حتما باید دودکش به فضای آزاد متصل باشد. نمی توان هوای مورد نیاز دستگاه را از محل نصب آن مثلا آشپژخانه تهیه کرد.

3.     اگر به هر دلیلی لازم به افزایش طول لوله دودکش پکیج فن دار بود یا نیزا به زانویی باید از دودکش مخصوص همین فن ها که دو لایه می باشند استفاده کنید. در غیر این صورت در مکش هوا و خروج دود اختلال ایجاد خواهد شد.

4.     حداکثر می توانید از چهار متر لوله دودکش افقی استفاده کنید که اگر در مسیر از زانویی هم استفاده می کنید به ازای هر زانویی یک متر از طول دودکش کاسته می شود.

5.     اگر طول دودکش از 4 متر کمتر باشد مکنده هوای بیشتری از خارج به داخل دستگاه می کشد و این باعث کاهش سرعت روشن شدن دستگاه می شود. برای حل این مسئله می توان از دودکش های با قطر کمتر استفاده نمود که هوای کمتری وارد پکیج فن دار بشود. جهت تشخیص انتخاب دودکش مناسب حتما راهنمای پکیج را مطالعه بفرمایید.

6.     پکیج فن دار مناسب برای بناهایی است که دودکش مناسب ندارند.

7.     دودکش پکیج فن دار بخشی است که از لحاظ ایمنی حتما باید با توجه به دستورات تولید کننده آن نصب گردد در غیر این صورت می تواند خطرناک باشد.

 

 

 

در چه مواردی پکیج فن دار ضروری می شود :

 

1.     ارتفاع دودکش کمتر از چهار متر است

2.     فضایی که پکیج را در آن نصب می کنیم کوچکتر از صد و بیست متر می باشد.

3.     قطر لوله دودکش استاندارد نیست یعنی پانزده سانت نیست.

 

برای مکان هایی که تمام شرایط لازم جهت نصب پکیج فن دار دارند اما مساحت بنا از صد و بیست متر کمتر است باید گفت این کار باعث می شود که پکیج هوای مورد نیاز را از محیط داخلی نصب شده تامین کند ک مسلما خطرناک می باشد. مگر در صورتی که دریچه هوای آزاد در محل نصب پکیج وجود داشته باشد.و این محل نزدیک پکیج بوده و همیشه باز باشد.

شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ جمعه 24 بهمن 1393  ] [ 7:49 PM ] [ s سلطانی ]

پکیج چگونه کار می کند؟

-   تولید اب گرم مصرفی توسط پکیج

در قسمت بالای مشعل هر پکیج، لوله‌هایی وجود دارند که از یک سمت آنها آب سرد وارد و از سمت دیگر آنها آب گرم خارج می‌شود. این لوله‌ها به صورت مجتمع طوری طراحی شده‌اند که به نحو مطلوب به دمای تعیین شده بر روی پکیج برسند و همچنین طراحی آنها به نحوی است که آب گرم به صورت یکنواخت توسط پکیج تامین شود. در مسیر لوله یک سنسور جریان یا فلوسوئیچ قرار دارد که به منظور تشخیص باز شدن شیر آب گرم در پکیج نصب شده است. با باز شدن شیر آب گرم، سنسور جریان آب را تشخیص داده و بلافاصله دستور روشن شدن مشعل و پمپ را می­دهد و تا لحظاتی بعد آب گرم از پکیج به خروجی شیر می‌رسد. در برخی از انواع پکیج‌ها مخزن کوچکی جهت نگهداری مقدار کمی آب گرم وجود دارد که چند هدف را برآورده می‌کند:

-       اولا با وجود منبع آب گرم، کارکرد مشعل پایین آمده و عمر نهایی پکیج بالا می­رود.

-       ثانیا وجود این مخزن در پکیج، هدر رفت آب را می­کاهد. به نحوی که با وجود لوله برگشت آبگرم، انتظار برای خروج آب گرم از شیر کاهش یافته و به محض باز شدن شیر، اب با دمای مطلوب از شیر خارج می­شود.

-       این مخزن همچنین می‌تواند با کاهش طول لوله جاذب گرمای موجود در پکیج، از پوسیدگی و رسوب­گیری این لوله‌ها جلوگیری کند.

 

 

2-   گرمایش به کمک آب گرم در شوفاژ و گرمایش از کف توسط پکیج

سیستم گرمایش تهویه مطبوع به چند ابزار و سیستم نیازمند است تا بتواند به نحو احسن کار کند. این ابزار و مکانیزم‌ها در تاسیسات حرارت مرکزی ساختمان­ها در قسمت­های مختلف ساختمان قرار دارند. این درحالی است که تمامی این وسایل به نحو مناسبی درون پکیج قرار جانمایی شده‌اند. وسایلی مانند مشعل، منبع انبساط، ترموستات، پمپ، سنسورها، دیگ اب گرم و .... به نحوی درون محفظه پکیج جانشانی شده‌اند که در این فضای کوچک بتوانند وظایف محول شده را به نحو احسن و به طور بهینه انجام دهند.

با باز شدن شوفاژها و یا باز شدن مسیر لوله‌های گرمایش از کف، آب گرم تولید شده در مشعل یا مستقیما از پکیج به سمت رادیاتورها می‌رود و یا توسط یک مبدل گرمایی دولایه، گرما از آب گرم تولید شده از توسط مشعل به آب گرم مصرفی رادیاتورها منتقل می‌شود. این مبدل همچنین می‌تواند گرمای مورد نیاز آب گرم مصرفی حمام و سایر مصرف کننده‌های آب را تامین کند.

کنترل گرم شدن آب مصرفی و آب گرمایش، توسط شیر الکتریکی سه‌راهه موجود در پکیج صورت می‌گیرد. این شیر توسط پنل کنترل پکیج مدیریت و تنظیم می‌شود. این شیر در سه حالت گرم شدن آب مصرفی به تنهایی و یا گرم شدن آب گرمایش و یا هردو، قابل تنظیم است. مطابق با تنظیماتی که کاربر در پنل پکیج انجام می‌دهد و همچنین به کمک سنسورهای موجود در پکیج، حالت این شیر به طور خودکار تنظیم می‌شود و آب گرم را به طور مدیریت شده و به نحوی بهینه به محل های مصرف ارسال می‌کند

شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ جمعه 24 بهمن 1393  ] [ 7:47 PM ] [ s سلطانی ]

اصول طراحی مهندسی پکیج دیواری

 اطلاعات این مقاله، رویه کلی طراحی پکیج دیواری را تبیین می کند و به خریدار کمک می کند تا اطلاعات کلی در خصوص انتخاب پکیج مورد نیاز ساختمان را بدست آورد. و به خریدار این دانش را می دهد که با توجه به محل ساختمان و شرایط کارکرد پکیج و خروجی های مورد نیاز، با دید روشن بهترین پکیج را از لحاظ قابلیتی و لحاظ مسایل اقتصادی و عمر مناسب پکیج انتخاب کند.

 انتخاب مشعل پکیج دیواری

در طراحی و انتخاب مشعل به کار رفته در پکیج، فاکتورهای متراژ ساختمان، حداقل دمای هوا، حداکثر دمای آب، دمای آب ورودی، جنس دیوارها و کف و سقف و همچنین میزان مصرف آب گرم موثر است. در جداول استاندارد تهیه شده توسط سازمان های مسئول و همچنین تحقیقات آکادمیک، نرخ گرمای تلف شده و مصرف شده در ساختمان بدست می آید، و با توجه به این نرخ، میزان گرمای مورد نیاز جهت تولید در پکیج دیواری به دست می آید.  ابعاد لوله های گاز رسانی به ساختمان ها معمولا به گونه ای است که بتواند تمام گاز مصرفی یک ساختمان را با توجه به استانداردهای شرکت گاز تامین کند. بنابراین انتخاب مشعل پکیج دیواری فقط به فاکتورهای ذکر شده در بالا وابسته است و معمولا مشکلی از لحاظ تامین گاز مصرفی وجود ندارد.

 

تعیین مشخصات لوله های مبدل گرمایی پکیج دیواری

برای انتخاب جنس لوله مناسب و همچنین طول لوله موجود در پکیج دیواری، فاکتورهایی مانند ضریب انتقال حرارت لوله ها، نرخ گرمای مصرفی ساختمان و نرخ مصرف آب گرم و دمای آب ورودی مورد بررسی قرار می گیرد. عامل مهم دیگری که در مشخصات لوله ها موثر است، نوع مبدل حرارتی به کار رفته در پکیج دیواری است. به این صورت که اگر مبدل از نوع مستقیم باشد ضریب انتقال حرارت بالاتر بوده و فرآیند گرم شدن سریع تر اتفاق می افتد. این روش اشکالاتی از قبیل خوردگی و رسوب گرفتگی و وجود نوسان در آب گرم مصرفی را دارد.

در صورتی که مبدل به صورت غیر مستقیم باشد، انتقال حرارت به صورت دو مرحله ای صورت می گیرد. به این معنی که اب موجود در جداره اول توسط شعله گرم شده و در ادامه با انتقال حرارت بین لایه اول و لایه داخلی، آب گرم مصرفی گرم می شود. آب گرم مورد نیاز گرمایش ساختمان مستقیما توسط شعله گرم می شود و آب گرم بهداشتی توسط مبدل دولایه یا مبدل صفحه ای گرم می شود.

در واقع مکان هایی که آب مورد مصرف آنها رسوب بالایی دارد بهتر است از پکیج گرمایی با دو مبدل استفاده کنند. تا رسوب گیری لوله های پکیج در مدت زمان طولانی تری رخ دهد. و مکانهایی که املاح آب مصرفی شان کم است انتخاب صرفه جویانه، انتخاب پکیج تک مبدل است.

با توجه به قطر لوله، دبی مورد مصرف، نرخ گرمای مورد نیاز، و نوع مبدل به کار رفته در پکیج، ضریب انتقال حرارت کلی(که با توجه به جنس لوله و ضخامت جدار لوله و فیلم رسوب و فیلم هوا و فیلم آب تعیین می شود)، و با توجه به روابط انتقال حرارت در هدایت و جابجایی و تابش می توان طول لوله مورد نیاز بدست می آید.

انتخاب شرایط دودکش و خروج دود پکیج گرمایی

پکیج های گرمایش به دو نوع فن دار و بدون فن دسته بندی می شوند. در انتخاب سیستم خروج دود پکیج عوامل زیر موثر است:

1-    محل نصب پکیج شامل نصب داخل یا خارج ساختمان

2-    قطر لوله به کار رفته برای دودکش

3-    متراژ ساختمان

4-    نوع لوله کشی دودکش

در صورتی که پکیج در تراس نصب شود مطابق قانون باید از پکیج های فن دار استفاده شود.

در ساختمان هایی که فضای کافی برای دودکش پکیج وجود ندارد یا در نظر گرفته نشده است و یا لوله دودکش ارتفاع کمی دارند،  به علت مقاومت لوله دودکش در برابر حرکت دود و کاهش اختلاف فشار ناشی از اختلاف دما و فشار محیط و دود، خروج دود با اختلال مواجه می شود. در واقع با کمتر شدن قطر لوله دودکش و کاهش ارتفاع لوله مقاومت در برابر خروج دود افزایش یافته و دود به سختی و با دبی کمتری خارج می شود. این مسئله منجر به نشت دود در ساختمان شده و خطرات زیادی را برای ساکنین به وجود می  آورد. بنا براین مطابق با قانون برای ساختمان هایی که قطر لوله دود کش به کار گرفته شده برای آنها از 15 سانتیمتر کمتر باشد و یا اختلاف ارتفاع خروجی دودکش و پکیج کمتر از چهار متر باشد، بایستی از پکیج های فن دار استفاده شود.

در ساختمان هایی که متراژ پایینی دارند به علت مصرف شدن هوای داخل خانه توسط مشعل پکیج، نیاز است که هوای مورد نیاز پکیج از بیرون و توسط لوله دودکش دوجداره تامین شود. در این حالت به علت سریعتر سرد شدن دود به علت انتقال حرارت با هوای آزاد و در نتیجه خروج آهسته تر دود، و همچنین نیاز به مکش برای ورود هوا از بیرون به داخل، نیاز به نیروی یک فن دمنده است. در این حالت باید مطابق قانون برای واحدهای با متراژ کمتر 60 متر از دودکش دوجداره و پکیج فن دار استفاده شود.

در ساختمان هایی که به هر علت مکش لوله دودکش کم باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود. این علت ها می توانند وجود خم های زیاد در مسیر دودکش، همچنین کم بودن قطر لوله و یا نشتی های دودکش و ... باشند. در این حالت بایستی برای تسهیل فرآیند خروج دود از نیروی فن دمنده کمک گرفته شود و فلذا برای چنین واحدهایی استفاده از پکیج فن دار توصیه می شود.

انتخاب پمپ پکیج دیواری

برای انتخاب توان مورد نیاز برای پمپ به کار رفته در پکیج فاکتورهایی مانند نوع سیستم گرمایش ساختمان و میزان افت فشار موجود در لوله ها موثر است. در صورتی که طول لوله های به کار رفته و همچنین زانوها و چندراهی های به کار رفته در سیستم گرمایش افزایش یابد و یا قطر لوله کاهش یابد، به پمپ آب با ارتفاع هد بالاتری نیاز است. همچنین در صورت استفاده از گرمایش از کف و استفاده از فن کویل افت فشار افزایش یافته و ارتفاع هد مورد نیاز افزایش می یابد. اندازه گیری تخمینی افت فشار در سیستم گرمایش بر عهده مجری است که با توجه به روابط مهندسی مکانیک سیالات و استانداردهای موجود در مراجع و کتب تاسیسات تعیین می شود.


ادامه مطلب
[ جمعه 24 بهمن 1393  ] [ 7:43 PM ] [ s سلطانی ]

منبع انبساط پكیج

پكیج شوفاژ دیواری در واقع خلاصه ای از سیستم حرارت مر كزی (موتورخانه ) با منبع انبساط بسته می باشد.
در منبع بسته تامین فشار سیستم توسط فشار هوا یا ازت تامین می شود و در منبع باز فشار به واسطه ارتفاع ساختمان تامین می شود. دلیل استفاده از منبع انبساط بسته كوچكتر نمودن سیستم می باشد
شماره تماس 09151009818
 
 

ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:40 AM ] [ s سلطانی ]

انتخاب تعداد پره رادیاتور جهت گرمایش فضا

پس  از تعیین  بار  حرارتی  یك فضا و انتخاب ظرفیت پكیج و محل نصب آن مرحله بعدی انتخاب تعداد پره مناسب جهت گرمایش یك فضا می باشد .

  • برای این منظور  مقدار بار حرارتی فضا را به مقدار بار حرارتی یك پره تقسیم می نماییم ودر این صورت تعداد پره مورد نیاز مشخص می شود.
  • بار حرارتی هر پره با توجه به كاتالوگ شركت سازنده و مدل آن قابل تشخیص می باشد. شماره تماس 09151009818

 

 

                                                                         


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:39 AM ] [ s سلطانی ]

منبع انبساط پكیج

منبع انبساط میتواند علاوه بر اینكه افزایش حجم آب را كه بر اثر گرما ایجاد میشود را خنثی نماید میتواند كمبود فشار آب را نیز درسیستم جبران نماید(منبع انبساط بازعلاوه بر دو ویژگی ذكرشده میتواند نقش تغذیه سیستم را نیز بازی نماید)

انواع منبع انبساط:

1)            منبع انبساط باز

2)            منبع انبساط بسته

 

منبع انبساط باز:

چون منبع انبساط با اتمسفر هوادر ارتباط است بنابراین فشاروارد برروی سیال آن حدود یك اتمسفر میباشد ودرسیستم های حرارت مركزی منازل بسیاركاربرد دارد

 

منبع انبساط بسته:

منبع انبساط بسته در پكیج ها ویا درجاهایی كه نیازبه آب داغ(بیش از100درجه) میشود مانندبیمارستانهاو...

منبع انبساط بسته پكیج شامل دوصفحه میباشد كه درقسمت وسط آن یك دیافراگم پلاستیكی وجود دارد بطوری كه ارتباط داخل مخزن را كاملا بایكدیگر قطع میكنددریكطرف صفحه دیافراگمی،هوا یایك گاز بی اثرمثل نیتروژن (ازت)،(بافشاریك اتمسفر)ودر طرف دیگر آب مدار گرمایشی قرار میگیرد چناچه فشارآب درون سیستم بالا برود آب مدار گرمایشی به صفحه دیافراگمی فشار وارد میكند وطرف دیگر دیافراگم كوچكتر میشودواجازه افزایش حجم را به سیستم میدهد منبع انبساط پكیج معمولا درظرفیت های6-8لیتری ساخته میشود وبسته به ظرفیت وآبگیری سیستم گرمایش متغیر میباشد  09151009818 تلفن


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:35 AM ] [ s سلطانی ]

روشن نمودن پكیج شوفاژ دیواری

برای روشن نمودن پكیچ شوفاژ دیواری  ابتدا پس از نصب دستگاه توسط  نصاب مجرب و با رعایت اصول نصب و ایمنی مراحل زیر را انجام می دهیم

چك نمودن  برق ، تهویه ، آب ،گاز و روان كاری دستگاه

ولتاژ برق ورودی مناسب باشد (220 ولت)

ورودی هوا برای احتراق كامل دستگاه مناسب باشد و همچنین  از دود كش مناسبی برای خروج  گاز های حاصل از احتراق بهره مند باشد

دستگاه را از آب پر نموده و فشار آن را به كمك فشار سنج روی دستگاه بر روی 1.5 بار تنظیم نماییم

ورودی گاز با فشار مناسب برای دستگاه محیا باشد (برای گاز شهری  فشار 17.8 میلی بار )

با بازنمودن پیچ پشت پمپ از حركت روان آن مطمئن شوید

پس از چك نمودن مراحل بالا  و اطمینان از صحت آنها برای روشن نمودن دستگاه به شرح زیر اقدام می كنیم

بر روی پنل  پكیج شوفاژ دیواری كالدا   تجهیزات  زیر وجود دارد

برای روشن نمودن دستگاه كافیست  در تابستان كلید انتخاب فصل را بر روی حالت تابستانه قرار دهیم در این حالت دستگاه فقط  دستگاه آبگرم مصرفی را تامین می كند

برای روشن نمودن دستگاه در زمستان ابتدا شیر های ورود و خروج آب شوفاژ را باز نموده  سپس كلید انتخاب فصل دستگاه را در حالت زمستانه قرار می دهیم در حالت دستگاه هم آبگرم شوفاژ را تامین می كنند هم آبگرم مصرفی با این نكته اولویت همه پكیج های شوفاژ دیواری در تامین آب گرم مصرفی می باشد

دو پیچ تنظیم دما (پتانسیومتر یا ولوم ) در دو طرف كلید انتخاب فصل قرار دارد كه به كمك آن می توان دمای آب خروجی شوفاژ و مصرفی را تنظیم نمود برای آب مصرفی حداكثر 65 درجه و آبگرم شوفاژ 85 درجه سانتیگراد می باشد

قسمت بالای فشار سنج ترمومتر دستگاه قرار دارد كه می توان از روی آن دمای آبگرم شوفاژ را قرائت نمود

در صورتی كه مراحل بالا را صحیح اجرا كرده باشید و همچنین دستگاه سالم باشد دستگاه به عملكرد خود طبق انتخاب ما ادامه می دهد تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:34 AM ] [ s سلطانی ]

منابع انبساط باز و بسته

پكیج شوفاژ دیواری در واقع خلاصه ای از سیستم حرارت مر كزی (موتورخانه ) با منبع انبساط بسته می باشد.

        در منبع بسته تامین فشار سیستم توسط فشار هوا یا ازت تامین می شود و در منبع باز فشار به واسطه ارتفاع ساختمان

        تامین می شود. دلیل استفاده از منبع انبساط بسته كوچكتر نمودن سیستم می باشد

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:33 AM ] [ s سلطانی ]

تقسیم بندی بر اساس محفظه احتراق

محفظه  احتراق بسته

                  این نوع  پكیج  به  مانند آبگرمكن می باشد و تمامی هوای مورد نیاز خود را از محیطی كه درون آن

         نصب شده  است  می گیرد  این  نوع پكیج فاقد فن بوده و در لوله دودكش دارای محدودیت هایی می باشد در

         واقع می بایست دودكش آن حداقل 3 متر به طور عمودی ادامه پیدا نماید.

محفظه احتراق باز

                      محفظه  احتراق  این  نوع  پكیج  توسط  قطعات و عایق های مخصوص احاطه شده است تا كمترین 

       تاثیر  را  بر  روی  محیط احتراق  بگذارد  این نوع پكیج  هوای  احتراق مورد نیاز خود را توسط  دودكش  دو

      جداره  تامین می كنند این  پكیج ها دارای فن مخصوص تخلیه احتراق می باشند به همین علت محدودیت خاصی

      در طول و جهت دودكش ندارند شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:33 AM ] [ s سلطانی ]

راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ

رادیاتور وسیله گرمایشی است که حرارت را به دو طریق جابجایی و تابشی از خود بیرون می‌دهد.
رادیاتورها ی شوفاژ را می‌توان از مواد مختلف نظیر آلومینیوم، فولاد و یا چدن و با طراحی های متفاوت مانند : پره‌ای، تخت و لوله‌ای ساخت. می‌توان گفت از نظر کارایی انرژی برای گرم کردن یک فضای مشخص رادیاتوری که دارای ظرفیت حرارتی بیشتر، وزن و حجم آبگیری بهینه و در نتیجه سرعت پاسخ بالاتر باشد، مناسب است. همچنین جهت افزایش کارایی ان استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور بمنظور کنترل دمای اتاق ضروری است و در نتیجه ماند حرارتی کمتر (وزن کم و حجم آبگیری پایین) در رادیاتورهای شوفاژ سبب می‌شود تا دفعات باز و بسته شدن شیر ترموستاتیک افزایش یابد که این امر سبب می‌شود تا عمر مفید آن کاهش یابد. البته مهمترین پارامتر که بیشترین تاثیر را در بهینه‌سازی مصرف انرژی دارد ، انتخاب رادیاتور شوفاژ مطابق گرمای مورد نیاز فضای طراحی شده می‌باشد و توجه به این نکته حائز اهمیت است که انرژی در رادیاتورها یک پارامتر می‌باشد و پارامترهای دیگری نظیر شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور ، کیفیت رنگ ، مقاومت مکانیکی آن، طول عمر و مقاومت در برابر خوردگی و همچنین داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز، پرداخت سطح نهایی و ... موثر است و در طراحی، ساخت و انتخاب رادیاتور شوفاژ باید تمامی موارد فوق لحاظ گردد.

شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:32 AM ] [ s سلطانی ]

ترموستات ایمنی

وسیله ایمنی برای كنترل تخلیه دود میباشد وفقط در محفظه احتراق باز نصب میشود این ترموستات یك

كلید حرارتی است كه اگر به هر دلیلی مسیر خروجی دودكش مسدود شود دود به داخل اتقك تعدیل برگشته

واز طریق دریچهای كناری باعث گرم شدن ترموستات میگردد درنتیجه مشعل خاموش میشود شماره تماس09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:31 AM ] [ s سلطانی ]

كم شدن فشار اب گرم مصرفی در پكیج

در دو حالت این اتفاق میفتد كه فشار اب گرم مصرفی كم شده

اول اینكه سیتم لوله كشی شما دچار گرفتگی شده باشد كه میتوان توسط نیروی متخصص شیلنگها سینگ ظرف شویی یا حمام رابازوتمیز شود

دوم اینكه دستگاه پكیج شما مبدل ان رسوب گرفته باشد دراین صورت هم میتوان توسط تكنسین دستگاه را باز

كرد تا مبدل ان اسید شویی شود

در هرصورت این رسوب اب است كه موجب افت فشار میشود شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:29 AM ] [ s سلطانی ]

دودکش ساختمان جهت نصب پکیج شوفاژ دیواری باید دارای شرایط ذیل باشد:

  • دودکش ساختمان باید مستقل و فقط مخصوص همان دستگاه پکیج شوفاژ دیواری باشد.
  • قطر لوله دودکش داخل دیوار باید ۱۵ سانتی متر باشد.
  • دودکش ساختمان باید دارای حداقل ۴ متر ارتفاع از روی دستگاه تا کلاهک تعدیل روی پشت بام باشد. باید در نظر داشت که حداقل ارتفاع موثر دودکش ساختمان برای هر پکیج ۴ متر در نظر گرفته می شود ( مطابق استاندارد )
  • دستگاه باید نسبت به سوراخ دودکش روی دیوار ۴۰ سانتی متر پایین تر نصب گردد.
  • طول لوله افقی دودکش دستگاه نباید بیشتر از ۲۰ سانتیمتر باشد و باید دارای شیب مثبت به سمت بالا باشد.
  • اتصالات دودکش دستگاه باید طوری باشد که به هیچ عنوان به داخل ساختمان نشتی نداشته باشد ( نباید دارای منفذ یا سوراخ باشد ) و الزاماًباید به داخل دودکش ساختمان با کشش مناسب متصل گردد.
  • سنسور دود موجود یک مزیت و تامین کننده ایمنی می باشد که در مواقع برگشت دود به محیط عمل می نماید، بنابراین به هیچ وجه نباید سنسور دود قطع و یا تغییری در آن ایجاد شود و جبران هر گونه خسارت وارده مادی و معنوی به مصرف کننده و دستگاه بر اثر دستکاری در سنسور دود به عهده تکنیسین نصب و در نهایت نماینده مجاز خدمات می باشد.
  • در محل هایی که دودکش مناسب وجود نداشته و یا دودکش موجود در ساختمان از کشش مناسبی برخوردار نمی باشد، باید حتماً از پکیج فن دار استفاده شود.
  • دودکش مخصوص دوجداره پکیج های فن دار وظیفه تخلیه دود دستگاه به محیط بیرون و تامین هوای تازه مورد نیاز سوختن در دستگاه را از محیط بیرون بر عهده دارد و باید وارد محیط آزاد شود و هرگز نباید به داخل دودکش ساختمان متصل شود.
  •  

ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:29 AM ] [ s سلطانی ]

خاموش روشن شدن مشعل پكیج

گاهی اوقات پیش می اید كه پكیج شما درحین كار كردن مشعل دستگاه به تناوب خاموش وروشن میشود

این مشكل میتواند به دو دلیل باشد

1-خرابی برد دستگاه

2-كثیف بودن قسمت یون دستگاه

یون به قسمتی گفته میشود كه وظیفه خواندن مشعل برای برد دستگاه را دارد شماره تماس 09151009818


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:24 AM ] [ s سلطانی ]

دلیل نصب رادیاتور شوفاژ درزیر پنجره

  در محیط های اداری.تجاری و یا مسکونی ملاحظه می شود طراحی سیستم گرمایش بصورتی است که اغلب سعی می شود رادیاتورها حتی الامکان در زیر پنجره ها نصب شوند .حال بررسی می کنیم این کار چه مزیتهایی دارد

                                                

                                            به ادامه مطلب مراجعه فرمایید نحوه گرم شدن اتاق توسط رادیاتور به صورت جابجایی آزاد یا طبیعی میباشد .هوای بالای رادیاتور معمولا به دلیل گرم شدن سبک شده و به طرف بالا حرکت میکند .و هوای سرد طرف مقابل اتاق جایگزین آن می شود .به همین ترتیب یک چرخش طبیعی در جریان هوای اتاق بوجود آمده و دمای تمامی نقاط اتاق بالا رفته و اتاق گرم می شود .

رادیاتور شوفاژ فاقد هرگونه موتور یا وسیله برقی است .پس نمیتوان توسط رایاتور شوفاژ دمای اتاق را کنترل کرد .میزان رطوبت نسبی اتاق نیز قابل کنترل نمی باشد .اصولا وقتی هوای اتاق گرم می شود .میزان درصد رطوبت نسبی کاهش می یابد .به عبارت دیگر رادیاتور شوفاژ میزان رطوبت نسبی اتاق را کاهش می دهد .و بایستی توسط افزودن بخار به هوای اتاق میزان رطوبت مورد نیاز انسان را تامین نمود .

به طور کلی در زمستان فضاهایی که کنترل دما و در صد رطوبت نسبی در آنها اهمیت زیادی ندارد می توان از رادیاتور شوفاژ استفاده نمود .( هرچند دمای اتاق در سیستم رادیاتوری به راحتی و به کمک کنترل کننده های الکتریکی و مکانیکی قابل کنترل است )

بهترین محل نصب رادیاتور در زیر پنجره یا کنار دیوارهای خارجی است .علت این است که توسط رادیاتور شوفاژ در فصل زمستان دائما گرما به اتاق افزوده می شود .ولی دمای اتاق بالا نمی رود و این دما ثابت می ماند .چون بخش بیشتری از گرمای تولید شده تلف می شود .

تلفات حرارتی از دو طریق انجام میگیرد . یکی تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف- کف و دیوار و پنجره و… دیگری تلفات حرارتی ناشی از نفوذ هوای سرد از درزهای پنجره  می باشد . به عبارت دیگر چه بخواهیم و نخواهیم این تلفات حرارتی صورت می گیرد . ما فقط میتوانیم میزان آن را کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم . پس بهتر است رادیاتور را در زیر پنجره نصب کنیم تا مقداری از حرارت رادیاتور صرف تلفات پنجره وجدارها شود .و بخشی که باقی می ماند اتاق را گرم کرده و دمای ان را در حدی مناسب نگه دارد .و بتوانیم در نزدیکی پنجره از اتاق استفاده نماییم . اگر رایاتور در خلاف ضلع پنجره نصب شود . به دلیل سردی محیط اطراف پنجره استفاده از آن محیط خالی از اشکال نمی باشد .

پیشنهاد دیگری که در اینجا مطرح است این می باشد . که در حد امکان پنجره ها دارای شیشه دوبل یا دولایه باشند . استفاده از شیشه دوجداره علاوه بر اینکه سبب عایق صدا خواهد بود . همچنین میزان ضریب انتقال حرارت شیشه را به حد نصف می رساند .در نتیجه تلفات حرارتی کاهش می یابد . و سبب صرفه جویی در مقدار پره های رادیاتور می شود .و در فصل زمستان از خیس شدن شیشه در سطح داخل اتاق جلوگیری میکند . چون سطح شیشه در فصل زمستان یک لایه سرد است . در اثر تماس بخلر آب در داخل اتاق با آن در روی شیشه آب جاری می شود . ولی وقتیکه شیشه دوجدار باشد . سطح داخلی آن گرم شده و میعان در سطح شیشه اتاق نخواهد افتاد .

محل قرار گرفتن شوفاژ باید طوری انتخاب شود که رادیاتور علاوه بر گرم کردن اتاق، هوایی مطبوع در هر نقطه از اتاق ایجاد کند. چون معمولا سردترین ماکن نفوذ هوا به داخل اتاق وجود دارد جایگاه و اندازه رادیاتورها با توجه به موقعیت پنجره است و از درزهای آن، امکان نفوذ هوا به داخل اتاق وجود دارد جایگاه و اندازه رادیاتورها با توجه موقعیت پنجره مشخص می شود؛ به همین دلیل بهترین توزیع دما در اتاق و بهترین جبران برای کسری تابش وقتی اتفاق می افتد که رادیاتور زیر پنجره نصب شود. اگر رادیاتور که حدود ۶۰ درصد گرما را به همرفت منتقل می کند، آزاد جلوی بیرونی زیر پنجره نصب شود، نیروی شناوری هوای گرم آن به قدری زیاد خواهد بود که از نفوذ هوای سرد شده روی وجه داخلی پنجره و هوای سرد وارد شده از درزهای پنجره به درون اتاق، جلوگیری می کند. بهتر است طول رادیاتور معادل پهنای پنجره انتخاب شود. با این کار جریان عمودی هوا متعادل شده و گرمای تابشی رادیاتور افزایش می یابد.


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:20 AM ] [ s سلطانی ]

راه اندازی حالت زمستانه پکیج دیواری ایران رادیاتور

  با توجه به آغاز فصل سرما نیاز است تا برای راه اندازی حالت زمستانه و سیستم گرمایش موارد زیر به ترتیب انجام گیرد
1.باز کردن دو عدد شیر مربوط به قسمت گرمایش (شیرهای متصل به شیلنگ های رفت و برگشت)
2.باز کردن شیر رادیاتورها  و هواگیری از تک تک آنها(بدین صورت که پیچ انتهای رادیاتور در قسمت بالا را کمی باز میکنیم تا هوای رادیاتور خارج شود و از ان مقدار کمی آب خارج گردد)
هواگیری از تنها یک رادیاتور کافی نمی باشد
3.با هواگیری راد یاتورها فشار اب افت کرده و عقربه مانومتر در پکیج به سمت صفر میرود و در پکیج های مدل آنالوگ کدخطای 40-70 و در پکیج های دیجیتال کدخطای E1نشان داده میشودبرای رفع این مشکل شیر پرکن(شیر چهارگوش آبی رنگ تعبیه شده در قسمت بریدگی زیر دستگاه)را خلاف عقربه های ساعت باز میکنیم تا فشار بالا رفته و به 1.5 بار برسد  سپس شیر پرکن را مجددا بسته و ولوم مخصوص حالت زمستانی را چرخانده تا رادیاتور ها گرم شود
توجه:در صورت گرم شدن بیش از حد رادیاتورها دمای آن توسط ولوم تعبیه شده در روی دستگاه کنترل شود و شیرهای رادیاتور ها به هیچ وجه بسته نگردد


ادامه مطلب
[ دوشنبه 20 بهمن 1393  ] [ 11:18 AM ] [ s سلطانی ]