مرتبه
تاريخ : یک شنبه 21 آبان 1396 

محمد خواجه بمی

محمد خواجه بمی

 

نام پدر: فتح الله تاریخ تولد: 1309/01/01
محل تولد: - تاریخ شهادت: 1363/12/06
محل شهادت: بم طول مدت حیات: 54 سال
مزار شهید: گلزارشهدای بم-کرمان


 

زندگینامه

محمد فرزند فتح الله در روز 1 فروردین ماه سال 1309 دیده بر جهان گشود. 
او دوران کودکی را با نشاط سپری کرد و شوق کسب علم در زمینه معارف دینی وی را به حوزه علمیه کشاند تا آنجا که ملبس به لباس مقدس روحانیت گردید. وی شغل معلمی را برگزید و در حوزه درس خداشناسی و معرفت را تدریس می کرد و امام جماعت نیز بود. 
همزمان با اوج گیری مبارزات انقلابی مردم علیه شاه ستمگر، او نیز در جهت فروپاشی نظام خائن پهلوی در تظاهرات و راهپیمایی ها حضوری سبز داشت. 
محمد سرانجام در روز 6 اسفند ماه سال 1363 به دست تعدادی از منافقین کوردل در بم در حالیکه 54 ساله بود، ترور شد و با شهادتش مهر تأیید به امانتداری لباس رسول الله (ص) زد. 
پیکر مطهرش را پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای بم واقع در کرمان به خاک سپردند. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی جلوه ایثار (شهدای روحانی کرمان)، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : یک شنبه 21 آبان 1396 

 حسین خمر

حسین خمر

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1342/00/00
محل تولد: ایران - سیستان و بلوچستان - زابل تاریخ شهادت: 1364/04/24
محل شهادت: جاده گنبد_ ساری طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

حسین خمر در سال 1342 در یکی از روستاهای شهرستان زابل در خانواده ای فقیر و مذهبی به دنیا آمد. تحصیلاتش را قبل از انقلاب تا پایان مقطع راهنمایی با نمرات عالی در همان روستای محل سکونتش به پایان رساند. حسین از همان کودکی چابک و بااستعداد بود. به علت مشکلات اقتصادی در حین تحصیل تا دیروقت به پدرش کمک می کرد. در سال 57 به همراه اعضای خانواده به شهر زابل آمد و در آن جا به همراه دیگر دوستانش در فعالیت های ضدرژیم شاهنشاهی شرکت جست و با نوشتن شعارهایی انقلابی و شرکت در تظاهرات، انزجار خود را از رژیم اعلام می کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی ادامه تحصیل داد و موفق به اخذ دیپلم گردید و به عضویت رسمی سپاه پاسداران درآمد. سپس به پیشین چابهار منتقل گشت. پس از آن در سپاه زاهدان و متعاقب آن درساری به خدمت اشتغال ورزید و مأموریت هایی نیز به کشورهای آلمان و سوریه و پاکستان داشت. سرانجام در تاریخ 24/4/64 در بین راه گنبد و ساری به دست منافقین کوردل در سن 22 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل گشت.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

کتاب کبوتران بهشتی جلد1، صفحه:212، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

 منصوره خلیلی چغازالی

منصوره خلیلی چغازالی

 

نام پدر: حسین تاریخ تولد: 1353/03/04
محل تولد: ایران - لرستان - ازنا تاریخ شهادت: 1366/06/30
محل شهادت: میدان راه آهن-ازنا طول مدت حیات: 13 سال
مزار شهید: گلزارشهدای ازنا-لرستان


 

زندگینامه

چکاوک خوش الحان باغ بهشت، منصوره خلیلی در چهارم مردادماه سال 1353 در شهر ازنا در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان شهید بهشتی سپری نمود. منصوره در طی دوران تحصیل دانش آموزی موفق و مستعد بود معلمان ایشان از وضعیت تحصیلی اش بسیار راضی بودند و اذعان نمودند وی همیشه شاگردی ممتاز و نمونه بود که این ویژگی بیانگر هوش سرشار ایشان بود. 
منصوره با وجود سن کم دارای خصلت های والایی بود، از لحاظ اخلاقی و روحیات معنوی نسبت به همسالان خود سرآمد بود در مراسم مذهبی مثل نمازهای جماعت و کلاس های قرآن شرکت می کرد همواره فرائض دینی خود را انجام می داد و در کارهای خانه یار و یاور مادر بود. اوقات فراعتش را با کارهای هنری می گذراند از ایشان کارهای هنری فراوانی به یادگار مانده است. از جمله پولک دوزی که به نام پنج تن آل عبا مزین شده است. وی بر اثر انفجار بمب در محل میدان راه آهن ازنا در سن 13 سالگی مورخ 30 شهریورماه سال 1366 به شهادت رسید و در گلزار شهدای زادگاهش آرام گرفت. 
پدر ایشان 3 سال بعد از شهادت منصوره هنگامی که از سفر روحانی خانه خدا بازگشته بود در اثر سانحه رانندگی جان به جان آفرین تسلیم گفت. مادرش اسطوره ی صبر و زنی پرهیزکار است، چرا که در دامان خود چنین گلی را پرورش داده است.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی شهدای زن، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده کنگره ملی شهدای زن، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

زلفا خضری

زلفا خضری

 

نام پدر: عبدالرحمان تاریخ تولد: 1350/06/30
محل تولد: ایران - آذربایجان غربی - سردشت تاریخ شهادت: 1359/09/08
محل شهادت: بيمارستان الوند _ سردشت طول مدت حیات: 9 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

زلقا خضری ، فرزند عبدالرحمان ، در روز سی ام شهریور ماه سال 1350 در یک خانواده ی متدین در شهرستان « سردشت » دیده به جهان گشود . 
پدر او تعمیر کار و فروشنده ساعت ( ساعت ساز ) بود . او انسانی مومن و زحمت کش بود .
زلفا نیز از کوچکترین شهدای ترور است .
این طفل 9 ساله در سال 1357 در آن سال پر شکوه و تاریخی برای همه ملت ایران ، وارد دبستان الهام در سردشت شد .
او تا سال سوم دبستان درس خواند . و سرانجام در پایان این زندگی کوتاه در روز بیست و هشتم آذر ماه سال 1359 پدر و مادرش به همراه تنها فرزند دخترشان ، زلفا برای دیدار خانواده پدری عازم خیابان رهنما بودند که عوامل تروریست و جنایت کار ضد انقلاب اقدام به بمب گذاری کرده بودند، این خانواده در حال گذر از خیابان بودند که بمب منفجر شد ، گرچه پدر و مادر آسیبی ندیدند . اما زلفا در جریان این انفجار دچار شوک مغزی شد و در بیمارستان الوند سردشت به شهادت رسید .

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی نوید شاهد، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

محمود خسروی

محمود خسروی

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1341/00/00
محل تولد: ایران - لرستان - بروجرد تاریخ شهادت: 1360/05/27
محل شهادت: بانک صادرات 200 دستگاه طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

محمود در سال 1341 در شهرستان بروجرد دیده به جهان گشود. کودکی مهربان و صمیمی که در جمع خانواده پرورش یافت. سال دوم دبستان بود که به تهران مهاجرت کرد و در حوالی میدان خراسان ساکن شد. دوباره در مدرسه ثبت نام کرد و تا پایان سال دوم دبیرستان در این منطقه درس خواند.
 با انتقال محل سکونت به محله کن فعالیت های اسلامی را در مدرسه آغاز کرد و اغلب در کانون اسلامی کن در سپاه پاسداران منطقه 2 به پاسداری از انقلاب مشغول شد. محمود در انجمن اسلامی مدرسه با تمام گروهک ها مقابله کرد. شب ها در سپاه پاسداری داد و روزها به مدرسه رفت وقتی برای بازسازی در ماه رمضان داوطلب خواستند. او اولین نفری بود که برای جهادسازندگی آماده گشت.
در تظاهرات علیه لیبرال ها نیز حاضر شد و تا پایان تابستان سال 13600 مبارزات عقیدتی را ادامه داد. بعد از اخذ مدرک دیپلم در این سال به عضویت سپاه پاسدارن درآمد. برای چند روز به پاسداری و حفاظت از بانک صادرات 200 دستگاه به آنجا رفت و شب قبل از شهادت به دوستانش گفت: «من می دانم فردا اتفاقی می افتد و سرانجام در روز سوم ماموریت خود در تاریخ 27/5/1360 در سن 19 سالگی توسط منافقین کوردل در بانک صادرات به شهادت رسید.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

روزنامه جمهوری اسلامی، صفحه:8، تاریخ:1368/6/7




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

نسترن خسروی

نسترن خسروی

 

نام پدر: جواد تاریخ تولد: 1381/07/07
محل تولد: ایران - سیستان و بلوچستان - چابهار تاریخ شهادت: 1389/09/24
محل شهادت: چابهار طول مدت حیات: 8 سال
مزار شهید: گلزارشهدای ارسک-چابهار-سیستان و بلوچستان


 

زندگینامه

نسترن خسروی در هفتم مهرماه سال 1381 در شهرستان چابهار متولد شد. از اواخر سال 1382 تا مهرماه سال 1388 به دلیل انتقال پدرش به مشهد مقدس در این شهر زندگی کرد و دوران آمادگی خود را گذراند. 
پدر ایشان در مهرماه سال1388 مجددا به شهرستان چابهار منتقل گردید و نسترن در مدرسه دخترانه کشتیرانی جمهوری اسلامی مشغول به تحصیل شد. 
نسترن دختری فعال، مهربان و بسیار مهماندوست بود به طوری که زبانزد همه اقوام و دوستان و همسایگان شده بود. در کلاس ها و اردوهای مدرسه حضور فعال داشت. نسترن همراه خواهر بزرگش در کلاس های ورزشی (رشته کونگ فو) شرکت می کرد و به دریافت کمربند نارنجی نائل آمده بود. 
دخترک معصوم روز تاسوعا مورخ 24 آذرماه سال 1389 با اشتیاق فراوان مادر و خواهرش را به زیارت عاشورا برد و سپس به همراه هیئت عزاداران محبان اهل بیت(ع) اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان که پدرش جزء هیئت امنای آن بود در قالب دسته عزاداری برای حضور در مسجد امام حسین(ع) شهرستان چابهار به اتفاق پدر و مادر و خواهرش وارد خیابان شدند و در نزدیکی مسجد امام حسین(ع) در اثر حادثه تروریستی عوامل استکبار بر اثر اصابت ترکش به سرش در سن 8 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل گردید. پیکر پاکش در روز دوازدهم محرم الحرام روز دفن شهدای کربلا در میان خیل انبوه عزاداران شهرستان بشرویه و شهر ارسک تشییع و در جوار شهدای شهر ارسک آرام گرفت.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی شهدای زن، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده کنگره ملی شهدای زن، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

عبدالرسول خرداری

عبدالرسول خرداری

 

نام پدر: سلطان ابراهیم تاریخ تولد: 1338/04/07
محل تولد: ایران - خراسان - نیشابور تاریخ شهادت: 1361/05/29
محل شهادت: بازار، خیابان بوذرجمهری-تهران طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: گلزارشهدای روستای یام-سبزوار


 

زندگینامه

در هفتم تير ماه سال 1338 در يکي از روستاهاي اطراف نيشابور در خانواده‌اي روستايي و زحمت‌کش ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي را در زادگاهش گذراند و در کنار تحصيل هم‌چون ساير کودکان روستايي به پدرش در امر کشاورزي کمک مي‌کرد و در صفا و پاکي روستا بزرگ مي‌شد. 
 سياست‌هاي خانمان برانداز رژيم ستم‌شاهي که هدفي مگر نابودي کشاورزي ايران و وابستگي هر چه بيشتر به استکبار جهاني نداشت، زادگاه او را بي‌نصيب نگذاشت و سيل مهاجرت روستاييان به شهر آغاز گرديد. 
با فرا رسيدن سال شکوهمند 13577 و دميده شدن انفاس بيدادگرانه انقلاب در کالبد مردم و گشوده شدن افق‌هاي جديد آزادي، استقلال و جمهوري اسلامي، او نيز هم چون ديگر اقشار مستضعف جامعه به مبارزه عليه رژيم ستم‌شاهي برخاست و به رهبري امام امت بر بساط 2500 ساله ظلم و ستم شاهان هجوم برد. 
 پس از پيروزي انقلاب، با روحيه‌اي متحول شده و شور و شوقي تازه به کار و تلاش پرداخت و به برکت حاکميت اسلام به زندگيش سر و ساماني بخشيد و تا آن‌جا که مي‌توانست در ابعاد و اشکال گوناگون به انقلاب خدمت کرد. 
 به دنبال تجاوز مزدوران بعثي به خاک جمهوري اسلامي ايران مشتاقانه خواهان عزيمت به جبهه‌ها گرديد ليکن گرفتاري‌هاي گوناگون همواره مانع از رسيدن او به اين آرزو مي‌شدند. عاقبت در تابستان 1361، عليرغم آن که بيش از چند ماهي از ازدواجش نمي‌گذشت، دوري از ديار عاشقان کربلا را نتوانست تحمل کند و به همين منظور در بسيج ثبت‌نام کرد. براي آن‌که پدر و مادر و دعاي خير آن‌ها را در اين امر خطير جلب کند قبل از عزيمت به جبهه به روستاي زادگاهش بازگشت و پس از کمک به برداشت محصول و جلب رضايت پدر و مادر عازم مشهد مقدس شد تا از بارگاه شهيد غريب اسلام حلاليت و شفاعت بطلبد. سر بر اين بارگاه معظم گذاشت و فيض شهادت را طلبيد و به منظور پيوستن به صفوف داوطلباني که به جبهه مي‌رفتند يک روز قبل از معراج خونينش به تهران بازگشت. 
شگفتا که دست تقدير چگونه عاشق را به معشوق مي‌رساند. در روز بيست و نهم مرداد 1361، عبدالرسول با موتور سيکلت از منطقه بازار عبور مي‌کرد. دو نفر از تروريست‌هاي منافق که قصد سرقت يک وسيله نقليه براي انجام ترور را داشتند در محل خلوتي به او نزديک شده و به زور اسلحه مي‌کوشيدند او را وادار به تسليم موتورش نمايند. او از اجراي دستور تروريست‌ها سرباز زد. تروريست شروع به شمارش کرد و عبدالرسول بي‌آنکه از جا تکان خورد با خونسردي در انتظار مرگ سرخ خويش نشست. شمارش تروريست به 3 رسيد و صداي شليک گلوله بلند شد و متعاقب آن يکي ديگر از تروريست‌ها نيز دو گلوله ديگر به پيکر پاک شهيد شليک کرد و بدين سان دعايي که از دل برخاسته بود اجابت شد و ملائک عبدالرسول خرداري در 23 سالگي از خيابان بوذرجمهري تهران به ملکوت اعلي بردند.
پيکر پاکش را در گلزار شهداي روستاي يام به خاک سپردند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پيروان حق و باطل جلد7 ، صفحه:94، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

مرتضی خدادادی(حجت الاسلام)

مرتضی خدادادی(حجت الاسلام)

 

نام پدر: عباس علی تاریخ تولد: 1328/03/03
محل تولد: ایران - خراسان - تربت حیدریه تاریخ شهادت: 1360/06/11
محل شهادت: بندرانزلی طول مدت حیات: 32 سال
مزار شهید: گلزار شهدای بندرانزلی


 

زندگینامه

روز سوم خردادماه سال 1328 کودکی از پیروان آیین نبی اکرم (ص) به دنیا آمد. نامش را مرتضی گذاردند تا شیفته عدالت امیرمؤمنان گردد و راه حق را ادامه دهد. مرتضی درس و مدرسه را در زادگاهش تربت حیدریه آغاز کرد و تا اخذ مدرک دیپلم تحصیل نمود سپس دروس حوزوی را فراگرفت و تا آموختن درس خارج پیش رفت.
او همیشه در راهپیمایی‌ها و مبارزات سیاسی شرکت داشت. بعد از پیروزی نهضت نیز برای سخنرانی و آشنایی مردم با امام و انقلاب٬ با دوستان طلبه‌ی خود به شهرهای مختلف می‌رفت. خدادادی بعد از پیروزی انقلاب به عنوان نماینده‌ی ولی فقیه در جهاد سازندگی بندرانزلی مشغول خدمت شد. سرانجام در روز یازدهم شهریورماه سال 1360 در سن 32 سالگی در منزل خود در شهرستان انزلی توسط منافقین کوردل بر اثر انفجار نارنجک به شهادت رسید. در این حمله ناجوانمردانه همسرش به سختی مجروح شد و به جمع جانبازان انقلاب اسلامی پیوست. از این شهید گرانقدر 5 فرزند به یادگار ماند. پیکر پاکش را در بندرانزلی به خاک سپردند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پرونده شهید در کنگره شهدای استان گیلان، تاریخ:
کتاب اسوه های فضیلت جلد1 (شهدای روحانی خراسان رضوی)، صفحه:507، تاریخ: - / - / -
کتاب ملکوتیان شاهد جلد1 (شهدای شهرستان نیشابور)، صفحه:395، تاریخ: - / - / -
ماهنامه ستارگان درخشان، شماره مجله:6، تاریخ:




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

علی اکبر خدادی

علی اکبر خدادی

 

نام پدر: غلام علی تاریخ تولد: 1342/06/10
محل تولد: ایران - مازندران - نکا تاریخ شهادت: 1361/06/04
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: گلزارشهدای ملامجدالدین1-2-مازندران


 

زندگینامه

علی اکبر در دهم شهریور ماه سال 1342 در نکاء به دنیا آمد. پدرش یک کاسب جز در شهرستان نکاء بود و خودش نیز در یک مغازه دوچرخه سازی کار می کرد. 
در سن ۱۸ سالگی ازدواج کرد. ۲ ماه بعد عازم سربازی بود که وقتی برای مهمانی به خانه دایی اش در تهران آمده بود منافقین صبح روز چهارم شهریور 1361 به خانه آن ها حمله می کنند و او و همسرش و زن دایی اش را با شلیک گلوله به شهادت می رسانند.
پیکر پاک و مطهر علی اکبر 19 ساله را در گلزار شهدای ملامجدالدین 1-2 مازندران به خاک سپردند. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، تاریخ: - / - / -
لوح فشرده هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، تاریخ: - / - / -




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
مرتبه
تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 

 بابکن خاچاطوریان

بابکن خاچاطوریان

 

نام پدر: - تاریخ تولد: 1300/00/00
محل تولد: ایران تاریخ شهادت: 1359/06/00
محل شهادت: آبادان طول مدت حیات: 59 سال
مزار شهید: -


 

زندگینامه

بابکن در سال 1300 دیده به جهان هستی گشود. او معتقد به آیین پاک مسیحی بود و در شهر آبادان زندگی می کرد.
وی در سال های پرالتهاب انقلاب از یاران امام (ره) بود اما حمله ی رژیم بعثی به ایران باعث شد بسیاری از مردم ایران درخون خویش غوطه ور شوند. خاچاطوریان سرانجام در سنّ 59 سالگی در شهریورماه سال 1359 بر اثر بمباران هوایی در آبادان به شهادت رسید. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

جمع آوری شده توسط گروه فرهنگی هاتف، تاریخ:1387/1/25




ادامه مطلب
 

ارسال توسط مهدی گلشنی
(تعداد کل صفحات:23)      [1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [>]  

آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ