تیم سپاهان در دومین بازی تدارکاتی خود در جزیره کیش مقابل تراکتورسازی تبریز به پیروزی رسید.
در این بازی که در ورزشگاه المپیک کیش برگزار شد، سپاهان با نتیجه 2- یک مقابل شاگردان فراز کمالوند به پیروزی رسید. محرم نویدکیا و محسن بنگر در این بازی برای سپاهان گلزنی کردند. سپاهان در اولین بازی خود نیز مقابل سپاسی شیراز به پیروزی دست یافته بود. کاروان تیم سپاهان پس از برگزاری اردوی یک هفته ای در جزیره کیش، امشب راهی اصفهان می شود تا اماده بازی با پرسپولیس شود.
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي شاهين پارس بوشهر گفت: با پيگيري مکرر باشگاه و مسوولان ارشد استان، سازمان تربيت بدني و وزارت نفت مبلغ 47 ميليارد ريال به تيم فوتبال شاهين کمک کردند.
مجيد حسيني کنگاني افزود: از اين مبلغ 40 ميليارد ريال توسط وزارت نفت و 7 ميليارد ريال نيز توسط سازمان تربيت بدني اختصاص داده شده است.
وي اضافه کرد: شاهين پارس بوشهر با همه فراز و نشيب هايي که در نيم فصل اول داشت، توانست نتايج قابل قبولي کسب کند و عنوان تيم اخلاق اين نيم فصل را به خود اختصاص دهد.
حسيني کنگاني اظهار داشت: دفاع از حيثيت و نام استان بوشهر با حمايت وزارت نفت و مطرح کردن نام اين وزارتخانه در ميدان هاي مختلف، در جذب اين حمايت هاي مالي موثر بود.
وي بيان کرد: با اجراي برنامه هاي پيش بيني شده، تيم شاهين به روزهاي اوج و ايده آل خود نزديک مي شود و فقط ناتواني مالي مشکل ساز شده بود که اين مساله نيز در حال مرتفع شدن است.
حسيني کنگاني يادآور شد: در نيم فصل گذشته وزارت نفت بيش از 13 ميليارد ريال به اين باشگاه کمک کرد
چهارشنبه شب در پايان بازيهاي مرحله حذفي ، انتخابي جام جهاني فوتبال ، چهره تمامي 32 تيم حاضر در نوزدهمين دوره جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي مشخص شد.
بدين تر تيب در تابستان سال 2010، شش نماینده از قاره آفريقا، 4 نماينده از آسيا، 13 تيم از قاره اروپا، 3 تيم از منطقه آمريکاي شمالي (کونکاکاف) ، يک تيم از اوقيانوسيه و 5 تيم از آمريکاي جنوبي در جام جهاني که به ميزباني آفريقاي بر گزار خواهد شد به ميدان مي روند .
اسامي 32 تيم حاضر در جام جهاني 2010 بدين شرح است:
*((آمريکاي جنوبي)):
برزيل
آرژانتين
شيلي
اوروگوئه
پاراگوئه
*((آفريقا)):
آفريقاي جنوبي
الجزاير
کامرون
غنا
ساحل عاج
نيجريه
*((اروپا)):
آلمان
انگليس
فرانسه
هلند
اسپانيا
ايتاليا
پرتغال
دانمارک
يونان
صربستان
اسلوني
سوئيس
اسلواکي
*(( آسيا)):
استراليا
ژاپن
کره جنوبي
کره شمالي
*((اقيانوسيه)):
زلاند نو
*((کونکاکاف)):
هندوراس
مکزيک
آمريکا
اشاره اي کوتاه به تاريخچه جام جهاني فوتبال:
نخستين دوره بازيهاي جام جهاني فوتبال در سال 1930 به ميزباني اروگوئه برگزار شد. تصميم به برگزاري اين نوع بازي فوتبال در سطح جهاني، دو سال قبل از اجراي نخستين دوره آن، يعني در سال 1928 در گردهمايي سالانه فيفا در آمستردام هلند گرفته شد.
اين تصميم ايده اي از سومين رييس فيفا يعني ژول ريمه فرانسوي بود ، ژول ريمه سالها قبل از اين نشست، بفکر افتاده بود تا تورنمنتي حرفه اي در سطح جهاني راه اندازي کند تا تيمهاي فوتبال کشورهاي عضو سازمان فيفا قادر به شرکت در آن باشند. چون تا آن زمان مهمترين رويداد فوتبال جهان بازيهاي فوتبال المپيک بودند و اين ديدارها در سطح حرفه اي برگزار نمي شدند.
اما پس از کنفرانس آمستردام، فدراسيون بين المللي فوتبال ( فيفا) سال بعد يعني 1929 در بارسلونا تشکيل جلسه داد و تصميم بر آن گرفت که نخستين دوره بازيهاي جام جهاني را يکسال بعد در اروگوئه که قهرمان فوتبال المپيک 1924 بود، برگزار کند. 1930، صدمين سالگرد استقلال اروگوئه بود و اين موجب شد تا به همين مناسبت نخستين دوره اين رويداد مهم ورزشي در اين سال در اروگوئه برگزار شود.
جامي که به برنده اين رقابتها اهدا مي شد را يک مجسمه ساز فرانسوي بنام آلبل لافلور ساخت اين جام بنام جام ژول ريمه (Jules Rimet Trophy) شهرت داشت.
اين نام بخاطر رييس فيفاي آن زمان يعني ژول ريمه، که در اصل بنيانگذار جام جهاني بود، بروي جايزه اين رقابت ها گذاشته شده بود.
جام ژول ريمه کاملا از طلا بود، 30 سانتي متر ارتفاع و 1.82 کيلوگرم وزن داشت. نماد اين جام يک فرشته بود که بالاي سر خود جامي را نگه داشته بود. اين فرشته همان الهه پيروزي در افسانه هاي يونان باستان بود.
جام ژول ريمه را برزيل در سال 1970 پس از سه دوره قهرماني اين جام را براي هميشه به خانه خود برد. پس از اينکه تيم ملي فوتبال برزيل براي هميشه جام ژول ريمه را تصاحب کرد، جام بعدي در سال 1971 از ميان 53 طرح بدست يک مجسمه ساز ايتاليايي ساخته و در سال 1974 به طور رسمي در جام جهاني 1974 آلمان معرفي شد.
[ پنج شنبه 28 آبان 1388 ] [ 12:36 PM ] [ حسن رحمتی ]
در ديدارهاي دوستانه تيمهاي ملي فوتبال که چهارشنبه در نقاط مختلف جهان برگزار شد اين نتايج به دست آمد:
در شهر گلزن کرشن ، آلمان
آلمان 2 ساحل عاج 2
در هيرنوين ، هلند
هلند صفر پاراگوئه صفر
در لندن
کره جنوبي صفر صربستان 1
در شهر آرهوس ، دانمارک
دانمارک 3 امريکا 1
در وين
اتريش 1 اسپانيا 5
در لوآندا
آنگولا صفر غنا صفر
در سسه نا
ايتاليا 1 سوئد صفر
در ميامي ،
هندوراس 1 پرو 2
[ پنج شنبه 28 آبان 1388 ] [ 12:35 PM ] [ حسن رحمتی ]
در پي دميده شدن سوت پايان بازي تيمهاي ملي فوتبال الجزاير و مصر در خارطوم که به صعود الجزاير يک کشور افريقاي شمالي به جام جهاني براي نخستين بار از سال 1986 انجاميد، الجزايري هاي داخل و خارج از اين کشور غرق شادي شدند .
به گزارش خبرگزاريها از الجزيره ، پس از پايان بازي صداي بلند هورا در گوشه و کنار الجزاير به نشانه تشويق تيم ملي الجزاير شنيده شد .
اما جشن پيروزي الجزاير در فرانسه با خشونتهايي در برخي مناطق همراه بود و چند اتومبيل به آتش کشيده شد و پليس به شليک گاز اشک آور مبادرت کرد .
صدها هزار تن از مردم از پير تا جوان به خيابانهاي شهرها و روستاهاي سراسر الجزاير سرازير شده و با برافراشتن پرچم و آتش بازي و به صدا در آوردن بوق اتومبيلها پيروزي تيم ملي کشورشان را جشن گرفتند .
حتي چند افسر پليس نيز با ديدن جشن مردم خونسردي خود را از دست داده و با به صدا در آوردن آژيرهاي اتومبيل خود در اين جشن به آنها پيوستند.
تيم ملي فوتبال الجزاير در يک بازي مرگ و زندگي يک بر صفر مصر را شکست داده و به جام جهاني راه يافت .
يکي از الجزايري ها که به طور همزمان خنده و گريه مي کرد ضمن ستايش از تيم ملي الجزاير گفت :" اين يک هديه بيش از حد با ارزش براي ما بود . آنان همه چيز به ما داده اند."
[ پنج شنبه 28 آبان 1388 ] [ 12:34 PM ] [ حسن رحمتی ]