منوي اصلي
وصيت شهدا
وصیت شهدا
لينک دوستان
نويسندگان
آمار وبلاگ
  • بازديد امروز :
  • بازديد ديروز :
  • بازديد اين ماه :
  • بازديد ماه قبل :
  • کل بازديدها : 90862
  • آخرين بازديد :
  • آخرين به روز رساني : شنبه 6 مرداد 1397 
  • تعداد نويسندگان :
  • تعداد کل مطالب : 156
جستجو
مطالب پيشين
آرشيو مطالب

وبلاگ نویسی نماز

پنجمین دوره جشنواره ملی جهادمجازی

لوگوي وبلاگ


حقیقت نماز

وبلاگ-کد لوگو و بنر<>

گالری تصـاویر نـماز

http://womenhc.com/media/blogs/ghasemi/2_2.gif

لوگوی دوستان
پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

تجلی غدیر

لوگوی ما

حقیقت نماز

فریاد کربلا

يا بقيه الله

لوگوی تاخچه ای معبر

لوگوي وب حديث عشق

مسیر روشن

غریب مدینه

منتظران ظهور فرج

 قاب های بهشتی

کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

Image result for ‫نماز‬‎

دعوت به نماز، امر به معروفی است که ستون و اساس دین را هدف خود قرار داده است و برای انجام آن باید بدانید که: وقتی شما بر بالای یک بلندی ایستاده اید و منظره ای بسیار باشکوه می بینید، توصیف این منظره برای دوستان که در پایین ایستاده، او را مانند شما به وجد نمی آورد. باید دست او را بگیرید و بالا ببرید، تا او نیز ببیند و بعد می فهمد آنچه را که شما فهمیده بودید. بنابراین باید زاویه نگاه یک مومن نماز خوان را برای کسی که تارک نماز است، ایجاد کنید.

 


توبه

 

یکی از موضوعاتی که بالاخص در این دهه اخیر، دشمنان اسلام برای تخریب علیه اسلام و قرآن بکار می برند و حتی برای آن، دست توسل به تشکیل و حمایت همه جانبه از گروهی موسوم به داعش کرده اند، نشان دادن اسلام به عنوان یک دین خشن و خشونت زاست که همگی از این باب است که دشمنان اسلام شاهد رشد روز افزون اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله، بوده اند و تنها راهی که برای آنان می تواند مقابل این رشد را بگیرد، تخریب چهره اسلام است.

 



 

شهید محمدعلی رهنمون؛

نماز جماعت در عروسی!

شنیده بودیم نماز جماعت و اول وقت برایش اهمیت دارد، ولی فکر نمی کردیم این قدر مصمم باشد!
 

شنیده بودیم نماز جماعت و اول وقت برایش اهمیت دارد، ولی فکر نمی کردیم این قدر مصمم باشد!

صدای اذان که بلند شد، همه را بلند کرد؛ انگار نه انگار عروسی است، آن هم عروسی خودش!

یکی را فرستاد جلو، بقیه هم پشت سرش، نماز جماعتی شد به یاد ماندنی.

سرویس مقاومت جام نیوز؛

رزمندگان شمال


 

 http://www.axgig.com/images/06749976773652037961.jpg

پاداش خشک کردن و خشک نکردن دست و صورت با دستمال پس از وضو
«عن إبراهیم بن محمد بن حمران عن أبیه عن أبی عبد الله ع قال من توضأ و تمندل کتبت له حسنة و من توضأ و لم یتمندل حتى تجف وضوؤه کتبت له ثلاثون حسنة؛ ابراهیم بن محمد بن حمران از پدرش از امام صادق (ع) نقل کرده است که فرمود: هر کس وضو بگیرد و دست و صورت خود را با دستمال خشک کند یک حسنه براى او نوشته مى شود، و هر کس وضو بگیرد و دست و صورت خود را با دستمال خشک نکند تا آنکه آب وضویش خشک شود سى حسنه براى او نوشته خواهد شد».

پاداش وضو براى نماز مغرب و نماز صبح 
«عن سماعة بن مهران قال قال أبو الحسن موسى ع من توضأ للمغرب کان وضوؤه ذلک کفارة لما مضى من ذنوبه فی نهاره ما خلا الکبائر و من توضأ لصلاة الصبح کان وضوؤه ذلک کفارة لما مضى من ذنوبه فی لیلته ما خلا الکبائر؛ سماعه بن مهران از حضرت ابوالحسن موسى بن جعفر (ع) نقل کرده است که فرمود: هر کس براى نماز مغرب وضو بگیرد، وضویش کفاره گناهان گذشته روز اوست بجز گناهان کبیره، و هر کس براى نماز صبح وضو بگیرد، وضویش کفاره گناهان گذشته شب اوست بجز گناهان کبیره».

پاداش باز گذاشتن چشمها هنگام وضو
«عن ابن عباس قال قال رسول الله ص افتحوا عیونکم عند الوضوء لعلها لا ترى نار جهنم؛ از ابن عباس نقل شده است که پیامبر خدا (ص) فرمود: چشمان خود را هنگام وضو باز بگذارید، باشد که آتش دوزخ را نبیند».

پاداش تجدید وضو
«عن أبی قتادة عن الرضا ع قال تجدید الوضوء لصلاة العشاء یمحو لا و الله و بلى و الله؛ ابوقتاده از امام رضا(ع) نقل کرده است که فرمود: تجدید وضو براى نماز عشا، گناه قسم خوردن به «لا و الله» و «بلى و الله» را محو مى کند».
«عن المفضل بن عمر عن أبی عبد الله ع قال من جدد وضوءه لغیر صلاة جدد الله توبته من غیر استغفار؛مفضل بن عمر از امام صادق (ع) نقل کرده است که فرمود: هر کس وضوى خود را براى غیر نماز تجدید کند، خداوند توبه او را بى آنکه استغفار کرده باشد مى آمرزد».


پاداش کسى که با وضو به بستر خواب رود
«عن محمد بن کردوس عن أبی عبد الله ع قال من تطهر ثم آوى إلى فراشه بات و فراشه کمسجده؛محمدبن کردوس از امام صادق (ع) نقل کرده است که فرمود: هر کس وضو بگیرد و به بستر خواب رود، بسترش به هنگام خواب مانند جایگاه سجده او خواهد بود».

منـابـع

شیخ صدوق- ثواب الأعمال و عقاب الأعمال- صفحه 15-18

محمدبن علی ابن بابویه- پاداش نیکیها و کیفر گناهان- ترجمه انصاری- صفحه 35-41

 سایت طلبه پاسخگو


 

Image result for ‫نماز‬‎

 

1- برآورده شدن خواسته ها:


حضرت عبدالعظیم حسنی از امام حسن عسكری(علیه السلام) روایت می كند كه فرمودند: "خداوند متعال با حضرت موسی تكلم كرد، حضرت موسی فرمود:خدای من. كسی كه نمازها را در وقتش به جای آورد چه پاداشی دارد؟ خداوند فرمود:حاجت و درخواستش را به او عطا می كنم و بهشتم را برایش مباح می گردانم."1 
حضرت حجةالاسلام والمسلمین هاشمی نژاد فرمودند: پیرمردی مسن، ماه مبارك رمضان به مسجد لاله زار می آمد. خیلی آدم موفقی بود، همیشه قبل از اذان داخل مسجد بود. به او گفتم: حاج آقا. شما خیلی موفقید، من هر روز كه به مسجد می آیم می بینم شما زودتر از ما آمده اید جا بگیرید، او گفت: نه آقا، من هرچه دارم از نماز اول وقت دارم و بعد گفت: من در نوجوانی به مشهد رفتم. مرحوم حاج شیخ حسن علی نخودكی را پیدا كردم و گفتم: من سه حاجت مهم دارم، دلم می خواهد هر سه تا را خدا در جوانی به من بدهد، یك چیزی یادم بدهید؟ ایشان فرمودند: چی می خواهی؟ گفتم: یكی دلم می خواهد در جوانی به حج مشرف شوم، چون حج در جوانی لذت دیگری دارد. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. گفتم: دومین حاجتم این است كه دلم می خواهد یك همسر خوب خدا به من عنایت كند.


منشأ حضور قلب در هر عمل آن است که قلب، آن عمل را با عظمت تلقی کند و مهم بشمارد، اگر ما مناجات حق تعالی را حتّی به اندازه مکالمه با یک مخلوق اهمیت دهیم هرگز این قدر غفلت و سهو و نسیان نمی کنیم.

حضور قلب


 

http://www.axgig.com/images/18619372788939998126.jpg

آدم علیه السلام بوده است. از همان روزی که پروردگار، پیامبرانی را برای هدایت انسان و نجات او در دنیا و آخرت برانگیخت، به برپا داشتن نماز فرمان داد و آن را بهترین تکلیف برای بندگان برشمرد. از آیه های قرآنی و روایت ها چنین برمی آید که همه پیامبران، این عبادت بزرگ را به جای می آوردند و مردم را به آن سفارش می کردند، چنان که حضرت امام صادق علیه السلام دراین باره می فرماید: «اَحَبُّ الْاَعْمالَ الیّ الصلاه وَ هِیَ آخِرُ وَصایَا الْاَنْبِیاءِ؛ محبوب ترین کارها نزد خدا نماز است و نماز آخرین وصیت و سفارش پیامبران بوده است».(1)

 

سرخسی، در کتاب المبسوط خود می گوید:

شنیدم از استادم شمس الائمه الحلوانی که در تأویل قول خداوند «اقم الصلاه لذکری» (طه: 14) می گفت: «به خاطر اینکه من آن را در هر کتاب آسمانی منزل (فرو فرستاده شده) و بر هر پیامبر مرسل (فرستاده شده) یادآوری کردم».(2)

در صُحُف حضرت ادریس علیه السلام چنین آ مده که در نخستین روز اقامت حضرت آدم و حضرت حوا بر زمین، خداوند پنج رکعت نماز عصر، مغرب و عشا را بر حضرت آ دم واجب کرد.(3) هنگامی که حضرت آدم از دنیا رفت، حضرت شیث او را غسل داد و بر او نماز خواند.(4)


1- شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه، ج 1، ص 210. «الف» و «لام» در الانبیاء مفید عموم است.

2- شمس الدین محمد سرخسی، المبسوط، ج 2، ص 4.

3- محمدباقر مجلسی، بحارالانوار، ج 11، ص 196.

4- محمدباقر مجلسی، بحارالانوار، ج 11، ص 263.

منبع : کتاب پرسمان نماز : پاسخ به پرسشهای نماز  پدیدآورنده : محسن محمدی

 

 




تعداد صفحات :

 | 1 |  2 |