منادی ظلم
 
  نقطه مقابل این جبهه ظالم و ستمگر، گروهی هستند که با استکبار مبارزه می کنند.مقام معظم رهبری
 

 

 

خودی سازی اسراییل ، راهبرد نهایی صهیونیسم
خودی سازی اسراییل ، راهبرد نهایی صهیونیسم

 

نویسنده : محمد جعفر طالب پور




 

اول :

« خودی سازی اسراییل » در منطقه استراتژیک خاورمیانه , راهبرد نهایی رژیم صهیونیستی است و آمریکا و دولتهای حامی این رژیم نیز , اقدامات حمایتی خود را بگونه ای تنظیم , طراحی و اجراء می نمایند که برآیند آنها به تحقق این هدف کمک کند . آنان بخوبی می دانندکه اسراییل چه از حیث چگونگی تشکیل و چه از جنبه بازتاب رفتار و عملکردی که تاکنون داشته است , هرگز نتوانسته است وجهه و جایگاه مطلوب و مقبولی را در میان کشورها و ملتهای منطقه پیدا نماید و همچنان به این رژیم بعنوان کشوری جعلی و غیرخودی نگریسته می شود . لذا هدف این است که اسراییل ضمن کسب وزن و شان مقبول در منطقه , بعنوان عضوی رسمی و مشروع در منطقه ( و نه به تعبیر حضرت امام، یک غده سرطانی ) شناخته شود . رئوس برنامه های از قبل طراحی شده ای که در این راستا پیگیری شده و می شود , عبارتند از :
1 – حذف تدریجی و کامل عوامل تهدید کننده برای اسراییل در منطقه
2 – تامین امنیت مطلق برای اسراییل در این منطقه
3 – مشروعیت سازی برای اسراییل

دوم :

از دید لابی بین المللی صهیونیسم و نیز استراتژیستهای آن , عمده عوامل بیرونی که حیات اسراییل را به شدت به مخاطره می اندازند و باید آنها را مهار نمود ، عبارتند :
- حماس , انتفاضه و فلسطینیان مبارز
- جنبش مقاومت اسلامی لبنان
- ایران و سوریه
و حذف و یا حداقل کنترل این عوامل , گامی بزرگ و اساسی است برای «خودی سازی اسراییل» در منطقه . از نظر آنان , اگرچه بسیاری از دولتها و حاکمان کنونی خاور میانه , یا به سازش با اسراییل تن داده و آنرا برسمیت شناخته اند و یا حداقل از مخالفت علنی و رسمی با اسراییل خودداری نموده جانب احتیاط و ملاحظه را رعایت می نمایند , لیکن مثلث فوق , همچنان کانون و مرکز مخالفت و تهدید برای اسراییل است و برای رسیدن به گام دوم , یعنی « تامین امنیت مطلق برای اسراییل » حذف این کانونهای مخالفت ضروری است . در این زمینه دو نکته جالب توجه است :
1 – عوامل فوق دقیقا با « عوامل نامتقارن » که آمریکا و سیاستمداران آمریکایی از آنها بعنوان فاکتورهای مهم تهدیدکننده امنیت و منافع آمریکا یاد می کنند ، مطابقت دارد .
2 – علیرغم تهدیدهای گاهگاهی گروه تروریستی القاعده بر علیه منافع اسراییل که البته تاکنون جنبه عملی نداشته است , لیکن القاعده در زمره عوامل تهدید کننده اسراییل به حساب نیامده است .
یهرحال نمی توان انکار نمود که واقعیت چیز دیگری است :
اولا , باید حساب ملتهای فهیم و آزاده را از بعضی حاکمان سازشکار جداکرد و برخلاف سازشکاری ناشی از ضعف و یا ترس برخی دولتمردان , روح مخالفت بااسراییل و دفاع ازآرمان فلسطین نه تنها درمیان ملتهای منطقه زنده و پویا است بلکه اکنون دنیا باموج گسترده وفراگیر «صهیونیسم ستیزی» مواجه است .
ثانیا ، آنچه که تاکنون اسراییل در مواجهه و مقابله با این عوامل تهدیدکننده از خود بروز داده است ، نه تنها به حذف و مهار آنها منتهی نشده است ، بلکه منجر به انزجار و نفرت بیشتر افکارعمومی از این رژیم گردیده است. اگر اسراییل میخواهد باقتل و غارت و خونریزی وکشتار مردم بیدفاع، حمله و تجاوز و تهاجم، ادامه اشغالگری، تروریسم دولتی، عدم پایبندی به تعهدات و قوانین بین المللی، تولیدوانبارتسلیحات غیرمتعارف کشتارجمعی و... برای خودمشروعیت،دست و پاکند، زهی خیال باطل !
ثالثا ، اسراییل به همان اندازه که از سوی عوامل بیرونی تهدید میگردد ، در معرض تهدیدهای فزاینده داخلی نیز هست . تشتت و چنددستگی و اختلاف میان سیاستمداران اسراییلی، افزایش مخالفتهای عمومی مردم با اقدامات و سیاستهای دولت، ناکارآمدی و بیکفایتی و فساد کارگزاران رژیم اسراییل(که آخرین مورد آن ، یعنی شکست اسراییل در جنگ 33 روزه با مقاومت اسلامی لبنان , گلوگیر دولت حاکم گردیده است) و همچنین مشکلات و معضلات اقتصادی، اخلاقی، فرهنگی و از همه مهمتر هراس و ناامنی که جامعه اسراییلی را به شدت دررنج قرارداده است و ... شدیدا این رژیم را به چالش کشیده است .

سوم :

اسراییل با حمایت همه جانبه آمریکا و همپیمانان غربی اش ، به شدت درتلاش است با واردنمودن خود بعنوان یک کشور مستقل در معادلات بین المللی و منطقه ای آنهم در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی، ورزشی و ... برای خود «مشروعیت سازی» نماید . اهنمام ویژه اسراییل به برقراری انواع همکاری و تفاهم نامه باکشورهای منطقه، حضور درمحافل و مجامع و سازمانهای منطقه ای، اصرار برعقدقراردادهای مختلف اقتصادی، تجاری، امنیتی، نظامی و سرمایه گذاری دراین کشورها، برپایی و مشارکت در رزمایشهای رزمی منطقه و ... همگی در این راستاست . اگرچه توفیق اسراییل از این بابت چندان رضایتبخش نبوده است، اما با عنایت به وابستگی برخی کشورهای منطقه به دول استکباری و درنتیجه فشار و زور آنها و نیز اعمال نفوذ جریان صهیونیستی در سازمانها و ارگانهای بین المللی که منجر به همسویی و همگرایی آنها با اسراییل گردیده است ، اسراییل امید زیادی به این روند مشروعیت سازی دارد


[پنج شنبه 23 فروردین 1397 ]  [7:46 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

تا قبل‌ از‌ سال 1914 اصطلاح فلسطین‌ بدون اینکه محدودهء معین و مشخصی‌ را‌ دربرگیرد،به صورتی مبهم به‌ بخش جنوب غـربی سـوریه-که یـکی از ولایت‌های تحت سلطه امپراطوری‌ عثمانی بود-اطلاق می‌شد.بیشتر ساکنان این سـرزمین در آنـ‌ زمان، عرب‌های‌ مسلمان‌ بودند و اقلیتی‌ مسیحی و یهودی نیز از دیرباز در آن‌ دیار-بویژه در‌ شهر‌ مقدس اورشلیم- زندگی می‌کردند.این شهر از نظر سه‌ مذهب یهود،مسیحیت و اسلام دارای‌ ارزش و اعـتبار مـذهبی اسـت،به طوری‌ که پیروان‌ تمام‌ این مذاهب به علت‌ مسائل تاریخی و مذهبی نسبت بـه این‌ شهر ادعای مالکیت‌ دارند.

در کتاب آژانس یهود نوشته محمد عبد‌الرووف سلیم آمده است. در 19 آوریل 1920، اجلاس «سن‌ریمو» برگزار شد و در آن شورای عالی متفقین تصمیم گرفت که فلسطین را زیر قیمومت انگلیس قرار دهد. مصوبه شورای عالی متفقین متضمن مفاد اعلامیه بالفور در مورد تاسیس موطنی ملی برای یهودی‌ها در فلسطین بود. ماده نود و پنجم پیمان سور، در 10 اوت 1920، تصریح کرد که کشور قیم بر فلسطین مسئول اجرای اعلامیه بالفور است. این امر در نتیجه همسویی تلاش‌های دیپلماتیک انگلیس و صهیونیست‌ها برای آماده‌سازی شرایط مناسب به منظور اجرای مفاد اعلامیه بالفور صورت گرفت.

مرزهای فعلی‌ فلسطین که با کشورهای مصر،اردن،سوریه و لبنان‌ همسایه است،در سال 1922 میلادی یعنی زمانی‌ که انگلستان پس از‌ جنگ‌ جهانی‌ اول، اجـازهء قـیمومیّت بـر این سرزمین را از جامعهء ملل دریافت کرد.مشخص‌ شد.از آن پس،ملّت فلسطین نیز‌ به‌ مردمی‌ اطـلاق شـد که پس از تسلط انگلستان بر این سرزمین،به منظور کسب استقلال،علیه انگلستان و حضور‌ روزافزون‌ مهاجران‌ یهودی و فلسطین سر به شـورش برداشتند

انگلیسی‌ها برای تسلط بر فلسطین، با دو‌ مشکل‌ اساسی مواجه‌ بودند:اوّل‌ این‌که‌ فلسطین‌ تحت سلطهء امپراتوری عـثمانی قـرار‌ داشت و دوم‌ این‌که فرانسه-متحد انگلیسی-در جنگ جـهانی اوّل تـسلّط انگلستان بـر سرزمین فـلسطین مـخالف بود. سیاستمداران انگلیسی با‌ دادن‌ وعده‌های‌ دورغین اسـتقلال بـه رهبران‌ و قبایل عرب‌ و فلسطینی،آن‌ها‌ را‌ بر ضد‌ امپراتوری عثمانی به‌ شورش‌ واداشتند‌ و از این طریق مـوجبات‌ شکست و تـجزیه عثمانی‌ها را فراهم‌ آوردند.برای حل مشکل دوم نیز طـی‌ قراردادی سرزمین‌ فلسطین‌ را‌ یک‌ منطقهء بـین المـللی اعلام کردند که‌ می‌بایستی به‌ وسـیله‌ جـامعهء‌ ملل‌ اداره‌ شود.آن‌ها‌ پس‌ از جنگ جهانی اوّل‌ موفق شدند قیمومیّت فلسطین را به‌ دست آورند. ( فلسطین سرزمین ناآرام تاریخ؛ نوشته‌ی اسماعیل جهان‌بین.)

در 6 ژوئیه 1921 سند قیمومت بر فلسطین در شورای جامعه ملل مطرح شد و در 24 ژوئیه 1922 به تصویب رسید. این سند، اعلامیه بالفور را از عرصه فلسطینی و انگلیسی به عرصه جهانی گذار داد. (فارس نیوز)

 


[جمعه 17 فروردین 1397 ]  [7:15 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
سیاست خارجی و بین الملل
«ایران هراسی» برای دوستی با رژیم صهیونیستی!

 

بن سلمان چرا خود را در جبهه های مختلف درگیر کرد؟

 

به نظر می رسد هدف نهایی ولیعهد رژیم سعودی از «ایران هراسی» در منطقه، دوستی با رژیم صهیونیستی باشد.

دیگر همگان در جهان متوجه شده اند استعفای سعد حریری از نخست وزیری لبنان تحت تاثیر و فشار رژیم سعودی بوده و او در این رابطه نه تنها اراده ای نداشته بلکه قدرت تصمیم گیری هم از او سلب و در نهایت در خاک عربستان مجبور شد خواسته رژیم سعودی را محقق کند.

اکنون به نظر می رسد رژیم سعودی و در راس آن ولیعهد همه کاره اش مصمم هستند چنین برنامه ای را با محمود عباس پیاده کرده و رئیس جمهور تشکیلات خودگران فلسطین را مجبور به استعفا کنند!

«رای الیوم» در این زمینه امروز گزارشی منتشر کرد و نوشت: شاه سعودی، «محمود عباس» را زیر فشار استعفا یا پذیرش طرح عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل قرار داده است.

شاید این سوال پیش بیاید چرا رژیم سعودی در جبهه های مختلف خود را درگیر کرده و با مواضع خاص مصمم است خود را به چهره ای فرامنطقه ای بدل کند که پاسخ آن کاملا مشخص است؛ از زمانی که شیخ سلمان به عنوان پادشاه عربستان جای ملک عبدالله را گرفت تحت تاثیر پسر جاه طلبش قرار داشت و با تاکیدات او مصمم شد عربستان را به عنوان یک کشور تاثیرگذار در منطقه خاورمیانه معرفی کرده و به نوعی با ایجاد «ایران هراسی» خود را به عنوان پناهگاه کشورهای عربی جلوه دهد.

سعودی ها کاملا می دانند در این راه باید همراهی آمریکا و رژیم صهیونیستی را داشته باشند و با همراهی و تجهیز نظامی داعش و از سوی دیگر حمله به یمن و کمک به حکومت بحرین در سرکوب شیعیان این کشور و همین طور در منگنه قرار دادن قطر برای قطع رابطه با ایران به نوعی چراغ سبز را به این دو کشور نشان داده اما برای سران رژیم صهیونیستی این کارها کفایت نمی کند و آنها یک مسئله مهم تر از این را از رژیم سعودی طلب دارند و آن هم چیزی نیست چز عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و آشکار ساختن دوستی و مودت با این رژیم!

سعودی ها هر چقدر هم کوته فکر باشند خوب می دانند در این زمینه باید دست به عصا رفتار کنند و به عنوان کشوری که کلیددار حرمین شریفین محسوب می شوند نمی توانند در دوستی با رژیم صهیونیستی پیش قدم باشند! بنابراین راه چاره را در این دیده اند که کشورهایی که به طور مستقیم درگیر مبارزه با رژیم اشغالگر قدس بوده یا هستند (لبنان، سوریه، عراق و یمن) را مجاب به آشتی با این رژیم کرده و سپس خود در موقعیتی مناسب همین عامل را دستاویزی قرار داده تا با توجه به برقراری رابطه این دولت ها با رژیم اشغالگر قدس، عملا خصومت با این رژیم را بدون توجیه دانسته و خود به صف کشورهایی چون مصر، قطر، اردن و ... بپیوندند!

البته با توجه به محبوبیت حزب الله در لبنان به نظر می رسد تیر سعودی ها در این کشور حاشیه مدیترانه به سنگ بخورد اما مصمم هستند التهاباتی در این منطقه ایجاد کرده و به نوعی رژیم صهیونیستی را مجاب به حمله به لبنان کنند و از سوی دیگر با دست نشاندگان خود در یمن و تحمیل فشار بر محمد عباس این برنامه خود را به حالت اجرایی در آورند.

در این راه محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی که عملا اختیاردار این کشور است، نمی خواهد راسا وارد عمل شده و بیشتر دوست دارد اگر قرار است رابطه ای میان رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی برقرار شود، در دوران سلطنت پدرش باشد و او در واقع ادامه دهنده راه پدرش لقب بگیرد نه کسی که سرزمین وحی را از جهان اسلام جدا کرده و در دامن رژیم اشغالگر قدس قرار داده است!

به نظر می رسد تهدیدات توخالی سعودی ها و حملات گاه و بیگاه آنها به جمهوری اسلامی هم در راستای همین هدف و بیش از پیش همراه کردن دولت ترامپ و نتانیاهو با این رژیم باشد که تا اینجا هیچ ثمری برای این رژیم نداشته و بیش از پیش چهره منفور آنها را در جهان اسلام عیان ساخته است!


[پنج شنبه 16 فروردین 1397 ]  [9:36 AM]  [سیدداودسرآبادانی]

دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی

 

 

بین‌المجالس کشورهای اسلامی

 

دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی، گفت: ما اقدامات اشغالگر رگیم صهیونیستی را صهیونیستی و همچنین گسترش شهرک‌نشینی و بازداشت اتباع فلسطینی را توسط آنان محکوم می‌کنیم .

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز ، محمود اورول قلیچ دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در سیزدهمین کنفرانس مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: از حمایت همیشگی ایران تشکر می‌کنیم، ایران همیشه همکاری‌های سازنده‌ای در منطقه داشته است که امیدواریم ما را به سمت موفقیت سوق دهد.

وی افزود: همانطور که رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس‌جمهور اشاره کردند شرح بسیار خوبی از وقایع کنونی دنیای اسلام در این جلسه ارائه شد.

دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی، تصریح کرد: ما با همکاری توانستیم تروریسم را شکست دهیم و آنها عقب‌نشینی کنند.

اورول قلیچ با اشاره به اینکه حق همیشه پیروز خواهد شد و باطل به لحاظ ماهیت خود همیشه شکست می‌خورد گفت: ما همواره اقدامات اشغالگر رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنیم همچنین انزجار خود را از این رژیم اشغالگر به سبب گسترش شهرک‌نشینی و بازداشت اتباع فلسطین ا علام می‌کنیم.

دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی ادامه داد: مشارکت پارلمان‌ها در شرایط فعلی منطقه بسیار موثر است تا بتوانیم در بین‌المجالس کشورهای اسلامی اقدامات مهم و اساسی را اتخاذ کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: قطعنامه‌های بسیار مهمی در این راستا تهیه شده که کمیته‌های فنی آن را آماده کردند.

اورول قلیچ ادامه داد: دشمنان و رژیم اشغالگر صهیونیست تلاش می‌کنند همواره اسلام‌هراسی را در دنیا ایجاد کنند که امیدواریم خداوند ما را در این راه به سمت پیروزی کمک کند.

وی در خاتمه از همه اعضای شرکت‌کننده در این کنفرانس و نمایندگان هیات‌ها تشکر کرد.


[پنج شنبه 16 فروردین 1397 ]  [9:35 AM]  [سیدداودسرآبادانی]

 

ملت‌های مسلمان منطقه، رژیم صهیونیستی را بیش از 60 سال است که تحمل می‌کنند و دلایلی مبنی بر نفرت از اسرائیل در ملت‌های منطقه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران ؛ رژیم صهیونیستی از سال 1948 حیات جعلی خود را در منطقه غرب آسیا با سو استفاده از شرایط منطقه کلید زده است.



 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟





اسرائیل که توسط "تئودور هرتزل" در قرن 19 پایه ریزی شده بود با انجام چند جنگ منطقه‌ای به اصطلاح زهر چشمی از کشورهای عربی گرفت و بدین ترتیب ادامه حیات خود را با جنگ و ترور طی کرد.


**اسرائیل حداقل 10 جنگ بزرگ را به راه انداخته است

در تجاوزگری اسرائیل همین بس که از سال 1948 تاکنون حداقل 10 جنگ و خونریزی بزرگ به راه انداخته است و جز چند جنگی که با کشورهای اتحادیه عرب داشت و پیروز شد پس از آن به سد عظیمی چون محور مقاومت برخورد کرد و هرچه زد به در بسته خورد.


 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟




اما سوال اینجاست که در این برهه از زمان چرا مسلمانان از رژیم صهیونیستی نفرت دارند و چه سازوکاری باعث شده تا شعار "مرگ بر اسرائیل" از سوی ملت‌های آزاده سرداده شود.



**دعوت از یهودیان "اشکناز" و"سفاردیم" برای حضور درسرزمین‌های اشغالی

اولین نکته‌ای که به ذهن می‌رسد این است که رژیم صهیونیستی با قصب سرزمین‌های فلسطینیان یک فراخوان عمومی اعلام کرده و در آن یهودیان "اشکناز"، "سفاردیم" و"یهودی- اعراب" را از شرق و غرب اروپا فراهم آورده و با وعده‌های اشتغال، خانه، درآمد بالا و امکانات کافی به زور سکنی داده که البته وعده خانه برای صهیونیست‌ها محقق شده اما این خانه‌ها و شهرک‌ها بر روی خون‌های هزاران مسلمان احداث شده است.



 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟






علاوه بر این نفرت مردم مظلوم فلسطین و مسلمانان از اسرائیل به دلیل اشغال همراه با توسل به زور خانه‌هایشان بوده که بعضا برخی ادعاها بر این است که اسرائیل هزینه زمین‌ها را پرداخت کرده در صورتی که اگر شما دریک خیابان یک جریب زمین خریداری کنید شما تنها صاحب یک جریب زمین در آن خیابان هستید نه کل خیابان و فلسفه حضور صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی هم این موضوع است.


 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟

 


**اشغال سرزمین کشورهای عربی

در جنگ‌های کشورهای عربی با اسرائیل، رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از سرزمین‌های عربی از کشورهای اردن، مصر، سوریه، لبنان و... را از جمله "بلندی‌های جولان"، "رود اردن"، "مزارع شبعا"، "کانال سوئز" و "صحرای سینا" (که البته بعدا با برخی تحولات این دو منطقه آزاد شد) را به تصرف درآوردند و این اتفاق نیز دلیل دیگری است که مردم کشورهای منطقه غرب آسیا ندای مرگ بر اسرائیل سر می‌دهند.


 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟




**سبوعیت و کودک کشی

 یکی دیگر از ویژگی‌های صهیونیست‌ها کودک‌کشی و مظلوم کشی‌ است که نیروی هوایی اسرائیل که دارای انواع جنگنده‌های کلاس "فانتوم" اهدایی آمریکا است با این تاکتیک هم نتوانست از پس محور مقاومت بربیاید و این کودک‌کشی در جنگ‌های حد فاصل سالهای 2000 تا 2014 ضد فلسطینیان و لبنانی‌ها انجام شد که از جمله آنها می‌توان به فاجعه "قانا" و حمله به مدرسه سازمان ملل متحد در سال 2014 اشاره کرد که این هم دلیل دیگری است بر اینکه مردم منطقه مرگ بر اسرائیل را نثار صهیونیست‌ها می‌کنند.


 

چرا مرگ بر اسرائیل می‌گوییم؟






اسرائیل با حمایت آمریکا، فرانسه، انگلستان و مجموعا بلوک غرب به جنایات خود در منطقه غرب آسیا ادامه می‌دهد و همچنانکه این جنایت‌ها ادامه دارد یقینا مرگ بر اسرائیل هم ادامه خواهد داشت.

گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/

 


[پنج شنبه 16 فروردین 1397 ]  [9:32 AM]  [سیدداودسرآبادانی]
  • ادامه حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم اشغالگر قدس/ نیکی هیلی: آمریکا از شورای حقوق بشر خارج خواهد شد

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد جمعه شب تهدید کرد اگر شورای حقوق بشر به تصویب قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی ادامه دهد واشنگتن از این شورا خارج خواهد شد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد عصر جمعه به بررسی وضعیت حقوق بشر، تجاوزات و شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین پرداخت. شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در این نشست پنج قطعنامه در محکومیت تجاوزات و اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین تصویب کرد.

به گزارش پارس تودی، «نیکی هیلی» در بیانیه ای با تاکید بر اینکه صبر آمریکا نامحدود نیست مدعی شد شورای حقوق بشر دارای اعتبار لازم برای حمایت واقعی از حقوق بشر نیست.

آمریکا پیشتر نیز در راستای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی از سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد «یونسکو» (UNESCO) خارج شده بود.

وزارت امور خارجه آمریکا 12 اکتبر 2017 به این بهانه که «یونسکو» دشمن اسرائیل است اعلام کرد، از این سازمان خارج خواهد شد. این اقدام واشنگتن  31 دسامبر 2017  اجرایی شد.

آمریکا پیشتر کمک های مالی به یونسکو را (در سال 2011)، پس از آنکه فلسطین به عنوان یکی از اعضای این سازمان پذیرفته شد قطع کرده بود.

سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد «یونسکو» (UNESCO)، سه شنبه 4 ژوئیه  در قطعنامه ای تاکید کرد اسرائیل  هیچ مالکیتی بر بیت المقدس ندارد.

شهر مقدس قدس از سال 1967 در اشغال اسرائیل است.

«یونسکو»، همچنین 2 «می» 2017 با تصویب قطعنامه ای رژیم صهیونیستی را به نقض موازین بین المللی در بیت المقدس و باریکه غزه محکوم و از اسرائیل به عنوان «نیروی اشغالگر» نام برده بود.

آمریکا حامی اصلی اشغالگری و جنایت های اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین است.11


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:59 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل:

 

  •  

سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل گفت: آمریکا یکی از متهمین اصلی حملات و نقض حقوق بشر در یمن به شمار می‌آید. اما دبیر این سازمان را مجبور می‌کند که گزارشش را درباره نقض حقوق بشر در یمن پس بگیرد.

برنامه "گفتگوی سیاسی" با موضوع (حقوق بشر آمریکایی؛ حمایت از تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی تا ایجاد القاعده و داعش) با ارتباط تلفنی با دکترسجادی،نماینده و سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل روانه آنتن شبکه رادیوگفت وگو شد.

دکترسجادی گفت:استفاده ابزاری امپریالیسم آمریکا از حقوق بشر در دهه‌های گذشته که کماکان ادامه دارد. این استفاده ابزاری به ویژه در برخورد با رژیم اشغالگر قدس وجود دارد. اخیرا در سفری که سفیر آمریکا در سازمان ملل به ژنو داشت در آنجا خواستار آن شد که موضوع اسرائیل از دستورکار شورای حقوق بشر خارج شود. اگر هم در دستور کار قرار گیرد، در شورای حقوق بشر یکی از بندهای ثابت و دایم هست بحث اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی و نقض حقوق بشر است.

وی افزود: بحث نقض حقوق بشر با وجود کلیه اعضا و اظهارات کشورهای مختلف درباره نقض حقوق بشر از سوی رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد. در دوره گذشته رژیم اشغالگر قدس به دلیل نوع اظهارات و همچنین بیانه‌های علیه اسرائیل درباره نقض حقوق بشر مدت‌ها از شورای حقوق بشر غائب شد و در جلسات شرکت نکرد. در واقع کشوری که به وضوح حتی از سوی کشورهای غربی به عنوان یک رژیم ناقض حقوق بشر شناخته می‌شود، نماینده آمریکا که خود را مدعی حقوق بشر می‌داند بر خود واجب می‌بیند که شورای حقوق بشر برود و از اسرائیل دفاع کند.

سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل ادامه داد: نماینده آمریکا در شورای حقوق بشر بخواهد که نقض حقوق بشر از سوی رژیم اشغالگر قدس نادیده گرفته شود. از طرفی موضوعات متعددی را در ارتباط با نقض حقوق بشر توسط کشورها از جمله رژیم اشغالگر قدس در عرصه بین‌المللی داریم که سیاست یک بام دو هوا آمریکا در رابطه با حقوق بشر و رفتارهای دوگانه است.

سجادی با اشاره به مسائل یمن گفت: آمریکا یکی از کشورهای عضو ائتلاف علیه یمن هست و حملاتی را با همراهی عربستان و دیگر کشورهای مشارکت کننده انجام داده است. زمانی که حمله علیه یمن در سازمان ملل و نقض حقوق بشر محکوم می‌شود در واقع این آمریکایی‌ها هستند که یکی از متهمین اصلی این حملات و نقض حقوق بشر به شمار می‌آیند. اما به دلیل نفوذ در شورای امنیت و سازمان ملل، دبیر سازمان ملل را مجبور می‌کنند که گزارشش را درباره نقض حقوق بشر در یمن پس بگیرد.

 


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:50 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
 
 
مصاحبه با مدیر موسسه فرهنگی آرماگدون
مدیر موسسه فرهنگی آرماگدون با اشاره به فراخوان یک کشیش صهیونیستی در آمریکا، برای آتش زدن «قرآن» در سالروز رویداد ۱۱ سپتامبر در ایالت فلوریدای آمریکا (۲۰ شهریور ماه جاری) گفت: بر اساس پژوهش های انجام شده توسط موسسه فرهنگی آرماگدون موج چهارم اسلام ستیزی در راه است.
 
پنجشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۱۸:۰۰
کد مطلب: 1
 

«علی صابونچی» در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار بخش اجتماعی آینده روشن اظهار داشت: یکی از موضوع های اصلی که موسسه آرماگدون به آن می پردازد، مساله مبارزه با اسلام ستیزی است و در ۳۰ سال اخیر تاکنون سه موج اسلام ستیزی از سوی دولت های استعمارگر و سلطه گر که سرآمد همه آنان رژیم صهیونیسیتی و اشغالگر قدس می باشد، صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: نخستین موج اسلام ستیزی از اواخر دهه ۷۰ میلادی همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاد؛ زمانی که یک بیداری و هوشیاری اسلامی در همه کشورهای اسلامی روی داد و مسلمان ها به فکر بازیابی خود افتادند و طبیعی بود که دولت های استعمارگر از این پدیده خشنود نباشند.

صابونچی با بیان اینکه اولین موج اسلام ستیزی با برگزاری همایشی در تل آویو در اوایل دهه ۸۰ میلادی با عنوان «بررسی دلایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران و انقلاب های شیعی» شروع شد، گفت: در این همایش دلایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران و انقلاب های شیعی را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در همایش مذکور دو دلیل عمده را برای پیروزی این انقلاب ها بیان کردند؛

 
” «اسلام هراسی» شاخه ای از «اسلام ستیزی» است یعنی یکی از روش های اسلام ستیزی، اسلام هراسی است “
 

یکی نگاه شهادت طلبی که برگرفته از قیام امام حسین(ع) در کربلاست که به «نگاه سرخ» تفسیر شده و دیگری مساله انتظار منجی آخرالزمان حضرت مهدی موعود(عج) است که به «نگاه سبز» تفسیر شده است.

وی افزود: برداشت صهیونیست ها این بود که اگر این دو موضوع را از شیعه بگیرند، جلوی همه گیر شدن اسلام را در جهان می توانند بگیرند، از اینرو در این زمینه
بحث های مختلفی را مطرح کردند و از راه های گوناگون همچون انتشار فیلم و کتاب و بهره گیری از رسانه های مختلف با تبلیغات وسیع درصدد تخریب این دو نگاه شیعی در سطح جهانی پرداختند.

صابونچی ادامه داد: مهم ترین ابزار آنان نیز رسانه و جنگ نرم بود که از این طریق تلاش کردند که این دو نگاه شیعه را سیاه نمایی کنند و از جمله کارهای انجام شده انتشار کتاب آیات شیطانی نوشته سلمان رشدی است که توسط دولت های غربی مورد حمایت بسیاری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نظریه پردازان آمریکایی نیز با ارایه نظریه هایی درصدد تقابل با اسلام برآمدند، گفت: بحث نظریه برخورد تمدن ها در سال ۱۹۹۲ میلادی توسط سامویل هانتینگتون (Samuel P. Huntington) نظریه پرداز و کارشناس علوم سیاسی آمریکا مطرح شد و او بحث برخورد تمدن اسلامی با تمدن غرب را مدنظر داشت و غربیان معتقدند که برخورد این دو تمدن خونین خواهد بود.

صابونچی افزود: همچنین «یوشی‌هیرو فرنسیس فوکویاما» (Yoshihiro Francis Fukuyama) ، نظریه پرداز آمریکایی در مصاحبه ای با روزنامه گاردین انگلستان گفته بود: «اسلام تنها نظام فرهنگی است که مدرنیته غربی را تهدید می کند».

صابونچی گفت: موج

 
” موج سوم اسلام ستیزی در جهان، بعد از ناکامی آمریکا در عراق روی داد و این موج با دو حرکت در سطح جهان شناخته می شود؛ یکی انتشار کاریکاتورهای موهن درباره پیامبرگرامی اسلام(ص) توسط کاریکاتوریست دانمارکی و دیگری ساخت فیلمی ضد اسلام توسط یکی از نمایندگان مجلس هلند است “
 

دوم اسلام ستیزی بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۰۱ میلادی (اصابت دو فروند هواپیما به برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی واقع در شهر نیویورک آمریکا) با حمله به کشورهای اسلامی افغانستان و عراق روی داد.

وی گفت: «اسلام هراسی» شاخه ای از «اسلام ستیزی» است یعنی یکی از روش های اسلام ستیزی، اسلام هراسی است؛ البته استعمارگران راه های دیگری نیز علاوه بر اسلام ستیزی مانند حمله نظامی به کشورها، تبلیغات رسانه ای و ... دارند.

وی ادامه داد: از جمله موارد دیگر درباره
اسلام ستیزی غرب می توان به ادعای جرج دبلیو بوش، رییس جمهور سابق آمریکا اشاره کرد، مبنی بر شروع جنگ دوم صلیبی در دنیا که این سخن بیانگر جنگ طلبی آمریکاست.

وی معرفی کردن ایران بعنوان محور شرارت از سوی دولت های استعمارگر را یکی دیگر از موارد اسلام ستیزی دانست و گفت: امروزه بحث اسلام ستیزی در غرب فراگیر شده است و کتاب ها، فیلم ها، نماآهنگ ها و ... مختلفی در جهان تولید و منتشر می شود تا اسلام را دینی خشن معرفی کنند؛ همچون کتابی که یک کشیش صهیونیستی منتشر کرد و در آن مدعی شد که «خدا به آمریکا ماموریت داده است که اسلام را شکست دهد!»

صابونچی گفت: موج سوم اسلام ستیزی در جهان، بعد از ناکامی آمریکا در عراق روی داد و این موج با دو حرکت در سطح جهان شناخته می شود؛ یکی انتشار کاریکاتورهای موهن درباره پیامبرگرامی اسلام(ص) توسط کاریکاتوریست دانمارکی و دیگری ساخت فیلمی ضد اسلام توسط یکی از نمایندگان مجلس هلند است.

وی تاکید کرد: این دو حرکت باعث شد یک خیزش در جهان اسلام میان مسلمان ها روی دهد.

صابونچی گفت: یکی از مسایلی که در حرکت های اسلام ستیزی در جهان فراموش شده، نقش رژیم اشغالگر قدس است که در مسایل مربوط به موج اول و دوم اسلام ستیزی در دنیا به آن اشاره شد.

وی افزود: از جمله اتفاقات مطرح آن زمان می توان به پیروزی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه مقابل اسراییل جنایتکار اشاره کرد.

وی گفت: از یک سال قبل از پیروزی حماس در فلسطین موسسه فرهنگی آرماگدون این پیش بینی را کرده بود که در دو سال آینده با یک حرکت جدید اسلام ستیزی (موج چهارم) در جهان مواجه خواهیم شد، (زمانی که اسراییل در منطقه دچار شکست شده بود).

صابونچی افزود: از ابتدای سال ۱۳۸۸ هجری شمسی تاکنون موسسه آرماگدون اقدام به جمع آوری و تهیه بانک اخبار پیرامون مساله اسلام ستیزی در جهان کرده است و به این نتیجه

 
” موج دوم اسلام ستیزی بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۰۱ میلادی (اصابت دو فروند هواپیما به برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی واقع در شهر نیویورک آمریکا) با حمله به کشورهای اسلامی افغانستان و عراق روی داد “
 

رسیده ایم که تا پایان سال ۲۰۱۰ میلادی (سال جاری) به احتمال زیاد شاهد آغاز موج چهارم اسلام ستیزی در جهان باشیم.

وی گفت: از جمله شواهد در این زمینه می توان به ممنوعیت ساخت مناره مساجد در سوییس که در ظاهر با انجام یک همه پرسی به آن رنگ مردمی دادند
و یا بحث ممنوعیت حجاب در کشور فرانسه اشاره کرد.

وی افزود: شاهد مثال دیگر که خوشبختانه جلوی آن گرفته شد، جلوگیری از تخریب مسجد شیعیان در کشور جمهوری آذربایجان است.

وی ادامه داد: از موارد دیگر می توان به ساخت کاباره ای در اسپانیا به شکل مسجد با نام «مکه» و یا ساخت بازی های رایانه ای با نمادهای اسلامی که به طور غیرمستقیم اسلام را دینی خشن و تروریست معرفی می کنند، اشاره کرد.

صابونچی گفت: راه اندازی شبکه های مختلف ماهواره ای توسط وهابی ها و نیز غیرمسلمانان برای ترویج تفکرات انحرافی در اسلام نمونه های دیگری از این دست است.

وی اظهار داشت: حلقه گمشده در این جریان، رژیم اشغالگر قدس است که با حمله نظامیان اسراییل به ناوگان کاروان آزادی غزه ردپای آنان را در این قضیه مشاهده کرد.

مدیر موسسه فرهنگی آرماگدون گفت: اتفاقاتی که باعث شد تا ما این قضیه را با حساسیت بیشتری دنبال کنیم، بحث فراخوان یک کشیش صهیونیستی به نام تری جونز (Terry Goens) ، که سرپرست کلیسایی در ایالت فلوریدای آمریکاست و پیش از این نیز کتابی ضد اسلامی نوشته است، می باشد که طی اطلاعیه ای که در شبکه های خبری آمریکا از جمله فاکس نیوز پوشش داده شده، از هواداران خود خواسته است که به مناسبت نهمین سالگرد حادثه یازده سپتامبر با تجمع در محلی کتاب آسمانی دین اسلام یعنی «قرآن کریم» را آتش بزنند که این امر واکنش کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان را به همراه داشت و ظاهرا این فرد از تصمیم خود عقب نشینی کرده است.

وی با اشاره به تحلیل های مختلفی که در این رابطه وجود دارد، گفت: از جمله تحلیل های مطرح این است که آمریکا بعد از خروج از عراق برای فرافکنی و انحراف افکار عمومی از مساله عراق با انتشار این خبر می خواهد اذهان مردم را از موضوع عراق منحرف سازد.

وی افزود: تحلیل دیگر نیز

 
” در همایش مذکور دو دلیل عمده را برای پیروزی این انقلاب ها بیان کردند؛ یکی نگاه شهادت طلبی که برگرفته از قیام امام حسین(ع) در کربلاست که به «نگاه سرخ» تفسیر شده و دیگری مساله انتظار منجی آخرالزمان حضرت مهدی موعود(عج) است که به «نگاه سبز» تفسیر شده است “
 

منحرف کردن افکار عمومی جهان بویژه مردم آمریکا از دنبال کردن مساله شناسایی مسببان اصلی حادثه ۱۱ سپتامبر است، مانند این قضیه که دست داشتن صهیونیست
ها در این جریان و شبهات بوجود آمده پیرامون آن می باشد.

صابونچی ادامه داد: تحلیل سوم درباره این قضیه تحلیلی است که پژوهشگران موسسه فرهنگی آرماگدون به آن رسیده اند و آن موج چهارم اسلام ستیزی در جهان است که پیش بینی می کنیم این مساله تا پایان سال میلادی جاری رخ دهد و اگر قضیه قرآن سوزی در سالروز حادثه یازده سپتامبر در آمریکا روی دهد، این امر می تواند شروع کننده موج چهارم اسلام ستیزی در دنیا باشد.

وی خاطرنشان کرد: البته دولت های غربی همیشه پیش از انجام هر کاری، حرکتی را انجام می دهند تا بازخورد های آن را در جامعه بررسی کنند و اگر هزینه آن برایشان کم باشد، آن کار را انجام می دهند؛ و این اقدام کشیش مذکور نیز در راستای سنجش افکار عمومی و مسلمانان جهان در آستانه عید سعید فطر می باشد.


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:47 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
  • افشای همکاری اسرائیل با تروریست های تکفیری/ تحلیل

پارس تودی- خبرها از افشای ابعاد گسترده همکاری های رژیم صهیونیستی و تروریست های تکفیری حکایت دارد.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، ارتش رژیم اسرائیل در سایت اینترنتی خود اعلام کرد که «واحد خدمات پزشکی ارتش 2600 تن از عناصر مسلح سوری زخمی شده در سوریه از سال 2013 میلادی را درمان کرده است».  

چندی پیش نیز «محمد بدیع» از سرکرده های مخالفان خارج نشین سوریه از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به علت عیادت از تروریست های زخمی در بیمارستان های صحرایی رژیم صهیونیستی در بلندی های اشغال شده جولان، قدردانی کرده بود.

گزارش های مختلف ارائه شده از ارتباط فزاینده گروه های تکفیری و رژیم اسراییل حکایت دارد. نیروهای سازمان ملل که از سال ۱۹۷۴ بر ترک مخاصمه در بلندی‌های جولان تحت اشغال اسرائیل نظارت دارند نیز چندی پیش در گزارشی به سازمان ملل اعلام کردند افسران اسرائیلی و تروریست‌های تکفیری تحت حمایت خارج در مرز سوریه «همکاری مستقیم» داشته‌اند.  

گذشت زمان بیش از پیش حقانیت این گفته مقامات سوریه را آشکار کرده است که این کشور با گروه های عدیده تروریستی مورد حمایت غرب و اسرائیل مواجه است.

اسناد متعددی هم وجود دارد که نشان می دهد رهبران داعش با سازمانهای جاسوسی آمریکا تماس های مستمر و ارتباطات تنگاتنگی دارند.

این موارد نشانگر ماهیتی است که داعش و سایر گروههای تروریستی - تکفیری دارند.

گروهک های تروریستی که با هزینه های مالی آمریکا و عربستان، تشکیل و اکنون بعنوان جریان فتنه و خشونت گرای تحت حمایت و هدایت اسرائیل و دولتهای غربی عمل می کنند. این گروهها برای رسیدن به هدف دست به هر جنایتی می زنند و در این مسیر نیز به فجیع ترین شکل ممکن که شبیه رفتارهای صهیونیستها است عمل می کنند.

رژیم صهیونیستی همواره مترصد فرصت برای پیشبرد سیاست توسعه طلبانه خود در قبال سوریه و خارج ساختن این کشور از محور مقاومت ضد صهیونیستی در منطقه بوده است.

در چارچوب این توطئه، در پی بروز ناآرامی ها در سوریه که از ماه مارس سال 2011 آغاز شده است رژیم صهیونیستی و دولتهای غربی حامی این رژیم با سوء استفاده از پاره ای اعتراضات گروهی از مردم در سوریه با حمایت لجستیکی از تروریست ها و آشوبگران به ناآرامی ها در سوریه دامن زده اند.

تشدید تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی علیه سوریه به موازات فتنه گری های این رژیم جهت مشغول ساختن سوریه به بحران داخلی، تردیدی باقی نگذاشته که مواجهه کشورهای منطقه بویژه سوریه با هجوم تروریستهای وارداتی ریشه در توطئه ای خطرناک از جانب رژیم صهیونیستی و دولتهای غربی و دولتهای همسو با آنان دارد. 

بر اساس دیدگاه تحلیلگران منطقه، گروههای تروریستی که طی سالهای اخیر به نامها و اسامی مختلفی نظیر القاعده، جبهه النصره، داعش و انصارالشریعه در کشورهای منطقه ازجمله سوریه و عراق فعال شده اند، بدون حمایت مالی و تسلیحاتی برخی طرفهای خارجی ازجمله رژیم صهیونیستی نمی توانستند تا این حد پیش رفته و به جنایت و بحران آفرینی دست بزنند.

بر اساس این دیدگاه؛ رژیم صهیونیستی که با برخورداری از حمایت های امریکا، بیش از شش دهه است مناطق متعلق به فلسطینی ها را غصب کرده است، در سالهای اخیر با حمایت آمریکا در صدد بوده است تا از کانال گروههای تروریستی ضمن درگیر ساختن تمام منطقه خاورمیانه با بحران و تضعیف کشورهای منطقه،  موضوع اشغال فلسطین را نیز در حاشیه قرار دهد.114/110

بیشتر بخوانی

 


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:45 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
 

 

خبرگزاری فارس: فراخوان اولین جشنواره بین المللی «ساعت شنی» منتشر شد

فراخوان اولین جشنواره بین المللی "ساعت شنی" با موضوع فروپاشی رژیم صهیونیستی منتشر شد.

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، مهدی قمی، دبیر اجرایی اولین جشنواره بین المللی "ساعت شنی" گفت: این رویداد بین المللی به همت سازمان فضای مجازی سراج، با اهداف جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با فروپاشی رژیم صهیونیستی، تروریسم ، قدس به منزله مسئله اول جهان اسلام و حمایت از مردم مظلوم فلسطین از 1 بهمن 1396 لغایت 1 اردیبهشت 1397 برگزار می‌شود.
وی تاکید کرد: جشنواره بین المللی "ساعت شنی" با تکیه بر تولیدات فعالین فضای مجازی، قصد دارد تا نهضت توجه به فرمایشان رهبر معظم انقلاب درخصوص فروپاشی رژیم صهیونیستی تا پیش از 25 سال آینده و توجه به مسئله قدس به منزله مسئله اول جهان اسلام و حمایت از مردم مظلوم فلسطین را به عنوان یکی از راهبردی ترین شعارهای جمهوری اسلامی ایران ترویج نماید.
گفتنی است علاقمندان می توانند به منظور ارسال آثار و دسترسی به فراخوان این جشنواره به وب سایت www.israelhourglass.com مراجعه نمایند. شرکت‌ کنندگان در جشنواره تا 1 اردیبهشت سال 97 مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
شایان ذکر است این جشنواره به شکل تخصصی و رقابتی، بدون محدودیت سن و محدودیت در ارسال آثار برگزار می شود.

انتهای پیام/


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:38 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

 

پنج شنبه 2 آذر 1396 - 14:57:55
 
مقام معظم رهبری: ایران در مقابل توطئه جبهه استکبار و صهیونیسم ایستاده و خواهد ایستاد

تهران- الکوثر: مقام معظم رهبري تاکيد کردند که جمهوری اسلامی ایران در مقابل توطئه جبهه استکبار و صهیونیسم برای ایجاد جنگ و نزاع میان مسلمانان ایستاده و خواهد ایستاد

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار مهمانان شرکت‌کننده در اجلاس «محبان اهل‌بیت(ع) و مسئله تکفیری‌ها»، اتحاد و همدلی امت اسلامی در شرایط کنونی را از اوجب واجبات دانستند و گفتند: جمهوری اسلامی ایران در مقابل توطئه جبهه استکبار و صهیونیسم برای ایجاد جنگ و نزاع میان مسلمانان ایستاده و خواهد ایستاد و به اذن پروردگار در این مبارزه پیروز خواهد شد همانگونه که شجره خبیثه داعش در عراق و سوریه قطع شد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اگرچه داعش در عراق و سوریه به نقطه پایان خود رسید اما نباید از کید و مکر دشمنان غافل بود زیرا امریکا و صهیونیسم و دنباله‌های آنها، از دشمنی با اسلام دست نخواهند کشید و ممکن است توطئه ای همچون داعش و امثال آن را در منطقه ای دیگر طراحی و اجرا کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه نمی توان دشمن را نادیده گرفت و باید بیدار و هوشیار بود، افزودند: یکی از اقتضائات این بیداری، محبت و برادری میان امت اسلامی است و لازمه این محبت نیز مقابله با عواملی است که صراحتاً با دنیای اسلام دشمنی و یا به دشمنان اسلام کمک می کنند.
ایشان، حب اهل بیت علیهم السلام را یکی از زمینه های مناسب برای ایجاد وحدت و همدلی میان مسلمانان دانستند و گفتند: مهمترین وظیفه محبان اهل بیت علیهم السلام در کشورهای مختلف، آگاهی بخشی به مسلمانان درخصوص حقایق دنیای اسلام و ایجاد روحیه بیداری و هوشیاری در قبال توطئه ایجاد اختلاف در درون امت اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی، مسلمانان در کشورهای مختلف را یک واقعیت تحمیل‌شده بر جبهه استکبار و کفر برشمردند و خاطرنشان کردند: دنیای اسلام امروز می تواند مقابل کفر و استکبار بایستد و نظام اسلامی در ایران که به دنبال تحقق کامل شریعت اسلامی است، وسیله پیروزی بر دشمنان اسلام خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به حدود ۴۰ سال توطئه و فشار و تحریم از جانب امریکا و صهیونیسم بر ضد نظام اسلامی، گفتند: با وجود همه این فشارها، جمهوری اسلامی ایران به لطف خداوند، پیشرفت‌های شگرفی داشته و با کمال قدرت و قوت در مقابل جبهه استکبار ایستاده است و با صراحت اعلام می کنیم جمهوری اسلامی ایران در هر جایی که برای مقابله با کفر و استکبار، نیاز به حضور باشد، کمک خواهد کرد و در بیان این موضوع ملاحظه هیچ‌کس را نمی‌کنیم.
رهبر انقلاب اسلامی، موضوع فلسطین را مسئله اول دنیای اسلام خواندند و افزودند: کلید غلبه بر دشمنان اسلام، مسئله فلسطین است زیرا جبهه کفر و استکبار و صیهونیسم با غصب کشور اسلامی فلسطین، آن را به پایگاهی برای ایجاد اخلال در امنیت کشورهای منطقه تبدیل کرده‌اند و باید با غده سرطانی اسرائیل مقابله کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، هدف اصلی دشمنان از اختلاف افکنی و نزاع میان مسلمانان را، ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی برشمردند و گفتند: امیدواریم روزی فرا برسد که مردم فلسطین مالک سرزمین خود شوند و آن روز، روز جشن وعید دنیای اسلام خواهد بود.
ایشان تأکید کردند: روزی که فلسطین به مردم فلسطین برگردد، ضربه واقعی به کمر استکبار وارد خواهد شد و ما برای آن روز، تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی، شعار اجلاس «محبان اهل بیت(ع) و مسئله تکفیری‌ها» را «حُبِ اهل بیت(ع)، نویدبخش وحدت و احیای تمدن اسلامی» خواند و گفت: دشمنان اسلام در سال‌های اخیر به‌دنبال خنثی کردن آثار و نتایج بیداری اسلامی با دو راهبرد «ایجاد تفرقه مذهبی» و «اسلام‌هراسی» بودند.
در پایان این مراسم جمعی از شرکت کنندگان در اجلاس از نزدیک با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:37 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

 

  پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۵ — ۱۷:۴۳
 
 تحلیل ایران -جلوه های استکبارستیزی در کلام رهبر معظم انقلاب

۳۷ سال از یاد و خاطره تسخیر لانه جاسوسی می گذرد و هر سال در چنین روزهایی ضمن مرور خاطرات و فداکاری دانشجویان خط امام (ره) برای درهم شکستن هیمنه شیطان بزرگ، پای درس رهبر معظم انقلاب می نشینیم .

37 سال از یاد و خاطره تسخیر لانه جاسوسی می گذرد و هر سال در چنین روزهایی ضمن مرور خاطرات و فداکاری دانشجویان خط امام (ره) برای درهم شکستن هیمنه شیطان بزرگ، پای درس رهبر معظم انقلاب می نشینیم و درس مقاومت و استکبارستیزی را مرور می کنیم.

 

به گزارش تحلیل ایران همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی دیروز(چهارشنبه) هزاران نفر از دانشجویان و دانش آموزان با رهبر خود دیدار کردند. حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار فرمود: نظام آمریکا با ارزش های انسانی فرسنگ ها فاصله دارد و هنگامی که امام (ره) می فرمود «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید» یعنی «مرگ بر دولت و نظامی که هیچ سنخیتی با ارزش های انسانی ندارد».


ایشان از برخی حرکت ها برای القاء دو اشتباه درباره آمریکا سخن گفته و افزودند: این دو تفکر غلط از طرف آمریکا و همچنین عوامل وابسته آنها و برخی پشیمان شده ها و از نَفَس افتاده ها و دنیا طلب ها، در حال تزریق به جامعه بویژه در مطبوعات و دانشگاه هاست.


رهبر معظم انقلاب افزودند: سیاست و ذات دولت استکباری آمریکا، براساس افزون طلبی و زیاده خواهی است که در طول سالیان متمادی این سیاست را در نقاط مختلف جهان به ویژه منطقه غرب آسیا و ایرانِ قبل از انقلاب اِعمال کرده است، بنابراین اگر در همان ماههای اول انقلاب کمترین غفلتی می شد و امام در برابر آمریکا نمی ایستاد، دشمنی که از در بیرون شده بود، مجدداً از پنجره وارد می شد.


بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب را می توان در ادامه سخنان معظم له برای دشمن شناسی و استکبارستیزی مرور کرد که همواره آمریکا را دشمنی بدعهد و پیمان شکن معرفی می کنند و اینک جلوه هایی از این نگاه استکبارستیزی را مرور می کنیم:

* استکبارستیزی؛ هدف و مبنای انقلاب


- این خط مستقیم، پس از 32 سال همچنان بدون زاویه ادامه دارد و این حقیقت پرطراوت، معنای واقعی ثبات و استقرار انقلاب است..( دیدار با دانشجویان نوزدهم مرداد 1390)


- اگر کسی مرزبندی شفاف با دشمنان انقلاب و دین نکند، قدر خود را کاهش داده است و اگر به آنها گرایش پیدا کند، از دایره نظام خارج می شود. (دیدار با اعضای بسیجی هیات علمی دانشگاه ها دوم تیر 1389)


- عدالتخواهی، استقلال و آزادی به معنای حقیقی کلمه، استکبار ستیزی و منفعل نشدن در مقابل دشمن، مردم گرایی، مستضعف نوازی و گرایش به طبقات محروم و پرهیز از اسراف و زندگی اشرافی گری جزو مبانی انقلاب اسلامی هستند که به هیچ وجه نباید تغییر کنند. (دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان هفتم شهریور 1387)

* استکبار ستیزی پس از مذاکرات هسته ای


- رهبر معظم انقلاب در توضیح وضعیت مبارزه با استکبار پس از مذاکرات هسته ای: علت اصلی دشمنی زورگویان جهانی با ملت ایران، خودداری جمهوری اسلامی از پذیرش نظام مبتنی بر سلطه گر و سلطه پذیر است... مبارزه با استکبار و نظام سلطه، براساس مبانی قرآنی، هیچگاه تعطیل پذیر نیست. (دیدار با دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی بیستم تیر 1394)

* مفهوم استکبار و استکبارستیزی


- استکبار یعنی چه؟ استکبار یک تعبیر قرآنی است؛ در قرآن کلمه ی استکبار به کار رفته است؛ آدم مستکبر، دولت مستکبر، گروه مستکبر، یعنی آن کسانی و آن دولتی که قصد دخالت در امور انسان ها و ملّت های دیگر را دارد، در همه کارهای آنها مداخله می کند برای حفظ منافع خود؛ خود را آزاد می داند، حقّ تحمیل بر ملّت ها را برای خود قائل است، حقّ دخالت در امور کشورها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست؛ این معنای مستکبر است.


نقطه مقابل این جبهه ظالم و ستمگر، گروهی هستند که با استکبار مبارزه می کنند؛ مبارزه با استکبار یعنی چه؟ یعنی در درجه اوّل زیر بار این زورگویی نرفتن؛ معنای استکبارستیزی یک چیز پیچ وخم دارِ پیچیده ای نیست؛ استکبارستیزی یعنی یک ملّتی زیر بار مداخله جویی و تحمیل قدرت استکبارگر یا انسان مستکبر یا دولت مستکبر نرود؛ این معنای استکبارستیزی است. (دیدار با دانش آموزان و دانشجویان دوازدهم آبان 1393)

* توفیق جمهوری اسلامی در ایستادگی مقابل استکبارستیزی


- استکبارستیزی عدم تسلیم در مقابل فشارها است. در این زمینه هم ایستادیم. این کار، سخت بود؛ اما جمهوری اسلامی توانست این کار سخت را با موفقیت انجام دهد. (خطبه های نماز جمعه تهران پانزدهم بهمن 1389)


- در مقابل دشمن مستکبر نباید کوتاه آمد بلکه باید نظام اسلامی به حدی از اقتدار، استحکام و مصونیت برسد که دشمنان احساس کنند کاری از دست آنها برنمی آید. (دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان هفتم شهریور 1387)


- بحمدالله امروز عزّت مردم در کشور ما، بر اثر همین روح استکبار ستیزی است و استکبارستیزی موجب انزوای هیچ ملتی نمی شود. (صحن مطهّر امام رضا (ع) اول فروردین 1377)

* فرهنگ استکبارستیزی؛ میل به داشتن استقلال


- فرهنگ دوری از سلطه ی استکبار، استکبارستیزی، میل به استقلال و در دست داشتن سرنوشت خود، در دلهای این مردم رسوخ پیدا کرده است. آنها از این ناراحتند. آنها ملتی را می خواهند که مثل بره رامی آن جا قرار گیرد، اینها هم رژیمی را بر او تحمیل کنند، یا از آن سوی مرزها به او دیکته نمایند؛ آن ملت هم بی هیچ مقاومتی آنها را انجام دهد و آن راه را برود.


ملت بیدار، ملت هوشیار، ملت آگاه به مسایل سیاسی، ملتی که اگر مسوولانش هم بخواهند برخلاف این خطّ مستقیم حرکتی بکنند، اعتراض خواهد کرد؛ این گونه ملتی را اینها دوست ندارند.(دیدار با دانش آموزان و دانشجویان به مناسبت یوم اللَّه سیزده آبان چهاردهم آبان 1376)

* استکبارستیزی تعطیل پذیر نیست


تکلیف مبارزه با استکبار پس از مذاکرات چیست؟ خب، مگر مبارزه با استکبار، تعطیل پذیر است؟ مبارزه با استکبار، مبارزه با نظام سلطه تعطیل پذیر نیست. این جزو کارهای ما است، جزو کارهای اساسی است، جزو مبانی انقلاب است. یعنی اگر مبارزه با استکبار نباشد، ما اصلاً تابع قرآن نیستیم. مبارزه با استکبار که تمام نمی شود. در مورد مصادیق استکبار، آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است... مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست، تکلیفش کاملاً روشن است و خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار. (در دیدار جمعی از دانشجویان در بیستم تیر 1394)

* مساله ما با آمریکا، مساله استکبار آمریکایی است


- ما هم که اسم آمریکا را بارها می آوریم؛ ملّت ما، خود ما (چون) مساله آمریکا به خاطر استکبار است، چون آمریکا یک دولت استکباری است، چون روش آمریکا استکباری است؛ ما با آمریکا به عنوان یک مجموعه جغرافیایی یا به عنوان یک ملّت، به عنوان یک مجموعه انسانی هیچ مساله ای نداریم، آن هم مثل بقیّه کشورها؛ مساله ما با آمریکا، مساله استکبار آمریکایی است؛ مستکبرند، متکبّرند، زورگویند، زیاده طلبند. همین حرف هایی که این چند روز سر همین مذاکرات هسته ای زدند، شما ببینید؛ چند ماه مذاکره کردند و حالا تمدید کردند، (بعد) شروع کردند مثل همیشه حرف زدن.(در دیدار اعضای مجمع عالی بسیج مستضعفین
ششم آذرماه 1393)


[چهارشنبه 15 فروردین 1397 ]  [7:35 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
پدر شهید «محمدحسن خلیلی» در گفت‌و‌گو با دفاع پرس:
پدر شهید مدافع حرم با اشاره به وعده الهی «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ» گفت: شهدا خدا را اطاعت کردند، خدا هم اجابت‌شان نمود.
 
کد خبر: ۲۷۷۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹ - 13February 2018
 

«رمضان‌علی خلیلی» پدر شهید مدافع حرم «محمدحسن خلیلی» (رسول) در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دفاع پرس، با اشاره به ولایت‌پذیری فرزند خود اظهار داشت: رسول در سه مرحله از ولایت دفاع کرد. یک مرتبه زمانی‌که ۱۱ سال بیشتر نداشت و در مقابل دبیر خود از مقام معظم رهبری دفاع کرد. مرتبه دیگر زمان حضور در فتنه سال ۱۳۸۸ و مرتبه سوم با هجرت از وطن برای دفاع از قلب ولایت یعنی حرم حضرت زینب (س).

پدر شهید مدافع ادامه داد: یکی از دوستان انتقاد می‌کرد که شما وقتی خودت پنج سال سابقه حضور در جبهه داشتید، دین‌  خود را به انقلاب ادا کرده‌اید. چرا به فرزندتان اجازه می دهید به سوریه برود؟ من پاسخ دادم، در دوران دفاع مقدس وظیفه ما مقابله با بعثی‌ها بود و حال وظیفه فرزندان ما مقابله با تکفیری‌هاست. ما برای دفاع مرزی قایل نیستیم و هرکجا اسلام و ولایت در خطر باشد، ما وظیفه داریم، دفاع کنیم.

انقلاب اسلامی شجره طیبه‌ای که احتیاج به آبیاری با خون شهدا دارد/ دل‌نوشته شهید خلیلی و نجوایش با امام زمان (عج)

پدر شهید خلیلی در خصوص وظیفه همگانی در قبال زنده نگه داشتن یاد شهدا تصریح کرد: امام فرمودند «یک عمر در جستجوی کسب علم و اخلاق رفتید، یک مرتبه هم سیره و وصیت‌نامه شهدا را مطالعه کنید». مقام معظم رهبری نیز فرمودند «فضیلت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان کمتر از شهادت نیست». این سخنان برای ما تذکره است که اگر شهدا را فراموش کنیم، شکست می‌خوریم.

وی در خصوص نوشته‌های به یادگار مانده از شهید توضیح داد: رسول از هفت سالگی دفتر خاطرات داشت و همیشه در پایان نوشته‌های خود این جمله را ذکر می‌کرد «خدایا عاقبت ما را با شهادت ختم به خیر بگردان».

پدر شهید خلیلی با اشاره به وعده الهی «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ» ادامه داد: شهدا خدا را اطاعت کردند، خدا هم اجابت‌شان نمود.

پدر شهید مدافع حرم افزود: حضور در راهپیمایی‌ها وظیفه همگانی است. ان‌شاءلله انقلاب ما پیروز و پرچم از دست مقام معظم رهبری به حضرت صاحب الزمان (عج) سپرده خواهد شد. این شجره طیبه احتیاج به آبیاری با خون شهدا دارد.

انقلاب اسلامی شجره طیبه‌ای که احتیاج به آبیاری با خون شهدا دارد/ دل‌نوشته شهید خلیلی و نجوایش با امام زمان (عج)

بنا بر این گزارش، دل‌نوشته‌ای که شهید خلیلی در سال ۱۳۸۳ نوشته است را در ادامه می‌خوانید: «خدایا، غبطه می‌خورم به حال شهدا، به اعمال، رفتار، شجاعت و مردانگی شهدا، به همت شهدا. کجایند مردان بی ادعا که واقعا نام‌شان برازنده آن‌ها بود. خدایا، من مقصر هستم. فرصت‌ها را از دست دادم. دل امام زمانم را به درد آوردم. خدایا، کمکم کن از این جسم دنیوی نجات پیدا کنم و به شهدا برسم. خدایا، می‌خواهم تمام وجودم برای تو باشد. کمکم کن».

انتهای خبر/


[سه شنبه 24 بهمن 1396 ]  [9:19 PM]  [سیدداودسرآبادانی]
‍ ‍ ‍ 👌 #پیشنهاد_مطالعه  
💢 دست نوشته شهید نوید صفری: 
 
#موعظـــہ🔻 
 
💠مراقبه باید با #محاسبه باشد 
شرایط #مراقبه سخت است این که مراقب باشیم دروغ نگوییم،غیبت نکنیم ناسزا نگوییم خلاصه فعل بد و حرام انجام ندهیم درست است همه اینها صحیح است و باید ترک گفت؛اما چه میشود که گاهی حالی خوش و گاهی حالی ناخوش داریم؟!
 
 یا حالات عالی پس از زیارت یا جلسات موعظه کم کم به مرور زمان از بین می رود و حتی با اینکه به خود قول میدهیم که #مراقبه داشته باشیم و همین کار را میکنیم اما پس از مدتی میبینیم که همان انسان #سابق هستیم؟؟!!
 
 به نظر من به این موضوع برمیگردد که ما مراقبه انجام می دهیم اما #محاسبه  نه!
 
یعنی وقتی ناخودآگاه اشتباهی از ما سر میزند یا غیبتی میشنویم بی تفاوت از آن میگذریم و استغفار نمیکنیم و حساب نمیکنیم که بابت این اشتباه باید چه کنیم مثلا اگر فکرمان جایی رفت که نباید برود به خود قول بدهیم بابت هر پرواز بی مورد مرغ دل  شب هنگام موقع خواب  در اوج مستی خواب ۱۰۰ صلوات بفرستیم تا جبران مافات شود,ان شاالله.
 
#محاسبه
#شهید_مدافع_حرم_نوید_صفری
#شهادت:۱۸ آبان ۱۳۹۶
 
@Molazemane_Haram‌

[پنج شنبه 19 بهمن 1396 ]  [11:15 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

 

 

 

 

هفته‌نامه خط حزب‌الله روایتی منتشر نشده از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده‌های شهدای مدافع حرم را منتشر کرد.

 
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هفته‌نامه خط حزب‌الله در نوزدهمین شماره خود روایتی منتشر نشده از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار خانواده‌های شهدای مدافع حرم را منتشر کرد.
 
سخنان منتشر نشده رهبر انقلاب درباره شهدای مدافع حرم
 
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده های شهدای مدافع حرم فرمودند: «حقیقتا هـم شهدای شما، هم خانواده ها، پدران، مادران و فرزندان آنان، حق بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند. این شهدا امتیازاتی دارند:
 
یکی این است کـه اینها از حریم اهل بیت در عراق و سوریه دفاع کردند و در این راه به شهادت رسیدند.

[یک شنبه 24 دی 1396 ]  [9:30 PM]  [سیدداودسرآبادانی]

تعداد کل صفحات : 4 ::      1   2   3   4