مرتبه
تاريخ : دوشنبه 3 مهر 1396 

علی آقاباقری

علی آقاباقری

 

نام پدر: اسمعیل تاریخ تولد: 1311/06/03
محل تولد: ایران - اصفهان - کاشان تاریخ شهادت: 1360/05/12
محل شهادت: تهران-میدان100 طول مدت حیات: 49 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف88-شماره35-تهران


 

زندگینامه

سوم شهریور ماه سال 1311 در شهرستان کاشان و در میان خانواده ای متوسط و مذهبی متولد شد. در کودکی از نعمت وجود مادر محروم و تحت سرپرستی پدر که کشاورزی رنج دیده و دردمند بود پرورش یافت. چندی در مکتب خانه به یادگیری قرائت قرآن و خواندن و نوشتن پرداخت و درحالیکه به پدرش در امر کشاورزی کمک می کرد در مساجد و مجالس مذهبی هم فعالانه شرکت نمود. او پس از طی دوران خدمت سربازی به زادگاه خویش بازگشت و در کارگاه "شربافی" (نوعی پارچه که در منطقه کردنشین بیشتر استفاده می شود) مشغول کار شد. 
باقری در سن بیست و پنج سالگی تشکیل خانواده داد و پس از مهاجرت به تهران به مشاغل مختلفی از جمله اغذیه فروشی، قنادی و بستنی فروشی روی آورد تا اینکه سرانجام در سال 54 توانست تغییر شغل داده و در زمینه فروش قماش به کسب و کار بپردازد. 
وی در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در تهران دست به تشکیل جلسات قرآن و معارف اسلامی زد و در این قبیل محافل درصدد شناخت و تعلیم و ترویج اصول و فروع مکتب برآمد و در تهذیب اخلاق خود و ارشاد دیگران تلاش نمود. او از فساد دستگاه حاکمه که سعی داشت تمامی اقشار جامعه را در منجلاب زندگی پوچ، مصرفی و گناه آلود غرق کند، آگاه بود و با تمام توان خویش در جهت مبارزه با آثار شوم آن به نهی از منکر و امر به معروف می پرداخت. 
برادر باقری همزمان با اوج گیری مجدد نهضت اسلامی به تکثیر و پخش اعلامیه ها و نوارهای فرمایشات رهبر کبیر انقلاب " امام خمینی " پرداخت و در همین دوران یکبار نیز خانه اش مورد هجوم ایادی مزدور ساواک واقع شد و مورد تهدید آنان قرار گرفت ولی با همه این احوال همچنان در تظاهرات و حرکت های مردمی پیشقدم ماند و لحظه ای از فعالیت های اسلامی خود غفلت نورزید. 
پس از پیروزی و فرمان امام امت مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی باقری به خدمت بسیج مستضعفین درآمد و در رابطه با این نهاد انقلابی که پشتوانه عظیم مردمی نظام جمهوری اسلامی به شمار می آید، قرار گرفت و فعالیت های خود را در چارچوب وظایف و مسئولیت های آن متمرکز نمود. 
باقری اوقات فراغت و استراحت خود را شب ها به فعالیت در مسجد می گذراند و با پاسداری و گشت در منطقه در جهت حفظ انتظامات شهر برمیامد. حضور او در بسیج همواره موثر و مشوق سایر برادران بود و حکایت از روحیه انقلابی و شورانگیز این بسیجی مسن و معتقد می کرد. او همواره در صحنه حضور داشت و با بحث و گفتگو در مجالس و محافل مختلف سعی داشت تبلیغات شیطانی گروهک های التقاطی و الحادی را خنثی کرده و ماهیت وابسته آن را برای مردم و حتی هواداران خود آنان توضیح دهد. 
او فردی خیر، فعال و صمیمی بود. به احکام اسلامی ارج می گذاشت و از شکر گذاری نعمات الهی خصوصا نعمت استقرار جمهوری اسلامی با دست و دل لحظه ای غافل نمی ماند. در نمازهای جماعت و در مراسم سیاسی-عبادی نماز جمعه فعالانه شرکت داشت و همیشه آشنایان و دوستان را به همراه خود " به میعادگاه عاشقان الله " محل اقامه نماز جمعه در دانشگاه تهران می برد. 
از آنجا که برادر باقری به اسلام و امام امت عشق می ورزید و با تمام وجود حاضر به فداکاری در راه حفظ و تداوم انقلاب اسلامی بود بارها مورد تهدید منافقین قرار گرفت و یکبار هم توسط آن کوردلان در مقابل محل کارش کوکتل مولوتف انداخته شد. تا این که سرانجام در تاریخ 12 مرداد 1360 دو تن از منافقین تروریست که سوار بر اتومبیل سرقتی بودند با شناسایی قبلی به محل کارش در میدان 100 مراجعه می نمایند و پس از ورود به داخل مغازه با شلیک گلوله ای به سمت قلب وی بلافاصله از محل می گریزند. 
در اثر این اقدام ناجوانمردانه برادر باقری لحظاتی بعد در خون خویش می نشیند و به صف شهدای گلگون کفن اسلام می پیوندد. او در سن 49 سالگی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. 

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 

پایگاه اطلاع رسانی ایثار، تاریخ: - / - / -
کتاب پیروان حق و باطل، صفحه:70، تاریخ: - / - / -





 

ارسال توسط مهدی گلشنی
آرشيو مطالب
پیوندها
طراح قالب

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ