محور: اخبار جهاد اقتصادی
وزیر کار و امور اجتماعی، مهمترین ثمره جهاد اقتصادی را رونق اقتصادی کشور خواند و گفت: میزان مجاهدت یک کشور را با میزان اشتغال ایجاد شده در آن کشور می سنجند.
به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، عبدالرضا شیخ الاسلامی، وزیر کار و امور اجتماعی، امروز(18 فروردین) در جلسه شورای اداری اسلام آباد غرب که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهارداشت: سال گذشته را مقام معظم رهبری به نام سال کار مضاعف و همت مضاعف نامگذاری کرد که در آن کارهای بزرگی همچون قانون هدفمند کردن یارانه ها اجرا شد و امسال با توجه به نامگذاری آن به نام سال جهاد اقتصادی نیازمند این است که کار مضاعف دو چندانی صورت بگیرد.
وی گفت: مهمترین ثمره جهاد اقتصادی رونق اقتصادی است و میزان مجاهدت یک کشور را با میزان اشتغال ایجاد شده در آن کشور می سنجند.
شیخ الاسلامی، ادامه داد: دولت در سال گذشته با مشکلات عدیده ای روبه رو بود که از جمله آن می توان به بلوکه شدن 20 درصد از درآمدهای نفتی، تحریم های اقتصادی و اضافه شدن خیل عظیم متولدین دهه 60 به متقاضیان جدید کار اشاره کرد که با وجود تمامی این مشکلات به لطف خداوند توانستیم سال پر از موفقیتی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: قانون هدفمند کردن یارانه ها کار ممتازی در تاریخ انقلاب به شمار می رود که در بدترین شرایط این کار اجرایی شد و رئیس جمهور با ایمان به خدا و اعتماد به مردم توانست این طرح را به نتیجه برساند که خود نشان از استحکام پایه های این نظام انقلابی است.
وزیر کار و امور اجتماعی، تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال، سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده است باید همانند دوران جنگ تحمیلی به جهاد پرداخت؛ با این تفاوت که این جهاد باید در زمینه اقتصادی صورت گیرد‘ بنابراین نامگذاری این سال به سال جهاد اقتصادی از طرف مقام معظم رهبری یک حکم حکومتی است که حتی مراجع و علما هم مشمول این حکم قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه تعهد اشتغالزایی استان کرمانشاه در سال 1389 ایجاد 30هزار شغل بوده است، گفت: با همت مسئولین این میزان به 69 هزار شغل افزایش یافت.
شیخ الاسلامی، تصریح کرد: سال گذشته در سراسر کشور ایجاد 1.1میلیون شغل در دستور کار بود که توانستیم یک میلیون و 600 هزار شغل را ایجاد کنیم و با توجه به این پیشرفت در سال گذشته و امسال 2 میلیون و 500 هزار شغل را هدف گذاری کرده ایم که امیدواریم بتوانیم معضل بیکاری را به طور کامل ریشه کن کنیم.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت اگر مهمترین معضل نباشد یکی از مهمترین عوامل است که اگر به صورت کارآمد اعمال شود منجر به موفقیت خواهد شد.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
معاون برنامه و بودجه استاندار خراسان شمالی گفت: توجه به مسجد و ارزش های مسجدی زمینه تحقق جهاد اقتصادی را فراهم می کند.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
حجت الاسلام رضوی مهر توسعه موقوفات را عاملی موثر در خنثی سازی تحریم های اقتصادی دشمن برشمرد و گفت: پیگیری جهاد اقتصادی با رویکرد وقف در نظام فعالیتهای ارزی، پولی و بانکی کشور تحقق مطالبه رهبری را درپی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدجلال رضوی مهر، مشاور و نماینده سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در امور حوزههای علمیه احیای موقوفات حوزوی را از رویکردهای اصلی سال جهاد اقتصادی معرفی کرد و به خبرنگار شبستان گفت: پس از شناسایی و شناسنامه دار کردن این موقوفات، توسعه آنها به منظور تحقق جهاد اقتصادی مطابق با مطالبه مقام معظم انقلاب در ستادی ویژه و با نظارت مستقیم نماینده ولی فقیه پیگیری میشود.
وی توسعه موقوفات حوزوی را نیازمند تعامل موثر حوزویان با سازمان اوقاف دانست و اظهارکرد: حوزههای علمیه هرگز به دولتها وابسته نبوده و پس از انقلاب نیز حفظ این استقلال مورد تاکید امام راحل، رهبری و مراجع تقلید قرار داشته است، از این رو میتوان با توسعه موقوفات حوزوی به مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهاد اقتصادی لبیک گفت.
حجت الاسلام رضوی مهر موقوفات را اهرمی موثر و مثبت در عرصه جهاد اقتصادی برشمرد و تصریح کرد: اگر این جهاد در لایههای اجتماع با رویکرد وقف پیگیری شود و فعالیتهای ارزی، پولی و بانکی بر مبنای آن صورت گیرد، میتوان شاهد شکوفایی اقتصاد کشور بود.
نماینده سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در امور حوزههای علمیه نهادهای حوزوی را از قطبهای علمی، معرفتی، پژوهشی و فرهنگی کشور معرفی کرد و ادامه داد: همسو با این اهمیت جایگاهی، مردم همواره حوزههای علمیه را ناموس اسلام دانستهاند و در نیت واقفان خیراندیش این حوزهها مورد توجه ویژه قرار داشته و دارند.
نیازهای امروز حوزههای علمیه به وقف در 3 گروه جای میگیرد
وی درباره نیازهای امروز حوزههای علمیه به سنت نبوی وقف بیان کرد: این نیازها در سه گروه ساخت و ساز نهادهای حوزوی و ترمیم مدارس علمیه، حمایت مالی از طلاب و فضلا و نشر آثار علمی حوزویان جای میگیرد که درپی برگزاری جلسات کارشناسانه با حضور نمایندگانی از سازمان اوقاف، نهادهای حوزوی و کارشناسان حقوقی راههای تامین آنها بررسی میشود.
حجت الاسلام رضوی مهر با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری عواید حاصل از موقوفات برای تامین نیازهای روز جامعه عنوان کرد: این مهم از راهکارهای حفظ موقوفات حوزوی است از این رو اگر بخشی از موقوفات را برای حفظ و توسعه در نظر بگیریم میتوان در مسیر جهاد اقتصادی گامهای بلندی برداشت.
توسعه موقوفات حوزوی، دفع تلاشهای مخرب دشمن علیه اسلام
وی با بیان این مطلب که استفاده از عواید موقوفات گامی موثر در خنثی سازی تلاشهای صهیونیسم و استکبار جهانی برای تضعیف اسلام است، ابرازکرد: دشمن با تحریمهای اقتصادی و بسترسازی برای مهاجرتهای تحمیلی درپی ضربه زدن به اسلام و مسلمانان است، اما میتوان با توسعه موقوفات این تلاشهای تخریب گرانه را خنثی کرد.
حجت الاسلام رضوی مهر با تاکید بر لزوم شناسایی شاهراههای جهاد اقتصادی خاطرنشان کرد: همسو با تاکید ائمه (ع) و بزرگان دین بر سنت نیکوی قرض الحسنه وجود صندوقی با این نام در حوزههای علمیه تاثیرات مثبتی را درپی دارد و بستر بیداری مالی را فراهم کند.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
مدیرکل سازمان بهزیستی استان یزد با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهاد اقتصادی گفت: امسال فرصت مناسبی است تا چگونگی مدیریت اقتصاد خانواده را به جامعه هدف بهزیستی آموزش دهیم.
وی مددکاران سازمان را در خط مقدم خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی دانست و اظهار داشت: مددکاری هوشمندانه مهمترین چشم انداز ما در حوزه مددکاری در سال جاری است.
مدیر کل سازمان بهزیستی استان در ادامه با تبیین موضوع مددکاری هوشمندانه گفت: مددکار باید نگاهی جامع به مباحث مددجویی داشته باشد و مشکلات مددجویان را به صورت جامع بینند و راهکارهای جامع ارائه کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بهزیستی، وی همچنین به سیاست اجرای پیوستهای روابط عمومی، فرهنگی و الکترونیکی برای تمام فعالیت ها در سال گذشته، اشاره نمود و گفت: توجه به این پیوست ها دستاوردهای مثبتی برای سازمان داشته و امیدواریم در سال جاری نیز تمام واحد ها به موضوع پیوست ها توجه داشته باشند.
رحیمی نسب در ادامه موضوع ورزش را مهم دانست و گفت: مقام معظم رهبری بارها به اهمیت موضوع ورزش اشاره نموده اند و ما باید به صورت جدی و گسترده بحث ورزش را در دو سطح کارکنان و جامعه هدف پیگیری نماییم.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
سرپرست سازمان ملی جوانان خراسان شمالی گفت: جهاد اقتصادی با ورود جوانان به سمت کار آفرینی محقق می شود.
محمودرضا یزدانی، سرپرست سازمان جوانان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار شبستان با برشمردن برنامه های سازمان جوانان در سال 90 گفت: توجه ویژه به جوانان روستایی، شناسایی و تقدیر از جوانان برتر استان به خصوص جوانان روستایی و هدایت و حمایت جوانان کار آفرین، رسالت اصلی سازمان در سال 90 است.
سرپرست سازمان جوانان خراسان شمالی، توجه به امر ازدواج و ترویج ازدواج آسان و حمایت از سازمان های مردم نهاد را از دیگر رویکردهای سازمان در سال جدید دانست و خاطر نشان کرد: با تسهیل امر ازدواج و ترویج فرهنگ ازدواج آسان و به هنگام بسیاری از مشکلات فرهنگی کشور حل می شود.
محمود رضا یزدانی، حمایت و تشکیل منظم نشست های پژوهشی در خراسان شمالی را از دیگر مواردی دانست که در سال 90 مد نظر قرار گرفته است.
سرپرست سازمان جوانان خراسان شمالی از شناسایی، تشکیل و تقدیر از جوانان فعال در عرصه قرآنی خبر داد و گفت: سازمان های مردم نهادی که با محوریت قرآن در استان در حال فعالیت باشند، شناسایی و تقدیر می شود.
وی سن جوانی را مقطعی حساس و بالقوه دانست و خاطر نشان کرد: سن جوانی از مهم ترین ایام عمر هر انسان است که در صورت استفاده و پرورش درست می تواند افق های روشنی برای شخص و جامعه در بر داشته باشد.
اجرای طرح بصیرت افزایی در حوزه جوانان، برگزاری کارگاه توانمند سازی پژوهشگران استان، تقدیر از جوانان برتر در هفته جوان و حضور پرشور جوانان در مناسبت های مختلف در ایام سال از دیگر مواردی بود که این مسئول فرهنگی مورد تایید قرار داد.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
رئیس حوزه هنری خراسان شمالی با بیان اینکه نامگذاری امسال به عنوان جهاد اقتصادی بیانگر پیشروی جامعه به سوی افق تحقق جامعه اسلامی است، تحقق جهاد اقتصادی را مستلزم مجاهده ملی مردم و نهادهای اقتصادی دانست.
مرتضی احتشام، رئیس حوزه هنری خراسان شمالی با تبریک سال جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان در بجنورد، گفت: این نامگذاری حاکی از تکلیف رسالتی ملی برای بهتر زیستن جامعه اسلامی ایران است که به عنوان یک الگوی جهانی برای دیگر کشورها به خصوص ملت های مسلمان مطرح خواهد شد و بی شک ارائه و تبیین مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی ایران، الگوی جایگزین برای رفع مشکلات جامعه بشری است.
وی با استناد به سخنان مقام معظم رهبری در ابتدای سال، خاطر نشان کرد: "ما باید بتوانیم قدرت نظام اسلامی را در زمینه حل مشکلات اقتصادی به همه دنیا نشان دهیم، "الگو" را بر سر دست بگیریم تا ملت ها بتوانند ببینند که یک ملت در سایه اسلام و با تعالیم اسلام چگونه می توانند پیشرفت کند".
احتشام بیان کرد: به کارگیری واژه "جهاد" در حوزه اقتصاد دارای ابعادی است که بر این کلمه مترتب است که دربردارنده روحیه جهادی، استحکام معنویت و حفظ اتحاد و انسجام جهت غلبه بر مشکلات و سرعت بخشیدن در امر پیشرفت است.
رئیس حوزه هنری خراسان شمالی، با بیان اینکه نامگذاری امسال به عنوان جهاد اقتصادی بیانگر پیشروی جامعه به سوی افق تحقق جامعه اسلامی و رسیدن به حکومت جهانی اسلام است، تحقق جهاد اقتصادی را مستلزم مجاهده ملی مردم و نهادهای اقتصادی دانست.
وی در تشریح برنامه های این سازمان گفت: حوزه هنری در تعامل و همگرایی با اصحاب فرهنگ و هنر، قلم و اندیشه و نهاد های فرهنگی، تولیدات فاخری را در حوزه انقلاب اسلامی و جنبش بیداری اسلامی، حماسه، هشت سال دفاع مقدس، خانواده و اخلاق، تمدن اسلامی و عدالت و پیشرفت را با دو هدف کلان یعنی تولید آثار فاخر هنری ارزشی و پرورشی و همچنین آموزش هنرمندان متعهد و جوان و با بهره گیری از تجارب خوب گذشته را پیگیری کند.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، تقویت فرهنگ ایثار را یکی از الزامات تحقق شعار امسال یعنی جهاد اقتصادی دانست.
به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، عصر روز گذشته (16فروردین ) در اولین جلسه شورای فرهنگی که در محل دفتر کانون استان تشکیل شد، گفت: در سال 89 که سال همت مضاعف و کار مضاعف نامگذاری شده بود، فعالیت های خوبی در بخش های فرهنگی، هنری و ادبی انجام شد که لازم است، فعالیت های انجام شده مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد تا در سال جدید، نواقص و مشکلات رفع و فعالیت ها به نحو مطلوبتری انجام شود.
سهیلا شیخی، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به سال جهاد اقتصادی افزود: یکی از بخش ها و ابعاد جهاد اقتصادی بخش فرهنگی آن است که تقویت فرهنگ ایثار و لزوم احیای روحیه فداکاری و از خودگذشتگی در عرصه جهاد اقتصادی از ملزومات تحقق شعار امسال است.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با بیان اهمیت پیگیری مصوبات جلسه، تشکیل جلسات منظم و ارائه طرح و برنامه های ابتکاری و قابل اجرا، حمایت از آثار نویسندگان استان ها به ویژه مربیان کانون، تشویق مربیان در راستای چاپ کتاب، حمایت فیلم سازان استان در تولید فیلم برای کودکان و نوجوانان، ارائه طرح اولیه عروسک محلی استان به کانون برای تولید کلی، سیمرغ قصه های ایرانی که مربوط به قصه های بومی و محلی است و فروش محصولات فرهنگی هنری، نظارت بر عملکرد نیروها و ... را خواستار شد.
وی اظهار داشت: فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان کردستان در سال جهاد اقتصادی باید از نظر کمی و کیفی گسترش پیدا کند.
شیخی تصریح کرد: باید فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از جذابیت و خلاقیت برخودار باشد تا بتواند بیشترین تاثیرگذاری را داشته و مورد استقبال گروه های هدف قرار گیرد.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
دبیر شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به نامگذاری سال جدید، اولویت فعالیت های این نهاد را در سال جهاد اقتصادی رفع محرومیت و کاهش فاصله طبقاتی عنوان کرد.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگسازی را الفبای جهاد اقتصادی خواند و تصریح کرد: برای ساختن اقتصاد سالم و پررونق اسلامی باید روحیه فرهنگ جهادی را در تک تک افراد جامعه تقویت کنیم.
به گزارش خبرنگار شبستان، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم دیدار نوروزی با کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که صبح امروز در سالن سینمایی این وزارتخانه برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: دعای تحویل سال از دعاهای عالی است و فقط مربوط به تحویل سال نمی شود بلکه این دعا مربوط به هر زمان و مکانی است، امیدواریم در سال «جهاد اقتصادی» و دهه پیشرفت و عدالت یک عزم عمومی ایجاد شود تا یک حرکت روبه جلو داشته باشیم.
سیدمحمد حسینی با بیان اینکه سال 89، سال موفقی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، اظهار داشت: امیدواریم روحیه جهادی در سال «جهاد اقتصادی» در تکتک ما تقویت شود و قطعا اگر بتوانیم در بخش فرهنگ رونق ایجاد کنیم، ارزشمند است.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سالهای مختلف از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: این نامها، حلقههای به هم پیوستهاند و همدیگر را تکمیل میکنند. انضباط ، پاسخگویی، اصلاح الگوی مصرف، همت والا، خدمترسانی و ... همه در یک راستا هستند.
وزیر ارشاد افزود: بعضیها فکر میکنند در سال جهاد اقتصادی، فرهنگ به انزوا میرود؛ در صورتی که اینطور نیست. فرهنگ، مبنا و اساس است و به تعبیر رییس جمهور، بستر هر کار اقتصادی نیازمند زمینه سازی فرهنگی و فرهنگسازی است. امیدواریم این روحیه جهادی امسال در تکتک ما تقویت شود.
حسینی گفت: در دنیا به صنعت سینما به عنوان یک شغل درآمدزا نگاه میشود. قطعا اگر بتوانیم در این بخش رونقی ایجاد کنیم، ارزشمند خواهد بود. اگر به این حرکت شتاب ببخشیم، میتواند در وضعیت اقتصادی مردم تاثیر بگذارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امسال همه باید در کار جهاد اقتصادی سهیم باشیم ، خانواده بزرگ وزارت ارشاد اعم از رسانهها و هنرمندان و ...، باید بتوانند این روحیه را در بین مردم رواج دهند. اگر این کار در سطح بینالمللی صورت بگیرد، آثار و برکات جهانی خوبی خواهد داشت.
وزیر ارشاد بیان کرد: ایران مقتدر میتواند حامی مردم مسلمان و مستضعف منطقه باشد، این روزها می توان مشاهده کرد که با نام دموکراسی و حقوق بشر چه اتفاقهایی در بحرین میافتد.
سیدمحمد حسینی تصریح کرد: سال 89، سال موفقی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، عملکرد وزارت ارشاد در سطح شهرها، استانها، کشور و عرصه بینالمللی گواه این موفقیت است.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: در کار فرهنگی ایمان و اعتقاد قلبی مهم ترین عامل محسوب می شود، امسال یک پولی را برای بازخرید همکارانی اختصاص میدهیم که نمیخواهند با ما همکاری کنند. کسانی که نماز نمیخوانند و اعتقاد ندارند، نمیتوانند فرهنگ اسلامی را ترویج دهند و باید با این وزارتخانه خداحافظی کنند و در جایی غیر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار کنند که خیلی به اعتقاد ربطی نداشته باشد.
حسینی درباره نحوه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در امسال به خبرنگار شبستان گفت : به زودی یک نشست خبری در این زمینه برگزار خواهد شد تا همه ابعاد برگزاری آن به اطلاع عموم رسانده شود.
وی درباره مدت زمان ارایه مجوز کتاب نیز خاطرنشان کرد،گفت: بسیاری از کتاب ها ظرف مدت یک روز موفق به اخذ مجوز می شوند و برخی هم به خاطر عدم شئونات مورد تذکر قرار می گیرند که پس از اصلاح مجوز آنها نیز صادر می شود.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
استاندار خراسان شمالی گفت: نتیجه ملی جهاد اقتصادی در کشور باید عدالت و پیشرفت باشد و در دهه چهارم نیز به دنبال این مشخصه هستیم و باید در این راستا از در تمام ظرفیت های شهرستان ها و روستاها بهره برد.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی، امروز (17 فروردین) در همایش رؤسای شوراهای اسلامی و دهیاران و بخشداران شهرستان های شیروان و فاروج که در سالن ورزشی شهر لوجلی شیروان برگزار شد، گفت: همان گونه که خود را برای مبارزه با دشمن آماده می کنیم، باید برای مبارزه با مشکلات نیز مهیا شویم.
شفقت افزود: در سال 90 که اولین سال توسعه پنجم است ما با تحول و پیشرفت در استان، کارها را از روستاها آغاز کرده ایم و برای تمامی روستاها شناسنامه روستایی تنظیم شده است که بر مبنای آن رشد و توسعه و پیشرفت در توسعه روستاها مهیا می شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تصریح کرد: تمام اقتصاد جامعه در روستاهاست بنابراین هم در زمینه دامپروری و هم کشاورزی، که باید بسیجی وار وارد عمل و صحنه بشویم.
شفقت، با بیان اینکه ساختار نظام پویا و رفتار مدیریتی کشور دینی، عدالت محور و تفکر جامعه ارتقا یافته است، بیان کرد: امروزه دانش ما رشد پیدا کرده و تمامی زیر ساخت ها عمومی در کشور مهیا شده و جامعه با بصیرت به سوی تکامل پیش می رود.
وی با اشاره به سخنان رهبری در سال "جهاد اقتصادی" افزود: باید با اشتغالزایی و افزایش بهره وری، شکاف و فاصله طبقاتی جامعه را کم کنیم.
استاندار خراسان شمالی یادآور شد: نتیجه ملی جهاد اقتصادی در کشور باید عدالت و پیشرفت باشد و در دهه چهارم نیز به دنبال این مشخصه هستیم و باید در شهرستان ها و روستاها از تمام ظرفیت ها و پتانسیل ها بهره برد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی، تفکر، تصمیم، توکل به خدا، تلاش و تحمل را از مشخصه های جهاد اقتصاد برشمرد.
استاندار خراسان شمالی، توسعه کشور را در گرو توجه و اهمیت دادن به روستاها دانست.
نماینده عالی دولت در استان همچنین از تشکیل ستاد توسعه روستایی با پنج کمیته فعال خبر داد.
شفقت افزود: در پنج شهرستان، کارگاه آموزشی شوراها و دهیاران در خصوص محقق شدن سخنان رهبری در سال جاری تشکیل می شود.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
معاون استاندار یزد با اشاره به نامدگذاری سال جاری به نام جهاد اقتصادی، گفت: مسئولان کشور باید با استمرار حرکت در مسیر منویات مقام رهبری با همت و کار مضاعف در عرصه جهاد اقتصادی گام بردارند.
به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، عباسعلی رضایی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد، امروز ( 17 فروردین) در نشست بررسی نحوه ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان که در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری یزد برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهاد اقتصادی، اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب با در نظرگرفتن شرایط جامعه و مشخص نمودن مسیر حرکت و هدف فعالیت قوای مجریه و مقننه، سال 90را سال جهاد اقتصادی نامگذاری کرده اند.
وی افزود: مسئولان کشور به ویژه مدیران استان باید با استمرار حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری با همت و کار مضاعف در عرصه جهاد اقتصادی گام بردارند.
رضائی از ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان در سال 89 به منظور سنجش میزان موفقیت واحدهای اجرایی استان در راستای تحقق اهداف و وظایف محول شده و نیز تکالیف معین شده قانون خدمات کشوری و اجرای مصوبات هیئت دولت خبر داد.
وی در ادامه ضمن تشریح محور های امتیاز دهی و شاخص های بررسی میزان اقدامات و فعالیت های دستگاه های اجرایی استان یزد، افزود: استقرار دولت الکترونیک، سازماندهی نیروی انسانی، استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد،سلامت اداری، اصلاح فرایند تمرکز زدایی، توانمندسازی آموزش فرهنگی و توانمند سازی منابع انسانی، تقویت مدیریت و توان کارشناسی و خدمات رسانی به مردم و تکریم ارباب رجوع محورهای هشت گانه بررسی عملکرد دستگاه ها در سال 1389 است.
معاون استاندار یزد همچنین به تشریح شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد سال 1389 دستگاه های اجرایی به همراه دستورالعمل امتیاز دهی سطح استانی پرداخت.
محور: اخبار جهاد اقتصادی
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، اجرای موفق هدفمند کردن یارانه ها و تحقق شعار نوروزی سال 90 را عامل تحول اقتصادی عظیم در کشور دانست.
حجت الاسلام سید محمد فخری، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی به خبرنگار شبستان گفت: با اجرای موفق هدفمند کردن یارانه ها و تحقق شعار نوروزی سال 90 در آینده نزدیک شاهد تحول اقتصادی عظیمی در کشور خواهیم بود.
وی، با اشاره به نامهایی که مقام معظم رهبری در سالهای اخیر انتخاب کرده اند، افزود: نامهایی چون اصلاح الگوی مصرف و همت مضاعف و کار مضاعف و جهاد اقتصادی را باید در راستای دستیابی به اهداف و جهت گیری های کلان کشور مد نظر قرار داد.
وی با تاکید بر تحقق منویات رهبری و پیام نوروزی ایشان گفت: آحاد ملت مسلمان به ویژه جوانان باید در راه پیشبرد اهداف اقتصادی کشور تلاش و ممارست داشته باشند.
فخری، اظهار داشت: ایشان تاکید کردند که باید با حرکتی جهادی در حوزه اقتصادی نیز موجبات یاس و نا امیدی دشمن را فراهم کنیم چرا که دشمن در حوزه های دیگر از ضربه زدن به نظام ناامید شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: مقام معظم رهبری با درک صحیح شرایط در پیام نوروزی خود امسال را سال جهاد اقتصادی نام گذاری کردند تا محور فعالیت عموم مردم و مسئولان در سال جاری در کشور مشخص شود.
حجت الاسلام فخری بیان داشت: با توجه به شرایط حاکم بر منطقه و خیزش های مردمی در کشورهای مسلمان و احتمال به وجود آمدن عوارض جانبی، جهاد اقتصادی به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حفظ کشور از برخی آسیب ها اعلام شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تحریم های اعمال شده توسط آمریکا و غرب علیه ایران و کشورهای درحال انقلاب، دلیل دیگری است که باید جهاد اقتصادی در کشور تحقق یابد.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
استاندار گیلان گفت: گام برداشتن در مسیر تحقق جهاد اقتصادی همچون جهاد دوران دفاع مقدس تکلیفی شرعی است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی سعادتی در دیدار با شورای فرماندهان سپاه در سال جدید با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال جهاد اقتصادی گفت: برای محقق شدن شعارامسال به تلاش و مجاهدتی بالاتر از مجاهدت دوران دفاع مقدس نیاز است.
وی تأکید کرد: جهاد اقتصادی همچون همت مضاعف و کار مضاعف فقط مربوط به سال خاصی نیست و این نیاز تفکر همیشگی جامعه ماست.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: برای رسیدن به منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد اقتصادی باید از کارهای تبلیغاتی صرف، پرهیز کرد و با تمام توان، عزم و اراده جدی و احساس تکلیف شرعی به میدان آمد.
استاندار گیلان استفاده از نیروهای توانمند و بهره گیری مناسب از ظرفیت های مردمی، امکانات و تجهیزات دولتی و داشتن نقشه کار مناسب برای اجرای شایسته جهاد اقتصادی را با اهمیت دانست.
مهندس سعادتی با اشاره به توطئه های دشمنان علیه کشورمان در عرصه های مختلف اذعان کرد: نامگذاری سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادی نشان دهنده این است که علیرغم وجود این تهدیدات، اساسی ترین جهت گیری مردم و مسئولان درسال جاری باید پرداختن به مسئله اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم باشد.
وی تأکید کرد: رفع مشکلات و معضلات اقتصادی و فراهم کردن زیر ساخت های لازم، رسیدن به عدالت اجتماعی و پیشرفت را فراهم می کند.
استاندار گیلان افزود: البته در کنار جهاد اقتصادی باید جلوی سواستفاده از بیت المال و بی عدالتی را نیز گرفت.
مهندس سعادتی دست یافتن به اجماع درست از مسائل اصلی در بین مسئولان و نخبگان را قدم نخست در حل معضلات استان عنوان کرد و افزود: رفع مشکل بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی در گیلان یکی از بخش های با اهمیت جهاد اقتصادی است.
وی با بیان اینکه نهضت ایجاد اشتعال در کشوراز گیلان آغاز می شود، تأکید کرد: باید تلاش کنیم تا نرخ بیکاری در استان به 7 درصد کاهش یابد از این رو رسیدن به این هدف بزرگ واقعا" به عزم و اراده جدی و جهاد اقتصادی نیازمند است.
سعادتی توجه به بخش کشاورزی گیلان را در پی ریزی شالوده جهاد اقتصادی مهم عنوان کرد و با اشاره به اجرای طرح های عمرانی بی نظیر در سال جدید، بیان کرد: امسال بودجه اجرای این طرح ها در گیلان 2 برابر شده است.
نماینده عالی دولت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خدمات سپاه و بسیج به نظام و انقلاب تصریح کرد: از توان این نیروها به عنوان فرزندان معنوی انقلاب اسلامی برای خدمت به مردم و محرومیت زدایی بهره بهتری خواهیم گرفت.
بنابر گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، سعادتی با اشاره به اعزام بیش از 32 هزار گیلانی به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس گفت : 20 هکتار زمین برای ایجاد قرارگاه مرکزی کاروان های راهیان نور گیلان در خوزستان تهیه شده تا گیلانیانی که برای زیارت مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس به این استان سفر می کنند از شرایط بهتری برخوردار باشند.
استاندار تصریح کرد: به تناسب جمعیت هرشهرستان مکان های استقرار کاروان های راهیان نور در این قرار گاه ساخته می شود.
محور : اخبار جهاد اقتصادی
امام جمعه مشگین شهر، حرکت در مسیر کارآفرینی و ایجاد فرصتهای اشتغال را مهمترین اولویت در جهاد اقتصادی دانست و گفت: ایجاد اشتغال مولد در جامعه از بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، حجت الاسلام غلامرضا باوقار امام جمعه مشگین شهر، صبح امروز(17فروردین) در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان، با بیان اینکه جهاد اقتصادی نباید در تفکر و اندیشه عموم مردم به حرکتهای اصلاحی حوزه تولید و کارآفرینی محدود شود، اظهار داشت: مردم با مصرف درست میتوانند نقش اصلی و اساسی را در جهاد اقتصادی ایفا کنند و در تحقق آن تاثیرگذار باشند.
وی به حرکتهای خوب آغاز شده در حوزه صرفهجویی، اصلاح الگوی مصرف و بهینهسازی مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه نهادینه شود کشور در حوزه اقتصادی به استقلال کامل دست می یابد و از وابستگی به برخی حوزهها نجات پیدا میکند.
حجت الاسلام باوقار، حرکت در مسیر کارآفرینی و ایجاد فرصتهای اشتغال با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی را مهمترین اولویت در جهاد اقتصادی عنوان کرد و بیان داشت: اگر کار و اشتغال مولد در جامعه به شکل مناسب تولید شود و همه مردم در چرخه اقتصادی مسئولیت بپذیرند نه تنها کشور پشتوانه قوی استقلال و خودکفایی پیدا میکند بلکه جلوی بسیاری از آسیبها و تهدیدها در حوزه اجتماعی نیز گرفته میشود.
امام جمعه مشگینشهر تصریح کرد: در کنار جهاد اقتصادی نباید از فعالیتهای جهشی و شتابگونه در حوزه فرهنگ غفلت کنیم بلکه جهاد در تمام عرصهها همچون زنجیر به هم پیوسته و متصل هستند.
وی به برخی معضلات و مشکلات اجتماعی در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: ما برای بهرهمندی از فضای سالم اجتماعی امروز به فرهنگسازی در حوزه حجاب و عفاف، استحکام بنیان خانواده با کاهش تهدیدها و معضلات اجتماعی نیازمند هستیم تا بهداشت روانی جامعه تضمین شود.
امام جمعه مشگین شهر، نقش فضایل اخلاقی را در بهداشت جامعه ضروری اعلام کرد و بیان داشت: همه ما وظیفه داریم عوامل تضعیفکننده نظام مستحکم خانواده و همچنین نظم و انضباط اجتماعی را شناسایی و از بروز آنها جلوگیری کنیم.
حجت الاسلام باوقار، کاهش آمار طلاق و خودکشی و بررسی علل و عوامل موفقیت را به همراه بیان راهکارهای ارتقای سطح علمی و دانش جامعه ضروری اعلام کرد و اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی شهرستان میتواند ابزار و ساز و کار مشخص را در این زمینه ارائه دهد تا بتوانیم در یک فرآیند موثر و راهگشا بر تمام ترفندها و توطئههای پیرامونی غلبه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: شورای فرهنگ عمومی شهرستان مشگین در سال گذشته با اقدامات و برنامههای کارشناسی طراحی لازم را در پیشگیری از آسیبها و تهدیدهای اجتماعی و فرهنگی به ویژه مقابله با جنگ نرم دشمنان ارائه و بر عملی شدن آنها تاکید کرده است.