تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 4:05 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : جهاد اقتصادی

بی شک نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی، زمینه را برای شکوفا شدن ظرفیت‌های اقتصادی کشور و پیشی گرفتن از رقبا در منطقه فراهم می‌کند.

 

حمیدرضا فولادگر: با توجه به برنامه‌های کلان اقتصادی کشور در سال پیش‌رو مانند آغاز زمان اجرای قانون برنامه پنجم توسعه، اجرای سیاست‌های کلی اصل 44قانون اساسی، موضوع صندوق توسعه ملی، طرح تحول اقتصادی و اجرایی کردن قانون هدفمندسازی یارانه‌ها، نام‌گذاری سال 90 با عنوان سال «جهاد اقتصادی»، تصمیم مدبرانه‌ای بود که رهبر معظم انقلاب با درایت و تشخیص به‌موقع این نیاز، اتخاذ کردند.
ایشان هرساله هم‌زمان با تحویل سال نو، در پیام نوروزی خود به مردم ایران با توجه به مسائل پیش‌روی کشور و نیازبخش‌های مختلف جامعه، سال جدید را نام‌گذاری و خط راهبردی نظام را در یک‌سال آینده تعیین می‌کنند.
تکیه مقام معظم رهبری بر جهاد اقتصادی شاید حکایت از رشد خوب در حوزه‌های غیراقتصادی دارد، پس باید در حوزه اقتصاد به ویژه در افزایش تولید ناخالص داخلی، بهبود شرایط کسب و کار و نرخ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و کاهش نرخ تورم و بیکاری حرکت جهشی داشت.
رسیدن به شاخص‌های سند چشم انداز در بخش اقتصادی کشور با توجه به کلان بودن این برنامه و رقابت جدی و پرسرعت رقیبان ما در منطقه، نیازمند یک همت همه‌جانبه است که امیدوارم در سال جهاد اقتصادی زمینه دست‌یابی به این اهداف فراهم‌ شود.
به نظر می‌رسد دست‌یابی به اهداف پیش‌بینی شده در افق چشم‌انداز 1404، نیازمند تلاش همه جانبه مسئولان در تمام عرصه‌های تخصصی کشور از جمله اقتصاد است؛ افزایش بهره‌وری تولید، مناسب کردن فضای کسب و کار، رفع موانع سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی و توسعه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و علمی از زیرساخت‌های تحقق اهداف سند چشم‌انداز بیست ساله است.
در سالهای گذشته نیز سلسله فعالیت‌هایی انجام شد که مرهون عملکرد مسئولان آن سال‌هاست؛ ویرانی‌های سال‌های دفاع مقدس و دوران پس از جنگ، ذهن مسئولان را معطوف ساختن زیرساخت‌های حیاتی و بزرگ کرد از این رو به پروژه‌های بزرگ توجه بیشتری شد و از توسعه صنایع کوچک و مکمل با عدالت اجتماعی، غفلت شد البته توجه به عدالت اجتماعی طی سالهای اخیر رشد خوبی داشته است که نظیر آن در توزیع سهام عدالت و توجه به مناطق دور افتاده، روستا‌ها و شهرستان‌های محروم متبلور است با این وجود نباید از پروژه‌های بزرگ غافل شد به عبارت دیگر توجه ویژه و همزمان به پروژه‌های بزرگ و کوچک موجب تبلور جهاد اقتصادی بالنده است.
بنابراین طرح تحول اقتصادی نیز در مسیر جهاد اقتصادی قرار دارد، طرحی که اساسا به همین منظور طراحی و به اجرا درآمده است؛ بهینه‌سازی مصرف، کاهش مصرف انرژی و استفاده بهینه‌تر از ذخایر انسانی و منابع طبیعی در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری با طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوب و با سرعت قابل قبول باید به اجرا درآید و قطعا اجرای کامل و جامع طرح هدفمندسازی یارانه‌ها کمک بسیار خوبی برای حرکت جهشی در تحقق پیام نوروزی مقام معظم رهبری است.
در حال حاضر در حوزه اقتصاد باید کار بسیار بیشتری انجام شود، پیشرفت و توسعه در ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باید مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد؛ همچنین می‌توان طرح بسته‌های حمایتی تولید، حمل و نقل و کشاورزی هم راستا با پرداخت نقدی یارانه‌ها اجرا شود و نیز اصلاح زیرساخت‌های بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و گمرکی لازم و ضروری است اما نباید از یاد برد که وضعیت اقتصادی کشور در شرایط رقابت و نه در شرایط رکودی بهبود می‌یابد. بی شک نیرومندبودن رقیبان اقتصادی کشور در منطقه، نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی، زمینه را برای شکوفا شدن ظرفیت‌های اقتصادی کشور و پیشی گرفتن از رقبا را فراهم می‌کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، رییس کمیسیون پیگیری و نظارت بر اصل 44قانون اساسی


نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 4:01 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل، با اشاره به نقش بانوان در جامعه، گفت: تاثیرگذاری بانوان و ایفای سهم آنها در توانمند‌سازی اقتصاد خانواده و عمل به پیام نوروزی مقام معظم رهبری بی‌بدیل است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، فیروز احمدی، معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل، ظهر امروز (22فروردین) در جلسه کار‌گروه بانوان و خانواده استانداری اردبیل، با بیان اینکه نظام اقتصادی جامعه بر پایه تحکیم نظام خانواده بنا شده است، اظهارداشت: اگر می‌خواهیم در حوزه اقتصادی تحول و تحرک واقعی را شاهد باشیم امروز نیازمند آن هستیم تا با توانمند‌سازی این قشر سیاست راهبردی نظام خود را تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: بانوان همچون عرصه‌های ایثار و شهادت، فرهنگ، اصالت و هنر در عرصه جهاد اقتصادی نیز همیشه یاریگر دولت بودند به طوری که اصیل‌ترین عنصر عملی شدن قانون هدفمند کردن یارانه‌ها بانوان هستند.

 
خدیجه جعفری اصل مشاور استاندار و مدیرکل دفتر اموربانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این جلسه از اجرای طرح آموزشی توانمند‌سازی دختران روستایی در سال جاری خبر داد و گفت: در قالب این طرح چهار هزار نفر از دختران روستایی با همکاری آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه علمیه خواهران در سه بخش مهارت های زندگی،احکام دختران و بهداشت و تغذیه آموزش خواهند دید.

 
جعفری اصل،”سال جهاد اقتصادی" را سال تحول در حوزه اقتصاد خانواده و به ثمر نشستن طرح‌های تحول اقتصادی دولت به ویژه هدفمند کردن یارانه‌ها اعلام کرد و افزود: امسال با تاسی از فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری سال به نام جهاد اقتصادی این کار‌گروه تلاش می‌کند تا بستر توسعه و تحول اقتصادی خانواده را محقق کند.


مشاور استاندار اردبیل در امور بانوان، با بر‌شمردن اولویت طرح‌ها و برنامه‌های این کار‌گروه در سال 90 خاطرنشان کرد: با توجه به پیش‌بینی اعتبارات فرهنگی برای دستگاه‌های مختلف استان اردبیل به ویژه امور بانوان و خانواده انتظار داریم در این بخش برنامه‌های خوبی اجرایی و عملیاتی شود.


وی تاکید کرد اعضای کارگروه برنامه ها و فعالیتهای سال جاری را با سرلوحه قراردادن سال جهاد اقتصادی و با هدف کلان تحکیم بنیان خانواده و با سه هدف خرد بهینه سازی مدیریت امور زنان و خانواده، تقویت ارزش های اسلامی زنان در جامعه و ارتقای آگاهی و مشارکت آنان در صحنه اجتماع، کاهش آسیب های خانواده و ارتقای سلامت آنان تنظیم کرده و گزارش برنامه ریزی انجام شده را براساس اعتبار فرهنگی دستگاه مربوطه به دبیرخانه کارگروه اعلام کنند.

 
جعفری اصل، فعالیت های ورزشی را برای بانوان شاغل و خانه‌دار ضروری اعلام کرد و گفت: تربیت بدنی باید دستگاه‌های اجرایی را موظف کند تا بخشی از اعتبارات حوزه ورزش را به فعالیت‌ ورزشی بانوان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی اختصاص دهند.

 
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، یکی از اولویت‌های امسال این کار‌گروه را اجرایی شدن طرح‌های تعاونی با اولویت زنان سرپرست خانوار و توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد و گفت: تمام این برنامه‌ها با محوریت تحکیم نظام خانواده اجرایی می‌شود.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، توجه به شاخصه های سلامت را عامل تحقق حرکت به سمت جهاد اقتصادی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی خراسان شمالی، امروز (22 فروردین) در  همایش یک روزه سلامت، گفت:  آمار مصرف آنتی بیوتیک در کشور چه با تجویز بعضی پزشکان  چه خودسرانه توسط بیماران، نسبت به کشورهای پرجمعیتی همچون  چین و هندوستان  نگران کننده است.

دکتر محمدرضا مجدی، توجه پزشکان، داروسازان و مسئولان داروخانه ها را به اهمیت تجویز درست و نیز در اختیار قراردادن داروها ها به بیماران  معطوف ساخت و خواستار اهمیت بیش از پیش به این مهم شد.

وی در ادامه اطلاع رسانی و بالابردن آگاهی عموم در خصوص عمومیت بخشیدن به اهمین مصرف درست را دیگر راهکار مهم دراین خصوص نام برد و برآن تأکید کرد.

دکتر مجدی، با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط  مقام معظم رهبری به شعار جهاد اقتصادی اشاره کرد و توجه به شاخصه های سلامت و نیز ترویج و فرهنگسازی مصرف کمتر و درست آنتی بیوتیک ها را به نوعی صرفه جویی وحرکت به سمت تحقق این شعار عنوان کرد.

وی با مطرح کردن اقتصاد سلامت، تصریح کرد: توجه به شاخصه های سلامت و نیز توجه به مصرف درست داروها دردرمان بیماران  سبب می شود با کمترین هزینه بهترین نتایج  عاید ما شود.

 در این همایش آموزشی  یک روزه "دکتر تابعی" از پزشکان حاذق استان در خصوص عوامل  ایجاد کننده  مقاومت دارویی و نیز دکتر اسماعیل نیا" از داروسازان نیز بحث  مقامت ضد میکروبی را مورد برسی قرار داد.

گفتنی است، این همایش  با هدف تبیین شعار روز جهانی بهداشت  و نیز هفته سلامت  با عنوان "مقاومت در برابر داروهای ضد میکروبی  تهدید جهانی" با حضور پزکان و داروسازان و نیز  مسئولان شهرستان و رابطان بهداشت در محل سالن شهید لنگری بیمارستان امام رضا(ع)  برگزار شد.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 4:01 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

بهمن دری، رییس بیست چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب، شعار راهبردی امسال نمایشگاه را ارتقای معرفت دینی و بصیرت فرهنگی در سال جهاد اقتصادی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،رییس بیست چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب شعار امسال را ارتقای معرفت دینی و بصیرت فرهنگی در سال جهاد اقتصادی عنوان کرد و گفت : رعایت حجاب و عفاف در غرفه ها ی نمایشگاه کتاب یکی از شاخص های مهم برای ارزیابی ناشران کشور است.

 دری تاکید کرد : این موضوع پس از نمایشگاه کتاب نیز استمرار خواهد داشت و پی گرفته خواهد شد .و به ناشرانی که به رعایت این موضوع اهتمام خواهند داشت توجه ویژه خواهد شد .

 رییس نمایشگاه ادامه داد: ناشرانی که به  این اصل بی توجه هستند قطعا از گردونه حمایت و تسهیلات معاونت در بخش های مختلف حذف خواهند شد.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ،بهمن دری همچنین درباره تدابیر اندیشیده شده از سوی شورای سیاستگذاری برای رعایت حجاب و عفاف در نمایشگاه امسال گفت : امسال مسئله حجاب از اولویت های ما است و در آیین نامه انظباطی ناشران نیز بعنوان یک شاخص مطرح شده و قطعا نظارت و برنامه های حمایتی معاونت از ناشران بر این مبنا نیز خواهد بود در واقع ما موظفیم  نظرات روحانیون  مبتنی بر آموزه های دینی خود ما نیز هست در این زمینه بر آورده سازیم .
 
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت  سال جاری در مصلی بزرگ تهران برگزار می شود.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 4:01 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

استاندار هرمزگان گفت: صرفه جویی و مدیریت بهینه منابع، پیش نیاز دستیابی به اهداف جهاد اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حسین هاشمی تختی استاندار هرمزگان، شب گذشته(22 فروردین) در گردهمایی فرمانداران استان در بندرعباس، از آنان خواست در سال جدید صرفه جویی را دستور کار خود قراد دهند و موارد پیشنهادی در بحث صرفه جویی را ارائه دهند.

وی اظهارداشت: در سالی که با تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب به عنوان سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده باید با لبیک به این فرمان و با به کار گیری تمام استعدادها و در سایه مدیریت و برنامه محوری در راستای توسعه و عمران کشور و رونق اقتصادی گام برداریم.

استاندارهرمزگان، در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که فرمانداران در هر شهرستانی نماینده عالی دولت در آن شهرستان است، انتصاب مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان باید با هماهنگی فرمانداران صورت پذیرد.

وی افزود: اگر در مواردی خاص نیز بین مدیرکل ادارات استان و فرمانداران در انتضاب مدیری اختلاف نظر بود، معاون استاندار در آن  بخش واسطه گر خواهد بود.

هاشمی تختی، اذعان کرد: در عزل مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان ها نیز، نظر فرمانداران باید لحاظ شود.

استاندار هرمزگان، همچنین از فرمانداران خواست رسیدگی به امور مدیران، حفظ و حراست از آنان را در برنامه خود داشته باشند.

وی در پایان توجه به رفاه و معیشت مردم، بالا بردن توان اقتصادی، توسعه عمران و آبادانی استان اجرای طرح تحول اقتصادی، اصلاح سیستم پولی و بانکی کشور و ادامه برنامه اجرای قانون هدفمندی یارنه ها را از جمله برنامه های سال 90 عنوان کرد.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

سیزدهمین شماره ماهنامه 'طنین قم' در فروردین ماه سال جهاد اقتصادی به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قم منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در سیزدهمین شماره ماهنامه "طنین قم" گزارش ویژه ای با عنوان "همت و کار مضاعف برای جهاد اقتصادی" به قلم بیت اله احمدی به مناسبت نامگذاری سال 1390 به نام سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر انقلاب، چاپ شده است.

"دو رکعت نماز عشق در امتداد کربلا" گزارشی است از اردوی بیش از 200 نفر از اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم به راهیان نور و مناطق عملیاتی جنوب کشور که در ایام نوروز برگزار شد.

در صفحه دوم این ماهنامه، علاوه بر انتشار گزارش "همت و کار مضاعف برای جهاد اقتصادی"، گزارشی با عنوان "بهار جمهوری اسلامی" به مناسبت 12 فروردین ماه روز جمهوری اسلامی منتشر شده است.

برگزاری ششمن دوره جشنواره بزرگ جوانان مساجد کشور، مشارکت دبیرخانه کانون های مساجداستان در برنامه های نوروزی حرم مطهر حضرت معصومه(س) و تاسیس کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت از جمله اخباری است که در ستون این صفحه کار شده است.

"زینب(س) ایستاده بر قله عزت و آزادگی" عنوان یادداشتی است که به قلم مریم کلایی در صفحه سوم ماهنامه "طنین قم" چاپ شده است، "تو چراغ راهم باش" مصاحبه کانونی این شماره با امام جماعت مسجد چهارده معصوم(ع) و مسئول کانون فرهنگی هنری کوثر ولایت است.

همچنین مصاحبه ای با مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی در این شماره انجام شده است.

"سوگنامه" عنوان ستونی است که در این شماره به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آماده شده است، "مسافران آسمانی" نیز همچون شماره های گذشته به بیان خاطره ای از یکی از شهدای استان قم پرداخته است.

" با چشم های بسته نمی توان دوید" عنوان گزارشی است که عذری صفری موضوع دین گریزی و فرقه های انحرافی را مورد کنکاش و بررسی قرار داده است.

در این گزارش با رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قم، عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، مشاور استاندار قم و عضو هیئت علمی جامعه  المصطفی العالمیه گفتگو شده است.

در ستون " از لابه لای وبلاگ ها" نیز مطالب کوتاه و جذاب آموزنده به نگارش درآمده است.

در انتهای صحفه پایانی ماهنامه نیزگزارش تصویری از اردوی راهیان نور  اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم منتشر شده است.

مسابقه پیامکی نشریه با طرح این سوال که به نظر شما کدامیک از مطالب این شماره مفیدتر بود؟ طبق هر شماره برگزار شده که علاقه مندان می توانند نظر خود را تا دهم اردیبهشت ماه به شماره پیامک 20009125510852 ارسال کنند.

گفتنی است، ماهنامه "طنین قم" به مدیر مسئولی سعید روحانی و به سردبیری فاطمه عسکری منتشر می شود.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

امام جمعه موقت بوشهر گفت: نامگذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی به معنی فراموش کردن و یا کم اهمیت جلوه دادن کارهای زیربنایی به ویژه در بخش فرهنگ و مسایل دینی نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا، امام جمعه موقت بوشهر، صبح امروز(23 فروردین)، در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: با نامگذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی عده ای از انسان های کم فهم از این تعبیر سوء استفاده کردند که با دوراندیشی و درایت رهبر معظم انقلاب، ایشان بلافاصله بر تقویت روحیه تدین و فرهنگ نیز تاکید زیادی داشتند.

وی اضافه کرد: استحکام معنویت و تدین در جامعه به ویژه در مورد جوانان اصلی است که نباید فراموش شود و هیچ برنامه دیگری از این مساله مهمتر نیست.

اسماعیل نیا با بیان اینکه حرکت اقتصادی به معنی غاقل شدن از حرکت های علمی و دینی نیست، تصریح کرد: با همت و کار مضاعف باید در سال جهاد اقتصادی حرکت جهاد گونه ای در عرصه اقتصاد طراحی کنیم و به این مساله مهم توجه لازم داشته باشیم.

وی اظهار داشت: ایجاد تحول در حوزه اداری، آموزش و پرورش و فرهنگ عمومی از ضروریات سال 90 است.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

طولانی ترین نقاشی کودک در تبریز به طول900 متر با موضوع سال جهاد اقتصادی، فناوری هسته ای و روز پرستار با شرکت گسترده بیش از 850 دانش آموز تبریزی، کشیده شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، طولانی ترین نقاشی کودک در تبریز در قالب یک برنامه فرهنگی و هنری و با حضور بیش از 850 نفر از دانش آموزان ابتدایی دختر و پسر به همراه والدین خود، روز گذشته (22 فروردین) در موضوعات تعیین شده، کشیده شد.
 
این برنامه فرهنگی و هنری با همکاری سازمان بهزیستی، سازمان آموزش و پرورش، معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی، شورای اسلامی، شهرداری و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری کلانشهر تبریز همکاری و با حمایت شرکت بین المللی آرتا فراز شیفتگان تبریز به عنوان حامی اصلی، توسط معاونت امور فرهنگی موسسه خیریه حمایت از فرشتگان نیاز تبریز در پارک مفاخر تبریز برگزار شد.
 
به گزارش معاونت امور فرهنگی موسسه خیریه حمایت از فرشتگان نیاز تبریز، ترویج، نهادینه سازی و اشاعه منویات رهبری در نامگذاری امسال به سال جهاد اقتصادی و شناسایی شخصیت پیام رسان کربلا حضرت زینب(س)، گرامیداشت یاد و خاطره توانمندی کشورمان در دستیابی به انرژی هسته ای و در نهایت ایجاد فضایی شاد و مفرح برای دانش آموزان دختر و پسر مدارس تبریز از اهداف عمده این برنامه بود که با استقبال خوب کودکان برگزار شد.
 
شرکت کلیه دانش آموزان دختر و پسر در این برنامه آزاد بود و پس از بررسی بهترین نقاشی ها از سوی داوران کانون فکری پرورشی کودکان و نوجوانان استان، طی مراسمی جداگانه با حضور مسئولان استانی و خانواده های دانش آموزان جوایز برندگان به آنها داده خواهد شد و کتابچه آثار برنده نیزدر سه بخش سال جهاد اقتصادی، روز پرستار و روز فناوری هسته ای به چاپ و منتشر می شود.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 3:58 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

رئیس دارالقرآن و اقامه نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مدیریت صحیح درعرصه اقتصادی را عاملی مهم در اجرایی کردن جهاد اقتصادی خواندو افزود: باپرهیز از مصرف گرایی می توانیم پیشتاز بسیاری ازامور در عرصه جهانی باشیم.

حجت‌الاسلام مسلم یعقوبی، رئیس دارالقرآن و اقامه نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیرامون اهمیت و ضرورت نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری هر سال را با نام خاصی نام‌گذاری می‌کنند و مردم نیز استقبال خوبی از این اقدام به عمل می‌آورند ولی متأسفانه در زمینه اجرایی و عملیاتی کردن این نام گذاری‌ها اقدامات خوب و مطلوبی صورت نگرفته است، به همین دلیل رهبر فرزانه انقلاب در فرمایشات خود فرمودند هدف بنده از این نامگذاری‌ها زدن بنر و پلاکارد نیست، بلکه انجام یک کار جهادی است.

وی اظهار کرد: با توجه به تحریم‌های صورت گرفته و تشدید مسایل اقتصادی علیه ایران از سوی دشمنان و همچنین با عنایت به وجود منابع طبیعی، نیروی انسانی و کیفیت محصولات کشاورزی در کشورمان، مقام معظم رهبری به این نتیجه رسیدند که یک کار جهادی در بخش اقتصادی صورت بگیرد.

 حجت‌الاسلام یعقوبی تصریح کرد: به همین دلیل اصرار مقام معظم رهبری انجام یک کار جهادی است و معتقد هستند که با اقدام جهادی تمام مسایل و مشکلات اقتصادی پیش آمده از سوی دشمنان علیه نظام حل و اثری در عدم رشد و توسعه اقتصادی ندارد.

 رئیس دارالقرآن و اقامه نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: جهاد اقتصادی یعنی تلاش همه‌جانبه مردم در راستای رشد توسعه اقتصادی و جلوگیری از اسراف است.

 وی لازمه تحقق جهاد اقتصادی را شرکت تک‌تک افراد جامعه در اجرایی و عملیاتی کردن این شعار به معنای واقعی آن خواند و تصریح کرد: دولت و بخش خصوصی از جمله عوامل مهم تحقق جهاد اقتصادی در جامعه هستند و بخش خصوصی نیز منهای دولت نمی‌تواند در این امر تأثیرگذار باشد بلکه باید هم دولت و بخش خصوصی هم مردم و خانواده‌ها دست به دست هم دهند و در این امر ملی مشارکت کنند.

حجت‌الاسلام یعقوبی مدیریت صحیح در بخش کشاورزی را نیز از جمله مؤلفه‌های مهم تحقق جهاد اقتصادی در جامعه عنوان کرد و افزود: ایران کشوری پرنعمت و با زمین‌های کشاورزی وسیع است که اگر با مدیریت درست هدایت شوند کشور ما می‌تواند در بسیاری از محصولات کشاورزی صادرکننده به کشورهای همسایه و خارجی باشد.

مدیر دارالقرآن و اقامه نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه مسئولان فرهنگی نقش مهمی در فرهنگ‌سازی جهاد اقتصادی در جامعه دارند، یادآور شد: رسانه ملی، مطبوعات، سخنرانان، امام جماعت‌ها، والدین و مدیران مدارس باید با تبلیغات ، تبین مفاهیم اسلامی در این زمینه و آموزش شیوه‌های تحقق جهاد اقتصادی به فرزندان و دانش‌آموزان در راستای فرهنگ‌سازی این عرصه مجاهده، تلاش و کوشش نمایند تا در آینده شاهد کشوری پویاتر باشیم.

 وی اظهار کرد: هر چند سازمان عقیدتی سیاسی- نهادی اقتصادی نیست ولی نیروهای مسلح نیز بخشی از این جامعه هستند و می‌توانند در فرهنگ‌سازی جهاد اقتصادی مؤثر باشند.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 3:53 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، با تاکید بر بهره گیری از دانش نخبگان در جامعه، گفت: تحقق جهاد اقتصادی نیازمند تعامل و هم اندیشی نخبگان و فرهیختگان جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، به مناسبت نامگذاری سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، به خبرنگار شبستان گفت: برای رسیدن به سند چشم انداز توسعه باید نقطه ضعف ها را شناسایی کرد که حضور نخبگان تحقق این امر را تسریع می بخشد.

وی نامگذاری سال های گذشته را منجر به ایجاد بستری مناسب برای جهاد اقتصادی در سال جاری دانست و افزود: جهاد یک مبارزه است که همت و تلاش همه اقشار جامعه را می طلبد.

 حجت الاسلام اشجری خاطرنشان کرد: جهاد یک حرکت معمولی نیست بلکه حرکتی است که روحیه بسیجی و انقلابی گری در آن مشهود است.

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، بررسی چالش ها و رفع آنها را ضروری دانست و تصریح کرد: رفع معضل بیکاری که دامنگیر تعدادی زیادی از جونان است بسیار با اهمیت است.

 وی ادامه داد: جوانان سرمایه های جامعه هستند و ایجاد بستر رشد این آینده سازان از ملزومات جامعه است.
 
حجت الاسلام اشجری، کامل کردن اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها را ازدیگر اهداف مهم جهاد دانست و ادامه داد: کاهش تورم نیز از جمله مواردی است که توفیق در رفع آن توفیقات نظام را مشهودتر و سنگینی برنامه های اقتصادی را از دوش مردم برمی دارد.

 وی اضافه کرد: رسیدن به مرز خودکفایی و افزایش صادرات موجب منعکس کردن توفیقات نظام در عرصه جهانی می شود.

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، با اشاره به اهداف نامگذاری جهاد اقتصادی در سال جاری از سوی مقام معظم رهبری، اظهارداشت: رهبر به جهت اشراف کامل از وضعیت جهان وایران رفع خلاها را ضروری دانسته و به برنامه ریزی مسئولان در این زمینه تاکید می کنند.

 حجت الاسلام اشجری، با اشاره به رویدادهای اخیر در کشورهای منطقه، تصریح کرد: همه این جنبش ها برگرفته از انقلاب اسلامی ایران است که حتی دشمن نیز به این موضوع اعتراف کرده است.

 وی خاطرنشان کرد: از آنجا که ایران یک الگوی جهانی است، رفع خلاهای آن الزامی است چرا که دشمنان همواره به دنبال پیدا کردن نقاط ضعف ایران هستند.

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، به تلاش همه جانبه مسئولان در تحقق این امر تاکید کرد و ادامه داد: نقش مردم نیز این است که در این راه همراه مسئولان بوده و سختی ها را تحمل کنند.

وی در این راستا پرهیز از شعارگرایی را الزامی دانست و تصریح کرد: باید در عملکرد و تلاش خود این رویکرد را محقق سازیم.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

امام جمعه شهرستان اندیمشک، سال جهاد اقتصادی را فرصت مناسبی برای خدمت به اسلام، انقلاب و مردم دانست و گفت: نیت خالصانه برای خدمت و ساختن کشور از جمله مبانی اصول اقتصادی اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام نعمت الله خدامی، امام جمعه اندیمشک، شب گذشته(22 فروردین) در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان، سال جهاد اقتصادی را فرصت مناسبی برای خدمت به اسلام، انقلاب و مردم دانست و گفت: سال جهاد اقتصادی دارای برخی مبانی اصول اقتصادی اسلامی و الزامات است.

 وی نیت خالصانه برای خدمت و ساختن کشور، کار و تولید، برنامه و تلاش فوق العاده، عدالت در توزیع ثروت و امکانات، چرخش ثروت بین اقشار و افراد، مالکیت خصوصی و مردمی با نظارت حکومت اسلامی و ایستادگی در برابر دشمن را از جمله این لوازم دانست و افزود: مسئولان به این مبناهای اصیل که از منابعی مانند قرآن و روایات معصومین(ع) برگرفته شده اند، توجه ویژه کنند و این اصول استوار را سرلوحه کار خود قرار دهند.

 در ادامه کرامت میری، دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان اندیمشک، با ارائه سرفصل های شورای فرهنگ عمومی اندیمشک در سال 90، اضافه کرد: با عنایت به الطاف لایزال الهی و همت مسئولان شهرستان، شورای فرهنگ عمومی هر ماه تشکیل جلسه می شود.

وی ادامه داد: روش ما در جلسات سال جاری به این صورت است که هر ماه موضوع جلسه حوزه فعالیت یکی از ادارات و دستگاه های مدیریتی مطرح شود و در پایان، دستگاه ذیربط با همکاری سایر ادارات و دستگاه ها ملزم به اجرای مصوبات خواهد بود.

 وی سرفصل های این شورا در سال 90 را شامل بررسی راهکارهای اجرایی کاهش قانون گریزی، تبیین سیره عملی پیامبر اکرم(ص) با تاکید بر شعار جهاد اقتصادی، ترویج فرهنگ مهدویت و آثار ارزشمند آن، تبیین و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تبیین و ترویج سیره مدیریتی حضرت امام (ره) با تاکید بر عوامل پیروزی و دفاع مقدس و... عنوان کرد.

 یری، تصریح کرد: راهکارهای اجرایی جهت مقابله با جریان های انحرافی و عرفان های کاذب، تبیین و ترویج سیره عملی حضرت علی(ع) در موضع گیری های سیاسی و اجتماعی با تأکید بر رقابت های سالم انتخابی، تبیین و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی، بررسی راهکارهای اجرایی جهت کاهش جرم با هدف پیشگیری از منازعات محلی و بررسی راهکارهای اجرایی ترویج فرهنگ شهر پاک از دیگر سرفصل های این شورا است.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 3:53 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی، با اشاره به نقش بسیج در تحقق جهاد اقتصادی، گفت: امروز بسیج در قالب یک تشکل سازمان یافته، برای رسیدن به هدف این جهاد بزرگ در خط مقدم صحنه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، سردار حسینعلی یوسفعلیزاده، فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی، امروز (23 فروردین) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در محل دفتر وی برگزار شد، بسیج و سپاه را بدنه فعال ملت عنوان کرد و گفت: بسیج متن تحقق جهاد اقتصادی در جامعه است.

 وی با بیان اینکه همان گونه که در 8 سال دفاع مقدس بسیج با تمام توان و قوا وارد عمل شد، اضافه کرد: امروز نیز بسیج در قالب یک تشکل سازمان یافته، برای رسیدن به هدف این جهاد بزرگ در خط مقدم صحنه است.

 سردار یوسفعلیزاده افزود: کوشش خستگی ناپذیر و توأم با صبر و عمل برای رضای خدا دو ویژگی بارز برای تحقق این اصل مهم است.
 
فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی، با بیان اینکه رسیدن به جهاد اقتصادی نیازمند دشمن شناسی و دشمن ستیزی همه آحاد جامعه است، اظهارداشت: اگر ملاک کار رضایت الهی باشد، در واقع در حال جنگ با شیاطین و دشمنان است.

وی با اشاره به اینکه تمامی آحاد جامعه باید جهاد گونه وارد میدان شوند، افزود: در کنار جهاد اقتصادی، جهاد علمی، سیاسی و فرهنگی به قوت خودش باقی است.

 فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی تأکید کرد: کوشش مجدانه به شرطی جهاد تلقی می شود که دشمن شناسی و دشمن ستیزی در آن یک اصل شفاف باشد.

 سردار یوسفعلیزاده ظهارداشت: مردم و مسئولان با اتحاد و یکپارچگی باید بسیجی وار وارد میدان شوند، چرا که کار انقلابی، حرکت انقلابی می خواهد.

 وی از خودگذشتگی، درک انقلابی از مسائل و ضرورت ها را از جمله لازمه های تحقق این مهم در جامعه عنوان کرد.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 3:53 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

رئیس مجمع نمایندگان فارس تحقق جهاد اقتصادی را در گرو همبستگی دولت و مجلس دانست و تاکید کرد: دولتمردان و مسئولان وظیفه دارند که برای محقق شدن شعار رهبری در سال 90 برنامه‌ریزی کنند.

 محمدرضا رضایی رئیس مجمع نمایندگان فارس، با گرامیداشت سال جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان گفت: مقام معظم رهبری با بینش و درایت خاص امسال را به نام سال جهاد اقتصادی نامگذاری کردند که برای تحقق این شعار همه مسئولان و مردم وظیفه دارند تلاش خود را در تمام زمینه‌ ها صدچندان کنند.
 

عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به روند موجود در بخش اقتصاد رهبر معظم انقلاب راهبرد و استراتژی نظام را اعلام کردند و این وظیفه دولتمردان و همه مسئولان است که در این زمینه برنامه‌ریزی کنند.
 
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت و مجلس باید توان بیشتری برای استان‌ هایی که دچار فقر اقتصادی هستند را به ‌کار گرفته تا در زمینه تحقق پیام امسال مقام معظم رهبری برنامه‌ ریزی‌ دقیقی صورت گیرد.
 
وی با اشاره به مهم ‌ترین رویداد های اقتصادی در سال 1389 در کشور گفت: اجرای طرح بزرگ هدفمند کردن یارانه‌ ها و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از جمله رویداد های مهم اقتصادی سال گذشته بوده است.
 
رضایی ادامه داد: طرح تحول اقتصادی که اواخر سال گذشته با همت و تلاش مضاعف دولت مردمی و عدالت محور احمدی نژاد آغاز شد، امروز در مطلع سال 90 با پیام نوروزی مقام عظمی ولایت، با ابعاد گسترده تری روبرو خواهد شد.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دولت و مجلس در سال جاری همچون سال گذشته با برنامه‌ریزی‌ های کارشناسانه خود در زمینه جهاد اقتصادی تلاش کرده و در پایان سال شاهد گزارش‌ های خوب و موثری در این بخش باشیم.



نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 23 فروردین 1390  | 3:53 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

رئیس دانشگاه بیرجند با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها در عمل به فرمایش رهبری وظایف سنگینی بر عهده دارند، گفت: جهاد علمی و فرهنگی پیشنیاز جهاد اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا میری، امروز (22 فروردین) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه تصریح کرد: جهاد اقتصادی زمینه تحول کشور در بخش های رفع بیکاری و اشتغالزایی و مقابله با تحریم‌های دشمنان را فراهم می کند.
 
وی تاکید کرد: جهاد اقتصادی ایجاد ثروت، اقتدار ملی، رفع تبعیض، ایجاد صلح و آرامش را به دنبال دارد.
 
رئیس دانشگاه بیرجند در ادامه از برگزاری یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور خبر داد و گفت: این المپیاد سال 91 در بیرجند برگزار می‌شود.
 
وی با تاکید بر اینکه این المپیاد زمینه حضور دانشجویان در عرصه‌های جهانی را فراهم می کند، افزود: گسترش ورزش، افزایش بهره‌وری از اوقات فراغت، حفظ نشاط و شادابی در بین دانشجویان و افزایش مسئولیت‌پذیری از جمله اهداف برگزاری این المپیاد است.
 
میری اظهار کرد: در پایان برگزاری دهمین المپیاد ورزشی دانشجویان، پرچم برگزاری یازدهمین المپیاد به دانشگاه بیرجند تحویل داده شد.
 
وی از حضور سه هزار دانشجو در این المپیاد خبر داد و عنوان کرد: این افراد در 12 رشته ورزشی به رقابت می پردازند.
 
رئیس دانشگاه بیرجند اعتبار موردد نیاز برای برگزاری این المپیاد را بیش از 500 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر سه سالن سرپوشیده، یک سالن کشتی، یک سالن تنیس روی میز، زمین چمن، مجموعه آبی میلاد و پیست دومیدانی در دانشگاه بیرجند وجود دارد.



نظرات 0

تعداد کل صفحات : 82 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >