نمایی زیبا از کوپنهاگ
واحد اطلاعات اکونومیست هر سال بر اساس دادههای موجود دو گزارش منتشر میکند و در آن به گرانترین و ارزانترین شهرهای جهان برای زندگی میپردازد. در این گزارش به گرانترین شهرهای جهان خواهیم پرداخت.
به گزارش فرادید به نقل از بیزینس اینسایدر، در بخش اول گزارش اکونومیست به هزینههای جهانی زندگی پرداخته شده که شامل مواردی چون هزینههای تامین غذا، هزینههای سوخت، مسکن و دستمزد است.
در سال گذشته میلادی دلار قوت گرفت و برخی از ارزها نیز متعاقبا تضعیف شدند. همین مسئله باعث شد تا نام برخی از شهرها نسبت به فهرست منتشر شده در سال گذشته جابجا شود.
جان کوپستیک، یکی از افرادی که در تولید این فهرست دست داشت، میگوید: «در طول 17 سالی که در اینجا کار میکنم، به یاد ندارم که هیچ سال مانند سال 2015 تغییرات داشته باشد. سقوط قیمت برخی از کالاها موجب شد تا برخی از کشورهای دیگر متضرر شود. البته در برخی کشورها، ضعف ناشی از سقوط قیمت موجب افزایش تورم شد.»
حال بیزینس اینسایدر نگاهی به 9 شهر گران جهان انداخته است.
9. سئول، کره جنوبی
سئول به دلیل افزایش هزینههای خرید لباس و پرداخت هزینههای زندگی در فهرست بالا آمده است. واحد اطلاعات اکونومیست مینویسد: «هزینههای زندگی در سئول حالا با هزینههای زندگی در کوپنهاگن و لوس آنجلس برابری میکند.»
8. کوپنهاگ، دانمارک
کوپنهاگن توانست جایگاه پیشین خود را حفظ کند و این مسئله را مدیون هزینههای بالای زندگی نسبت به دستمزدها است.
7. نیویورک، ایالات متحده آمریکا
واحد اطلاعات اکونومیست (EIU) مینویسد: «صعود ارزش دلار و تورم ناشی از آن در برخی مناطق، بدان معنا است که نیویورک همچنان در مقایسه با شهرهای دیگر جهان، شهر بسیار گرانی است.» برای نمونه، میانگین قیمت یک کیلوگرم نان به دلار آمریکا برابر با 8.28 دلار است. این قیمت دو برابر یک کیلوگرم نان در گرانترین شهر جهان است.
6. لندن، انگلستان
دستمزدها در لندن ثابت مانده و همگام با تورم پیش نرفته است. قیمت مسکن نیز سیری کاملا صعودی داشته است. میانگین ارزش یک ملک در لندن بیش از 500 هزار پوند است، اما میانگین دستمزدها چیزی نزدیک به 30 هزار پوند است.
حتی تفریح هم در ژنو گران است!
5. پاریس، فرانسه
واحد اطلاعات اکونومیست مینویسد: «ضعف به وجود آمده در ارزش یورو تنها یک معنا دارد و آن اینکه پاریس تنها شهر موجود از منطقه یورو در فهرست گرانترین شهرهای جهان است.» در این گزارش همچنین آمده که علیرغم کاهش ارزش یورو، زندگی در پاریس همچنان بسیار گران بوده و فقط میتوان سیگار و نوشیدنی را با قیمتی مناسب تهیه کرد.
4. ژنو، سوئیس
واحد اطلاعات اکونومیست مینویسد که تقریبا هر چیزی را که فکرش کنید در ژنو گران است؛ حتی تفریح و سرگرمی هم در این شهر بسیار هزینهبر است. واحد اطلاعات اکونومیست میگوید زندگی در ژنو یعنی اینکه مراقب خرج کردنتان باشید.
3. هنگ کنگ
هنگ کنگ نسبت به رتبه بندی سال گذشته، هفت پله صعود کرد؛ دلیل این اتفاق نیز قیمت فوقالعاده بالای مسکن و افزایش چشمگیر هزینههای زندگی است.
2. زوریخ، سوئیس
واحد اطلاعات اکونومیست دو عامل را نتیجه هزینههای بالای زندگی در زوریخ میداند: اول جدا ماندن فرانک از یورو، و دوم هم سیاست «درآمد بالا و هزینههای بالا» در این کشور است.
سنگاپور برای سومین سال متوالی عنوان گرانترین شهر جهان را از آن خود کرد
1. سنگاپور
این شهر توانست برای سومین سال متوالی عنوان گرانترین شهر جهان را از آن خود کند. واحد اطلاعات اکونومیست مینویسد که اختلاف معنادار سنگاپور با شهرهایی مثل هنگ کنگ و نیویورک تقریبا از بین رفته، چرا که هزینههای مسکن تقریبا در تمام شهرها بالا رفته است.
اخبار گوناگون - فرادید