مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

خبرگزاری رویترز حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس ایران را پشتیبانی از فرماندهی کل قوا و تحکیم قدرت رهبری برشمرد.

 

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، خبرگزاری رویترز با اشاره به حضور مردم ایران برای رای دادن در نهمین انتخابات پارلمانی، این حضور را باعث تحکیم قدرت آیت الله العظمی" سید علی خامنه ای" رهبر جمهوری اسلامی ایران دانست.
رویترز در گزارش خود آورده است: ایران باوجود اینکه با تحریم های غربی به خاطر برنامه هسته ای که به تهدیدهای نظامی اسرائیل برای حمله به تاسیسات هسته ای این کشورمنجر شد، مواجه است، اما مردم مشارکت قابل ملاحظه ای را در انتخابات روز جمعه داشتند.
انتخابات در ایران تنها آزمایش مشخصی برای افکار عمومی سیاسی پس از به حاشیه رانده شدن اصلاح طلبان از انتخابات بود.
رویترز در بخشی از گزارش خود با آوردن سخنان مقام معظم رهبری آورده است: آقای خامنه ای پس از دادن رای اعلام کردند که تبلیغات منفی علیه کشورما زیاد است و استقبال زیاد برای امت ما بیشتر است و از امنیت ما محافظت می کند.
در این گزارش آمده است: هرچقدر دشمنی در قبال ایران افزایش یابد، اهمیت انتخابات افزایش می یابد.
براساس این گزارش، حضور گسترده مردم در انتخابات باعث شد تا مقامات ایرانی زمان مهلت رای گیری را تا پنج ساعت تمدید کردند و مراکز رای گیری را 23 بستند.
انتظار می رود که نتایج نهایی انتخابات ظرف سه روز اعلام می شود.
رویترز در پایان گزارش خود آورده است: این انتخابات تاثیر زیادی بر سیاست خارجه ایران یا سیاست هسته ای آن نمی گذارد، اما باعث تحکیم موقعیت و قدرت رهبری ایران می شود.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 14 اسفند 1390 7:40 AM ] [ یاسر جمالی ]

درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:60999
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390