تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:55 PM | نویسنده : قاسمعلی

خطیب جمعه بجنورد خطاب به مسئولان اجرایی تصریح کرد: راه را برای کسانی که توان دارند در جهت تولید ملی کار کنند؛ هموار کنید تا در پیچ و خم کارهای اداری گرفتار نشوند.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی احمدی خرم، امام جمعه موقت بجنورد (25 فروردین) در خطبه های این هفته مرکز خراسان شمالی با اشاره به نامگذاری سال جاری به پیام "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" از مهمترین وی‍ژگی های این پیام را تحکیم وحدت ملی خواند و افزود: این شعار باید اولویت اول برنامه های کشور باشد و همه تلاش ها و رقابت ها حول این محور تعریف شود و همه به عنوان ید واحده در جهت اجرای کامل این پیام تلاش کنند.

 

وی تصریح کرد: دولتمردان و مسئولان باید به این مهم اعتقاد داشته باشند که قدرت ملی در گرو تقویت پایه های اقتصادی است و دستیابی به قدرت اقتصادی جز با حمایت از کار و سرمایه ایرانی محقق نمی شود.


حجت الاسلام احمدی خرم با بیان اینکه همه ما در عمل به این دستور رهبری موظف هستیم؛ پرهیز از مصرف کالاهای خارجی هرچند اگر از لحاظ کیفیت برتر باشد را به عنوان یک تکلیف شرعی برشمرد و افزود: هر کسی باید ببیند جایگاه خود در فرمایش رهبری کجاست و به اندازه جایگاه خود در عمل به این پیام همت کند.

 

خطیب جمعه بجنورد از کسانی که توانایی تولید ملی را دارند خواست تا وارد میدان تولید شوند و در این رابطه خطاب به مسئولان اجرایی گفت: راه را برای کسانی که توان دارند در جهت تولید ملی کار کنند؛ هموار کنید تا در پیچ و خم کارهای اداری گرفتار نشوند.

 

وی در ادامه با اشاره به مناسبت های هفته آتی، 29 فروردین روز ارتش را گرامی داشت و با بیان اینکه نیروهای مسلح امروز دارای قدرت، صلابت، جدیت و عزم راسخ هستند، گفت: در دنیا نیروهای ارتش به مهارت های رزمی و نظامی، ادوات جنگی و نیروی انسانی خود می بالد در حالی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار همه این ویژگی ها، قدرت ایمان و تقوای الهی را سرلوحه کارهای خود قرار می دهد و این برتری ارتش ما در مقابله دیگر کشورهاست.

 

امام جمعه موقت بجنورد همچنین با اشاره به ایام حزن و اندوه دهه فاطمیه، بر رعایت حرمت زهرای اطهر(س) در ایام عزای ایشان تأکید کرد.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:55 PM | نویسنده : قاسمعلی

مدیر فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۱ توسط مقام معظم رهبری با عنوان 'سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی'، اظهار کرد: جوانان سرمایه انسانی و ملی انقلاب اسلامی هستند.

 

عیسی محسن پور، مدیر فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی گیلان در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار کرد: بالاترین حمایت در سال "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی"، پشتیبانی و توجه به جوانان است و باید با این رویکرد مدیریت انقلابی را در استان و کشور ایجاد کنیم.


وی با بیان اینکه باید به جوانان ایران اسلامی بها داده شود، تاکید کرد: جوانان به عنوان سرمایه های انسانی و ملی انقلاب اسلامی ایران هستند.


مدیر فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به نام‌گذاری هوشمندانه مقام معظم رهبری برای سال 91، تصریح کرد: حمایت از تولید، کار و سرمایه ملی، اقتصاد پویا را به دنبال دارد.


محسن پور، با بیان اینکه جوانان ایرانی با کمترین توقعی کار می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر تجربه پیشکسوتان در کنار نشاط جوانان باشد، نتایج خوبی در عرصه های صنعت و تولید کشور ایجاد می‌شود.


وی بیان کرد: پیروزی انقلاب و ادامه یافتن این جریان اسلامی با محوریت جوانان بود و این قشر بودند که با سنین کم، کارهای بزرگ انجام دادند.


مدیر فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به اینکه به صورت مطلوب به روحیه با نشاط جوانان اهمیت داده نمی‌شود، اظهار کرد: مسئولان باید با پیروی از پیام مقام معظم رهبری، ضمن اطمینان به جوانان، به آنان اختیارات لازم را برای اداره امور بدهند.


محسن پور، ادامه داد: قطعاً با ایجاد روحیه انسجام و نشاط در جامعه، حمایت ملی شکل گرفته و با همکاری و همیاری ملت بزرگ ایران سالی پویاتر نسبت به سال‌های گذشته پدید می‌آید.


وی به تحریم‌های اقتصادی و مشکلات اشتغال اشاره کرد و گفت: این مسائل در دوره گذار است و با همت مسئولان در آینده ای نزدیک برطرف می‌شود.


مدیر فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی گیلان، اذعان کرد: ملت ایران با داشتن رهبری مقتدر و مردمی بصیر، سزاوار آرامش و پیروزی است.

 



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:53 PM | نویسنده : قاسمعلی

اهواز - خبرگزاری مهر: امام جمعه اهواز گفت: فریضه بودن استفاده از کالاهای ایرانی فرهنگ سازی شود.

آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی تاکید بر فرهنگ سازی در استفاده از تولیدات ملی کردند، اظهار کرد: باید روحیه خودباوری نسبت به کالاهای داخلی ایجاد شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه در کشورهای دیگر نیز وقتی می خواهند تولید داخلی خود را رشد دهند، نخست به سراغ فرهنگ عمومی می روند، عنوان کرد: جامعه روحانیت که همواره مورد اعتماد مردم هستند باید حساس تر از همیشه این مسئله را فرهنگ عمومی کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خوشبختانه دشمنان نتوانستند ملت ایران را از آرمانهای خود عقب بکشانند، گفت: امروزه اقتصاد کشور هدف است و ما باید با حمایت از تولید کارگران ایرانی خودمان را از وابستگی خارج کنیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب را تبدیل تهدید دشمن به فرصت بزرگ دانست و افزود: امروز که دلار تا مرز دو هزار تومان نزدیک و واردات اجناس خارجی دو برابر شده باید بکوشیم به تولید خودمان بها بدهیم.

وی با اشاره به اینکه بعضا اجناس داخلی کشور نسبت به اجناس خارجی کم کیفیت تر هستند، عنوان کرد: این موردی که مردم درباره اجناس داخلی دارند مدت محدودی دارد و بی شک اگر استقامتی نسبت به این مورد داشته باشیم این مسئله را پشت سر خواهیم گذاشت.

آیت الله موسوی جزایری در این عنوان کرد: در این باره باب اعتراض و انتقاد برای مردم نسبت به بی کیفیت بودن برخی کالاهای مصرفی داخلی باز است.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:45 PM | نویسنده : قاسمعلی

رشت - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: حمایت از تولید ملی باعث رونق سرمایه گذاری و پویایی کسب و کار در جامعه می شود.

محمد اکبر زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حمایت از تولید ملی موجب تحولی عظیم در فعالیتهای عمرانی، توسعه و آبادانی کشور خواهد شد.

وی همچنین حمایت از نیروی انسانی و سرمایه گذار در کشور را تکمیل کننده زنجیره تولید ملی دانست و اظهارداشت: همواره باید از این دو عامل حمایت جدی کرد.

معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: برای توسعه سرمایه گذاری باید موانع رفع و مشوق های لازم در چارچوب قانون برای این مهم در کشور بیشتر فراهم شود.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید و سرمایه گذاری داخلی منجر به صادرات و حضور فعال تجار ایرانی در بازارهای بین اللملی را فراهم  می کند، افزود: راه پیشرفت و شکوفایی کشور در گرو اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری و تحقق شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.

اکبرزاده با اعلام اینکه کاهش وابستگی به محصولات خارجی در ارتقا جایگاه اقتصادی کشور موثر است، اظهارداشت: شعار محوری " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " باید به عنوان یک فرهنگ اصیل در جامعه نهادینه شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای افزایش تولید و ایجاد سرمایه‌ گذاری در گیلان باید تلاش مضاعفی صورت گیرد، یادآورشد: هم اکنون سرمایه گذاریهای خوبی در استان انجام گرفته اما متناسب با استعدادهای طبیعی، شرایط آب و هوایی و امکانات موجود نیازمند تلاش بیشتری است.



نظرات 0

اعضای شورای عالی استانها با تصویب یک طرح دو فوریتی خرید اجناس و کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی و نیز عرضه آنها در فروشگاه‌های وابسته به شهرداری‌ها را ممنوع کردند.

به گزارش خبرنگارمهر ،اعضای شورای عالی استان‌ها طرح دو فوریتی "الزام شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی به پیش‌بینی و اجرای برنامه‌های لازم جهت تحقق نامگذاری سال جدید به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" را تصویب کردند.

بر اساس ماده واحده این طرح شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی سراسر کشور مکلف هستند که در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی خود درتدوین و تصویب طرح‌های اجرایی در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سرمایه گذاری وعمران شهری، راهبردهای مندرج در پیام نوروزی سال 1391 مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی را در اولویت قرار داده و گزارش اجرای این مصوبه را هر سه ماه یکبار به اطلاع شورای عالی استانها و وزارت کشور برساند.

ممنوعیت خرید اجناس و کالاهای خارجی که مشابه داخلی آن در کشور وجود دارد توسط شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی ، ممنوعیت عرضه اجناس و کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی در فروشگاه‌های وابسته به شهرداری‌ها و نیز ممنوعیت اجازه تبلیغات برای فروش اجناس و کالاها و خدمات خارجی دارای مشابه داخلی در فضاهای تبلیغات شهری از مهمترین مفاد این مصوبه است.



نظرات 0

همدان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: واردات بی رویه کالاهای بی کیفیت خارجی تولید کنندگان داخلی را فلج و به اقتصاد کشور ضربه وارد می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر جمعه در خطبه های نماز عبادی سیاسی این روز در همدان اظهارد اشت: استفاده از تولیدات داخلی نیازمند عزم و اراده ملی است و همکاری همه جانبه مردم را می طلبد.

وی با بیان اینکه تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی تنها با شعار محقق نمی شود، افزود: مسئولان باید برای عملی کردن شعار امسال برنامه ریزی کنند چراکه تولید اساس اقتصاد هر کشور است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری همایش بین المللی " دین در آیینه هنر" در همدان اظهار داشت: دین اسلام برای جلوگیری از خستگی طینت زیبا پسند و فطرت عاشق به جمال انسان، دستورات خود را در قالب هنر و جمال گرایی عرضه کرده است.

آیت الله غیاث الدین طه محمدی با اشاره به اینکه هنر و دین، دو واژه همزاد به حساب می آیند، تاکید کرد: در هنرهای اسلامی دو بعد زیبا سازی و زیبا نمایی ظاهری مورد توجه است.

امام جمعه همدان با بیان اینکه هنر وسیله انتقال احساس است، یادآور شد: دین کامل و مترقی اسلام، دین زیباییها است چراکه این دین مقدس از منبع کمال و جمال مطلق منشاء گرفته است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه معنی دیگر هنر، زیبایی آفرینی انسان است، گفت: قیمت هر انسانی به میزان کار هنرمندانه و زیبای اوست.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:45 PM | نویسنده : قاسمعلی

قزوین- خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت قزوین گفت: حمایت از تولید داخلی و مصرف کالاهای ایرانی موجب افزایش ثروت ملی و تقویت قدرت اقتصادی کشور می شود.

حجت الاسلام عابدینی عبدالکریم عابدینی در خطبه های نماز جمعه این هفته قزوین با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت:  مصرف کالای ایرانی موجب تثبیت اشتغال و تقویت ثروت ملی می شود و باید امسال با جدیت این شعار رهبری را محقق کنیم.

امام جمعه موقت قزوین افزود: با حمایت از تولید و سرمایه های داخلی ضمن تقویت روحیه خودباوری و افزایش اعتماد به نفس زمینه توزیع عادلانه ثروت در کشور هم فراهم می شود.

وی یادآور شد: تولید کنندگان هم باید با حمایت مسئولان ضمن حل مشکلات واحدهای خود نسبت به تولید محصولات مرغوب و کیفی با قیمت مناسب اقدام کنند تا مردم هم رغبت بیشتری به مصرف کالاهای ایرانی پیدا  کنند.

حجت الاسلام عابدینی  تصریح کرد: اگر بتوانیم شعار امسال را محقق کنیم می توانیم امیدوار باشیم فقر و محرومیت نیز در کشور تا حد قابل توجهی کاهش یابد.

مذاکره با آمریکا به صلاح کشور نیست

امام جمعه موقت قزوین در ادامه خطبه های نماز به سیاست های استکباری آمریکا اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی که آمریکا تمایل خود را به مذاکره ابراز کرده باید هوشیار باشیم و به این سرکردگی استکبار اعتماد نکنیم زیرا آمریکا در سه دهه گذشته نیت پلید خود را به خوبی نشان داده است.

وی بیان کرد: ایران اسلامی در سه مرحله آمریکا را امتحان کرده و با اهداف استکباری و خصمانه این دشمن غربی آشنایی دارد ومی داند امروز هم این کشور بدنبال منافع خود در ایران است.

عابدینی اظهار داشت: آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست زیرا در دورن انقلاب ، جنگ تحمیلی  در سالهای اخیر با تحریم های اقتصادی اهداف شوم خود را برای ضربه زدن به ایران اسلامی بروز داده و در شرایط کنونی هم بدنبال به اهتزاز درآمدن پرچم خود در کشورهای منطقه است لذا مذاکره با این کشور به صلاح ما نیست.

امام جمعه موقت قزوین همچنین گفت: امروز پرچم اقتدار و عزت در دست ایران است و به هیچ عنوان این اقتدار را با مذاکره با آمریکا از دست نخواهیم داد.

حجت الاسلام عابدینی گفت: هر کس به سمت آمریکا برود محکوم به شکست و سقوط است.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:45 PM | نویسنده : قاسمعلی

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت گفت: تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی با حمایت بیشتر از تولیدات کشاورزی محقق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله زین العابدین قربانی در خطبه های این هفته نماز جمعه رشت اظهارداشت: تولید ملی در بخش کشاورزی با استفاده از همه ظرفیتها و همچنین بکارگیری راهکارهای جدید و جذب سرمایه گذاری امکان پذیر است.

وی اظهارداشت: با توجه به سرمایه های ملی و توانمندیهای موجود در کشور، سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " نامگذاری شده است.

خطیب جمعه رشت نامگذاری سال جدید را موهبتی برای مردم برشمرد و خواستار تلاش بیش از پیش تمامی مسئولان و مردم  برای سربلندی کشور ایران شد.

وی همچنین با اشاره به روز 29 فروردین ماه روز ارتش افزود: ارتش ایران به برکت انقلاب و نظام اسلامی ازیک نیروی وابسته و دست نشانده در دوره طاغوت به یک ارتش ولایی، اعتقادی و مستقل تبدیل شده است.

آیت الله قربانی اظهارداشت: ایران امروز به یمن داشتن نیروهای مقتدر و معتقد ولایی چون ارتش، سپاه و بسیج از هیچ نیروی واهمه ندارد و از دستاوردهای انقلاب خود درمقابل تمام هجمه ها صیانت خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به رواج برخی منکرات در مجالس عروسی اظهار امیدواری کرد: با فرهنگ ‌سازی مناسب اقدامات عملی در این زمینه انجام شود چرا که این گونه رفتارها به یقین شایسته یک جامعه اسلامی نیست.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:45 PM | نویسنده : قاسمعلی

بجنورد - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت بجنورد گفت: مسئولان باید تلاش کنند تا واردات بی رویه کالاهای خارجی به کشور متوقف شود.

 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدتقی احمدی خرم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مرکز خراسان شمالی که در محل مصلی امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد با اشاره به شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی خطاب به مدیران و مسئولین دولتی گفت: مسئولان مربوطه از واردات بی رویه کالاهای خارجی خودداری کنند.

وی با بیان اینکه شعار سال جاری نیز همانند سال‌های گذشته در راستای بهبود اوضاع اقتصادی مردم است تصریح کرد: تمامی مردم باید ضمن شناخت نقش و جایگاه خود در تحقق این شعار، حمایت از تولید داخلی را در زندگی شخصی خود بکار گیرند.

خطیب نماز جمعه بجنورد یکی از روش‌های حمایت از تولید داخلی را عدم خرید و مصرف محصولات خارجی عنوان کرد و افزود: تا وقتی که یک محصول، مشابه داخلی داشته باشد مصرف نمونه خارجی؛ اگرچه با کیفیت بهتر، جایز نیست.

وی با تاکید بر اینکه شعار سال جاری زمینه ساز تقویت بیش از پیش وحدت ملی جامعه است اظهار داشت: مسئولین و مردم همگام با یکدیگر در جهت تحقق و به ثمر رساندن این تدبیر رهبری حرکت کنند.

حجت الاسلام احمدی خرم مدیران دستگاه‌ها را به حمایت بیشتر از تولیدکنندگان و متقاضیان فعالیت‌های تولیدی تاکید کرد و افزود: مدیران با کاهش بروکراسی اداری و قوانین دست و پاگیر، شرایط را برای فعالیت واحدهای تولیدی تسهیل کنند.

وی تقویت و احیای روحیه خودباوری را برای نیل به این هدف بزرگ ضروری دانست و افزود: تفکر «ما نمی‌توانیم» مربوط به رژیم‌های فاسد گذشته بوده که خوشبختانه در حال حاضر تفکر «خواستن و توانستن» جایگزین آن شده است.

امام جمعه موقت بجنورد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 29 فروردین و روز ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک این روز به تمامی مردم و نیروهای ارتشی کشور بیان کرد: نیروهای مسلح کشور با قدرت و صلابت برای پاسداری از نظام آمادگی کامل دارند.

وی با مقایسه ارتش و نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران با ارتش سایر کشورهای دنیا تاکید کرد: آنچه سبب برتری ارتش ایران نسبت به سایر کشورها می‌شود تفکر دینی و اعتقاد راسخ الهی است.

حجت الاسلام احمدی خرم با اشاره به پیشرفت‌های حاصله در تجهیزات نظامی کشور در طی سالیان پس از پیروزی انقلاب افزود: درست است که در این مدت تجهیزات نظامی دشمنان کشور نیز پیشرفت داشته است اما آنچه ارتش ما را با آن‌ها متفاوت می‌کند ایمان الهی و جهاد فی سبیل الله است.

وی در پایان با اشاره به ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: در این ایام مردم با ایمان جامعه اسلامی، حرمت سوگواری دخت مکرم نبی اسلام (ص) را حفظ کنند.



نظرات 0

استان تهران – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: مقدمات برگزاری همایش "تولید ملی" در این واحد دانشگاهی در حال تدوین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین حیدری افزود: در بعضی سالها به جای تألیف کتاب، مقالاتی در همایشها ارائه شده است و سال گذشته همایش جهاد اقتصادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد و مقدمات همایش "تولید ملی" در این واحد دانشگاهی در حال تدوین است.

آغاز دوره های آموزشی در مؤسسات قرآنی شمال شرق تهران

مراکز و مؤسسات قرآنی وابسته به تبلیغات اسلامی شمال شرق تهران فعالیت قرآنی خود را در راستای توسعه فرهنگ قرآنی و تلاش برای انس بیشتر با قرآن و ارتقای سطح آموزش عمومی قرآن در سال جدید آغاز کردند.

تعداد 35 مؤسسه قرآنی در سطح مناطق شمال شرق تهران مشغول به برگزاری دوره های مختلف قرآنی هستند .

کلاسهای آموزشی مؤسسات از 20 فروردین ‌ماه جاری آغاز شده و طول مدت هر دوره سه ماه است.

کلاسهای حفظ، قرائت، ترجمه، تفسیر و مفاهیم، تدبر در قرآن، صرف و نحو، مکالمه عربی، احکام از جمله کلاس ‌های آموزشی است.

علاقه ‌مندان می‌توانند برای ثبت ‌نام در این دوره های آموزشی با شماره تلفنهای 77604949،77506867 در ساعات اداری تماس حاصل کنند.

جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز در پیشوا برگزار شد

فرماندار شهرستان پیشوا در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز گفت: اقدامات پیشگیرانه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی است.

بهرام ستاری افزود: باید با فرهنگ سازی مناسب و تبلیغات هوشمندانه به دنبال ارتقای سطح آگاهی مردم در خصوص تقبیح قاچاق و ترغیب به استفاده از کالای تولید داخلی باشیم.

وی در از قاچاق کالا بعنوان اقتصاد سیاه نام برد و گفت: قاچاق کالا بخشی از اقتصاد کشور است که با هدف سودآوری از سوی عوامل بازرگانی غیرقانونی انجام می شود.

این مسئول از تمام دستگاههای مسئول خواست تمام توان خود را مصروف مبارزه بی امان با پدیده قاچاق نمایند.

درخشش کاتاروهای تهرانی برای راهیابی به اردوی تیم ملی

سومین مرحله انتخابی تیم ملی کاتا برای حضور در مسابقات آسیایی ازبکستان روز گذشته در سالن شهید کبکانیان برگزار شد که سهم کاتاروهای تهرانی برای حضور در اردوی تیم ملی چشمگیر بود.

در رقابتهای کاتا انفرادی نوجوانان محمد مهدی امامی از تهران با کسب 5.104 امتیاز اول شد.

همچنین در رده جوانان امیرعلی زنجانی به مقام اول دست یافت.

در کاتا انفرادی بزرگسالان، داود شاهچراغی و فرید حقیقی به صورت مشترک برترین کاتاروهای این بخش شدند.

تیم توابع تهران متشکل از امیر یاری، جمشید حسینی و میلاد خداشناس پس از آذربایجان شرقی در جایگاه دوم قرار گرفتند.

مرحله اول اردوی تیم ملی کاتا، از 30 فروردین تا سوم اردیبهشت ماه با شرکت کاتاروهای منتخب سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کاتاروهای کشورمان برای حضور در مسابقات آسیایی، 24 تیرماه به ازبکستان اعزام خواهند شد.



نظرات 0

اراک- خبرگزاری مهر: مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت:سازمان دامپزشکی دو هدف ارتقا بهداشت عمومی و کمک به اقتصاد ملی را دنبال می کند.

سید سعید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی سازمان جهانی سلامت به نام سالمندی و سلامت و هفته سلامت در نظر داشتن سلامتی افراد جامعه بخصوص سالمندان از مهمترین مسائل قابل توجه برای رسیدن به توسعه پایدار است.

حسینی افزود:تضمین سلامت و امنیت غذای افراد جامعه مقوله جدایی ناپذیر از بحث سلامت جامعه است که بر عهده سازمان دامپزشکی است.

وی افزود: همانطور که میدانیم پروتئین به ویژه پروتئین با منشا دامی از منابع اصلی غذای مردم می باشد و دامپزشکی در تامین و تضمین کیفیت و سلامت دام نقش اساسی و مهمی دارد.

حسینی اظهارداشت: این نقش با نظارت بر مراکز پرورش دام وطیور، مراکز تولید و استحصال مثل کشتارگاه و هم چنین مراکز نگهداری و توزیع صورت می گیرد.

وی افزود: همکاران ما با بازرسی و نظارت طبق مقررات و ضوابط با استفاده از کارشناسان مجرب و بهره گیری از امکانات آزمایشگاهی به شکل ویژه وظیفه بهداشت و پیشگیری از بیماری مشترک انسان و دام را دارند زیرا همانطور که می دانیم 49 درصد از بیماری های خطرناک انسان منشا دام یا تولیدات دامی دارند.

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: اعتبارات بخش دامپزشکی هرچقدربیشتر باشد به نفع سلامت جامعه است چون این اعتبار نقش پیشگیری را دارد و همانطور که می دانیم پیشگیری آسان تر و ارزان تر از درمان است.

وی افزود: با توجه به نامگذاری امسال به نام تولید ملی و حمایت ازآن دامپزشکی نیز تمام سیاست های خود را در راستای  جلوگیری از ضایعات دامی و هدر رفتن منابع که از سیاست های همیشگی این سازمان است پیش می برد، این اقدامات قطعا در  تولیدات دامی بیشتر و  کم کردن  وابستگی در این بخش نقش بسزایی دارد.



نظرات 0

دکتر حداد عادل گفت: مشکل ما این است که در حوزه فرهنگ تولید ملی کم داریم که در صنعت هم به تولید غیر ملی می‌پردازیم. اهالی فرهنگ باید خود را مسئول و مخاطب اصلی پیام رهبری بدانند. باید آنچه تولید می‌کنند، ملی، بومی و مستقل باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم قدردانی از سازندگان بهترین  برنامه‌های نوروز 91، 23 فروردین‌ماه با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، علی دارابی معاونت سیما، مدیران شبکه‌های مختلف تلویزیون و برنامه‌سازان برتر در تالار عطار سالن همایش‌های سازمان صداوسیما برگزار شد.

 در این مراسم حداد عادل در سخنانی گفت: مقام معظم رهبری سال ۹۱ را سال تولید ملی نامیدند اما اذهان عمومی تولید ملی را به تولید کالا و مواد مصرفی وصل می‌کنند ولی ضرورت ندارد که این تولید فقط معطوف در صنعت باشد.

وی ادامه داد: باید بدانیم که تولید ملی به عرصه فرهنگ هم مربوط می‌شود. مشکل ما این است که در حوزه فرهنگ تولید ملی کم داریم که در صنعت هم به تولید غیر ملی می‌پردازیم. اهالی فرهنگ باید خود را مسئول و مخاطب اصلی پیام رهبری بدانند. باید آنچه تولید می‌کنند، ملی، بومی و مستقل باشد.
 
حداد عادل افزود: اهل هنر می‌توانند با کار اصیل، ایرانی و اسلامی خود تولید ملی داشته باشند و برنامه‌های صداوسیما مصداق بارز تولید ملی است. برنامه‌های نوروزی گل برنامه‌های سال است و مثل مسابقات جهانی، سالانه مردم منتظرند تلویزیون با همه توانش در ایام نوروز ظاهر شود.
 
وی در ادامه خطاب به برنامه‌سازان تلویزیون گفت: شما برنامه‌سازان و تلویزیونی‌ها خودتان مردم را عادت داده‌اید که انتظار بهترین و بیشترین را داشته باشند. برنامه‌های نوروز باید شادی آفرین، سرگرم کننده، غیرمبتذل و مفید باشد. با توجه به اینکه من با تلویزیون آشنایی دارم، می‌دانم که تهیه برنامه با این ویژگی‌ها و خصوصیات آسان نیست. اما تلویزیون به عنوان بزرگترین دستگاه مولد فرهنگ در کشور به خوبی جوان‌ها و بچه‌ها را مشغول کرد. البته عده‌ای هم هستند که شما هرچه بسازید باز هم حرف خودشان را می‌زنند.
 
وی افزود: شما تلاش کنید تا توده مردم را راضی کنید، تلویزیون توده مردم را همراه خود کردید و همین همراهی و رضایت نمره قبولی است که مردم به شما دادند.
 
حداد عادل در ادامه به سریال "چک برگشتی" اشاره کرد و گفت: این سریال تقریبا شبیه به پایتخت در سال گذشته هوشمندانه بود. با توجه به موضوع تبلیغ انتخابات که هنوز خیلی از آن فاصله نگرفته بودند و فراموش نکرده بودند، سریال ساخته شد و این موضوع را نقد کرد.
 
وی عنوان کرد: به عنوان مثال برای بنده که برای چهارمین بار است که مجلس آمده‌ام و در متن کار بوده‌ام، این موضوع کاملا مفهوم داشت. من بیننده سریال بودم و در آن بسیار دقت کردم. سوالم هم این بود که بعد از عید سر و صدای نمایندگان مجلس در می‌آید؟ یا خیر. اما نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه استقبال هم کردند. به خاطر اینکه سریال هوشمندانه ساخته شده و بی‌خاصیت نبود.
 
حداد عادل ادامه داد: این سریال از همان ابتدا که در تیتراژ کلمه بر "چک برگشتی" برعکس نوشته شده بود، شوخی با ظرافتی داشت تا پایان که از موسیقی بسیار لطیف و دلنشینی بهره‌ می‌برد. ضمن اینکه سریال ترکیبی از طنز و داستان و سیاست و مسائل روز بود که هرکسی به هرکدام از آنها علاقه‌مند بود، به تماشایش می‌نشست. چک برگشتی به نوعی آموزش برای دور دومی‌های مجلس نیز بود و در حقیقت کار آینه را کرد. حسن و عیب را با هم نشان داد.
 
وی در پایان سخنان خود گفت: من دقت کردم که سریال چطور تمام می‌شود، وقتی که کاندیدای داستان‌، راه را برای یک خانم باز کرد، بسیار عالی بود و راه را برای حضور زنان در اجتماع باز گذاشت.

اسامی برنامه‌های برگزیده و عوامل آنها عبارتند از: 

- برنامه‌های معارفی: از بین برنامه های معارفی پخش شده از شبکه‌های سیما برنامه "اینک بهار" شورای معارف سیما به عنوان برترین برنامه  انتخاب شد. همچنین از هادی پورحامدی تهیه کننده برنامه تجلیل شد.
 
- راهیان نور: در این بخش ضمن تقدیر از کلیه شبکه‌ها که در خصوص ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و راهیان نور تولیدات مناسبی داشته‌اند، به ویژه شبکه‌ یک و شبکه سه، مشترکاً از برنامه راهیان نور شبکه 2 و شبکه قرآن تقدیر شد. همچنین از خورشیدی‌فر تهیه کننده، کارگردان و نویسنده برنامه راهیان نور شبکه دو و مسچیان تهیه‌کننده برنامه راهیان نور شبکه قرآن و معارف قدردانی شد.
 
- برنامه ترکیبی:با تقدیر از برنامه "خانومی که شما باشی" شبکه دو، مشترکاً از برنامه‌های "سین مثل سریال" شبکه یک و برنامه "رادیو هفت" شبکه آموزش قدردانی شد. همچنین از سیده محبوبه قاضی میرسعید تهیه کننده برنامه "سین مثل سریال" شبکه یک سیما و آقایان صوفی تهیه کننده، ضابطیان تهیه کننده، کارگردان و مجری و مارال دوستی سرپرست نویسندگان برنامه "رادیو هفت" از شبکه آموزش سیما تقدیر شد.
 
- مسابقه‌های تلویزیونی: در این بخش با تقدیر از مسابقه "از کی بپرسم" شبکه تهران، مشترکاً جایزه این بخش به مسابقه زوج برتر شبکه آموزش و مسابقه برای هم شبکه 3 اهدا شد. همچنین از حسین باقری تاد تهیه کننده، درخشان نویسنده و اسرافیل علمداری مدیر گروه طرح و برنامه شبکه آموزش و از حسین فردرو و سیدسجاد حسینی تهیه‌کنندگان، خانم دِوِلُو کارگردان برنامه و مسعود روشن پژوه مجری تقدیر شد.
 
- مدیران و تلاشگران ایجاد فضای نوروزی در سیما:با تشکر از رئیس مرکز سیمافیلم (حسن اسلامی‌مهر) و همچنین رئیس شورای فیلم سیما، کرمی که تلاش کردند برای نخستین بار حجم فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی ایرانی سیما در نوروز افزایش یابد، ضمن تشکر از اعضای شورای فیلم سیما و تأمین برنامه‌ شبکه‌ها، از غلامرضا رمضانی، مدیرکل تأمین برنامه خارجی و رسانه بین‌الملل و کامبیز اخوان صفا، مدیر تأمین برنامه شبکه یک و علیرضا نیک اندیش مدیر تأمین برنامه شبکه تهران تقدیر شد.
 
همچنین از رضا مصداقی مدیر پخش شبکه‌ یک، یدالله سلطانیان مدیر پخش شبکه دو و احسان شیعه مدیر پخش شبکه سه ، امیرمحمدی مدیر روابط عمومی معاونت سیما و بیژن مقدم مدیر مسئول روزنامه جام جم و مهدی فضایلی مدیرعامل انتشارات سروش، تقدیر و تشکر ‌شد.
 
- طنز آیتمی: در این بخش با تقدیر از برنامه‌های کسی خوابه شبکه یک و کارت زرد شبکه تهران، مشترکاً برنامه‌های خنده بازار شبکه سه و "لبخند بدون لهجه" شبکه یک به دلایل زیر انتخاب و تقدیر شد: همچنین از فرید شب‌خیز تهیه کننده، علی شب خیز کارگردان تلویزیونی، شهاب عباسی کارگردان هنری، غلامرضا هاشم‌زاده سرپرست نویسندگان طنز خنده بازار و شریعت پناهی مدیر گروه اجتماعی شبکه سه، محمدرضا حیدری تهیه‌کننده و کارگردان و سیدعلی موسویان نویسنده مجموعه "لبخند بدون لهجه" و رحمان فغان اوغانی مدیر گروه اجتماعی شبکه یک تقدیر شد.
 
- پویانمایی: در این بخش با تشکر از برنامه "شکرستان"، برنامه "حاتم و حاکم" تقدیر شد وجایزه این بخش از صمد غلام‌زاده نویسنده و کارگردان و مهدی هدایتی سرپرست انیماتور و فهیمه کیوان اهدا شد.
 
- کودک و نوجوان: با تقدیر از برنامه‌های کودک و خردسال و نوجوان همه شبکه‌های سیما، از برنامه‌ "کلاه قرمزی" تقدیر به عمل آمد. همچنین از حمید مدرسی تهیه کننده، ایرج طهماسب مجری و کارگردان، حمید جبلی نویسنده و گوینده عروسک و محمدرضا هدایتی گوینده عروسک تقدیر شد.
 
همچنین از برنامه فیتیله نوروزی قدردانی شد و از مسلم گلی، علی فروتن و محمد مسلمی مجری و بازیگران برنامه فیتیله نوروزی تقدیر به عمل آمد.
 
- مستند: با تأکید بر ضرورت توجه بیش از پیش به تولید مستند نوروزی و تقدیراز شبکه‌های یک، دو و سه برای تهیه و پخش مستندهای جذاب و زیبا و تقدیر ازمستندهای 70+، بهار جاودان، برنامه مستند عروسی اقوام شبکه مستند تقدیر شد وجایزه این بخش به مجلسی تهیه کننده این برنامه رسید.
 
- برنامه‌های تحویل سال: ضمن تشکر از همه شبکه‌های سیما برای تهیه و پخش ویژه برنامه‌های تحویل سال، از بین برنامه‌های تحویل سال، مشترکاً ویژه برنامه‌های تحویل سال شبکه 4 "باد صبا"، ویژه برنامه تحویل سال شبکه 2، تقدیر شد. همچنین جوایز این بخش به علی ملکی و محمد فواد صفاریان‌پور تهیه‌کنندگان، محمدمهدی صفاریان‌پور کارگردان، سیدمهدی میرباقری طراح دکور و سرکار خانم شیوا علی محمدی نویسنده برنامه "بادصبا" و شهرام کجوری مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما، محمد پیوندی و حامد میرفتاحی کارگردان، محمد صالح علا نویسنده، مهدی هاشمی طراح دکور و آزاده نامداری نویسنده و مجری ویژه برنامه تحویل سال شبکه دوسیما و سعید اشناب مدیر گروه اجتماعی شبکه دو سیما اهدا شد.
 
- مجریان: از میان مجریان شایسته حاضر در برنامه‌های نوروزی سیما 5 مجری برگزیده انتخاب شدند. احسان علیخانی، فرزاد حسنی، بهروز رضوی، رشید کاکاوند و اقبال واحدی.
 
- مجموعه نمایشی: با تشکر از همه دست اندرکاران تولید سریال شبکه ها که بیش از 10 سریال را برای نوروز 91 آماده پخش کردند. جایزه این بخش به مجموعه "چک برگشتی" اهدا شد و از  سیروس مقدم کارگردان، سروش صحت و ایمان صفایی نویسنده، محسن تنابنده مجری طرح و الهام غفوری تهیه کننده، امیر جعفری، هومن برق نورد، هدایت هاشمی و ریما رامین‌فر و بهاره رهنما تقدیر شد.



نظرات 0
تاريخ : جمعه 25 فروردین 1391  | 11:45 PM | نویسنده : قاسمعلی

کرمان - خبرگزاری مهر: نماینده زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اقتصاد کشور را مدیریت کنیم که لازمه آن حمایت از تولید ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امیری خامکانی عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان کرمان که با حضور نمایندگان منتخب نهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه روز به روز عرصه تهدیدها و تحریم ها علیه کشور تنگ تر می شود، اظهار داشت: اگرچه با تدابیر صورت گرفته، اثرات این تحریمها کم می شود اما طبیعی است برخی هزینه ها افزایش یابد.

وی بیان داشت: هر کس به سهم خود باید این مسئله را مدیریت کند.

امیری با بیان اینکه چالشهای اقتصادی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، غیرقابل انکار است، افزود: باید اقتصاد کشور را مدیریت کنیم که لازمه آن حمایت از تولید ملی است.

نماینده کنونی و منتخب زرند و کوهبنان در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: باید موانع موجود برای رونق تولید ملی را شناسایی و برای حل آن اقدام کنیم.

وی ادامه داد: باید نگاه توسعه ای، تولیدی و اشتغالزایی به استان کرمان داشته باشیم.



نظرات 0

کرمان – خبرگزاری مهر: استاندار کرمان گفت: نمایندگان مجلس برای حذف قوانین دست و پاگیر به خصوص در زمینه تولید تمام همت خود را به کار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار عصر پنج شنبه در دومین جلسه شورای اداری استان کرمان در سال جاری  که با حضور نمایندگان منتخب نهمین مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، ضمن ارائه عملکردی از فعالیت های دو ساله خود در کرمان، به انتخابات اسفندماه اشاره کرد و  اظهار داشت: انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با مشارکت 70 درصدی در استان کرمان، بسیار پرشور و در فضایی آرام برگزار شد.

وی افزود: انتخابات دوازدهم اسفند ماه در سه محور قانون مداری، حضور گسترده مردم و اخلاق مداری پیگیری شد.

استاندار کرمان ادامه داد: این انتخابات بدون کمترین حاشیه ای انجام و صحت همه حوزه های انتخابیه نیز توسط شورای نگهبان تایید شد.

نجار اظهار داشت: خوشبختانه نمایندگان این دوره مجلس از انسجام فکری بیشتری برخوردار هستند که امیدواریم با وحدت در جهت پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور که نظر دولت هم هست، اقدام شود.

وی با بیان اینکه نمایندگان کنونی مجلس نیز همگی با درایت و صاحب اندیشه و فکر بودند، اظهار داشت: همکاری بین دستگاههای استان کرمان و نمایندگان در حد بسیار مطلوبی بود.

وی در ادامه سخنان خود، به برخی خواسته های استان کرمان از نمایندگان منتخب مجلس نهم اشاره کرد و بیان داشت: از نمایندگان می خواهیم تا قوانین دست و پاگیر موجود به خصوص در زمینه تولید را حذف و تمام تلاش خود را به کار گیرند تا سرمایه گذاری به سمت تولید هدایت شود.

استاندار کرمان افزود: همچنین از نمایندگان می خواهیم تا برای تامین بودجه استان کرمان از دستگاههای ملی تلاش کنند.

وی بر پیگیری جدی نمایندگان مجلس برای انتقال آب به استان کرمان نیز تاکید کرد و بیان داشت: همچنین نمایندگان باید تنگناها و مشکلات دستگاههای اجرایی را مد نظر داشته باشند.

استاندار کرمان از کلیه دستگاههای اجرای نیز خواست تا اطلاعات صحیح و دقیق در اختیار نمایندگان قرار دهند.

وی با تاکید بر نگاه فرابخشی به استان کرمان گفت: یکی از مسایل مهمی که در رفسنجان در حال پیگیری است، راه اندازی شهرک پسته است که کلیه مشکلات و مسایل پسته در آن محل مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: از نمایندگان مجلس تقاضا داریم برای راه اندازی بورس پسته رفسنجان اقدامات و پیگیری های لازم را انجام دهند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان از راه اندازی شهرک خرما در شهرستان بم نیز خبر داد.

وی در ادامه به برخی اقدامات انجام شده در زمان مدیریت خود در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در زمینه برقراری امنیت که وظیفه نظام و مطالبه جدی مردم است اقداماتی انجام شده که در نتیجه آن در مجموع دو سال اخیر،  54 درصد امنیت در کرمان افزایش یافته است.

نجار ایجاد بستری آرام برای کار و تلاش همراه با حفظ کرامت انسانی را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت عنوان کرد و اظهار داشت: رویکرد اصلی ما به کار گیری نیروهای جوان و کارآمد در بخشهای مختلف استان کرمان بوده است.

وی گفت: نیروهای جوان قطعا در انجام وظایفی که به آنها محول می شود، دچار اشتباه می شوند، اما این مسئله امری طبیعی بوده که حتی در مورد خود ما نیز اتفاق افتاده است.

استاندار کرمان گسترش معنویت و اخلاق در جامعه، پیگیری جدی مصوبات سفر مقام معظم رهبری و هیات دولت به کرمان، اجرای طرح مسکن مهر، ایجاد 115 هزار فرصت شغلی، بازسازی مناطق زلزله زده و سیل زده، توجه به راهها و مسیرهای استان کرمان را نیز از دیگر اقدامات انجام شده در زمان مدیریت وی در استان کرمان برشمرد و گفت: همچنین توجه لازم و جدی به بخش کشاورزی به خصوص مدیریت آب در استان کرمان شده است.

وی ملاقات عمومی و ارتباط تنگاتنگ با مردم، توزیع اعتبارات بر اساس شاخص های تعیین شده، تسهیل در سرمایه گذاری، استفاده از همه ظرفیتهای استان به خصوص در بحث گردشگری، توجه به حوزه صادرات محصولات کشاورزی، راه اندازی مراکز ترک اعتیاد اجباری و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها نیز از جمله دیگر این اقدامات برشمرد.

استاندار کرمان یادآور شد: امسال نیز تلاش ما برای کاهش بروکراسی اداری است که از نمایندگان می خواهیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.



نظرات 0

تعداد کل صفحات : 167 :: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >