سیدعباس قاضی نقیبی

سیدعباس قاضی نقیبی
| نام پدر: سیدمیرمجید | تاریخ تولد: 1337/00/00 | 
| محل تولد: - | تاریخ شهادت: 1359/01/12 | 
| محل شهادت: آبیک قزوین | طول مدت حیات: 22 سال | 
| مزار شهید: - | |
 
زندگینامه
سال 1337 بود که کودکی زیبا و مهربان دیده به جهان هستی گشود، پدر نامش را سیدعباس گذارد و از خدا خواست فرزندش سالم و صالح بماند. سال ها گذشت و سید آن چنان تربیت یافت که هیچ گاه در مقابل ظلم سر تعظیم فرود نیاورد. 
فقر حاکم بر جمع خانواده باعث شد شب و روز کار کند تا بتواند خرج خانواده خود را تهیه کند. با اوج گیری انقلاب کار را رها کرد و به پخش اعلامیه های امام و نوشتن شعار بر روی دیوار می پرداخت. 
با پیروزی انقلاب در روز 22 بهمن وارد کمیته انقلاب اسلامی شد و به مادر سفارش کرد:« مادر من در این راه که قدم گذاشتم اگر شهید شدم برایم گریه نکنید و لباس سیاه نپوشید. مادر باید افتخار کنی که چنین فرزندی را در دامن خود پرورش دادی که حاضر است در راه اسلام و خدا از همه چیز خود بگذرد. مادر مگر خون من با ارزش تر از خون جد بزرگوارم حسین است». 
سیدعباس قاضی نقیبی سرانجام در تاریخ 12/1/1359 به هنگام تحویل گرفتن پست خود در آبیک قزوین در سن 22 سالگی با خون سرخش شجره طیبه انقلاب را بارورتر نمود و توسط منافقین به شهادت رسید.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از 
| کتاب حماسه شهدای غرب، صفحه:138، تاریخ: | 


