مزایا و معایب طراحی وب رسپانسیو در مقایسه با وب سایت موبایل و اپلیکیشن های Native

بهترین روش برای ورود کسب و کار یا تجارت به موبایل چیست؟
این روزها بهینه سازی موبایل بسیار رواج یافته که البته تعجبی هم ندارد. بر اساس گزارش Mashable در آگوست 2013 ، 17.4 درصد از کل ترافیک جهانی وب از طریق گوشی های موبایل می باشد و روند افزایشی این رقم تا سال 2014 ادامه خواهد داشت. بنابراین اگر نمی خواهید سهم خود از این رقم را از دست بدهید باید به دنیای موبایل وارد شوید.
دل خوش کردن به اینکه غول های صنعتی همچون گوگل یا اپل، سایت شما را با گوشی های موبایل وفق خواهند داد کافی نیست مگرآنکه از دست دادن بازدیدکنندگان از سایت برایتان مهم نباشد.
کدام یک از روش های بهینه سازی موبایل که در زیر نامبرده شده برای کسب و کار شما بهترین روش است؟
- طراحی وب رسپانسیو
- وبسایت موبایل
- اپلیکیشن Native
برای پاسخ دادن به این سوال باید مزایا و معایب هرکدام را بررسی کرد.

طراحی وب رسپانسیو

با طراحی وب رسپانسیو، وب سایتی خواهید داشت که بطور خودکار متناسب با اندازه اسکرین دستگاه تطبیق می یابد. این موفقیت بواسطه ی سازگاری محتوا، طراحی نویگیشن و روش اینتراکشن بدست آمده و بدین ترتیب کاربران موبایل درست مانند کاربران دسکتاپ کارایی و راحتی مشابه ای را تجربه میکنند.

بنابراین با استفاده از طراحی وب رسپانسیو شما تنها یک وب سایت خواهید داشت که در انواع دستگاههای مختلف ظاهری یکسان دارد.
سایز بزرگ Codrpos

 
سایز متوسط Codrpos

 
سایز کوچک Codrops
 

 

مزایا
داشتن تنها یک وب سایت: اداره کردن یک وب سایت برای انواع مختلف دستگاهها آسانتر است.
داشتن یک URL: به این ترتیب کاربران شما بدون انتظار برای ریدایرکت ها حتما شما را در گوشی های موبایل پیدا خواهند کرد بعلاوه به کانکشن های کندتر نیز کمک میکند.
سئوی آسان: دیگر نیازی به تولید محتوای مخصوص برای گوشی های موبایل نیست درحالیکه می توانید از مزایای سئوی وبسایت دسکتاپ برای دستگاههای موبایل نیز لذت ببرید.
مارکتینگ آسان: نیازی به تلاش مضاعف برای بازاریابی بمنظور ترویج وب سایت خود درموبایل ندارید.
هزینه های کم تر: محاسبه ای ساده، هزینه های یک وبسایت از دو وبسایت ارزانتر است.

معایب

یک وبسایت. داشتن تنها یک وبسایت برای انواع دستگاههای مختلف شاید برای شما آسان باشد اما لزوما همیشه برای کاربران آسان نیست. شما برای بزرگنمایی تبادلات با استفاده از مزایای پلتفرم باید روی یک صفحه مشابه به اشکال مختلف تاکید کنید.
فنی. از آنجاییکه طراحی وب رسپانسیو یک فناوری نسبتا جدید است اما هنوز دستگاههای منسوخ با مرورگرهای قدیمی وجود دارند که وبسایت را بسیار کند یا بطور ناقص بارگذاری میکنند.
تجربه کاربری. موبایل تجربه ای کاملا متفاوت از دسکتاپ است. بنابراین داشتن یک وب سایت حتی وبسایت رسپانسیو می تواند به تجربه کاربری در هر دو پلتفرم صدمه بزند. اگر سعی دارید کاربران هر دو پلتفرم موبایل و دسکتاپ را با یک رابط کاربری مشابه راضی نگه دارید سرانجام هر دو دسته ناراضی خواهند بود.

طراحی وب رسپانسیو می تواند ابزاری بسیار قدرتمند در موقعیت های خاص باشد اما راهکار نهایی نخواهد بود.
سایز بزرگ Mashable

 

سایز متوسط

 

سایز کوچک

وب سایت موبایل

وب سایت موبایل با درنظر گرفتن تمام محدودیت ها و فرصت های این پلتفرم، ویژه ی گوشی های موبایل طراحی شده است. بهنگام توسعه ی وب سایت موبایل باید سایز کوچک اسکرین، روش های ایتنراکشن(لمس) و سرعت محدود کانکشن(2G/3G) را بخاطر داشته باشید. محتوای این پلتفرم باید به آسانی در دسترس بوده، بسرعت بارگذاری شده و قابل خواندن باشد. با توجه به تنوع زیاد گوشی های موبایل با اندازه های متفاوت اسکرین و انواع اینتراکشن ها، ساخت یک وبسایت برای انواع گوشی ها غیرممکن است. بنابراین وبسایت موبایل شما باید برای تناسب با انواع اسکرین اندکی رسپانسیو باشد.
بهنگام توسعه ی وبسایت موبایل، اصولی وجود دارند که باید رعایت شوند مثلا باید برای رابط کاربری با ارگونومیک بیشتر محتوا را در لی اوت یک ستون مرتب کرد.


وب Meetup

موبایل Meetup

اپلیکیشن Meetup

مزیت ها
تجربه کاربری. تبریک شما وب سایتی دارید که با توجه به تمام محدودیت های پلتفرم موبایل ،بطور ویژه برای گوشی های موبایل بهینه سازی شده است بنابراین فرصت مناسب برای خلق یک تجربه ی کاربری زیبا و البته مفید را دارید.
سرعت. وب سایت شما در پلتفرم های موبایل بسرعت و به آسانی بارگذاری میشود.
هزینه. ساخت وب سایت موبایل در مقایسه با طراحی وب رسپانسیو هزینه ی بیشتری میخواهد اما قطعا ارزش هزینه کردن دارد.
بهره وری از سرچ لوکال. موتورهای جستجو درست به اندازه ی شما به رقم زدن یک تجربه ی کاربری خوب گرایش دارند بنابراین در نتایج جستجوی لوکال وب سایت های بهینه سازی شده ی موبایل شانس بهتری برای رتبه بندی دارند.
دسترسی فوری. شاید در مقایسه با وب سایت های رسپانسیو برتری بیشتری نداشته باشد اما درمقایسه با اپلیکیشن های native و هنگامیکه کاربران پروسه ی دانلود و نصب را پشت سر میگذارند نقش پر رنگی دارد.

معایب
چندین URL. مشتری شما باید حداقل دو URL را بخاطر داشته باشد. یا در غیر اینصورت به وبسایت موبایل ریدایرکت شود که چند ثانیه طول میکشد. بعلاوه سئوی وب سایت موبایل به زحمت وکار بیشتری نیاز دارد.
نگهداری. شما باید از دو وبسایت نگهداری کنید.
جهانی نبودن سازگاری. شما باید توجه داشته باشید که دو نوع مختلف گوشی موبایل وجود دارد: تاچ اسکرین و کیبورد نویگیشن. یک وب سایت موبایل در انواع مختلف گوشی های موبایل به شیوه ی مشابه کار نمی کند.
موبایل Klout

 

اپلیکیشن Klout

اپلیکیشن Native

اپلیکیشن نیتیو نرم افزاری است که مخصوص گوشی های موبایل توسعه داده شده است. این نوع اپلیکیشن ها در تمام انواع گوشی های موبایل رایج نیستند زیرا آنها را برای یک سیستم اجرایی خاص ساخته اند. کاربران اغلب اپلیکیشن ها را از یک استور OS (سیستم اجرایی) خاص مانند گوگل پلی یا اپل استور دانلود و در گوشی های خود نصب میکنند.
مهم ترین نکته درمورد اپلیکیشن های نیتیو قابلیت انعطاف آنهاست که به شما امکان میدهد علاوه بر داشتن مورد مشابه موجود در وب سایت دسکتاپ، فیچرهایی مخصوص موبایل داشته باشید. فیچرهایی مانند استفاده از دوربین، باتن های click to call، GPS یا NFC، کانتکت ها یا گالری ها و غیره.

مزیت ها
تجربه کاربری. اپلیکیشن های نیتیو در مقایسه با سایر راهکارهای بهینه سازی موبایل می توانند تجربه کاربری بهتری ارائه دهند.
سرعت و دسترس پذیری. اپلیکیشن ها می توانند بدون اتصال به اینترنت راه اندازی شوند بعبارت دیگر تمام اطلاعات شما هروقت بخواهید در دسترس است. و اگر به اندازه ی کافی خوش شانس باشید اپلیکیشن شما بسرعت و بدون اشکال بارگذاری میشود.
هرآنچه تصور کنید. اینجا همان جایی است که باید خلاق باشید. پلتفرم موبایل بویژه موبایل های تاچ اسکرین، فیچرهای زیادی دارند که درنتیجه این فرصت را دارید که یک تجربه کاربری عالی را برای کاربران فراهم کنید.
قابلیت رویت. به محض آنکه اپلیکیشن در گوشی موبایل نصب شود همان جا باقی مانده و با یک آیکون منحصر بفرد در منوی اپلیکیشن ها نمایش داده میشود.

معایب
عدم دسترسی در تمام دستگاهها. اپلیکیشن ها برای یک سیستم اجرایی خاص ساخته میشوند بعبارت دیگر در دستگاههای مختلف با سیستم اجرایی مختلف اجرا نمیشوند.
خداحافظ انعطاف پذیری. تمام آپدیت های اپلیکیشن هر بار باید از سوی اپ استور ارائه و تایید شوند که چند هفته ای زمان می برد. همه ی کاربران به آپدیت های پی در پی علاقه نداشته و نسخه قدیمی را ترجیح می دهند.
هزینه ی زیاد. توسعه ی اپلیکیشن های نیتیو راهکاری بسیار گران است.
مارکتینگ و سئو. برای ترویج این دسته از اپلیکیشن ها به استراتژی مارکتینگ کاملا متفاوت و کمک گرفتن از افراد حرفه ای درزمینه ی مارکتینگ موبایل نیاز است.

اپلیکیشن Shazam

اما کدام راهکار برای کسب و کار شما بهترین است؟

برای پاسخ به این سوال باید اهداف تجارت خود را بخوبی بررسی کنید. البته شما می توانید برای کسب و کار خود از هردو راهکار وبسایت موبایل و اپلیکیشن نیتیو استفاده کنید. یا می توانید وب سایت رسپانسیو برای دسکتاپ و تبلت ها را انتخاب کرده و یک وب سایت موبایل برای گوشی های موبایل داشته باشید و در کنار ایندو یک اپلیکیشن نیتیو هم در اپ استور داشته باشید. تمام اینها به بزرگی تجارت و بودجه ای که برای این پروژه اختصاص میدهید بستگی دارد.
درصورتیکه بصورت مداوم محتوا را آپدیت می کنید وب سایت طراحی شده بصورت رسپانسیو گزینه بهتری است چرا که به آسانی آپدیت و مدیریت میشود. اما اگر برای کسب و کار خود به کراس پلتفرم با تجربه ی کاربری بی نقص و عملکرد عالی نیاز دارید در اینصورت اپلیکیشن نیتیو بهترین گزینه است.
برای انتخاب نهایی از میان این سه راهکار نامبرده باید سه نکته را همواره بخاطر داشته باشید: اهداف تجارت، بودجه و فیچرهای صنعت.
این سه راهکار می توانند بخوبی با یکدیگر همکاری کرده و یکدیگر را کامل کنند. اما آنچه مسلم است این است که بهترین راهکار، راهکاری است که برای کاربران شما بهترین باشد.

مزایا و معایب طراحی وب رسپانسیو در مقایسه با وب سایت موبایل و اپلیکیشن های Native

ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 24 مرداد 1397  ساعت :12:50 PM   |   توسط :حمید مهبی نظرات (0)

معرفی برترین برنامه های حالت پرتره (Portrait Mode) برای آیفون

با حالت پرتره فوکوس روی سوژه عکس تنظیم می شود و پس زمینه را کمی تار می کند. با برنامه های حالت پرتره می توانید کیفیت تصاویر را مانند دوربین های DSLR کنید.

حالت پرتره از زمان آیفون7 پلاس جز قابلیت های خاص آیفون به شمار آمد. آیفون 8 پلاس فعلی و آیفون ایکس از این ویژگی بهره می برند و حتی در دوربین جلو TrueDepth هم شاهد آن هستیم. متاسفانه کاربرانی که از دستگاه های قدیمی تر آیفوناستفاده می کنند حالت پرتره بر روی گوشی های آنها نیست بنابراین باید برای بهره مندی از این ویژگی جالب از برنامه های شخص ثالث استفاده کنند.

در این مطلب قصد داریم بهترین برنامه های حالت پرتره (Portrait Mode) برای گوشی های آیفونی که از این قابلیت برخوردار نیستند را معرفی کنیم.

 

برنامه PortraitCam

PortraitCam یکی از قوی ترین برنامه های حالت پرتره در عین حال ساده است که ابزارهای فراوانی را در اختیار کاربران قرار می دهد. انتخاب با خودتان است یا می توانید با Portait مستقیم عکس بگیرید یا عکس خود را از Photo Library انتخاب کنید. زمانی که تصویر را در این برنامه قرار می دهید، اپلیکیشن به طور خودکار سعی می کند تمام صورت شما را پیدا کند. در بیشتر تشخیص چهره به خوبی کار می کند اما لازم تا کمی تصویر را بهبود دهید. بنابراین می توانید به طور دستی از ماسک برای ترمیم چهره استفاده کنید. پس از اتمام این مرحله برنامه لک ها را محو می کند. قابلیت های زیادی وجود دارد که باعث می شود این برنامه را جز ابزار مهم عکاسی خود بدانید. برنامه به شما این امکان را می دهد تاری عکس را تنظیم کنید همچنین افکت های متنوعی برای ویرایش دارد و دستتان برای ایجاد فوکوس مصنوعی باز است.

 

برنامه FabFocus

اگر به دنبال بوکه بیشتری برای افزودن به پرتره خود هستید نرم افزار FabFocus این قابلیت را در اختیارتان می گذارد. این برنامه همانند PortraitCam به کاربران اجازه می دهد عکس های جدیدی با اپلیکیشن بگیرند یا عکس را از Photo Labrary وارد برنامه کنند. رابط کاربری آن به اندازه کافی ساده است اما ممکن است در مقایسه با دیگر برنامه ها پیچیده تر باشد. این برنامه همچنین از نظر تشخیص چهره کمی آهسته تر عمل می کند اما نتایج دقیقی در آخر ارائه می دهد. زمانی که اپلیکیشن تصویری دارد یک آنالیز چهره انجام می دهد بعد زمینه را تار می کند در حالیکه افراد را واضح و شارپ هستند.

در این برنامه با رفتن به حالت ویرایش می توانید لبه های عکس را تنظیم کنید یا ماسک برخی از نواحی را پاک کنید. همچنین امکان تنظیم تاری و اندازه قلم مو هم وجود دارد.

تنها ایراد این برنامه کند کار کردن آن نسبت به نرم افزارهای دیگر است.

 

برنامه Fore Photo

این برنامه برخلاف برنامه های حالت پرتره دیگر که تاکنون گفته شد رایگان است. اگر به دنبال یک نرم افزار ساده برای افزودن افکت های عمیق هستید Fore Photo می تواند پیشنهاد خوبی باشد. این نرم افزار دارای یک رابط کاربری ساده است که بسیار سریع عمل می کند. متاسفانه با fore photo نمی توانید مستقیم عکس بگیرید و فقط می توانید تصویر را از گالری وارد کنید اما دسترسی به تصاویر قدیمی خیلی سریع و آسان صورت می گیرد.

در لحظه ای که تصویر مورد نظر خود را در fore photo بارگذاری می کنید اپلیکیشن از یک شبکه عصبی برای تشخیص خودکار افراد در پیش زمینه استفاده می کند. سپس پس زمینه را تار می کند.

مطلب پیشنهادی:

معرفی بهترین برنامه ویرایش عکس برای اندروید

همانند برنامه های دیگر، Fore Photo بسیار کامل نیست. شما می توانید فوکوس ماسک را با رنگ کردن ویرایش کنیدو از ابزار پاک کن برای پاکسازی لبه ها استفاده کنید. همه این تغییرات خیلی سریع و در کمترین زمان صورت می گیرند.

در این نرم افزار 5 تنظیم برای قدرت تار وجود دارد که می توانید در نوار ابزار زیر عکس انتخاب کنید. گزینه پیش فرض همیشه در میانه قرار دارد و برای ظرافت بیشتر به سمت چپ و برای عمق بیشتر به سمت راست باید بروید.

 

برنامه AfterFocus

برای افرادی که می خواهند یک برنامه هوشمند برای دریافت افکت های عمیق بدون هزینه بیش از حد داشته باشند AfterFocus می تواند پیشنهاد خوبی باشد. این نرم افزار یک رابط کاربری ساده دارد که برای همه قابل درک است. کاربران هم می توانند با این برنامه مستقیم عکس بگیرند و هم از گالری خود تصویر وارد برنامه کنند.

در afterfocus یک گزینه به نام «Double Take» که می توانید در آن دو عکس قرار دهید. برای استفاده از قابلیت می توانید اولین عکس را آنطور که می خواهید بگیرید و مطمئن شوید که شخص یا آن شی نزدیک لنز و از پس زمینه دور است. سپس دوربین را تقریبا یک سانتی متر به راست حرکت دهید و بعد مجددا دوباره عکس را بگیرید. Double Take از تصویر آنالیز می کند.

یکی دیگر از ابزارهای فوق العاده AfterFocus فوکوس هوشمند انتخاب نواحی است.با این قابلیت شما باید خطی را مطابق تصویر پایین (خط سفید) داخل نواحی فوکوس بکشید و سپس خط دیگر (مشکی) را در پس زمینه بکشید پس از آن برنامه به طور خودکار ناحیه فوکوس را شناسایی می کند و کار خود را انجام می دهد.

برای تغییرات طبیعی و برای blur تدریجی می توانید گزینه Edge Feather یا از Fading Background استفاده کنید.

اگر به دنبال برنامه ای برای اضافه کردن فیلتر به تصاویرتان در رسانه های اجتماعی هستید این برنامه می تواند به شما کمک کند.

 

برنامه Focos

اگر در حال حاضر آیفون7پلاس، 8پلاس یا آیفون ایکس دارید، می توانید یکی از بهترین برنامه های حالت پرتره به نام Focos برای تصاویری با عمق میدان بهتر استفاده کنید. با استفاده از Focos کاربران می توانند به طور مستقیم با برنامه عکس بگیرند. دوربین در Focos به طور قابل توجهی از دوربین استاندارد گوشی بهتر است.

Focos دارای گزینه های متعددی از شکل ها و دیافراگم ها است. متاسفانه این برنامه تنها برای دستگاهایی که حالت پرتره دارند کار می کند.

منبع:

http://mytarfand.com

ادامه مطلب

نوشته شده در : پنج شنبه 18 مرداد 1397  ساعت :5:15 PM   |   توسط :حمید مهبی نظرات (0)

انتخاب بهترین نرم افزار فروشگاه ساز اختصاصی

شما می توانید با نرم افزار های فروشگاه ساز به سرعت فروشگاه اختصاصی خود را ساخته و وارد دنیای رقابت با سایر فروشگاه های اینترنتی شوید. اما مواردی هستند که باید به آن ها دقت زیادی داشت.  در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا نسبت به این موارد اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

نرم افزار فروشگاه ساز اختصاصی چیست؟

در قدیم اگر شما تصمیم می گرفتید که یک فروشگاه اینترنتی اختصاصی را راه اندازی نمایید کار آسانی نداشتید و باید همه کار ها را از صفر انجام می دادید. اما اکنون با پدید آمدن فروشگاه ساز ها این مشکل حل شد و شما به آسانی و با انجام چندین کلیک می توانید صاحب فروشگاهی اینترنتی شوید. اما در زمان حال نیس با مسائلی مواجه هستیم که از جمله مهم ترین آن ها انتخاب بهترین نرم افزار فروشگاه ساز اختصاصی است.

توصیه ما این است در صورتی که تازه شروع به فعالیت کرده اید و می خواهید هزینه کمتری را صرف کنید مدتی از فروشگاه ساز های اشتراکی استفاده نمایید که در ادامه همین مقاله آن را شرح داده ایم. 

بررسی امکانات فروشگاه ساز حرفه ای

  • استفاده از قالب های مختلف
  • امکان مدیریت محصولات
  • افزودن ماژول به سیستم
  • امکان دریافت نسخه بک آپ
  • وجود نقشه سایت
  • امکان ایجاد کپن تخفیف
  • ایجاد خبرنامه
  • نصب ssl
  • ارسال ایمیل گروهی به افراد
  • درگاه پرداخت آنلاین
  • شیوه های مختلف ارسال محصول
  • پنل ارسال پیامک
  • مدیریت منو ها
  • و سایر خدمات اختصاصی

 

بررسی انواع فروشگاه ساز ها

  • فروشگاه ساز های اوپن سورس: این نرم افزار های به صورت اوپن سورس هستند. یعنی کد امکان دستکاری در کد ها و توسعه فروشگاه شما وجود دارد. مانند ووکامرس، پرستاشاپ و جوملا.
  • فروشگاه ساز های اشتراکی: در این سیستم ها تمام خدمات از طرف شرکت مورد نظر ارائه می شود و فروشگاه شما بر روی هاست شرکت طرف قرارداد بارگذاری خواهد شد. البته راه اندازی و استفاده از این مدل فروشگاه ساز ها راحت تر از فروشگاه ساز های اوپن سورس است.

نرم افزار فروشگاه ساز چند زبانه

یکی از بهترین روش های افزایش گردش مالی و مشتریان شما استفاده از فروشگاه ساز چند زبانه است. با استفاده از این نرم افزار شما می توانید فروشگاه اینترنتی خود را به تمام دنیا معرفی کنید و وسعت کسب و کار شما کشور های بیشتری را شامل شود.

جذب مشتریان بین المللی از طریق فروشگاه ساز چند زبانه

وب سایت های چند زبانه امروز توجه بسیاری از شرکت ها و مصرف کنندگان را به خود جلب می کنند، زیرا اینترنت همچنان به عنوان یک بازار جهانی در حال توسعه می باشد. به همین دلیل، ما در نوپرداز راه حل های چند منظوره و سفارشی توسعه تجارت الکترونیکی را برای فروشگاه های بین المللی ارائه می دهیم.

ساخت فروشگاه 

کدام فروشگاه ساز را انتخاب کنیم؟

در این مقاله با نکاتی از نرم افزار های فروشگاه ساز و انواع آن ها آشنا شدیم. اما کدام فروشگاه ساز انتخاب مناسب تری است؟ 

انتخاب فروشگاه ساز کاملا به نیاز های شما وابسته است. پیشنهاد ما این است که ابتدا فروشگاه ساز های مختلف را با هم مقایسه نمایید و پس از انجام بررسی های لازم هر کدام که خواسته شما را برآورده می کردند و رابط کاربری مناسب تری را هم داشتند انتخاب نمایید. همچنین توجه به ساختار بهینه و مناسب کد های فروشگاه ساز نیز اهمیت زیادی دارد. اگر کد نویسی فروشگاه ساز به خوبی انجام نشده باشد سایت شما سئو شده نبوده و به همین جهت ممکن است به رتبه های برتر موتور های جستجو راه نیابد.

نرم افزار فروشگاه ساز چه کاربردی دارد؟

هدف از ایجاد نرم افزار فروشگاه ساز مدیریت فروشگاه آنلاین شما است. با استفاده از این نرم افزار شما می توانید به راحتی فروشگاه خود را راه اندازی کرده و تمام بخش های آن را که به هم وصل هستند، در محیطی بصری در دستان خود داشته باشید.

 اما سوال اساسی این است که کدام فروشگاه ساز را انتخاب کنیم؟ از کجا متوجه شویم که فروشگاه ساز مورد نظر مناسب کار ما هست یا نه!؟

مزیت های فروشگاه ساز چیست؟

  • محصولات شما با کمترین هزینه به فروش آنلاین می رسد.
  • وب سایتی کاملا کاربر پسند دارید
  • سایت شما واکنش گرا یا ریسپانسیو است
  • سرعت بالای فروشگاه ساز های حرفه ای
  • مدیریت آسان و حرفه ای فروشگاه
  • افزایش محدوده جغرافیای کسب و کار شما
  • انعطاف پذیری بیشتر
  • کسب و کار شما بیشتر دیده می شود.
  • این توانایی را پیدا می کنید که فروشگاه خود را بیشتر به مردم معرفی کنید.

چرا فروشگاه ساز نوپرداز را انتخاب کنیم؟

ما در نرم افزار فروشگاه ساز نوپرداز تلاش کرده ایم تا تمام نیاز های مشتریان را در نظر گرفته و مطابق با خواست آن ها در صورت نیاز نسبت به ایجاد بخش های اختصاصی مورد نظر مشتری و یا سفارشی سازی بخش های مختلف فروشگاه اقدام نماییم. محصول فروشگاه ساز نوپرداز این اطمینان را به شما می دهد که کسب و کار خود را به صورت کاملا حرفه ای و قدرتمند در دنیای اینترنت آغاز نمایید.



ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 10 مرداد 1397  ساعت :11:32 AM   |   توسط :حمید مهبی نظرات (0)

طراحی سایت مدارس و مؤسسات کنکور | طراحی سایت دانشگاه

امروزه با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی و اینترنت، تقریبا تمامی ادارات با توجه به نیازهایشان از تکنولوژی و اینترنت برای سهولت در انجام امور خود استفاده می کنند. اما در این بین مدارس کمتر به سمت استفاده از تکنولژی های کامپیوتری و اینترنت روی آورده اند. دانشگاه ها، مدارس و مراکز آموزشی با توجه به نیازهایشان می توانند از اینترنت استفاده کنند و خدمات نوینی در زمینه آموزش ارائه دهند؛ که قطعا برای دانش آموزان جذاب تر است و با توجه به علاقه نسل امروز به تکنولوژی و دنیای اینترنت، نسبت به روش های سنتی موثر تر می باشد.

مزایای طراحی سایت برای مدارس و مؤسسات کنکور

با توجه به مطالبی که بیان شد؛ طراحی سایت مدارس، آموزشگاه ها و دانشگاه ها لازم و ضروری است. استفاده از سایت های اینترنتی برای مدارس مزایایی دارند که به معرفی آن ها می پردازیم:

  • با این سایت ها می توان به معرفی مدرسه، مدیران، اساتید و اعضای مدرسه یا آموزشگاه پرداخت.
  • می توان دانش آموزان و سایر افراد را از دوره های آموزشی و دیگر اخبار و اطلاعات مربوط به موسسه آموزشی و مدرسه آگاه کرد.
  • از جمله امکانات مفید سایت ها ارتباط با والدین و یا دانش آموزان است.
  • می توان با استفاده از سایت های اینترنتی مشاوره تحصیلی نیز انجام داد.
  • معرفی دانش آموزان موفق و مقالات و تحقیقات انجام شده نیز می تواند در سایت قرار بگیرد تا دیگران با موفقیت های موسسه یا مدرسه آشنا شوند؛ در این صورت اعتبار آموزشگاه نیز بیشتر می شود.
  • ثبت نام و پرداخت شهریه می تواند از طریق این سایت ها نیز صورت بگیرد. این هم برای دانش آموزان و والدین آنها راحت تر خواهد بود و هم برای کارکنان.
  • می توان برای دانش آموزان دوره های آنلاین برگزار کرد.
  • می توان کارنامه ها را به صورت آنلاین در سایت قرار داد.
  • می توان غیبت ها و تاخیر ها را به والدین اطلاع داد.
  • برنامه هفتگی دانش آموزان را در اختیار آن ها قرار داد.
  • برنامه های امتحانی نیز از طریق سایت می تواند در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
  • با ایجاد یک کتابخانه الکترونیکی در سایت به ارتقا سطح علمی دانش آموزان کمک کرد.

مزایای طراحی سایت دانشگاه

طراحی سایت دانشگاه ها نیز بسیار مهم است. سایت های دانشگاهی علاوه بر امکاناتی که گفته شد نیازمند امکانات بیشتری هستند.

  • اساتید باید به صورت مجزا به کلاس های خود و لیست دانشجویان دسترسی داشته باشند.
  • سیستم انتخاب واحد و حذف و اضافه
  • مشخص کردن دروس ارائه شده در هر ترم و اعمال محدودیت برای نفرات هر کلاس
  • دانشجویان باید بتوانند نسبت به نمرات خود اعتراض کنند.
  • به علت اینکه سایت های دانشگاهی کاربران بیشتری دارند، سایت باید طوری طراحی شود که تعداد زیادی کاربر بتوانند همزمان به سایت دسترسی پیدا کنند.
  • سیستم محاسبه شهریه و نمایش آن
  • سیستم ثبت نام شرکت در اردو ها، مسابقات و دیگر فعالیت ها
  • داشتن گالری تصاویر


ادامه مطلب

نوشته شده در : دوشنبه 8 مرداد 1397  ساعت :10:10 AM   |   توسط :حمید مهبی نظرات (0)

درباره ما

طراحی فروشگاه اینترنتی

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 15410
  • تعداد کل مطالب : 81
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 20 آذر 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه