قیمت های خودرو,جدول قیمت انواع خودرو

قیمت انواع خودرو در بازار 30 تیر

اگر قصد خرید خودرو دارید، جدول قیمت انواع خودرو با تفکیک کارخانه، نام و مدل خودرو، قیمت اعلامی از سوی نمایندگی و فروش در بازار را در ادامه مطلب آورده‌ایم که می‌توانید بدین وسیله از حدود قیمت های خودرو در این روز مطلع شوید.

 
 

برخی از قیمت های خودرو ممکن است در ساعات آتی بر اساس تغییرات بازار، تفاوت کند.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:20 AM نظرات 0 | لينک مطلب

غزه,فلسطین,مقاومت

نبرد با ارتش اسرائیل در عمق سرزمین‌های اشغالی

منابع خبری از نفوذ نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین به شهرک صهیونیست نشین «نتیفی هعساراه» و درگیری با ارتش اسرائیل خبر دادند.

 
 

به گزارش شبکه خبری المیادین، گردان های القسام شاخه نظامی مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که موفق شده است که پشت خطوط دشمن نیرو پیاده کند.

در همین رابطه شبکه خبری العربیه از درگیری نیروهای مقاومت با ارتش اسرائیل در شهرک نتیفی هعساراه خبر داد.

همچنین گردان های القسام اعلام کرد که درگیری بعد از عملیات پیاده کردن نیرو پشت خطوط دشمن ادامه دارد و مبارزان مقاومت یک جیپ اسرائیلی را در گذرگاه بیت حانون منهدم کرده است.

همچنین رسانه های صهیونیستی از درگیری های شدید بین مقاومت و ارتش اسرائیل در پایگاه نظامی ایرز خبر داد.

این در حالی است که گردان های القسام روز گذشته اعلام کرد که 33 نظامی اسرائیل در درگیری با نیروهای مقاومت کشته شده اند.

هچنین القسام اعلام کرد که یک نظامی اسرائیلی را ربوده است.(تسنیم)

 



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:18 AM نظرات 0 | لينک مطلب

ایکائو,راههای هوایی,سازمان جهانی

در پی سقوط هواپیما و درخواست ایکائو

پروازهای عبوری اوکراین به آسمان ایران منتقل می‌شود

در پی سقوط هواپیمای مالزی در نزدیکی مرز اوکراین و روسیه، ایکائو نسبت به عبور شرکت‌های هواپیمایی از شرق اوکراین هشدار داد و عبور هواپیماها را از آسمان ایران خواستار شد که در این راستا ایران آمادگی خود را برای پذیرش پروازهای عبوری از شمال اروپا به شرق آسیا اعلام کرده است.

 
 

ابراهیم شوشتری - معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها - با اشاره به مسیرهای جایگزین به منظور برقراری پرواز از شمال اروپا به شرق آسیا گفت: در پی سقوط هواپیمای بوئینگ 777 مالزی در نزدیکی مرز اوکراین با روسیه، سازمان جهانی هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی که قصد عبور از شرق اوکراین را دارند، هشدار داد.

وی گفت: در این ارتباط سازمان جهانی هواپیمایی کشوری (ایکائو) عبور هواپیماها را از آسمان ایران خواستار شد.

شوشتری اظهار کرد: در پی درخواست ایکائو، ایران آمادگی خود را برای پذیرش پروازهای عبوری از شمال اروپا به شرق آسیا به عنوان مسیر جایگزین اعلام کرده است.

معاون عملیات هوانوردی تصریح کرد: با توجه به امکانات مرکز کنترل و ظرفیت فضای کشور، آمادگی لازم برای پذیرش پروازها افزون بر ترافیک موجود در راه های هوایی کشور وجود دارد.(ایسنا)

 



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:18 AM نظرات 0 | لينک مطلب

شاعران,رهبری

حاشیه های دیدار شعرا با رهبر انقلاب اسلامی

آقا گفتند: با آقای وزیر(ارشاد) حرف زیاد داریم

ماه مبارک رمضان یک اتفاق ویژه را همیشه با خود همراه دارد و آن دیدار صمیمانه شاعران کشورمان با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که مهدی یکی از شاعران، دیدار امسال را به قلم خود توصیف کرده است.

 
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از khamenei.ir، مهدی قزلی حاشیه ای بر جلسه دیدار رهبری با شعرا نوشته است که می خوانید:

مثل همیشه رمضان که به نیمه می رسد مثل یک رسم ریشه دار شعرا به جنب و جوش می افتند. حیاط حوزه هنری در بعدازظهر این روز گواه این شور و جنب وجوش است. جوان و پیر، خندان و بشاش و خوش پوش جابه جا مشغول گفت و گپ می شوند و گهگاهی چشم به ساعت دارند که کی خواهند رفت. کمی مانده تا غروب بالأخره با دو اتوبوس شرکت واحد از حوزه هنری سرازیر می شوند شعرا به سمت انتهای خیابان فلسطین، به سمت خانه واقعی شعر و شاعران. دیگر برای کسی جای شک نیست که این جلسات تأثیر وثیقی بر جریان شعر معاصر گذاشته است. یکی از گواه های این حرف هم سبقت شعرا برای شرکت و شعرخوانی در این مجلس است.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:15 AM نظرات 0 | لينک مطلب

نوار غزه ,شهدای غزه,منطقه الشوکه,اردوگاه النصیرات

 

شمار شهدای غزه به ۵۴۳ نفر رسید

منابع فلسطینی گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی در چهاردهمین روز از تجاوز به نوار غزه ۷۳ فلسطینی را به شهادت رساندند که به این ترتیب شمار شهدای غزه به ۵۴۳ نفر رسید.

 
 

با شهادت ۹ فلسطینی از جمله پنج کودک در جریان بمباران منزلی واقع در مرکز شهر غزه، تعداد شهدای امروز غزه به ۷۳ نفر رسید.

بر اساس این گزارش، دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت: یک فروند هواپیمای جنگی رژیم صهیونیستی منزل یک شهروند به نام «ایاد القصاص» را در شهر غزه بمباران کردند که به شهادت همسر وی به همراه هشت فرزندش منجر شد.

القدره افزود: خودروهای امدادرسانی چهار زخمی را به مرکز درمانی الشفاء منتقل کردند.

همچنین در اثر بمباران ساختمان بیمارستان شهدای الاقصی واقع در مرکز نوار غزه، پنج فلسطینی شهید و حدود ۷۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

شاهدان عینی گفتند که توپخانه رژیم صهیونیستی بخش جراحی و نیز بخش اداری واقع در طبقه بالای بیمارستان را بمباران کردند.

از سوی دیگر جنگنده های رژیم صهیونیستی منزل یک خانواده دیگر را در منطقه الشوکه در شمال غربی شهر رفح بمباران کردند که در جریان آن ۱۱ فلسطینی از جمله تعدادی کودک و نوزاد به شهادت رسیده و حدود ۲۰ نفر نیز زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، حدود ۱۲ خمپاره به صورت بی هدف شلیک و به منازل شش خانواده اصابت کرد که در این میان ۱۱ نفر از اعضای خانواده محروس صیام به شهادت رسیدند.

در اردوگاه النصیرات نیز هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی ساعت ۷:۳۰ صبح امروز یک شهروند موتور سوار را هدف قرار داده و وی را به شهادت رساندند و یک شهروند دیگر نیز زخمی شد.

در «خان یونس» نیز هواپیماهای اسرائیلی منزل سرلشگر «صلاح ابو شرخ» فرمانده نیروهای امنیتی نوار غزه را بمباران کردند.

بر اساس این گزارش، با احتساب تعداد شهدای امروز، شمار شهدا طی ۱۴ روز گذشته به ۵۴۳ نفر و تعداد زخمی ها نیز به بیش از ۳۲۰۰ نفر رسید.

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد دستکم ۱۰ فلسطینی که از طریق تونل از نوار غزه به جنوب اسرائیل نفوذ کرده بودند، به شهادت رسیدند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هواپیماهای جنگی یکی از دو گروهی که به داخل اسرائیل نفوذ کرده بودند، هدف قرار دادند و طی آن ۱۰ نفر کشته شدند.(تسنیم)

 



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:13 AM نظرات 0 | لينک مطلب

خرید تلفن همراه,قیمت های موبایل

جدول قیمت انواع موبایل در بازار 30 تیر 93

اگر قصد خرید تلفن همراه دارید، جدول قیمت برخی از انواع آن را در ادامه مطلب گرد آورده‌ایم که می‌توانید بدین وسیله از حدود قیمت های موبایل مطلع شوید.

 
 

قیمت های یاد شده ممکن است در ساعات آتی بر اساس تغییرات بازار یا در بعضی فروشگاه ها تا حدودی تفاوت کند.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:11 AM نظرات 0 | لينک مطلب

بالاترین میزان بیکاری,کمترین نرخ بیکاری

لرستان رکورددار بیکاری شد

جدول تغییرات نرخ بیکاری بهار در 31 استان

نرخ بیکاری 9 استان در بهار امسال تک رقمی و زیر 10 درصد و نرخ بیکاری در 22 استان همچنان دورقمی ماند. لرستان با 20.3 درصد بالاترین نرخ بیکاری را در بین استان های کشور دارا است و در نقطه مقابل تهران و مرکزی با 7.2 درصد؛ کمترین نرخ بیکاری را دارند. با این حساب، اختلاف نرخ بیکاری در بین استان های کشور به 13.1 درصد رسید.

 
 

بررسی وضعیت نرخ بیکاری در استان ها طی بهار سال جاری نشان می دهد که این نرخ در 9 استان تک رقمی و زیر 10 درصد و در 22 استان نیز دورقمی و بالای 10 درصد است.

کمترین نرخ بیکاری مربوط به استان های کرمان با 7.4، مرکزی 7.2 و یزد با 7.3 درصد است.

همچنین بالاترین میزان بیکاری نیز مربوط به استان های لرستان با 20.3 درصد، سمنان 17.4 درصد و چهارمحال و بختیاری با 16.9 درصد است.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:09 AM نظرات 0 | لينک مطلب

سیستان,توفان,سل

شیوع سل درسیستان

هامون که خشک شد، تبعاتش فقط دامن دامداران، صیادان و کشاورزان سیستانی را نگرفت، بلکه علاوه بر بیکاری این افراد، موجی از بیماری‌های تنفسی هم در منطقه به راه افتاد که در راس آن بیماری سل قرار دارد؛ بیماری‌ای که سالانه 500 نفر را فقط در منطقه سیستان مبتلا می‌کند.

 
 

در روزگاری نه چندان دور بادهای 120 روزه سیستان که بر سطح تالاب بزرگ هامون می وزید، به بادی مطبوع و خنک تبدیل می شد و هوای سیستان را دلپذیر و باطراوت می کرد. هامون که خشک شد، بادهای 120 روزه همچنان می وزید، اما بر سطح خشک و بی آب هامون و دیگر آنچه از سطح هامون برمی خاست گرد و خاک بود و غبار. بادهای 120 روزه هم به بادهای 150 و 180 روزه تبدیل شد. این وضع طی 15 ـ 10سال اخیر هوایی آلوده و پر از گرد و غبار را در بیشتر روزهای سال برای مردم این استان به ارمغان آورد؛ هوایی که انواع میکروب ها، آلودگی ها و بیماری ها را در کل استان پخش و روانه حلق و جان مردمی می کرد که هنوز اندک قوت و امیدی برای زندگی داشتند.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در سه شنبه 31 تیر 1393  ساعت 9:08 AM نظرات 0 | لينک مطلب
تیم ملی ایران برابر ایتالیا شکست خورد

جایگاه چهارم برای ایران در لیگ جهانی والیبال

ورزش > والیبال - همشهری‌آنلاین:
تیم ملی والیبال ایران با قبول شکست برابر ایتالیا به عنوان چهارمی مسابقات لیگ جهانی دست یافت.

 این عنوان در شرایطی برای والیبال ایران به دست آمد که ملی‌پوشان کشورمان دومین حضور خود در این رویداد را تجربه می‌کردند.

ايران با  عبور از سد تیم ملی برزیل برای نخستین بار به جمع چهار تیم برتر دنیا راه یافته بود.

به گزارش مهر، مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال که با حضور شش تیم برتر در دو گروه به میزبانی شهر فلورانس ایتالیا برگزار شد، شامگاه یکشنبه با دیدار تعیین تیم‌های سوم و چهارم و نبرد ایران و ایتالیا پیگیری شد.

در پایان تیم ملی والیبال ایتالیا موفق شد با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی برسد و عنوان سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد و عنوان چهارم به تیم ملی ایران برسد.



 نگاشته شده توسط حسین ترکی در دوشنبه 30 تیر 1393  ساعت 10:48 AM نظرات 0 | لينک مطلب


  • تعداد صفحات :12
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • >  
Powered By Rasekhoon.net