کشف عظیمترین جسم جهان با وسعت پنج میلیارد سال نوری کشف عظیمترین جسم جهان با وسعت پنج میلیارد سال نوری منجمان امریکایی-مجارستانی به رهبری پروفسور «لوجوز بالز» از رصدخانه Konkoly در بوداپست، آن چه را که عظیمترین جسم جهان قابلمشاهده یعنی حلقهای متشکل از 9 انفجار پرتو گاما و کهکشانهاست، کشف کردهاند. به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از سایت ساینسدیلی، انفجارات پرتوی گاما (GRBs) درخشانترین رخدادها در جهان هستند و ظرف معدود ثانیههایی همان میزان انرژی را آزاد میکنند که خورشید ظرف 10 میلیارد سال عمرش آزاد میکند. ادامه مطلب چهارشنبه 14 مرداد 1394 .:. 2:19 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
آزمایش هدست واقعیت مجازی برای فضانوردان آزمایش هدست واقعیت مجازی برای فضانوردان هدست واقعیت مجازی HoloLens متعلق به شرکت مایکروسافت نمایشی مجازی از دنیای واقعی ارائه میدهد و روزی برای کمک به فضانوردان عازم فضا خواهد شد. به گزارش سرویس فناوری ایسنا خدمه زیرآب ماموریت NEEMO 20 هماکنون در حال آزمایش این سامانه در طول اقامتشان هستند و این آزمایش از 20 جولای شروع شده است. ادامه مطلب چهارشنبه 14 مرداد 1394 .:. 2:16 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
هزینه فتح ماه برای نخستین بار چه قدر بود؟ هزینه فتح ماه برای نخستین بار چه قدر بود؟ باز آلدرین در مطلبی بر روی توئیتر اعلام کرد که دولت آمریکا برای سفر تاریخیاش به ماه و بازگشت به زمین در سال 1969 از وی مبلغ 33.31 دلار بابت هزینههای سفر دریافت کرده بود. به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از گاردین، باز آلدرین که دومین انسانی است که بر ماه پا گذاشته، در توئیتر خود تصاویری از هزینهها و گمرکات این سفر را ارائه کرده است. ادامه مطلب چهارشنبه 14 مرداد 1394 .:. 2:11 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
ارسال باکتریها به فضا برای بررسی شانس بقا در خارج زمین ارسال باکتریها به فضا برای بررسی شانس بقا در خارج زمین دانشمندان سازمان فضایی اروپا، نخستین نمونه از باکتریهای زمینی برای شناسایی شانس زنده ماندن انواع مختلف حیات را در سال گذشته به فضا ارسال کردند. به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، نخستین محموله حاوی میکروارگانیسمهای زمینی مثل میکروب کامبوچا - مخمر تولید ماءالشعیر - و برخی دیگر از گونههای قدیمی زمین در سال گذشته به فضا ارسال شده بود که اکنون نتیجه اولیه این مطالعات به زمین رسیده است. ادامه مطلب چهارشنبه 14 مرداد 1394 .:. 2:10 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
انسان تا 20 سال دیگر در ماه زندگی خواهد کرد انسان تا 20 سال دیگر در ماه زندگی خواهد کرد تحقیقات جدید حاکی از آن است که ناسا میتواند طی پنج تا هفت سال آینده انسانها را در ماه فرود آورده و 10 تا 20 سال بعد، یک پایگاه دائمی را روی این قمر بسازد. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، تحقیقات انجام شده توسط شرکت NexGen Space LLC که تا حدی توسط ناسا تامین مالی میشود، به نمایش یک نقشه دقیق از زمان و چگونگی برداشتن گامهای بعدی برای فرود در ماه پرداخته است. ادامه مطلب چهارشنبه 14 مرداد 1394 .:. 2:08 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
عبور یک بادام زمینی فضایی از نزدیکی زمین عبور یک بادام زمینی فضایی از نزدیکی زمین دانشمندان ناسا سیارکی به شکل بادامزمینی را شکار کردند که دوم مرداد از نزدیکی زمین عبور کرد. به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از ناسا، بار دیگری که یک سیارک تا این اندازه به زمین نزدیک خواهد شد، سال 2054 اعلام شده است. سیارک 1999 JD6 دارای دو لوب است که به یکدیگر متصل شدهاند. ادامه مطلب دوشنبه 12 مرداد 1394 .:. 3:07 PM .:. امیرحسین نظرات (0)
رصد لحظات پایانی یک ستاره در حال مرگ رصد لحظات پایانی یک ستاره در حال مرگ تلسکوپ فضایی هابل واپسین لحظات مرگ یک ستاره را به ثبت رسانده است. به گزارش سرویس علمی ایسنا فرآیند مرگ این ستاره در مقیاسهای کیهانی بسیار کوتاه است اما در مقیاسهای زمینی دهها هزار سال طول میکشد. این ستاره در سحابی سیارهای موسوم به NGC 6565 واقع شده است؛ این سحابی ابری از گاز است که پس از این که بادهای قوی ستارهای لایههای بیرونی ستاره را به درون فضا بسط دادند، ساطع شد. ادامه مطلب دوشنبه 12 مرداد 1394 .:. 3:05 PM .:. امیرحسین نظرات (0)