احد عظیم زاده

احد عظیم زاده یکی از موفق ترین افراد ایران زمین در زمینه ی ثروت آفرینی است.

احد عظیم زاده سلطان تجارت فرش است.ایران فرش‌های دستبافت بسیار معروف و با کیفیتی دارد و در سطح جهان تاجر فرش بسیار معروفی هم دارد و او کسی نیست جز احد عظیم زاده.

این بار به سراغ زندگی نامه احد عظیم زاده رفته‌ایم.کارآفرین موفق که باتحمل سختی‌های فراوان و انجام ریسک‌های بزرگی تبدیل به یکی از موفق ترین کارآفرین های کشور شده است.

قبل از همه چیز اگر وقت خواندن تمام این مطلب را ندارید توجه شما را به دیدن این فیلم جلب می کنم:

نمایشگر ویدیو

 

 

00:00

03:57

دانلود مستقیم این فیلم:

دانلود زندگی نامه احد عظیم زاده

احد عظیم زاده متولد سال ۱۳۳۶ است.او در روستای اسفنجان که یکی از روستاهای آذربایجان شرقی است به دنیا آمده است.

احد عظیم زاده کارآفرینی است که ثابت کرده برای موفق شدن نیازی به الگوهای قدیمی نیست.بخشی از باورهایی که او با موفقیتش زیر سؤال برده را باهم مرور می‌کنیم:

  • برای موفقیت در کارآفرینی باید سرمایه زیاد داشت
  • نمی‌توان با رقیب‌های بزرگ بازار رقابت کرد
  • داشتن سن کم مانع موفقیت است

دوران کودکی

احد عظیم زاده دوران کودکی سختی را سپری کرد،او در ۷ سالگی پدر خود را از دست داد و یتیم شد.

به خاطر شرایط بد مالی‌ای که داشتند مجبور شد در همان سن وارد بازار کار شود. او مجبور بود روزها قالی ببافد و شب‌ها بعد از تمام شدن کار قالی‌بافی مشغول درس خواندن شود. این روند را تا سن ۱۸ سالکی ادامه داد.

اوضاع بد مالی مردم در آن برهه‌ی زمانی در روستاها زیاد جالب نبود و اوضاع خانواده احد عظیم زاده هم طوری بود که به گفته‌ی خودش در سال می‌توانستند دو بار برنج بخورند:

  • یکی در شب ۲۱ماه مبارک رمضان
  • دیگری شب چهارشنبه‌سوری

او در کودکی دوست داشت خلبان شود یا بسیار پولدار شود و به گفته‌ی خودش برای رسیدن به رویاهایش بسیار تلاش کرده است.

درزمانی که ۱۳ سال داشت قالی های بافته شده کوچک و پشتی های بافته شده را به دوش می کشید و راهی اسفنجان یا اسکو می شد تا آن ها بفروشد. وقتی قالی ها را می فروخت سود او از این فروش قالی ها یک یا دو تومان بود یعنی اگر بخواهیم دقیق بگوییم او ۱۰ ریال یا ۲۰ ریال سود می کرد.

پشت کار بسیار و خستگی ناپذیر بودن او باعث شده بود که او با جمع کردن یک یا دو تومان سود خود روی هر فروش به مبلغ پس انداز ۲۰ هزار تومان برسد.

او می خواست یه آرزوی کودکی اش برسد و پولدار شود برای همین می خواست یک کارگاه فرش بافی راه بیاندازد.

به سراغ پسر عموی پدرش می رود و از او ۲۰هزار تومان پول قرض می کند.

۶۰ هزار تومان هم از بانک وام می گیرد و سرمایه ی خودش را به ۱۰۰ هزار تومان می رساند.

به دلیل این که در کشور انقلاب اتفاق افتاده بود تا دوسال به هیچ کس پاسپورت برای خروج از کشور نمی دادند .

دشواری هایی که بر سر راه او قرار داشت این بود که به او پاسپورت نمی دادند تا از کشور خارج شود.

همین یک مشکل کافی است تا بسیاری از مردم را از پیگیری اهدافشان بازدارد.اما او این طور نبود.

یکی دیگر از موانعی که بر سر راه او قرار داشت ندانستن زبان خارجی بود

احد عظیم زاده می گوید تا مدت ها فکر می کردم با این پول چه کاری انجام دهم تا این که سرانجام تصمیم می گیرد کارش را با صادرات شروع کند  و به آلمان سفر می کند.

.

سفر به آلمان

زندگی نامه احد عظیم زاده-2

احد عظیم زاده-۳

او سرانجام به آلمان سفر می کند.گفته بودند که آلمان مرکز تجارت فرش است.درزمانی که در آلمان در شهر هامبورگ به سر می برد به سالن ها و انبارهای فرش آنجا سر می کشید و کسب اطلاعات می کرد و با سلیقه های مختلف آشنا می شد.

در آلمان متوجه شد که باید برای اطلاعات بیشتر وتجارت فرش به سوئیس سفر کند.اینموضوع باعث شد که یک ویزای ۱۵ روزه بگیرد و به ژنو سفر کند.

در ژنو با فردی اشنا شد که به او ایده گرد بافتن فرش را داد.آن تاجر به او گفت که”فرش گرد ببافد،چون فرش گرد بسیار پرطرفدار است”

بعد از صحبت و گرفتن ایده به ایران بازگشت و در روستای خودشان مشغول را اندازی کارگاه فرش بافی شد. یک خانه اجاره کرد و ابریشم و ماشین آلات را به صورت اقساطی خرید کرد.ده درصد از پول را نقد پرداخت کرد و مابقی پول دستگاه های فرش بافی را به صورت اقساط قرار شد که پرداخت کند.

بعد ازبافتن اولین فرش‌های گرد تاجران آلمانی باخبر شده و راهی اسفنجان شدند.احد عظیم زاده می گوید در اولین معامله  شش میلیون ونیم پول نقد گرفت و شش میلیون تومان هم چک گرفت.او با سرمایه ای ۱۰۰هزار تومانی کارخوش را شروع کرد و به موفقیت های بسیار بزرگی رسید.

می گوید شب اولی که این معامله پرسود را انجام دایدم تا صبح از شدت خوشحالی خوابش نمی برده.

امروز احد عظیم زاده بزرگ ترین تاجر فرش کشور است و هم چنین رهبر کارآفرینان  برتر کشور شناخته شده است.

زندگی نامه احد عظیم زاده

احد عظیم زاده-۲

او برای پی بردن به سلیقه ی مشتریان به کشورهای مختللف سفر می کند و در موزه ها و نمایشگاه ها به تماشای فرش ها مشغول می شود و با ترکیب ایده ها،طرح ای جدیدی برای تولید فرش ایجاد می کند.

تجارتی بجز فرش

احد عظیم زاده امروز فقط در کار تولید و صادرات فرش نیست.او که کشور ها یبسیری را گشته و هتل ها ی بسیاری را دیده است تصمیم گرفته خود وارد صنعت گردشگری شود.

او قصد ساختن بزرگ ترین پروژه هتل کشور با نام پروژه {قو الماس خاور میانه} را در مازندران دارد. که از بهترین مصالح ساختمانی تهیه خواهد شد.

او علاوه بر ثروت فراوانی که دارد در کارهای خیر مخصوصا به سرپرستی قبول کردن کودکان یتیم فعالیت های چشمگیری دارد و بیش از ۱۲۰۰ نفر از کودکان یتیم این سرزمین را به سرپرستی قبول کرده است.

او که خود درد یتیم بودن را کشیده است امروز توجه ویژه ای به ایتام دارد و از هیچ تلاشی برای تحقق آرزوی این بچه ها دریغ نمی کند.

او هر سال ۱۰۰ نفر به افراد تحت پوشش اضافه می کند و به هر دختری که سرپرستی اش را به عهدعه گرفته است ۵۰ میلیون تومان جهیزیه می دهد.

چه نتیجه ای می توان از زندگی احد عظیم زاده گرفت:

باید برای رسیدن به اهداف تلاش ئ پشت کاری فوق العاده به حرج داد،خودش می گوید بعد از توکل به خدا با پشتکار به اهدافش رسیده است

ریسک کردن برای به هدف  رسیدن ایده های جدید امری ضروری است،اگر او ریسک نمی کرد و کارگاهی با برای تولید فرش گرد راه اندازی نمی کرد شاید امروز این موفقیت های بسیار بزرگ را نداشت البته منظور ما ریسک اصولی و حساب شده است.

احد عظیم زاده از سنین کودکی در کار فرش بوده و با بازار آن آشنا بوده،این که بدون آشنایی با بازاری وارد آن شویم ریسک نسنجیده ای است و امید به موفقیت برای آن بسیرا پایین می آید.

مسافرت به کشور های فراوان و مدام به دنبال ایده ها و طرح های جدید برای تولید فرش بودن از دیگر عوامل موفقیت احدعظیم زاده است:

  • درستکاری
  • علاقه زیاد به کار و پشتکار فراوان
  • احترام به مشتری

در فیلم زیر احد عظیم زاده از راز موفقیت خود می گوید:

لطفا اگر نکته ای به ذهنتان می رسد در قسمت نظرات برای ما بنویسید

منبع:

علی محمدیان دات کام 

http://alimohammadian.com/ahad-azimzadeh/



نوشته شده در : شنبه 25 آذر 1396  ساعت :10:18 AM   |   توسط :nima m نظرات (0)

درباره ما

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 3021
  • تعداد کل مطالب : 5
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : شنبه 25 آذر 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه