مدافعان حرم سایبری
 
  لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است.
 

وحید یامین پور
اونا: موفقیت مذاکره کنندگان کارکشته و متخصص هسته ای در تمدید مذاکرات را خدمت شما و عموم ملت شریف ایران تبریک عرض می کنم.

ما: موفقیت در وصول به “آنچه مرقوم داشته اید” را به همکاران شما در دولت “تمدید و امید” تبریک می گوییم.

تا تیر ۹۴ هم تحریمیم هم تعطیلیم!
هم تلفنی تابو شکنی کردیم هم صد و چندتا تحریم جدید بهمون اضافه شد هم رکود هفت ماه دیگه تمدید شد هم توپ افتاد تو زمین رهبری هم برگ های استراتژیک مون رو سوزوندیم هم عزت مون پامال حضرات شد هم سانتریفیوژ ها نمی چرخه هم چرخ زندگی قفل شده هم روی آمریکا بیشتر شده هم توهین ها شون بدتر شده هم دل جبهه مقاومت خون شده…

البته همه این موارد با تدبیر دولت [!!!] حل میشه ان شاء الله

 

محمد جواد ظریف

 

 


[پنج شنبه 13 آذر 1393 ]  [9:06 AM]  [بسیجی]

حسین قدیانی
الحمدلله که سایه این سرو بر سرمان بلند است. متاثر از چیزهایی، زبان دشمن چه دراز شده بود برای ما، حتی به DNA خون‌مان هم کار داشتند!
عاقبت، مردی باید جواب دشمن را می‌داد. آقایان اوباما و جان کری حالا دیگر فهمیده‌اند که چه توافق هسته‌ای بشود، چه نشود، از حلقوم انقلاب اسلامی، جز «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» نخواهند شنید.

من در جمله قبل، از قصد نوشتم «انقلاب اسلامی». جمهوری اسلامی برای خودمان جمهوری اسلامی است، برای نمایش برترین مردمسالاری دینی، برای انتخاب و انتخابات، لیکن آنجا که پای شیاطین در میان است، جمهوری اسلامی به اصل خود یعنی انقلاب اسلامی بازمی‌گردد و انقلابی، جواب دشمن جمهور، دشمن جمهوری اسلامی را می‌دهد. حمایت‌های آمریکا از اسرائیل را هم کنار بگذاریم، باز کاخ سفید، دشمن اول جمهوریت است.

دشمن اول همه جمهور در همه عالم حتی در خاک خودش! در آمریکا، هنوز رنگ پوست، مشخص‌کننده حق آدمی است. اوبامای روسیاه به DNA مردم خود هم کار دارد! آمریکا به این منفوری، به این مستکبری، ۱۰۰ سال سیاه نخواستیم که به جمهوری اسلامی اعتماد داشته باشد! اصلش ما انقلاب کردیم تا بگوییم هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم، هیچ! وقتی حاج‌قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله محبوب دل جهانیانند، کسر شأن جمهوری اسلامی است که بزرگ‌ترین حامی داعش بخواهد به او اعتماد داشته باشد! بزرگ‌ترین حامی ۲۵۰۰ کلاهک اتمی اسرائیل، اتفاقا مایه فخر و مباهات و غرور ما است که به ملت ایران اعتماد نداشته باشد.

از این حرف‌ها که بگذریم، اعتماد ابلیس به آدمی اگر حلال مشکلات بود، آل‌خلیفه و آل‌سعود، اوضاع بهتری داشتند، شاه سقوط نمی‌کرد و دنیا این همه پر از شعار علیه حکام مورد اعتماد آمریکا نمی‌شد. در کلاس جمهوری اسلامی همین بس که شیطان بزرگ به ما اعتماد نداشته باشد. روح خدا در پی جلب اعتماد خدا بود، نه کدخدا. و روح خدا در جسم و جان «حضرت سیدعلی» جاودان است. برای خامنه‌ای هم اعتماد خدا موضوعیت دارد، نه اعتماد کدخدا. وانگهی! کدام کدخدا؟ دنیا قریه‌ کوچکی هم که باشد، دیگر مدت‌هاست آمریکا کدخدای آن نیست، چرا که «توافق هسته‌ای بشود یا نشود، اسرائیل ناامن‌تر از قبل خواهد شد».

فی‌الحال کدخدا در خانه خودش گیر است! و این آقای اوباما است که لنگ توافق با ماست بلکه دستی به سر و روی کاخ سفید بکشد، بلکه بگوید؛ ما با جمهوری اسلامی به توافق رسیده‌ایم! صدالبته توافق با آن منظومه‌ای که حاج‌قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله را از آن خود دارد، برای پرستیژ مجروح و زخم‌خورده آمریکا، بهتر از توافق با بعضی از این حکام منطقه یا توافق با تروریست‌های تکفیری است. خوب است دولت اعتدال، تدبر دوباره کند در این معانی.

آقایان این را ببینند که «آقا» در پی جلب اعتماد کیست؟! خدا یا کدخدایی که دیگر نیست؟! جان کری هم فقط وقتی پشت میز مذاکره می‌نشیند «دیپلمات» است؛ به مجرد اینکه می‌رود می‌ایستد آنجا، یادش می‌رود دیپلمات است، متاثر از چیزهایی احساس می‌کند هنوز «گنده‌لات» است، آن اراجیف را علیه ملت ما بر زبان جاری می‌کند!


[سه شنبه 11 آذر 1393 ]  [2:33 PM]  [بسیجی]

مبارزان پیشمرگه‌ی کردستان عراق در نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش در مناطق نزدیک به اربیل، مرکز منطقه نیمه خودمختار کردستان، به پیروزی‌های جدیدی دست یافته‌اند.

خبرگزاری شفقِ عراق روز یکشنبه (۹ آذر) به نقل از یک منبع امنیتی که نامش ذکر نشد گزارش کرد نیروهای پیشمرگه موفق شدند مناطقِ حومه شهرهای مخمور و الجویر، در ۴۵ کیلومتری اربیل، را آزاد کنند.

این منبع افزود نیروهای پیشمرگه تروریست‌های داعش را از پنج روستا در جنوب الجویر بیرون راندند. مبارزان کرد همچنین ۱۵ پیکارجو را کشته و ۲۰ تن دیگر را به اسارت گرفتند و بدین ترتیب تلفات سنگینی برای داعش به بار آوردند.

آنها همچنین هفت دستگاه از وسایل نقلیه تروریست‌های داعش را مصادره کردند.

بر پایه گزارش‌ها، درگیری‌های شدید بین دو طرف در بخش‌های مختلف منطقه همچنان ادامه دارد.

بر پایه گزارش‌ها، نیروهای عراقی در منطقه حوزِ شهر رمادی، پایتخت استان انبار نیز دست کم چهار پیکارجو را از پا درآوردند.

تروریست‌های داعش اکنون کنترل مناطق گسترده‌ای از عراق و سوریه را در اختیار دارند؛ آنها در این مناطق جنایات شنیعی مرتکب شده‌اند که از جمله آن می‌توان به قتل عام غیرنظامیان و نیروهای امنیتی اشاره کرد.

پ ک ف/ن م/پ ک ف


[دوشنبه 10 آذر 1393 ]  [3:17 PM]  [بسیجی]

یکی از مشکلات اصلی در گفتگوهای جواد ظریف و جان کری:
– جان!
– جان؟
– جان!
– جان؟
– ای بابا… جاااان!
– جاااان؟
– کری؟
– جان؟
– جان!… کری؟
– جان؟
– میگم کری؟
– جان؟
– جان کری.
– بله؟
-خب چرا عین آم صحبت نمی‌کنی؟
– خب آخه هی اسممو میگی منم میگم جان؟ تو دوباره اسممو میگی.
– خب حالا جان!
– جان؟
– پدر جان!
– ریچارد.
– ریچارد دیگه کیه؟
– پدرم.
-جان؟
………..
(و این مکالمه هر بار در ژنو و وین ادامه دارد…)


[دوشنبه 10 آذر 1393 ]  [3:11 PM]  [بسیجی]

هفته نامه Newsweek در شماره اخیر خود تیتر یک را به سردار قاسم سلیمانی اختصاص داده است و این جمله را برای معرفی سردار سلیمانی به کار برده است:
ابتدا با آمریکا جنگید، الان در حال له کردن داعش است.

این عبارت نشان می دهد که نویسنده مقاله، نقش جمهوری اسلامی ایران و بازوی پر قدرت آن یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به ویژه نیروی قدس، در جنگ های نیابتی اخیر در منطقه غرب آسیا [خاورمیانه] را به خوبی درک کرده است.

از نکات جالب دیگری که بر روی عکس جلد این هفته نامه نقش بسته است قرار گرفتن عبارت NEMESIS روی عکس سردار قاسم سلیمانی می باشد.

نمسیس نام یکی از اسطوره های یونانی است که الهه نیک و بد می باشد (در برخی منابع به آن الهه قصاص و انتقام نیز گفته می شود) که کار او را مجازات قانون شکنان و مغروران می دانستند.

البته این نگاه از دید نویسنده غربی و فضای فلسفی یونانی محور آن قابل توجیه است اما از نگاه و تفکر اندیشه اسلامی، دفاع از مظلوم و ایستادن در برابر ظالم و مستکبر، کار مردان خداست و سردار سلیمانی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، خود یک شهید زنده است، نمونه ای از این مردان حق طلب و خداجوی است که دوشادوش سربازانش در میدانهای نبرد، هم در کسوت یک فرمانده و هم در لباس یک نیروی تکور جهاد می کند.

 

nemesis-qasem-soleymani


[دوشنبه 10 آذر 1393 ]  [3:06 PM]  [بسیجی]

امیری حسین و نعم الامیر
بسیجی بمان و بسیجی بمیر


[دوشنبه 10 آذر 1393 ]  [2:53 PM]  [بسیجی]