دو تيم فوتبال اسپانيا و آرژانتين براي اولين بار در سال 1928 با يكديگر ديدار كردند.
تيم ملي آرژانتين در سال 1928 براي برگزاري چند بازي دوستانه راهي اروپا شد و پس از بازي در آمستردام و ليسبون به مادريد آمد.
هر چند فدراسيون فوتبال اسپانيا نام تيم آن سال را تيم ملي اسپانيا مي گذارد اما حقيقت چيز ديگري است و تاريخ هرگز فراموش نمي كند شبي را كه اتلتيك بيلبائو برابر آرژانتين قرار گرفت و به نام تيم ملي باسك وارد ميدان شد.
از همان شب اتلتيك بيلبائو به دردسري سياسي براي فوتبال اسپانيا تبديل شد.
همزمان جنگ سيويل در اسپانيا اوج مي گرفت و 3 تن از بازيكناني كه آن شب برابر آرژانتين بازي كردند و سرود ملي خود را خواندند به طرز مشكوكي كشته شدند.
به طور كلي تيم ملي اسپانيا و آرژانتين 11 بار به صورت رسمي (و نه دوستانه) با هم بازي كرده اند كه سهم اسپانيا در اين ميان 4 برد و آرژانتين 5 پيروزي و 2 بازي به تساوي انجاميده است.
تیم ملی اسپانیا و آرژانتین امشب(شنبه) ساعت 23/30 دیداری دوستانه برگزار خواهند کرد.
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد بر اهميت عبور از بحران در پي نزديك شدن به ال كلاسيكو دربي تاكيد كرد.
رائول گونسالس بلانكو كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بايد از اين بحران عبور كنيم و به روزهاي درخشاني كه در انتظارمان است، فكر كنيم.
وي افزود: رئال مادريد ميتواند صدر جدول لاليگا را تصاحب كند و اين چيز كمي نيست؛ چراكه پيروزي در ال كلاسيكو دربي براي ما بسيار اهميت دارد، اما بازي بزرگ هفته دوازدهم (در تاريخ 8 آذر) آخر دنيا نيست و حتي اگر برابر بارسلونا شكست بخوريم نبايد ميدان را خالي كنيم.
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد در مورد تيم ملي نوجوانان زير 17 سال اسپانيا گفت: پس از بازي، با هر يك از بازيكنان به صورت تلفني صحبت كردم و از آنها خواستم روحيه خود را از دست ندهند.
اسپانيا در جام جهاني زير 17 سال نيجريه برابر تيم ميزبان به شكست 3 بر يك تن داد.
زلاتكو كرانچا سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با انجام تمرينات ويژه مى خواهيم كارى كنيم كه در نيم فصل دوم راحت گل نخوريم.
وى اظهار داشت: در اردوى اولى كه چند مدت پيش در امارات داشتيم به هماهنگى خوبى رسيديم و تورنمنت چهارجانبه اى كه برگزار شد به ما كمك كرد. حالا هم با برگزارى بازى هاى دوستانه و تمرينات بايد بهره بردارى حرفه اى از يك هفته حضور در امارات داشته باشيم.
او افزود: طبق هماهنگى هايى كه با دستيارانم انجام داده ام سعى مى كنم بيشتر به مسائل بدنى بازيكنان بپردازم تا ۹۰ دقيقه بدون مشكل بدنى به ميدان برويم. البته خوشبختانه در نيم فصل اول نيز مشكل جدى در اين باره نداشتيم.
كرانچار ادامه داد: از بازيكنان پرسپوليس خواسته ام خودشان را در اين اردو به من نشان دهند. همان طور كه گفته ام به دنبال رسيدن به تركيب اصلى هستم.
اين مربى كروات عنوان كرد: بامعيارهاى تاكتيكى خودم براى ديدارهاى دوستانه تصميم گيرى خواهم كرد. قصد دارم در نيم فصل دوم با استفاده از خطوط دفاعى پرقدرت تر كارى كنم كه ديگر پرسپوليس راحت گل نخورد. كرانچار خاطرنشان كرد: اميدوارم دستاورد اردوى امارات به نفع پرسپوليس باشد تا به جايگاه واقعى خود برسيم.
عليرضا نيکبخت واحدي بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس به استيل آذين پيوست.
عليرضا نيکبخت واحدي با قراردادي به مدت يک فصل و نيم به تيم استيل آذين پيوست.
نيکبخت تا پايان فصل آينده با استيل آذين قرارداد به امضا رساند و با شماره 59 براي اين تيم بازي خواهد کرد.
اين بازيکن فردا /يکشنبه/ قرارداد خود را با اين باشگاه به امضا خواهد رساند
آرش برهاني در ميان برترين گلزنان فوتبال جهان قرار گرفت.
بر اساس اعلام فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال، "آرش برهاني" با 21 گلي كه در سال 2009 به ثمر رسانده بيست و ششمين گلزن برتر جهان است.
بر اساس فهرست سي و چهار نفره فدراسيون جهاني تاريخ و آمار آرش برهاني بهترين گلزن آسيا هم محسوب ميشود و پس از بازيكن تيم فوتبال استقلال، صالح صدير از عراق در رده دوم قرار دارد.
در اين فهرست تنها نام اين دو بازيكن آسيايي مشاهده ميشود.
رده بندي 10 گلزن برتر جهان در سال 2009:
1- مارك يانكو، اتريش، سالزبورگ، 39 گل
2- ديهگو فورلان، اروگوئه، اتلتيكومادريد، 32 گل
3- ساموئل اتوئو، كامرون، اينترميلان، 30 گل
4- گرافيته، برزيل،وولفسبورگ، 28 گل
5- داويد ويا، اسپانيا، والنسيا،28 گل
6- خوسه گوستاوو ساند، آرژانتين، لانس، 28 گل
7- اروين هوفر، اتريش، راپيد وين، 27 گل
8- كريس بويد، اسكاتلند، گلاسكورنجرز، 27 گل
9- ادين ژكو، بوسني هرزگوين، وولفسبورگ، 26 گل
10- هكتور رائول، شيلي، تولوكا، 25 گل