مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

محمد امتی

محمد امتی

 

نام پدر: شکرالله تاریخ تولد: 1329/12/21
محل تولد: ایران - خوزستان - اهواز تاریخ شهادت: 1364/04/10
محل شهادت: اهواز طول مدت حیات: 35 سال
مزار شهید: گلزارشهدای اهواز-خوزستان


 

زندگینامه

محمد در روز بیست و یکم اسفند ماه سال 1329 در اهواز متولد شد. وی از همان دوران کودکی به لحاظ جسمی بسیار توانا و پرتحرک بود و به ورزش های مختلف از جمله دومیدانی، فوتبال و والیبال علاقه خاصی داشت. در دوران تحصیل در دبیرستان جذب تیم تاج (استقلال) شد و به دلیل استعداد ذاتی که داشت به عضویت دائم تیم تاج اهواز درآمد و در مسابقات زیادی در داخل کشور و حتی خارج از کشور شرکت کرد. یک بار برای مسابقات به عربستان رفت و دولت عربستان آنان را به شهر مکه و زیارت بیت الله الحرام برد. 
سال 1346 پدرش را از دست داد و به ناچار مجبور شد فعالیت اقتصادی خود را که از کودکی به آن مشغول بود بیشتر کند. با اوج گیری انقلاب به خیل خروشان یاران امام(ره) پیوست. در اوایل پیروزی انقلاب به استخدام شرکت فولاد درآمد. وی یکی از چهره های بسیار فعال شرکت فولاد خوزستان بود. عضو انجمن اسلامی و هم چنین مسئول شورای سرپرستی تعمیرگاه فولاد خوزستان در آغاز جنگ نیز محسوب می شد. 
سال 1358 ازدواج کرد و صاحب 3 فرزند شد. در جریان جنگ تحمیلی چند مرتبه به جبهه اعزام شد و در عملیات بیت المقدس حماسه آفرید. 
امتی سرانجام روز دوشنبه مورخ 10 تیر ماه سال 1364 هنگامی که خانه را به قصد محل کار ترک گفت در مقابل منزلش در اهواز توسط دو تن از منافقین بر اثر اصابت 9 گلوله در سن 35 سالگی به شهادت رسید و در گلزار شهدای اهواز به خاک سپرده شد.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب ترکش خورشید(شناخت نامه شهدای شرکت فولاد خوزستان)، صفحه:34، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

محمدحسین الله داد

محمدحسین الله داد

 

نام پدر: محمدیوسف تاریخ تولد: 1340/03/05
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1360/07/03
محل شهادت: بزرگراه آیت الله کاشانی طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: امامزاده کابل حسین-کن-تهران


 

زندگینامه

در پنجم خرداد 1340، مقارن با قیام خونبار 15 خرداد در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. امام امت در همان دوران به ماموران خود فروخته شاه فرموده بودند " یاران من امروز در گهواره ها خوابیده اند " و مقدر بود تا همین نوزادان سال ها بعد در قیامی شکوهمند و تاریخ ساز به رهبری امام خمینی بساط جور و ستم را در هم ریزند و پرچم اسلام را بر قله رفیع پیروزی باهتزار درآورند.
شهید محمدحسین الله داد در زمره همین یاران امام بود. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را تا سال چهارم دبیرستان با موفقیت پشت سر نهاد و در همین دوران ضمن آشنایی با مسائل مذهبی، تعهدی راسخ نسبت به اسلام پیدا نمود. نوجوانی خوش رو و خوش اخلاق بود و کمتر کسی از او رنجیدگی به دل می گرفت. با وجود کمی سن و سال برای فقرا دل می سوزاند و با تهیه لیستی از مستمندان محل در مواقع مناسب به آنها کمک می نمود و جهت عیادت از بیماران به بیمارستان ها می رفت. با شور و شوق در جلسات مذهبی و نمازهای جماعت و دعای کمیل شرکت می کرد و روح پاکش در این مراسم صیقل می یافت. 
پس از پیروزی انقلاب در لبیک به فرمان امام به بسیج مستضعفین پیوست و با شروع جنگ تحمیلی با اصرار فراوان خواهان آن بود که به جبهه اعزام شود. همیشه از برادرش می خواست تا او را نیز به جبهه ببرد و بالاخره در اثر اصرار زیاد چند روزی به جبهه های جنوب رفت و در آن دیار عشق و شهادت تبرک یافت و با عزمی راسخ به تهران بازگشت تا خود را مهیای اتمام تحصیلات متوسطه و عزیمت دائم به جبهه های نبرد نور علیه ظلمت نمود. 
رضا آن سال قرار بود دبیرستان را به پایان رساند از آنجاییکه خانواده اش به او قول داده بودند که پس از پایان تحصیلات متوسطه خواهد توانست به جبهه برود، با شور و شوق انتظار باز شدن مدارس را می کشید و در عین حال آنی از فعالیت در تداوم بخشیدن به انقلاب باز نمی ماند. به مناسبت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری او و دو تن از همسنگرانش به نام های شهید علی اکبر حسین بیگی و شهید عباس علی اکبری در تبلیغات انتخابات شرکت کرده و جهت نصب پوستر در اطراف محل زندگیشان فعالیت می نمودند. 
در روز سوم مهر 1360، سه تن از تروریست های منافق این عزیزان را در حال نصب پوستر مشاهده می کنند و بهمین علت آنان را وحشیانه به رگبار می بندند و این سه یار وفادار در کنار یکدیگر در بستری که خون مشترکشان گلگون شده بود میارامند و روح پرفتوحشان عروجی پرشکوه را آغاز می کند. 
او در سن 20 سالگی در امامزاده کابل حسین-کن تهران به خاک سپرده شد. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پیروان حق و باطل، صفحه:108، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

سیدمصطفی الحسینی



سیدمصطفی الحسینی

 

نام پدر: سیدعلی آقا تاریخ تولد: 1333/01/05
محل تولد: ایران - همدان - همدان تاریخ شهادت: 1358/10/12
محل شهادت: - طول مدت حیات: 25 سال
مزار شهید: باغ بهشت همدان


 

زندگینامه

سیدمصطفی در دامان پدری پاک و مادری مومن در روز پنجم بهار سال 1333 در همدان متولد شد و تحت تربیت پدربزرگی قرار گرفت که بزرگ اهل محل بود. در دوران تحصیل، دانش آموزی پر تلاش بود در 16 سالگی به کمک مردم محل پایه های ساخت مسجد اعظم همدان را بنیان نهاد. 
او سه مرتبه در دوران دبیرستان خودش را به خرمشهر رساند، با سختی خود را به شهر نجف (عراق) رساند امام(ره) را ملاقات کرد و با اعلامیه، نوارها و رساله امام (ره) برگشت. 
سید در مقابل ظلم سر خم نکرد لذا به مقابله با ساواک و عمال جناتکار شاه پرداخت. مقابله با کانون هایی که در همدان تاسیس شده بود و تشکیل تجمعات از دیگر کارهای این نوجوان 17 ساله است. مدتی بعد به مدرسه حقانی در قم رفت. 
فشارهای ساواک باعث شد به زندگی مخفی روی آورد و در بیشتر شهرهای ایران زندگی کرد. در این زمان نام عبدالله کلامی را برای خود برگزید. ساواک برای او حکم اعدام صادر کرد. لذا به ناچار ایران را ترک نمود. اولین بار به کویت رفت. بعد راهی الجزایر شد. بعد لیبی، مصر که در آنجا فنون نظامی را فرا گرفت. در لبنان با دکتر چمران و امام موسی صدر آشنا گشت. چندی بعد به عنوان مربی رزمندگان لبنانی و فلسطینی با صهیونستها مبارزه نمود. در کوبا انجمن اسلامی راه انداخت. بعد در پاکستان هند جلسات قرآن راه انداخت. در افغانستان همراه مجاهدان با دشمن جهاد کرد سپس به سریلانکا رفت. در این مدت چهار زبان زنده دنیا را فراگرفت با پیروزی انقلاب به ایران برگشت. شورای انقلاب او و چند تن از دوستانش را مسئول تشکیل سپاه همدان کرد. بعد از آن به پرسنل سپاه تهران فنون نظامی را آموزش داد. در ماههای اول انقلاب چند عنوان کتاب برای کودکان و نوجوان تألیف کرد. پنج ماه بعد دوباره راهی خارج از ایران شد. در باز گشت به همدان شبانه تصمیم گرفت به قم و تهران سفر کند تا اسناد مهمی را به مسئولان برساند. 12 دی ماه سال 1358 گروهی از منافقین در یک سانحه تصادف ساختگی در 25 سالگی او را به شهادت رساندند. 
پیکر پاکش را در باغ بهشت همدان به خاک سپردند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

کتاب سفر بيداري، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

 محمدعلی اکبری

محمدعلی اکبری

 

نام پدر: غلام حسین تاریخ تولد: 1328/01/04
محل تولد: ایران - قم - قم تاریخ شهادت: 1361/06/25
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 33 سال
مزار شهید: گلزارشهدای روستای وشتگان-مرکزی


 

زندگینامه

در روز چهارم فروردين ماه سال 1328 در يکي از روستاهاي نزديک قم در خانواده‌اي متعهد و متدين به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايي را در زادگاهش با موفقيت به اتمام رساند. در نوجواني روستا را ترک و به تهران عزيمت کرد و در اين شهر به مشاغل مختلف پرداخت. 
در 19 سالگي به خدمت وظيفه اعزام شد و پس از خاتمه سربازي تشکيل خانواده داد. در روز بيست و پنجم شهريور 1361 طبق معمول اکبري در مغازه فرش‌ فروشي مشغول کار بود، دو نفر از منافقين تروريست که از قبل مغازه او را شناسايي کرده و به قصد ترور وي و برادرش وارد شده و به جرم هواداري از امام خميني(ره) آن‌ها را آماج گلوله‌هاي خود قرار مي‌دهند و او را در سن 33 سالگي به شهادت مي‌رساندند. 
پيکر پاکش را در روستاي وشتگان به خاک سپردند. 
از او 3 فرزند به يادگار ماند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

 ایرج اکبر

ایرج اکبر

 

نام پدر: علی اکبر تاریخ تولد: 1342/01/01
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1365/05/31
محل شهادت: میدان فردوسی-تهران طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه53-ردیف89-شماره13-تهران


 

زندگینامه

ایرج اکبر در اول فروردین ماه سال 1342 به دنیا آمد. وی دارای تحصیلات متوسطه و کارگر بود. ایرج متاهل، و در تهران سکونت داشت. وی سرانجام در سی و یکم مرداد ماه سال 1365 در میدان فردوسی تهران توسط عناصر تروریستی سازمان مجاهدین خلق(منافقین) مورد سوء قصد واقع شد و در سن 23 سالگی به شهادت رسید.
مزار پاک و مطهرش در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شده است.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

حسین اکبری

حسین اکبری

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1323/00/00
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1360/04/07
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: بهشت زهرا (س)


 

زندگینامه

در سال 1323 نوزادی پا به عرصه هستی نهاد و حسین نام گرفت. حسین دوران کودکی را در زیر دستان نجیب پدر کارگرش گذراند و از همان ابتدا با طعم رنج و محرومیت آشنا شد. پس از اتمام تحصیل در دبستان، درسال 1339 تحصیلات دبیرستانی خود را آغاز نمود. مدتی بعد وارد دانشکده کشاورزی کرج شد و در رشته دامپروری مشغول به تحصیل گشت. اکبری پس از فارغ التحصیلی به استخدام بانک تعاون کشاورزی درآمد و 3-4 سال در شاهرود به خدمت کشاورزان محروم همت گماشت. در دوران رژیم منحوس پهلوی با شرکت در راهپیمایی ها و مجالس گوناگون مخالفت خویش را با رژیم اعلام کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی با جهاد سازندگی، دادستانی انقلاب، حزب جمهوری اسلامی و ستاد تبلیغات شورای عالی دفاع همکاری مستمر و هماهنگ داشت. اکبری یکی از بنیانگزاران اتحادیه انجمن های اسلامی کارکنان دولت و جامعه اسلامی فارغ التحصیلان دانشگاههای کشور بود. او در فروردین ماه سال 1360 به سمت مدیرعامل بانک کشاورزی منصوب گشت تا تعهد خود را نسبت به اسلام و انقلاب به عمل رساند. چندین بار در جبهه ها حضور پیدا کرد و عاشقانه نبرد نمود تا اینکه در هفتم تیرماه سال 1360 جام شهادت را نوشید و به همراه 71 یار دیگر امام خمینی (ره) در دفتر مرکزی حزب بر اثر انفجار بمب در 27 سالگی به ملکوت اعلی پیوست. از او دو فرزند دختر و یک فرزند پسر به یادگار مانده است تا با گام های استوارشان در راه پدر یاد او را جاودانه سازند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

روزنامه کثیرالانتشار، تاریخ:
کتاب پیشتازان شهادت در انقلاب سوم، صفحه:167، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی

عبدالحسین اکبری مازندرانی سارونی(حجت الاسلام)

عبدالحسین اکبری مازندرانی سارونی(حجت الاسلام)

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1315/00/00
محل تولد: ایران - مازندران - ساری - لالیم تاریخ شهادت: 1360/04/07
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی طول مدت حیات: 45 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

عبدالحسین اکبری مازندرانی سارونی در سال 1315 در روستای لالیم از توابع استان مازندران دیده به جهان گشود. ایام کودکی را در دشتهای سرسبز زادگاهش سپری کرد و طراوت طبیعت را با عطر مهر پدر و مادری فداکار درهم آمیخت تا روح خویش را جایگاه عشق الهی نماید.همین شور او را به یادگیری علوم اسلامی فراخواند و حوزه علمیه شهرستان ساری اولین کلاس درس او شد و پس از چندی با پشت سر گذاردن تحصیلات مقدماتی به حوزه علمیه شهر مشهد رفت .ادبیات عرب، علوم صرف و نحو، منطق ، مبانی بیان و یک دوره فقه اصولی استدلالی را در محضر اساتید بزرگ این حوزه فرا گرفت و جهت تکمیل تحصیلات خود به نجف اشرف مهاجرت نمود و در محضر مراجع تقلید بزرگ حوزه علمیه این شهر تلمذ کرد.وی در سال 1351 با تیره شدن روابط ایران و عراق به وطن مراجعت کرد و در زمره پیروان روح الله قرار گرفت.با ایراد سخنرانیهای پرشور پرده از مظالم رژیم پهلوی برداشت.حجت الاسلام اکبری مازندرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مبارزه با جریانهای فکری منحرف برخاست و عضویت در هیات 5 نفره کشاورزی را پذیرفت و در حل اختلافات و نزاعهای محلی تلاشهای بسیاری کرد و سرانجام در هفتم تیرماه سال 1360 در حادثه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی به دست منافقین، بال در بال 71 تن از عزیزان امت اسلامی به عرش پر گشود و 45 سال زندگی پربار را بدرود گفت و 6 فرزند از خود به یادگار نهاد.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

کتاب پیشتازان شهادت در انقلاب سوم، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

عبدالعلی اکبری

عبدالعلی اکبری

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1338/00/00
محل تولد: ایران - اصفهان - لنجان - گرکن تاریخ شهادت: 1360/07/02
محل شهادت: منطقه مرزی میرجاوه طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: قریه کوشگیچه


 

زندگینامه

در یکی از روزهای سال 1338 ه.ش در قریه کو شگیچه در اطراف اصفهان عبدالعلی اکبری دیده به جهان گشود. در آغوش پرعطوفت پدر و مادر جای گرفت و رشد کرد. اما مدتی بعد زمانیکه عبدالعلی 4 سال بیشتر نداشت از نوازش دستان پر مهر مادر محروم گشت و تنها یاد او در تمام لحظه های زندگی اش باقی ماند.
اکبری پس از دوران کودکی پای در راه تعلیم و تربیت نهاد تا لوح سپیددلش را با فروغ دانش روشنی بخشد. عبدالعلی دوران دبستان و راهنمایی را پشت سر نهاد اما به دلیل بروز برخی مشکلات از ادامه تحصیل منصرف شد و به کار و تلاش پرداخت.
پس از آغاز نهضت اسلامی او نیز به خیل عظیم مبارزان پیوست و با تکثیر و توزیع اعلامیه های حضرت امام (ره) و شرکت در راهپیمائی ها نقش فعالی را در بیداری مردم روستای خود ایفا نمود.
وی در شهریورماه سال 1357 علیرغم میل باطنی خود به سربازی رفت اما چند ماه بعد به همراه دوستش بنا به فرموده حضرت امام (ره) شبانه از پادگان گریخت. و ماموران در جست و جوی او پدرش را مورد ضرب و شتم قرار دادند. عبدالعلی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تیرماه سال 1358 به خیل پاسداران انقلاب پیوست و به سیستان و بلوچستان رفت تا با اشرار آن منطقه مقابله نماید پس به ساربوک رفت و در مبارزه با اشرار دوستانش صالحی و ساوجی را از دست داد آنگاه در منطقه ذهلکود و هامون جازموریان از توابع کهنوج به فعالیت های فرهنگی پرداخت. اما مدتی بعد به سنندج و دیواندره رفت و در درگیری با نیروهای خودفروخته حضور فعالی داشت.
شروع جنگ تحمیلی و تجاوز نیروهای عراقی اکبری را به «بهمن شیر» کشاند تا متجاوز را به خاک مذلت کشاند. و در آنجا به سختی از ناحیه فک و گردن مجروح شد اما پس از بهبودی مجدداً عازم زاهدان گشت و فرماندهی سپاه میرجاوه را بر عهده گرفت.
سرانجام پس از سال ها تلاش و خدمت عبدالعلی اکبری در سن بیست و دو سالگی و در دوم مهرماه سال 1360 چون شقایقی سرخ در محراب عبادت لبیک اجابت شنید و جام حقیقت نوشید.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

کتاب سجاده شهادت، تاریخ:
کتاب کبوتران بهشتی جلد1، صفحه:51، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

طاهر اقدامی کل افزانی

طاهر اقدامی کل افزانی

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1342/00/00
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 1361/02/30
محل شهادت: - طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

طاهر اقدامی به سال 1342 در تهران در خانواده ای مؤمن و متعهّد چشم به جهان هستی گشود. دوره کودکی و نوجوانی خویش را با طی کردن مقاطع ابتدایی و راهنمایی سپری نمود. او در همان دوران کودکی قرائت قرآن در مدرسه و مساجد را عهده دار بود. تحصیل در مقطع متوسطه را که همزمان بود با اوج گیری قیام مردمی علیه رژیم ملعون ستم شاهی رها نمود و در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت می کرد. وی با تدبیر و توجه خانواده مهربان و مؤمنش انسانی خودباور و مذهبی بار آمد و شب و روز عمر کوتاه و بابرکتش را وقف نظام مقدس انقلاب اسلامی و احیاء دین می نمود.
شهید با سن و سالی کمی که داشت دائماً اطرافیان و دوستان و آشنایان را به امر به معروف و نهی از منکر و دفاع از حق و حقیقت و ارزش های مقدس الهی ترغیب می نمود. اقدامی با عشق وافری که به دفاع از تمامیت ارضی کشور عزیزمان داشت در سال 60 به استخدام کمیته انقلاب اسلامی درآمد و در این مجموعه مقدس در ستاد مرکزی در قسمت مواد مخدر همراه با دیگر همراهانش مشغول خدمت شد. بعد از هشت ماه فداکاری و ایثار در این مجموعه و درگیری با منافقین و قاچاقچیان در اوایل سال 61 برای پیوستن به صف پرشکوه زمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل آماده گشت و به آنجا عزیمت نمود. 
پس از بازگشت از جبهه و مراجعت به محل کارش در مأموریتی که به او محول شده بود در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه سال 61 در سن 19 سالگی توسط منافقین مورد اصابت تیر مستقیم قرار گرفت. وی با دنیایی از عشق و وفاداری و رشادت در عرصه حراست از امنیت و سلامت جامعه اسلامی به فیض شهادت نایل آمد و خاطرات رشادت هایش را تا ابد در ذهن عاشقان حقیقت جاودان ساخت.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی پلیس، تاریخ:
جمع آوری شده توسط گروه فرهنگی هاتف، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : دوشنبه 17 مهر 1396 

محمدعلی افضلی بغدادآبادی

محمدعلی افضلی بغدادآبادی

 

نام پدر: حبیب تاریخ تولد: 1352/01/12
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد تاریخ شهادت: 1365/05/28
محل شهادت: میدان فردوسی-تهران طول مدت حیات: 13 سال
مزار شهید: گلزارشهدای حرم مطهر-خراسان


 

زندگینامه

محمدعلی در دوازدهمین روز از فروردین ماه سال 1352 در شهر مقدس مشهد و در خانواده ای مذهبي به دنيا آمد. وی از ابتدای تحصيل تا زمان شهادت همه ساله شاگرد ممتاز کلاس و حائز رتبه اول بود. اين استعداد تحصيلي و اخلاق بسيار نيک و احساسات لطيفي که در وی وجود داشت از او شخصيت ممتازی ساخته بود و با وجود اين ويژگي هايش اميد آن مي رفت که بتواند خدمتگزار مفيدی برای اسلام و انقلاب گردد، اما سرانجام در تاريخ 28 مرداد ماه 1365 زماني که همراه پدر خود به تهران رفته بود در ميدان فردوسي تهران به علت انفجار بمب کار گذاشته شده توسط منافقين در سن 13 سالگی به شهادت رسيد. مزار پاکش در گلزار شهدای حرم مطهر-خراسان واقع می باشد.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
(تعداد کل صفحات:16)      [1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [>]  

آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ