ıllıllı نوشته های جالب و قشنگ ıllıllı
☺☻☺☻ BEAUTI NOTE☺☻☺☻  
قالب وبلاگ


 

اخبار,اخبار گوناگون,متفاوت ترین خیاط دنیا

یک مرد هندی که به دلیل معلولیت دستانش، اجازه ورود به مدرسه را پیدا نکرد، با کسب مهارت‌ خیاطی توانست به کمک انگشتان پاهایش خیاطی کند و به یک خیاط حرفه‌ای تبدیل شود.

 به گزارش خبرگزاری فارس، مردی ۴۵ ساله از ایالت هاریانای هند، به دلیل معلولیت دستانش اجازه ورود به مدرسه و تحصیل را نداشت و به خاطر همین شرایط سخت، تصمیم گرفت راه زندگی‌اش را خودش انتخاب کند. 

 

محرومیت از تحصیل باعث شد، این مرد هندی به دنبال کسب مهارتی باشد که بتواند از این راه درآمدزایی کند و بین تمام حرفه‌ها، او خیاطی را انتخاب کرد. 

 

گرچه معلولیت دستان او آموزش را سخت کرده بود، ولی با پشتکار توانست دوخت‌ و دوز را با انگشتان پای خود یاد بگیرد و با گذشت زمان در خیاطی حرفه‌ای شود و حتی بتواند سفارش دوخت لباس بگیرد. 

 

این مرد هندی که "Madan Lal" نام دارد، می‌گوید: «من آموخته‌ام که باید روزمره‌گی‌هایم را به کمک انگشتان پایم انجام بدهم».

 

مردم هاریانا از این مرد به عنوان قهرمان یاد می‌کنند. 

 

اخبار,اخبار گوناگون,متفاوت ترین خیاط دنیا

 

اخبار,اخبار گوناگون,متفاوت ترین خیاط دنیا

 

اخبار,اخبار گوناگون,متفاوت ترین خیاط دنیا

 

 



[ یک شنبه 1 مرداد 1396  ] [ 10:49 PM ] [ ıllıllı منو چهــر سلامت ıllıllı ] [ نظرات 0 ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

خوش آمد میگم و امیدوارم از مطالب جالب و قشنگ خوشتون بیاد
آمار سایت
كل بازديدها : 2007780 نفر
كل نظرات : 224 عدد
كل مطالب : 4323 عدد
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 25 تیر 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ :شنبه 7 اردیبهشت 1392 
امکانات وب