کافه سینما: سینمای ایران در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی، چند نامزد دارد. از جمله این نامزدها، مهرداد فرید و جبیبالله کاسهساز هستند که در تصاویر تبلیغاتیشان از نشانهها و شخصیتهای سینمایی بهره بردهاند:
ادامه مطلب
طی چند روز گذشته فیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شده فردی با بیرحمی تمام، سگ بی گناهی را از گوش هایش بلند کرده و به بدنه خودرو می کوبد اما رفتارهای بیرحمانه این فرد به این حرکات محدود نشده و او در ادامه با بیل ضربات مرگباری به حیوان وارد میکند.
دردناک تر از عملکرد این فرد، شنیده شدن صدای خنده افرادی است که شاهد چنین رفتاری هستند و از آن لذت می برند.
سگ آزار دیده نیز که دچار آسیب های جدی شده است هم اکنون در اختیار محیط زیست بوده و توسط دامپزشکان تحت مداوا قرار گرفته است.
گفته می شود در اقدامی عجیب تندیس سگ آزار دیده توسط حامیان حیوانات در استان گلستان ساخته شده است.
ادامه مطلب
روزنامه ابتکار: انجام تبلیغات انتخاباتی در زمان قانونی که برای آن تعیین شده امری عادی است. پخش عکس، تراکت و ....در بین همه کاندیداها به طور یکسان انجام میشود، اما گاه برخی کاندیداها از شیوههایی توام با شوخی و خلاقیت به منظور جلب توجه بیشتر برای تبلیغات انتخاباتی خود استفاده میکنند که خارج از عرف و گاه عجیب نیز هست.
در هر دوره از انتخابات در دو برهه ثبتنام و تبلیغات، مردم در انتظار مشاهده این نوع تبلیغات هستند کمااینکه در دورههای قبل دیدیم که برخی کاندیداها با چسباندن برنامههای تبلیغاتی به لباسهای خود یا با فریاد زدنهایی که صرفا برای جلب توجه بوده از این روشهای غیرمتداول و مضحک برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کردهاند. ناگفته نماند که این موارد میتواند به کاندیداهای رقیب که به دنبال سوتی از طرف رقبای خود هستند، کمک کند که به راحتی آن را رسانهای کرده و در جهت تخریب وجهه و کاهش شانس موفقیت آنها در عرصه رقابت انتخاباتی از آن استفاده کنند.
استفاده از بذر درخت
یکی از کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برای تبلیغات دست به اقدام عجیبی زده است. وی به جای اینکه از کاغذ برای معرفی برنامههای خود استفاده کند در جهت معرفی شعار انتخاباتی که همانا حفظ محیط زیست است بستههای کوچکی تهیه کرده و در آن بذر درخت قرار داده و آنها را به درختان آویزان کرده است و در شرح این اقدام نیز آورده که «برای چاپ تبلیغات چند درخت قطع شده است؟ برای جبران این آسیب به محیطزیست بذر درون بسته را در دل خاک بکارید. تغییر را از خودمان آغاز کنیم.»
نصیحت پدرانه
یکی از کاندیداهای جوان که در این دوره از انتخابات شرکت کرده است فرزند نماینده قبلی این حوزه انتخابیه است. وی برای تبلیغات انتخاباتی خود ایده جالبی را به کار گرفته که ضمن یادآوری ارثیبودن تفکرات سیاسی در این خانواده برای اینکه موفقیت خود را در عرصه رقابت انتخاباتی تضمین کند در کنار عکسش، عکس پدر را در حالت تذکردادن و نصیحتکردن خود قرار داده است و در شرح آن نیز به نقل از پدرش آورده است:«همیشه خاک پای مردم باش.»
ناز تبلیغاتی
چندی قبل یکی از سایتها عکس یک پوستر تبلیغاتی از خانمی با پوشش چادر اما با حالتی غیرمتعارف را به عنوان کاندیدا در حوزه کازرون منتشر کرد که این پوستر موجب جنجال خبری در رسانهها و شبکههای اجتماعی شد. این در حالی است که سایت مشرقنیوز در خبری در واکنش به انتشار این عکس مدعی شده است: «این فردی که به عنوان کاندیدای حوزه کازرون معرفی شده وجود خارجی و هویت حقیقی ندارد و فردی که در این عکس مشاهده میشود یک مدلینگ است که ژست خاص وی نیز در همین راستا بوده است.»
استفاده از ریتم یک شعار ملی
یکی از کاندیداهای انتخاباتی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با استفاده از ریتم شعار ملی «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» شعار «نه شرقی نه غربی فقط آقای برقی» را برای خود برگزیده است. در عکسی از ستاد تبلیغاتی یکی از کاندیداها نیز وعده یک سال اینترنت رایگان به حامیان این کاندیدا داده شده است.
استفاده از اسکیت سواران در سطح شهر
هواداران یکی از کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی هم از یک تیم اسکیتسوار استفاده کرده که لباس منقش به نام این کاندیدا را بر تن کرده و در سطح شهر اسکیتسواری میکنند.
رژلب و عینک صورتی انتخاباتی!
یکی از کاندیداهای انتخاباتی مجلس در حوزه انتخابیه خود گفته است: «رنگ مورد نظر ستاد تبلیغاتیام را صورتی انتخاب کردهام و هر کس نمادی از این رنگ داشته باشد، یعنی طرفدار من است و اگر طرفدار من باشید، رژلب صورتی برای خانمها و قاب عینک صورتی در میان آقایان توزیع خواهم کرد. دوران شام دادن و طایفهگرایی به سر آمده است چون در صورت طایفهبازی، کوتولهپروری در جامعه رواج پیدا میکند.»
تبلیغات با ساخت ترانه محلی
یکی از کاندیداهای خراسان شمالی که در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور دارد برای تبلیغات انتخاباتی خود با استفاده از خواننده محلی کرمانج و ساز قوشمه ترانهای با مضمون انتخابات ساخته و خواننده محلی آن با انتشار فایل صوتی تبلیغاتی با نوای موسیقی محلی کرمانجی (قوشمه) به معرفی کاندید انتخاباتی مورد علاقه خود پرداخته و در این ترانه از مردم میخواهد به وی رای بدهند. همچنین خواننده در این ترانه شاد محلی مردم را به شرکت گسترده در انتخابات و حمایت از نامزد مورد نظر فرا میخواند. این فایل صوتی تبلیغاتی که در فضای مجازی انتخاباتی این شهرستان انتشار یافته با استقبال کاربران فضای مجازی مواجه شده است. گفتنی است موسیقی کرمانجی از موسیقی شاد، سنتی و پرطرفدار شهرستانهای خراسان شمالی است که پای ثابت مراسمهای شادی و عروسی در این استان است.
تبلیغات به روایت صورتحساب
یکی از نمایندگان کنونی مجلس که کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز شده در حوزه انتخابیه خود با توزیع بروشوری به تشریح ریزمخارجی که در طول فعالیت در مجلس برای این حوزه انتخابیه هزینه شده، پرداخته و مواردی را ذکر کرده که باور آن سخت است! متن آمده در این بروشور بدین شرح است: «دانشگاه پیام نور شهرستان ... به عنوان یک دانشگاه فراگیر و در دسترس برای همه اقشار جامعه مورد توجه ویژه آقای ... قرار دارد و طی 3 سال اخیر فعالیتهای زیادی برای توسعه این واحد صورت پذیرفته است از جمله تجهیز سالن اجتماعات دانشگاه با بودجه 13.000.000.000، در روستاها نیز احداث، زیرسازی و آسفالت خیابان 14 متری با اعتباری بالغ بر 44.340.000.000 در روستای...، احداث، زیرسازی و آسفالت خیابان 14 متری با اعتباری بالغ بر 31.140.000.000 در روستای....، احداث، زیرسازی و آسفالت خیابان 14 متری با اعتباری بالغ بر 40.380.000.000 در روستای، احداث، زیرسازی و آسفالت خیابان 14 متری با اعتباری بالغ بر 24.190.000.000 در روستای....، احداث، زیرسازی و آسفالت خیابان 25 متری با اعتباری بالغ بر 12.640.000.000در روستای...،ادامه طرح کانال آبرسانی 1-9 امسال با اختصاص بودجه معادل. 12.000.000.000، پل میدان ... : این پل 600 متری دهانه باز با اعتبار 180.000.000.000 ریال در حال ساخت بوده و پیش بینی میشود تا سال آینده به اتمام برسد.»
تبلیغات با پختن نان!
یکی از کاندیداهای انتخاباتی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در یک نانوایی در حوزه انتخابیه خود به صورت نمادین اقدام به پختن نان کرده است.
استفاده از جناب خان
یکی دیگر از کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برای تبلیغات از حضور جناب خان عروسک محبوب برنامه پرطرفدار خندوانه در ستاد انتخاباتی خود استفاده کرده که مردم این عروسک را به عنوان یکی از بیپرواترین چهرههای تلویزیونی میشناسند که در برنامه خندوانه با سیاستمداران متعددی از جمله غلامعلی حدادعادل با لهجه شیرین آبادانی پیرامون مسایل سیاسی روز به گفتوگو نشسته بود.
فوق لیسانس مقاومت!
یکی از کاندیداهای خراسانی نیز نکات جالبی را در تراکت تبلیغاتی خود مطرح کرده است. در حالی که شعر «بر بام قله مینشانیم سبزوار را، یاری میدهیم نابغه سربدار را» بر روی این تراکت نقش بسته است، در پشت آن و در معرفی این کاندیدا، وی دارای تحصیلات فوق لیسانس مقاومت معرفی شده است! همچنین در بند دیگری از رزومه این کاندیدای انتخابات مجلس ساخت مسجدی توسط پسرعمو و برادر وی آورده شده است!
ادامه مطلب
کافی است عید و سال نو بیاید، آن وقت ذهن کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان به سمت خرید و نونوار کردن سوق پیدا میکند. اصلاً به قول برخیها مزه عید و سال نو به خرید کردن آن است؛ حال بماند بینصیب بودن بسیاری از کودکان و خانوادهها از خرید حتی یک جفت جوراب و بحث خانوادههای بیشماری که زیر خط فقر در حال له شدن هستند، اما دیدن آدمهایی که بیش از دو هفته نمانده به عید با ذوق و شوق بسیار زیر و بم بازار را درمیآورند و سیل آدمهای هجوم آورده به مراکز خرید حال آدم را خوش میکند و امیدوار میشوی که هنوز هم با وجود شرایط اقتصادی نابسامان و حقوقهای سنار سه شاهی، خرید کردن در سبد خانوادهها خط قرمز نخورده است اما در این میان ولع و حرص و به عبارت بهتر اشتیاق دیوانهوار به خرید کردن در برخی افراد جای تأمل و تعجب بسیار دارد؛ عدهای که برایشان فرقی نمیکند عید باشد یا روزی عادی، تابستان باشد یا زمستان، فقط در پی این هستند که هر هفته و هر ماه نه تنها سرتاپای خودشان که حتی لوازم خانهشان را نیز نونوار کنند.
این خصوصیت رفتاری که به اعتقاد یک جامعهشناس، «بیماری عصر جدید» قلمداد میشود، نه جنسیت میشناسد نه ملیت؛ چنانکه در جمعه معروف انگلیس که «جمعه سیاه» میخوانندش، اشتیاق دیوانهوار به خرید کردن حتی موجب تلفات جانی نیز میشود. روزی که بسیاری از مردم انگلیس برای خرید اجناس با تخفیف ویژه به سوی فروشگاههای این کشور هجوم میبرند، که در این میان بسیاری از خریداران با یکدیگر درگیر میشوند. هرچند در ایران چنین روزی وجود ندارد اما عدهای هستند که به این بیماری مبتلایند و شاید هم ندانند که بیمارند؛ مبتلا به بیماری «جنون خرید» (Oniomania)؛ بیماریای که دکتر محمد والیپور متخصص روانپزشکی از آن تحت عنوان «خرید وسواسی» یاد میکند.
نگاه روانپزشک
این متخصص روانپزشکی درباره مبتلایان به این بیماری میگوید: «کسانی که خرید وسواسگونه دارند، هیچ نیازی به کالایی که میخرند ندارند. آنها به طور وسواسی به یک کالا مثل لباس یا اجناس تزئینی، وسایل آرایشی و... علاقه پیدا میکنند. در این ناراحتی، بیمار هیچ هدفی از خرید از جمله جلب توجه یا تنوعطلبی و برطرف کردن یک مشکل اساسی ندارد. بیمار با خرید، کاهش تنش و کاهش اضطراب پیدا میکند ولی پس از خرید از خریدش پشیمان میشود و احساس ندامت و پشیمانی میکند.
وی ادامه میدهد: «خرید کردن وسواسی در حدود یک تا شش درصد جمعیت کلی را در بر میگیرد و بیشتر در زنان مشاهده میشود و از آنجا که بیشترین مبتلایان، زن هستند، به خرید لباس و وسایل تزئینی علاقه زیادی دارند. مثلاً ممکن است به علت علاقه به یک رنگ، دهها نوع لباس یا مثلاً کیف بخرند و هیچ کدام را هم استفاده نکنند. فرد مبتلا به وسواس خرید کردن نمیتواند در برابر اجبار پول خرج کردن مقاومت کند و در اغلب موارد، بسیاری از لوازمی را که به آنها نیاز ندارد خریداری میکند.
والیپور درباره علت این بیماری نیز چنین میگوید: مطالعات سایکودینامیک علت این موضوع را عزت نفس پایین، اضطراب و نیاز به کاهش استرس دانسته است. از نظر روانپزشکان این ناراحتی میتواند توأم با سایر اختلالات کنترل تکانه مثل جنون دزدی و اختلالات خلقی و وسواس باشد.
وی میافزاید: شروع این اختلال معمولاً از سن 18 سالگی است اما بیماران تا دهه سوم یا چهارم یعنی زمانی که دچار مشکلات مالی جدی میشوند در پی درمان بر نمیآیند.
والیپور با بیان اینکه "این بیماران معمولاً چندین کارت اعتباری دارند و با آنها خرید میکنند"، اظهار میکند: اکثر این افراد مشکلات مالی دارند و دچار ورشکستگی میشوند. این افراد هر از چندی تمایل زیاد به خرید پیدا میکنند، در حالی که سعی در جلوگیری ناموفق از آن دارند.
وی خاطرنشان میکند: باید دانست که این بیماری ممکن است ناشی از یک بیماری اعصاب و روان تشخیص داده نشده باشد؛ از جمله اختلال وسواسی یا اضطرابی یا اختلال دوقطبی یا حتی شدیدتر ... و باید از این لحاظ مورد بررسی دقیق روانپزشکی قرار گیرد.
نگاه جامعهشناس
یک پژوهشگر و کارشناس اجتماعی نیز در این باره معتقد است: «جنون خرید که به دیوانگی مصرف ختم میشود به علت سهولت خرید و کثرت کالا برای افزایش رفاه در بازار مکاره موجب بروز مشکلات فراوانی میشود.
جعفر بای در گفتوگو با آفتاب یزد با بیان اینکه بیش از 70 درصد از خانوادههای ما به هنگام خرید از اولویتبندی نیازهای خود اطلاعی ندارند و تحت تأثیر چشم و همچشمی، مدپرستی و تجملگرایی به خرید تن میدهند که اولویت اول آنان در خرید نیست، میگوید: «در واقع جنون خرید صرفاً هدر دادن پول را نشان میرود و بدون هیچ گونه رفع نیاز صورت میگیرد. در نهایت، جنون خرید کار خویش را آنگونه که میخواهد پیش میبرد بدون اینکه خود را با درآمد خانواده متناسب سازد.
بای با اشاره به اینکه "جنون خرید معمولاً از نوجوانی شروع میشود و تا میانسالی ادامه دارد"، میگوید: «این پدیده عمدتاً در خانمها رونق دارد که متأسفانه در جامعه امروزیها مرد به دنبال دخل است و زن به دنبال خرج، به عبارت دیگر زنان مسئول خریدن و مردان مسئولتی تأمین هزینههای خرید زنان را برعهده دارند.
وی در بیان عوامل مؤثر در این معضل خاطرنشان میکند: یکی از عوامل مؤثر در ایجاد عطش خرید تبلیغات بازرگانی کالاها از رسانههاست و این امر موجب ایجاد نیاز کاذب برای خرید را فراهم میکند و براساس جامعهشناسی، خرید این کنش اجتماعی باید علاوه بر رفع نیاز مادی به آن کالا ارضای روانی خریدار را نیز به همراه داشته باشد.
بای میافزاید: در خرید تحت تأثیر تبلیغات بازرگانی فقط ارضای روانی حاکم میشود شهوت مصرف در واقع یک پدیده ارضا نشدنی است خرید لوازمی که به آنها در منزل نیازی نیست در واقع یک نوع بیماری تلقی میشد افرادی هستند که فقط میخواهند حس خریدشان را ارضا کنند و از خرج کردن بشتر لذت میبرند تا از کسب درآمد بدون اینکه نیازی به وسیلهای داشته باشند.
این پژوهشگر تصریح میکند: این افراد بدون برنامه قبلی فقط با کیف پول خود به بازار میروند تا براساس آنچه میبینند خرید کنند چشم و همچشمی و مدپرستی از دیگر بیماری کسانی است که توان مدیریت مصرف را ندارند اصراف در مصر، زیادهروی در خوردن و پختن، دورریزی فراوان مواد غذایی از مصادیق هدر دادن این نعمت الهی است.
وی تأکید میکند: درست استفاده نکردن از یک وسیله در منزل برای ارضای حس تنوعطلبی، مدل یا رنگ لوازم منزل، بدون دلیل عوض کردن آنها، فخرفروشی و خودنمایی در مهمانیها، بیش از نیاز و عرف معمول ریخت و پاش کردن از دیگر نشانههای بیماری سوءمصرف است.
بای با اشاره به اینکه شکاف بین دخل و خرج و چند شغله بودن که به منظور ترمیم این پدیده صورت میگیرد، منجر به تخریب جدی روابط اعضای خانواده میشود و کارکردهای این نهاد مقدس را تحت تاثیر قرار میدهد، ادامه میدهد: «خرج بسیار بالای مصرفزدگی که از جنون خرید نشأت میگیرد در اقتصاد جامعه نیز تأثیر بسیار منفی خواهد گذاشت و مصرف بیش از نیاز که از خریدهای بدون برنامهریزی انجام میشود اقتصاد منزل را دستخوش تحولات عظیمی خواهد کرد.
این کارشناس اجتماعی با بیان اینکه "لذت مبتنی بر مصرف در واقع نوعی خریدسالاری را به زندگی تحمیل میکند و انسان را به یک موجود مصرفی تبدیل میکند"، میگوید: «امروزه مدپرستی به عنوان یک انحراف بزرگ جامعه بشری منجر به افراط کاریهای فراوانی میشود و نجات انسانها از بیماری و حشتناک رفاهزدگی، اشرافیت و تجملگرایی امری است بسیاری ضروری که خرید بیش از مایحتاج هزینه بیش از درآمد و مصرف غیر متعارف که ناشکری خدای رحمان را به اثبات میرساند منجر به بروز مشکلات و گرفتاریهای اجتماعی خواهد شد.
وی میافزاید: پذیرش فرهنگ وارداتی غربی، مقبولیت هنجارهای بیگانگان و تسلیم شدن به ارزشهای پوچ و مخرب ضدبشری، تبعیت بیچون و چرای عناصر حاکم بر نظام اجتماعی و حاکمیت اندیشههای دانشمندان غربی موجب وابستگیهای اقتصادی شدیدی به دشمنان را فراهم میسازد و همچنین بیامان برای خرید انواع کالاهای غربی، تسخیر توان خرید و میزان و نوع کالا توسط این تبلیغات اغواکننده اگرچه موجبات رونق فعالیتهای اقتصادی و کسب قدرت مالی را برای غربیها فراهم میسازد، موجب استیلای فرهنگی سیاسی و اجتماعی میشود.
این جامعهشناس در پایان اظهار میکند: جنون خرید به عنوان یکی از پدیدههایی که نظام خانواده را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد، باید جدی گرفته شود و از همان ابتدای ابتلا شناسایی و درمان شود و درمانی که به نظر میرسد از طریق روانشناسی یا روانپزشکی بهتر صورت میگیرد.
ادامه مطلب
خبرگزاری تسنیم: 19 تیر سال 92 بود که رسانهها از به قتل رسیدن معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خیابان سبلان تهران خبر دادند؛ قتلی که احتمال میرفت ترور باشد و به همین خاطر وزیر اطلاعات در محل حادثه حاضر شد و تحقیقات برای کشف راز جنایت کلید خورد.
فریضه به قتل رسیدن معاون وزیر صنعت توسط گروهکهای تروریستی پس از تحقیقات بیشتر رد شد تا اینکه48 ساعت بعد از وقوع حادثه، رئیس پلیس پایتخت از دستگیری عاملان قتل صفدر رحمتآبادی خبر داد و گفت: به دنبال حادثه قتل معاون وزیر صنعت در شامگاه 19 آبان، بلافاصله کارآگاهان زبده پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ دست به کار شده و پس از 48 ساعت عملیات مستمر و سازماندهی شده و یک سلسله اقدامات اطلاعاتی و فنی موفق شدند قاتل را در منطقه شرق تهران و در داخل منزل مسکونیاش دستگیر کنند.
ساجدینیا خاطرنشان کرد: ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در حال حاضر قاتل و همکاران احتمالی وی برای انجام تحقیقات بیشتر و کشف انگیزه قتل در اختیار پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار دارند.
در ارتباط با این حادثه، یک مرد و زن دستگیر شدند و پس از انجام تحقیقات، بازپرس پرونده برای مرد به اتهام مباشرت در قتل و برای همسرش به اتهام معاونت در قتل، قرار مجرمیت صادر کرد و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان ارجاع شد.
این پرونده برای رسیدگی در اختیار شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی قرار گرفت و دادگاه 15 مرداد سال 92 را برای محاکمه متهمان تعیین کرد. در نهایت با نظر هیات قضایی پرونده، مرد به قصاص و همسرش به 15 سال حبس محکوم شدند.
متهمان به رأی صادره اعتراض کردند و پرونده برای رسیدگی در مرحله تجدید نظر به شعبه 42 دیوان عالی کشور ارجاع شد. پس از گذشت دو سال از ارجاع این پرونده به دیوان عالی کشور، حکم صادره از سوی شعبه 74 نقض شد تا پرونده در شعبه هم عرض مجدداً رسیدگی شود.
پس از بازگشت دوباره پرونده به دادگاههای کیفری یک استان تهران، شعبه دهم به عنوان شعبه هم عرض تعیین و 29 دی ماه، عاملان قتل مرحوم رحمتآبادی محاکمه شدند.
حکم شعبه هم عرض، روز چهارشنبه هفته گذشته به یکی از اولیاء دم مقتول ابلاغ شده که بر اساس آن، مانند حکم قبلی عاملان قتل معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به قصاص و 15 سال حبس محکوم شدند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ابوالقاسم حسنپور اظهار کرد: با توجه به اینکه میوههای قاچاق از فاصلههای بسیار دور به کشور وارد شدهاند مسلما برای حفظ و نگهداری آنها از سموم و نگهدارندههای شیمیایی بسیاری استفاده شده است که از این نظر خطرناک و آلوده هستند.
وی گفت: از نظر وزارت جهاد کشاورزی فقط میوههایی مانند موز، نارگیل، آناناس و انبه مجوز ورود به کشور دارند و مابقی میوهها مانند انگور، نارنگی، هلو، شلیل، زردآلو و میوههای عجیب و غریبی مانند پتایا (میوه اژدها) بدون مجوز واردات بوده و به کشور قاچاق شدهاند.
حسنپور با اشاره به معدومسازی بخشی از میوههای قاچاقشده به کشور توسط نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: برای مقابله و برخورد با میوههای قاچاق شده هماهنگی و مکاتبات بسیاری با دستگاههای متولی از استانهای مرزی تا ستاد مبارزه با قاچاق ارز و نیروی انتظامی صورت گرفته است و براساس قانون باید میوههای قاچاق شده جمعآوری و معدوم شود.
مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مردم میوههای قاچاق را خریداری و مصرف نکنند، گفت: سلامت این میوهها هیچ تضمینی ندارد و خطرناک هستند، چراکه محصولی که از فاصلههای بسیار دور و از طریق راههای غیرقانونی به کشور قاچاق میشود، سموم و نگهدارندههای بسیاری در آن استفاده میشود تا بتواند بدون آسیب و هدررفت به بازار کشور دیگر وارد شود.
به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر بازار میوه و میادین مرکزی میوه و ترهبار که انواع میوه را به صورت عمدهفروشی به سراسر کشور عرضه میکنند مملو از میوههای تابستانه مانند هلو، شلیل، آلو، زردآلو، انگور، گیلاس، آلبالو، انبه، آووکادو و ... شده که به گفته دستاندرکاران و مسئولان مربوطه همچون رییس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان این میوهها از طریق مبادی رسمی و با امکانات مجهز به کشور قاچاق شدهاند.
این میوهها شامل پرتقالهای وارداتی تولید کشور مصر، نارنگی تولید پاکستان، انگور تولید شیلی، پیتایا (میوه اژدها) آلو زرد و قرمز، انگور، گیلاس، آلبالو، انبه، آووکادو، هلو و شلیل مربوط به کشورهای آمریکای جنوبی همچون شیلی و اکوادور و همچنین نیوزلند و استرالیاست.
به گفته وزیر جهاد کشاورزی، قاچاق میوه به کشور به دلیل نابسامانی در مرزهاست و آنهایی که مسئول مبارزه با قاچاق و حفظ مرزها هستند باید در این رابطه اقداماتی انجام دهند.
حجتی همچنین طی نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ خواستار برخورد با میوههای قاچاق شده و تاکید کرده است که نظارت در سطح خرده فروشیها وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
ادامه مطلب
بیستوچهارم بهمنماه بود که مادر ٣١ سالهای، ٤ روز پس از زایمان در یک بیمارستان که یک بیمارستان خصوصی است، جانش را از دست داد.
خانواده «زیبا مقصودی» همان موقع از ریاست، کادر درمانی بیمارستان و پزشک متخصص زنان و زایمان بهدلیل ترخیص تلفنی و بیتوجهی به شرایط بیمار و همچنین از بیمارستان میلاد بهدلیل توجه نکردن کافی به وضع بیمار برای ویزیت اورژانسی و بستری نکردن فوری او در دادسرای جرایم پزشکی اعلام شکایت کردند.
حالا با گذشت نزدیک به ١٠ روز از وقوع این اتفاق در بیمارستانی که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت میکند، رضا پایدار، بهعنوان معاون درمان این دانشگاه آخرین اقدامات انجام شده برای این پرونده را تشریح کرد و گفت: «روز شنبه جلسهای در همین ارتباط با مسئولان بیمارستان بهمن برگزار شد.
ما ماجرای اتفاقی که در بیمارستان مورد نظر افتاد را از پزشک و ریاست بیمارستان جویا شدیم و نتایج آن را هم برای وزارت بهداشت فرستادیم.» او با تاکید بر محرمانه بودن نتایج بررسیها ادامه داد: «تا زمانیکه بررسیها قطعی نشود و دادسرای جرایم پزشکی بررسی نهایی را انجام ندهد، نمیشود نتایج بررسیها را اعلام کرد.» به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، بررسیها حکایت از وجود موارد شکبرانگیزی در پرونده مرگ این مادر دارد که تمام اینها به وزارت بهداشت اعلام شد.
پایدار تاکید کرد: «ما تنها اطلاعات را جمعآوری کردیم و مستندات را ارایه دادیم. قاضی پرونده است که باید قضاوت نهایی را انجام دهد.» او درباره اینکه در این پرونده با همسر متوفی هم صحبت شده یا خیر، گفت: «قبلا از همسر متوفی درباره این پرونده پرسش شده بود.
اینبار اتفاق از سوی پزشک و بیمارستان بررسی و در پرونده درج شد.» پایدار با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت مدعیالعموم این پرونده شده است، تاکید کرد: «این پرونده بهصورت ویژه در دادسرای جرایم پزشکی و سازمان نظام پزشکی با تمام استنادات درحال رسیدگی است. تا زمانیکه بررسیها تمام نشود، نمیتوان نظری داد.»
ادامه مطلب
روزنامه شرق: مرد تحصیلکردهای که متهم است به سه زن تعرض و از آنها فیلم تهیه کرده است پس از بازداشت برای تحقیقات بیشتر به دادگاه کیفری استان تهران برده شد.
چندی پیش زن مهندسی به مأموران پلیس شکایتی را ارائه کرد و مدعی شد از سوی مردی مورد تجاوز قرار گرفته است. این زن گفت: مدتی پیش دوستم را که از شوهرش جدا شده بود، دیدم و متوجه شدم به شدت افسرده شده و حتی ممکن است خودکشی کند.
بعد از کلی صحبتکردن با او متوجه شدم مردی به او تعرض کرده از این صحنه فیلم گرفته و اخاذی کثیفی به راه انداخته است. هرچه اصرار کردم به پلیس شکایت کند قبول نکرد و گفت آن مرد تهدید کرده به اعضای خانوادهاش هم تعرض میکند. شماره تلفن مرد جوان را گرفتم و خودم با او تماس گرفتم و با هم قرار ملاقات گذاشتیم. به او گفتم نباید اینکار را بکند.
مرد جوان خود را یک عاشق نشان داد و گفت چون دوستم به او بیمحلی کرده این کار را کرده است و قصد ازدواج دارد. این مرد که دانشجوی فوقلیسانس یک رشته فنی است اعتماد من را جلب کرد، طوری که آن شب قرار بود به میهمانی بروم، به من گفت دنبالم میآید و من هم قبول کردم. وقتی آمد به جای اینکه من را به خانه ببرد به یک ویلا برد و تهدیدم کرد اگر به خواستهاش تن ندهم من را میکشد.
او به من تجاوز کرد و از این صحنه فیلم گرفت، من هم تصمیم به شکایت گرفتم. مأموران پلیس، دوست این زن را احضار و از او بازجویی کردند. زن جوان گفت: من چند سال پیش در یک سوپرمارکت با این مرد آشنا شدم. او از من تلفنم را خواست تا به گوشی خودش زنگ بزند و تلفن همراهش را که گم کرده است، پیدا کند.
خواستهاش خیلی معقول به نظر میرسید اما از این راه در واقع شماره من را گرفت و دیگر دست از سرم برنداشت. حتی وقتی ازدواج کردم به سراغم آمد و آنقدر اذیت کرد که شوهرم من را طلاق داد. یکبار با دوستم به خانهاش رفتم. او در آنجا بهزور به هر دوی ما تعرض کرد و فیلم گرفت و با آن فیلم، ما را تهدید میکرد. متهم با دستور بازپرس بازداشت شد.
او وقتی به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران انتقال یافت منکر تجاوز به این سه زن شد و گفت: آنها خودشان خواستار رابطه بودند و فیلمی هم وجود ندارد، اما زمانی که مأموران خانه او را مورد بررسی قرار دادند کارت حافظهای را که فیلمها در آن نگهداری میشد، پیدا کردند.
اما متهم همچنان منکر تعرض شده و گفته است قصد اخاذی نداشته و فیلمها را تفریحی تهیه کرده است. همچنین دو فیلم دیگر از او به دست آمده است که تحقیقات درخصوص قربانیان آن ادامه دارد.
ادامه مطلب