مشخصات سيستم شما:
سيستم عامل:
نسخه: بيت
اندازه تصوير:

: ™ DeSTiny Blog:

به جای اینکه چندین وبلاگ ببینید :™ DeSTiny Blog: را چندین بار ببینید

اطلاعیه: بازدیدکنندگان گرامی،این پایگاه متعلق به مدیران و وبسایت راسخون نمی باشد
صفحه خانگي اضافه به علاقمندي ها طراح قالب
حديث روز

لوگوي ما

لوگو : ™ DeSTiny Blog:

فرهنگ لغات آنلاين ENبهFa






فال حافظ به همراه معني

ابتدا نيت كنيد

سپس براي شادي روح حافظ يك صلوات بفرستيد

.::.حالا كليد فال را فشار دهيد.::.

براي گرفتن فال خود اينجا را كليك كنيد


 

امکانات ديگر

به Destiny Blog خوش آمديد
روي ساعت زیر کليک کنيد

 

تقويم و ساعت

امروز :

محبوب ترين وپربازديدترين

 » نماهايي از صدسال پيش شيراز
 » نماهايي از اصفهان قديم
 » چه چيز عجيبي در اين عكس مي بينيد؟
 » خطاي ديد چشمتان را ببينيد
 » تصاوير گريه آور از عشق(حتما ببينيد)
 » مطالب ديدني : ميرم پارک درس بخونم
 » ده دليلي که خداوند زن را آفريد
 » حکايت زيبا از حکمت الهي(حتما بخوانيد)
 » حکايت زيباي ديگر از حکمت الهي(حتما بخوانيد)
 » حکايت زيبا از دو برادر(حتما بخوانيد)
 » عدد پر رمز و راز 7
 » سفر آخرت(حتما بخوانيد)
 » داستان کوتاه و زيبا از قضاوت زود
 » آئين نامه زندگي از زبان رايانه
 » کوهي در ايران که سليمان جن ها را در آن زنداني مي کرد
 » آيا همه چي به نفع آقايان است!!
 » به مرد بودن خود افتخار کنيد
 » به زن بودن خود افتخار كنيد
 » وصيت نامه داريوش کبير هخامنشي
 » وصيت نامه کوروش کبير هخامنشي
 » اسلام چه ميگويد و ما چه مي کنيم
 » معناي نام کشورهاي جهان
 » 24 ساعت از زندگي دخترها
 » دانلود برنامه ديوان حافظ شيرازي
 » دانلود برنامه رباعيات خيام
 » ارزش(حتما بخوانيد)
 » نود نکته آموزنده زيبا
 » سنجش شخصيت شما
 » اگر كريستف كلمب ازدواج كرده بود
 » آنکه شنيد ، آنکه نشنيد
 » امتحان دامادها !
 » طلبه جوان و دختر فراري
 » خشم و عشق (حتما بخوانيد)
 » لازم است گاهي
 » ايراني ميداني تفاوت نياکان تو با ديگران در چيست
 » ترفند شوخي با گوگل

آرشيو ماهانه

فروردین 1390 اردیبهشت 1390 خرداد 1390 تیر 1390 مرداد 1390 شهریور 1390 مهر 1390 فروردین 1389 اردیبهشت 1389 خرداد 1389 تیر 1389 مرداد 1389 شهریور 1389 مهر 1389 آبان 1389 آذر 1389 دی 1389 بهمن 1389 اسفند 1389 مهر 1388 آبان 1388 آذر 1388 دی 1388 بهمن 1388 اسفند 1388

  اوقات شرعي

پشتيباني آنلاين


:. چت با مديريت .:

معرفي ما به دوستانتان

 
نام شما :
ايميل شما :
نام دوست شما:
ايميل دوست شما:


پيوندهاي دوستان

مديريت پايگاه

صادق از شيراز

آمار

افراد آنلاين: نفر
تعداد كل بازديدها: 203644
تعداد كل پست ها: 119
تعداد كل نظرات: 197

بهتر است با مرورگر فايرفاکس از اين پايگاه بازديد کنيد .. وبلاگي ساده ولي متفاوت
بازديد از اين پست : مرتبه
| نويسنده: صادق | تاريخ:جمعه 30 بهمن 1388  10:30 AM
علاقه مندان بازی‏های استراتژیک قطعاً با بازی «جنگ‏های صلیبی» یا Stronghold: Crusader که به نام «قلعه» نیز معروف است آشنایی دارند. این بازی ساخت شرکت Firefly Studio که در قرون وسطی و امپراطوری‏ها و کشورگشایی‏های آن دوران رخ می‏دهد داستان پرهیجان و سرگرم کننده‏ای دارد. علاوه بر آن گرافیک زیبای بازی باعث برتری «جنگ‏های صلیبی» بر بازی‏های مشابه خود شده است. هم اکنون قصد داریم به معرفی 4 ترفند جالب در این بازی بپردازیم.
 

ا فزایش سرعت انتقال سنگ از معدن به انبار
برای افزایش سرعت انتقال سنگ از معدن به انبار، ابتدا دقت کنید که کارگر و گاو باربر ایجاد نکرده باشید، اگر هم ایجاد کرده‏اید آن را متروکه کنید. حالا معدن را ایجاد کنید و بعد از این که کارگرها مشغول کار در معدن شدند باید کاری کنید که کارگر و گاو باربر نتوانند به معدن راه یابند. برای این کار می‏توانید از خندق آب یا دیوار و امثال این‏ها استفاده کنید (البته بهتر است که از دیوار استفاده کنید). حالا که دیوار را دور تا دور معدن سنگ کشیدید می‏توانید کارگر باربر را مشغول کار کنید. دقت کنید که برای نتیجه ی بهتر گاو باربر را کنار انبار ایجاد کنید. حالا خواهید دید که کارگر باربر به سرعت سنگ‏ها را با گاو حمل می‏کند.

شناسایی محل تله‏های مرگ و چاله‏های نفت
همان طور که می‏دانید برخی از دشمنان (مانند Pig ،Wolf و خلیفه) در اطراف برج‏ها و دروازه ورودی قلعه تله مرگ و چاله نفت ایجاد می‏کنند که هنگام حمله شما (هماآنلاین) به قلعه، تله‏های مرگ افراد شما را از بین می‏برند و با آتش گرفتن چاله‏های نفت افراد شما در آتش می‏سوزند. برای شناسایی محل تله‏های مرگ و چاله‏های نفت، یک بنا از منوی پایین صفحه انتخاب کنید، مثلاً پایگاه آموزش سربازان یا چوب‏بری. پس از این که بنا به حالت انتخاب درآمد، پیش نمایش بنا (قبل از کلیک برای ساخت) را در اطراف قلعه حریف حرکت دهید. می‏بینید که محل‏های دارای تله مرگ و چاله نفت با رنگ قهوه‏ای تیره نمایش داده می‏شوند. از این ترفند برای شناسایی محل استقرار سربازان ویژه عرب هم می‏توان استفاده کرد.

شکست سریع دشمن
برخی از دشمنان از جمله «صلاح الدین» به سرعت رشد می‏کنند و قدرت زیادی کسب می‏کنند و در نتیجه قبل از پیشرفت شما حمله کرده و به افراد شما آسیب می‏رسانند. برای جلوگیری از پیشرفت مزارع و معادن سنگ و سایر منابع دشمن، کافی است بگذارید تا دشمن کار ساخت قلعه خود را تمام کند و دروازه ی قلعه را نیز بسازد. سپس یک بنای کوچک مثل چوب‏بری جلوی دروازه دشمن بسازید تا مانع عبور و مرور افراد و سربازان دشمن شوید. خواهید دید که تمام بناهای ساخته شده دشمن در بیرون قلعه غیب می‏شوند و طلا و منابع دشمن نیز به سرعت کاهش می‏یابد. با استفاده از این ترفند به سادگی و به سرعت می‏توانید دشمن را شکست دهید.

کاربرد صحیح سپرها
در هنگام حمله به دشمن اگر از منجنیق استفاده می‏کنید، با استفاده از سربازان متخصص سپر بسازید و سپرها را هماهنگ با منجنیق‏ها حرکت دهید. با این کار تیرهای دشمن به جای اصابت به منجنیق و حتی افراد شما به سپر اصابت می‏کند. سپرها عمر زیادی دارند و می‏توانند 100 تیر از سربازان کماندار و 10 تیر از منجنیق‏های تیرانداز را تحمل کنند.

منبع:هما آنلاین




بازديد از اين پست : مرتبه
| نويسنده: صادق | تاريخ:شنبه 10 بهمن 1388  8:44 AM

“۱۲۳۴۵۶″ مشهورترین “کلمه عبور” یا همان “
password ” مورد استفاده در اینترنت است!

 


به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، براساس یک بررسی انجام شده بر روی فهرستی از ۲۳ میلیون کلمه عبور، رایج ترین گزاره ” ۱۲۳۴۵۶ ” تشخیص داده شد.

 

انتخاب کلمات و گزینه های ساده توسط کاربران اینترنتی باعث شده تا امنیت حساب های اینترنتی کاهش یابد.

 

براساس بررسی جدیدی که انجام شده، همچنان از هر پنج کاربر اینترنت یک نفر آن ها از کلمه عبوری ( password ) استفاده می‌کند که به سادگی می‌توان آن را حدس زد مانند ۱۲۳ ، I love you یا حتی خود کلمه password .

 


در همین زمینه “امیچای شولمان” رئیس امور فنی شرکت “امبیرفا” متخصص در زمینه تهیه برنامه‌های ضدهکری در باره استفاده از گزینه های بسیار ساده برای کلمات عبور می‌گوید: این موضوع شبیه به نقص وراثتی در بشر است. ما از ابتدای دهه ۹۰ با همین مشکل روبه رو بودیم.

 

شولمان و شرکت وی تلاش کردند تا فهرست متشکل از ۲۳ میلیون کلمه عبور که توسط یک هکر نامشخص در ماه گذشته میلادی از شرکت “ you Rouk ” ربوده شد را بررسی کنند.

 

شرکت “ you Rouk ” مسولیت تهیه برنامه های ویژه کاربران را در سایت های بسیاری مانند « Facebook و« My Space » برعهده دارد. هکر مورد نظر همچنین این فهرست را در اینترنت منتشر کرد و بسیاری توانستند مجموع ۲۳ میلیون کلمه عبور را ببینند. همین فرصت باعث شد تا بسیاری اقدام به بررسی و پژوهش درباره کلمات عبور کنند.

 


شرکت امبیرفا در بررسی این فهرست نتیجه گرفت که تقریبا یک درصد از حدود ۲۳ میلیون کلمه عبور از گزاره ” ۱۲۳۴۵۶″ استفاده کرده اند.

 

همچنین گزاره “۱۲۳۴۵″ نیز در جایگاه دوم شیوع ترین کلمات عبور در میان کاربران اینترنتی است. پس از این دو گزاره، کلماتی مانند « qwerty» ، « ۱۲۳ abc » (حروف پشت سر هم در کیبورد) و« princess » نیز پراستفاده ترین کلمات عبور هستند.

 


گفتنی است بسیاری از هکرها به آسانی می‌توانند با امتحان تعدادی از گزینه‌های عبور پراستفاده، وارد بخش های شخصی افراد در سایت های اینترنتی شوند و اختلال ایجاد کنند.

 

همچنین این هکرها با استفاده از نرم های پیشرفته ای می‌توانند در طول چند دقیقه هزاران کلمه عبور را امتحان کنند تا بلکه یکی از آنها درست باشد و بتوانند سایت‌های شخصی را سرقت کنند.


نکنه شما هم رمز عبورتون 123456 باشه !!!

 




بازديد از اين پست : مرتبه
| نويسنده: صادق | تاريخ:سه شنبه 6 بهمن 1388  8:45 AM
با ذخیره کردن این فایل و نصب آن بر روی سیستم خانگی، محل کار و دانشگاه خود ،از امکانات زیر بهره مند شوید:
   1.دسترسی سریع به " وب سایت راسخون" ( تنها با یک کلیک ! )
   2.امکان " جستجو" ی مطالب در اینترنت
   3.امکان جسنجوی مطالب در "وب سایت راسخون"
   4.دريافت اطلاعیه های ما بدون نیاز به عضویت و به صورت لحظه‌اي
   5.از آخرین به روز رسانی سایت www.rasekhoon.net مطلع شوید!
   6.استفاده از " لینکهای سریع " و دسترسی به قسمت های اصلی سايت
   7.اطلاع از تعداد پیام های جدید بدون ورود به "پست الکنرونیک "
   8.مشاهده وضعیت آب و هوای محلی و جهانی به صورت لحظه ای
   9.امکان پاک نمودن cookie , history , و cache .
  10.دريافت آخرين اخبار  در تمام زمینه ها از جمله سیاسی و ورزشی  در هر لحظه 
  11. جدیدترین لیست نرم افزار های روز دنیا
 
 
 
 
منبع:راسخون







 

POWERED And DESIGNED BY : DeSTiNY BLOG

.:: All Right Reserved BY : Destiny.Rasekhblog.com © ::.