محور : وقف و جهاد اقتصادی

مدیرکل روابط عمومی سازمان اوقاف با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر حرکت جهادی برای مقابله با تحریم ها و کارشکنی های دشمن، تحقق سیاست های اقتصادی وقف را هدف این سازمان در سال جهاد اقتصادی معرفی کرد.

حسن ربیعی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان این مطلب که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود اقتصاد را محوری ترین اولویت کشور معرفی کرده اند، به خبرنگار شبستان گفت: رهبری از همه ما انتظار دارند که در عرصه های اقتصادی برای مقابله با توطئه های دشمنان و تحریم کشورهای استکباری به شیوه جهادی عمل کنیم، از این رو بر مجاهدت تاکید دارند و حرکت طبیعی را کافی نمی دانند بنابراین حرکت جهشی و مجاهدانه در این میدان ضرورتی اساسی است.

 وی با اشاره به فعالیت سازمان اوقاف و امورخیریه در سه حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی اظهارکرد:  اگر اقتصاد وقف محقق شود می توان سایر اقدامات و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را نیز بر اساس نیات واقفان خیراندیش انجام داد از این رو اولویت اصلی سازمان اوقاف در سال 90 بحث اقتصادی و توجه ویژه به تحقق سیاست های اقتصادی وقف است.

 ربیعی با اشاره به تاکید نماینده ولی فقیه در این سازمان برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در راستای تحقق جهاد اقتصادی تصریح کرد: همسو با این مهم کارگروه های مجرب اقتصادی برای جلب اعتماد عمومی و مشارکت مردم در اداره امور موقوفات و بقاع متبرکه، استیفای حقوق موقوفات و بهره وری، سرمایه گذاری و افزایش درآمد این موقوفات و روزآمد سازی اجاره بهای املاک و مستغلات وقفی در سراسر کشور تشکیل می شود.

 مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه سیاست گذاری برای کاهش هزینه ها را دیگر رویکرد این سازمان در سال جهاد اقتصادی برشمرد و بیان کرد: انتظار می رود با بکارگیری این راهکارها سازمان اوقاف با احیای موقوفات باری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور برداشته و مشکلات جاری را تعدیل کند البته باید توجه داشت که این مهم تنها با روحیه جهادی و تلاش مستمر امکان پذیر است.

وی با اشاره به تلاش های استکبار  جهانی برای درهم شکستن موج بیداری و مقاومت مسلمانان که به رهبری جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام شکل گرفته است، ابرازکرد: خنثی سازی این تلاش های دشمن به تقویت فرهنگ جهاد و ایجاد رویکرد مجاهدانه نیاز دارد، از این رو  سازمان اوقاف توسعه فرهنگ وقف و اداره موقوفات را در دستور کار قرار داده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: حفظ، احیاء و نگهداری صحیح موقوفات، معرفی شیوه های نوین وقف و ایجاد وقف های جدید در جامعه بر اساس نیازها و ضرورت های اجتماعی همچون ترغیب جامعه به وقف های جمعی، خانوادگی و صنفی و وقف های کوچک نظیر وقف قرآن برای مساجد در این راستا صورت می گیرد.



نظرات 0
تاريخ : شنبه 20 فروردین 1390  | 10:11 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، امور اقتصادی را از اصلی‌ترین مسایل کشور دانست و گفت: سال جهاد اقتصادی باید تحول بزرگی در امر اشتغال ایجاد کند.

 

عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، امروز(16 فروردین) با اشاره به نام نهادن سال 90 به ‌نام سال جهاد اقتصادی توسط رهبر انقلاب به خبرنگار شبستان از مازندران گفت: مقام معظم رهبری در ابتدای سال جدید توجه به اقتصاد را در دستور کار مردم و مسئولان قرار دادند تا کشور در مسیر اصلی خود حرکت کند.

 

وی با اشاره به اهمیت فوق‌العاده این مسئله، اظهار کرد: توجه به اقتصاد کشور آن چنان در نگاه رهبر انقلاب مهم بود که ایشان در ابتدای سال 90 در فرمایشاتشان در جوار حرم امام رضا(ع) در مشهد مقدس برای توجه هرچه بیشتر به بحث اقتصاد حرکت جهادی را در این زمینه خواستار شدند تا جامعه به هدف نهایی خود دست یابد.

 

یوسفیان ملا مسایل اقتصادی را از اصلی‌ترین مسایل کشور دانست و اذعان کرد: مسایل اقتصادی جزو مسایل اصلی و عمده کشور است و در حقیقت توجه به آن، توجه به تمام ارکان کشور است و چارچوب نظام اقتصادی ما در قانون اساسی مطرح شده و اکنون باید با توجه به زیرساخت‌هایی که در اختیار ماست و همچنین امکانات موجود کشور در ابعاد مختلف یک ساماندهی جهادگونه در ایران اسلامی اتفاق بیفتد.

 

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه سال همت مضاعف و کار مضاعف دستاوردهای بزرگی را برای ایران اسلامی داشته است، اذعان کرد: در سال گذشته بزرگترین طرح تحول اقتصادی با اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه‌ها در کشور اجرا شد.

 

منبع : شبستان



نظرات 0

محور : وقف و جهاد اقتصادی

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام فعال سازی سامانه جامع اطلاعات موقوفات کشور در 280 شهر برنامه محوری را اصلی ترین راهکار موفقیت در سال جهاد اقتصادی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تقی رضا یار، قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه  در همایش سراسری مدیران، معاونان و کارکنان این سازمان با اشاره به موفقیت های کسب شده در سال همت و کار مضاعف گفت: رکن اصلی این موفقیت ها برنامه محوری و تدوین و ابلاغ کتاب برنامه به ادارات و بخش های مختلف است، چراکه همه بخش های سازمان اوقاف در مسیر تحقق سند راهبردی و مشتمل  بر 15 اصل تلاش کردند تا رسالت این سازمان یعنی خدمت به قرآن و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) را محقق کنند.

وی درباره تدارکات سازمان اوقاف برای ترویج فرهنگ غنی وقف اظهارکرد: تشکیل سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات، تهیه سند برای موقوفات و بقاع، تلاش برای به روز کردن مال الاجاره ها،سطح بندی بقاع، تهیه و تدوین طرح توسعه امامزادگان و اطلاع رسانی برون سازمانی و درون سازمانی از جمله این فعالیت ها برای تحقق هدف مدنظر است.

رضایار با بیان این مطلب که بر اساس  نتایج حاصل از یک نظر سنجی نزدیک به 70 درصد مردم از سازمان اوقاف و کارکرد های آن اطلاعی ندارند، تصریح کرد: بنابراین در سال گذشته تلاش شد تا با استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی اعم از صدا و سیما، مطبوعات و فضای مجازی فرهنگ وقف و عملکرد سازمان اوقاف به مردم شناسانده شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی سازمان اوقاف و امور خیریه، قائم مقام این سازمان با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح کارآمدی و توانمندی های تخصصی کارکنان سازمان اوقاف بیان کرد: همسو با این مهم  دوره های آموزشی با حضور بیش از 3 هزار نفر از کارکنان سازمان اوقاف و ادارات آن برگزار شده است.

قائم مقام سازمان اوقاف با انتقاد از عدم تغییر ساختار این سازمان در طول 23 سال گذشته از تدوین ساختار جدید این سازمان خبرداد و خاطرنشان کرد: موفقیت سازمان اوقاف در سال جهاد اقتصادی منوط به برنامه محوری است بنابراین، در سال 90 باید هر بقعه و موقوفه دارای یک کتاب برنامه منطبق بر زمانبندی اجرا باشد.

 



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

فرماندار نکا با تاکید بر اینکه وحدت و همدلی مهمترین عامل شکل گیری جهاد اقتصادی است، اذعان داشت: صرفه جویی و تولید بهینه باید در سال جاری مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رضا آزادی کناری، فرماندار نکا، امروز (16 فروردین) به خبرنگار شبستان از مازندران گفت: جهاد اقتصادی وظیفه سنگینی است که باید در تمام ابعاد زندگی جاری شود.

 وی اظهار کرد: در سال جهاد اقتصادی تلاش و همت مضاعف در راستای استفاده بهینه از مواهب الهی در راستای تعالی و پیشرفت از مهمترین وظایف است.

 نماینده عالی دولت در نکا خاطر نشان کرد: مردم ایران اسلامی، این انقلاب را بر مبنای اسلام، با هدایت امام خمینی(ره) و روشنگری های رهبری به چنین جایگاهی رساندند و وظیفه ما در قبال تلاش بی نظیر و همه جانبه این ملت، خدمت صادقانه و خالصانه است.

 آزادی کناری افزود: اکنون انقلاب اسلامی ایران به مدل اساسی برای تمام اسلام خواهان و آزادی خواهان جهان تبدیل شده و همه باید در دهه چهارم انقلاب که دهه پیشرفت و عدالت است در راستای پیشرفت همه جانبه تلاش کنیم.

 وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران تاکنون در لطف توجهات باری تعالی به پیشرفت های فراوانی دست یافته و هم اکنون نیز  آثار و شعاع نورانی آن در سراسر جهان تابیده است.

آزادی کناری تصریح کرد: صرفه جویی و تولید بهینه از جمله مواردی است که باید در سال جاری مورد توجه قرار گیرد تا جهاد اقتصادی که در واقع زیر بنای پیشرفت در تمام امور است، محقق شود.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

استاندار خوزستان، صرفه جویی اقتصادی، کاهش هزینه های غیر ضرور و رفع تجمل گرایی را از جمله موضوعات مهم در راستای جهاد اقتصادی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، شب گذشته(15 فروردین) در جلسه ستاد جهاد اقتصادی که در مهمانسرای استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: ما باید در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده با انجام کاری جهادی در زمینه اقتصادی به نقطه مطلوب برسیم.

 وی افزود: 7 بسته سیاسی و اقتصادی در این سال باید انجام شود که یکی از آنها در سال گذشته آغاز شد و آن هدفمند کردن یارانه ها می باشد و تاکنون به نتایج مطلوبی رسیده است؛ از بسته های سیاسی و اقتصادی دیگر اصلاح سیستم در ساختار بانکی، پولی، گمرکی و مالیاتی است که طبیعتاً کار بسیار بزرگ و ارزشمندی محسوب می شود.

 وی تصریح کرد: از موضوعات دیگر و مورد تأکید، ایجاد اشتغال است؛ با سیاست گذاری هایی که پیش بینی شده دولت می تواند بیکاری را به زیر نرخ 7 درصد و تا حدود 5 درصد برساند که انقلاب بزرگی برای اشتغال است و باید با تلاش بسیار به آن نقطه برسیم.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان، با بیان اینکه صرفه جویی اقتصادی، کاهش هزینه های غیر ضرور و رفع تجمل گرایی از جمله موضوعات مهم در راستای تحقق شعار جهاد اقتصادی است، خاطر نشان کرد: در سال های گذشته نشان دادیم با صرفه جویی، کاهش هزینه ها و هدایت سرمایه به روستاها و مناطق محروم می توان گام های بزرگی برداشت.

وی تأکید کرد: ما باید با هدفگذاری در جهت پیاده کردن فرامین مقام معظم رهبری، این بیانات را در طول مدت اجرای آن برای مردم کاملاً ملموس کنیم و با تشکیل ستادی اجرایی و مستمر و کمیته و کارگروه های تخصصی با عنوان جهاد اقتصادی به بخش های مختلف در این زمینه بپردازیم.

 وی اظهار داشت: تنها از طریق بخش دولتی نمی توانیم به این شعار جامه عمل بپوشانیم بلکه بخش خصوصی، صنعت و کشاورزی نیز مد نظر است، از این رو این ستاد باید تلفیقی از اساتید دانشگاه، مردم، صنعتگران، تولیدکنندگان و کار فرهنگی برای فرهنگ سازی و ترویج این امر باشد.

 دکتر حجازی، با بیان اینکه برای تحقق این شعار باید همه ارکان نظام و جامعه را به کار بگیریم تا این اقدام مقدس به نتیجه مطلوبی برسد، یاد آور شد: از جمله کمیته های این ستاد شامل کمیته بهره وری، کمیته علمی، پژوهشی و آموزشی، کمیته فرهنگ سازی و مشارکت برای استفاده از فضای معنوی استان، کمیته تولید، توزیع، تجارت و صادرات و کمیته نظارت و ارزیابی دستاوردها می باشد.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

استاندار همدان، صرفه جویی را یکی از مصادیق عملی در حوزه جهاد اقتصادی دانست و گفت: مسئولان به این مولفه مهم باید توجه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، کرم رضا پیریایی، استاندار همدان، شب گذشته (15 فروردین) در شورای اداری استان که در سالن فرهنگی شهدای استانداری برگزار شد، گفت: سال همت مضاعف، کار مضاعف با اعتقاد قلبی مسئولان نظام اسلامی به فرامین مدبرانه مقام معظم رهبری مبنی بر ساختن جامعه اسلامی بود.

وی با بیان اینکه مسئولان نظام در هر دو حوزه همت مضاعف و کار مضاعف با قوت پیش رفته اند، اضافه کرد: فعالیت های فرهنگی این استان طی سال گذشته شاخص و ممتاز بوده است.

پیریایی، با اشاره به نامگذاری سال 90 به سال جهاد اقتصادی، تصریح کرد: جهاد اقتصادی نیز باید با همت مضاعف و کار مضاعف در جامعه اسلامی عملی شود تا به کشوری الگو در منطقه تبدیل شویم.

استاندار همدان گفت: سفرهای شهرستانی در سطح این استان، فرصت خوبی برای ایجاد زمینه فعالیت های گوناگون است که این سفرها طی سال جاری با هدف جهاد اقتصادی انجام می شود.

 پیریایی، با بیان اینکه جهاد اقتصادی فقط مختص قشر خاصی از جامعه نمی باشد، اضافه کرد: دستگاه های فرهنگی و به ویژه دانشگاه های استان باید در برنامه ریزی برنامه های فرهنگی سال جاری به جهاد اقتصادی توجه ویژه داشته باشند.

 وی با اشاره به نهایی شدن برنامه های دستگاه های مختلف ادارای استان برای ایجاد فضای جهاد اقتصادی در ابتدای اردیبهشت سال جاری، تصریح کرد: جهاد به معنای تلاش و کوشش در کنار توجه به رقابت ها و اتفاقات مهم در دنیا است.

وی، خدمت به خلق را در عرصه جهاد اقتصادی دانست و اظهار داشت: استان همدان باید به نگاه به جهان امروز و آینده، جهاد اقتصادی داشته باشد.

استاندار همدان، با بیان اینکه سال جهاد اقتصادی باید همراه با مدیریت دقیق باشد، گفت: برای تحقق بخشیدن به این شعار باید سرباز و مطیع ولی فقیه باشیم.

پیریایی، با اشاره به دوری از تشریفات اضافی، خاطرنشان کرد: صرفه جویی، یکی از مصادیق عملی در حوزه جهاد اقتصادی است که مسئولان باید به این امر توجه کامل داشته باشند.

وی رسیدگی به امور محرومان را اولویت کاری مسئولان این استان اعلام و تصریح کرد: استانداری به عنوان ستاد رسیدگی به محرومان در فعالیت های کمیته امداد و بهزیستی، نظارت و کمک می کند.

 استاندار همدان، با تاکید برایجاد بیش از 61 هزار شغل طی سال جاری در این استان، اظهار داشت: ایجاد اشتغال پایدار، بازوی توانمندی برای جهاد اقتصادی در جامعه اسلامی است.

وی با تاکید بر اطلاع رسانی درست از هدفمند کردن یارانه ها به مردم، گفت: این طرح بزرگ باید با پیوست های فرهنگی برای مردم بازگو شود تا شاهد بازدهی خوب باشیم.

 پیریایی، تشکیل شورای اطلاع رسانی را در این استان ضروری دانست و اضافه کرد: این شورا باید برنامه های قوی در جهت اطلاع رسانی درست و دقیق اصحاب رسانه به مردم داشته باشد.

 وی با تاکید بر اینکه جهاد در پژوهش های قوی عملی می شود، تصریح کرد: ایجاد خلاقیت و همت های متعالی برای نتیجه خوب از مهم ترین اصول جهاد اقتصادی است.

  معاون توسعه و پشتیبانی منابع انسانی استاندار همدان نیز در این جلسه گفت: بیش از 45 کلاس اخلاق برای مدیران این استان طی سال جاری در استانداری همدان تشکیل می شود.

کریم مطهری با اشاره به برگزاری این کلاس ها به صورت هفتگی، اضافه کرد: این کلاس ها با حضور نماینده ولی فقیه در استان و با مطرح نمودن مسائل مربوط به اخلاق برگزار می شود.

 وی با بیان اینکه بیش از 12 کلاس اخلاق در تمامی شهرستان های این استان طی سال جاری برگزار می شود، تصریح کرد: این کلاس ها با هدف شستشوی روح مدیران و خدمتگزاران نظام اسلامی با استفاده از باورهای دینی و ارزشی برگزار می شوند.

مطهری اظهار داشت: این کلاس ها موجب ارتباطات قوی مسئولان با روحانیان و عامل ایجاد وحدت و انسجام بین مدیران برای اجرای برنامه های قوی تر و ارزشی تر می شود.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال «جهاد اقتصادی»، گفت: جهاد اقتصادی تلاش برای برنامه ریزی صحیح در استفاده از منابع مالی است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، زهرا شرف‌الدین، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، عصر روز گذشته(15 فروردین) در جلسه هماهنگی بزرگداشت مقام زن در استانداری ساری به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال «جهاد اقتصادی» اشاره کرد و گفت: آحاد جامعه به ویژه بانوان جامعه در برابر تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال جدید وظیفه دارند.

 وی با اشاره به اینکه دنیا محل استفاده بهینه از فرصت‌هاست، اظهار کرد: جهاد اقتصادی، حرکت و تلاش برای برنامه ریزی صحیح و بهینه در استفاده از منابع مالی است.

 شرف الدین با اشاره به نزدیکی بزرگداشت مقام زن از برگزاری جشنواره دختران روستایی در شهرستان بابلسر خبر داد و تصریح کرد: در این جشنواره یک هزار نفری، دختران نمونه روستایی معرفی شده و از دهیاران نمونه خانم نیز تجلیل می‌شود.

 مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، با اشاره به راه‌اندازی خانه فرهنگ روستا در برخی از روستاهای مازندران، بیان کرد: خانه فرهنگ روستا با هدف ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در روستاها تشکیل شد.

 وی با اشاره به راه‌اندازی سایت عفاف و حجاب در مازندران افزود: همه مقدمات راه‌اندازی این پایگاه اطلاع‌رسانی آماده است که در صورت موافقت اصولی این پایگاه اطلاع‌رسانی در روز زن افتتاح می‌شود.

 شرف الدین به طرح رحمت در مازندران اشاره کرد و بیان داشت: در این طرح 12 هزارو 800 نفر آموزش مهارت زندگی را در سال گذشته فرا گرفتند.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: استان مرکزی به دلیل صنعتی بودن باید به استان نمونه در جهاد اقتصادی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، امروز (15 فروردین) در نخستین جلسه شورای اداری استان در سال جاری با تبریک سال 90 گفت: استان مرکزی یکی از قطب های صنعتی است که باید در سال جهاد اقتصادی الگویی برای پیشبرد اقتصاد کشور باشد.

 وی با اشاره به اینکه همه افراد به ویژه مسئولان باید در راستای تحقق این امر تلاش کنند، افزود: همت و تلاش مضاعف راهی موثر در راستای کسب موفقیت در سال جهاد اقتصادی است.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با بیان اینکه باید با مدیریت موثر زمان و برنامه ها، فرصت مناسب در عرصه اقتصاد را برای استان مهیا کرد، اظهار داشت: استان مرکزی یکی از مناطق مهم کشاورزی و صنعتی کشور است.

آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: سال جاری سال کار و تولید است که همه افراد باید با انگیزه در راه رضای خدا حرکت کنند تا سالی با برکت و اثرگذار داشته باشیم.

وی بر ارتقای شاخص های افزایش میزان بهره وروی در تولید و کار، رشد ناخالص ملی، ایجاد بسترهای اشتغال پایدار و بهره گیری حداکثری از ظرفیت ها در مسیر سازندگی تاکید کرد.

 گفتنی است، این نشست با حضور استاندار استان مرکزی، فرماندار، مدیران کل دستگاه های اجرایی و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

 



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

عباسعلی براتی پور گفت: در سال جهاداقتصادی که نامگذاری آن بسیار هوشمندانه بود، باید بسیاری از فعالیت های فرهنگی هزینه بردار و بی و حساب و کتاب که صرفا جنبه نمایشی دارد، حذف شود

عباسعلی براتی پور، شاعر معاصر و مسول صفحه ادبی روزنامه رسالت ، با بیان اینکه نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهاد اقتصادی کاری هوشمندانه است به خبرنگار،شبستان، گفت: جهاد اقتصادی درعرصه فرهنگی باید به صورت هدفمند  صورت گیرد چرا که به نظر من در حال حاضر بسیاری از فعالیتهای هزینه برداردر حوزه فرهنگی جنبه ای نمایشی دارد وبی حساب و کتاب  است .

  وی افزود:این بدون برنامه ریزی  فعالیتهای صورت گرفته در حوزه فرهنگی نه تنها موجب موفقیت  نمی شود  بلکه  به جامعه ادبی نیز آسیب می رساند  به عنوان مثال به نظرم من صرف هزینه های بسیار برای جشنواره شعر فجر و جایزه دادن هایی در این سطح  آن هم به نفر اول و دوم  به روحیه  جوانهایی را که در این جشنواره  شرکت کرده اند آسیب می رساند  و موجب  دلسردی  آنها می شود.

 براتی پور ادامه داد: حدود 22 سال در حوزه فرهنگی  فعالیت دارم و تجربه  می گوید که ما باید شرایط و مقدمات را برای پیشرفت جوانها فراهم آوریم و موجبات رشد و شکوفایی آنها را  بستر سازی کنیم  نه اینکه با صرف هزینه های بی مورد توقعات افراد را بالا ببریم و نتیجه ای هم از این جریان نداشته باشم .

 وی ادامه داد: درحوزه فرهنگی، اقتصاد امری بسیار مهم است که با ید به صورت جدی و پیگیرانه به آن پرداخت مثلا در حوزه نشرکه یکی از حوزه های مهم  فرهنگی ما است باید نخست به این دیدگاه بپردازیم که اصلا چه کسانی این حوزه را در جامعه ما مدیریت می کنند و آیا این افراد شایستگی این را دارند و اصلا چطور می توان  در این این زمینه به  سود دهی رسید.

 وی یاد آور شد : یکی از مشکلات ما در حوزه های فرهنگی  که همواره موجب عدم موفقیت ما می شود این است که  ما افراد را بر اساس شایستگی و توانایی انتخاب نمی کنیم  مثلا یک نفر در حوزه فرهنگی 10 جا مسولیت دارد  در نتیجه کارش هیچ گونه باوری برای ما ندارد  و این در حالی است که در نظام معنوی ما کارها باید صادقانه صورت گیرد.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد:ما در انجمن قلم به عنوان کارشناس شعر کتابهایی را بررسی می کنیم  کتابهایی که اگر به درستی  بررسی شود جای پایی در جامعه باز کنند و این در حالی است  که اگر کتاب بر اساس یک سری مسایل  و وابستگی ها  چاپ شود و بعد از صرف هزینه که باز هم یک بحث اقتصادی است روی دست ناشرمی ماند بدون اینکه خریداری داشته باشد.

 وی تصریح کرد: اصولا کتابهایی از این نوع هیچ سودی  برای جامعه ندارد و در نهایت ناشر مجبور می شود یا کتاب را  به مولف بسپارد و یا در یک  مراسم آن را به دیگران هدیه دهد  بنا براین با این شرایط ا،قتصاد فرهنگی و نشر رشد نمی کند .

  این شاعر یاد آورشد : جهاد اقتصادی باید با کنترل و به صورتی کاربردی و هدفمند محقق شود و در همه زمینه ها از جمله کتاب ، نشریات ، روزنامه ها و...  مطرح شود  و در این زمینه همچنین باید کار عملی صورت گیرد  دقت نظر در هزینه ها، مدیریت  صحیح و کارامد  می تواند  بسیار موثر باشد  نه اینکه تنها در حد حرف و شعار باقی بماند .

 وی در پایان عنوان کرد:  در زمینه اقتصاد نشر ما گرمی خواهیم جهاد اقتصادی داشته باشیم باید افراد  کتابخوان تربیت کنیم نه اینکه کتاب چاپ کنیم در واقع هزینه ها باید به سمت تربیت افراد کتاب خوان سوق داده شود چرا که زمانی که ما جامعه ای کتابخوان داشته باشیم هدف دیگر ما که ارتقای اقتصاد نشر است نیز محقق می شود.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل گفت: جهاد اقتصادی در سایه ایجاد فرهنگ درست مصرف، اصلاح الگوی مصرف و همچنین نهادینه شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه قابل تحقق است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، فیروز احمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل،  پیش از ظهر امروز( 15فروردین) در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان اردبیل که در استانداری برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال 90 به نام سال جهاد اقتصادی، اظهار داشت: تحقق این شعار در سایه ایجاد فرهنگ درست مصرف، اصلاح الگوی مصرف و همچنین نهادینه شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه قابل تحقق است تا در پایان سال 90 بتوانیم همچون سال همت و کار مضاعف رضایت شایسته را از زبان رهبر معظم انقلاب اسلامی بشنویم.

وی ایران اسلامی را کانون تحول و الگوی انقلاب‌های جهانی اعلام کرد و گفت: ایران امروز شریک اصلی پیروزی‌های پی‌درپی در منطقه و شکستن بت دیکتاتورهاست، به طوری که اگر به اطراف خود نظری بیندازیم، آرمان‌خواهی در سایه این انقلاب به اوج خود رسیده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل، به جنایات و کشتار استکبار جهانی در فرونشاندن خواسته به حق ملت‌ها اشاره کرد و افزود: امروز بغض‌های بسیاری در دنیا شکسته شده است و همه ملل دنیا منتظر شعله‌ور شدن انقلاب و پیام نهضتی هستند تا سرود آزادی سر داده و اردوگاه استکبار را به نیستی و نابودی بکشانند.
 
احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به حساسیت کار فرهنگی که مقدمه و زیرساخت لازم برای تحول در سایر حوزه‌هاست اشاره کرد و گفت: امروز رسالت ما در حوزه فرهنگ به ویژه الگودهی فرهنگی و اجتماعی براساس موازین اسلامی، دینی به تمام ملت‌های دنیا مسئولیتی سنگین بوده که اگر به شایستگی انجام شود، مورد پذیرش دنیاست.
 
وی یکی از اصل‌ترین رویکردهای دولت نهم و دهم را تحول در حوزه فرهنگی و اجتماعی با نگاه اسلامی ـ دینی اعلام کرد و گفت: دولت امسال در کنار تحول اقتصادی و هدفمند کردن یارانه‌ها تحول اجتماعی را نیز در حوزه‌های تعیین شده اجرایی می‌کند تا کار با یک بستر مناسب عملیاتی شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل افزود: در کنار نگاه تحولی دولت به حوزه عمرانی که در بودجه امسال بیش از 50 درصد پیشرفت بودجه را شاهد هستیم نگاه به تحول فرهنگی و اجتماعی مقوله‌ای ارزشمند است، چرا که ورود به این میدان و تعیین و تغییر شاخص‌ها به ویژه کاهش آسیب‌های اجتماعی، بالا بردن نشاط افراد جامعه و ارتقای فرهنگی از ضروریت‌هاست.
 
احمدی از اعضای کارگروه فرهنگی اجتماعی استان خواست، امسال با یک نگرش جدید حوزه فعالیت‌های خود را ارزیابی کنند و به جای نگاه صرف به حوزه اعتبارات و بیان اعداد و ارقام به ارتقای کیفی شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی نگرش درست و نگاه سازنده داشته باشند.
 

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل، به نقش حساس حوزه تبلیغات دینی نیز با محوریت مسجد اشاره کرد و گفت: ما در سال‌های گذشته به این نتیجه رسیدیم که اگر فعالیت‌های اجتماعی ما نظیر تحکیم بنیان خانواده، پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با محوریت مساجد، همراهی حوزه‌های علمیه، هیئت‌های مذهبی، تشکل‌ها و کانون‌های قرآنی و فرهنگی اتفاق بیفتد بهتر نتیجه می‌گیریم.



نظرات 0
تاريخ : شنبه 20 فروردین 1390  | 9:56 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

فرمانده انتظامی استان فارس، ضمن تاکید بر اینکه جهاد اقتصادی در بستر امنیت شکل می گیرد، گفت: همه مردم و مسئولان باید در اجرای فرمان جهاد اقتصادی کوشا باشند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، سردار سرتیپ دوم علی مویدی، فرمانده انتظامی استان فارس، امروز (15فروردین) در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، گفت: با توجه به اینکه معتقدیم جهاد اقتصادی در بستر امنیت شکل می گیرد، نیروی انتظامی تلاش می کند فضایی امن و آرام را در جامعه برای تحقق این شعار مهیا سازد که در این راه رسانه ها توانایی بیشتری دارند، که البته هرکس  متناسب با مسئولیت و ماموریتی که دارد باید تلاش کند که کلام رهبری تحقق یابد.
 
ارشد نظامی ناجا در فارس، یادآور شد: در عرصه اطلاع رسانی رسانه ها با لبیک گویی به شعار امسال جایگاه برجسته ای دارند و ما هم به عنوان نیروی انتظامی تلاش خواهیم کرد زمینه را برای این مهم فراهم سازیم و اگر امنیت پایدار و تثبیت شده ای نداشته باشیم، به طور قطع این شعار هم محقق نخواهد شد و اهدافی که داریم تحقق نخواهد یافت و امیدواریم با تلاش ها و برنامه ریزی های اثر بخش و در پایان سال شاهد رضایت مندی رهبری از فعالیت های انجام شده در این سال باشیم.
 
فرمانده انتظامی استان فارس، گفت: پلیس فارس امسال برنامه های خوبی را دارد که اولین برنامه ما برگزاری اجلاسیه بزرگ سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس است که پلیس هم نقش خود را برای ایجاد نظم، انضباط، آرامش و امنیت برای برگزاری این کنگره بزرگ و این رزمایش فرهنگی انجام خواهد داد.
 
سردار مویدی، با تاکید بر اینکه راهنمایی و رانندگی فارس به عنوان راهور برتر کشور در ایام نوروز سال 90 معرفی شده است، ادامه داد: در تعطیلات نوروز امسال با همکاری و همیاری مردم و رسانه ها تصادفات نسبت به مدت مشابه در سال قبل حدود 60 درصد و تلفات جانی ناشی از تصادفات 56 درصد کاهش یافت که طی این مدت تصادفات خسارتی 63 درصد، تصادفات منجر به خسارت جرحی 23 درصد کاهش یافته است.

مویدی، اظهار داشت: در تعطیلات نوروزی امسال برخورد با تخلفات رانندگی 63 درصد و برخورد با تخلفات حادثه ساز 40 درصد افزایش یافته است و در تعطیلات نوروزی امسال پوشش هوایی کاملی در استان فارس داشتیم که این امر از علت های توفیقات ما در بحث کاهش تلفات جاده ای است.



نظرات 0
تاريخ : شنبه 20 فروردین 1390  | 9:56 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

استاندار قزوین، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام ' جهاد اقتصادی'، گفت: جهاد اقتصادی منشا تحول اقتصادی کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، احمد عجم، استاندار قزوین، عصر روز گذشته (14 فروردین) در نخستین جلسه شورای اداری سال جدید که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، گفت: برخورداری از روحیه جهادی، اعتقادی و تقویت باورهای دینی و معنوی لازمه جهاد اقتصادی است.

وی با اشاره به مضمون پیام نوروزی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جدید به عنوان " جهاد اقتصادی"، خاطرنشان کرد: جهاد اقتصادی منشا تحول اقتصادی کشور است.

استاندار قزوین، اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها را از مطالبات نظام و مقام معظم رهبری ذکر کرد و افزود: این قانون با همت دولت، سایر قوا و همکاری مردم با موفقیت اجرا شد و با تداوم و استمرار آن در آینده به دستاوردهای ارزشمندی می رسیم.

عجم، در ادامه از افزایش 25 درصدی حجم صادرات غیرنفتی طی دو ماهه آخر سال گذشته خبرداد و تصریح کرد: این امر بیانگر برنامه ریزی دقیق و تلاش خوب دستگاه های مربوطه برای قطع وابستگی کشور به خارج و بی اثر کردن تحریم هاست.

 استاندار قزوین، به تعهد دولت برای ایجاد یک میلیون و 100 هزار فرصت شغلی در سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: تعهد پارسال استان قزوین به دولت نیز ایجاد 20 هزار شغل بود که در پایان سال با تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی حدود 60 هزار شغل ایجاد شد.

وی میزان تعهد اشتغال استان قزوین در سال جاری را ایجاد 40 هزار شغل اعلام کرد و گفت: برای تحقق این امر باید همه دستگاه های اجرایی استان همکاری داشته باشند.

عجم، از افزایش 25 درصدی حجم صادرات طی 2 ماهه اخیر در قزوین خبر داد و افزود: بیش از 10 کشور  با هدف جذب سرمایه، صادرات و تجارت و بازرگانی مورد توجه استان قرار گرفت و این موضوع در سال 90 نیز باید ادامه یابد و بستر تعامل در کشورهای مورد هدف استان و کشورهای همسایه فراهم شود.

استاندار قزوین، به بهره برداری از پنج هزار و 180 میلیارد ریال طرح در هفته دولت و ایام الله دهه فجر سال گذشته اشاره کرد و گفت: حدود سه هزار میلیارد ریال از این طرح ها، پروژه های دولتی بود که با تلاش مدیران اجرایی به ثمر رسید.

عجم، از افزایش منابع بانکی استان قزوین در سال گذشته نیز خبر داد و افزود: سال گذشته، منابع بانکی استان از یک هزار و 460 میلیارد تومان در سال 87، به دو هزار و 625 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
 
استاندار قزوین، با اشاره به سپری کردن سال نخست اجرای برنامه پنجم توسعه، خاطرنشان کرد: توجه به اجرای احکام برنامه پنجم از اولویت های کاری مدیران دستگاه های اجرایی در سال 90 خواهد بود.

عجم، بر توجه به اجرای برنامه 10 گانه تحول نظام اداری تاکید کرد و بیان داشت: چابک سازی بدنه دولت، تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به مردم و رفع کاستی ها از محورهای مهم برنامه تحول اداری است بنابراین مدیران دستگاه های اجرایی اطلاعات درخواست شده در این بخش را باید به طور دقیق و به موقع ارائه کنند.

 استاندار قزوین، فعال کردن 100 طرح معطل اقتصادی با مشارکت بانک ها را از توفیقات حاصل شده در سال 89 اعلام کرد و بیان داشت: این کار که با تلاش مدیران و مشارکت بانک های استان صورت گرفت، 20 هزار میلیارد ریال سرمایه را از رکود خارج و به چرخه اقتصاد بازگرداند.

عجم اظهارکرد: برای سال جدید نیز تصمیم داریم تا با 10 تا 20 درصد افزایش نسبت سال 89، به فعال نمودن طرح های نیمه تمام و معطل اقتصادی در استان قزوین اقدام کنیم.

استاندار قزوین، از پیشرفت 98 درصدی تهیه طرح آمایش این استان خبر داد و یادآور شد: طرح آمایش، نقشه راه رشد و توسعه استان قزوین را در همه بخش ها به خوبی ترسیم کرده است که تدوین و تهیه آن به عنوان یکی از نخستین استان ها با تلاش همه مدیران اجرایی محقق شد.

وی همچنین از تلاش دستگاه های امنیتی و انتطامی در راستای استقرار نظم و امنیت در استان قزوین قدردانی کرد.



نظرات 0

محور : اخبار جهاد اقتصادی

مشاور استاندار سیستان و بلوچستان در امور ایثارگران، اجرای جهاد اقتصادی را یک وظیفه و تکلیف دینی برای آحاد مردم جامعه بر شمرد.

 محمدرضا زاهدشیخی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، به خبرنگار شبستان گفت: یکی از مسائل مهم که هر سال متناسب با نوروز درکشور ما اتفاق می افتد، نامگذاری سال جدید توسط ولی امر مسلمین است.

وی با تاکید بر حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری، خاطر نشان کرد: ما باید تمام توان خود را حول محور نامگذاری مقام عظمای ولایت، با ساماندهی و برنامه ریزی دقیق امور، به کار گیریم.

 مشاور استاندار سیستان و بلوچستان در امور ایثارگران، اظهار کرد: با توجه به تحریم های اقتصادی جهان غرب و استکبار جهانی با خیزش جهادی باید مجاهدت اقتصادی کنیم، تا اقتصادی شکوفا را برای کشور رقم زنیم.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، افزود: سال جهاد اقتصادی، بسیج عمومی را می طلبد و باید از تمام توان مردمی و دولتی برای احقاق حق و تبیین جایگاه جمهوری اسلامی بهره گرفت.

 زاهد شیخی، اجرای جهاد اقتصادی را یک وظیفه و تکلیف دینی برای آحاد مردم جامعه بر شمرد و بر همدلی و همراهی هر چه بیشتر خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد.

 



نظرات 0
تاريخ : شنبه 20 فروردین 1390  | 9:52 PM | نویسنده : قاسمعلی

محور : اخبار جهاد اقتصادی

امام جمعه پلدختر، اشتغال پایدار و رفع معضل بیکاری را از نتایج ارزنده جهاد اقتصادی دانست و گفت: اتحاد و همدلی عمومی لازمه تحقق این هدف است.

 

 به گزارش خبرگزاری شبستان از لرستان، حجت الاسلام محمد تقی صرفی پور امام جمعه پلدختر، امروز (16 فروردین) در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: نامگذاری امسال به نام جهاد اقتصادی نشان دهنده توجه و درایت رهبر معظم انقلاب به رشد و تعالی بیش از پیش نظام اسلامی است.

وی افزود: شعار جهاد اقتصادی که از سوی رهبر معظم انقلاب برای سال جدید نامگذاری شده در سایه وحدت و همدلی عموم مردم و مسئولان محقق می شود.

حجت الاسلام صرفی پور اظهار داشت: رهنمود مقام معظم رهبری در سال جدید را باید در کنار منویات رهبری در سال‌های گذشته نصب‌العین قرار دهیم و برای توسعه کشور در تمام بخش‌ها اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تلاش کنیم.

وی با اشاره به معضل بیکاری در جامعه، خاطرنشان کرد: تحقق اشتغال پایدار و مولد، بالاترین ثمره حضور در عرصه جهاد اقتصادی است.

امام جمعه پلدختر خاطرنشان کرد: بزرگ ترین مانع دستیابی به جهاد اقتصادی اسراف و برافروختن آتش اختلاف و تنش بین آحاد جامعه است که دشمن سعی می‌کند به چنین اموری دامن بزند.

حجت الاسلام صرفی پور، روحیه جهادی و ایثارگری را لازمه و بستر شایسته برای عمل به جهاد اقتصادی اعلام کرد و بیان داشت: در این مسیر باید همه ملت دست به دست هم دهند تا در کنار برطرف کردن مشکلات و نارسایی‌ها در حوزه اقتصاد به استحکام معنویت، گسترش روح ایمان و تدین در جامعه کمک کنند.

وی با بیان اینکه جهاد اقتصادی، رمز سربلندی و سرافرازی کشور در تمامی عرصه هاست، اذعان داشت: جهاد اقتصادی، اصلی ترین عامل سرافرازی ملت ایران در جهان خواهد بود.

امام جمعه پلدختر، با اشاره به هدف از نامگذاری امسال به عنوان جهاد اقتصادی، عنوان کرد: ملت ایران تا کنون توانسته است با جهاد در مسیر علمی، پزشکی، نانو و هسته‌ای توفیقاتی را به دست آورد که امید در جهاد اقتصادی نیز موفق شود.

وی تاکید کرد: جهاد اقتصادی می‌تواند موقعیت جمهوری اسلامی را در عرصه‌های بین‌المللی به نفع نظام تغییر دهد و  به عنوان الگو در جهان اسلام مطرح شویم.

حجت الاسلام صرفی پور، با بیان اینکه با جهاد اقتصادی می‌توان توسعه و عدالت اجتماعی را در کشور سرعت بخشید، توجه به شاخصه‌ها و الزامات دقیق سال جهاد اقتصادی را ضروری دانست.

امام جمعه پلدختر اظهارکرد: داشتن روحیه جهادی، استحکام دینی و معنوی و مسائل حاشیه‌ای را در کانون توجه قرار ندادن از شاخصه‌های تحقق این امر مهم است.



نظرات 0

تعداد کل صفحات : 82 :: 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >